PDA

View Full Version : γιατί;;;;

klairi
07/05/2007, 18:22
ο πρώην μου είναι πολύ σοβαρά στο νοσοκομείο.χτες βράδυ χτύπησε πόλύ άσχημα με τη μηχανή του.μόλις το έμαθα έτρεξα γρήγορα στο νοσοκομείο.εκεί ήταν η τωρινή του κοπέλα,η οποία αντι να σεβαστεί το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει..αν θα ζήσει ή όχι τα έβαλε μαζί μου και με έδειωξε!!μέχρι πρίν 2 βδομάδες ήταν μαζί μου.τον αγαπάω και αυτή με διώχνει;;δε θα το αντέξω αν πάθει κάτι!!γιατί ρε γαμώτο δε φοράτε κράνος;;μπορείτε να μου πείτε;;τρέχετε που τρέχετε καβαλάτε τις μηχανές και ένα γ@μημένο κράνος δε μπορείτε να βάλετε;;δεν αντέχω.τελευταία όλο για ατυχήματα με μηχανές ακούω.να προσέχετε!!

fantacid
07/05/2007, 18:34
η ζωη ειναι δυσκολη κοπελα μου δεν ειναι μονοπολη......:(

εαν τα χτυπηματα ερχονταν ενα-ενα δε ηταν προβληματα!!

περαστικά σας!

:wave2: :wave2:

johnpan
07/05/2007, 18:37
πάντως δεν έχει δικαίωμα να σε διώχνει η καινούρια... :wave2:

Εαν εκείνος θα χαιρόταν να σε δει, έπρεπε να μείνεις..

Καλή τύχη στο παιδί....

Εδώ μέσα γλυκιά μου όλο αυτό λέμε, ΚΡΑΝΟΣ - ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ....

Cpt. Haddock
07/05/2007, 18:50
Για το θέμα νυν-πρώην και οι δύο έχετε δίκιο απο την πλευρά σας....

Για το θέμα του κράνους τα λέμε συνέχεια. Πριν 3 μέρες ένας πολυ γνωστός μας στουκαρε και αν αυτή τη στιγμή πάμε τον βλέπουμε και χαβαλεδιάζουμε ειναι απλά γιατί φόραγε κράνος...

Περαστικά εύχομαι στον πρωην σου, μακάρι να το ξεπεράσει κι αυτός και εσύ

:wave2:

natit
07/05/2007, 18:50
Ευχομαι περαστικα στο παλικαρι:(
Σιγουρα η καινουργια δεν εχει το δικαιωμα να σε διωξει....
Αν εσυ νιωθεις την αναγκη και θελεις να εισαι διπλα του, ως συνανθρωπος πανω απο ολα....
τοτε πρεπει να εισαι εκει:wave2:

klairi
07/05/2007, 19:16
natit σαν συνάνθρωπος πάω.τον αγαπάω και θέλω να είμαι εκεί.δεν πάω για να τα ξαναβρώ μαζί του.έφαγα το κέρατο της ζωής μου με αυτήν που είναι τώρα.και ξέρει πολύ καλά πως δεν πάω εκεί για επανασυνδεση.μακάρι όλα να πάνε καλά.

natit
07/05/2007, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από klairi
natit σαν συνάνθρωπος πάω.τον αγαπάω και θέλω να είμαι εκεί.δεν πάω για να τα ξαναβρώ μαζί του.έφαγα το κέρατο της ζωής μου με αυτήν που είναι τώρα.και ξέρει πολύ καλά πως δεν πάω εκεί για επανασυνδεση.μακάρι όλα να πάνε καλά.

Πανω απο ολα σημασια εχει να γινει καλα το παιδι και το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου....
ολα τα αλλα αυτη την στιγμη δεν εχουν σημασια.......

makis206
08/05/2007, 07:19
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στο παλικάρι και όταν με το καλό επιστρέψει στην καθημερινότητά του να του έχει γίνει το πάθημα μάθημα.. :(

Pitsakos
08/05/2007, 07:36
αν πηγαινεις χωρις κρανος ειναι σαν να κανεις σεξ χωρις προφυλακτικο με ατομο που εχει Έιτζ! Πρεπει να ειναι ο αχωριστος φιλος του οδηγου!
Οσο για την νυν αγαπητη μου...Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι σου ειπε οτι φταις εσυ;:confused:
Μηπως των εσπρωξες:confused:
Τελος παντων περαστικα στο παιδι!

project.breeze
09/05/2007, 02:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από klairi

Αέρας Cosmopolitan στο φτωχικό μας forum...:rolleyes:

TROOPER
09/05/2007, 08:13
εμενα τωρα γιατι μου ερχεται να κλαταρω στο γελιο ??????

