View Full Version : Μια ερώτηση γενικής φύσεως.. Νομίζω...
jpk chios
11/05/2007, 22:03
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΕΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ V2.TRANSALP 650.ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ BMW F800GS.ΤΙ ΛΕΤΕ?ΚΑΦΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ(...Ο ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...).ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ TIGER.ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΥΡΛΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΤΟ 2007 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟ 2008-9.ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤRANSALP ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???:( :confused
Α!ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?
DimChios
11/05/2007, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΕΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ V2.TRANSALP 650.ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ BMW F800GS.ΤΙ ΛΕΤΕ?ΚΑΦΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ(...Ο ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...).ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ TIGER.ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΥΡΛΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΤΟ 2007 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟ 2008-9.ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤRANSALP ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???:( :confused
Α!ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?
Ένας κρατήρας που υπάρχει στο Βαρβάσι, δικός σου είναι?
:rotflmao: :rotflmao:
Καλως ήρθες πατρίδα!!! :beer: :beer:
Εγώ πλέον ζώ από το 99 Αθήνα... :sad:
jpk chios
11/05/2007, 22:31
ΝΑΤΟΣ Ο ΧΙΩΤΗΣ...!ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΛΑ/ΤΣΗ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ '90.ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ?
DimChios
11/05/2007, 22:32
Στο θέμα μας τώρα...
Πώς είναι από service και γενικώς όσων αφορά τα BMW η Χίος?
Θα έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι?
Όμορφο το 800άρι, όμορφο και το Tiger, στην ίδια πάνω κάτω κατηγορία είναι!
Χωματάκι χαλαρό και για τα στροφιλίκια του νησιού, άν γυρνάς και καμμιά βόλτα, θα τα χαρείς!
Το Tiger βέβαια το θεωρώ λίγο υπερβολή πάντως!
Άν ήμουν ακόμα στο νησί δεν θα έπερνα το 1200 προσωπικά! Too much άν και με ενθουσίασε σε μια κυκλική διαδρομή το Γενάρη που έκανα! Θα βαρεθείς όμως με το καιρό που θα έχεις την ιπποδύναμη και δε θα ξέρεις τί να τη κάνεις...
Τί αλλο...? :rolleyes:
Αυτά! :D
DimChios
11/05/2007, 22:33
ΝΑΤΟΣ Ο ΧΙΩΤΗΣ...!ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΛΑ/ΤΣΗ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ '90.ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ?
Λατόμι,ε? :D
Διάβασε παραπανω...
:beer: :beer: :beer:
jpk chios
11/05/2007, 22:37
ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ TIGER ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ...ΣΕΡΒΙΣ BMW STH ΧΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΤΙ...
γεια σου φιλε :beer: :beer: :beer:
εδω θα δεις πως να βαλεις φωτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=22574) οπως εμεις :D (αβαταρ)
:wave2:
DimChios
11/05/2007, 22:41
ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ TIGER ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ...ΣΕΡΒΙΣ BMW STH ΧΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΤΙ...
Ενώ άν ήταν η πεθερά σου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε σύ, παραπάνω έξοδο και ταλαιπωρία δεν είναι να τρέχεις στη Μυτιλήνη? :rolleyes:
Ντάξ, πόσα χλμ θα κάνεις το χρόνο στο νησί άρα πόσες φορές χρειαστεί να πάς, αλλά...
Τί να σου πώ...
Το Transalp το θεωρώ ιδανικό αλλά φαντάζομαι το βαρέθηκες,ε?
jpk chios
11/05/2007, 22:43
ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ...!ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙΤΙΣ?
jpk chios
11/05/2007, 22:45
Α!Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ...
DimChios
11/05/2007, 22:47
ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ...!ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙΤΙΣ?
Άν δεν καίγεσαι σώνει και ντέ, περίμενε λίγο!
Μή βιαστείς!
Άν δεν υπάρχει κάτι που να σε τρελένει, περίμενε...
