Σύνδεση

View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

dessert
05/06/2007, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
δεν θελεις να μαθεις ποσα χρονια περιμενα για μια ηλεκτρονικη και για λεβγιε ταχυτητων:nono:

:nono: δεν θελεις πιστεψε με :nono:

Πάντως το περισσότερο που περίμενα ήταν 10 εργάσιμες και όχι για ανταλλακτικό, αλλά για αξεσουάρ...

:wave2:

ΚΑΠΛΑΝΙ
05/06/2007, 22:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Πάντως άν ήταν σήμερα ξανα γύριζα πίσω και να αγόραζα απο την αρχή μοτό πάλι αυτή θα έπερνα και ας τραβιώμουνα διπλά!!!!

Καλύτερα να τραβιέμαι και να είμαι με την "Pamela" μια ζωή, παρα με την Μαρία της "γειτονιάς" που την "ποτίζουνε" πολλοί...:winka:
Εκτος απο μαζοχα εισαι και μονοφαγας βρε μπαγασα:beer: :beer: :beer:

ΚΑΠΛΑΝΙ
05/06/2007, 23:04
Άποψη σου... :beer: :beer:

Και μιάς και βλέπω οτι έχεις avatar το Κ.
Αν σε έβαζαν μπροστα σε
1. ένα Κ7
2.μια 1098
3.μια MV312

Τι θα διάλεγες....:confused:

:beer: :beer: :beer: :beer:
Βαλε και τιμουλες διπλα :rotflmao: :rotflmao:
Σκεψου το Κ7 να στοιχιζει 25000€ :lol: :lol:

dessert
06/06/2007, 05:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Βαλε και τιμουλες διπλα :rotflmao: :rotflmao:
Σκεψου το Κ7 να στοιχιζει 25000€ :lol: :lol:

:nono: :nono: Χωρίς τιμούλες, αν είχαν όλα, υποθετκά, 0 ευρώ...

Da.Vintage
06/06/2007, 08:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Για αυτο το λογο, διαλεξαμε ΙΤΑΛΙΚΗ μοτο!!!:winka:

Δε μου λές για πές μου το καθημερινό πρόγραμμά σου δεν είναι κάπως έτσι?

07,00-07,15 Ξυπναώ
07,15-07,30 Ντύνομαι
07,31-07,32 Κατεβαίνω στο γκαράζ
07,32-07,35 κάνω το Σταυρό μου να με πάει στη δουλειά
07,35-09,30 Φτάνω στη δουλειά, πάλι άργησα (Αφου δε πάει βήμα)
09,30-15,30 Δουλεύω (Κάποιος πρέπει να πληρώσει και το μάστορα)
15,30-17,30 Πάω στο μάστορα (να μου τα φάει) γιατί ακούω έναν ήχο!
17,30-17,35 Γυρνάω προς το σπίτι
17,35-17,40 Ξαναγυρναώ στο μάστορα γιατί ακούω ξάνα τον ίδιο θόρυβο που δεν ξέρει να φτιάξει...
17,40-19,00 Τα ψέλνω στο μάστορα ενώ αυτός μου λέει οτι αυτά τα μηχανάκια το βγάζουν αυτό το πρόβλημα συχνά!
19,00-19,20 Γυρνώ προς το σπίτι
19,20-19,21 Με άφησε η Π@π@ριά!
19,21-19,50 Το σπρώχνω προς το σπίτι
19,50-20,45 Κουράστηκα να σπρώνχω και περιμένω οδική η οποία κλασσικά αργεί
20,45-21,15 Φτάνω σπίτι
21,15-21,20 Τη σπρώχνω στο γκαράζ
21,20-21,40 Της μιλάω και τη ρωτάω γιατί μου το έκανε αυτό αφού τη προσέχω τόσο(και περιμένω και να απαντήσει)
21,40-21,50 Καταριέμαι την ώρα και τη στιγμη που πήρα ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ (βλ. κυρίως Ιταλικό)
21,50-22,00 Αποφασίζω να τη πουλήσω αύριο αφού πρώτα τη φτάξω! (Να χαλάσει πάλι στον επόμενο
22,00-22,10 Πέρνω τηλέφωνο στη δουλειά να τους πώ οτι θα λείψω άυριο!
22,10-22,30 Παίρνω ξανα την οδική για να κλείσω ραντεβού το πρωί να το πάμε στο μάστορα
22,30-22,40 Παίρνω το κολλητό να μου δανείσει γιατί μου τα έχει φάει όλα το Ευρωπαϊκό!
22,40-08,00 Δεν έχω κλείσει μάτι απο τη στεναχώρια μου

ε? έπεσα μέσα?

Da.Vintage
06/06/2007, 08:05
Το ίδιο ακριβώς λέω και εγώ!! Όσες φορές πήγα την μοτό μου στο συνεργείο, όχι μόνο δεν μου την έφτιαξαν, αλλά την πήρα χειρότερη απ'ότι ήταν. Δεν την πούλησα όμως, απλά ΔΕΝ ξαναπάτησα. Διάβασα, ρώτησα και την φτιάχνω μόνος μου. Αλλά δεν θα χαράμιζα με τίποτα όσα έχω περάσει μαζί της, επιδεί ο Κώστας, ο γίος της Σούλας, που κρατούσε τα πρόβατα του πατέρα του στο χωριό, πήγε στην Ιταλία, έκανε ένα σεμηνάριο και πήρε την αντιπροσωπία στο service της "ταδε" εταιρίας...

Ά δηλαδή όποιος θέλει να πάρει Ιταλικό να πάει να τελειώσει πρώτα μία σχολή μηχανολιγίας έ?
Για να μπορεί να φτιάχνει ο ίδιος το μηχανάκι του!:eek:

Da.Vintage
06/06/2007, 08:09
Πάντως άν ήταν σήμερα ξανα γύριζα πίσω και να αγόραζα απο την αρχή μοτό πάλι αυτή θα έπερνα και ας τραβιώμουνα διπλά!!!!

Καλύτερα να τραβιέμαι και να είμαι με την "Pamela" μια ζωή, παρα με την Μαρία της "γειτονιάς" που την "ποτίζουνε" πολλοί...:winka:

Μήπως ήθελες να πείς οτι καλύτερα να είσαι με τη πάμελα και να είναι πτώμα στο κρεβάτι παρά να είσαι με τη Τζέσικα Άλμπα και να είναι δυναμίτης!

Αυτό θα ταίριαζε περισσότερο!

Da.Vintage
06/06/2007, 08:13

Αν σε έβαζαν μπροστα σε
1. ένα Κ7
2.μια 1098
3.μια MV312

To αλλάζω λίγο λόγω γούστου

Ερώτηξη!

Αν σε έβαζαν μπροστα σε
1. ένα R1
2.μια 1098
3.μια MV312

Απάντηση!

Το R1 και 10,000 ευρώ στη τζέπη!
Τα οποία θα έριχνα μετά επάνω και θα ντρεπόντουσαν να κάτσουν δίπλα οι άλλες 2
....:lol:

Da.Vintage
06/06/2007, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
δεν θελεις να μαθεις ποσα χρονια περιμενα για μια ηλεκτρονικη και για λεβγιε ταχυτητων:nono:

:nono: δεν θελεις πιστεψε με :nono:

Παθών και Μαθών ε?

....Το ίδιο και εγώ!:mad:

Da.Vintage
06/06/2007, 08:17
:nono: :nono: Χωρίς τιμούλες, αν είχαν όλα, υποθετκά, 0 ευρώ...

Άσε τα υποθετικά και προσγειώσου στη πραγματικότητα!

Και κατάλαβα και τη πονηριά που έκανες έβαλες για Ιαπωνικό το πιο άσχημο που υπαρχει στα 1000 (αν και ίσως να είναι και το ΖΧ10)

grigorisr1
06/06/2007, 08:23

Αν σε έβαζαν μπροστα σε
1. ένα Κ7
2.μια 1098
3.μια MV312

Θα επερνα το Mv312 θα το πουλουσα και θα επερνα ενα EVO ολοκαινουριο

Και θα κρατουσα το κ7 που εχω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλι ακυρο παραδειγμα εφερες φιλε....
Το ενα κανει 13.500 παραεισαγογης και τα αλλα κανουν 23.000 το ducati και 25.000 agusta αν θυμαμαι καλα ?
Αμα μου τα χαριζανε ενοειται θα επερνα το πιο ακριβο τι ειναι αυτα που ρωτας...

Το αγουστα ειναι σαν αυτους που εχουνε ferrari τα περνουν και πηγαινουν με ρελαντι... να πουλανε μουρη και καλα....

Για αυτο ασε μη με λες για ευρωπαικα και μαλακιες.....
Ενα φιλαρακι μου χτες εχασε τα κλειδια του απο ενα scooteraki gilera και πηγε να βγαλει αντικλειδη και τον ειπανε 35ευρω παρακαλω :rotflmao: ειναι λεει ειδικο chipaki
Φαντασου να χασεις το κλειδη απο το αγουστα θα σε πουνε.. πρεπει να βαλουμε καινουρια κλειδαρια immobilaizer κτλ κτλ μονο 5.000ευρω θα βγουνε... μονο

grigorisr1
06/06/2007, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

07,00-07,15 Ξυπναώ
07,15-07,30 Ντύνομαι
17,35-17,40 Ξαναγυρναώ στο μάστορα γιατί ακούω ξάνα τον ίδιο θόρυβο που δεν ξέρει να φτιάξει...
17,40-19,00 Τα ψέλνω στο μάστορα ενώ αυτός μου λέει οτι αυτά τα μηχανάκια το βγάζουν αυτό το πρόβλημα συχνά!
20,45-21,15 Φτάνω σπίτι
21,20-21,40 Της μιλάω και τη ρωτάω γιατί μου το έκανε αυτό αφού τη προσέχω τόσο(και περιμένω και να απαντήσει)
21,40-21,50 Καταριέμαι την ώρα και τη στιγμη που πήρα ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ (βλ. κυρίως Ιταλικό)
21,50-22,00 Αποφασίζω να τη πουλήσω αύριο αφού πρώτα τη φτάξω! (Να χαλάσει πάλι στον επόμενο
22,10-22,30 Παίρνω ξανα την οδική για να κλείσω ραντεβού το πρωί να το πάμε στο μάστορα
22,30-22,40 Παίρνω το κολλητό να μου δανείσει γιατί μου τα έχει φάει όλα το Ευρωπαϊκό!

