View Full Version : γρατζουνια με κλειδι, γιατι ρε που... μου
desmo996
11/05/2007, 11:47
πριν χρονια ενα πρωι ανεβαινει ο αδερφος μου σπιτι εξαλος ,του ειχαν ζωγραφισει το αυτο(γρατζουνιες με κλειδι)στεναχωρεθηκα βεβαια αλλα δεν καταλαβα τον πονο του μεχρι που βρηκα μια γραμμη στο τεποζιτο στην αριστερη μερια η οποια περνουσε διαγωνια απο πανω απο το αυτοκολλητο, αστραπες και βροντες :mad: :confused: τρελαθηκα καταλαβα με τον πιο ασχημο τροπο τον αδερφο μου ,μου ηρθε να κλαψω απαραδεκτος ελεεινος τρισαθλιος οποιος το εκανε
γιατι ρε κωλ...δο γιατι?????????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
:bawl:
ποναει!!! ευχομαι να μην συμβει σε κανενα :beer:
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι (άρρωστοι) ζηλεύουν. Του πατέρα μου, εκτός από το αμάξι, του έχουν γρατσουνίσει μέχρι και την εξώπορτα του σπιτιού του όταν πέρασε καινούρια!
:a21: :a31: :a023:
Αρχικά δημιουργήθηκε από desmo996
πριν χρονια ενα πρωι ανεβαινει ο αδερφος μου σπιτι εξαλος ,του ειχαν ζωγραφισει το αυτο(γρατζουνιες με κλειδι)στεναχωρεθηκα βεβαια αλλα δεν καταλαβα τον πονο του μεχρι που βρηκα μια γραμμη στο τεποζιτο στην αριστερη μερια η οποια περνουσε διαγωνια απο πανω απο το αυτοκολλητο, αστραπες και βροντες :mad: :confused: τρελαθηκα καταλαβα με τον πιο ασχημο τροπο τον αδερφο μου ,μου ηρθε να κλαψω απαραδεκτος ελεεινος τρισαθλιος οποιος το εκανε
γιατι ρε κωλ...δο γιατι?????????:mad:
:bawl:
ποναει!!! ευχομαι να μην συμβει σε κανενα :beer:
Σε καταλαβαινω απολυτα,τα ιδια και χειροτερα ενιωσα ενα απογευμα γυρνωντας απο καφε και βλεποντας την μηχανη μου κατω απο την μερια του σταντ...:confused: :confused: :confused:
Μετα αφου την σηκωσα,και ενω εχω ηδη ξεκινησει για το σπιτι,βλεπω οτι πριν μου την ριξουν μου ειχαν ξεβιδωσει και το καπακι απο το δοχειο υγρων του μπροστινου φρενου...:confused: :confused:
(και να φανταστεις δεν εγραφα σε κανενα φορουμ τοτε :mad: ) Παλι καλα που δεν εφυγα σε κανενα γκρεμο δλδ και μετα αντε να σε πιστεψουν οτι δεν εκανες μαλακια...:lol: :lol:
Τι να σου πω,γιατι δεν υπαρχει παρα μονο ενα κουφιο κεφαλι καποιου μ@λακα....
Περαστικα και γι'αυτα που διορθωνενται μην σκας...:beer: :beer:
GIXXERAKIAS
11/05/2007, 12:17
Δυστηχως φιλε μου το εχω παθει και εγω με το τουτου μου ομως αν μου πειραξουν την μηχανη(την εχω παντα σε οπτικη επαφη οταν ειμαι εξω με αυτην) την εχουν Π@ΥΤΣΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!!!!Ας ερθει μετα ο μπατσος να μου πει γιατι τον σαπισες στο ξυλο!Θα με καταλαβει και δεν θα πει και τιποτα και θα κανει τα στραβα ματια.Α'ι' σιχτιρ πια με τα κωλοπαιδα του κερατα!!
Το αμαξι ακομα ετσι το εχω γιατι μου ειπαν ακριβα(190 ευρω για τοπικο φτιαξιμο της ζημιας) ειναι απο το μπροστα φτερο μεχρι το πισω φαναρι και με μισος!Τι στο δι@ολο δεν τους καθεται η γκομενα και ξεσπανε ετσι?Το μ@υνι της μανας τους!!:evil: :evil:
Μπορεις να το φτιαξεις,ειναι πιο φθηνα πιστευω σε μηχανες.Κοιτα σε chips away κανουν πολυ καλη δουλεια.
http://www.chipsaway.gr/gr/methodos.htm
:wave2:
Gandalf dr685sm
11/05/2007, 12:42
το κλασσικό που κάνουν είναι να περνάνε με το κλειδί μέσα στο χέρι και να το έχουν χαμηλά για να μην φαίνεται...
Δεν έχω πιάσει κανένα τσογλάνι ακόμα... Ευτυχώς δηλαδή... γιατί θα με δείτε στο STAR Channel και στην Espresso, σαν διεστραμμένο που προσπαθούσε με κλειδιά πόρτας να βιάσει παρά φύσιν ανήλικο...!!!!:eyepop: :evil: :evil:
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Σε καταλαβαινω απολυτα,τα ιδια και χειροτερα ενιωσα ενα απογευμα γυρνωντας απο καφε και βλεποντας την μηχανη μου κατω απο την μερια του σταντ...:confused: :confused: :confused:
Μετα αφου την σηκωσα,και ενω εχω ηδη ξεκινησει για το σπιτι,βλεπω οτι πριν μου την ριξουν μου ειχαν ξεβιδωσει και το καπακι απο το δοχειο υγρων του μπροστινου φρενου...:confused: :confused:
(και να φανταστεις δεν εγραφα σε κανενα φορουμ τοτε :mad: ) Παλι καλα που δεν εφυγα σε κανενα γκρεμο δλδ και μετα αντε να σε πιστεψουν οτι δεν εκανες μαλακια..
Τι να σου πω,γιατι δεν υπαρχει παρα μονο ενα κουφιο κεφαλι καποιου μ@λακα....
Περαστικα και γι'αυτα που διορθωνενται μην σκας.
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :eyepop: :eyepop: :eyepop:
desmo996
11/05/2007, 12:51
καμια φορα λεω αχ και να τον επιανα θα του ανοιγα καινουργια κ...δα με το κλειδι:hypnotize
καλύτερα να μην τυχει γιατι θα μπλεξουμε:nono:
εμεις να μαστε καλα να το ακουμε να δουλευει (το 996)
ducati for ever:smokin:
:beer: :beer:
GIXXERAKIAS
11/05/2007, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
το κλασσικό που κάνουν είναι να περνάνε με το κλειδί μέσα στο χέρι και να το έχουν χαμηλά για να μην φαίνεται...
Δεν έχω πιάσει κανένα τσογλάνι ακόμα... Ευτυχώς δηλαδή... γιατί θα με δείτε στο STAR Channel και στην Espresso, σαν διεστραμμένο που προσπαθούσε με κλειδιά πόρτας να βιάσει παρά φύσιν ανήλικο...!!!!:eyepop: :evil: :evil:
Gandalf Ετσιιιιι!!Αυτο θελουνε τα κ@ργι@λακι@ αλλα μετα μπορει και να τους αρεσει!:hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
BILLY FILTH
11/05/2007, 14:40
να πω και εγώ το δικό μου
την προηγούμενη Παρασκευή κατεβαίνω από το σπίτι και βλέπω τον καθρέπτη στο αμάξι μου να κρέμεται
το είχα μόλις 3 μέρες (ευτυχώς δεν είναι καινούριο)
το απόγευμα λοιπόν μου λέει ο πατέρας μου ότι το πρωί που έφευγε για τη δουλειά παρατήρησε ότι όλα τα αυτοκίνητα είχαν τους καθρέπτες ανοικτούς πράγμα που 10 χρόνια σε αυτή τη γειτονιά δεν έχο ξαναδεί λόγω των στενών δρόμων.
έτσι συμπαίρανε ότι κάποιο μαλακισμένο πέρασε το βράδυ και άνοιξε όλους τους καθρέπτες για να κάνει την πλάκα του και έτσι κάποιο αμάξι πέρασε και μου τον έσπασε.
τι να πεις; :mad:
πριν καμια 10αρια χρονιο πιτσιρικας στη Σιγκαπουρη εκανε το ιδιο σε αυτοκινητο με κλειδι αλλα συνελληφθη..ο προεδρος της χωρας ζητησε να μην τιμωρηθει ο πιτσιρικας (λογω της ηλικιας του κυριως).. η ποινη.. 50 χτυπηματα με καλαμι στην πλατη στην πλατεια της περιοχης του...
ακραιο? η Σινγκαπουρη ειναι απο τις καθορετερες περιοχες του κοσμου :rolleyes:
vangelis 64
12/05/2007, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι (άρρωστοι) ζηλεύουν. Του πατέρα μου, εκτός από το αμάξι, του έχουν γρατσουνίσει μέχρι και την εξώπορτα του σπιτιού του όταν πέρασε καινούρια!
:a21: :a31: :a023:
Το παραμύθι το ξέρετε;
Ήτανε,λέει,δυο γείτονες και ο ένας ζήτησε από τον θεό μια κατσίκα για τίς ανάγκες του(μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας):lol: :lol: :lol:
Αφού λοιπόν ο Θεός τού έκανε το χατήρι,ρώτησε και τον άλλον τι θα ήθελε.
-Θέλω,αύριο το πρωί,η κατσίκα τού γείτονα να μην υπάρχει!
jasondakar
12/05/2007, 15:26
δεν της ειχα κλησει εβδομαδα και μου την εκαναν στο ντεποζιτο. 2 μερες ημουν στις μαυρες μου. πηγα σε ενα μαγαζι που κανει αερογραφιες σε μοτο και μου το εκανε καινουργιο να ειναι καλα
desmo996
12/05/2007, 18:26
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το παραμύθι το ξέρετε;
Ήτανε,λέει,δυο γείτονες και ο ένας ζήτησε από τον θεό μια κατσίκα για τίς ανάγκες του(μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας):lol: :lol: :lol:
Αφού λοιπόν ο Θεός τού έκανε το χατήρι,ρώτησε και τον άλλον τι θα ήθελε.
-Θέλω,αύριο το πρωί,η κατσίκα τού γείτονα να μην υπάρχει! [/QUOTE
σωστοςςς!!!:rotflmao::beer:
μην πλενετε τα αυτοκινητα σας ,αφηστε τα στη λασπουρα σαν να γυρισατε απο καμελ τροφυ............το εσωτερικο μας ενδιαφερει :D ...............οτι χτυπαει στο ματι προκαλει ........