View Full Version : antio moto 4ever
COBRAKAI
11/05/2007, 20:45
loipon i katastasi exei kapws etsi.......
eimai 24 odigaw apo ta 12 moy esiws 10+ xronia sta 16 mpika mesa sta megara
ematha na odigaw meta logo polwn ypoxrewsewn to afisa alla synexisa na odigaw to 2004 me xtypaei ena aytokinito kathomai sto krevati giat toulaxiaton 4 mines k me parasimo merike lames (k oti allo synepagetai ,kila,eleipsi ergasias ktlp) alla meta synexisa na odigaw mexri twra allaksa panw apo 14 mixanakia (mazi me ta papia pou den itan parapanw apo 4). wspoy tin teleytaia evdomada pira mia apofasi(vasika den tin pira alla mou vgike) pws tha stamatisw na kavalaw moto
ayto den ti eipa pote oute akoma k otan synevisan ta xeirotera eksetias tis motosykletas k omws twra to eipa xwris logo xwris aitia xwris aformi apla to eipa.k na fantastite oti eimai apo tous anthrwpous pou otan den eixa mixanaki k evlepa na me prospernaei ena moto enw egw eimoun me to aytokinito eniwtha ena pono sto stithos.
Ystera loipon apo ola ayta ksafnika thelw na dwsw to kaimeno to hornetaki pou den mou ftaiei k tpt
k na parw ena kapoio aytokinito apla gia na min kavalaw moto.
telika ti exw????katalave kaneis
p.s (mi me peite m@@@@@ peite kati diaforetiko)
cobrakai
Μην ποσταρεις σε greeklish αν ειναι δυνατον
στο θεμα τωρα
κοιτα να δεις το ζητημα με τις μηχανες ειναι να γουσταρεις να τις καβαλας :uplate: τωρα αν με το τρακο εχεις φοβηθει τοσο πολυ και δεν μπορεις αλλο οκ
καλυτερα να μην παρεις αποφασεις εν'θερμω ομως
lampros_fazer
11/05/2007, 21:01
Σε παρόμοια φάση είχα βρεθεί (ίσως να βρίσκομαι ακόμα) και εγώ..Είχα ένα ατύχημα και εκανα 5 μήνες να οδηγήσω..
Η μηχανή τώρα βρίσκεται τις περισότερες μέρες κλειδωμένη..Την βλέπω και δεν θέλω να την πάρω..Προτιμώ να πάρω το αυτοκίνητο μεσα στην πόλη ή να πάω με τα πόδια..Βόλτα όμως θέλω να πηγαίνω αλλά και όταν πηγαίνω δεν νιώθω ακόμα τόσο 'άνετα'..
Άσε λίγο χρόνο να κυλήσει να δεις αν αυτό που νιώθεις είναι παροδικό ή όχι..Αν δεν έχεις σκοπό ούτε καμιά βόλτα να πηγαίνεις,από το να τη βλέπεις να κάθεται και να σκονίζεται (και να χάνει και αξία) δώστη..Κι όταν με τον καιρό σου έρθει πάλι η όρεξη παίρνεις άλλη..
:wave2:
saratoga
11/05/2007, 22:57
Αν ειχες τρακαρη με το αμαξι θα ελεγες "δε ξαναοδηγαω αυτο/το" και θα οδηγουσες μηχανη...???
Εγω πιστευω οτι το ατυχημα αυτο καθεαυτο ειναι το πιο επικινδυνο,και οχι τοσο η μοτο/τα η το αυτο/το.
..........:a27: ............
..........why...?...........
COBRAKAI
12/05/2007, 00:40
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΟΔΗΓΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
,ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΗΤΟ Κ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ Κ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΝΑΡΘΗΚΑ. ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟ 900(ΖΧR 1997) ΠΗΡΑ ΤΟ HORNET(600) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ Κ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΛΙΠΟΝΑΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΝΑ ΦΙΑΤ(FIAT)
ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΧΑΧΑ!!!
vangelis 64
12/05/2007, 01:05
Εγώ να σού πω....αν έχεις κάποια άσχημη διαίσθηση,άσ'το μην καβαλάς.Ίσως σε λίγον καιρό φύγει.
Το θέμα είναι να οδηγείς χαλαρός.θα έρθει μόνο του,μην το ζορίσεις.:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εγώ να σού πω....αν έχεις κάποια άσχημη διαίσθηση,άσ'το μην καβαλάς.Ίσως σε λίγον καιρό φύγει.
Το θέμα είναι να οδηγείς χαλαρός.θα έρθει μόνο του,μην το ζορίσεις.:wave2: :wave2: +1 :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το θέμα είναι να οδηγείς χαλαρός.θα έρθει μόνο του,μην το ζορίσεις.:wave2: :wave2:
Θα συμφωνησω απολυτα, αν δεν σου βγαινει αστο, δεν ειναι κακο, δεν ειναι αρωστεια...:wave2:
jasondakar
12/05/2007, 03:31
το θεμα ειναι η κ@υλα και η ευχαριστηση που νοιωθεις οταν καβαλας. αν δεν το νοιωθεις θα ελεγα οτι ειναι πλεον βλακεια σου να καβαλας και να ζοριζεις το εαυτο σου
kiriakost
12/05/2007, 04:03
COBRAKAI εισαι τυχερός που έχεις επιλογές ..
Πριν 50 χρόνια , εάν σε κλώτσαγε μουλάρι , το πολύ πολύ, να πήγαινες με τα πόδια ..
Οταν με ρωτάνε εαν έχω αυτοκίνητο , και απαντώ όχι .... τότε μου λένε δεν έχεις υποχρεώσεις ..για αυτό !! (δεν έχεις πάρει)
Λαϊκό συμπέρασμα .... μηχανή = αίσθημα ελευθερίας .
Και τώρα η προσωπική μου άποψη .... ως οδηγός με δίπλωμα Μηχανής και Αυτοκινήτου .
Οταν θέλω, να με μεταφέρω, προτιμώ την μηχανή .
Οταν είμαι στην δουλειά, οδηγώ το αυτοκίνητο για να μεταφέρω τα εργαλεία μου .
Οταν θέλω να μεταφέρω έναν καναπέ , δανείζομαι το φορτηγάκι του γείτονα .
Τα μηχανήματα είναι για να μας εξυπηρετούν , το πως τα χειριζόμαστε , και το ποσό καλός οδηγός είναι ο καθένας , είναι δικό του θέμα .
Συμπέρασμα , ο καλώς ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται !!
Και ακόμα και εάν φαίνονται σκληρά τα λόγια μου , θα τα σκληρύνω και άλλο ....... Διότι ο κακός ο καπετάνιος με το αυτοκίνητο ... έχει την δυνατότητα να στείλει εκτός από τον εαυτό του, και άλλες τρεις αθώες ψυχές στον τάφο !! ταυτόχρονα !!!
τέλος ..
den katalavenete ti leei to palikari mou fente (mallon epidei den jerete greeklish :lol: :lol: )
exei psiloksenerwsei me tis mixanes genika...
gia pollous i mixani einai perissotero diaskedasi para eukoli metakinisi.
exei ejelixthei arketa os odigos kai i mixani den tou prosferei tin diaskedasi pou tou prosfere kapote...
einai san mia seira stin tv pou evlepes sta 16 sou kai goustares trela (MC GEIVER p.x) alla otan tin janavlepeis simera vlepeis ena soro elipseis kai jenerwneis telika pou den enthousiazese opws twte...
epidei vriskomai kai egw stin diia katastasi (giro sta 25 apolimenos apo ton strato kai psaxnomai me to ti tha kanw sto melon) tha sou dwso mia simvouli...
JEXASE edelos ta kivika
JEXASE edelos tis ipodinameis
jexase to poso grigori or strifteri "prepei" na einai
JEXASE edelos to poso cool kai kainourgia "prepei" na einai i mixani sou..
pare ena xwmatero or pare ena dax (:D )
janaanakalipse tin mixani apo allo dromo...
pare ena mixanaki pou apla tha spas plaka odigodas to (xwris na se noiazei posi teliki exei)
ta pada ginode an thes...
janavres ton logo gia ton opoio oi 2 troxoi (katw apo otidipote) exoun perissoteri plaka apo tous 4...
COBRAKAI
12/05/2007, 11:08
isws o sonic22 na exei antilifthei ligo kalytera to thema pragmatika exei plisiasei para poly.
apo ti mia skeftomai na to dwsw k na parw ena gymno (pali) alla 1000ari vlepe fazer03 kata ti gnvmi mou poly kalo i pali na parw kana touristadiko on-off an mporei kaneis na ta apokalesei etsi ta varadero,vstrom klp ,i akoma na to dwsw k ma min exe moto gia ligo kairo ews poly mipws k ksanagenithei. to oti den kserw i thelw fenetai k stin aggelia mou(den kanw diafimisi) pou alla lew ti mia alla tin alli sto telos oloi symforumites tha me perasoun gia vlameno
Επειδή κάτι με θυμίζουν αυτά που λές (ήταν άλλες εποχές, είχα άλλα μυαλά)...
Αργά μπορείς να πας με μηχανή και να γουστάρεις, ή τάπα μόνο και μόνο τάπα τη γουστάρεις;
COBRAKAI
13/05/2007, 10:22
apla vlepw gyrw mou pws den mas prosexei kaneis kathe mera akouw ta xilia gia atyximata me mixanakia ktlp, apo tin alli exw stamatisei na pigainw tapa alla yparxoun k stigmes pou o oros tapa den ftanei na xaraktirisei to tropo pou pigainw, k tote einai i stigmi pou lew mipws na to afisw k na parw kana aytok/to giati den me vlepw kala
αν εισαι κ@βλογκ@ζος με τη μηχανη θα σαι κ με το αυτοκινητο.. απλα θα σαι καπως πιο προστατευμενος.. οδηγικα παντως δεν αλλαζεις..
και το αυτοκινητο σου προσθεται παθητικη ασφαλεια γιατι νιωθεις ασφαλης χωρις να σαι ομως οσο πιστευεις :sad:
πάρε ΥΑΜΑΗΑ TRICKER να κάνεις την πλάκα σου...
ή ένα valkyre.. πως το έλεγαν μωρέ... αν θες να μετακινείσαι κιολας, να πηγαίνει μόνο ευθεία, να μην μπαίνεις στο τριπάκι των στροφών, πλαγιασμα, κλπ....
ή ένα xr / dr 400 να ανακαλύψεις την ελληνική φύση, τη χαρά της εξερεύνησης στο βουνό....
μηχανή είναι πολλά πράγματα, όπως να νιώθει κανείς, και ανάλογα με τη φάση που περναει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από COBRAKAI
apla vlepw gyrw mou pws den mas prosexei kaneis kathe mera akouw ta xilia gia atyximata me mixanakia ktlp, apo tin alli exw stamatisei na pigainw tapa alla yparxoun k stigmes pou o oros tapa den ftanei na xaraktirisei to tropo pou pigainw, k tote einai i stigmi pou lew mipws na to afisw k na parw kana aytok/to giati den me vlepw kala
Άμα θες τη γνώμη μου, βάλε παραμέτρους στην οδήγησή σου, άσε το τάπα και βουρ στα φρένα πριν από κάθε στροφή, και άρχισε να πηγαίνεις με κάμποσα λιγότερα αλλά κάνωντας μεγαλύτερες διαδρομές ψάχνωντας περισσότερο το τι κάνεις σε κάθε στροφή (πχ δες στο φόρουμ Οδήγηση -Tips & Tricks, ή ακόμα καλύτερα ψάξου με το CSS), άμα αρχίζεις και μπαίνεις σε ρυθμό μπορεί κάλλιστα να βολτάρεις και να γουστάρεις -και να είσαι σε θέση να ελέγχεις τα ξαφνικά που μπορεί να σου κάτσουν.
(Φυσικά αυτό προϋποθέτει άδειους & έρημους δρόμους, και σε βάζει στη μπρίζα του να ελέγχεις τη κάθε κίνηση που κάνεις... κατευνάζοντας το κτήνος που σου λέει τσίτα το γκάζι και άμα το προλάβουμε το σώσαμε.)
sotomoto
14/05/2007, 21:05
Ηξερα μια περιπτωση ενος εμφανίσιμου παιδιού που δουλευε σε ένα μπαρ-μεγάλη επιτυχία με τις γυναίκες-εντονη ζωη, ποτα, τσιγαρα, ξενύχτια....
Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι εχει πάει σε ένα μοναστήρι για μοναχός λίγο πιο πάνω από τη Λειβαδιά....
Τα παράτησε όλα-κάποιοι πιο κοντινοί του μου είπαν ότι τα βαρέθηκε όλα.....
Ποια να ήταν η αιτία όμως?? Πράγματι μπούχτησε από οτιδήποτε?? Τα απομυθοποίησε όλα και απογοητεύτηκε?? Ή μήπως ''έφαγε πουθενά αλλού τα μούτρα του''?
Μετα από ένα πεντάμηνο έπεστρεψε στην κοινωνική ζωή και ζει όπως όλοι.....
COBRAKAI
14/05/2007, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotomoto
Ηξερα μια περιπτωση ενος εμφανίσιμου παιδιού που δουλευε σε ένα μπαρ-μεγάλη επιτυχία με τις γυναίκες-εντονη ζωη, ποτα, τσιγαρα, ξενύχτια....
Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι εχει πάει σε ένα μοναστήρι για μοναχός λίγο πιο πάνω από τη Λειβαδιά....
Τα παράτησε όλα-κάποιοι πιο κοντινοί του μου είπαν ότι τα βαρέθηκε όλα.....
Ποια να ήταν η αιτία όμως?? Πράγματι μπούχτησε από οτιδήποτε?? Τα απομυθοποίησε όλα και απογοητεύτηκε?? Ή μήπως ''έφαγε πουθενά αλλού τα μούτρα του''?
Μετα από ένα πεντάμηνο έπεστρεψε στην κοινωνική ζωή και ζει όπως όλοι.....
kati tetoio mou eipe k enas apo toys filous mou opou pio apla mou eipe pws isws to klotsaw giati to exw dedomeno k metan apo kana 6mino tha parw kana 1000ari k tha "trexw" dixws ayrio gia na prolavw to xrono pou exasa xwris moto
Στην αρχη οταν διαβασα τον τιτλο πιστεψα πως ησουν εντελως αποφασισμενος να παρατησεις τα μοτο αλλα διαβαζοντας αυτα που γραφεις νομιζω πως αυτο που αισ8ανεσαι ειναι πολυ πιο ''επιφανιακο'' και κατ'επεκταση παροδικο...8α σου ελεγα εφοσον δεν πολυνιω8εις ανετα να παρεις τουτου..Να κατσεις να πηξεις λιγο και μετα να δεις που 8α ξαναγυρισεις στα μοτο..Τωρα αν το δευτερο δε συμβει...απλα μενεις με το αμαξακι και ληγει το 8εμα εκει...(αλλα οπως σε κοβω ...μαλλον στο πρωτο κινεισαι...):lol: :lol: :wave2:
COBRAKAI
14/05/2007, 23:03
vasika simera molis to anakoinwsa stous dikous mou san apofasi oti tha papsw na kavalaw moto
kapoioi safws xarikan kapioi alloi mou eipan pws me exoun peiraksei ta vari(o adelfos mou)
k enas apo tous filous apo to motosykletistiko kyklko mou eipe ayto pou anefera sto proigoumeno post. twra den kserw an einai epifaniako i apla mia syxgisi i akoma k alithino olo ayto alla mallon ta pragmata exoun parei tin poreia tous.
twra pali denkserw ti na pw?!
Αρχικά δημιουργήθηκε από COBRAKAI
vasika simera molis to anakoinwsa stous dikous mou san apofasi oti tha papsw na kavalaw moto
kapoioi safws xarikan kapioi alloi mou eipan pws me exoun peiraksei ta vari(o adelfos mou)
k enas apo tous filous apo to motosykletistiko kyklko mou eipe ayto pou anefera sto proigoumeno post. twra den kserw an einai epifaniako i apla mia syxgisi i akoma k alithino olo ayto alla mallon ta pragmata exoun parei tin poreia tous.
twra pali denkserw ti na pw?!
Λοιπον κοιτα:
Ποτε μη λες ποτε οκ ??Μπορει σε κανα 3μηνακι να βαρε8εις το κουτακι και να αρχισεις να ξανακαβαλας...μπορει να ''κολλησεις στα τουτου''...
Βασικα αυτο που νομιζω πως σε ''αγχωνει ''περισσοτερο ειναι το οτι εχεις μπει σε ενα περιεργο τριπακι οπου ΠΡΕΠΕΙ να παρεις μια αποφαση και να ειναι αυτη για ολη σου τη ζωη...
Χαλαρωσε και κανε αυτο που 8α σε κανει να νιωσεις εσενα πιο καλα...:wave2:
lampros_fazer
14/05/2007, 23:55
Το μηχανάκι το κυκλοφορείς κανονικά και πλανάται η σκέψη στο μυαλό σου ή το έχεις κλειδωμένο..;
COBRAKAI
15/05/2007, 08:47
oxi to mixanaki to kykloforw kanonika, ksereis apla to kykloforw k opoy mporw na to apofygw to apofeygw
tsoukas77
15/05/2007, 17:00
Σε πολλες φασεις της ζωης μας,αναθεωρουμε καποιες αποψεις μας.Αν δεν σε γεμιζει την παρουσα φαση η οδηγηση μιας μοτοσυκλετας,μην το πιεζεις.Αν καποια στιγμη παλι,αισθανθεις εντονη την απουσια της απο την ζωη σου,επανερχεσαι.Δεν θα κανεις κατι μη αναστρεψιμο.
Αν και πιστευω οτι οι μεγαλες μας αγαπες και παθη,παντα υπαρχουν μεσα μας,απλα δεν εκδηλωνονται παντα το ιδιο εντονα.
fou-zou-ar
15/05/2007, 17:52
opoios exei pesei me mixani stadar pathenei ena sok gero. eidika an to pesimo einai asximo kai exei trexamata me nosokomeia kai malakies kai plastikes kai lames ton katalavaino apoluta na troei tin ksenera me tis mixanes otan ginei kala. nomizw omos oti meta apo kapio kairo sou pernaei kai sou rxete siga siga i oreksi na ksanakavaliseis. polu apo autous pou den ksanakavalane einai paidia pou eixan papia i skouterakia kai meta to pesimo lene irthe i ora tou autokinitou de paei allo. isos giati den itan pote mixanovioi kai den exoun niosei pragmatika tin aisthisi mias pragmatikis mixanis.
Άμα βλέπεις γύρω σου και ακούς τα μύρια όσα, δές στο φόρουμ της οδήγησης κάμποσα πράγματα για τη κίνηση και βάλτα στη πράξη.
Και μένα μου έχουν τύχει διάφορα, βάζω τον εξοπλισμό μου, κουλάρω στη κίνηση, και όταν βρεθούν οι συνθήκες το ανοίγω μέχρι ένα σημείο που να είμαι ακόμα άνετος και τελειώνει η ιστορία -τάπα τάπα δεν πάει κανένας για πολύ, δε θα χάσεις τίποτε κούπες άμα είσαι πιο χαλαρός γενικότερα.
Κάνε καμιά χαλαρή βόλτα παραέξω, δες καμμιά κοπελιά, ξέρω γω, ξεκόλα για λίγο από το θέμα εσύ, και μπορεί η λύση να σου έρθει μόνη της.
Εγω πιστευω οτι οπως ο πιλοτος που θα κανει πολλες προσγειωσεις δεν επιτρεπεται να κανει ποτε λαθος,ετσι και ο οδηγος μηχανης πρεπει να οδηγαει. Στο αμαξι οι κινδυνοι ειναι στο 1/3.
Το κακο με τα αμαξια ειναι οτι ειναι ακριβα σε σχεση με τις μηχανες και δεν ειναι ευκολη η αποκτηση τους. Γιατι αν καποιος εχει πχ ενα φειζερ 600 και πει σταματαω τις μηχανες και παω σε αυτοκινητο ,ποιο αμαξι θα του δωσει τις ιδιες συγκινησεις με το φειζερ και συχρονως να ειναι ασφαλες ; οχι μικρο τυπου πεζω ραλυ.20000 ευρω τα θελει ,που θα τα βρει ;
COBRAKAI
16/05/2007, 15:04
ela nte ante k pes pws i apofasi pou pira einai ayti pou pragmatika ithela i etsi nomiza telos pantwn
meta apo tosa gkazia pou eixa sti zwi mou se dyo troxoys tha prepei na douleuw 2 zves gia na apoktisw kati paromoio se aytokinito
Μαλλον πρεπει να σου ριξω τιποτα φαπες ...... μαζι με λιγο αντισκωριακο.........:lol: :lol: :lol: :lol:
COBRAKAI
16/05/2007, 18:01
oi kairoi allaksan k oi dromoi den einai pai dikoi mas opws itan palia k ripsokyndineyoume olo kai perisotero gia ayto re theio kateliksa se ayti tin apofasi
hornetakias
16/05/2007, 18:15
Παρε τουτου και κατσε κανενα χρονο χωρις να οδηγησεις μηχανη.Κανε μια αποτοξινωση απο τις μηχανες αφου τις εχεις βαρεθει, δεν χανεις τιποτα.Οταν θα ξανανεβεις ομως σε μηχανη δεν θα θελεις να κατεβεις.........:wave2:
Eμενα δεν μου το βγαζεις απ' το μυαλο οτι κατι αλλο εχεις βαλει στοχο ............. μηπως ..............
.... λεω μηπως ........ να στησουμε ενα μηχανακι ΜΟΝΟ για track-days ...... ????????