PDA

View Full Version : Το Διαβασατε?

melsaltas
30/08/2004, 14:56
Υπερβολικά μέτρα στην Ελβετία

Σοβαρά προβλήματα φαίνεται πως θα αντιμετωπίσουν οι Ελβετοί μοτοσικλετιστές με τα μέτρα που θέλει να θέσει σε εφαρμογή η ελβετική Κυβέρνηση. Οι επίσημες Αρχές έχουν ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή τους να θέσουν ως ανώτατο όριο ταχύτητας για όλες τις μοτοσικλέτες τα 80 χιλιόμετρα.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!
:nono: :yuck: :bawl:

idi
30/08/2004, 15:14
ΔΗΛ ΜΟΝΟ ΜΕ 1Η ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ???:confused: :confused: :confused:

DEMINIO
30/08/2004, 15:19
Ενώ εδώ, που είναι 120.......:sick:

Τουλάχιστον μερικές μοτό τη σπάνε την πρώτη...:lol:

ppaylos
01/09/2004, 21:19
Και η Αγγλια ειναι κοντα σ αυτα ετοιμαζουν πιλοτικα κλησεις απο δορυφορο!!! Ειναι θεμα ημερων να το θεσουν σ εφαρμογη,μετα τι θα κανουμε? Αντε να κρυφτουμε.:confused: :cry:

adam_tsouk
01/09/2004, 22:10
Δεν ξέρω αν είχε πέσει στην υπόληψή σας ένα βιντεάκι που είχε κάποια στιγμή το περιοδικό moto με θέμα έναν τύπο (ghost rider) ο οποίος δεν είχε ούτε πινακίδες ούτε τίποτα στη μηχανή...
Ένα παρόμοιο βιντεάκι αλλά ελληνικά είχε προστεθεί και σε κάποιο ποστ αλλά δεν θυμάμαι...
Anyway, νομίζω πως σε μια πιθανή υιοθέτηση παρόμοιων μεθοδών και από τη χώρα μας θα οδηγήσει πολλούς σε αυτή τη θέση!:uplate:

:lol: :lol: :lol:

ireneepi
02/09/2004, 21:02
ελα Παναγια μου...

George-3-
03/09/2004, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Δεν ξέρω αν είχε πέσει στην υπόληψή σας ένα βιντεάκι που είχε κάποια στιγμή το περιοδικό moto με θέμα έναν τύπο (ghost rider) ο οποίος δεν είχε ούτε πινακίδες ούτε τίποτα στη μηχανή...
Ένα παρόμοιο βιντεάκι αλλά ελληνικά είχε προστεθεί και σε κάποιο ποστ αλλά δεν θυμάμαι...
Anyway, νομίζω πως σε μια πιθανή υιοθέτηση παρόμοιων μεθοδών και από τη χώρα μας θα οδηγήσει πολλούς σε αυτή τη θέση!:uplate:

:lol: :lol: :lol:

Pare to neo DynoRoad to epeteiako kai vale to VCD na to deis...exei mesaena palikari...
Pernaei mia skoda fabia poy kineite sthn aristeri lorida me peripou 250+ me to keno na einai 20cm apo tis akres toy timoniou toy.
Paei diodia artemisio me 299km/h thn perissoteri wra....zilia psora egw to exw hdh dei...!!!