PDA

View Full Version : εγινα μαρτυρας πριν λιγο τροχαιου

power hornet
09/05/2007, 14:33
καλησπερα.
οπως λεει η επικεφαλιδα εγινα μαρτυρας τροχαιου.
να τα πουμε απο την αρχη, μολις σχολασα απο την δουλεια πηγα σπιτι μου να παω με τον αδερφο μου στον μαστορα να παμε την μηχανη του για το σερβις τνω 24.000χλμ.,ωραια δεν πηρα το χορνετ εγω με το τσαλι ο αδερφος μου με το cbr,το αφηνουμε στον μαστορα που βρισκετ στην ουλοφ παλμε και γυρναμε με το τσαλι για βυρωνα.
οπως βρισκομαστε υμηττου εκει που ειναι τα φαναρια για να στριψεις απο τα ματ και την τροχαια καισαριανης,μας πιανει κοκινο φαναρι σταματαμε περιμενουμε,αναβει πρασινο και σιγα σιγα ξεκιναμε εφω ειμαουν στα αριστερα δεξια μου ηταν ενα λεωφορειο και ενα tdm900 αφου περανω βλεπω εναν τυπο με ενα c4 παιδια να περναει απο το αντιθετο φαναρι με καραβαθι κοκινο ο χαρος βγηκε παγανια,το αποτελεσμα μετατωπικη συγκρουση με το tdm,το παλικαρι δεν φοραγε κρανος ευτυχως το ειχε δει εγκαιρα και πατησε αρκετα φρενα αλιως θα ειχε εκτοξευτη ουτε και εγω δεν ξερω ποσο μακρια.
ολη η μουρη του tdm καταστραφηκε ολοσχαιρος δεν ξερω παιδια το παλικαρι πψς σωθηκε ειχε αγιο.
εντωμεταξυ η τροχια καισαριανης διπλα,μια ωρα εκανε γαμω τον μπελα τους να ερθει ανακριτικο,ο οδηγος του c4 ψηχρος το επαιζε τρελιτσα, εγω ειχα φρικαρει ηθελα να τον αρχισω στις ψηλες,για κακη του τυχη του οδηγου με το κωλοκουτο ειναι οτι το παλικαρι ειναι ασφαλιτης ολο με ευχαριστουσε που τον βοηθησα να σηκωσει την μηχανη και οτι περιμενα ποση ωρα να ερθουν οι δημοσιοι υπαλληλοι.
ηρθαν τελοσπαντον πηραν τα στοιχεια και προσεξτε το τρελο ο δηγος του κουτιου υποστηριξε οτι περασε με πρασινο!εγω βεβαια ειπα οτι περασε με κοκινο και υπογραψα,υπαρχει και το τηλ του λεωφοριατζη που εδωσε στο παλικαρι για να ειναι μαρτυρας υπερ του ενοητε.
αυτα,παιδια προσεξτε εκει εξω που εχει ανοιξει ο καιρος εχουν φρικαρει οι οδηγοι και παντα κρανος,του την ειπα του παιδιου κρανος βρε φιλε φορα, παναθεμασε εισαι και ασφαλιτης αυτο το ειπα απο μεσα μου.

Trickster
09/05/2007, 14:41
ρε π@#@η μου πρέπει να πάνε το κόκκινο αυτόφωρο σε αυτή τη χώρα και να δικάζεται όπως οδήγηση υπό μέθη..

:a016: :a016: :a016: :a018: :a018:

Brolas
09/05/2007, 14:42
Δεν έχω να πω κάτι για το ατύχημα.Καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω...Θέλω να πω μπράβο σε εσένα και τον οδηγό του λεωφορείου που βάλατε την υπογραφή σας και δεν αδιαφορήσατε όπως θα κάνανε οι περισσότεροι...:a10: Αν ενεργούσαμε όλοι έτσι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και πιο δίκαια.

stefanos
09/05/2007, 14:43
Δεν έχουν φρικάρει πάντα έτσι πάνε.
Αλλά και οι μοτό κράνος κανένας.
Τα σκυλιά έχουν φρικάρει, με δαγκωσε ένα χτές.:p

Nostra
09/05/2007, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Θέλω να πω μπράβο σε εσένα και τον οδηγό του λεωφορείου που βάλατε την υπογραφή σας και δεν αδιαφορήσατε όπως θα κάνανε οι περισσότεροι...:a10: Αν ενεργούσαμε όλοι έτσι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και πιο δίκαια.

+100000

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

sergiosm
09/05/2007, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
εγω βεβαια ειπα οτι περασε με κοκινο και υπογραψα,υπαρχει και το τηλ του λεωφοριατζη που εδωσε στο παλικαρι για να ειναι μαρτυρας υπερ του ενοητε.

ΜΠΡΑΒΟ.

Πολύ σωστός που έκατσες γιά μάρτυρας

και πολύ σωστός και ο οδηγός του λεωφορείου.

:a18: :a18:

Maira
09/05/2007, 15:34
Ευτυχώς όλα καλά (δεν χτύπησε το παλικάρι ε??)

Μπράβο σε σένα, και στον οδηγό του λεωφορείου!!!

(σπάνια βάζουν υπογραφή αυτοί!)

:wave2: :wave2:

marios8
09/05/2007, 15:37
:a18: :a18: :a18:

odt
09/05/2007, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
καλησπερα.
οπως λεει η επικεφαλιδα εγινα μαρτυρας τροχαιου.
να τα πουμε απο την αρχη, μολις σχολασα απο την δουλεια πηγα σπιτι μου να παω με τον αδερφο μου στον μαστορα να παμε την μηχανη του για το σερβις τνω 24.000χλμ.,ωραια δεν πηρα το χορνετ εγω με το τσαλι ο αδερφος μου με το cbr,το αφηνουμε στον μαστορα που βρισκετ στην ουλοφ παλμε και γυρναμε με το τσαλι για βυρωνα.
οπως βρισκομαστε υμηττου εκει που ειναι τα φαναρια για να στριψεις απο τα ματ και την τροχαια καισαριανης,μας πιανει κοκινο φαναρι σταματαμε περιμενουμε,αναβει πρασινο και σιγα σιγα ξεκιναμε εφω ειμαουν στα αριστερα δεξια μου ηταν ενα λεωφορειο και ενα tdm900 αφου περανω βλεπω εναν τυπο με ενα c4 παιδια να περναει απο το αντιθετο φαναρι με καραβαθι κοκινο ο χαρος βγηκε παγανια,το αποτελεσμα μετατωπικη συγκρουση με το tdm,το παλικαρι δεν φοραγε κρανος ευτυχως το ειχε δει εγκαιρα και πατησε αρκετα φρενα αλιως θα ειχε εκτοξευτη ουτε και εγω δεν ξερω ποσο μακρια.
ολη η μουρη του tdm καταστραφηκε ολοσχαιρος δεν ξερω παιδια το παλικαρι πψς σωθηκε ειχε αγιο.
εντωμεταξυ η τροχια καισαριανης διπλα,μια ωρα εκανε γαμω τον μπελα τους να ερθει ανακριτικο,ο οδηγος του c4 ψηχρος το επαιζε τρελιτσα, εγω ειχα φρικαρει ηθελα να τον αρχισω στις ψηλες,για κακη του τυχη του οδηγου με το κωλοκουτο ειναι οτι το παλικαρι ειναι ασφαλιτης ολο με ευχαριστουσε που τον βοηθησα να σηκωσει την μηχανη και οτι περιμενα ποση ωρα να ερθουν οι δημοσιοι υπαλληλοι.
ηρθαν τελοσπαντον πηραν τα στοιχεια και προσεξτε το τρελο ο δηγος του κουτιου υποστηριξε οτι περασε με πρασινο!εγω βεβαια ειπα οτι περασε με κοκινο και υπογραψα,υπαρχει και το τηλ του λεωφοριατζη που εδωσε στο παλικαρι για να ειναι μαρτυρας υπερ του ενοητε.
αυτα,παιδια προσεξτε εκει εξω που εχει ανοιξει ο καιρος εχουν φρικαρει οι οδηγοι και παντα κρανος,του την ειπα του παιδιου κρανος βρε φιλε φορα, παναθεμασε εισαι και ασφαλιτης αυτο το ειπα απο μεσα μου.

Μεγάλο ποσοστό των ξεκράνωτων είναι αστυνομικοί...Είναι γνωστό αυτό πλέον. Ευτυχώς που ο τύπος δεν χτύπησε, δεν φαντάζομαι να φορέσει κράνος μετά απ' αυτό όμως....

Μπράβο για την ανθρωπιά σου

LINA
09/05/2007, 15:52
ο χαρος μπροστα στα ματια σας λοιπον.... εκει τι λες? παραλιγο να μουν εγω?

ποτε θα αρχισουν αυτα τα καλα προστιμα ειπαμε??? :mad:

hornetakias
09/05/2007, 16:10
Καλα γινεται ενας χαμος αυτον το καιρο, πανε ολοι σαν μεθυσμενοι.:eek: Μια βολτα βγηκα και δυο τρακαρισματα πετυχα.:bigcry:
Την μια παπι στουκαρε πισω στην γωνια φορτηγου και την αλλη ενα GS500F χτυπησε αμαξι που βγηκε απο στενο.Και στις δυο περιπτωσεις φταιγανε τα μηχανακια αλλα ευτυχως κανενας τους δεν επαθε τιποτα και σηκωθηκαν αμεσως. :smilea:

Μπραβο ρε Διονυση, ετσι για να παραδειγματιζονται μερικοι αναισθητοι...!!!!

Tropeas
09/05/2007, 18:46
Μπράβο που "κέρδισες" την 1 ώρα σου και δεν την "έχασες" καθόλου... ;) :beer:

power hornet
09/05/2007, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ο χαρος μπροστα στα ματια σας λοιπον.... εκει τι λες? παραλιγο να μουν εγω?

ποτε θα αρχισουν αυτα τα καλα προστιμα ειπαμε??? :mad: σε αυτο δεν εχεις αδικο λιγο πιο γρηγορα να ξεκιναγα θα ειμουν εγω στη θεση του παιδιου,γιατι εγω ημουν αριστερα και ο κουτακιας ηρθε απο εκει αντιθετα απο το απεναντι φαναρι.
αφου το παλικαρι χτυπησε και δεν του ελεγε τιποτα και εγω που δεν επαθα τιποτα του εριχνα μπινελικια του κουτακια γιατι στο μυαλο μου ηταν αυτο οτι για λιγο θα ημουν εγω αυτος.
παντος εγω παραλιγο να δακρυσω με πια ενοια που το παλικαρι δεν επαψε ουτε μια στιγμη να με ευχαριστει, που εκατσα μια ωρα να περιμενω την τροχαια για να δηλωσω οτι ειμαι μαρτυρας και που τον βοηθησα με την μηχανη του να την σηκωσουμε με τον αδερφο μου και να την βαλουμε στην ακρη.

TROOPER
10/05/2007, 07:07
καλα ξηγηθηκες αδερφε !!!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
10/05/2007, 07:34
Άψογοι !

:beer: :beer: :beer: :wave2:

GIXXERAKIAS
10/05/2007, 12:10
Μπραβο φιλε μου!!Μακαρι να μην γινοταν αλλα αφου εγινε καλα εκανες και βοηθησες τον συνανθρωπο σου.:beer: :beer: :wave2: