PDA

View Full Version : τα ίδια και τα ίδια

panagiotispapa
09/05/2007, 10:49
Μία από τα ίδια και αυτό το καλοκαίρι. Ερχόμενος σήμερα από την δουλειά είδα δεκάδες αναβάτες οι οποίοι φόραγαν μόνο ένα κοντομάνικο, άντε και κανά πουκάμισο ή καμιά μπλούζα. Το περίεργο είναι ότι οι περισότεροι φόραγαν κράνος (μήπως εξαιτίας των νέων προστίμων???) !! Η απόλυτη ειρωνία είναι ότι ο μοναδικός που είδα να φοράει μπουφάν μηχανής..... δεν φόραγε κράνος!!!!!!!! Τελικά είμαι ο τελευταίος σε αυτή την πόλη που φοράει κράνος+μουφάν+παντελόνι με επιγονατίδες+γάντια+μπότες για να πάω ακόμα και μέχρι το περίπτερο????

LsKostas
09/05/2007, 10:52
ο μοναδικός που είδα να φοράει μπουφάν μηχανής..... δεν φόραγε κράνος!!!!!!!!

Ε...Μην ειμαστε και πλεονεκτες...:rotflmao: :rotflmao:

Καλα τα λες..:sick:

Cpt. Haddock
09/05/2007, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Τελικά είμαι ο τελευταίος σε αυτή την πόλη που φοράει κράνος+μουφάν+παντελόνι με επιγονατίδες+γάντια+μπότες για να πάω ακόμα και μέχρι το περίπτερο????

Πιθανόν...

(το συγκεκριμένο το θεωρώ υπερβολή)

:wave2: :wave2:

DUKASII
09/05/2007, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πιθανόν...

(το συγκεκριμένο το θεωρώ υπερβολή)

:wave2: :wave2: μπα και εγω τα ιδια φοράω...+ μια καποτα γιατι ποτε δε ξερεις τι μπορει να σου τυχει μεχρι το περιπτερο.
μη κολλησουμε και τιποτα.

Alki_Viades
09/05/2007, 11:14
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οποτε παιδια τις καποτες απο το σουπερμαρκετ, να εχουμε καβατζα για το πηγαινε στο περιπτερο :D

Cpt. Haddock
09/05/2007, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μπα και εγω τα ιδια φοράω...+ μια καποτα γιατι ποτε δε ξερεις τι μπορει να σου τυχει μεχρι το περιπτερο.

τη φοράς απο πριν; :eyepop:

:uplate:

sober
09/05/2007, 11:50
Βασικα αμα σου την πεσει κανας κουτακιας σ'εχει γ@μησει ΑΥΤΟΣ

και χωρις καποτα...:winka: :lol: :lol: :lol:

DUKASII
09/05/2007, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τη φοράς απο πριν; :eyepop:

:uplate: Ναι ρε φιλαρακι..πανω απο ολα λεμε η προστασία.

πειτε μου μπραβο τωρα.

Nostra
09/05/2007, 12:46
μπα και εγω τα ιδια φοράω...+ μια καποτα γιατι ποτε δε ξερεις τι μπορει να σου τυχει μεχρι το περιπτερο.

Ναι ρε φιλαρακι..πανω απο ολα λεμε η προστασία.

ακόμα στη ζελατίνα τον έχεις, ε? :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

να θυμάσαι μόνο, κάθε δίμηνο-τρίμηνο να την αλλάζεις..... αλλοιώνεται το πλαστικό... :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl:

anf125
09/05/2007, 21:45
Που να σφίξουν κι άλλο οι ζέστες και να αρχίσουν τα μπάνια... θα δεις πάλι σώβρακα, τάνγκα, ξώπλατα, σαγιονάρες, τσοκαράκια κ.α. χαριτωμένα...

Εγώ εδώ κι καμιά βδομάδα έχω κάνει έκπτωση στα παπούτσια μόνο, δε βάζω τα μποτάκια OXTAR αλλά αθλητικά συνήθως. Το καλοκαιρινό μπουφάν SPYKE παλεύεται ακόμα ευτυχώς.

Akefalos
10/05/2007, 00:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Μία από τα ίδια και αυτό το καλοκαίρι. Ερχόμενος σήμερα από την δουλειά είδα δεκάδες αναβάτες οι οποίοι φόραγαν μόνο ένα κοντομάνικο, άντε και κανά πουκάμισο ή καμιά μπλούζα. Το περίεργο είναι ότι οι περισότεροι φόραγαν κράνος (μήπως εξαιτίας των νέων προστίμων???) !! Η απόλυτη ειρωνία είναι ότι ο μοναδικός που είδα να φοράει μπουφάν μηχανής..... δεν φόραγε κράνος!!!!!!!! Τελικά είμαι ο τελευταίος σε αυτή την πόλη που φοράει κράνος+μουφάν+παντελόνι με επιγονατίδες+γάντια+μπότες για να πάω ακόμα και μέχρι το περίπτερο????

Σιγά μη βάλουμε και ολόσωμη δερμάτινη αγωνιστική λες και τρέχουμε στα motogp.Ρε ηρεμείστε λίγο.Δε λέω και γω πάντα με κράνος είμαι,και μπουφάν και γάντια.Αλλά μην είμαστε υπερβολικοι.Και παντελόνι με επιγονατίδες και μπότες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...

Όποιος θέλει τα φοράει βέβαια,αλλά όχι να κατηγορούμε τον άλλο επειδή δε φοράει επιγονατίδες ή μπότες...

Φυσικα στις κακγουριές του στυλ σαγιονάρα,χωρίς μπλούζα,σορτσάκια,βερμούδες και τα λοιπά εννοείται να πέφτει κράξιμο!

ΥΓ:Στο περίπτερο γιατί πας με τη μηχανή?Η μηχανή είναι για βολτίτσα και για να γλυτώνουμε κίνηση.όχι για να πηγαίνουμε μέχρι και για κατούρημα μ'αυτήν.Σκέψου το περιβάλλον!!