View Full Version : κανιβαλοιοιοιοι...
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
30/08/2004, 11:29
μου φαγατε τα 100cc απο την γιαγια μου.:cry: . και για να καταλαβετε υπαρχουν 2 επιλογες για να δηλοσης οτι εχεις ZZR 1000:eek: και καμια για ZZR 1100 :nono: :bawl: θελω τα 100 κηβηκακια μου:bawl: :bawl: :bawl: . αλλα καταλαβα τη σημβενη....:winka: οταν φτιαχνανε το φορουμ και το τσατ τα παιδια ηταν νηστηκα απο την πολυ δουλια και εφαγαν οτι εβρισκαν... ΚΑΝΗΒΑΛΟΙ την γιαγια μου ρε βρηκατε να δαγκοσετε?....
:mad: :mad:
και φτιαξτε το να μην με πεταει εξω μην χεστουμε:hypnotize αντε γιατι με πιανουν τα :evil: :evil:
γιωργος:beer:
Χα....
για να σας δω τωρα κοπτοραπτριες...:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
μου φαγατε τα 100cc απο την γιαγια μου.:cry: . και για να καταλαβετε υπαρχουν 2 επιλογες για να δηλοσης οτι εχεις ZZR 1000:eek: και καμια για ZZR 1100 :nono: :bawl: θελω τα 100 κηβηκακια μου:bawl: :bawl: :bawl: . αλλα καταλαβα τη σημβενη....:winka: οταν φτιαχνανε το φορουμ και το τσατ τα παιδια ηταν νηστηκα απο την πολυ δουλια και εφαγαν οτι εβρισκαν... ΚΑΝΗΒΑΛΟΙ την γιαγια μου ρε βρηκατε να δαγκοσετε?....
:mad: :mad:
και φτιαξτε το να μην με πεταει εξω μην χεστουμε:hypnotize αντε γιατι με πιανουν τα :evil: :evil:
γιωργος:beer:
xe xe xe, mazevoume kybika gia na ftiaksoume africa 950 mpas kai doume aspri mera...
ok, tora yparxei kai to 1100
superfour
30/08/2004, 12:19
axxaaxxaaxax
Ρε Γιαγιούλα σου χω πει να μη συγχήζεσαι στην ηλικία σου ... θα πάθεις τιποτα!:wave2: :wave2:
Ως γνωστόν τι 1000 τι 1100 και δει σε KAWA!:yuck: Ταφός είναι ούτως ή αλλιώς. Εγώ στη θέση σου θα διάλεγα κάτι πιο.... πιασάρικο μπας και με καναν παρέα.... πχ CBRRRRRRRRRRR Γκέγκε?:rotflmao: :rotflmao: χααχχααχαχχααχααχαχαχαχ
Α! Και που σαι? Γι αυτό σε πετάει έξω! Αλλά στο κάνει με τρόπο το σύστημα μπας και φιλοτιμηθείς και φύγεις μόνος σου ή αγοράσεις καμια ΜΗΧΑΝΗ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε! ΓυφτΆΚΟ.....τράβα μία σύνταγμα να δεις τους τσολιάδες....
:wave2: :wave2:
:beer: :beer: :beer:
Ωρίστε ρε ο Ιούλιος αμέσως σας έφτιαξε!!!! Εξυπηρέτηση μπαμ μπαμ!
γρηγορα ναι!
προχειρα ΟΧΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από superfour
axxaaxxaaxax
Ρε Γιαγιούλα σου χω πει να μη συγχήζεσαι στην ηλικία σου ... θα πάθεις τιποτα!:wave2: :wave2:
Ως γνωστόν τι 1000 τι 1100 και δει σε KAWA!:yuck: Ταφός είναι ούτως ή αλλιώς. Εγώ στη θέση σου θα διάλεγα κάτι πιο.... πιασάρικο μπας και με καναν παρέα.... πχ CBRRRRRRRRRRR Γκέγκε?:rotflmao: :rotflmao: χααχχααχαχχααχααχαχαχαχ
Α! Και που σαι? Γι αυτό σε πετάει έξω! Αλλά στο κάνει με τρόπο το σύστημα μπας και φιλοτιμηθείς και φύγεις μόνος σου ή αγοράσεις καμια ΜΗΧΑΝΗ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε! ΓυφτΆΚΟ.....τράβα μία σύνταγμα να δεις τους τσολιάδες....
:wave2: :wave2:
:beer: :beer: :beer:
Ωρίστε ρε ο Ιούλιος αμέσως σας έφτιαξε!!!! Εξυπηρέτηση μπαμ μπαμ!
γρηγορα ναι!
προχειρα ΟΧΙ
ρε π@υ.τη μου
τα goody's εισαστε?
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
30/08/2004, 15:22
superfour
Εγώ στη θέση σου θα διάλεγα κάτι πιο.... πιασάρικο μπας και με καναν παρέα.... πχ CBRRRRRRRRRRR Γκέγκε?
------------------------------------------------------------------------------------
ξερεις το τραγουδι που λεει ....ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΟΥΟΥΟΥ. ΠΕΡΑΡΤΗΚΑ ΣΟΥΟΥΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΗΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥΟΥΟΥ..:beer: :beer: :beer: :rotflmao: :lol:
superfour
30/08/2004, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
superfour
.............
------------------------------------------------------------------------------------
ξερεις το τραγουδι που λεει ....ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΟΥΟΥΟΥ. ΠΕΡΑΡΤΗΚΑ ΣΟΥΟΥΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΗΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥΟΥΟΥ..:beer: :beer: :beer: :rotflmao: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Dirty_Gas
02/09/2004, 18:53
Μια που κάνατε το κόπο να φτιάξετε το ΖZR, δε προσθέτετε στη λίστα της KAWASAKI (ναι KAWASAKI γραφει) και τα Ζ 1000/750;
Ευχαριστώ προκαταβολικά...:)