View Full Version : 36 ΩΡΟ 2007 miraze-bil-thymios
Τα πάντα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα όταν ο bil με πήρε τηλ για να μου πει ότι πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ να συμμετάσχουμε και εμείς στο 36 ωρο του Moto guzzi Club.
Δυστυχώς οι ημερομηνίες ήταν κοντά σε ένα συνέδριο του Πανεπιστημίου μου και αρχικά δεν θα συμμετείχα. Κάτι όμως μέσα μου με έτρωγε και τελικά δύο εβδομάδες πριν φύγουμε τα κανονίζω έτσι ώστε να είμαι και εγώ στο 36 ωρο.
Συνάντηση λοιπόν την Παρασκευή στο καφέ του φίλου Σωτήρη για το απαραίτητο πείραγμα αφού ο καημένος ενώ ήθελε να έρθει δεν μπορούσε να αφήσει την επιχείρηση.
O απαραίτητος καφές πριν ξεκινήσουμε
87812
Η διαδρομή που θα ακολουθούσαμε για Πλαταμώνα ήταν από Μέτσοβο-Μηλιά-Κρανιά-Γρεβενά-Βέροια-Κατερίνη-Πλαταμώνας
Ο χάρτης από Μέτσοβο για Γρεβενά
87760
Η πρώτη απαραίτητη στάση για φαγητό στον γνωστό σε όσους περνούν από Κρανιά…..ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ
87830
Ο γιατρός με το ....................σουβλάκι του
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
87814
Ο Thymios με το ..... δικό του
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
87815
Απαραίτητη στάση για φωτό πάνω από παλιά γέφυρα των Γρεβενών.
Προλαβαίνω όσους ρωτήσουν ότι περνώ δρόμος από εκεί και ΔΕΝ κάναμε καμία καγκουριά
:winka:
87816
Μετά τα Γρεβενά Εγνατία μέχρι τον Πλαταμώνα.
Απίστευτη βαρεμάρα να οδηγάς σε τέτοιους δρόμους, ιδιαίτερα αν έχεις συνηθήσει τους δρόμους της Ηπείρου
Αφιξη λοιόν στον Πλαταμώνα κατά τις 4 το απόγευμα
87817
Το ξενοδοχείο γεμάτο μηχάνες ΟΛΩΝ των τύπων και ΟΛΩΝ των κυβικών
:D :D :D
87818
Βόλτα φυσικά για να τις χαζέψουμε όλες
87819
Και ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!! :D
87820
Αχ,πόσες ώρες θα περάσουμε πάνω στη σέλα, ταψί θα γίνει στο τέλος ο κ....... ΟΥΠΣ Sorry , ποπός μας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
87771
Ξυπνημα κατά τις 7 και εκκίνηση του 10ου 36 ωρου στις 8κ30.
Εγινε ενας χαμός στην εκκίνηση γιατί οι διοργανωτές δεν άφησαν πρώτα τις μηχανές μικρών κυβικών να ξεκινήσουν.....
οποιος ήθελε ξεκινούσε (Περιμέναμε πάντως καλύτερη οργάνωση)
Στη βαρετή και πάλι εθνική
87831
πρώτος έλεγχος μετά τη έξοδο της εγνατίας για Πόρτο Λάγος
87823
Φωτό στο κλασσικό εκκλησάκι το οποίο είναι μέσα στη λιμνοθάλασσα του πόρτο Λάγος
87824
Επιτέλους φτάσαμε Αλεξανδρούπολη όπου απολαύσαμε ένα μισάωρο καφέ κάτω από τον φάρο και βγάλαμε και τις απαραίτητες τουριστικές φωτό
87825
Από εκεί και πάνω ξεκινούσε η δράση, και αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετή!!!
Στο χάρτη φαίνεται η διαδρομή από Αλεξανδρούπολη για Πρωτοκλήσσι μέσω Γιαννούλη.
10 χλμ πρίν την διασταύρωση για Δαδιά έγινε και η πτώση του παιδιού με το HONDA
Οι τρείς μας ήμανταν οι πρώτοι μετά από αυτόν και πραγματικά ήταν πολύ τυχερός που δεν έπαθε τίποτα
87777
Το κλαδί αυτό κράτησε τη μηχανή, γιατί από κάτω ήταν ένας μικρός γκρεμός. :eek: :eek: :eek:
Αφού βγάλαμε τη μηχανή στο δρόμο, βεβαιωθήκαμε ότι ήταν καλά
(τι τον είχαμε τον γιατρό στην παρέα)
ξεκινήσαμε μετά από κανα μισάωρο αφου το παλικάρι είχε ειδοποιήσει για να του μεταφέρουν τη μηχανή
87826
Αυτό το ατύχημα μας έκοψε λίγο τη διάθεση γιατί ήταν και ολοκαίνουργιο το μηχανάκι.
Συνεχήσαμε λοιπόν για Πρωτοκλήσσι μέσα σε μια πανέμορφη διαδρομή
Αφιξη στο χωριό και στάση για ξεκούραση μετά από 2 ώρες συνεχόμενων στροφών
87827
Ο γιατρός είχε και μία μικρή ίοση και ψάχναμε έναν γιατρό για να γιατρέψει .............. τον γιατρό!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
87828
Οσοι είναι ή έχουν πάει προς Έβρο μεριά θα ξέρουν σίγουρα τα τεράστια αυτά ιπτάμενα ζωήφια που δυσκόλεψαν πραγματικά την οδήγηση.
87832
Η διαδρομή από Πρωτοκκλήσι για Ορμένιο και από εκεί στο μέγα Δέρειο
87786
Άφιξη στην πλατεία του Ορμενίου, στο βορειότερο μέρος της Ελλάδας
87787
Εμένα κάτι μου έφταιγε με τη ζελατίνα μου (κλασσικός κάτοχος V Strom, πάντα κάτι φταίει με τη ζελατίνα)
Και έιπα να την κατεβάσω λίγο
87788
Απαραίτητες φωτό στις πινακίδες για να τις δείχνουμε στους φίλους που δεν ήρθαν
(Σωτήρη είδες που φτάσαμε :rotflmao: :rotflmao: )
87789
Την διαδρομή από Ορμένιο - Μεταξάδες - Δέρειο εγώ προσωπικά την απόλαυσα πάρα πολύ,
Τρομερή φύση, η μέρα ήταν ιδανική για οδήγηση και παρόλη την κούραση συνεχίζαμε με ένα χαμόγελο κάτω από το κράνος.
Κατά τις 6 άφιξη στο Μέγα Δέρειο
87790
8 μήνες φαντάρος εκεί πάνω δεν διαγράφονται εύκολα και μπορώ να πώ ότι οι αναμνήσεις μου είναι οι καλύτερες κυρίως για τους κατοίκους.
87791
Ενώ οι άλλοι κάνανε στάση στην είσοδο του χωριού έγώ πήγα μέχρι την παλιά μου μονάδα και με κέρασαν οι αντικαταστάτες ένα καφεδάκι.
Τα παιδιά τα βρήκα ξανά μετά από μισή ώρα ακόμα στην πινακίδα να με περιμένουν
87793
Η διαδρομή Μέγα Δέρειο - Κομοτηνή είχα γράψει ότι είναι φανταστική και χαίρομαι που άρεσε σε όλους.
Φτάσαμε κατά τις 7 στο ξενοδοχείο, μπανάκι και κατευθείαν έξοδο στην κομοτηνή για φαγητό και ποτάκι.
παρόλη την κούραση τα παιδιά κάθησαν μέχρι τις 11 αλλά εγώ επειδή βρήκα έναν παλιό φίλο έμεινα μέχρι τις 2κ30!!!:eek:
ηταν φυσικό να δυσκολευτώ να ξυπνήσω στις 7 αλλά τελικά τα κατάφερα.
Εκκίνηση πήραμε στις 8κ30, εγνατία μέχρι την Ξάνθη και από εκεί άρχισε η απόλαυση της δεύτερης ημέρας.
Απο Ξάνθη κατευθυνση προς Λιβαδείτη
87794
Οι τρείς μας στο Λιβαδέιτη
87795
Μετά το Τσεκ ποιντ πορεία προς Δράμα
87796
Μετά τη Δράμα πορεία για κάτω Νευροκόπι οπού αφού κάναμε τον γύρο της πλατείας σαν καλά παιδιά, παρκάραμε μπροστά από το παλιό δημαρχείο και.........
87798
Καθήσαμε για ένα καφεδάκι..............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
87799
Από εκεί ξανά πάνω στη μηχανή και πορεία προς Οχυρό - Σέρρες
87800
Απαραίτητες στάσεις για φωτογραφίες των strom μέσα στη φύση
87801
Πάνω ακριβώς από τις Σέρρες και...........
87802
κατάβαση προς τα Σέρρας για να βρούμε την πίστα
87803
Αφού ρωτήσαμε καμιά 10αριά άτομα (ελάχιστες πινακίδες) τελικά φτάσαμε για την δοκιμασία στην πίστα των καρτ
87804
Επειδή δε θέλαμε να μας πιάσει το σκοτάδι στην Μηλιά ξεκινήσαμε κατευθείαν για Πλαταμώνα και τερματισμό και αναχώρηση για Γιάννενα.
Μια απαραίτητη στάση στον αυχένα για φωτό με το ηλιοβασίλεμα
87805
Τελος........................................
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά τα οποία είμασταν μαζί και ένα ακόμα πιο μεγάλο σε όσους γνώρισα στην εκδρομη.
Το ευχαριστώ δε το λέω τυχαία, μετά από 2200 χλμ στη σέλα παρέα με όλα αυτά τα άτομα έγινα καλύτερος άνθρωπΑς.
:D :D :D
Το να χαίρεσαι την οδήγηση και την καλή παρέα, με τους ρυθμούς που ζούμε, είναι κάτι που κάνουμε δυστυχώς πολύ σπάνια.
Ευχαριστώ τον Bil και τον Thymio που παρόλο που καλύτεροι και πιο έμπειροι οδηγοί από εμένα, ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ.
Θύμιος
87808
Ο καρδιοχειρουργοπαθολογοπνευμονολογουρολογοψυχιατρο γιατρος , κοινώς.................Bil
87809
Και η αφεντομουτσουνάρα μου:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
87810
Mπράβο παιδιά και του χρόνου να είστε καλά να πάτε και στο επόμενο.
Μπράβο Παίδες
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
:beer: :beer: :beer:
Ωραίοι....
αντε και του χρόνου και γω μαζί σας!!!:beer: :wave2:
Μα τί έγραψες ρεεεεε !!! ;) :beer:
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια :blush: :lol: :lol:
Ήταν όντως ....τέλεια.............................:beer: :beer:
Παντα τετοια παιδακια!
:smokin: :beer: :wave2:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Πολύ όμορφα!