:D
Αυριο βέβαια ή καλύτερα από Δευτέρα, όλο και κάποιος άλλος θα σου πεί και καμμιά άλλη γνώμη!
jpk chios
11/05/2007, 22:47
BANDITAKE ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΩΣ HACKER ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ....
καλως ηρθες Νησιωτη συναδελφε
Εξουσιοδοτημενο service ΒΜW δεν υπαρχει στην Μυτιληνη και μην ακους μλκιες
οσο για το Trans αν το δωσεις τελικα θα σου λειψει πολυ (πρωην ιδιοκτητης)
τεσπα αν παρεις κατι τοτε δες σε 2κιλυνδρο οσο για τα πολλα κυβικα δεν διαφωνω (ειναι γλυκια η ροπα λεμε)
DimChios
11/05/2007, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
καλως ηρθες Νησιωτη συναδελφε
Εξουσιοδοτημενο service ΒΜW δεν υπαρχει στην Μυτιληνη και μην ακους μλκιες
οσο για το Trans αν το δωσεις τελικα θα σου λειψει πολυ (πρωην ιδιοκτητης)
τεσπα αν παρεις κατι τοτε δες σε 2κιλυνδρο οσο για τα πολλα κυβικα δεν διαφωνω (ειναι γλυκια η ροπα λεμε)
ΔΕΝ ΕΧΕΙ??? :eyepop:
Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα, ότι υπάρχει! :sick: :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΔΕΝ ΕΧΕΙ??? :eyepop:
Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα, ότι υπάρχει! :sick: :alien:
Ενδιαφερομουν για το F800ST και το εψαξα
jpk chios
11/05/2007, 22:59
ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΜΕΡΗ...ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΕΡΒΙΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΒΜw TO EXΩ ΨΑΞΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΟΜΩΣ...?
Φιλε Μυτιληνιος ειμαι
απο οτι ξερω υπαρχει μονο για τα αυτοκινητα οχι για μοτο
τεσπα ψαξτο καλυτερα:wave2:
DimChios
11/05/2007, 23:03
ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΜΕΡΗ...ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΕΡΒΙΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΒΜw TO EXΩ ΨΑΞΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΟΜΩΣ...?
Του στέλνουμε και πμ και τα χει παίξει λέμε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
jpk chios
11/05/2007, 23:07
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΠΜ???ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ?ΩΡΑΙΟΣ!!!ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ...!:beer: :smokin:
Γεια σου φίλε,
Γεια δες εδώ (http://www.bmw-motorrad.com.gr/com/en/network/moto/xios_moto.htm), λέει ότι service εξουσιοδοτημένο υπάρχει στη Χίο για bmw μοτοσυκλέτες. Έχει και τηλέφωνο, οπότε τσέκαρε το. :wave2:
jpk chios
11/05/2007, 23:11
ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ!ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΓΕΜΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΧΟΛΙΑ...ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ 400 ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΤΛ... ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΩ...ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΒΙΔΕΣ...
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΠΜ???ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ?ΩΡΑΙΟΣ!!!ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ...!:beer: :smokin:
Χωμα μπλιαχ
μια παλιοΒεφα εχω αυτην στην φωτο μου
τσακο μια κοντονησιωτη :beer:
DimChios
11/05/2007, 23:18
Προσωπικό μήνυμα!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΑΣΧΕΤΕ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
jpk chios
11/05/2007, 23:18
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ TRANS ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΩ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΜΑΣΙΝΙ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ...:beer:
ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟΟΟΟ....
jpk chios
11/05/2007, 23:20
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ???ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΑ 4 ΠΑΡΑΘΥΡΑ...:blush: :dizzy:
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ TRANS ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΩ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΜΑΣΙΝΙ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ...:beer:
ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟΟΟΟ....
Περιμενε την 800αρα την Gs τοτε αν ειναι οπως το 1200 θα εισαι Αρχων
Γεια μας :beer:
Παντως ακουω οτι του χρονου θα βγει νεο Trans με τον κινητηρα του Deauvile
διαλεγεις και παιρνεις :beer:
jpk chios
11/05/2007, 23:24
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΝΕΟ ΤΡΑΝΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΕΣ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΕΑ...ΤΟ www.raptorsandrockets.com ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
jpk chios
11/05/2007, 23:26
NTOBIΛ????ΠΑΛΙ????ΣΕΡΝΑΤΟΡΑΣ...ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ?