OzZzZzY
09/05/2007, 09:04
συγνωμη το παιδι ειναι σε αυτη τη κατασταση κ η νυν εχει ορεξη για ξεκατινιασματα? προφανως βαζει σε προτεραιοτητα τον εγωισμο της κ οχι το αγορι της :(

l@gos
09/05/2007, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Αέρας Cosmopolitan στο φτωχικό μας forum...:rolleyes:

1000000 συγνωμη απο την φιλη αλλα....
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

LINA
09/05/2007, 09:19
να βρισκεσαι ΟΠΟΥ θες ΟΤΙ ωρα θες και ΟΣΟ θες !!!

αν η καρδια σου θελει να ειναι στο πλευρο του αυτο δε μπορει να στο απαγορεψει κανενας/καμμια αλλωστε δε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ βρισκεται δε μπουκαρες στο σπιτι του ... !!!

πες της να παει να δει αν ερχεσαι μεχρι τη γωνια και ευχομαι να πανε ολα καλα !!

περαστικα:sick:

sober
09/05/2007, 11:16
+1ooooooooooooooo

:wave2:

Tropeas
09/05/2007, 18:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
συγνωμη το παιδι ειναι σε αυτη τη κατασταση κ η νυν εχει ορεξη για ξεκατινιασματα? προφανως βαζει σε προτεραιοτητα τον εγωισμο της κ οχι το αγορι της :(
Που σε Λαμπίρη...
και λοιπά μεσημεριανά...
μήπως θέλουμε και μια ενότητα Cosmopolitan Που να έχει τα:
"Με παράτησε μελαχρινός με ΧΤΧ660 μπλέ ζητείται καινούριος με προυπηρεσία στις ψηλές..." :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :wave2:

vassilis88
09/05/2007, 18:43
αν ρωτησει κιολας κανεις καποιον που δν φοραει κρανος, γιατι δν φοραει, τι θα του πει?

zephyr1
09/05/2007, 18:49
:lol: :rotflmao: :bawl:

OzZzZzY
10/05/2007, 12:04
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

OrEsTiS82
10/05/2007, 19:39
Συνηθεια ειναι να φορας το κρανος,γνωριζα περιπου 10 ατομα που εχουν σκοτωθει και δεν φορουσαν κρανος, οι 8 στους 10 χτυπησαν μονο στο κεφαλι (κατα τα αλλα μονο γρατζουνιες ειχαν),θα ηταν τωρα ακομα με την μηχανη τους και θα χαιροντουσαν την ζωη.
Ειδικα ενας απο αυτους (ηταν 18 και τον ηξερα απο 7-8 χρονων) εχει δωσει μεγαλη πικρα στους δικους του, 2 χρονια πανε που σκοτωθηκε και κλαινε μερα νυχτα και πηγαινουν στα παιδακια στα ιδρυματα να τα βοηθουν ωστε να νιωσουν καλυτερα.

FestoNero
11/05/2007, 01:34
Παιδια δε σοβαρευεστε λιγακι;
Στα στραβα κι αναποδα ειμαστε..

Trans
11/05/2007, 13:01
Cosmogirl: Το κράνος δεν χωρά γιατί το κέρατο χτυπά!

Κι η ερώτηση μου προς την Κλαίρη... Όταν βγαίνατε παρέα εσύ φόραγες κράνος; είχες σκφτεί να αγοράσεις εσύ για το δικό σου κεφάλι; Του έκανες καμιά νύξη για να πάρετε κράνη;

OzZzZzY
11/05/2007, 13:35
ειχε cosmo-κρανος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
trendy!!!!!

88097