Σύνδεση

View Full Version : ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΙΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΛΑΔΙΑ ?

maniak.
08/05/2007, 18:37
ΓΥΡΙΖΩ ΚΥΡΙΑΚΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΠΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ "ΜΩΡΟ". ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ
ΑΓΩΝΑ BASKET ΣΤΟ ΠΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 12.30 ΞΕΚΙΝΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ( ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ) ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΙΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ
ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΔΙΑ . ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ Η
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΡΙΣΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ.
ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ , ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΙΣΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ .

ΟΥΦ.

sober
08/05/2007, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
ΓΥΡΙΖΩ ΚΥΡΙΑΚΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΠΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ "ΜΩΡΟ". ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ
ΑΓΩΝΑ BASKET ΣΤΟ ΠΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 12.30 ΞΕΚΙΝΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ( ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ) ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΙΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ
ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΔΙΑ . ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ Η
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΡΙΣΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ.
ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ , ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΙΣΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ .

ΟΥΦ.

:eek: :eek: παιξε κανα ΛΟΤΤΟ..

TROOPER
08/05/2007, 22:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
:eek: :eek: παιξε κανα ΛΟΤΤΟ..

+1

caesarsk
08/05/2007, 22:22
Πριν από πολλά χρόνια στην γνωστή στροφή του Ολ. Σταδίου (από Κηφισίας για Σπ. Λούη) και όντας δικάβαλος βλέπω ακριβώς στην αρχή της στροφής κάποιον να μου κάνει νοήματα. Αρχίζω να κόβω γιατί είμαι με πολλά και ξαφνικά καταλαβαίνω ότι είμαι πάνω σε λάδια!!!!!!

ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ (πραγματικά δεν ξέρω πως) μετά την στροφή ΕΚΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΟΡΘΙΟΣ....εκείνη την μέρα εξάντλησα και τα τελευταία αποθέματα τύχης μου...

Λεωνίδας
08/05/2007, 22:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
:eek: :eek: παιξε κανα ΛΟΤΤΟ.. +49

zolotas
08/05/2007, 23:58
δυσκολη περιπτωση ......εχω 1 πτωση απο λαδια και με μαζευαν με το κουταλακι ...... ειχε και γελιο ...........ηταν κατι σαν το .......so you think you can dance .......πανω σε πιατζιο:bigcry:

TROOPER
09/05/2007, 00:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
δυσκολη περιπτωση ......εχω 1 πτωση απο λαδια και με μαζευαν με το κουταλακι ...... ειχε και γελιο ...........ηταν κατι σαν το .......so you think you can dance .......πανω σε πιατζιο:bigcry:

ρε μαλακα εφυγε ρουκετα το ουισκι στην οθονη !!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tropeas
09/05/2007, 05:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε μαλακα εφυγε ρουκετα το ουισκι στην οθονη !!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάλι???
χαχαχαχα προσπαθώ να φανταστώ την δικιά σου οθόνη ... και με τα προηγούμενα...:a7: :a14: :a04: :a020: