PDA

View Full Version : K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

panjimnakos
27/05/2007, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Το 2004 αν θες να ξέρεις οι νέοι γύριζαν στο 1.32 αλλά και εγώ τότε νέος ήμουν λαμογιο τελικά θα έρθεις ναι η ου η θα σαλιαρίζουμε πολύ ώρα …… :a029: :a029: :a029: :a029:

Εγω JIMK7 θα τους προκαλουσα για ενα στοιχηματακι στην πιστα!!!
Να δουμε οι κουλαμαρες τι θα κανανε???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

likos600
27/05/2007, 23:14
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
[B]Το 2004 αν θες να ξέρεις οι νέοι γύριζαν στο 1.32 αλλά και εγώ τότε νέος ήμουν λαμογιο τελικά θα έρθεις ναι η ου η θα σαλιαρίζουμε πολύ ώρα

ΤΙ έγινε ψαχνεις αγωνιζόμενους για να συμπληρώσεις τον αγώνα???:lol: :rotflmao:

:a55:

JIMK7
27/05/2007, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
[B]Το 2004 αν θες να ξέρεις οι νέοι γύριζαν στο 1.32 αλλά και εγώ τότε νέος ήμουν λαμογιο τελικά θα έρθεις ναι η ου η θα σαλιαρίζουμε πολύ ώρα

ΤΙ έγινε ψαχνεις αγωνιζόμενους για να συμπληρώσεις τον αγώνα???:lol: :rotflmao:

Κάτσε παιδάκι μου πίσω από τα πληκτρολόγια του υπολογιστή σου και γράφε ότι παπαρια σου κατέβη στη ξερό σου κεφάλι γιατί για τίποτα άλλο δεν κάνεις . Όπως βλέπεται κύριοι άλλος ένας ( γρήγορος ) από το φόρουμ που τον ακούμε τόσο καιρό και μας το παίζει ξερολας ξεσκεπάστηκε τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ …
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

JIMK7
27/05/2007, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
Εγω JIMK7 θα τους προκαλουσα για ενα στοιχηματακι στην πιστα!!!
Να δουμε οι κουλαμαρες τι θα κανανε???

Για σου φίλε μου τι κάνεις ? Όσο για αυτό που είπες το έχω είδη κάνει αν διαβάσεις ποιο πάνω ακόμα και κότα τον είπα αλλά αυτός τίποτα μόνο λόγια και από λόγια χορτάσαμε ποια με κάτι τέτοιους γρήγορους η Ελλάδα είναι γεμάτοι αλλά όταν έρθει η ώρα να το αποδείξουν τότε αρχίζουν τα δύσκολα… :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

likos600
27/05/2007, 23:43
[B]Κάτσε παιδάκι μου πίσω από τα πληκτρολόγια του υπολογιστή σου και γράφε ότι παπαρια σου κατέβη στη ξερό σου κεφάλι γιατί για τίποτα άλλο δεν κάνεις . Όπως βλέπεται κύριοι άλλος ένας ( γρήγορος ) από το φόρουμ που τον ακούμε τόσο καιρό και μας το παίζει ξερολας ξεσκεπάστηκε τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οσοι δεν πάνε στο ΤΥΠΑΚΙ της ΚΡΗΤΗΣ για αγώνα με τον JIMK7 είναι ξερόλες, κουλοί και κότες:a024: ευχαριστώ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a55:

panjimnakos
27/05/2007, 23:56
Για σου φίλε μου τι κάνεις ? Όσο για αυτό που είπες το έχω είδη κάνει αν διαβάσεις ποιο πάνω ακόμα και κότα τον είπα αλλά αυτός τίποτα μόνο λόγια και από λόγια χορτάσαμε ποια με κάτι τέτοιους γρήγορους η Ελλάδα είναι γεμάτοι αλλά όταν έρθει η ώρα να το αποδείξουν τότε αρχίζουν τα δύσκολα… :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Αφου κανουν τις κοτες εγω λεω να μην ασχοληθεις αλλο!!!
Τι να πουνε για τη ζωη τους? R1 καβαλανε!!!

R1=:a14: :a14: :a14:

GSXR=:a012: :a012: :a012: :a016:

JIMK7
27/05/2007, 23:59
[B]Κάτσε παιδάκι μου πίσω από τα πληκτρολόγια του υπολογιστή σου και γράφε ότι παπαρια σου κατέβη στη ξερό σου κεφάλι γιατί για τίποτα άλλο δεν κάνεις . Όπως βλέπεται κύριοι άλλος ένας ( γρήγορος ) από το φόρουμ που τον ακούμε τόσο καιρό και μας το παίζει ξερολας ξεσκεπάστηκε τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οσοι δεν πάνε στο ΤΥΠΑΚΙ της ΚΡΗΤΗΣ για αγώνα με τον JIMK7 είναι ξερόλες, κουλοί και κότες:a024: ευχαριστώ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a55:

Πρώτον λέγετε ΤΥΜΠΑΚΙ και όχι ΤΥΠΑΚΙ και δεύτερον σε προκαλώ ειδικά εσένα που ξεκίνησες όλη αυτή την ιστορία σε αυτή τη συγκεκριμένη πιστά γιατί είναι ουδέτερη πιστά και δεν τη ξέρει κανείς για να καταλάβεις κάθε φορά που γίνετε αγώνας την αλλάζουν πιστεύω ότι μιλάω πολύ δίκαια αλλά ότι και να σου πουν εσένα θα αρχίσεις να γραφής πάλη τα κουλά σου …….για σου κοτούλα με διασκέδασες αρκετά απόψε …..κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο…. :a54: :a54: :a54: :a54: :a54:

likos600
28/05/2007, 00:47
[B]Πρώτον λέγετε ΤΥΜΠΑΚΙ και όχι ΤΥΠΑΚΙ και δεύτερον σε προκαλώ ειδικά εσένα που ξεκίνησες όλη αυτή την ιστορία σε αυτή τη συγκεκριμένη πιστά γιατί είναι ουδέτερη πιστά και δεν τη ξέρει κανείς για να καταλάβεις κάθε φορά που γίνετε αγώνας την αλλάζουν πιστεύω ότι μιλάω πολύ δίκαια αλλά ότι και να σου πουν εσένα θα αρχίσεις να γραφής πάλη τα κουλά σου …….για σου κοτούλα με διασκέδασες αρκετά απόψε

Γιατί από λάστιχο είναι πίστα:rotflmao: :rotflmao:
Τότε ελα στα Μέγαρα , κάθε φορά που γίνετε αγώνας έχει και από μία λακούβα:rotflmao: :rotflmao:

το ρίξαμε και στα τυπογραφικά λάθη?? :lol: για δες ποιο πάνωθα αρχίσεις να γραφής πάλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

likos600
28/05/2007, 00:59
[σε αυτή τη συγκεκριμένη πιστά γιατί είναι ουδέτερη πιστά και δεν τη ξέρει κανείς για να καταλάβεις κάθε φορά που γίνετε αγώνας την αλλάζουν πιστεύω ότι μιλάω πολύ δίκαια

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :yuck: :rotflmao: :a54: :a04: :a04: :a30: :a01:

:a55: :ZZZ: :ZZZ:

maniak.
28/05/2007, 11:22
Αμφιβάλω πολύ αν έχει κάτσει ποτέ ο κολο σου σε ιαπωνικό μηχανάκι που λέγεται SUZUKI γιατί αλλιώς δεν εξηγείται να μας γράφεις συνέχεια τέτοιες παπαριες και κάτι μάγκες εδώ στα Χανιά σαν και του λόγου σου τους έχουμε να μας πλένουν τα μηχανάκια μας αλλά για σένα όμως θα κάνουμε και μια εξαίρεση μιας και δεν είμαι νοικοκύρης θα σα αφήσω να μου πλένεις και τα βρακιά μου μιας και από ότι κατάλαβα δεν ξέρεις και κάτι καλύτερο να κανείς σε αυτή την άθλια ζωή που ζεις ..
:a57: :a57: :a57:

Την ιδια αμφιβολια εχω και εγω οτι δεν εχεις οδηγηση αλλη μηχανη εκτος απο SUZUKI :nono: :nono:

Κρητικους παλικαρους ξερω αρκετους και εσυ απεχης πολλα χιλιομετρα, γιατι τα βρακια, η μηχανη και το ντουφεκι , ειναι προσωπικη υποθεση και αυτο θα επρεπε να το ξερεις ετσι κοπελι????? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΗΣ:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

το τελευταιο το αφηνω ασχολιαστο γιατι δεν αξιζεις και τον κοπο :a36:

maniak.
28/05/2007, 11:31
Πατρινος μηναρας δεν εισαι...? Τι περιμενουμε να γραψεις... ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!
Ρε αντε παρε το κουβαδακι σου (R1) και ξεκουβαλα, βλαμενε!!!:yuck:
:a029: :a029: :a029:

τι εγινε ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ σε :a021: καποιος ΠΑΤΡΙΝΟΣ και σου αφησε αποθυμενο και κουσουρη???????:confused:

Να προσεχης γιατι εδω μας αρεσουν τα κωλαρακια :lol: :lol: :lol:

maniak.
28/05/2007, 11:36
Αφου κανουν τις κοτες εγω λεω να μην ασχοληθεις αλλο!!!
Τι να πουνε για τη ζωη τους? R1 καβαλανε!!!

R1=:a14: :a14: :a14:

GSXR=:a012: :a012: :a012: :a016:

:look: :cry: :bawl: :look:

:lol: :lol: :lol:

Ταξιδευτής
28/05/2007, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
το παλικαρι τρεχει σε αγωνες λεει δεν καταλαβαινεις ?

δεν ειναι και τοσο δυσκολο για εναν πιλοτο (οχι απλο οδιγο ) να γυρισει στο 1.26

ο ΜΠΟΥΣΤΑΣ κανει 1.20 :rolleyes:

+1

Παντως lykos για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, εδω θα επρεπε να σταματησεις πλεον να μιλας και να ζητησεις και μια συγνωμη ενδεχομενως...

Ο ανθρωπος αποδειχθηκε οτι ειναι αγωνιζομενος στο πρωταθλημα ταχυτητας και αν αυτο δεν φτανει, περισυ ειχε βγει πρωτος, και εσυ ΑΚΟΜΑ τον ειρωνευεσαι;
Δηλαδη αν στο Τυμπακι Κρητης εχει μια ΧΨ πιστα, στην οποια ο ανθρωπος αυτος τρεχει τοπικο πρωταθλημα και βγαινει και πρωτος, ΤΙ νοημα εχει να τον καλεις στα Μεγαρα να τρεξει; Πιστευεις οτι στα Μεγαρα θα αποτυχει παταγωδως, η οτι εκει θα εχεις περισσοτερες ευκαιριες να τον περασεις απο πανω;

Αν αυτος εχει οντως τις αποδειξεις σε οτι λεει και ΕΙΝΑΙ γρηγορος, εσυ ΤΙ εχεις να δειξεις; Εδω και τοσο καιρο λες οτι περνας τους παντες, περνιεσαι για γρηγορος, πατας τα 1000 κλπ και ολοι εδω το παιρνουμε στο χαβαλε, αλλα οταν συνεχιζεις να ειρωνευεσαι ανθρωπους που θα επρεπε να ΣΕΒΕΣΑΙ (ως wannabe γληγορος :rolleyes: ), τοτε γινεται το ΛΙΓΟΤΕΡΟ γραφικος!

Καλυτερα να ληξει εδω το ολο θεμα και να μασας παρα να μιλας... :rolleyes:

Γιατι ξερεις κατι ε; Στα πληκτρολογια και τα φορουμ ΟΛΟΙ πιλοταρες ειμαστε! :rolleyes:

vassilis88
28/05/2007, 13:07
τζιμ ποσο γυρνας στο τυμπακι? ησουν πριν λιγο καιρο που εγινε τρακ ντευ κ αγωνας? ειχα παει το σαββατο, ηταν κ ο μπουστας εκει κ δν ετρεχε.. :wacko: εγω δν μπηκα γιατι εχω 125 αλλα μετρουσα με το κινητο τους φιλους μου 1.10 με 1.13 ενω απ οτι θυμαμαι οι αγωνιζομενοι ηταν στο 1.05 με 1.08 μηπως τους μετρουσα σε cool down lap ή οι φιλοι μου ειναι πολυ γρηγοροι?:lol:

likos600
28/05/2007, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
+1

Παντως lykos για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, εδω θα επρεπε να σταματησεις πλεον να μιλας και να ζητησεις και μια συγνωμη ενδεχομενως...

Ο ανθρωπος αποδειχθηκε οτι ειναι αγωνιζομενος στο πρωταθλημα ταχυτητας και αν αυτο δεν
Γιατι ξερεις κατι ε; Στα πληκτρολογια και τα φορουμ ΟΛΟΙ πιλοταρες ειμαστε! :rolleyes:

πάρε πρώτα μηχανή και μετά να μιλάς .. :dizzy: ως τότε θα ήταν καλύτερα να μασάς :rolleyes:

stvr1
28/05/2007, 14:04
Δεν θέλω να μπω σε συζητήσεις του στύλ "όποιος οδηγεί το ένα ή το άλλο είναι μάγκας και οι άλλοι είναι φλώροι" αυτά είναι λίγο γραφικά. Μιλάμε για δύο μηχανάκια που φυσάνε. Έχουν 0-100 σε λιγότερο από 3'', 300σαρίζουν (όχι "κοντερίσια", πραγματικά βλ. GPS) και στρίβουν απίστευτα!! Έγω πήρα το R1-07 γιατί αυτό μου άρεσε και αυτο γουστάρω να βλέπω κάθε μέρα και να το οδηγώ. Έχω οδηγήσει και το K6 ενός φίλου και το R1 το παλιό και άλλες supersport. Οι διαφορές είναι μικρές. Το suzuki εχει όντως πιο άμεσο γκάζι, το R1-07 στρίβει πιο εύκολα κτλ.
Στον φίλο που ρωτάει πιο να πάρει, λέω μόνο αυτό: Πάρε όποιο γουστάρεις πίο πολύ και όποιο θεωρείς οτι σου ταιριάζει.
Το αν θα είσαι πιο γρήγορος από άλλους σε ευθείες ή σε στροφές (κυρίως στις στροφές) δεν εξαρτάται μόνο από την μηχανή αλλά και από τον οδηγό! Έχω "πατήσει" σε στροφιλίκι FJR-1300 με TDM-900 και δεν θεωρώ οτι είμαι και έμπειρος, απλά ήμουν πιο καλός από τον άλλο.
Οτι και να πάρεις κοίτα να το σέβεσαι γιατί αυτές οι μηχανές δεν συγχορούν μ@λ@κίες. Να του πιείς το αίμα εκεί που σε παίρνει!!!!
Καλά χιλιόμετρα σε όλους!!!!!!!!!

Ταξιδευτής
28/05/2007, 14:20
πάρε πρώτα μηχανή και μετά να μιλάς .. :dizzy: ως τότε θα ήταν καλύτερα να μασάς :rolleyes:

:rolleyes:

likos600
28/05/2007, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
τζιμ ποσο γυρνας στο τυμπακι? ησουν πριν λιγο καιρο που εγινε τρακ ντευ κ αγωνας? ειχα παει το σαββατο, ηταν κ ο μπουστας εκει κ δν ετρεχε.. :wacko: εγω δν μπηκα γιατι εχω 125 αλλα μετρουσα με το κινητο τους φιλους μου 1.10 με 1.13 ενω απ οτι θυμαμαι οι αγωνιζομενοι ηταν στο 1.05 με 1.08 μηπως τους μετρουσα σε cool down lap ή οι φιλοι μου ειναι πολυ γρηγοροι?:lol:

:lol: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
28/05/2007, 14:33
:rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γεια σου ρε Νίκο.:beer: :beer:

Να σου δώσω να κάνεις καμμιά βόλτα με το Kaze R ή φοβάσαι;:lol: :lol:

Ταξιδευτής
28/05/2007, 14:58
Aστο βρε Βαγγελη μου... Αυτα ειναι ζορικα γκαζια... :sick: Δεν ειναι για εμενα... Ειμαι και λιγο κουλαδι... :alien:

Που θα παει ομως; Μια μερα θα παρω και εγω μια μηχαναρα οπως tου φιλου μας του Likos... :rolleyes::lol:

Υ.Γ. Να βαλουμε το παραπανω σχολιο του Likos στα ανεκδοτα; Τι λες;

(Ε, οχι να μου βριζει και το ΜΖ μου δηλαδη!!!) :mad:

:rotflmao:

dreamer_19
28/05/2007, 15:18

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :dizzy: :dizzy: Τι λεει ο ανθρωπας ρεεεεεεεε??? Νεο θεμα! R6 vs 999! Ε οχι ρε φιλε και το 999. Λιγος σεβασμος δε βλαπτει!! Τι αλλο θα διαβασω..

JIMK7
28/05/2007, 15:38

Αν ήσουν εκεί όπως λες τότε θα με είδες και εμένα με ένα aprilia 1000 .Και βέβαια έτρεχα και ταχύτητα και dragster που ο χρόνος μου στα DRAGSTER 0-400 ήταν 9.383 με GSXR 1000 K5 αν σου λέει κάτι και στη ταχύτητα είχα τον δεύτερο καλύτερο χρόνο του αγώνα με 01.01,6 μετά από τον τσουκαλά με χρόνο 00.59,47 τρίτο καλ είχε ο διακακης νικ. με χρόνο 01.01,8 τέταρτο καλητ χρόνο αγώνα είχε ο σταυρουλακης σταυρος με χρόνο 01.02,1 πέμπτο καλ χρόνο αγώνα ο τζορτσοπουλος με 01.02,3 και πάει λέγοντας οι χρόνοι, αυτά για να μάθεις για τους χρόνους που γίνανε τότε στο τυμπακι μιας και ρώτησες. Όπως καταλαβαίνεις σε μια τόσο κλειστή πίστα με καλύτερο χρόνο 00.59,47 οι φίλοι σου που κάνανε 1.13 το πολύ πολύ να τρώγανε δυο τρεις κύκλους …Αλλά αυτό που έχει σημασία δεν είναι τι χρόνο έκανα εγώ στο τυμπακι αλλά πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του πανελληνίου που ηρθαν από τόσο μακρια και έτρεξαν στη πίστα του τυμπακιου και ξέφυγαν έστω και για λίγο από μέγαρα και Σέρρες . Στη φωτο είμαι με το δανικό aprilia 1000…….που έτρεξα ….Αυτά είχα να πω για τους δύσπιστους γρήγορους ψεύτες που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια του υπολογιστή τους …:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

90413

vangelis 64
28/05/2007, 15:49

Sticky για μια βδομάδα!:lol: :lol:

Ταξιδευτής
28/05/2007, 15:59
Αν ήσουν εκεί όπως λες τότε θα με είδες και εμένα με ένα aprilia 1000 .Και βέβαια έτρεχα και ταχύτητα και dragster που ο χρόνος μου στα DRAGSTER 0-400 ήταν 9.383 με GSXR 1000 K5 αν σου λέει κάτι και στη ταχύτητα είχα τον δεύτερο καλύτερο χρόνο του αγώνα με 01.01,6 μετά από τον τσουκαλά με χρόνο 00.59,47...

Φιλε Δημητρη, μην ασχολεισαι με ανοητους καγκουρες που νομιζουν οτι ειναι οι νεοι υπερπαγκοσμιοι Rossi επειδη τελικιασαν ενα SS στην εθνικη... :rolleyes:

Ειλικρινα δεν αξιζει τον χρονο σου... Αν παραμεινεις στο φορουμ θα δεις οτι οι περισσοτεροι εχουμε λιγο μυαλο παραπανω να αναγνωριζουμε τους πραγματικους οδηγους απο τους δηθεν! :cool:

Αν μη τι αλλο με τετοιους χρονους και δυνατοτητες αξιζεις τον σεβασμο ολων και μερικα κοκορακια των πληκτρολογιων θα ηταν καλο να ξερουν ποτε να ζητανε και κανενα "συγνωμη" (οταν και ΑΝ τους αφησει ο παραφουσκωμενος εγωισμος τους).... :rolleyes:

ΥΓ. Λυκε λυκε εισαι δω; Ο Δημητρης μιλησε με αποδειξεις. Εσυ δεν πας με το "εργαλειο" για κανα φρεντο καλυτερα; :lol: :wave2:

ΥΓ2. Βαγγελη.... :a013:

JIMK7
28/05/2007, 16:15
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
[

Παιδιά αν το κάνετε αυτό θα χεστει όλοι η Ελλάδα στα γέλια αλλά μην σας πειράξει αυτό γιατί ο φίλος μας ο maniak έχει φροντίσει και για αυτό maniak = ο καλύτερος σκατουλοκαθαριστης στο κόσμο και με διαφορά ……….:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

JIMK7
28/05/2007, 16:28
Φιλε Δημητρη, μην ασχολεισαι με ανοητους καγκουρες που νομιζουν οτι ειναι οι νεοι υπερπαγκοσμιοι Rossi επειδη τελικιασαν ενα SS στην εθνικη... :rolleyes:

Ειλικρινα δεν αξιζει τον χρονο σου... Αν παραμεινεις στο φορουμ θα δεις οτι οι περισσοτεροι εχουμε λιγο μυαλο παραπανω να αναγνωριζουμε τους πραγματικους οδηγους απο τους δηθεν! :cool:

Αν μη τι αλλο με τετοιους χρονους και δυνατοτητες αξιζεις τον σεβασμο ολων και μερικα κοκορακια των πληκτρολογιων θα ηταν καλο να ξερουν ποτε να ζητανε και κανενα "συγνωμη" (οταν και ΑΝ τους αφησει ο παραφουσκωμενος εγωισμος τους).... :rolleyes:

ΥΓ. Λυκε λυκε εισαι δω; Ο Δημητρης μιλησε με αποδειξεις. Εσυ δεν πας με το "εργαλειο" για κανα φρεντο καλυτερα; :lol: :wave2:

ΥΓ2. Βαγγελη.... :a013:
Το ξέρω φίλε Νίκο τέτοια ψώνια έχω γνωρίσει πολλά στη ζωή μου απλά σπαω και λίγο πλάκα μαζί τους …….:a013: :a013: :a013: :a013:

panjimnakos
28/05/2007, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
τι εγινε ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ σε :a021: καποιος ΠΑΤΡΙΝΟΣ και σου αφησε αποθυμενο και κουσουρη???????:confused:

Να προσεχης γιατι εδω μας αρεσουν τα κωλαρακια :lol: :lol: :lol:

Με τους ΜΗΝΑΡΕΣ βλαμενε δεν ασχολουμε, η μονη περιπτωση που ειχα σχεση με Πατρα ηταν οταν ημουν φανταρος πριν 9 χρονια! Βεβαια ειχα σχεση οχι με Πατρινους αλλα με Πατρινες!!!;)
Περασα ΚΑΛΑ τοτε...............

:a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

JIMK7
28/05/2007, 17:05
Με τους ΜΗΝΑΡΕΣ βλαμενε δεν ασχολουμε, η μονη περιπτωση που ειχα σχεση με Πατρα ηταν οταν ημουν φανταρος πριν 9 χρονια! Βεβαια ειχα σχεση οχι με Πατρινους αλλα με Πατρινες!!!;)

Φίλε Παναγιώτη σταμάτα να ασχολεισαι με τέτοια νούμερα δεν αξίζει το κόπο βάλτους χχχχχχχχχχχχχχχχχχ :beer: :beer: :beer:

panjimnakos
28/05/2007, 17:07
Φίλε Παναγιώτη σταμάτα να ασχολεισαι με τέτοια νούμερα δεν αξίζει το κόπο βάλτους χχχχχχχχχχχχχχχχχχ :beer: :beer: :beer:

Σωστος φιλε μου!!! :beer:

:wave2: :wave2: :wave2:

vassilis88
28/05/2007, 22:34
Αν ήσουν εκεί όπως λες τότε θα με είδες και εμένα με ένα aprilia 1000 .Και βέβαια έτρεχα και ταχύτητα και dragster που ο χρόνος μου στα DRAGSTER 0-400 ήταν 9.383 με GSXR 1000 K5 αν σου λέει κάτι και στη ταχύτητα είχα τον δεύτερο καλύτερο χρόνο του αγώνα με 01.01,6 μετά από τον τσουκαλά με χρόνο 00.59,47 τρίτο καλ είχε ο διακακης νικ. με χρόνο 01.01,8 τέταρτο καλητ χρόνο αγώνα είχε ο σταυρουλακης σταυρος με χρόνο 01.02,1 πέμπτο καλ χρόνο αγώνα ο τζορτσοπουλος με 01.02,3 και πάει λέγοντας οι χρόνοι, αυτά για να μάθεις για τους χρόνους που γίνανε τότε στο τυμπακι μιας και ρώτησες. Όπως καταλαβαίνεις σε μια τόσο κλειστή πίστα με καλύτερο χρόνο 00.59,47 οι φίλοι σου που κάνανε 1.13 το πολύ πολύ να τρώγανε δυο τρεις κύκλους …Αλλά αυτό που έχει σημασία δεν είναι τι χρόνο έκανα εγώ στο τυμπακι αλλά πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του πανελληνίου που ηρθαν από τόσο μακρια και έτρεξαν στη πίστα του τυμπακιου και ξέφυγαν έστω και για λίγο από μέγαρα και Σέρρες . Στη φωτο είμαι με το δανικό aprilia 1000…….που έτρεξα ….Αυτά είχα να πω για τους δύσπιστους γρήγορους ψεύτες που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια του υπολογιστή τους …:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

θυμαμαι μονο ενα μιλλε του μαυρακη.ημουν μονο το σαββατο για το τρακ ντευ..

μου εκανε εντυπωση πως ηταν κ αναβατες του πανελληνιου παντως. μετρουσα ενα με μαυρο ζχ10 στο 1.07 απ τους αγωνιζομενους.. καλα τωρα με το κινητο θα του χω ανεβασει καμποσα σεκ το χρονο!:lol:

α κ μην δινεις σημασια στο τι γραφει ο καθενας..

θα ερθω κ την επομενη φορα σιγουρα 10/6 δν ειπες πως ειναι?

επισης εντυπωση μου εκανε τα λιγα μηχανακια που ηταν για το τρακ ντευ.τοσα ςς υπαρχουν τοσες διαφημιστικες αφισες στο ηρακλειο κ τοσος λιγος κοσμος στο τυμπακι..

εμεις ημασταν ενα daytona 600,cbr600 '00,beverly 200 κ cbr125 εγω.

Giorgos19
28/05/2007, 23:13
οφ τοπικ

Δεν ειναι αναγκη να εκανες λαθος στην χρονομετρηση!Αντε να επεσες κανενα δευτερολεπτο εξω.
Οι αγωνιζομενοι,οταν μπαινουν σε track day δοκιμαζουν γραμμες,σημαδια κλπ.δηλαδη κανουν προπονηση.
Επομενως,οι χρονοι τους ειναι λογικο να απεχουν απο αυτους που θα κανουν σε εναν αγωνα!

likos600
29/05/2007, 00:15
[B]Αν ήσουν εκεί όπως λες τότε θα με είδες και εμένα με ένα aprilia 1000 .Και βέβαια έτρεχα και ταχύτητα και dragster που ο χρόνος μου στα DRAGSTER 0-400 ήταν 9.383 με GSXR 1000 K5 αν σου λέει κάτι και στη ταχύτητα είχα τον δεύτερο καλύτερο χρόνο του αγώνα με 01.01,6 μετά από τον τσουκαλά με χρόνο 00.59,47 τρίτο καλ είχε ο διακακης νικ. με χρόνο 01.01,8 τέταρτο καλητ χρόνο αγώνα είχε ο σταυρουλακης σταυρος με χρόνο 01.02,1 πέμπτο καλ χρόνο αγώνα ο τζορτσοπουλος με 01.02,3 και πάει λέγοντας οι χρόνοι, αυτά για να μάθεις για τους χρόνους που γίνανε τότε στο τυμπακι μιας και ρώτησες. Όπως καταλαβαίνεις σε μια τόσο κλειστή πίστα με καλύτερο χρόνο 00.59,47 οι φίλοι σου που κάνανε 1.13 το πολύ πολύ να τρώγανε δυο τρεις κύκλους …Αλλά αυτό που έχει σημασία δεν είναι τι χρόνο έκανα εγώ στο τυμπακι αλλά πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του πανελληνίου που .

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩ:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: Τή φωτό είναι αυτή?
Καλά πάντα πας για προπόνηση με τον προσωπικό σου φωτογράφο?Στη φωτο είμαι με το δανικό aprilia 1000
και κράνος ,φόρμα, μπότες , γάντιά όλα δανεικά είναι ε?:ninja:
τώρα που σε είδα πως στρίβεις:uplate: κατάλαβα ότι είσαι πολύ γρήγορος :lol: :rotflmao: :wacko: :a54: :a46: :a09: :a03:

likos600
29/05/2007, 00:18

Κάτσε να μπεί και ο ΤΙΤΑΝ αύριο για να:rotflmao: :lol: :rotflmao: :a30: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

likos600
29/05/2007, 00:22

Για πες μας!:a01: και πόσα μπροστινά έχεις χάσει με αυτό το στυλ:yuck: :lol: :rotflmao:

likos600
29/05/2007, 00:27

ποια νούμερα ? το μεγαλύτερο νουμερο εδώ μέσα είσαι εσύ:wave2: μάθε να στριβεις αγόρι μου
και μετά έλα να μας βρεις:rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2: :a55:

likos600
29/05/2007, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από dreamer_19
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :dizzy: :dizzy: Τι λεει ο ανθρωπας ρεεεεεεεε??? Νεο θεμα! R6 vs 999! Ε οχι ρε φιλε και το 999. Λιγος σεβασμος δε βλαπτει!! Τι αλλο θα διαβασω..

καλά εσύ έχεις χάσει την μπάλα:dizzy:

vangelis 64
29/05/2007, 00:55

Ρε μάγκα....συνέχισε έτσι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

likos600
29/05/2007, 00:55
Φιλε Δημητρη, μην ασχολεισαι με ανοητους καγκουρες που νομιζουν οτι ειναι οι νεοι υπερπαγκοσμιοι Rossi επειδη τελικιασαν ενα SS στην εθνικη...

Ειλικρινα δεν αξιζει τον χρονο σου... Αν παραμεινεις στο φορουμ θα δεις οτι οι περισσοτεροι εχουμε λιγο μυαλο παραπανω να αναγνωριζουμε τους πραγματικους οδηγους απο τους δηθεν!

Αν μη τι αλλο με τετοιους χρονους και δυνατοτητες αξιζεις τον σεβασμο ολων και μερικα κοκορακια των πληκτρολογιων θα ηταν καλο να ξερουν ποτε να ζητανε και κανενα "συγνωμη" (οταν και ΑΝ τους αφησει ο παραφουσκωμενος εγωισμος τους)....

βλέπω ότι έχουμε και οπαδούς :rotflmao: :rotflmao: :lol: :sun: με παπιά :D
άντε και οπαδούς με ποδήλατα:rotflmao: :lol: :rotflmao:

:a55: :a55: :a025: :a025:

JIMK7
29/05/2007, 01:01
ποια νούμερα ? το μεγαλύτερο νουμερο εδώ μέσα είσαι εσύ:wave2: μάθε να στριβεις αγόρι μου
και μετά έλα να μας βρεις:rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2: :a55:

Ερε νούμερο γιαούρτια που σου χρειάζονται ........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dreamer_19
29/05/2007, 01:34

Εγω εχω χασει τη μπαλα????? :eyepop: Εξυπνε οδηγαρα likos600 ο συμφορουμιτης ταξιδευτης εχει ducati 999. Αυτο που αποκαλεις εσυ μηχανακι τυχανει να ειναι μια απο τις καλυτερες μηχανες παραγωγης ever. Καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Ειπαμε καλο το r6, πισταδικο αλλα εσυ εχεις καταντησει σαν τον fzr. Τους εχεις ολους παντου και με καμερα. Αντε σοβαρεψου και πηγαινε παιξε σε αλλη πιστα. Εδω περα απ οτι φαινεται ειμαστε ολοι αχρηστοι με κουβαδακια. Αντε γιατι πολυ εχει τραβηξει η μ@λ@κια μερικων. Ωραια η ανωνυμια πισω απο το πληκτρολογιο αλλα κατανταει καραγκιοζιλικι. ουστ:yuck: :yuck: :yuck:

Da.Vintage
29/05/2007, 08:57
Κάτσε να μπεί και ο ΤΙΤΑΝ αύριο για να:rotflmao: :lol: :rotflmao: :a30: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Μπήκα αλλά με κάτι τύπους δεν αξίζει να καις θερμίδες πατώντας πλήκτρα στο πληκτρολόγιο!

Αφού κάναν τη μαλακία και πήραν GSXR και το κατάλαβαν τώρα δεν μπορούν να παραδεχτουν το λάθος τους όσο και να το θέλουν!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

JIMK7
panjimnakos

:a31: :a31: :a31: :a21: :a21:

ΞΕΡΟΛΕΣ!!!!:yuck:

Da.Vintage
29/05/2007, 09:02
ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 0,42, 59
έχω και αποδείξεις έχω βγάλει και φωτό το χρονόμετρο στο κινητό μου!

Ά και το όνομα ΜΠΟΥΣΤΑΣ σας λέει κάτι?
ε... είχα παρκάρει δίπλα του!

Και το χρόνο αυτό το είχα κάνει με δανεικό μηχανάκι με ένα SUPER CUB 90 R
....

Θα ποστάρω και φωτό με το πως στρίβω!!

:lol: :lol: :wave2:

Ταξιδευτής
29/05/2007, 09:09
Εγω εχω χασει τη μπαλα????? :eyepop: Εξυπνε οδηγαρα likos600 ο συμφορουμιτης ταξιδευτης εχει ducati 999. Αυτο που αποκαλεις εσυ μηχανακι τυχανει να ειναι μια απο τις καλυτερες μηχανες παραγωγης ever. Καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Ειπαμε καλο το r6, πισταδικο αλλα εσυ εχεις καταντησει σαν τον fzr. Τους εχεις ολους παντου και με καμερα. Αντε σοβαρεψου και πηγαινε παιξε σε αλλη πιστα. Εδω περα απ οτι φαινεται ειμαστε ολοι αχρηστοι με κουβαδακια. Αντε γιατι πολυ εχει τραβηξει η μ@λ@κια μερικων. Ωραια η ανωνυμια πισω απο το πληκτρολογιο αλλα κατανταει καραγκιοζιλικι. ουστ:yuck: :yuck: :yuck:

No worries mate.... :rolleyes:

vassilis88
29/05/2007, 10:13
ο τζιμ ειπε χρονο απο σερρες, κ μιας κ αγωνιζομενος δν παιζει να τον φτανει κανεις αλλος εδω μεσα με την καμια.

λικος ,τιταν κλπ ποσο γυρνατε?

ειδικα εσυ λυκο που εισαι γΛηγορος γυρνας στο 1.26 του τζιμ????

@@ εκτος αν εισαι κ συ αγωνιζομενος.

xampos
29/05/2007, 11:13
1.40 αμα γυρνανε καλα θα ηταν :rolleyes:

εχει τυχει (γιατι παω σερρες με φιλους που μπαινουν πιστα)

λοιπον το φιλαρακι μου που παω μαζι του κινηται στο 1.38- 1.34 και εχει τυχει να μπει μαζι με αγωνιζομενους μεσα στην πιστα.

να βλεπεις να περνανε τους απλους χομπιστες και να τους λενε και ΕΛΑ ΕΛΑ.

θελω να πω βοηθανε ,περιμενουνε και σει αντι να πισμοσεις μαζι του πρεπει να βαλεις το κεφαλι κατω

και να προσπαθησεις να τον μιμηθεις.

κατι εκφρασεις του τυπου { εισαι ψευτης κτλ} δεν σε βοηθανε να βελτιωθεις. τοτε μια ζωη στον ιδιο χρονο θα γυρνας.

το θεμα ειναι να τους παραδεχτεις και να προσπαθησεις να βελτιωθεις . :wave2:

Da.Vintage
29/05/2007, 11:24
ο τζιμ ειπε χρονο απο σερρες, κ μιας κ αγωνιζομενος δν παιζει να τον φτανει κανεις αλλος εδω μεσα με την καμια.

λικος ,τιταν κλπ ποσο γυρνατε?

ειδικα εσυ λυκο που εισαι γΛηγορος γυρνας στο 1.26 του τζιμ????

@@ εκτος αν εισαι κ συ αγωνιζομενος.

Eγώ δε τρέχω με το μηχανάκι μου... Φοβάμαι και πίστα δεν το βάζω γιατί είναι R1 και δε κάνει για τέτοια!

likos600
29/05/2007, 11:46

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a55:

likos600
29/05/2007, 11:50
Πάμε όλοι εσείς με τα παπια ζήτω ο JIMK7 ζήτωωω:D :lol: :a49: :a46: :a022: :a54:

vassilis88
29/05/2007, 11:53
ο τιταν ειχα δει σε αλλο ποστ οτι γυρναει 1.03 μεγαρα.:eyepop:

εσυ θα μας πεις κανα χρονο ρε λυκε..

likos600
29/05/2007, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Eγώ δε τρέχω με το μηχανάκι μου... Φοβάμαι και πίστα δεν το βάζω γιατί είναι R1 και δε κάνει για τέτοια!

Γιατί να τρέξεις ? :D αφού θα σε περάσει JIMK7 με τον λαό του
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :sun: :rotflmao:

likos600
29/05/2007, 11:56

Γιατί ?? ο χρόνος είναι χρήμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a55:

Da.Vintage
29/05/2007, 12:05

Εγώ δεν ανακοινώνω ποτέ χρόνους γιατί δε θέλω να κοντράρομαι με μαλακίες! Εγώ γυρνάω για την πάρτη μου...

Το χρόνο μου τον ανακοίνωσε ένας φίλος και αμα τον πιάσω θα τον φακ!

Da.Vintage
29/05/2007, 12:07
Γιατί ?? ο χρόνος είναι χρήμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a55:

Δε το ξέρεις ρε λύκε?

Κάθε δευτερόλεπτο που κατεβάζεις έχεις και ένα χιλιαρικο! άντε να μαζέψουμε λεφτά να πάρουμε κ7 να τους περνάμε όλους κια να μπορούμε να βρίζουμε τα R1:lol:

likos600
29/05/2007, 12:11

ΑΘΉΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ 40 ΛΕΠΤΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a55:

likos600
29/05/2007, 12:17
Δε το ξέρεις ρε λύκε?

Κάθε δευτερόλεπτο που κατεβάζεις έχεις και ένα χιλιαρικο! άντε να μαζέψουμε λεφτά να πάρουμε κ7 να τους περνάμε όλους κια να μπορούμε να βρίζουμε τα R1:lol:

Ο JIMK7 λέει δεν έχει λεφτά :D
το μόνο που έχει :D είναι η πίστα στο ΤΥΜΠΑΚΙ :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :sun:

likos600
29/05/2007, 12:26
Από το πολύ το γέλιο μου έφυγε η μασέλα:a32: :a8:

likos600
29/05/2007, 12:41
T.R.E που είσαι μαζί με τα λάστιχα έκαψες και κανά μοτέρ στην Π. συγκέντρωση?:a8: :a32: :a32: :a32:

grigorisr1
29/05/2007, 13:32
Δε το ξέρεις ρε λύκε?

Τελικα τι εγινε τα δοκιμασατε με εκεινο το κ7 παλι?

JIMK7
29/05/2007, 15:36
Από το πολύ το γέλιο μου έφυγε η μασέλα:a32: :a8:

Αυτό που μ αρέσει σε σάς είναι ότι μόνοι σάς τα λέτε μόνοι σάς τα ακούτε και μόνοι σα σάς γελάτε είσαστε απίστευτοι. Εδώ είναι που λένε ο ηλίθιος και ο πανηλιθιος .

ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ .
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ( ΑΪΝΣΤΑΙΝ ) ……..
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

LINA
29/05/2007, 15:39
εμ το ΜΖ εχει στο προφιλ του ο Νικος .. ...... οχι το 999 !!! που να ξερε λοιπον ο Λυκος τη μαρκα σκουφο φοραει η Κοκκινοσκουφιτσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

JIMK7
29/05/2007, 15:56
ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 0,42, 59
έχω και αποδείξεις έχω βγάλει και φωτό το χρονόμετρο στο κινητό μου!

Ά και το όνομα ΜΠΟΥΣΤΑΣ σας λέει κάτι?
ε... είχα παρκάρει δίπλα του!

Και το χρόνο αυτό το είχα κάνει με δανεικό μηχανάκι με ένα SUPER CUB 90 R
....

Θα ποστάρω και φωτό με το πως στρίβω!!

:lol: :lol: :wave2:

Έλα κρυφογρηγορε μια φορά μπήκες σε ένα drack day και έγινες και εσύ οδηγός? ….

Κοιτάξτε .να δείτε που γέμισε η Ελλάδα από γρήγορους ρε παιδιά αρκεί βέβαια να έχεις YAMAHA και όλα έρχονται μόνα τους ερεεεεε …. νουμεραααααα ….

Τώρα αν λέω ψέματα η όχι πηγαίνετε εδώ http://www.proactionracing.gr/index.php?id=77 και θα σας λυθούν όλες οι απορίες για χρόνους ,φωτογραφίες βαθμολογίες και άλλα……..για αυτό καλυτερα να μασάς παρά να μιλάς …………….

:a31: :a31: :a31: :a31:

JIMK7
29/05/2007, 16:06
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
[B]Μπήκα αλλά με κάτι τύπους δεν αξίζει να καις θερμίδες πατώντας πλήκτρα στο πληκτρολόγιο!

Έχει δίκιο ο Titan άκουσε τον μην σπαταλάς τις θερμίδες σου θα σου χρειαστούν στη

:a31: :a31: που τραβάς συνέχεια ………………:hypnotize :hypnotize ...Το ίδιο κάνει και αυτός ………:dizzy: :dizzy:

maniak.
29/05/2007, 18:36
[

Παιδιά αν το κάνετε αυτό θα χεστει όλοι η Ελλάδα στα γέλια αλλά μην σας πειράξει αυτό γιατί ο φίλος μας ο maniak έχει φροντίσει και για αυτό maniak = ο καλύτερος σκατουλοκαθαριστης στο κόσμο και με διαφορά ……….:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol: :lol: ΠΟΣΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ????:confused:

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol:

likos600
29/05/2007, 18:38
:lol: :lol: :lol: ΠΟΣΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ????:confused:

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol:

likos600
29/05/2007, 18:41
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
[B]:lol: :lol: :lol: ΠΟΣΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ????:confused:

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΟΥ

:a32: :a32: :a32: :a32: :a32: :a8: :a8: :a8: :a32:

maniak.
29/05/2007, 18:46

ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ:lol: :lol: ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ:a01:

ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΑ :lol: :lol: :lol:

likos600
29/05/2007, 18:46
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
[B]εμ το ΜΖ εχει στο προφιλ του ο Νικος .. ...... οχι το 999 !!! που να ξερε λοιπον ο Λυκος τη μαρκα σκουφο φοραει η Κοκκινοσκουφιτσα :

Δεν νομίζω με :D με αυτά που λέει ούτε με τα πόδια δεν μπορεί να την πάει:a32: :a32: :a32:

maniak.
29/05/2007, 18:50
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩ:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: Τή φωτό είναι αυτή?
Καλά πάντα πας για προπόνηση με τον προσωπικό σου φωτογράφο?Στη φωτο είμαι με το δανικό aprilia 1000
και κράνος ,φόρμα, μπότες , γάντιά όλα δανεικά είναι ε?:ninja:
τώρα που σε είδα πως στρίβεις:uplate: κατάλαβα ότι είσαι πολύ γρήγορος :lol: :rotflmao: :wacko: :a54: :a46: :a09: :a03:

ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ :confused:

ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ :nono:

grigorisr1
29/05/2007, 18:53
Ρε μανιακ φτανει ποναει η κοιλια μου απο τα ΑΣΤΕΙΑ που λες

Εσυ πρεπει να πας σε κανα SHOW τι χαραμιζεσε εδω περα και κρυβεις το ταλεντο σου

likos600
29/05/2007, 19:00

ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ :confused:

ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ :nono:

Δεν βλέπεις στη Φωτό:ninja: ? αγκαλάζει την μοτό λες και αγκαλιάζει δέντρο:a32: :a32: :a32:

likos600
29/05/2007, 19:08
[B]Έλα κρυφογρηγορε μια φορά μπήκες σε ένα drack day και έγινες και εσύ οδηγός? ….

Κοιτάξτε .να δείτε που γέμισε η Ελλάδα από γρήγορους ρε παιδιά αρκεί βέβαια να έχεις YAMAHA και όλα έρχονται μόνα τους ερεεεεε …. νουμεραααααα ….

Τώρα αν λέω ψέματα η όχι πηγαίνετε εδώ http://www.proactionracing.gr/index.php?id=77 και θα σας λυθούν όλες οι απορίες για χρόνους ,φωτογραφίες βαθμολογίες και άλλα……..για αυτό καλυτερα να μασάς παρά να μιλάς ;.

Θα μας πεις τελικά πόσες φορές έχεις χάσει το μπροστινό :ninja:

grigorisr1
29/05/2007, 19:09
Δεν βλέπεις στη Φωτό:ninja: ? αγκαλάζει την μοτό λες και αγκαλιάζει δέντρο:a32: :a32: :a32:

Βαλε καμια φωτο εσυ να σε δουμε πως στριβεις

Οχι τσιγαρο ε

:rotflmao: :rotflmao:

maniak.
29/05/2007, 19:09

ΕΕΕΕΕΕ JIM ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΗΣ ΑΣΤΟ ΤΟ GSXR ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ :nono:

ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ :lol: :lol: :lol:

ΧΕΣΤΗ Ε ΧΕΣΤΗ :bawl:

ΥΓ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ :wave2:

90588

likos600
29/05/2007, 19:14
μπα αυτό είναι για μικρά παιδιά:nono:

αυτό όμως:sun:΄είναι ότο πρέπει μιας και είναι μεγάλος χέστης

90589

grigorisr1
29/05/2007, 19:21
μπα αυτό είναι για μικρά παιδιά:nono:

αυτό όμως:sun:΄είναι ότο πρέπει μιας και είναι μεγάλος χέστης

Οτι πρεπει για σενα και τον μανιακ σας χωραει και τους 2 :lol: :lol: :lol:

likos600
29/05/2007, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1

Ναι και θα τ΄αδειάζουμε στο στώμα σου :sun: κάνε ΑΑΑΑ:a09:

xampos
29/05/2007, 19:37
Πάμε όλοι εσείς με τα παπια ζήτω ο JIMK7 ζήτωωω:D :lol: :a49: :a46: :a022: :a54:

τη :a31: :a31: :a31: θεε μου :rolleyes: :rolleyes:

OzZzZzY
29/05/2007, 19:41
ζητω ο fzr600 ζητωωω
(ασχετο αλλα αυτος κολλαει παντου :lol: :lol: )

grigorisr1
29/05/2007, 19:43
Ναι και θα τ΄αδειάζουμε στο στώμα σου :sun: κάνε ΑΑΑΑ:a09:

Πρεπει πρωτα να με φτασεις... δυσκολο πραμα με το 599 σου.

grigorisr1
29/05/2007, 19:46
Λυκε λυκε εισαι εδω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

likos600
29/05/2007, 19:48
τη :a31: :a31: :a31: θεε μου :rolleyes: :rolleyes:

Πές μας ότι έχεις και 2 ΄χιλιάρια:a55: :a46:

maniak.
29/05/2007, 19:48
[B]Ο JIMK7 λέει δεν έχει λεφτά :D
το μόνο που έχει :D είναι η πίστα στο ΤΥΜΠΑΚΙ :rotflmao:

ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ.
ΕΡΧΕΤΕ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ: "ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΜΑ"
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ :"ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΑΚΥΡΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ TO C."

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ :"ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΜΕΡΑ ΑΛΜΑ "
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ( ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΛΜΑ) ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ:"ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΑΚΥΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ"

ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ:"ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΜΑ ΝΑ 'ΣΤΕ
ΕΤΟΙΜΟΙ"
ΜΕΡΑ ΑΛΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΑΓΙΕΡ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ:

"ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΑΛΜΑ ,ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο JIM ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΕΓΙΝΕ

ΒΟΘΡΟΣ "

maniak.
29/05/2007, 19:52

:nono: ΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ :nono: ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΔΑΝΕΙΚΗ ΕΙΝΑΙ:lol: :lol: :lol:

grigorisr1
29/05/2007, 19:53

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ( ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΛΜΑ) ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ:"ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΑΚΥΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ"

ΕΤΟΙΜΟΙ"

ΒΟΘΡΟΣ "

Ρε παιδια γελαστε... να μην :cry: το παιδι μετα κριμα ειναι

likos600
29/05/2007, 19:54
Πρεπει πρωτα να με φτασεις... δυσκολο πραμα με το 599 σου.

ε και! εγώ θα περιμένω να μου ρίξεις γύρο :ninja: και τότε θα τα ΦΑΣ:rotflmao: :lol: :sun: :D :a01: :a09: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
για δες μου είρθε και η μασέλα:lol: :rotflmao:

maniak.
29/05/2007, 19:56

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ :nono: :nono: ΘΑ ΤΟΥ ΛΙΩΣΗΣ ΤΟ ΦΛΟΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ

ΠΡΩΤΗ ΚΛΑΝΙΑ :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:

grigorisr1
29/05/2007, 19:57
ε και! εγώ θα περιμένω να μου ρίξεις γύρο :ninja: και τότε θα τα ΦΑΣ:rotflmao: :lol: :sun: :D :a01: :a09: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
για δες μου είρθε και η μασέλα:lol: :rotflmao:

Εσενα ειδικα... σε παταω απο πανω με τι παπαριτσα σου να πω οτι ητανε κανα αλλος σοβαρος.. να ελεγα ναι...

Αλλα εσυ εισαι GTP

Αντε :wave2: παω για βολτα τωρα πολυ ασχοληθηκα κιολας.

maniak.
29/05/2007, 20:01
Ρε μανιακ φτανει ποναει η κοιλια μου απο τα ΑΣΤΕΙΑ που λες

Εσυ πρεπει να πας σε κανα SHOW τι χαραμιζεσε εδω περα και κρυβεις το ταλεντο σου

:nono: ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ :nono:

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ,ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ :lol: :lol: :lol:

likos600
29/05/2007, 20:03
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
[B][QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600

ΕΤΟΙΜΟΙ"

ΒΟΘΡΟΣ "

:rotflmao: :lol: : :sun: :ZZZ: :sun: :a8: :a22: :a28: :a01: :a09: :rotflmao: :lol:

likos600
29/05/2007, 20:09
Εσενα ειδικα... σε παταω απο πανω με τι παπαριτσα σου να πω οτι ητανε κανα αλλος σοβαρος.. να ελεγα ναι...

Αλλα εσυ εισαι GTP

Αντε :wave2: παω για βολτα τωρα πολυ ασχοληθηκα κιολας.

Ναι πας βόλτα για καφέ 2 στενά ποιο πάνω γιατι ακόμα την σπρώχνεις:lol: :rotflmao:

maniak.
29/05/2007, 20:28
[B]+1

Ο ανθρωπος αποδειχθηκε οτι ειναι αγωνιζομενος στο πρωταθλημα ταχυτητας και αν αυτο δεν φτανει, περισυ ειχε βγει πρωτος, και εσυ ΑΚΟΜΑ τον ειρωνευεσαι;
Δηλαδη αν στο Τυμπακι Κρητης εχει μια ΧΨ πιστα, στην οποια ο ανθρωπος αυτος τρεχει τοπικο πρωταθλημα και βγαινει και πρωτος, ΤΙ νοημα εχει να τον καλεις στα Μεγαρα να τρεξει; Πιστευεις οτι στα Μεγαρα θα αποτυχει παταγωδως, η οτι εκει θα εχεις περισσοτερες ευκαιριες να τον περασεις απο πανω;

Αν αυτος εχει οντως τις αποδειξεις σε οτι λεει και ΕΙΝΑΙ γρηγορος, εσυ ΤΙ εχεις να δειξεις; Εδω

και τοσο καιρο λες οτι περνας τους παντες, περνιεσαι για γρηγορος, πατας τα 1000 κλπ και ολοι εδω το παιρνουμε στο χαβαλε, αλλα οταν συνεχιζεις να ειρωνευεσαι ανθρωπους που θα επρεπε να ΣΕΒΕΣΑΙ (ως wannabe γληγορος :rolleyes: ), τοτε γινεται το ΛΙΓΟΤΕΡΟ γραφικος!

Καλυτερα να ληξει εδω το ολο θεμα και να μασας παρα να μιλας... :rolleyes:

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ .

:wave2: :wave2:

zireous
29/05/2007, 20:40
Μια χαρά τον βλέπω να στρίβει πάντως με το δανεικό χιλιάρι ο JIMK7 στη φωτό.

Αντί να τρώγεστε και να γεμίζετε το σέρβερ (όχι ρε φαγωθείτε πλάκα κάνω, ξέρεις τί γέλιο ρίχνω κάθε φορά που διαβάζω στις διαμάχες τέτοια), πάτε στo μέρος του φλώρουμ trackdays και βάλτε καμμιά φώτο, κάνα βίντεο κάτι, να βλέπουμε και εμείς που δεν μας περισσεύουνε αρκετά για να τα χώνουμε εκεί συχνά -του χρόνου μπορεί να με βλέπω και μένα σε πίστα, φέτος α-π-ο-κ-λ-ε-ί-ε-τ-α-ι.

Και κάτι άλλο, σας έχω ακόμα όλους, οπότε σεμνά (ξέρει ο ΤRE τί)... :lol:

gixxerpap
29/05/2007, 20:49
δεν ξεκουνατε σιγα σιγα, να ανεβειτε σερρες το σ/κ, να ξεμουδιασουμε λιγο, αντι να καθεστε μπροστα στο πληκτρολογιο και να στριβετε με τα πληκτρα λεω γω????

90592

likos600
29/05/2007, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δεν ξεκουνατε σιγα σιγα, να ανεβειτε σερρες το σ/κ, να ξεμουδιασουμε λιγο, αντι να καθεστε μπροστα στο πληκτρολογιο και να στριβετε με τα πληκτρα λεω γω????

ΟΧΙ αυτός είναι κουλός :nono:
χεράς είναι ο JIMK7 που τρέχει και σε αγώνες:rotflmao: :lol:

JIMK7
29/05/2007, 21:28
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ .

:wave2: :wave2: [/B]

Τι άλλο θα διαβάσουμε απόψε ο maniak μιλαει για σεβασμό ποιος ο maniak φοβερο?

Ποτέ δεν κατηγόρησα κάποιο αγωνιζόμενο ούτε προκάλεσα και κανένα εσύ όμως με την άλλη την κότα αρχίσατε να με ειρωνεύεστε και να με αποκαλείται ψεύτη χωρίς καν να με ξέρετε γιατί δεν σας άρεσαν αυτά που έλεγα και δεν φτάνουν όλα αυτά έρχεσαι τώρα και μας μιλάς για σεβασμό ίσα ρε ρόμπα ξεκούμπωτη ……
:a31: :a31: :a31: :a31:

likos600
29/05/2007, 21:56
[B]Τι άλλο θα διαβάσουμε απόψε ο maniak μιλαει για σεβασμό ποιος ο maniak φοβερο?

Ποτέ δεν κατηγόρησα κάποιο αγωνιζόμενο ούτε προκάλεσα και κανένα εσύ όμως με την άλλη την κότα αρχίσατε να με ειρωνεύεστε και να με αποκαλείται ψεύτη χωρίς καν να με ξέρετε γιατί δεν σας άρεσαν αυτά που έλεγα και δεν φτάνουν όλα αυτά έρχεσαι τώρα και μας μιλάς για σεβασμό ερε ρόμπα ξεκούμπωτη

Δεν κατηγορείς τους αγωνιζόμενους γιατί δεν σε παίρνει:rolleyes:
κατηγορείς όμως όλους αυτούς που κάνουν την ΄καύλα τους και από ότι βλέπεις δεν πάνε και ασχημα:D και ας έχουν κάνει το 1/100 σε χλμ μέσα σε πίστα από ότι εσύ :lol:
και μερικοί σου ρίχνουν και στ αυτιά :rotflmao: :rotflmao:

xampos
29/05/2007, 22:48
[B]Τι άλλο θα διαβάσουμε απόψε ο maniak μιλαει για σεβασμό ποιος ο maniak φοβερο?

Ποτέ δεν κατηγόρησα κάποιο αγωνιζόμενο ούτε προκάλεσα και κανένα εσύ όμως με την άλλη την κότα αρχίσατε να με ειρωνεύεστε και να με αποκαλείται ψεύτη χωρίς καν να με ξέρετε γιατί δεν σας άρεσαν αυτά που έλεγα και δεν φτάνουν όλα αυτά έρχεσαι τώρα και μας μιλάς για σεβασμό ερε ρόμπα ξεκούμπωτη

Δεν κατηγορείς τους αγωνιζόμενους γιατί δεν σε παίρνει:rolleyes:
κατηγορείς όμως όλους αυτούς που κάνουν την ΄καύλα τους και από ότι βλέπεις δεν πάνε και ασχημα:D και ας έχουν κάνει το 1/100 σε χλμ μέσα σε πίστα από ότι εσύ :lol:
και μερικοί σου ρίχνουν και στ αυτιά :rotflmao: :rotflmao:

ρε καθεσαι ολη μερα στον υπολογιστη και ουτε QUOTE δεν ξερεις να κανεις :rotflmao: :rotflmao:

και κοψ τους καφεδες βραδυατικα δεν θα μπορεις να κανεις νανι :ZZZ: :ZZZ:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vassilis88
29/05/2007, 23:04
λυκο οι πολλοι καφεδες σε πειραζουν μΕ φαινεται ε?:D

κ δν καταλαβαινω γιατι θεωρειτε λαθος τη σταση του τζιμ με το μιλλε.

ας μας το εξηγησετε αφου ξερετε ρε παιδια.. κ στην τελικη ο καθενας εχει οτι στυλ γουσταρει, δν καθοριζει αυτο αν εισαι γρηγορος ή ¨γρηγορος¨

εφοσον εκανε κ 2ο ταχυτερο χρονο, εσυ θα πας να τον διορθωσεις??????ζζζζζζντοινγκ......

likos600
29/05/2007, 23:06
ρε καθεσαι ολη μερα στον υπολογιστη και ουτε QUOTE δεν ξερεις να κανεις :rotflmao: :rotflmao:

και κοψ τους καφεδες βραδυατικα δεν θα μπορεις να κανεις νανι :ZZZ: :ZZZ:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι να κάνω μετά τον:a55: παίζω και:a31: :a31: για να:ZZZ: :a48:

Da.Vintage
30/05/2007, 07:44
Αυτό που μ αρέσει σε σάς είναι ότι μόνοι σάς τα λέτε μόνοι σάς τα ακούτε και μόνοι σα σάς γελάτε είσαστε απίστευτοι. Εδώ είναι που λένε ο ηλίθιος και ο πανηλιθιος .

Μιλάς για τον εαυτό σου πάντα ε?? 2 σε 1!!!:lol:
Ταινία γυρνάς μόνος σου!

ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ .
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ( ΑΪΝΣΤΑΙΝ ) ……..
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Οσο για το πρώτο έχεις καιρό ακόμη να ανακαλύψεις τα όριά σου γιατί αυτά οι υπόλοιποι δεν τα φτάνουμε!