ε? έπεσα μέσα?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stradas
06/06/2007, 08:31

07,00-07,15 Ξυπναώ
..............

ε? έπεσα μέσα?

Ελεγα να κατσω να γραψω το προγραμμα της ημερας ως απαντηση στα παραπανω, αλλα βαριεμαι...

Ενα μονο θα σΕ πω: πρεπει να σε εχουν κερασει πολλα τσαγια ΙΤΑΛΙΚΑ μηχανακια...:lol: :wave2: :beer:

Da.Vintage
06/06/2007, 08:35
Ελεγα να κατσω να γραψω το προγραμμα της ημερας ως απαντηση στα παραπανω, αλλα βαριεμαι...

Ενα μονο θα σΕ πω: πρεπει να σε εχουν κερασει πολλα τσαγια ΙΤΑΛΙΚΑ μηχανακια...:lol: :wave2: :beer:

Πού στον ύπνο τους ή όταν είμαι παρκαρισμένος!

Το μόνο πράγμα που με έχει κεράσει Ιταλικό μηχανάκι είναι τις βενζίνες που έκαψα για να του αποδείξω οτι είναι πολύ λίγος!

Μερικοί απο εσάς τους Ιταλολάτρεις έχετε μπέσα... Αν σας περνάει Ιαπωνικό τους κερνάτε τις βενζίνες που έκαψαν τσάμπα να σας περάσουν!:lol:

Οσο για το πρόγραμμα άστο μη γράψεις τίποτα κάποια στιγμή είχα κάποια Ιταλικά και το πρόγραμμά μου ήταν έτσι ακριβώς!

Da.Vintage
06/06/2007, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1

Σ'άρεσε κουφάλα ε?

grigorisr1
06/06/2007, 08:42
Σ'άρεσε κουφάλα ε?

Καπως ετσι ημουνα και εγω οταν ειχα ενα gilera 16χρονων και ολο αργουσα στο σχολειο :) παραλιγο να μεινω απο απουσιες.Ευτιχως ητανε ελαφρυ και δεν κουραζομουνα τοσο πολυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stradas
06/06/2007, 09:08
Εγω ειχα σοβαροτερο προβλημα οταν ειχα τι ντι εμ...

Κατεβαινα κεντρο για μια δουλεια, το αφηνα πανω στο πεζοδρομιο εκει που παρκαραν ολα τα μηχανακια και μετα εψαχνα καμια ωρα μεχρι να βρω ποιο απο ολα τα τι ντι εμ ηταν το δικο μου...

Ποσες φορες καβαλησα ξενο μηχανακι και πηγα να φυγω...εχασα το μετρημα...αλλα δε βαριεσαι, ειναι γιαπωνεζικο, δεν σπαει-δεν χαλαει (δεν παει, δεν στριβει κλπ...)

grigorisr1
06/06/2007, 09:22

Κατεβαινα κεντρο για μια δουλεια, το αφηνα πανω στο πεζοδρομιο εκει που παρκαραν ολα τα μηχανακια και μετα εψαχνα καμια ωρα μεχρι να βρω ποιο απο ολα τα τι ντι εμ ηταν το δικο μου...

Ποσες φορες καβαλησα ξενο μηχανακι και πηγα να φυγω...εχασα το μετρημα...αλλα δε βαριεσαι, ειναι γιαπωνεζικο, δεν σπαει-δεν χαλαει (δεν παει, δεν στριβει κλπ...)

Πινακιδα δε φορουσες?:D

ggs
06/06/2007, 09:27

Τα "τσάγια" φιλε μου δεν τα κερναν τα μηχανάκια...τα κερνάν τα χέρια που τα καβαλάνε....
Δεν πα να εχεις την Ducati του MotoGP....αμα εισαι "κουλός" (γενικά μιλάω) θα φας "τσάι" απο Super Tenere του 92 που το οδηγάει "χεράς"....

Το θέμα ομως ΔΕΝ ειναι πιο ειναι πιο "γλήγορο" ....ΞΑΝΑΛΕΩ οτι υπάρχουν ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ μηχανακια....
Το θέμα ειναι οτι οι κάτοχοι τους στην Ελλάδα ειναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ να ακολουθουν το πρόγραμμα που πολύ ωραια περιγραφει ο φίλος Titan:lol: :rotflmao:

dessert
06/06/2007, 10:45

07,00-07,15 Ξυπναώ
07,15-07,30 Ντύνομαι
20,45-21,15 Φτάνω σπίτι

ε? έπεσα μέσα?

Δεν με έχει αφήσει ΠΟΤΕ η μοτο μου στα 5 χρόνια που την έχω. Αυτό είναι κομμάτι των συζητήσεων που κάνεται μεταξύ σας λόγω της άγνοιας ή ημιμάθειας που έχεται...

Όσο για το τεχνικό θέμα, δεν πρέπει να τελιώσεις μηχανικός για να πάρεις Ευρωπαικό, απλά δεν πρέπει να το πάς σε μάστορα που φτιάχνει παπάκια και πριν μήνες έβοσκε πρόβατα. Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχουν.

Για το τέλος, είμαι σίγουρός οτι άν βρεθείς πλάϊ - πλάϊ στα φαναρια με το ασχημότερο Ευρωπαικό, θα ζηλέψεις τουλάχιστο τον οδηγό του που είναι χαμογελαστός κάτω απο το full face του και άν μπείς στη διαδικασία να το προχωρήσεις και δείς πόσο καλύτερα στημένη είναι η διπλανή σου, θα πάρεις παπί.

Σταματήστε τον μύθο τα ευρωπαϊκά χαλάνε. Ανήκει σε άλλη εποχη, αυτή η εποχή πέρασε....

:beer: :beer:

stradas
06/06/2007, 11:14
Δεν με έχει αφήσει ΠΟΤΕ η μοτο μου στα 5 χρόνια που την έχω. Αυτό είναι κομμάτι των συζητήσεων που κάνεται μεταξύ σας λόγω της άγνοιας ή ημιμάθειας που έχεται...

...............

Σταματήστε τον μύθο τα ευρωπαϊκά χαλάνε. Ανήκει σε άλλη εποχη, αυτή η εποχή πέρασε....

Δεν καταλαβαινουν τα παιδια, ειναι απασχολημενα, ψαχνουν να βρουν ελατηρια για το πηρουνι και σωληνακια για τα φρενα, μπας και βρουν λιγο αισθηση...

:lol: :beer:

nickmonstro
06/06/2007, 11:23

Ποσες φορες καβαλησα ξενο μηχανακι και πηγα να φυγω...εχασα το μετρημα...αλλα δε βαριεσαι, ειναι γιαπωνεζικο, δεν σπαει-δεν χαλαει (δεν παει, δεν στριβει κλπ...) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Eλα ρε τωρα !!!ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ!!!!!!!

grigorisr1
06/06/2007, 11:23
Δεν καταλαβαινουν τα παιδια, ειναι απασχολημενα, ψαχνουν να βρουν ελατηρια για το πηρουνι και σωληνακια για τα φρενα, μπας και βρουν λιγο αισθηση...

Δλδ ενα ss 1000ari? δε στριβει δεν εχει φρενα δεν εχει καλη αισθησι αυτο θελεις να μας πεις?

Da.Vintage
06/06/2007, 11:55

......

.....
ειναι γιαπωνεζικο, δεν σπαει-δεν χαλαει (δεν παει, δεν στριβει κλπ...)

Ώπα αυτό πάει για τα Ευρωπαϊκά!
Πάλι μπερδέυτηκες!
:nono: :smilea:

Da.Vintage
06/06/2007, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Το θέμα ειναι οτι οι κάτοχοι τους στην Ελλάδα ειναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ να ακολουθουν το πρόγραμμα που πολύ ωραια περιγραφει ο φίλος Titan:lol: :rotflmao:

Thanks for understanding!!!:D

dessert
06/06/2007, 12:00
Θα επερνα το Mv312 θα το πουλουσα και θα επερνα ενα EVO ολοκαινουριο

Και θα κρατουσα το κ7 που εχω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλι ακυρο παραδειγμα εφερες φιλε....
.......

Μάλλον και πάλι δεν κατάλαβες....

Αν σου χαρίζαν ένα απο τα 3 και δεν ήταν να το πουλήσεις και πήγαινες βάση κριτηρίων εξοπλισμου-επιδώσεων και οποιουδήποτε παράγοντα, πλήν του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ.

Τι θα διάλεγες;; Αυτή είναι η ερώτησή μου.

Da.Vintage
06/06/2007, 12:02

Eμένα και πολλούς άλλους που ξέρω μας είχαν αφήσει απο τουλάχιστον 5-6 φορές!
Άσε που γίναμε και ρόμπες στις γκόμενες που είχαμε επάνω...

Και μή μου πείς οτι φταίω εγώ που είμαι κάφτης γιατί είμαι αλλά όσο και να προσπαθώ να χαλάσω Ιαπωνικό... δε τα καταφέρνω...

Όσο για το τεχνικό θέμα, δεν πρέπει να τελιώσεις μηχανικός για να πάρεις Ευρωπαικό, απλά δεν πρέπει να το πάς σε μάστορα που φτιάχνει παπάκια και πριν μήνες έβοσκε πρόβατα. Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχουν.

Ά τώρα θα ψάχνουμε ψίλους στ'αχυρα!

Ξερω και εγώ 2 αλλά είναι οι μόνοι! Γι'αυτό και εκτός του ότι κοπανάνε στις τιμές και στα ανταλλακτικά θέλεις και 5 μέρες πρίν να κλείσεις ραντεβού! Και πόσες θα το κρατήσει μέσα!
Α! Και με τη συχνότητα που χαλάνε θα έχει 5 μέρες το μήνα μηχανάκι και άν! Υπολογισμένα!

Για το τέλος, είμαι σίγουρός οτι άν βρεθείς πλάϊ - πλάϊ στα φαναρια με το ασχημότερο Ευρωπαικό, θα ζηλέψεις τουλάχιστο τον οδηγό του που είναι χαμογελαστός κάτω απο το full face του και άν μπείς στη διαδικασία να το προχωρήσεις και δείς πόσο καλύτερα στημένη είναι η διπλανή σου, θα πάρεις παπί.

Χαμογελαστός που μετά απο 1 μήνα το πήρε στο συνεργείο!
Στημένη είναι καλύτερα μόνο στο στάντ και στα λόγια γιατί στη στροφή θα είναι σπασμένη μάλλον παρά στημένη...

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται!:lol:

Da.Vintage
06/06/2007, 12:08

Καλα σπρώχτε τώρα εσείς τα μηχανάκια σας μέχρι το συνεργείο και θα σας περιμένουμε εκεί βάζοντας τα καινούρια ελάτήρια...

Πού την είχα βάλει την αίσθηση και την έψαχνα.....:dizzy: :confused:

Α! Νά τη κάτω απο το μονόσελο!

stradas
06/06/2007, 12:10
Δλδ ενα ss 1000ari? δε στριβει δεν εχει φρενα δεν εχει καλη αισθησι αυτο θελεις να μας πεις?

Ακριβως αυτο!

Εαν συγκρινεις ιδιας κατηγοριας (εγραψα στην αρχη "ομοια πραγματα" φτου πιπερι :rotflmao: ), πχ ρ1 με 1098, τι ντι εμ με μουλτι κλπ...

ή μηπως οχι?

Da.Vintage
06/06/2007, 12:11

Αν σου χαρίζαν ένα απο τα 3 και δεν ήταν να το πουλήσεις και πήγαινες βάση κριτηρίων εξοπλισμου-επιδώσεων και οποιουδήποτε παράγοντα, πλήν του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ.

Να ξαναπώ προσγειώσου στη πραγματικότητα ή να το αφήσω!

Άσε τις υποθέσεις...

Γιατί αν είναι έτσι

πές του Ποιό θα διάλεγες αν σου έλεγα οτι το Ιταλικό δε θα χάλαγε θα είχε πιο πολύ γκαζι θα έστριβε καλύτερα και θα είχε και ανταλλακτικά και σέρβις... Μήπως το διαλέξει!

dessert
06/06/2007, 12:14
Eμένα και πολλούς άλλους που ξέρω μας είχαν αφήσει απο τουλάχιστον 5-6 φορές!
Άσε που γίναμε και ρόμπες στις γκόμενες που είχαμε επάνω...

Και μή μου πείς οτι φταίω εγώ που είμαι κάφτης γιατί είμαι αλλά όσο και να προσπαθώ να χαλάσω Ιαπωνικό... δε τα καταφέρνω...

Ά τώρα θα ψάχνουμε ψίλους στ'αχυρα!

Ξερω και εγώ 2 αλλά είναι οι μόνοι! Γι'αυτό και εκτός του ότι κοπανάνε στις τιμές και στα ανταλλακτικά θέλεις και 5 μέρες πρίν να κλείσεις ραντεβού! Και πόσες θα το κρατήσει μέσα!
Α! Και με τη συχνότητα που χαλάνε θα έχει 5 μέρες το μήνα μηχανάκι και άν! Υπολογισμένα!

Χαμογελαστός που μετά απο 1 μήνα το πήρε στο συνεργείο!
Στημένη είναι καλύτερα μόνο στο στάντ και στα λόγια γιατί στη στροφή θα είναι σπασμένη μάλλον παρά στημένη...

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται!:lol:

Απ' ότι φαίνεται δεν θέλεις να καταλάβεις οτι η γή δεν είναι επίπεδη...

Οπότε μείνε ως έχεις. Πάντως Ε Γ Ω σε Ιαπωνέζικο δεν ξανανεβαίνω. Ακόμα ψάχνω να βρώ τον κερματοδέκτη...

dessert
06/06/2007, 12:19
...
πές του Ποιό θα διάλεγες αν σου έλεγα οτι το Ιταλικό δε θα χάλαγε θα είχε πιο πολύ γκαζι θα έστριβε καλύτερα και θα είχε και ανταλλακτικά και σέρβις... Μήπως το διαλέξει!

Και για να μην μπορείς να παραδεκτείς την πραγματικότητα, μάλλον θα πρέπει να συμφωνήσω με τον συμφορουμίστα....

Πρέπει να εχεις φάει Π Ο Ο Ο Λ Υ !!! τσαϊ απο Ιταλικά...

:rotflmao: :rotflmao:

grigorisr1
06/06/2007, 12:39

Αν μου πληρωνες τα σερβισε για μια ζωη αγουστα θα επερνα

Da.Vintage
06/06/2007, 12:44
Απ' ότι φαίνεται δεν θέλεις να καταλάβεις οτι η γή δεν είναι επίπεδη...

Οπότε μείνε ως έχεις. Πάντως Ε Γ Ω σε Ιαπωνέζικο δεν ξανανεβαίνω. Ακόμα ψάχνω να βρώ τον κερματοδέκτη...

Ε τότε αν θές να έχεις μηχανάκι και να κινείσαι με αυτό πάρε ένα Ιαπωνικό και βάλε αυτοκόλλητα DUCATI επάνω για να είσαι χαμογελαστός...

Βέβαια θα είναι και οι άλλοι "χαμογελαστοί" με τη πάρτη σου

Άλλη λύση δεν υπάρχει!:rotflmao:

Da.Vintage
06/06/2007, 12:46
Και για να μην μπορείς να παραδεκτείς την πραγματικότητα, μάλλον θα πρέπει να συμφωνήσω με τον συμφορουμίστα....

Πρέπει να εχεις φάει Π Ο Ο Ο Λ Υ !!! τσαϊ απο Ιταλικά...

Όποιος με Ιταλικό θέλει και μπορεί είμαι ανοικτος σε προτάσεις!

Να με κεράσει τσάι :lol: :rotflmao: :lol:

ΥΓ. Αν δεν τα καταφέρετε όμως θα μου βάλετε τις βενζίνες που έκαψα!:lol:

stradas
06/06/2007, 12:49
Καλα σπρώχτε τώρα εσείς τα μηχανάκια σας μέχρι το συνεργείο και θα σας περιμένουμε εκεί βάζοντας τα καινούρια ελάτήρια...

Αρα θα τα βαλεις τα ελατηρια... βαλε και λαδακι λιγο πιο χοντρο να μην τερματιζει στα φρενα το πηρουνι...μλκ ειπα παλι αφου δεν εχετε φρενα εσεις... αααα εχετε πολλα αλογα στις 22 χιλιαδες στροφες...:rotflmao: :rotflmao:

[i]
Πού την είχα βάλει την αίσθηση και την έψαχνα.....:dizzy: :confused: [/B]

Ασε, δεν την βρεις...οταν εβρεχε πλαισια και αναρτησεις οι τζαπαν κραταγαν ομπρελες...

(Μονο οι κατοχοι Κ5 ειχαν βγει και μαζευαν πλαισια - κατι ηξεραν αυτοι...:rotflmao: )

[i]
Α! Νά τη κάτω απο το μονόσελο! [/B]

Ατσα, και μονοσελο ο παικτης...ζηλευουμε λιγακι τα Ιταλικα ή μΕ φαινεται??

Da.Vintage
06/06/2007, 12:49
Αν μου πληρωνες τα σερβισε για μια ζωη αγουστα θα επερνα

Τα σέρβις μόνο σκέφτεσαι?
Κι αν σου πέσει απο το στάντ? πώς θα το φτιάξεις ? θα ληστέψεις καμία τράπεζα?
Αν σε τρακάρει κανας μ@λάκας ταρίφας? Θα περιμένεις κανα 3μηνο τα ανταλακτικά απο Ιταλια και θα είσαι χωρίς μηχανάκι?

Πές του τουλάχιστον να σου πληρώνει και το γυαλιστικό το μονο πράγμα που καίνε τα Ιταλικά!
Γιατί μεχρι τη καφετέρια ούτε βενζίνα δε καίνε! 1 τεπόζιτο το μήνα!

stradas
06/06/2007, 12:52
Παντως, περα απο την πλακα, υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που γουσταρουν να πληρωνουν για να εχουν οτι καλυτερο... τι σε κοφτει εσενα ρε μαγκα ποσα πληρωνω για σερβις;;; μαζι τα πληρωνουμε ή σου ζητησα αυξηση και χαλιεσαι;;;

:beer: :beer: :beer:

grigorisr1
06/06/2007, 12:52
Ακριβως αυτο!

Εαν συγκρινεις ιδιας κατηγοριας (εγραψα στην αρχη "ομοια πραγματα" φτου πιπερι :rotflmao: ), πχ ρ1 με 1098, τι ντι εμ με μουλτι κλπ...

ή μηπως οχι?

Ρε φιλε εγω ενα πραγμα ξερω....

Εγω πηρα japan εχω κεφαλι μου ησηχο το γαμαω τι μανα μερα νυχτα δε καταλαβαινει χριστο!!

Σε 0-400μ τα japan τα πατανε απο πανω τα ιταλικα αυτο το ξερουμε ολοι.

Και σε πιστα το agusta κανει 1 second πιο γρηγορα απο ενα Κ7 ε στα @@ μου θα δωσο 10.000ευρο παραπανο για 1 second?

Da.Vintage
06/06/2007, 12:56
Αρα θα τα βαλεις τα ελατηρια... βαλε και λαδακι λιγο πιο χοντρο να μην τερματιζει στα φρενα το πηρουνι...μλκ ειπα παλι αφου δεν εχετε φρενα εσεις... αααα εχετε πολλα αλογα στις 22 χιλιαδες στροφες...:rotflmao: :rotflmao:

Ασε, δεν την βρεις...οταν εβρεχε πλαισια και αναρτησεις οι τζαπαν κραταγαν ομπρελες...

(Μονο οι κατοχοι Κ5 ειχαν βγει και μαζευαν πλαισια - κατι ηξεραν αυτοι...:rotflmao: )

Μιλάνε για πλαίσια και οι Ιταλοί?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πού τα βρήκατε ρε?
Αυτό το πλεχτό που λέτε εσείς πλαίσιο η γιαγιά μου το λέει σταβροβελονιά!
εχω έναν σιδερά στο χωριό που μπορεί να φτιάξει τέτοια!

Αν χρειαστείς πές μου!:lol:

Da.Vintage
06/06/2007, 12:59
Παντως, περα απο την πλακα, υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που γουσταρουν να πληρωνουν για να εχουν οτι καλυτερο... τι σε κοφτει εσενα ρε μαγκα ποσα πληρωνω για σερβις;;; μαζι τα πληρωνουμε ή σου ζητησα αυξηση και χαλιεσαι;;;

Χ€στηκα πόσα πληρώνεις εσύ?

Εδώ συγκρίνουμε τα πάντα!

Αλλά κάποιοι πληρώνουν πολλά για να έχουν το αργότερο!:lol:

Και δε πα να σώσουμε εσένα εσύ την χαζομάρα σου την έκανες και πήρες Ιταλικό, πάε να σώσουμε κανέναν άλλο που θα τη γλιτώσει τώρα που ξέρει!

stradas
06/06/2007, 13:02
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Μιλάνε για πλαίσια και οι Ιταλοί?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα

Πού τα βρήκατε ρε?
Αυτό το πλεχτό που λέτε εσείς πλαίσιο η γιαγιά μου το λέει σταβροβελονιά!
εχω έναν σιδερά στο χωριό που μπορεί να φτιάξει τέτοια!

Αν χρειαστείς πές μου!:lol: [/QUOTE

Ειπαμε να κανουμε πλακα αλλα εσυ το γμσες...

Να μου πεις για ιπποδυναμη να το καταλαβω αλλα να μου λες για τα ντουκατοπλαισια;;;

Εσυ εκτιθεσαι αγορι μου...

Οσο για το αν θα χρειαστω τον σιδερα, μαλλον με μπερδευεις με κατοχο Κ5, αυτα ειναι που κοβονται-στραβωνουν-γιατι-ζεσταθηκαν και οχι τα ντουκατι!!!

Εχεις δει κομμενο πλαισιο ντουκ;;;

Da.Vintage
06/06/2007, 13:02

Ξέχασα οτι μερικά Ιταλικά βγαίνουν μονοθέσια!
Θυμηθηκα και γιατί!:

1ον) Γιατί αν ανέβει 2ο άτομο χαλάνε
2ον) Γιατί αν ανέβει 2ο άτομο δε πάνε βήμα ίσως δε ξεκινάνε!
3ον) Γιατί έτσι και αλλοιώς ποιά γκόμενα θα θέλει να κάτσει σε ένα μηχανάκι που είναι σα τσίρκο???

Da.Vintage
06/06/2007, 13:07
Οσο για το αν θα χρειαστω τον σιδερα, μαλλον με μπερδευεις με κατοχο Κ5, αυτα ειναι που κοβονται-στραβωνουν-γιατι-ζεσταθηκαν και οχι τα ντουκατι!!!

Εχεις δει κομμενο πλαισιο ντουκ;;;

Για τα Κ5 δεν έχεις άδικο!

Κομμένο πλαίσιο σε ντουκάτι δεν έχω δεί γιατί...

1ον) είναι σιδερένια και άκαμπτα γι'αυτο και δε στρίβουν...

2ον) τα Ντουκατι πιάνουν πολύ λιγα χιλιόμετρα και να πέσουν με αυτά τα λιγα δεν παθαίνουν τίποτα τα πλαίσια!

Da.Vintage
06/06/2007, 13:10
Εγώ σου είπα αν θα χρειαστείς κανένα...
εννοούσα αν θα χρειαστείς κανένα πιο racing να σου φτιάξει ο Σιδεράς στο χωριό μου δε θέλει και πολύ γνώση!

Έχει φτιάξει και ένα πλαίσιο για μηχανή του γκαζόν δε θα έχει διαφορά!

grigorisr1
06/06/2007, 13:10
Το 1098 αν και 1098 οχι 1000 παλι τρωει λιλι απο ενα Κ7

Μπορει αυτο το αγουστα 312 να ειναι πιο γρηγορο αλλα κανει 60.000 ευρω:rotflmao:

με 60.000 ευρω εγω κανω ενα japan να περναει F16

Εσυ τωρα αμα εισαι λεφτας και δε σε νοιαζει και απλα περνεις το πιο ακριβο και νομιζεις οτι ειναι το καλυτερο... δικο σου θεμα αυτο

Μη νομιζεις ομως οτι καβαλας κατι καλυτερο απο εμας τους japan

Ακομα δεν εχει βρεθει καμια ευρωπαικη μαλακια να με περασει και αυτο γιατι οι περισοτεροι που περνουν ευρωπαικα το περνουν και καλα να ξεχωριζουν να λενε το δικο μου γαμαει απο εμας αλα τα @@ μας τρωνε.

stradas
06/06/2007, 13:12
Χ€στηκα πόσα πληρώνεις εσύ?

Εδώ συγκρίνουμε τα πάντα!

Αλλά κάποιοι πληρώνουν πολλά για να έχουν το αργότερο!:lol:

Και δε πα να σώσουμε εσένα εσύ την χαζομάρα σου την έκανες και πήρες Ιταλικό, πάε να σώσουμε κανέναν άλλο που θα τη γλιτώσει τώρα που ξέρει!

Ακου λοιπον και την δικη μου αποψη:

Δεν θα παρω (ποτε ξανα) ενα γιαπωνεζικο μηχανακι για το οποιο θα πληρωσω λιγοτερα (€ 15Κ ειναι λιγα;), θα πρεπει να του ριξω αλλα τοσα μπας και αποκτησει οδικη συμπεριφορα αναλογη της ιπποδυναμης του, το εχουν αλλοι 1500 στην γειτονια μου, οταν μου χαλαει (γιατι χαλανε και το ξερεις) παραμυθιαζω τον εαυτο μου οτι ημουν ατυχος ("μονο ηλεκτρονικη εκαψε κατα τα αλλα τιποτα, μονο λαδακι θελει το εργαλειο"), θα μου κοψει κανενα πλαισιο και μετα θα το βαλω στον κωλο μου, μονο και μονο για να βγαινω στην ευθεια μπας και εκμεταλλευτω τα 145 πραγματικα αλογα (ενω νομιζα οτι αγορασα τουμπανο superbike με 170 αλογατα) στις 27000 στροφες και να ερχεται μετα ο αλλος με το στημενο μηχανακι και να με ξετρυπαει στις στροφες...

(Ολο αυτο με μια ανασα!):cool:

stradas
06/06/2007, 13:15
.........

Κομμένο πλαίσιο σε ντουκάτι δεν έχω δεί γιατί...

1ον) είναι σιδερένια και άκαμπτα γι'αυτο και δε στρίβουν...

2ον) τα Ντουκατι πιάνουν πολύ λιγα χιλιόμετρα και να πέσουν με αυτά τα λιγα δεν παθαίνουν τίποτα τα πλαίσια!

Καλα και με το 2 γελασα αλλα με το 1... γελασα παααααααρα πολυ!!!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Μαυρη ειναι νυχτα στα βουνα :beer:

Da.Vintage
06/06/2007, 13:16
Ακου λοιπον και την δικη μου αποψη:
θα πρεπει να του ριξω αλλα τοσα μπας και αποκτησει οδικη συμπεριφορα αναλογη της ιπποδυναμης του,

Άρα εσύ έχει πάρει μηχανάκι που η οδική συμπεριφορά του είναι ανάλογη της ιπποδύναμής του ε?

Πσίτ φίλε τοτε η οδιγική σου συμπεριφορά είναο πολύ λίγη!:lol:

Τα υπόλοιπα που έγραψες αν τα ξαναπέις καμιά 100αρία φορες μπορεί νατα πιστέψεις και ο ίδιος!:lol:

stradas
06/06/2007, 13:19
Το 1098 αν και 1098 οχι 1000 παλι τρωει λιλι απο ενα Κ7

............

Ακομα δεν εχει βρεθει καμια ευρωπαικη μαλακια να με περασει και αυτο γιατι οι περισοτεροι που περνουν ευρωπαικα το περνουν και καλα να ξεχωριζουν να λενε το δικο μου γαμαει απο εμας αλα τα @@ μας τρωνε.

Λιλι, που; Πεσμου τωρα οτι το λιλι ειναι μεσα σε πιστα...

Μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα!!!

Καλα, για το τελευταιο, μαλλον εισαι πολυ γληγορος, γι΄αυτο...

Αν παρεις κατι σε ιταλικο ομως θα γινεις ακομα πιο γληγορος και τοτε..... θα σε φοβουνται ολοι...:rotflmao:

Da.Vintage
06/06/2007, 13:22

Αν παρεις κατι σε ιταλικο ομως θα γινεις ακομα πιο γληγορος και τοτε..... θα σε φοβουνται ολοι...:rotflmao:

Το παιδί είναι κοντράκιας και αν πάρει 1000άρι ιταλικό όχι απλά θα βγάινει σίγουρα 2ος αλλά ίσως να χαλάσει και να μη τερματίσει κάν... το οποίο είναι μεγάλη ρόμπα!

stradas
06/06/2007, 13:23
Άρα εσύ έχει πάρει μηχανάκι που η οδική συμπεριφορά του είναι ανάλογη της ιπποδύναμής του ε?

Πσίτ φίλε τοτε η οδιγική σου συμπεριφορά είναο πολύ λίγη!:lol:

Τα υπόλοιπα που έγραψες αν τα ξαναπέις καμιά 100αρία φορες μπορεί νατα πιστέψεις και ο ίδιος!:lol:

Το περιμενα οτι μπορει να δυσκολευοσουν να καταλαβεις αλλα οχι σε κατι τοσο απλο: μιλαγα για τα τζαΜπαν και οχι για ιταλικα.

Η αληθεια παντως ειναι οτι οντως το μουλτι σηκωνει με το ιδιο πλαισιο-αναρτησεις ακομα και το τεσταστρετα μοτερ... εκει να δεις τσαγια απο ιταλικα (τουριστικα) μηχανακια...

dessert
06/06/2007, 13:23
Καλα και με το 2 γελασα αλλα με το 1... γελασα παααααααρα πολυ!!!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Μαυρη ειναι νυχτα στα βουνα :beer:

Ρε συ strada... Τι είπε βρε το παλουκάρι τώρα.... . . . .:eek:

Ρε συ έχω μείνει... Νόμιζα οτι ξέρει 2 πράγματα, έστω..
:look:

Κοίτα παλικάρι μου μην σε πετύχει σε καμιά στροφούλα κανενα monsterακι , το μικρό όχι κανένα s, και πείς το Δεσποτη , Παναγιώτη....

Ακου λέει το Κ ρίχνει την 1098..... .... .... .. Ρε στο 80% του φάσματος των στροφών η 1098 το ξεκ@λιάζει. Ρίξτε καμιά ματιά σε καμιά παλιοφυλλάδα. Κατεβάστε κανένα βίντεο δοκιμών και συγκριτικών.

Είπαμε κάνουμε πλάκα, αλλά μας βλέπουν και ανήλικα....

.

.

Δε στρίβει λέει...
:bigcry:

stradas
06/06/2007, 13:24
Το παιδί είναι κοντράκιας και αν πάρει 1000άρι ιταλικό όχι απλά θα βγάινει σίγουρα 2ος αλλά ίσως να χαλάσει και να μη τερματίσει κάν... το οποίο είναι μεγάλη ρόμπα!
Ααααα, σορρυ.

Εφοσον εισαι ευθειακιας φιλε, μεινε με τζαΜπαν, εχεις κανει την καλυτερη επιλογη !!!

Μονο μην ξεχαστεις και πας να το στριψεις...

Da.Vintage
06/06/2007, 13:25
Το απόγευμα που δε θα έχω τί να κάνω και αφού περισσέψαν κάτι σιδεροσωλίνες απο τον υδραβλικό που είχε έρθει τελεφταία φορά για το νηπτήρα, θα κάτσω να φτιάξω ένα πλαίσιο για ντουκάτι...αλά ρείσινγκ!

stradas
06/06/2007, 13:29
Το απόγευμα που δε θα έχω τί να κάνω και αφού περισσέψαν κάτι σιδεροσωλίνες απο τον υδραβλικό που είχε έρθει τελεφταία φορά για το νηπτήρα, θα κάτσω να φτιάξω ένα πλαίσιο για ντουκάτι...αλά ρείσινγκ!
Βρε συ, μιας και πιανουν τα χερια σου, δεν κανεις και μια οξυγονοκοληση στο πλαισιο σου εκει γυρω απο το λαιμο, καλου κακου βρε αδερφε...

Αλλα μην το κανεις πολυ ακαμπτο.........δεν θα στριβει μετα......:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

dessert

Κοίτα να το χαρίσεις σε κάποιον που έχει Κ, θα το εκτιμήσει...

Da.Vintage
Ρε συ strada... Τι είπε βρε το παλουκάρι τώρα.... . . . .:eek:

Ρε συ έχω μείνει... Νόμιζα οτι ξέρει 2 πράγματα, έστω..
:look:

Κοίτα παλικάρι μου μην σε πετύχει σε καμιά στροφούλα κανενα monsterακι , το μικρό όχι κανένα s, και πείς το Δεσποτη , Παναγιώτη....

Ακου λέει το Κ ρίχνει την 1098..... .... .... .. Ρε στο 80% του φάσματος των στροφών η 1098 το ξεκ@λιάζει. Ρίξτε καμιά ματιά σε καμιά παλιοφυλλάδα. Κατεβάστε κανένα βίντεο δοκιμών και συγκριτικών.

Είπαμε κάνουμε πλάκα, αλλά μας βλέπουν και ανήλικα....

.

.

Δε στρίβει λέει...
:bigcry:

Έλα ρε δε καταλαβαίνετε και απο πλάκα! σας έχουμε πάρει στο δούλεμα με τα χαζοιταλικά σας
πλαίσιο απο σίδερο
μοτέρ απο φραπεδιέρα
ντιζάιν απο εξωγήινους

Α! και ιταλικό σε στοφή ή σε ευθεία δε μπορεί να με περάσει ούτε όταν είμαι με τα πόδια!
Α και όποιος θέλει ας έρθει!

Da.Vintage
06/06/2007, 13:31
Κοίτα να το χαρίσεις σε κάποιον που έχει Κ, θα το εκτιμήσει...

Πάρ'το εσύ αυτό και για Κ θα φτιάξω ένα απο χαρτόνι να είναι πιο γερό και απο της μάνας του!:lol:

grigorisr1
06/06/2007, 13:31

Ολοι οσοι εχουν ευρωπαικα γιατι το παιζουν παιδια τις πιστας? δε καταλαβαινω...

Τζαμπα καθομαι και μιλαω μαζι σου που εχεις μια παπαρια πανασχημο κιολας... με 80 αλογα παρε κανα μηχανακι με δυναμη και τα λεμε μετα....

Οδηγικη συμπεριφορα και μαλακιες....

Και το cbr εχει καλη σιμπεριφορα γιατι ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ.

Oi γιαπωνεζοι ειναι σε ολο το κοσμο παντου και σε ολα τα ειδη μηχανες αμαξια τα παντα

Da.Vintage
06/06/2007, 13:34
Φεύγω τώρα πάω να φτιάξω κανα πλαίσιο!

α! στράντας ... τί αναλογία κιλών ανα ίππο έχει το μηχανάκι σου? και πόσα άλογα στη ρόδα?

dessert
06/06/2007, 13:35
Έλα ρε δε καταλαβαίνετε και απο πλάκα! σας έχουμε πάρει στο δούλεμα με τα χαζοιταλικά σας
πλαίσιο απο σίδερο
μοτέρ απο φραπεδιέρα
ντιζάιν απο εξωγήινους

Α! και ιταλικό σε στοφή ή σε ευθεία δε μπορεί να με περάσει ούτε όταν είμαι με τα πόδια!
Α και όποιος θέλει ας έρθει!

Κατ' αρχήν το πλαίσιο δεν είναι απο σίδερο. Λέγεται χρωμομολυβδενιούχο ατσάλι. Πως είναι το Deltabox... Ε καμία σχεση με αυτή την παμβαρη Μ Α Λ Α Κ Ι Α!!!

Φραπέ δεν ξέρω με τι φτιάχνεις...

Το ντιζάιν είναι απο εξωγήινους και σε κάνει να το κοιτάς με τις ώρες και το καημένο το Γιαπωνεζάκι να σπαζοκεφαλιάζει να το αντιγράψει...

Στα SBK η Ducati έχει πάρει 14 τίτλους στα 19 πρωταθλήματα. Αλλά φαντάζομαι οτι δεν σου λέει κάτι γιατι και τον καημένο τον Troy τον έχεις και αυτόν με την σχιστομάτα σου....

Άντες...

stradas
06/06/2007, 13:40
Ολοι οσοι εχουν ευρωπαικα γιατι το παιζουν παιδια τις πιστας? δε καταλαβαινω...

Τζαμπα καθομαι και μιλαω μαζι σου που εχεις μια παπαρια πανασχημο κιολας... με 80 αλογα παρε κανα μηχανακι με δυναμη και τα λεμε μετα....

Οδηγικη συμπεριφορα και μαλακιες....

Και το cbr εχει καλη σιμπεριφορα γιατι ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ.

Oi γιαπωνεζοι ειναι σε ολο το κοσμο παντου και σε ολα τα ειδη μηχανες αμαξια τα παντα

Γιατι στην πιστα φαινεται ο αναβατης φιλε παω-μονο-ευθεια... στο δρομο παιζει πιο μεγαλο ρολο η τρελα ή η βλακεια που κουβαλαει ο καθενας...

Σε χαλαει το μουλτι ε; τι εγινε, σε πετυχε κανενα στο δρομο και δεν ειχε ευθεια εκει κοντα;;;

:bigcry: :bigcry:

Λοιπον, οσοι ειναι της συνομοταξιας γκαζι-μονο-στην-ευθεια και μηδεν-μοιρες-κλιση-το-μηχανακι-μου να μαζευτουν να μιλησουν με τον γληγορηςρ1 για το καινουργιο πακετο "ολοσωμη & power commander".
:rotflmao: :bigcry:

dessert
06/06/2007, 13:42
[i]...

Λοιπον, οσοι ειναι της συνομοταξιας γκαζι-μονο-στην-ευθεια και μηδεν-μοιρες-κλιση-το-μηχανακι-μου να μαζευτουν να μιλησουν με τον γληγορηςρ1 για το καινουργιο πακετο "ολοσωμη & power commander".
:rotflmao: :bigcry: [/B]

:a38:

Κακέ.....

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

stradas
06/06/2007, 13:43
Φεύγω τώρα πάω να φτιάξω κανα πλαίσιο!

α! στράντας ... τί αναλογία κιλών ανα ίππο έχει το μηχανάκι σου? και πόσα άλογα στη ρόδα?

Θα ρωτησω στο συνεργειο το απογευμα που θα παω...:rotflmao: :beer:

dessert
06/06/2007, 13:44
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

grigorisr1
06/06/2007, 13:55
Γιατι στην πιστα φαινεται ο αναβατης φιλε παω-μονο-ευθεια... στο δρομο παιζει πιο μεγαλο ρολο η τρελα ή η βλακεια που κουβαλαει ο καθενας...

Σε χαλαει το μουλτι ε; τι εγινε, σε πετυχε κανενα στο δρομο και δεν ειχε ευθεια εκει κοντα;;;

:bigcry: :bigcry:

:rotflmao: :bigcry:

τι να με περασει το μυλτι ρε.... αμα με περασει ποτε καμια τετοια μαλακια που το ονομαζεις μηχανακι θα καψω το μηχανακι μου και δε ξαναοδηγαω ποτε.

Ποτε θα καταλαβεις οτι ο αναβατης κανει το μηχανακι να στριβει?
Δε στριβει μονο του το μηχανακι

Επιδη κανατε τι μεγαλυτερη μαλακια στι ζωη σας και πηρατε ευρωπαικο τωρα κατηγορηται τα αλλα μηχανακια δε στριβουν δε εχουν φρενα σπασε πλαισια δεν ειναι καλα στη πιστα ασε ρεεεεεε αμα ξερει ο αλλος να οδηγαει... και παπακι να του δωσεις αυτα τα κινεζικα παλι θα σε περασει

dessert
06/06/2007, 14:01
Βλέπω οτι πέσαμε σε ομάδα πιλότων και ανυσηχω....

Πείτε μου Masters, πως μπορώ να βελτιώσω την οδήγησή μου στην ευθεία με 1 γιαπάν δίκυκλο...

Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατι τα 15 χρόνια πείρας μου είναι λίγα...

:a014: :a014: :a014:

grigorisr1
06/06/2007, 14:03

Πείτε μου Masters, πως μπορώ να βελτιώσω την οδήγησή μου στην ευθεία με 1 γιαπάν δίκυκλο...

Εισαι τοσο εμπειρος ρε?Πανε σε κανα αγωνα motogp να βγαζεις και λεφτα θα εισαι ο πρωτος ελληνας αγωνιζομενος

dessert
06/06/2007, 14:05
Εισαι τοσο εμπειρος ρε?Πανε σε κανα αγωνα motogp να βγαζεις και λεφτα θα εισαι ο πρωτος ελληνας αγωνιζομενος

Δυστηχός είμαι ακτετά ψηλός και βαρύς για gp. Αν και ήθελα να πάω στο Aprilia challenge....

Τώρα θα μου πείτε ή θα με αφήσεται στη λήθη για άλλα 15 χρόνια...

ggs
06/06/2007, 14:36
Παλικάρια ψυχραιμία…

Την μηχανή την κάνει ΓΡΗΓΟΡΗ και ΣΤΡΙΦΤΑΔΕΡΗ ο ΟΔΗΓΟΣ της και όχι η χώρα κατασκευής….

ΚΑΙ στην Ευρώπη ΚΑΙ στην Ιαπωνία φτιάχνονται ΩΡΑΙΕΣ και ΑΣΧΗΜΕΣ μηχανές.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν μια πιο όμορφη σχεδίαση ( υποκειμενικό ) και έχουν πολλές φορές καλύτερα περιφερειακά από τα αντίστοιχα Ιαπωνικά μοντέλα της κατηγορίας .
Γι αυτούς τους λόγους έδωσα κι εγώ 11.000 € πριν τρία χρόνια για να πάρω Ευρωπαϊκό μηχανάκι που όλα τα περιοδικά και το Internet το βγάζανε ΚΟΡΥΦΑΙΟ στην κατηγορία του .
Έλεγα τα ΙΔΙΑ ακριβώς που λέτε κι εσείς που έχετε Ευρωπαϊκά.
«Έχει γκάζι ,πλαίσιο ,αναρτήσεις ,ομορφιά…κ.λ.π) και ερχόμουν σε αντιπαράθεση με αυτούς που είχαν αντίστοιχα Ιαπωνικά.
Όλα κυλούσαν όμορφα μέχρι που χρειάσθηκα την υποστήριξη της Εταιρίας και του δικτύου της για να επιδιορθώσω ΜΙΚΡΑ προβλήματα που παρουσιάσθηκαν ( κατά την γνώμη μου ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ για τέτοιες μηχανές) .

ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ?????? ΠΟΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ???????? ΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ???

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ :

2 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ,
100 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΙΑ ,
ΚΑΜΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ,
20-25 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ,
ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΛΥΝΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΡΧΟΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΕΤΡΙΖΕ ,
ΧΤΙΚΙ – ΝΕΥΡΑ - ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ
Κ.λ.π – κ.λ.π.

Μετατρέψανε την αγάπη μου για αυτή την μηχανή σε ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ….
Αποφάσισα να την πουλήσω και να μην παραμυθιαζω άλλο τον εαυτό μου….

Εκεί να δεις …

Η ΜΗΧΑΝΗ άψογη, τα χμ της αστεία ,και αναγκάστηκα να την πουλήσω σε τιμή ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ από τις αντίστοιχες ιαπωνικές της κατηγόριας που πουλάγανε (ίδια χρόνια-χλμ κ.λ.π)

ΓΙΑΤΙ ? γιατί μέσα σε ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ αγγελίας ,πήραν ΤΕΣΣΕΡΙΣ άνθρωποι όλοι κι όλοι τηλέφωνο…

Επαναλαμβάνω ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙOΔΙΚΟ ΣΤΑ ΤΕΣΤ…

Το μαθηματακι μου κόστισε ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ και ΝΕΥΡΑ αλλά το παραδίδω σε φίλους και συμφορουμιτες ΔΩΡΕΑΝ μπας και την γλιτώσει κανείς …ή εστω για να ξέρει…

Ταξιδευτής
06/06/2007, 14:43
Συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ! Αλλα....παλι χαθηκε το νοημα ρε παιδια! Αυτη η διαμαχη μεταξυ Ιταλιας-Ιαπωνιας ειναι προαιωνια, και ειλικρινα δεν βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ το νοημα!

Θελεις ρε φιλε να δικαιολογησεις στον εαυτο σου (γιατι ολοι οι αλλοι δεν πολυνοιαζονται ετσι και αλλιως τι εκανες) τα λεφτα που εδωσες για το Μιτσικουμο Τειζερ 7000 η το Μπιστικατι Ρομεο 1000 σου, με το να γραφεις ενα σωρο πραγματα που στηριζουν την μια η την αλλη πλευρα;
Καντο, αλλα μην περιμενεις να πεισεις και κανεναν αλλον. Τι παει να πει χαλανε τα Ιταλικα, τα Γιαπωνεζικα δεν στριβουν, τα Αγγλικα σαπιζουν κλπ κλπ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ! Απο ενα ΜΖ 30ετιας μεχρι ενα MV Agusta του 07.

Εγω λατρευω το Africa γιατι θα με πηγαινε εκει που το 999 μου δεν μπορει, αλλα επισης γουσταρω το ΚΤΜ 950 του κολλητου μου γιατι τα κανει ολα πολυ καλα και συμφερει.
Επισης περναει TDM και ζηταω απο το Θεο να μου δωσει καμια ντουζινα ακομα αυτια για να απολαυσω ΤΟΝ ηχο, και το γουσταρω για την ανεση της σελας του και τον all round χαρακτηρα του, την ωρα που οι καρποι και τα γονατα μου εχουν φτασει στην πλατη απο την πολεμικη θεση της Ιταλιδας ντιβας.
Επισης, τρελλαινομαι οταν κοιταζω τις απειρες λεπτομερειες ενος Guzzi και τον αρχοντικο τροπο που κινειται, η την δυναμη και την αισθηση ολοκληρωμενης ταξιδιωτικης μηχαναρας που σου δινει ενα FJR.

Απο εκει και περα το αισθητικο του ολου πραγματος ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και παω πασο. Οτι γουσταρει ο καθενας... ;)

Απο εκει και περα θα μου πειτε δεν ειναι ολες οι μηχανες φτιαγμενες ισα και ομοια. Ναι. Σαφως! Αλλα αυτο ειναι και η ομορφια του μοτοσυκλετισμου!
Το 999 μου δεν μπορει να με ταξιδεψει ανετα οσο ενα TDM η ενα FJR, ουτε να παει σε κακοτραχαλους δρομους οπου ενα KTM η ενα Vstrom θα πανε, η να παρει πανω αποσκευες και επιβατη και να κανει χαλαρα ταξιδακια, αλλα απο την αλλη αυτη η μηχανη ειναι κατι το εντελως αλλο. Κατι που με κανει να συγχωρω ολα τα παραπανω: το πως κινειται και βαζει την δυναμη του στο δρομο.
Ειλικρινα δεν υπαρχει καμια μηχανη στιν κοσμο που να μπορει να κινηθει με την εξωπραγματικη ευελιξια αλλα και απολυτη σταθεροτητα του 999, η τον τροπο που βαζει κατω την κτηνωδη δυναμη του... Σιγουρα πολλοι μπορουν να αμφισβητησουν την παραπανω δηλωση, αλλα ειναι διοτι δεν ειχαν ποτε την εμπειρια του να το οδηγησουν.

Ομως γιατι να το κουραζουμε; Η ουσια ειναι οτι ΟΛΟΙ θελουμε να νοιωθουμε οτι εχουμε την καλυτερη μηχανη του κοσμου, και ξερετε κατι; ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ! Ο Λ Α ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Καποια κανουν καποια πραγματα καλυτερα απο αλλα, αλλα εγω το μονο που θα ηθελα ενα μεγαλο γκαραζ για να κανω συλλογη!

grigorisr1
06/06/2007, 14:51
Παλικάρια ψυχραιμία…

Την μηχανή την κάνει ΓΡΗΓΟΡΗ και ΣΤΡΙΦΤΑΔΕΡΗ ο ΟΔΗΓΟΣ της και όχι η χώρα κατασκευής….

Η αλήθεια είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν μια πιο όμορφη σχεδίαση ( υποκειμενικό ) και έχουν πολλές φορές καλύτερα περιφερειακά από τα αντίστοιχα Ιαπωνικά μοντέλα της κατηγορίας .
Γι αυτούς τους λόγους έδωσα κι εγώ 11.000 € πριν τρία χρόνια για να πάρω Ευρωπαϊκό μηχανάκι που όλα τα περιοδικά και το Internet το βγάζανε ΚΟΡΥΦΑΙΟ στην κατηγορία του .
Έλεγα τα ΙΔΙΑ ακριβώς που λέτε κι εσείς που έχετε Ευρωπαϊκά.
«Έχει γκάζι ,πλαίσιο ,αναρτήσεις ,ομορφιά…κ.λ.π) και ερχόμουν σε αντιπαράθεση με αυτούς που είχαν αντίστοιχα Ιαπωνικά.
Όλα κυλούσαν όμορφα μέχρι που χρειάσθηκα την υποστήριξη της Εταιρίας και του δικτύου της για να επιδιορθώσω ΜΙΚΡΑ προβλήματα που παρουσιάσθηκαν ( κατά την γνώμη μου ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ για τέτοιες μηχανές) .

ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ?????? ΠΟΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ???????? ΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ???

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ :

2 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ,
100 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΙΑ ,
ΚΑΜΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ,
20-25 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ,
ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΛΥΝΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΡΧΟΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΕΤΡΙΖΕ ,
ΧΤΙΚΙ – ΝΕΥΡΑ - ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ
Κ.λ.π – κ.λ.π.

Μετατρέψανε την αγάπη μου για αυτή την μηχανή σε ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ….
Αποφάσισα να την πουλήσω και να μην παραμυθιαζω άλλο τον εαυτό μου….

Εκεί να δεις …

Η ΜΗΧΑΝΗ άψογη, τα χμ της αστεία ,και αναγκάστηκα να την πουλήσω σε τιμή ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ από τις αντίστοιχες ιαπωνικές της κατηγόριας που πουλάγανε (ίδια χρόνια-χλμ κ.λ.π)

ΓΙΑΤΙ ? γιατί μέσα σε ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ αγγελίας ,πήραν ΤΕΣΣΕΡΙΣ άνθρωποι όλοι κι όλοι τηλέφωνο…

Επαναλαμβάνω ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙOΔΙΚΟ ΣΤΑ ΤΕΣΤ…

Το μαθηματακι μου κόστισε ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ και ΝΕΥΡΑ αλλά το παραδίδω σε φίλους και συμφορουμιτες ΔΩΡΕΑΝ μπας και την γλιτώσει κανείς …ή εστω για να ξέρει…

Αυτο λεμε και εμεις αλλα μερικοι απο εδω δε καταλαβαινουν

stradas
06/06/2007, 14:59
Αυτο λεμε και εμεις αλλα μερικοι απο εδω δε καταλαβαινουν

Μερικοι απο δω δεν ειχαν τετοια εμπειρια μεγαλε...

Ειχαν ομως την εμπειρια να οδηγησουν τζαΜπαν και να προσπαθουν να καταλαβουν (για να ειμαι και δικαιος, οταν πιεζα το μηχανακι) που ειναι η μπροστα ροδα και που η πισω, τι κανει τωρα γλυστραει δεν γλυστραει, κλπ...

Αν και εγω στο πρωτο ιταλικο μου μηχανακι τραβαγα μεγαλη ταλαιπωρια......

παλι Ιταλικο θα επαιρνα γιατι ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΑΥΛΑ!!!

stradas
06/06/2007, 15:04
Παλικάρια ψυχραιμία…

........................

Αγαπητε, σαφως και το σημαντικοτερο "εξαρτημα" ειναι ο αναβατης, κανεις δεν ειπε (εκτος απο τον Στονερ ισως) οτι δωστε μου ενα ντουκατι να περασω και τον Ροσι.

Η αντιπαραθεση ειναι για το ποιο ειναι καλυτερο (σχετικος και συζητησιμος ο ορος) για αναβατες αντιστοιχων ικανοτητων.

stradas
06/06/2007, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ! Αλλα....παλι χαθηκε το νοημα ρε παιδια! Αυτη η διαμαχη μεταξυ Ιταλιας-Ιαπωνιας ειναι προαιωνια, και ειλικρινα δεν βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ το νοημα!

Θελεις ρε φιλε να δικαιολογησεις στον εαυτο σου (γιατι ολοι οι αλλοι δεν πολυνοιαζονται ετσι και αλλιως τι εκανες) τα λεφτα που εδωσες για το Μιτσικουμο Τειζερ 7000 η το Μπιστικατι Ρομεο 1000 σου, με το να γραφεις ενα σωρο πραγματα που στηριζουν την μια η την αλλη πλευρα;
Καντο, αλλα μην περιμενεις να πεισεις και κανεναν αλλον. Τι παει να πει χαλανε τα Ιταλικα, τα Γιαπωνεζικα δεν στριβουν, τα Αγγλικα σαπιζουν κλπ κλπ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ! Απο ενα ΜΖ 30ετιας μεχρι ενα MV Agusta του 07.

Εγω λατρευω το Africa γιατι θα με πηγαινε εκει που το 999 μου δεν μπορει, αλλα επισης γουσταρω το ΚΤΜ 950 του κολλητου μου γιατι τα κανει ολα πολυ καλα και συμφερει.
Επισης περναει TDM και ζηταω απο το Θεο να μου δωσει καμια ντουζινα ακομα αυτια για να απολαυσω ΤΟΝ ηχο, και το γουσταρω για την ανεση της σελας του και τον all round χαρακτηρα του, την ωρα που οι καρποι και τα γονατα μου εχουν φτασει στην πλατη απο την πολεμικη θεση της Ιταλιδας ντιβας.
Επισης, τρελλαινομαι οταν κοιταζω τις απειρες λεπτομερειες ενος Guzzi και τον αρχοντικο τροπο που κινειται, η την δυναμη και την αισθηση ολοκληρωμενης ταξιδιωτικης μηχαναρας που σου δινει ενα FJR.

Απο εκει και περα το αισθητικο του ολου πραγματος ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και παω πασο. Οτι γουσταρει ο καθενας... ;)

Απο εκει και περα θα μου πειτε δεν ειναι ολες οι μηχανες φτιαγμενες ισα και ομοια. Ναι. Σαφως! Αλλα αυτο ειναι και η ομορφια του μοτοσυκλετισμου!
Το 999 μου δεν μπορει να με ταξιδεψει ανετα οσο ενα TDM η ενα FJR, ουτε να παει σε κακοτραχαλους δρομους οπου ενα KTM η ενα Vstrom θα πανε, η να παρει πανω αποσκευες και επιβατη και να κανει χαλαρα ταξιδακια, αλλα απο την αλλη αυτη η μηχανη ειναι κατι το εντελως αλλο. Κατι που με κανει να συγχωρω ολα τα παραπανω: το πως κινειται και βαζει την δυναμη του στο δρομο.
Ειλικρινα δεν υπαρχει καμια μηχανη στιν κοσμο που να μπορει να κινηθει με την εξωπραγματικη ευελιξια αλλα και απολυτη σταθεροτητα του 999, η τον τροπο που βαζει κατω την κτηνωδη δυναμη του... Σιγουρα πολλοι μπορουν να αμφισβητησουν την παραπανω δηλωση, αλλα ειναι διοτι δεν ειχαν ποτε την εμπειρια του να το οδηγησουν.

Ομως γιατι να το κουραζουμε; Η ουσια ειναι οτι ΟΛΟΙ θελουμε να νοιωθουμε οτι εχουμε την καλυτερη μηχανη του κοσμου, και ξερετε κατι; ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ! Ο Λ Α ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Καποια κανουν καποια πραγματα καλυτερα απο αλλα, αλλα εγω το μονο που θα ηθελα ενα μεγαλο γκαραζ για να κανω συλλογη!

Γιατι μας ξενερωνεις τωρα??? Ουτε μια διαμαχη δεν μπορουμε να κανουμε???:lol: :beer:

Επειδη εχεις Ιταλιδα ντιβα, σε συγχωρω :beer: :beer:

Παντως η διαμαχη ειναι για μηχανακια ιδιας κατηγοριας απλα διαφορετικης χωρας προελευσης.

Εσενα πως σου φαινεται οταν λεει ο γιγαντας (σορρυ τιτανας) οτι ο ντουκος δεν στριβει γιατι το χωροδικτυωμα ειναι πολυ ακαμπτο???

Δεν πονας, απο τα γελια???:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

ggs
06/06/2007, 15:17
Αγαπητε, σαφως και το σημαντικοτερο "εξαρτημα" ειναι ο αναβατης, κανεις δεν ειπε (εκτος απο τον Στονερ ισως) οτι δωστε μου ενα ντουκατι να περασω και τον Ροσι.

Η αντιπαραθεση ειναι για το ποιο ειναι καλυτερο (σχετικος και συζητησιμος ο ορος) για αναβατες αντιστοιχων ικανοτητων.

Συμφωνουμε φιλε μου.

Πρεπει ομως να ΜΗΝ εισαι τοσο απόλυτος οτι ΟΛΑ τα μηχανακια απο μια χωρα ΓΑΜ@ΝΕ ΟΛΑ τα μηχανακια απο μια αλλη χωρα...

ΑΛΛΑ εγω δεν εχω προβλημα με τις Ευρωπαικές ΜΟΤΟ...

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΠΡΩΣΩΠΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Φιλε μου μπορει να εισαι απο τους τυχερους και να μην τους εχεις χρειασθει.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μην εχεισ ακουσει ΤΙΠΟΤΑ απο γνωστους,φιλους κ.λ.π

ΔΗΛΑΔΗ τα παιδια που εχουν αγορασει μηχανες απο μια ΜΕΓΑΛΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΡΚΑ και εχουν κανει forum στην Ελλαδα και ΜΕΣΑ στο forum MAZEYOYN ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ προς την ΜΑΜΑ εταιρια ,ειναι ΟΛΟΙ ΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ???

ΚΑΠΛΑΝΙ
06/06/2007, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Ασε φιλε μου ταξιδευτη τα παιδια να εκτονωθουν.Μην τους κοβεις τωρα που αρχισε η πλακα.
Κατα τα αλλα συμφωνο μαζι σου και κυριως στο θεμα της συλλογης:sun: :sun:

ΤΙΤΑΝ αν εκανες συλλογη ιταλικο θα επαιρνες;;:beer: :beer:

stradas
06/06/2007, 15:35
Συμφωνουμε φιλε μου.

Πρεπει ομως να ΜΗΝ εισαι τοσο απόλυτος οτι ΟΛΑ τα μηχανακια απο μια χωρα ΓΑΜ@ΝΕ ΟΛΑ τα μηχανακια απο μια αλλη χωρα...

ΑΛΛΑ εγω δεν εχω προβλημα με τις Ευρωπαικές ΜΟΤΟ...

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΠΡΩΣΩΠΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Φιλε μου μπορει να εισαι απο τους τυχερους και να μην τους εχεις χρειασθει.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μην εχεισ ακουσει ΤΙΠΟΤΑ απο γνωστους,φιλους κ.λ.π

ΔΗΛΑΔΗ τα παιδια που εχουν αγορασει μηχανες απο μια ΜΕΓΑΛΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΡΚΑ και εχουν κανει forum στην Ελλαδα και ΜΕΣΑ στο forum MAZEYOYN ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ προς την ΜΑΜΑ εταιρια ,ειναι ΟΛΟΙ ΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ???

Φανταζομαι μιλας για απριλια???

Ας προσεχαν, μια ειναι η σωστη ιταλικη μαρκα...αυτη με τα περισσοτερα πρωταθληματα sbk, για να βοηθησω λιγο...

Κατα τ'αλλα, δεν ειμαι απολυτος, δεν υποστηριζω οτι ολα τα μηχανακια απο μια χωρα γ@μ@νε ολα τα μηχανακια απο αλλη χωρα, με παρεξηγησες ή ισως εγω δεν το διατυπωσα ξεκαθαρα.

Ολα τα Ducati γ@μ@νε ολα τα αντιστοιχα ιαπωνικα (ανεξαρτητως μαρκας) μηχανακια...

Ολα τα Ducati γ@μ@νε ολα τα αντιστοιχα ιαπωνικα (ανεξαρτητως μαρκας) μηχανακια...

:sun: :beer: :winka:

samoure
06/06/2007, 15:44

:sun: :beer: :winka: :a21: :a21: :a029: :a029: :a029: :a26: :a26: :a31: :a31: :a9: :a5: :a5:

grigorisr1
06/06/2007, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
:a21: :a21: :a029: :a029: :a029: :a26: :a26: :a31: :a31: :a9: :a5: :a5:

Με προλαβες....
+1000

ggs
06/06/2007, 15:48
Φανταζομαι μιλας για απριλια???

Ας προσεχαν, μια ειναι η σωστη ιταλικη μαρκα...αυτη με τα περισσοτερα πρωταθληματα sbk, για να βοηθησω λιγο...

Κατα τ'αλλα, δεν ειμαι απολυτος, δεν υποστηριζω οτι ολα τα μηχανακια απο μια χωρα γ@μ@νε ολα τα μηχανακια απο αλλη χωρα, με παρεξηγησες ή ισως εγω δεν το διατυπωσα ξεκαθαρα.

:sun: :beer: :winka:

Aυτό λεω κι εγω...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΙΤΑΛΙΚΟ :lol: :lol: :lol:

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα Ducati ????? Γιατι στην ΥΠΕΡΤΑΤΗ κόντρα (motoGP) κατι μαρκες HONDA και ΥΑΜΑΗΑ νομίζω οτι ακούγα....

stradas
06/06/2007, 15:50
Με προλαβες....
+1000

Μπα, σε προλαβε καποιος???

ΔΕΝ θα ηταν σε ευθεια μαλλον, γιατι στην ευθεια εισαι απιαστος...

Επειδη πολλα quote σε εχω κανει, μην το παρεξηγησεις, διαμαχη-πλακα κανουμε...

:beer:

stradas
06/06/2007, 15:51
Aυτό λεω κι εγω...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΙΤΑΛΙΚΟ :lol: :lol: :lol:

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα Ducati ????? Γιατι στην ΥΠΕΡΤΑΤΗ κόντρα (motoGP) κατι μαρκες HONDA και ΥΑΜΑΗΑ νομίζω οτι ακούγα....

Motogp +9

grigorisr1
06/06/2007, 15:54
Μπα, σε προλαβε καποιος???

ΔΕΝ θα ηταν σε ευθεια μαλλον, γιατι στην ευθεια εισαι απιαστος...

Επειδη πολλα quote σε εχω κανει, μην το παρεξηγησεις, διαμαχη-πλακα κανουμε...

Τι να σε παρεξιγω μωρε... αφου ιταλικο εχεις... δε σε περνω στα σοβαρα οτι και να πεις

:D

stradas
06/06/2007, 16:01
Τι να σε παρεξιγω μωρε... αφου ιταλικο εχεις... δε σε περνω στα σοβαρα οτι και να πεις

:D

Συμφωνεις οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο?

Ολα οσα λεμε ή γραφουμε προερχονται απο το υποσυνειδητο...

Το "δεν σε αντιμετωπίζω σοβαρά" γραφεται και ως "δεν σε παίρνω στα σοβαρά" ενω αυτο που εγραψες "δεν σε περνω" μονο ως "δεν σε περνώ" μπορω να το εκλαβω...

Δλδ το ξερεις και εσυ οτι δεν περνας ιταλικο μηχανακι, απλα για αλλους λογους δισταζεις να το παραδεχτεις δημοσιως...

Ρε πουστη μου, τζαμπα μαθηματα ψυχολογιας μεσω διαδικτυου...

:rotflmao: :beer:

grigorisr1
06/06/2007, 16:06
Συμφωνεις οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο?

Ολα οσα λεμε ή γραφουμε προερχονται απο το υποσυνειδητο...

Το "δεν σε αντιμετωπίζω σοβαρά" γραφεται και ως "δεν σε παίρνω στα σοβαρά" ενω αυτο που εγραψες "δεν σε περνω" μονο ως "δεν σε περνώ" μπορω να το εκλαβω...

Δλδ το ξερεις και εσυ οτι δεν περνας ιταλικο μηχανακι, απλα για αλλους λογους δισταζεις να το παραδεχτεις δημοσιως...

Ρε πουστη μου, τζαμπα μαθηματα ψυχολογιας μεσω διαδικτυου...

Καλα εσυ δε παιζεσε... ενα γραμμα εγραψα λαθος και το εκανες ολοκληρη αναλυση

stradas
06/06/2007, 16:11
Καλα εσυ δε παιζεσε... ενα γραμμα εγραψα λαθος και το εκανες ολοκληρη αναλυση

:lol: :lol:

Παιζει να το βαλω και υπογραφη "ο γρηγορης με το ρ1 δεν περναει ιταλικα μηχανακια"

ggs
06/06/2007, 16:11
Motogp +9

Στα 50 το ενα δωρο...ισως:wave2: :wave2:

παντα αντιπαράθεση για την πλάκα ετσι :beer: :beer:

grigorisr1
06/06/2007, 16:13

Παιζει να το βαλω και υπογραφη "ο γρηγορης με το ρ1 δεν περναει ιταλικα μηχανακια"

Nai αυτο μπορεις να το βαλεις με το ρ1 δεν περναει

Αλλα εγω εχω κ7 :rotflmao: :rotflmao:

stradas
06/06/2007, 16:15
Nai αυτο μπορεις να το βαλεις με το ρ1 δεν περναει

Αλλα εγω εχω κ7 :rotflmao: :rotflmao:

Να το γραψω, να μην το γραψω....να το γραψω!

Οταν κοψεις πλαισιο (φτου-φτου) και ξαναπαρεις ρ1, θα το βαλω υπογραφη...

stradas
06/06/2007, 16:15
Στα 50 το ενα δωρο...ισως:wave2: :wave2:

παντα αντιπαράθεση για την πλάκα ετσι :beer: :beer:

No problem :beer: :beer:

grigorisr1
06/06/2007, 16:16

Μπα φιλε δε κοβει εχω αγορασει τισ καινουριες LOGO που διαφημιζουν τωρα στη τηλεοραση δε καταλαβαινει χριστο.

stradas
06/06/2007, 16:26
Μπα φιλε δε κοβει εχω αγορασει τισ καινουριες LOGO που διαφημιζουν τωρα στη τηλεοραση δε καταλαβαινει χριστο.

Τις αγορασες?

Μλκια, κανονικα τις δινουν με την αγορα της μηχανης...:lol:

grigorisr1
06/06/2007, 16:28
Τις αγορασες?

Μλκια, κανονικα τις δινουν με την αγορα της μηχανης...:lol:

Ε ενταξει μη το παραγαμαμε το θεμα.... μου δωσανε εκσατμισεις δωρο θα τους ζητησω και logo δε λεει.....

dessert
06/06/2007, 17:45
Γιατί δεν παίρνεις το πλαίσιο που κατασκευάζει, αυτη τη στιγμή, ο φίλτατος Τιτάνας..

Ουτε εγγυήσεις ούτε τίποτα...

maniak.
06/06/2007, 18:23

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Κ5 Κ6 :lol:

ΤΟ Κ7 ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ( ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ):D :lol: :lol: :lol:

:lol:

Da.Vintage
07/06/2007, 11:04

Φραπέ δεν ξέρω με τι φτιάχνεις...

Με μοτέρ Ducati...:lol:

Da.Vintage
07/06/2007, 11:05
Θα ρωτησω στο συνεργειο το απογευμα που θα παω...:rotflmao: :beer:

Εχεις συνηθίσει και το ψυχολογείς τώρα πότε θα χαλάσει ε?
κάτι σα μετεορολόγος συνεργείου!:lol: :lol: :lol:

Da.Vintage
07/06/2007, 11:07

Πάρε ένα Japan και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους! :eek:
Θα δείς.....:lol: :rotflmao: :lol: