View Full Version : Ante ΜΑΜΗΘΕΙΤΕ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΟΤΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΙ Η ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΤΕΦΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙ...Α ΜΑΣ
ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΟΥΕΦΑΚΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
ΚΑΛΟ ΟΥΕΦΑΚΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΒΑΖΕΛΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Α ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤ3 ΕΧΕΙ ΤΣΟΝΤΑ
88014
lampros_fazer
10/05/2007, 21:38
Εγώ κι ας είμαι Παναθηναικός τον Ηρακλή στο βόλλει τον θαυμαζα και τον συμπαθώ..
Αυτό που έκανε φέτος ήταν υπέρβαση,ακόμα και οι ίδιοι στην αρχή της χρονιάς είχαν τους εαυτούς τους ξεγραμένους..
Αλλά τα θέλει ο κώλος σου..ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΠΑΠΑΡΙ..
:a36: :a36: :a36: :a36:
Εκεί..στη Β..
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Εγώ κι ας είμαι Παναθηναικός τον Ηρακλή στο βόλλει τον θαυμαζα και τον συμπαθώ..
Αυτό που έκανε φέτος ήταν υπέρβαση,ακόμα και οι ίδιοι στην αρχή της χρονιάς είχαν τους εαυτούς τους ξεγραμένους..
Αλλά τα θέλει ο κώλος σου..ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΠΑΠΑΡΙ..
:a36: :a36: :a36: :a36:
Εκεί..στη Β..
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑΚΙ ΤΕΛΈΥΤΑΙΕ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΡΟΜΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
giobazolias
10/05/2007, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΟΤΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΙ Η ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΤΕΦΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙ...Α ΜΑΣ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΟΥΕΦΑΚΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
:a46:
εκφρασου ελευθερα........
το χεις αναγκη!
πριν 4 μερες πηραμε πρωταθλημα ευρωπης και θες να κατσουμε και στ αρχ@δια σου?
ειπαν στον τρελο να χεσει και αυτος ξεκωλιαστηκε!!! :a31:
υ.γ. μπραβο στον ηρακλη για την κατακτηση του πρωταθληματος στο βολλει!
Cpt. Haddock
10/05/2007, 21:43
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑΚΙ ΤΕΛΈΥΤΑΙΕ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΡΟΜΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ε, ρε κομπλεξ που κουβαλάει ο κόσμος...
:rolleyes: :sick:
lampros_fazer
10/05/2007, 21:43
Εσύ πάνε στη Β..
:a43: :a43: :a43: :a43: :a43:
Εγώ μπορεί να είμαι ο τελευταίος των μοικανών,εσύ είσαι ο τελευταίος της Ελλάδας..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσύ πάνε στη Β..
:a43: :a43: :a43: :a43: :a43:
Εγώ μπορεί να είμαι ο τελευταίος των μοικανών,εσύ είσαι ο τελευταίος της Ελλάδας..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :bawl:
lampros_fazer
10/05/2007, 21:50
Το τρομπόνι..:wave2: :wave2:
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
Μιας και εμαθες σημερα βολλευ πικραμενε παρε και μαθε και λιγο ιστορια που μπηκες εδω μεσα και βριζεις σαν την κραγμενη πουτ@ν@ ....
Και προσεχε μην βγεις στο μπαλκονι και πανυγηριζεις, και δεν θα ξερεις μετα ποσες φαπες θα μαζευεις απο παοκια κλπς....
<<Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που κατέχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, 21 στον αριθμό. Ακολουθεί η ομάδα του Παναθηναϊκού με 14 τίτλους ενώ από κει και πέρα, ο Ηρακλής έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα και ο συμπολίτης του, Αρης μόλις μία φορά. >>
Αναλυτικά οι πρωταθλητές:
1969 Ολυμπιακός
1970 Παναθηναϊκός
1971 Παναθηναϊκός
1972 Παναθηναϊκός
1973 Παναθηναϊκός
1974 Ολυμπιακός
1975 Παναθηναϊκός
1976 Ολυμπιακός
1977 Παναθηναϊκός
1978 Ολυμπιακός
1979 Ολυμπιακός
1980 Ολυμπιακός
1981 Ολυμπιακός
1982 Παναθηναϊκός
1983 Ολυμπιακός
1984 Παναθηναϊκός
1985 Παναθηναϊκός
1986 Παναθηναϊκός
1987 Ολυμπιακός
1988 Ολυμπιακός
1989 Ολυμπιακός
1990 Ολυμπιακός
1991 Ολυμπιακός
1992 Ολυμπιακός
1993 Ολυμπιακός
1994 Ολυμπιακός
1995 Παναθηναϊκός
1996 Παναθηναϊκός
1997 Άρης
1998 Ολυμπιακός
1999 Ολυμπιακός
2000 Ολυμπιακός
2001 Ολυμπιακός
2002 Ηρακλής
2003 Ολυμπιακός
2004 Παναθηναϊκός
2005 Ηρακλής
2006 Παναθηναϊκός
2007 Ηρακλής
:smokin:
Dodok edessa
10/05/2007, 22:15
μαλλον μπερδευεσαι λιγακι ναντιντ ?μαλλον εισαι σε λαθος φορουμ...το ποιος ειναι κομπλεξικος το καταλαβαμε απο τον τιτλο
:mad:
Vstrommer71
10/05/2007, 22:28
Καλως τον...σκωληξ!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Μπραβο στον Ηρακλη,αλλα και στον ΠΑΟ γιατι απο το λιγο που ειδα παιχτηκε βολλεϋ εξαιρετικου επιπεδου!:beer:
Dodok edessa
10/05/2007, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Καλως τον...σκωληξ!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Μπραβο στον Ηρακλη,αλλα και στον ΠΑΟ γιατι απο το λιγο που ειδα παιχτηκε βολλεϋ εξαιρετικου επιπεδου!:beer:
:wave2:
ετσι ομορφο ματς!
lampros_fazer
10/05/2007, 22:47
Κάτι πονηροί σαν κι εσένα είχαν... 'ξεχάσει' αυτό..
:smokin: :smokin:
88044
blackbusa
11/05/2007, 00:44
Εχει στο volley uefa???:confused: :confused: :confused:
Περαστικα στις ΓΡΙΕΣ που την ΕΝΔΟΞΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗΑ ΤΟΥΣ θα την περασουν στην ΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ.....
:wave2: :wave2: :wave2:
el_hymador
11/05/2007, 07:57
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
Ρε φιλε, κατσε εκει που εισαι και μην κουνηθεις!!! ερχεται η UNESCO να σε μαζεψει!!! ταλιμπαν οποδο του Ηρακλη δεν εχω ξαναδει....αποτελεις μνημειο παγκοσμιας πολιτιστικης κληρονομιας .....μην σε χασουμε...
χασαμε στο βολεϋ?:confused:
Gandalf dr685sm
11/05/2007, 08:19
μάλιστα... άλλο τίποτα;...
ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.... ποιός παρακολουθεί volley; Ομαδικό άθλημα χωρίς σωματική επαφή γίνεται;
Ακόμα και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό παλεύεις με το θηρίο των ίππων για να το κατευνάσεις. Είναι δυνατόν να παρακολουθείτε volley και μάλιστα να μην παίζουν τουλάχιστον στην παραλία με μαγιό , και να είναι αθλήτριες και οχι αθλητές;
Κάτι πικραμένοι απο άλλα αθλήματα μόνο πάνε και ξεσπάνε και λένε πήραμε τούτο και πήραμε εκείνο! Ε αυτό έγινε και με τους Ηρακλειδείς... Εντάξει συγχαρητήρια για το τρόπαιο τους, αλλά στην τελική... πραγματικά... ποιός έχει κάτσει να δεί volley αν δεν έχει μαγιό και πιπινάκια στην άμμο;
Επαναλαμβάνω ομαδικό άθλημα που να μην είναι man-to-man , για μένα τουλάχιστον , είναι "δαντελωτό"....:D
Αεί τραβάτε να δείτε καμιά μπάλα, basket, ...ακόμα και polo και να δείτε τι σημαίνει δύναμη σε ομαδικό άθλημα και κόντρα... μου πιάσατε τις μανσετούλες και τα "πιαστά"...ΟΥΓΚ!
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.... ποιός παρακολουθεί volley; Ομαδικό άθλημα χωρίς σωματική επαφή γίνεται;
Ακόμα και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό παλεύεις με το θηρίο των ίππων για να το κατευνάσεις. Είναι δυνατόν να παρακολουθείτε volley και μάλιστα να μην παίζουν τουλάχιστον στην παραλία με μαγιό , και να είναι αθλήτριες και οχι αθλητές;
Κάτι πικραμένοι απο άλλα αθλήματα μόνο πάνε και ξεσπάνε και λένε πήραμε τούτο και πήραμε εκείνο! Ε αυτό έγινε και με τους Ηρακλειδείς... Εντάξει συγχαρητήρια για το τρόπαιο τους, αλλά στην τελική... πραγματικά... ποιός έχει κάτσει να δεί volley αν δεν έχει μαγιό και πιπινάκια στην άμμο;
Επαναλαμβάνω ομαδικό άθλημα που να μην είναι man-to-man , για μένα τουλάχιστον , είναι "δαντελωτό"....:D
Αεί τραβάτε να δείτε καμιά μπάλα, basket, ...ακόμα και polo και να δείτε τι σημαίνει δύναμη σε ομαδικό άθλημα και κόντρα... μου πιάσατε τις μανσετούλες και τα "πιαστά"...ΟΥΓΚ!
Gandalf
ψιτ θειο...
λιγα με το βολλευ ενταξει;
:a023: :a023: :a023:
δεν θα μας σπιλωσεις το αθλημα επειδη δεν μπορεις να το παιξεις..
:lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
11/05/2007, 08:55
Γιατί ψέματα λέω;....
Αν δεν δείς πιπινάκια με μαγιό στη αμμουδιά , τι να δείς;
Μερικούς μαντραχαλάδες που βουτάνε και πηδάνε μπροστά απο ενα δίχτυ; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρά τώρα... To Volley είναι ενα άθλημα ομαδικό σίγουρα, αλλά για μένα τουλάχιστον δεν έχει καλό βαθμό στο θέμα "φαντασία και θέαμα". Είναι μια επανάληψη κινήσεων με καθορισμένο νόμο μάλιστα... στις 3 πέρνα την... Υποδοχή, πάσα , καρφί/πλασέ.
Αν μάλιστα πας σε παλιότερες εποχές , που υπήρχαν και οι "αλλαγές" κυριότητας μπάλας... πουφ... βαρετό σαν το τέννις (όταν δεν παίζουν εκείνες οι κοπελίτσες δηλαδίς.... :roflmao: )
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ταλιμπαν οποδο του Ηρακλη δεν εχω ξαναδει....
Ενδιαφέρον... `Αρα πιστεύω οτι μπορούμε να εξάγουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα:
ανά 300 οπαδούς, ο ένας θα σου βγει Ταλιμπάν :lol:
μπράβο στον ηρα και τα 3 ματς ήταν ωραία
αν ήταν ζωντανή και η ορεστιάδα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα!
στο βόλλευ μπορείς να πας ψηλά χωρίς τα τρελλά λεφτά.
εμένα μου αρέσει το βόλλευ και μάλιστα έχω παρακολουθήσει πολλά ματς της αεκ της καρδιάς!
θυμάμαι και κάτι ματσάρες με τον παο και τον ηρα στο "μόσχος". φέτος πήγα και σαλονίκη και μου άρεσε.
vangelis 64
11/05/2007, 11:04
ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.... ποιός παρακολουθεί volley;
Gandalf
Ιππάρχει κάποιος!:lol: :lol: :lol:
Πάντως Gandalf,εμένα μού αρέσει.Παιδιόθεν!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
εμένα μού αρέσει.Παιδιόθεν!
Υπήρχε τότε βόλεϋ ? :confused: :confused:
με καρύδες παίζατε και για δίχτυ είχατε ιστούς αράχνης?
Gandalf dr685sm
11/05/2007, 11:52
αυτός που ΙΠΠάρχει παρακολουθεί αυτό που λέω πριν...
Πιπίνια με μαγιό ή sorts να παίζουν... έχει διαφορά...
:D
Gandalf
lampros_fazer
11/05/2007, 11:57
Kάτσε ρε,τι καφρίλα είναι αυτή..; :sick:
ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.... Ομαδικό άθλημα χωρίς σωματική επαφή γίνεται;
Gandalf
Οι παρτουζες ειναι αθλημα;
:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ναι ρε αθλητή.... αλλά να έχεις και παρέα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι παρτουζες ειναι αθλημα; :look:
Κανόνισεεεεε.......:D
lampros_fazer
11/05/2007, 12:53
:look: Αυτό μάλιστα..Και το πιο δημοκρατικό άθλημα..Δεν αποκλείει κανένα σωματότυπο..Αλλά θέλει οργάνωση (από το γνωστό ανέκδοτο)..
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ναι ρε αθλητή.... αλλά να έχεις και παρέα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α στο καλο!
Γινεται και ετσι;:look:
ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΑΤΟΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΤΟΝΤΟΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
Α ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 7 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Dodok edessa
11/05/2007, 13:39
ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΑΤΟΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΤΟΝΤΟΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
Α ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 7 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι να τρεμουμε ρε :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:
παρκισον παθαινουν οι γριες ..οποτε κανονισε την πορεια σου :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl:
Γιατί ψέματα λέω;....
Μερικούς μαντραχαλάδες που βουτάνε και πηδάνε μπροστά απο ενα δίχτυ; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρά τώρα... To Volley είναι ενα άθλημα ομαδικό σίγουρα, αλλά για μένα τουλάχιστον δεν έχει καλό βαθμό στο θέμα "φαντασία και θέαμα". Είναι μια επανάληψη κινήσεων με καθορισμένο νόμο μάλιστα... στις 3 πέρνα την... Υποδοχή, πάσα , καρφί/πλασέ.
Αν μάλιστα πας σε παλιότερες εποχές , που υπήρχαν και οι "αλλαγές" κυριότητας μπάλας... πουφ... βαρετό σαν το τέννις (όταν δεν παίζουν εκείνες οι κοπελίτσες δηλαδίς.... :roflmao: )
Gandalf
είναι αρκετά βαρετό να το βλέπεις,
αν και κάτι ολλανδία - βραζιλία (για σάλα και αντρικό μιλάμε πάντα) ήταν (και είναι) παιχνίδια που τα απολαμβάνεις
αλλά είναι πανέμορφο παιχνίδι να παίζεις
από ό,τι φαίνεται ναι
αλλά πρόσεξε
το ξέρεις το ανέκδοτο που λέει
"... να οργανωθούμε ρε παιδιά να οργανωθούμε..."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lampros_fazer
11/05/2007, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
+1000
Κι εγώ που έπαιζα χρόνια ψιλοβαριέμαι να δω αγώνα στην TV..
vangelis 64
11/05/2007, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Υπήρχε τότε βόλεϋ ? :confused: :confused:
με καρύδες παίζατε και για δίχτυ είχατε ιστούς αράχνης?
ναι.....και το δίχτυ το κρατάγαν οι χαμένοι.:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
+1 :wave2:
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ????:eek: :eek:
και πως γράφεις ρε θηρίο με τα χέρια δεμένα πίσω???
JOHN-XT660R
11/05/2007, 19:54
[B]ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΑΤΟΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΤΟΝΤΟΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
Παλι καλα,γραφεις για το ηρακλακι στο forum γιατι ελαχιστοι παρακολουθουν την ομαδουλα σας
:llol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρε για γελια ειστε!!!!!Ακου πρωταθλημα στο βολεϋ:confused: στο πινγκ πονγκ:confused: :confused:
project.breeze
12/05/2007, 00:14
Πείτε ρε παιδιά το ανέκδοτο με την παρτούζα γιατί δεν το ξέρω...
club για τους οπαδους του Ηρακλη
http://www.herculesgayclub.com/
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :D :D :bawl: :lol: :lol:
Dodok edessa
12/05/2007, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
club για τους οπαδους του Ηρακλη
http://www.herculesgayclub.com/
:
ναι ναι αυτοί είναι ...εχει 250 Εγγεγραμμένα μέλη...απο τους 300 πέθαναν οι πενηντα καθότι και περασμένης ηλικίας και έμειναν οι 250:rotflmao: :lol: :bawl: :lol:
παντως ενδιαφερον site ......λεει και για την κουπα στο βολλευ
:lol: :rotflmao: :bawl:
Akefalos
12/05/2007, 16:43
Πω πω ρε φίλε πρέπει να έχεις τρελά κόμπλεξ για να βρίζεις έτσι.
Αντι να χαρείς που πήρατε τον τίτλο εσύ φτιάχνεσαι με το να βρίζεις τους άλλους?
Άντε πες μας και για το κατεστημένο της Αθήνας που θα σε ρίξει στη Β ,και για την εύνοια των υπουργών σε ΠΑΟΚ,ΑΡΗ εναντίον σου...
ΥΓ:Να σου πω...μπας και είσαι κανένας απο αυτούς τους κάφρους που έδειχνε η τηλεόραση στην αρχή του παιχνιδιού,όταν είχε έρθει ο Κράβαρικ να σας ηρεμήσει?Ξέρεις 1-2 χοντροί εκεί μπροστά που κάναν λες και τους σκότωσαν τη μάνα...
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
MPRAVO FILE!!!!! ANTE NA SAS KATSEI KAI TO PANEVROPAIKO STO PINK-PONG RE, NA VGOUME STON DROMO NA ANOIKSOUME KOKAKOLES
Re man ti tsonta les sthn ET3???? tsirko dixnei, enan tipo me kolan, poy perpataei se tentomeno skini
V-PLAYER
16/05/2007, 13:59
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]Γιατί ψέματα λέω;....
Φιλε το βολλευ ειναι το πιο δυσκολο ομαδικο αθλημα απο θεμα τεχνικης .Για να μπορεις να παιξεις καλα χρειαζονται χρονια.Τωρα σε οτι αφορα τη θαλασομπαλλα η τα μηλα που μαλλον αυτα εχεις παιξει ειναι σιγουρα πιο ευκολα σπορ.:rotflmao: :rotflmao:
jimako13
18/05/2007, 04:23
pppssssstttt kompleksike mpougatsovlaxe nantin ego leo na plyneis to stoma sou me sapouni prin miliseis gai tin trifyllara kai tin athina katalaves??to oti eisai anyparktos kai me 10 opadous pou ksekavlonoun apo athimata opos to volley, kai pou to pires epeidi plakothike o proponitis mas me tous paixtes se kanei omada re kakomoire?pou se kratise o panopoulos stin a ethniki?kai mias kai milas gia katestimena mipos thymasai to paixnidi me ton karkamani pou ta evaze monos tou gia na vgei i aek eyropi kai oxi o panathinaikos??loipon na pas se kanena mpougatsosite ekei pano na vgaleis ta gnosta xronia komplex kai na min les aidies an den ksereis...ade anyparkte...milane oloi milane kai oi iraklideis re pousti mou...
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimako13
pppssssstttt kompleksike mpougatsovlaxe nantin ego leo na plyneis to stoma sou me sapouni prin miliseis gai tin trifyllara kai tin athina katalaves??to oti eisai anyparktos kai me 10 opadous pou ksekavlonoun apo athimata opos to volley, kai pou to pires epeidi plakothike o proponitis mas me tous paixtes se kanei omada re kakomoire?pou se kratise o panopoulos stin a ethniki?kai mias kai milas gia katestimena mipos thymasai to paixnidi me ton karkamani pou ta evaze monos tou gia na vgei i aek eyropi kai oxi o panathinaikos??loipon na pas se kanena mpougatsosite ekei pano na vgaleis ta gnosta xronia komplex kai na min les aidies an den ksereis...ade anyparkte...milane oloi milane kai oi iraklideis re pousti mou...
ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ ΘΑ ΣΟΥΝΑ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧ@@@@Α ΜΑΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
ΚΑΡΚΑΜΑΝΗΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90 ΦΕΥΓΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΝΑΙ ΡΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΓΚΙΟΖΟ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΡΙΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΡΑΓΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
:rotflmao:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ
:bawl:
jimako13
18/05/2007, 15:28
loipon mpougatsovlaxe epeidi eisai teleios vlakas apo oti fainetai kai epeidi prepei na exeis faei tipota fapes apo panathinaikous kai na xazepses mallon esy eisai i trixa po ta arxidia katalaves kakomoire?esy pas gypedo me tous allous 15 pou eiste oloi kai oloi i mono se forum kaneis to maga gia pes mas?to matsaki mallon pou anefera den to thymase etsi gia ayto kaneis tin kota?oute na asxoleise den eisai esy kai i kakomoiri omada sou...
corfudoctor
18/05/2007, 22:04
Γεια σου Ηρακλάρα πρωταθλητή της λαμογιάς. Για το ποδόσφαιρο μιλάω...
ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΡΙΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΗΣΩ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ
Α ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ .ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ
jimako13
20/05/2007, 18:35
an pote kateveis athens steile pm gia enturovolta kai fysika perimeno trigona......................
VanDiemen
20/05/2007, 22:44
Γιατί ψέματα λέω;....
Gandalf
Αλέξανδρε, αν λάβεις υπόψιν ότι θεωρείται και το σκάκι άθλημα, ε.. τότε μη λες τίποτα ακόμη για το Volley! :D
Που εδώ που τα λέμε, στο σκάκι μπορεί να υπάρξει και κάποιου είδους σωματική επαφή. Άμα λάχει του ρίχνεις του αντιπάλου σου και κανένα μπουκέτο, πριν προλάβει να κουνηθεί φυλλαράκι.
Άντε μπιλιάρδο και τάβλι στην επόμενη ολυμπιάδα. Να φανεί επιτέλους τι αθληταράδες βγάζει η Ελλαδάρα!
mourgakos
26/05/2007, 16:49
πουστη ΒΕΡΒΕΡΙΔΗ-ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ TECHNOTHERM- ΕΚΕΙ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΛΑ,ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ,ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΘΕΡΜ ΜΟΥ ΓΑΜΩ,ΜΕ ΤΖΙΡΟ 3,7 ΕΚ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΡΙΟΛΗ.AEI OYST ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛ ΠΙΑ ΜΟΥΝ=ΝΑ
mourgakos
26/05/2007, 16:51
ΕΛΛΑΔΑΡΑ!