View Full Version : ΠΡΟΣΟΧΗ!ΤΑ γκρουπ της εκδρομης 13/05/2007 (κουβεντουλα)
Gandalf dr685sm
10/05/2007, 12:41
Παιδιά εύχομαι καλή βόλτα και φυσικά όλοι πίσω ακέραιοι και με αρκετές εμπειρίες και φωτογραφίες.
Δυστυχώς φαίνεται είναι γραφτό να μην μπορώ να ακολουθήσω κάθε χρονιά , μιας και φέτος ειδικά κατέληξα "αμήχανος" μετά απο σημαντική βλάβη στο μοτέρ του DR. Να είμαστε καλά και πάντα υπάρχει , με ελπίδα , του χρόνου.
Κάτι που είδα και θα ήθελα να επισημάνω στους οδηγούς και σκούπες των groups. Καλό θα ήταν να έχετε όλοι μεταξύ σας τα κινητά καταχωρημένα, μιας και οι αποστάσεις ακόμα και αν είναι σωστά διοργανωμένος ο ρυθμός, θα είναι αρκετές.
Έτσι καλό θα είναι να υπάρχει μια δυνατότητα συνεννοήσης αν κάτι συμβεί σε κάποιο άτομο μέσα στο group (ελαστικό , ηλεκτρολογικό, "κόψιμο" :lol: κτλ.)
Επίσης απο όσο είδα τις διαδρομές σας, επειδή είναι κάποια κομμάτια με αρκετά χιλιόμετρα και υπάρχουν και μονοκύλινδρα στις ομάδες που πιθανώς να μην τα καβαλούν σιδηρόκωλοι, :lol:, θα ήταν καλό να σημειωθούν 1+1 σημείο regroup (πορεία και επιστροφή)για κάθε ομάδα , έτσι ώστε να είστε σίγουροι οτι πάτε σωστά.
Εύχομαι καλές διαδρομές σε όλους... καλά να περάσετε και φυσικά όλοι ακέραιοι πίσω για να τα πούμε την επόμενη της εκδρομής.
P.S. γμτ... ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!
Gandalf
fantacid
10/05/2007, 12:56
πες τε μου λιγο ποια σχεσεη εχουν τα γκρουπ μεταξυ τους?
τι εννοω....
θα ειμαστε 10 "υποεκδρομες"?
δλδ εκδρομη με βαρδιες?
φτανει το πρωτο γκρουπ πινει το καφεδακι του κ το επομενο λιγω κ του φυσικου delay Που θα υπαρχει θα περνει τη "φρουρα"?
ή
θα ειμαστε μια μεγαλη αγαπημενη παρεα?
δλδ ποιος φακεν θα εξυπηρετησει 140 μηχανες ~250 ατομα?
ουτε σε πλατεια δε χωραμε να παρκαρουμε!
για ταρβενα δε το συζηταω, πρεπει να κλεισουμε κεντρο για γλεντια γαμου!!!
........περιεργα πραματα!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
πες τε μου λιγο ποια σχεσεη εχουν τα γκρουπ μεταξυ τους?
τι εννοω....
θα ειμαστε 10 "υποεκδρομες"?
δλδ εκδρομη με βαρδιες?
φτανει το πρωτο γκρουπ πινει το καφεδακι του κ το επομενο λιγω κ του φυσικου delay Που θα υπαρχει θα περνει τη "φρουρα"?
ή
θα ειμαστε μια μεγαλη αγαπημενη παρεα?
δλδ ποιος φακεν θα εξυπηρετησει 140 μηχανες ~250 ατομα?
ουτε σε πλατεια δε χωραμε να παρκαρουμε!
για ταρβενα δε το συζηταω, πρεπει να κλεισουμε κεντρο για γλεντια γαμου!!!
........περιεργα πραματα!!
ρε φαινόμενο... έχουνε κανονιστεί όλα αυτά... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
έλα εσύ και θα δείς... :winka:
:wave2: :wave2: :wave2:
fantacid
10/05/2007, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ρε φαινόμενο... έχουνε κανονιστεί όλα αυτά... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
έλα εσύ και θα δείς... :winka:
:wave2: :wave2: :wave2:
δε μπορω ρε!
δε μπορω να ησυχασω, δε μπορω να κοιμηθω, δε μπορω να φαω!!!
καλα ισως υπερβαλω λιγο!!
αλλα πες τε μου κατι, ριξτε ενα ψιχουλο στον μικρο
δωσε τουλαχιστον ενα τιπ ντε!
:wave2:
δε μπορω ρε!
δε μπορω να ησυχασω, δε μπορω να κοιμηθω, δε μπορω να φαω!!!
καλα ισως υπερβαλω λιγο!!
αλλα πες τε μου κατι, ριξτε ενα ψιχουλο στον μικρο
δωσε τουλαχιστον ενα τιπ ντε!
Δες της περσινες φωτο απ'την εκδρομη και θα καταλαβεις (καπου εδω θα ειναι πιστευω..:look: ) :winka:
fantacid
10/05/2007, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Δες της περσινες φωτο απ'την εκδρομη και θα καταλαβεις (καπου εδω θα ειναι πιστευω..:look: ) :winka:
θα προσπαθησω αλλα δεν εγκυωμαι τπτ!!
:lol:
Στο 9ο group γιατι υπάρχει τέτοια ποικιλία?
VegasKitty
10/05/2007, 14:42
Ase, mallon skeytete ta kerasmata tis ekdromis kai de mporei na sygkentrothi... :a13: :a13:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπορειτε να συνεχισετε... :wacko:
Τι ακριβως ΔΕΝ κανεις? :look: :eyepop:
Cpt. Haddock
10/05/2007, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
VegasKitty
10/05/2007, 14:56
Πιστευω ποιο ευκολα θα σου απαντουσε στο ΤΙ κανει, παρα στο
τι ΔΕΝ κανει.... :look:
Οχι τπτ αλλο, αλλα μαλλον θα ειναι μικροτερη η λιστα... :D
μαλλον βγηκε αρνητικο το τεστ τελικα...
δεν πειραζει βρε... την επομενη φορα. εσεις να ειστε καλα
:beer:
perastikos
10/05/2007, 19:43
Εμένα γιατί στο post με τα group λέει ότι έχω 600αρι. 650 είναι :mad:
:lol: :lol:
costas81
11/05/2007, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
και τοτε γιατι σε περνανε τα 250???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
διορθώθηκε... :wave2: :wave2:
perastikos
11/05/2007, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
και τοτε γιατι σε περνανε τα 250???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατί είναι όλοι τους κάγκουρες και πάνε του σκοτωμού :mad:
Πλάκα πλάκα θα πετάξω και κανένα σαντουιτσάκι στην μπαγκαζιέρα γιατί όταν φτάσω παίζει το φαΐ να έχει εξαφανιστεί :lol:
@Nostra: Tnx για τη διόρθωση!
............
@Nostra: Tnx για τη διόρθωση!
Παρακαλω! :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
Στο 9ο group γιατι υπάρχει τέτοια ποικιλία?
Για να σπασει η μονοτονια.. :lol:
Η ρυθμοι θα ειναι απο αρκετα εως πολυ χαλαροι οποτε δεν παιζει ρολο η ποικιλια, θα μπορουν ανετα να πανε μαζι τα XT660 και τα CBF250 :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Για να σπασει η μονοτονια.. :lol:
Η ρυθμοι θα ειναι απο αρκετα εως πολυ χαλαροι οποτε δεν παιζει ρολο η ποικιλια, θα μπορουν ανετα να πανε μαζι τα XT660 και τα CBF250 :wave2:
Στο πρώτο κομάτι της εκδρομής που είναι εθνική δεν θα ξενερώσουν τα 600 να πηγαίνουν το πολύ με 120? Μην ακούσουμε και κανένα μπινελίκη.:lol:
Cpt. Haddock
11/05/2007, 12:14
Στο πρώτο κομάτι της εκδρομής που είναι εθνική δεν θα ξενερώσουν τα 600 να πηγαίνουν το πολύ με 120? Μην ακούσουμε και κανένα μπινελίκη.:lol:
ρε άγχος που έχει ο κοσμος....
χαλαρώστε ρε, εκτός αν νομίζετε οτι ενα γκρουπ απο 20 μηχανές ειναι ασφαλες να κινηθεί στην εθνική με μεγαλύτερη ταχύτητα απο αυτή
:rolleyes:
νομίζεις ότι τα μεγαλύτερα group θα πηγαίνουν με πολύ παραπάνω? :nono: :nono:
τα μεγαλα γκρουπ ειδικα το πολυ μεχρι 120
danaos75
11/05/2007, 13:40
Καλα να περασετε και απο εμενα μαμμουνια, προσοχη όλοι σας, και επιστροφη με ολα τα κομματια σας (πλαστικα, φωτα, τιμονια, ψαλιδια , χερια, ποδια κτλ ζωτικα οργανα).
Πολύ θα ηθελα να ερθω αλλα με την γυναικα μου στον 9ο μήνα δεν με παιρνει να λειπω :nono: .
perastikos
11/05/2007, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
Πολύ θα ηθελα να ερθω αλλα με την γυναικα μου στον 9ο μήνα δεν με παιρνει να λειπω :nono: .
Εμένα πάλι είναι η αδελφή μου στον ένατο (δεν κάνω πλάκα) όποτε........ χέστηκα :lol: :lol:
Γι' αυτό έχει άντρα :lol:
Με το καλό να έρθει το μωράκι και με έναν πόνο εύχομαι :wave2:
SPORAKIAS
11/05/2007, 14:16
1η παρατηρηση....
λογω το οτι και ο καιρος θα ειναι ζεστος και οι ταχυτητες χαμηλες με το θεμα θερμοκρασιας του μοτερ (θα καουν τα μπουτια μας-και οχι και οτι καλυτερο για το μοτερ) εχετε προβλεψει κατι...θα μπορει ο γκρουπ λιντερ να το ανοιγει (σε λογικα ορια και ομαλα) που και που να τα ψυχουμε λιγο ωστε να πεφτει η θερμοκρασια?
2η παρατηρηση...
ειπαμε στη συναντηση θα ερθουμε με γεματα ρεζερβουαρ ...αν χρειαστει καποιος για βενζινη (δεν εχουμε ολοι την ιδια καταναλωση-ρεζερβουαρ) θα σταματαει μονος του,θα σταματαει ολο το γκρουπ,πως θα ενημερωνει τον γκρουπ λιντερ,θα μπορει να κανει προσπεραση τα υπολοιπα ατομα ωστε να τον ενημερωση..?
ευχαριστω...:wave2:
Cpt. Haddock
11/05/2007, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
2η παρατηρηση...
ειπαμε στη συναντηση θα ερθουμε με γεματα ρεζερβουαρ ...αν χρειαστει καποιος για βενζινη (δεν εχουμε ολοι την ιδια καταναλωση-ρεζερβουαρ) θα σταματαει μονος του,θα σταματαει ολο το γκρουπ,πως θα ενημερωνει τον γκρουπ λιντερ,θα μπορει να κανει προσπεραση τα υπολοιπα ατομα ωστε να τον ενημερωση..?
ευχαριστω...:wave2:
Στο Κιάτο
(εκτός αν έχει καποιος αυτονομία κάτω απο 110 χλμ :eyepop: )
SPORAKIAS
11/05/2007, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στο Κιάτο
(εκτός αν έχει καποιος αυτονομία κάτω απο 110 χλμ :eyepop: )
δεν ηξερα τα χλμ για κιατο...
για το πρωτο...?που ειναι και πιο σημαντικο?
δεν ηξερα τα χλμ για κιατο...
για το πρωτο...?που ειναι και πιο σημαντικο?
με 120 χλμ/ω δεν θα καούν τα μπούτια μας.... (αν είχες και το δικό μου πλαίσιο θα με λυπόσουν).
Από το Κιάτο και πάνω ετοιμαστείτε για βεντιλατέρ σε ορισμένα σημεία αλλά όχι συνέχεια (ελπίζω).
Μία λύση είναι τα δερμάτινα που θα έτσι κι αλλιως πρέπει να φοράνε οι κάτοχοι SS.
GhostDog
11/05/2007, 15:12
παίζει να πάρω μετάθεση για το 9ο γκρούπ, small streets on-off;;;
Μη με αναγκάσετε τώρα να έρχομαι με το KLX για να με βάλετε στους αργούς pleaaaaaaaase :cry: :rotflmao: :rotflmao:
SPORAKIAS
11/05/2007, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
με 120 χλμ/ω δεν θα καούν τα μπούτια μας.... (αν είχες και το δικό μου πλαίσιο θα με λυπόσουν).
Από το Κιάτο και πάνω ετοιμαστείτε για βεντιλατέρ σε ορισμένα σημεία αλλά όχι συνέχεια (ελπίζω).
Μία λύση είναι τα δερμάτινα που θα έτσι κι αλλιως πρέπει να φοράνε οι κάτοχοι SS.
επιφυλασσομαι για το οτι δεν θα αναψουν με 120 (θα ειναι αρκετα ζεστη η μερα)....
δηλαδη δεν παιζει να τα ανοιξουμε λιγο (μεχρι 160-ομαλα-ο ενας πισω απο τον αλλο..... για να εξηγουμε)...πιο πολυ λυπαμαι για το μοτερακι...:(
για δερματινα λετε..?με τετοιες ταχυτητες ελεγα για μποτουλα-τζινακι-κορντουρα-γαντακια ....
σαν να πηγαινουμε για καφεδακι...
αμα ειναι να γινει το κακο ....τι εθνικη, τι δρομος πολης....η ασφαλτος ειναι ιδια...
μη μου πειτε οτι πατε για καφε με δερματινα(φορμα εννοω)...:rolleyes:
τεσπα...οτι θελει ο καθενας φοραει (σε λογικα-ασφαλη πλαισια βεβαιως βεβαιως)...
Δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλο.... ουτε ξέρουμε πως οδηγεί ο καθένας, τι εμπειρίες εχει κλπ οπότε οι ταχύτητες θα είναι σε πολύ χαμηλά πλαίσια.
ΕΙΔΙΚΑ απο Κόρινθο μέχρι Κιάτο που δεν εχει νησίδα στην μέση, οι τα χύτητες θα είναι χαμηλές. Μην ξεχνάτε πώς όσο ανοιγει ο καιρός θα έχει και αρκετά (έως πάρα πολλά) αυτοκίνητα ο δρόμος.
Τωρα για το τι θα φοράει ο καθένας.... δική του υπόθεση (σε λογικά πλαίσια) Εγω προσωπικά, εκτός Αθηνών φοράω πάντα την ολόσωμη.... Υπερβολικός ή μη.... έχοντας πέσει με πολλά δεν ρισκάρω πια τίποτα.
Cpt. Haddock
11/05/2007, 15:29
δηλαδη δεν παιζει να τα ανοιξουμε λιγο (μεχρι 160-ομαλα-ο ενας πισω απο τον αλλο..... για να εξηγουμε)...πιο πολυ λυπαμαι για το μοτερακι...:( ...
θεωρείς οτι κυριακάτικα με κίνηση στην εθνική οδο ειναι ασφαλες να πηγαινει ενα γκρουπ με 10-15 μηχανλακια 160 χλμ/ωρα;
τι να σου πω...
fantacid
11/05/2007, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ase, mallon skeytete ta kerasmata tis ekdromis kai de mporei na sygkentrothi... :a13: :a13:
αφου το θυμασε εσυ δεν αγχωνωμαι!!!
SPORAKIAS
11/05/2007, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
θεωρείς οτι κυριακάτικα με κίνηση στην εθνική οδο ειναι ασφαλες να πηγαινει ενα γκρουπ με 10-15 μηχανλακια 160 χλμ/ωρα;
τι να σου πω...
μην λεμε μισα πραματα...ετσι οπως το λες αφηνεις να εννοηθει οτι ειπα να πηγαινουμε συνεχεια με 160...και ομως δεν το ειπα...
ειπα ...ΟΜΑΛΑ...ΕΥΘΕΙΑ...Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...
και με το.... ''τι να σου πω'' ....που μου λες.... αν εννοεις οτι ειμαι ασχετος...(γιατι ετσι το αντιλαμβανομαι)..θα σου κανω μια ερωτηση ....αλλα και θα σου δωσω την απαντηση απο την δικια μου μερια...
ΕΡΩΤΗΣΗ:την ωρα που πηγαινουμε με 120 ..ανοιξουμε ΟΜΑΛΑ σε ευθεια μεχρι 160 (που για SS ..ειναι τιποτα) για 1 λεπτο (ισα-ισα να πεσει η θερμοκρασια) ειναι επικινδυνο ...?!?!:confused:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:οσο και κουλαμαρας να ειναι ο αλλος αν ειναι να την κανει στο 1 λεπτο της 160αρας θα το κανει και στις 2ωρες των 120....
οκ....:rolleyes:..το αφηνουμε εδω...
ο sniper με καλυψε απο την αποψη οτι μιλαει γενικα και οχι ειδικα για τα 160 που ειπα...
οσο και για την ενδυση καλα τα λες...
lampros_fazer
11/05/2007, 16:43
επιφυλασσομαι για το οτι δεν θα αναψουν με 120 (θα ειναι αρκετα ζεστη η μερα)....
Πήρες ducati..; :look:
:rotflmao:
Νταξ χαλαρωστε δεν θα παρουν φωτια τα μηχανακια σας με 120 χλμ.
Που να πιασετε και επαρχιακο δηλαδη.
Οσο για τους ρυθμους αυτη η βολτα δεν γινεται για να χαρουμε οδηγηση με τους ορους μας.
Γινεται για την ομορφια του να κατσεις καπου για καφε και να δεις 150 φιλαρακια που τους ξερεις, με την μοτο τους, και να βρεθειτε ολοι μαζι καπου, μια πολυ σπανια εμπειρια.
Εδω χαιρομαστε οταν βλεπουμε αγνωστους στον δρομο και χαιρετιομαστε.
Τωρα τα "να ανοιξουμε λιγο" να κανουμε να ρανουμε, δεν λεει κανεις οτι ειναι κατακριτεα και ετσι, απλα πρεπει να τηρηθει μια διαδικασια για να υπαρχει ρυθμος στο γκρουπ, και για να μπορεσει και ο κακομοιρος ο ομαδαρχης να φτασει στον προορισμο του χωρις να βαρεσει 250 παλμους και κανα-δυο εγκεφαλικα.
Και ασφαλως χωρις να κατσει με τις ωρες πανω απο καποιον που ειχε το μυαλο του στο πως να προσπερασει, η να αφησει αποσταση απο τους μπροστα για να παρει την στροφη με πιο πολλα χλμ επειδη ο δρομος του γυαλισε.
Οσοι θελετε να απολαυσετε βολτα με τον ρυθμο που γουσταρετε πηγαιντε με την παρεα σας, οπως εκανα εγω (για πρωτη και τελευταια ελπιζω φορα) .:wave2:
Ταξιδευτής
11/05/2007, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πήρες ducati..; :look:
:rotflmao:
:look: :look: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: