View Full Version : Είμαι ο πρώτος!!!
paramedic
08/05/2007, 19:32
Ναι ναι με περηφάνια σας αναφέρω οτι φιλοδοξώ να είμαι ο πρώτος για φέτος που είδα την κλασική καλοκαιρινή εικόνα τυπακίου με σορτσακι και χωρίς κάν κοντομάνικη μπλούζα(φουλ εξοπλισμός δηλαδή) πάνω ρε SS. Και για μην πούν κάποιοι οτι "σιγά ρε φίλε δεν είσαι ο πρώτος και εμείς είδαμε" νας σας ενημερώσω οτι είχε και συναναβάτη(τρομάρα του) με ιδία περιβολή!
Και φυσικά όλα αυτά θα περιμένατε να είχαν εξελιχθεί σε κάποιο παραλιακο δρόμο αλλά όχι. Σάββατο απογευμα στο Καματερό(10 λεπτά απο κέντρο για όσους δεν ξέρουν).
Σας προκαλώ κύριοι...και κυρίες φυσικά!!:(
Κατσε για να καταλαβω....τι χωρις μπλουζα δε φοραγανε τιποτα απο πανω???:confused:
Ουτε κρανος ειχανε??
paramedic
08/05/2007, 20:33
Απο πάνω πρέπει να φορούσαν ενα άρωμα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιο ρε γαμώτο γιατί ήταν μακρια. Τι κράνος φίλε μου μόνο γυαλιά ηλίου φορούσαν στο κεφάλι! Καραγκιόζια!!!
Ε ρε τι έχουμε να δούμε και φετος απο τους "μοτοσυκλετισταράδες"!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Απο πάνω πρέπει να φορούσαν ενα άρωμα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιο ρε γαμώτο γιατί ήταν μακρια. Τι κράνος φίλε μου μόνο γυαλιά ηλίου φορούσαν στο κεφάλι! Καραγκιόζια!!!
Ε ρε τι έχουμε να δούμε και φετος απο τους "μοτοσυκλετισταράδες"!!
:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:
Λοιπον το βρηκα!!!Αμα μεινουμε απλυτοι για καμια βδομαδα 8α βρωμαμε τοσο πολυ που 8α παραλυουν ολα και ολοι γυρω μας...Οι δρομοι 8α ειναι ανοιχτοι..Ρε συ..εκει στοχευαν τα παλικαρια ...ειναι η νεα με8οδος για σωστη κυκλοφοριακη αγωγη.. :lol: :lol: :lol:
kiriakost
08/05/2007, 22:01
Κάτσε ρε μεγάλε !! ;)
Και τι να κάνει ο άνθρωπας !! Να βγει μες στην κάψα , ντυμένος με τα δέρματα, σαν τους LORDY ? !!
Και εγώ όταν λούζομαι , τα μαλλιά μου , τα στεγνώνω πάνω στην μοτο , μου κάνει ωραίο φουσκωτό Look !!
Μετά ... εντάξει, φοράω το κράνος !! :lol:
VegasKitty
08/05/2007, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:
Λοιπον το βρηκα!!!Αμα μεινουμε απλυτοι για καμια βδομαδα 8α βρωμαμε τοσο πολυ που 8α παραλυουν ολα και ολοι γυρω μας...Οι δρομοι 8α ειναι ανοιχτοι..Ρε συ..εκει στοχευαν τα παλικαρια ...ειναι η νεα με8οδος για σωστη κυκλοφοριακη αγωγη.. :lol: :lol: :lol:
:nono: :nono:
Κανεις λαθος, γιατι αν ειναι να περναμε απο διπλα και να λυποθημαμε απο τη
βρωμα :yuck: ε τοτε μαλλον χειροτερα θα ειναι τα πραγματα!!! :hypnotize
:rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
08/05/2007, 22:19
άντε καλή σεζόν να έχουμε
εεειιι :a31: οπ
εεειιι :a31: οπ
εεεεεεεειιι :a31: οπ
vangelis 64
08/05/2007, 22:22
Χθες το βράδυ,μπήκα σ' ένα site που κάποιος μού είπε...
Αυτά που είδα,απλά δεν περιγράφονται.:cry: :cry: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Μην ξεχνιόμαστε παιδιά!!
VegasKitty
08/05/2007, 22:31
το θεμα ειναι οτι αμα πας να τους πεις και τπτ, απο τη μια μπαινουν, και απο την αλλη βγαινουν... :sad:
Ας ελπιζουμε το λαχιστον οτι απο τους τοσους πολλους που περνανε και λεμε και κατι,
εστω ενας στους πολλους να αρχισει να χρησημοποιει λιγο το μυαλο του... :look:
afrotwin
08/05/2007, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
το θεμα ειναι οτι αμα πας να τους πεις και τπτ, απο τη μια μπαινουν, και απο την αλλη βγαινουν... :sad:
Ας ελπιζουμε το λαχιστον οτι απο τους τοσους πολλους που περνανε και λεμε και κατι,
ti na to kani to mialo tou gomolastixa?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lampros_fazer
09/05/2007, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
να σας ενημερώσω οτι είχε και συναναβάτη(τρομάρα του) με ιδία περιβολή!
Έχω λιώσει στα γέλια λέμε..:bigcry:Πλιζ πες μου οτι φόραγε και σαγιοναρίτσα..:bigcry:
paramedic
09/05/2007, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Έχω λιώσει στα γέλια λέμε..:bigcry:Πλιζ πες μου οτι φόραγε και σαγιοναρίτσα..:bigcry:
Αυτό ρε γμτ δεν πρόλαβα να το δώ γιατί έφυγαν γρήγορα απο το φανάρι αλλά τι στο καλό δεν πιστεύω να μας απογοήτευσαν σε αυτό το κομμάτι. Αντε βρε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!
sergiosm
09/05/2007, 20:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Το ... ποιό ;;;
low__rider
10/05/2007, 01:42
ωραια αυτα που λετε και με βρισκετε απολυτα συμφωνο!!
...αλλα για πειτε μου οταν ερθει μια Αθηναικη Κυριακη με 30+ βαθμους κελσιου που σκαει ο τζιτζικας και θες να παρεις την μηχανουλα σου μεσα στο καταμεσημερο που εχει τιγκα ηλιο και να πας σε καμια κοντινη παραλια να κανεις την βουτια σου...τι κανεις???:confused: περα απο τα κρανος που ενταξει εννοειται ...πρεπει να ντυθεις και σαν αστακος!?:confused: :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
...αλλα για πειτε μου οταν ερθει μια Αθηναικη Κυριακη με 30+ βαθμους κελσιου που σκαει ο τζιτζικας και θες να παρεις την μηχανουλα σου μεσα στο καταμεσημερο που εχει τιγκα ηλιο και να πας σε καμια κοντινη παραλια να κανεις την βουτια σου...τι κανεις???:confused: περα απο τα κρανος που ενταξει εννοειται ...πρεπει να ντυθεις και σαν αστακος!?:confused: :p
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΑΝΤΑΚΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΤΖΙΝΑΚΙ, ΜΠΟΤΟΥΛΑ !!!
ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ !
:wave2:
SPORAKIAS
10/05/2007, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
εχω παει και με πετσινα για μπανιο....
δε λεω παει πολυ...αλλα οπως λεει και ο TROOPER ενα καλοκαιρινο μπουφανακι το φοραμε...
:winka:
Pitsakos
10/05/2007, 14:25
Εδω που τα λεμε γιατι να μην ντυθεις σαν αστακος:confused: Αφου αν μη κακο πεσεις η ασφαλτος δεν θα ξεχωρισει αν ειναι καλοκαιρι η οχι με αποτελεσμα να μην σου την χαρισει! θα σου μεινει και λιγη πετσα και...καλη ορεξη!
Προτιμω να λιωσω στον ιδρωτα και να πεσω μετα στο νερο και να το χαρο παρα να με χερεται η ασφαλτος:wave2: :wave2:
Alki_Viades
10/05/2007, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
δε λεω παει πολυ...αλλα οπως λεει και ο TROOPER ενα καλοκαιρινο μπουφανακι το φοραμε...