NTOBIΛ????ΠΑΛΙ????ΣΕΡΝΑΤΟΡΑΣ...ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ?
Απο το εξουσιοδοτημενο της Honda μου το ειπανε και ειναι και λογικο Trans και Ντοβιλ ιδιο κινητηρα φορανε
Το νεο Ντοβιλ εχει μαμω τους κινητηρες 70hp και ροπατος
jpk chios
11/05/2007, 23:36
ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 6η ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΥΛ VERSYS ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ...
DimChios
11/05/2007, 23:42
Φφφφφ, συζήτηση Χοντάκηδων!
Συνεχίστε, εγώ αποχωρώ!
:p :p :p
jpk chios
11/05/2007, 23:44
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ?ΔΕ Σ'ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΧΟΝΤΑ?
ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 6η ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΥΛ VERSYS ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ...
70hp απο 700 παρα κατι cc V2 και ροπατο ειναι μια χαρα
Υγ Το Versys ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση αν εισαι περισσοτερο Ον και θες και ελαχιστο Οφ
Μηηηηη μηηηη λες αυτην την λεξη εδω μεσα κανει τσιζ
μονο η μαμα Kawa ξερει
jpk chios
11/05/2007, 23:49
TI ENNOEIS?ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΕL250 ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΠΟ ΖΖR250 ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ 5ΑΠΛΟ!!!ΑΚΟΥΩ ΚΑWA ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΥΣΤΕΡΙΑ...!:hypnotize :yuck: :yuck: :yuck:
DimChios
11/05/2007, 23:49
Πλάκα κάνω ρε! Αφρικα είχα και τις ειχα πιεί το αίμα!
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ BMW ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΩ ΛΕΜΕ!
Ετσι, να βλέπω αβαταρ από Μαυρα Βόλια!
jpk chios
11/05/2007, 23:51
ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΕΙΚΟΝΑ!!!
DimChios
11/05/2007, 23:52
ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΕΙΚΟΝΑ!!!
Το είδαμε και το απαντήσαμε παραπάνω μεγάλεεεεεεε!!!
Αιντάααααααααα αργεις λεμε!!!!!!
jpk chios
11/05/2007, 23:54
ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΝ/ΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΒΕΝΤΣΟΥΡ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕL250...
88134
jpk chios
11/05/2007, 23:56
ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ?ΕΙΝΑΙ ΖL900 ME ΚΙΝΗΤΗΡΑ NINZA!:hypnotize
DimChios
12/05/2007, 00:03
ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ?ΕΙΝΑΙ ΖL900 ME ΚΙΝΗΤΗΡΑ NINZA!:hypnotize
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ idi ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛ@!!!
ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ!
:smokin:
Με εκτίμηση, ο Αρτεμης Ματσας της γειτονιάς σας*!
*Αφού απουσιάζει ο καράφλας!
Πλάκα κάνω ρε! Αφρικα είχα και τις ειχα πιεί το αίμα!
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ BMW ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΩ ΛΕΜΕ!
Ετσι, να βλέπω αβαταρ από Μαυρα Βόλια!
Αποστατη ε αποστατη που σνομπαρεις με το +οο Γερμανομπουδελο σου
σε εχω απο ρελαντι με την Βεφαρα μου ρεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
jpk chios
12/05/2007, 00:07
+1000!!!ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ 7 Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΡΑΝΟΣ!!!
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΟΔΗΓΟΙ)...:beer: :wave2: :ZZZ: :ZZZ:
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ idi ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛ@!!!
ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ!
:smokin:
Με εκτίμηση, ο Αρτεμης Ματσας της γειτονιάς σας*!
*Αφού απουσιάζει ο καράφλας!
Ωχ και τα ακουσει ο idis αυτα γελια που θα κανουμε λεμε
+1000!!!ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ 7 Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΡΑΝΟΣ!!!
Καληνυχτα pal :wave2:
DimChios
12/05/2007, 00:11
Καληνύχτα και φιλιά στο νησί Μήτσο!
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
nickmonstro
12/05/2007, 10:55
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΟΔΗΓΟΙ)...:beer: :wave2: :ZZZ: :ZZZ: Κορυφαιοοοοο!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
vangelis 64
12/05/2007, 11:10
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΟΔΗΓΟΙ)
Πράγματι....
Εγκέφαλοι χωρίς γυναίκες μέσα,είναι σπάνιοι.:lol: :lol:
dirtbird
12/05/2007, 15:19
Den me lete xiotes & kontonisiotes......
EKSAGRIOMENO KATOXO HONDA KAI KTM EPEIDI TOY PROSVALATE TO PALIO TOY KAWASAKI, EXETE DEI MEXRI TORA STO FORUM? :smokin: :mad: :smokin: :mad:
ποσο κοντονησιωτες? η Λημνος μετραει? :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
EKSAGRIOMENO KATOXO HONDA KAI KTM EPEIDI TOY PROSVALATE TO PALIO TOY KAWASAKI, EXETE DEI MEXRI TORA STO FORUM? :smokin: :mad: :smokin: :mad:
Οχι και? :look:
dirtbird
12/05/2007, 15:28
Οχι και? :look:
se afinei adiaforo? :sun:
se afinei adiaforo? :sun:
Ναι:sun:
dirtbird
12/05/2007, 15:43
Ναι:sun:
Opos nomizeis .....:)
Opos nomizeis .....:)
Το ξεφορτωθηκες τελικα το EL?
dirtbird
12/05/2007, 15:48
Το ξεφορτωθηκες τελικα το EL?
για.... come again.... (ξαναρίχτο, γιατί κάποιος έχει χάσει επεισόδια..):confused:
Eliminator μαλλον δεν ειχες
τι Kawasaki ειχες?
dirtbird
12/05/2007, 15:59
Eliminator μαλλον δεν ειχες
τι Kawasaki ειχες?
αυτό.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=21731) :winka:
αυτό.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=21731) :winka:
:a012: Then :wave2:
Υγ καρχαριας και ετσι
dirtbird
12/05/2007, 16:06
:a012: Then :wave2:
φχαρστώ, φχαρστώ...
πιστεύω τώρα κατάλαβες την αντίδραση μου (που είχε και χιουμοριστική διάθεση).. :wave2: :wave2:
φχαρστώ, φχαρστώ...
πιστεύω τώρα κατάλαβες την αντίδραση μου (που είχε και χιουμοριστική διάθεση).. :wave2: :wave2:
Ναι ναι
λεω και εγω τοσο νταβαντουρι για το Eliminator :wave2:
dirtbird
12/05/2007, 16:16
Ναι ναι
λεω και εγω τοσο νταβαντουρι για το Eliminator :wave2:
:lol: :lol:
μεταξύ μας, επίτητδες έβαλα την απειλή για να προκαλέσω τον DimAllover να μου την πει ώστε μετά να μην έχω κόλλημα να του -ουφ- ξανα linkάρω ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
από προχθές προσπαθώ, αλλά είναι ..άλα - ΔΕΝ τσιμπάει... :lol: :lol: :bigcry: :lol:
DimChios
13/05/2007, 22:55
Όχι!
Για πές....
:a014: :a014:
DimChios
13/05/2007, 22:57
:lol: :lol:
μεταξύ μας, επίτητδες έβαλα την απειλή για να προκαλέσω τον DimAllover να μου την πει ώστε μετά να μην έχω κόλλημα να του -ουφ- ξανα linkάρω ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
από προχθές προσπαθώ, αλλά είναι ..άλα - ΔΕΝ τσιμπάει... :lol: :lol: :bigcry: :lol:
ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ!!!
ΕΤΣΙ Ε?!!!
ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΡΕ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!
:evil: :evil: :evil: