View Full Version : ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
Το Σαβατο νωρις το βραδυ χαθηκε ενα παιδι με παπι στην οδο Σολωμου. Λυπαμαι που γραφω κατι τετοιο γιατι ηταν σιγουρα ενα απο τα παιδια που περνανε σαν τρελα μπροστα απο το σπιτι μου και νομιζουν πως θα προσπερασουν και το θανατο τον ιδιο. ΣΚΑΤΑ! Τωρα μονο οι φιλοι του, νεαρα παιδια και αυτα, του εκαναν μνημοσυνο αφηνωντας το φτερο του παπιου , λουλουδια και κερια. ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!
Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ειτε από αυτοκινητο ειτε από μηχανες οποιουδηποτε κυβισμου στην ευθεια που παει στην γνωστη πλατεια Μπουρναζιου και στη Σολωμου υπαρχουν 5 σημεια με λουλουδια και σημειωματα που μπηκαν τα τελευταια 2 χρονια. Προσεχετε φιλοι οταν και οσοι κατεβαινετε σε αυτους τους χαοτικους γυαλινους δρομους. Λυπαμαι παρα πολυ για αυτό που ειδα...
παντα οταν ενας ανθρωπος χανετε και ειδικα νεος ειναι λυπηρο ακομα και αν δεν τον ξερουμε
ειναι λυπηρο που οι δρομοι μας που πανω τους περνανε τοσες ζωες να ειναι γεματες προβληματα
ειναι λυπηρο να το ξερεις και να μην προφυλασεσε λογο του νεαρου της ηλικιας σου νομιζωντας (και καλα κανεις και το νομιζεις διοτι αλλιως θα μιζεριαζες ) οτι εχεις τον κοσμο ολο
ας ειναι ελαφρυ το χωμα και περα ολων των αλλων που κανουμε καθημερινα ας πουμε και 2 κουβεντες στα παιδια...........οχι κυρηγμα.......στην γλωσσα τους να μη αντιδρουν..................
:sad:
:sad: :mad: :confused:
κριμα για το παλικαρι
σκατα γμτ
υγ: τα εβλεπα εγω τα λουλδια και τα κερια και το περιμενα οτι θα 'ναι για κατι τετοιο...:sad: :sad: ειναι κωλοσημειο εκει στην σολωμου....
costas_k
08/05/2007, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Το Σαβατο νωρις το βραδυ χαθηκε ενα παιδι με παπι στην οδο Σολωμου. Λυπαμαι που γραφω κατι τετοιο γιατι ηταν σιγουρα ενα απο τα παιδια που περνανε σαν τρελα μπροστα απο το σπιτι μου και νομιζουν πως θα προσπερασουν και το θανατο τον ιδιο. ΣΚΑΤΑ! Τωρα μονο οι φιλοι του, νεαρα παιδια και αυτα, του εκαναν μνημοσυνο αφηνωντας το φτερο του παπιου , λουλουδια και κερια. ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!
Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ειτε από αυτοκινητο ειτε από μηχανες οποιουδηποτε κυβισμου στην ευθεια που παει στην γνωστη πλατεια Μπουρναζιου και στη Σολωμου υπαρχουν 5 σημεια με λουλουδια και σημειωματα που μπηκαν τα τελευταια 2 χρονια. Προσεχετε φιλοι οταν και οσοι κατεβαινετε σε αυτους τους χαοτικους γυαλινους δρομους. Λυπαμαι παρα πολυ για αυτό που ειδα...
Αυτοι οι κ@λοδρομοι 20 χρονια οι ιδιοι ειναι.τετοια περιστατικα τα θυμαμαι απο τα 16 και ειμαι 30 τωρα.τι να πω ρε γμτ,κριμα να χανονται ετσι:(