εεεετσι, προστατευει απο τον ηλιο και διπλωνει αρκετα ωστε να χωρεσει ευκολα σε μια τσαντα πλατης :a013:
orizontas
11/05/2007, 00:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
:winka:
+1000
καλοκαιρι παω για μπανιο με τζινακι μπουφαν κρανος μποτακια τουλαχιστο
πολοι με κοιτουν και αναρωτιουνται αλλα εχω σωθει απο κατι περιεργα πετουμενα να χτυπουν τις γαμπες μου
την θερμοτητα της μηχανης
την αισθηση διαφορετικου τροπου οδηγησης που σου προσφερει ενα καλυτερο ντυσιμο απο το κοντο παντελονακη και το τ σερτ
αισθανεσαι ποιο ντυμενος ....
και βλεπω αλλους με τις τσαντες στα τιμονια τις μπαλες βολευ περα δωθε και να ειναι σα τσιγκανικο φορτιγακι ......περα δωθε στην ασφαλτο ...
Εχω πεσει πηγαίνοντας για μπανιο..........:( :(
Αν δε φορουσα τζινακι και μπουφανακι, εννοειτε κρανος.....
ακομα θα με ξεκολουσαν απο την ασφαλτο.
Μια βλακεια εκανα και εκεινη τη στιγμη δε φορουσα γαντια και
εκει την επαθα τη ζημια, ακομα εχω σημαδια (μετα απο δυο χρονια)......
Γι΄αυτο φουλ κομπλε ακομα και για μπανιο,
αααααα........και οχι μονο εμεις αλλα και αυτοι που ενεβαζουμε πανω,
και ας γκρινιαζουν γιατι δε το καταλαβαινουν ......
Το καλυτερο ειναι οτι τελικα μπηκα και στη θαλασσα.......
εκει να δεις πονο και τσουξιμο αλλα ψηθηκε μια χαρα η πληγη...:cool: :cool:
:beer: :beer:
Αφου ρε παιδια οι περισσοτεροι που κυκλοφορουν ειναι ακρανωτοι, τι το ψαχνουμε?
Μηπως δεν τα βλεπουμε καθε μερα?
Δεν προκειται να αλλαξει τιποτα, ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ο Ελληνας
Πιο πολλες πιθανοτητες εχει να καταργηθει απο το νονμο το κρανος, απο οτι να φορεθει
Και μετα οι μηχανες ειναι σκοτωστρες....κτλ....κτλ.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αφου ρε παιδια οι περισσοτεροι που κυκλοφορουν ειναι ακρανωτοι, τι το ψαχνουμε?
Μηπως δεν τα βλεπουμε καθε μερα?
Δεν προκειται να αλλαξει τιποτα, ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ο Ελληνας
Πιο πολλες πιθανοτητες εχει να καταργηθει απο το νονμο το κρανος, απο οτι να φορεθει
Και μετα οι μηχανες ειναι σκοτωστρες....κτλ....κτλ..... +100000 με μία διόρθωση.Δεν είναι ότι δεν μαθαίνει ο Έλληνας....Δεν θέλει να μάθει...Όλοι είμαστε παντογνώστες και ισχυρογνώμονες σε όλους τους τομείς...Η οδηγική ασφάλεια θα την γλίτωνε?:rolleyes:
:sad: sthn pteryga moy στο νοσοκομειο 2 παιδια σε καροτσακια.... ακουνητα...
γυρισμενα προς το παραθυρο... διχως επικοινωνια με το περιβαλλον... να τα ταϊζουν φρουτοκρεμες!
:sad:
ελληνικη παιδεια!:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
:sad: sthn pteryga moy στο νοσοκομειο 2 παιδια σε καροτσακια.... ακουνητα...
γυρισμενα προς το παραθυρο... διχως επικοινωνια με το περιβαλλον... να τα ταϊζουν φρουτοκρεμες!
:sad:
ελληνικη παιδεια!:sad: Τι να πεις ρε φίλε Κatana.....ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ.....:sad: :sad: :sad:
κ αφησε τα..
αν κ φετος που ξυρισα γαμπες θα τη βαλω τη βερμουδιτσα μου πανω στο μηχανακι :blush: :blush: :blush: :blush: