Σύνδεση

View Full Version : 600 k4 vs super duke

zukik4
12/05/2007, 09:09
geia!!!!! axaxaxaxaxaxaxa!!!!!! re ktm akides kai dukatistes ti pinete kai den mas to lete ;;;;;;;;; thelete na mathete ti egine me tin "diamaxi" pou eixa me to super duke;tous diskous mou tous ekapsa distixos (den pathane apolitos tipota, 3 ekinisis kaname giati to ktm emene panta me tin aporia ) 3 fores mou zalise ta arx#$%^dia na ta xanapame kai pali kai pali! re paidia ,an thelete pistepste me allios briste me, molis kathotan i proti kato i apostasi ekmidenizotan kai etroge 4-5 mixanakia. to 600 to kontina 1 mprosta kai 2 piso,foraei arrow KN kai power commader. eilikrina den pisteuo oti mporei sta 400 metra na perasei mprosta kanena mixanakia gimno kai orthio san to super duke. ipologiste oti to ktm to xekinage tapa kai ego panta me souza stin proti.an to odigisi enas pou mporei na to strosei apo tin proti to 600 ti tha ginei; e ktm akides; tespa, i kontra tha epanalifthei,leei tha balei exatmisis to ktm. tha sas xanapo otan exo nea. pantos re paides ston logo mou, to ktm to eblepa les kai emene apo gkazi,mallon logo ton konton sxeseon tou se sxesi me to 600. a ,kai poios "panexipnos eipe oti stis strofes iperterei to ktm;diladi se mia diadromi san tis tripolis tha bgei mprosta ; mou tin lete oi perisoteroi edo mesa kai kala asxolomai me malakies kontres k.t.l alla oloi kaylente kai apantate.

950dim
12/05/2007, 09:40
Ναι καλα,μετα τα 400 μετρα δε μας ειπες τι εκανες...
Χαζευες το τοπιο;
Ισως παλι επεσες σε απειρο οδηγο,το εχεις σκεφτει κι αυτο;

OzZzZzY
12/05/2007, 10:32
μετα το 400αρι τι? τι τελικη εχει το ενα? τι τελικη εχει το αλλο?

dim το αποκλειεις να νικεσαι?

nikos force
12/05/2007, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ναι καλα,μετα τα 400 μετρα δε μας ειπες τι εκανες...
Χαζευες το τοπιο;
Ισως παλι επεσες σε απειρο οδηγο,το εχεις σκεφτει κι αυτο; eidika meta ta 400 antio ktm...

950dim
12/05/2007, 11:43
Εγω μετα τα 400 εχει ενα δασακι...
τη κοβω απο κει....
και....αντιος!
Μα ειναι δυνατον τωρα;
Σουπερ ντουπερ 600αρια,ετοιμα για πιστα,σκυφταδικα,με κλιπ ονς,φεριγκ,παραπλησια ιπποδυναμη,γαματη αεροδυναμικη και τα ρεστα...
να τρομαζεις να ριξεις σε γυμνο με καρατιμονα,χωρις φεριγκ,χωρις θεο,χωρις τιποτα...
Ε,να μου πεις,αν αυτο ειναι ΚΤΜ...
Αντε καντε καμια γαργαρα καλυτερα....μου γιναν ολοι ειδικοι...
Γιατι δεν τα στηνετε με ΧΤ καλυτερα;
να εχετε σιγουρη τη νικη...

zukik4
12/05/2007, 12:13
ti se kanei na pisteyeis oti meta ta 400 metra to ktm tha perasei mprosta; re file exeis odigisie odigisei pote super sport i kalitera super bike pou einai sta idia kibika me to super duke; kai katarxin o ktm mou tin eipe,me prokalese. min les loipon na broume xt k.t.l giati eseis me ta orthia mixanakia exete panta to papagalaki sto stoma sas oti to ktm xirizei kai gamaei ta street k.t.l k.t.l....

950dim
12/05/2007, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από zukik4
ti se kanei na pisteyeis oti meta ta 400 metra to ktm tha perasei mprosta; re file exeis odigisie odigisei pote super sport i kalitera super bike pou einai sta idia kibika me to super duke; kai katarxin o ktm mou tin eipe,me prokalese. min les loipon na broume xt k.t.l giati eseis me ta orthia mixanakia exete panta to papagalaki sto stoma sas oti to ktm xirizei kai gamaei ta street k.t.l k.t.l....

Σας ποναει αυτο,το καταλαβαινω...
Πως ειναι δυνατον ενα εντουρο να τα κανει ολα αυτα ε;;;
ΕΣΥ,ναι ρωταω ΕΣΥ...εχεις κανει καμια βολτιτσα κανα ΚΤΜ;;;
ξερεις...αυτα τα προβληματικα που χαλανε συνεχεια...
Οσο για το Δουκα που σε προκαλεσε...ενταξει,ειχε ανησυχιες ο ανθρωπος...
Ισως εψαχνε μια ευκαιρια να συγκρινει τις δυνατοτητες του με ενα Ιαπωνικο SS...

Akefalos
12/05/2007, 16:32
Εγώ φίλε μου δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο ερριστικός και προσβάλλεις τόσο κόσμο,αποκαλώντας όλους τους άλλους άσχετους.

Στο κάτω κάτω δεν ξέρεις τον άλλον ούτε τις γνώσεις που μπορεί να έχει.

Οπως δεν ξέρουμε και εμείς εσένα οπότε μπορεί να λες μούφες για την κόντρα για να κάνεις τον καμπόσο.

Και στην τελική χαλάρωσε λίγο.Είμαι σίγουρος οτι το παιδί με το ΚΤΜ που βάλατε κόντρα ευχαριστιέται πιο πολύ την οδήγηση απο σένα,που ανησυχείς ,μη σου βγει καμιά μηχανή 0.0001 του δευτερολέπτου πιο γρήγορη...

Trickster
12/05/2007, 17:28
:a12: :a41:

gcrook
12/05/2007, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
eidika meta ta 400 antio ktm...

Εδω συμφωναω αν και ποναω πολυ που το λεω.

Υ.Γ Το κεφτεδακι σου.

nikos force
12/05/2007, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εδω συμφωναω αν και ποναω πολυ που το λεω.

Υ.Γ Το κεφτεδακι σου. :a012:

Aggelos_SV
14/05/2007, 23:44
Βαρεθηκα να διαβασω τα γκρικλις...

Κατι για κοντρες ειδα :cry:

Αλλα η ουσια ειναι μια και βρισκεται στην υπογραφη του μαγιστρου των V2 gcrook...

:smokin: (παροτι δεν καπνιζω)

gcrook
16/05/2007, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Βαρεθηκα να διαβασω τα γκρικλις...

Κατι για κοντρες ειδα :cry:

Αλλα η ουσια ειναι μια και βρισκεται στην υπογραφη του μαγιστρου των V2 gcrook...

:smokin: (παροτι δεν καπνιζω)

:blush: :blush: :blush:

Da.Vintage
23/05/2007, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Εγω μετα τα 400 εχει ενα δασακι...
τη κοβω απο κει....
και....αντιος!
Μα ειναι δυνατον τωρα;
Σουπερ ντουπερ 600αρια,ετοιμα για πιστα,σκυφταδικα,με κλιπ ονς,φεριγκ,παραπλησια ιπποδυναμη,γαματη αεροδυναμικη και τα ρεστα...
να τρομαζεις να ριξεις σε γυμνο με καρατιμονα,χωρις φεριγκ,χωρις θεο,χωρις τιποτα...
Ε,να μου πεις,αν αυτο ειναι ΚΤΜ...
Αντε καντε καμια γαργαρα καλυτερα....μου γιναν ολοι ειδικοι...
Γιατι δεν τα στηνετε με ΧΤ καλυτερα;
να εχετε σιγουρη τη νικη...

Ξεχνάς οτι το ΚΤΜ είναι 400 κυβικά παραπάνω οπότε απο άποψη δύναμης είναι άμεσα συγκρίσιμα και εγώ την θεωρώ ενδιαφέρουσα κόντρα!

mourgakos
26/05/2007, 16:41
xi xix ix iiixiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
εχω εγω ενα χτ....να το βαλουμε?
αλλα θελω πιτ στοπ,με ομπρελιτσες ,πιπινια(σιγα μας ακουει η γυναικα)
και τα συναφη....

zireous
27/05/2007, 19:43
Ρε λες να βάλω αυτοκόλλητα που να γράφουνε 600, και να βγω στη γύρα μπας πάω διακοπές νωρίτερα; :wacko:

Ξέρεις τί λέω σε κάτι καυ#ωμένους νεο-κοντράκι-δες άμα μου τα παραζαλίζουνε, ε;
"Άμα είσαι τόσο σίγουρος φιλαράκι και επειδή επιμένεις να τα πάμε, άμα χάσω σου δίνω ένα πενηντάρικο, αλλά άμα χάσεις μου δίνεις δύο χιλιάρικα... είσαι;"

Λακίζουνε λέμε. :lol:

zukik4
06/06/2007, 21:34
ti podilato exeis esi pou thes na ta pame; paei i kontra,giati ego me ena 50riko tha balo tin benzini mou tha pio kai ena kafe, esi mallon sou leipoun ta 2000 gia na kaneis to moto sou na pigainei san 600 e; kai kati allo re paidia. giati me anebazete kai katebazete kontrakia; sto kato kato o duke-tistas mou zitise kontra kai oxi ego,ego apla dextika kai sas egrapsa edo na mou peite tin gnomi sas.

Nikker
17/08/2007, 12:19
Ουστ ... ρε αλήτη...κοντράκια...δεν ντρέπεσαι να θέτεις σε κίνδυνο τους υπόλοιπους αθώους οδηγούς (οι οποίοι ως γνωστόν στην Ελλάδα είναι συνειδητοποιημένοι, προσεχτικοί, ευγενικοί και γαμώ τα άτομα).

Γιατί οι υπόλοιποι εδώ μέσα πήρανε τις SSport τους έτσι...για ένα σωρό άλλους λόγους αλλά όχι για κόντρες :nono:

Χωρίς πλάκα τώρα, αρκεί να ξέρεις που τρέχεις και που κάνεις τα παιχνίδια σου.
Αυτά τα mainstream μέρη που πάνε οι κοντράκηδες είναι για τον πούτσο τελείως. Τα λιμανάκια, έχουνε γυαλίσει, έχουν πετάξει καρούμπαλα, η Βούτα είναι γυάλινη, η παραλιακή είναι για όσους έχουνε τάσεις αυτοκτονίας...μιλάμε για Αθήνα έτσι?

Τέλος πάντων...στο θέμα μας τώρα.

Πες του τυπά με τον Δούκα να τον πουλήσει γιατί μάλλον ρεζιλεύει την φάρα του.

Πρέπει να είναι πολύ κουλάδι... γιατί αρνούμαι να πιστέψω ότι τον έχεις.

Χωρίς πλάκα και spamming τώρα καλό το GSXR600 αλλά ο Super Duke ΔΕΝ παίζεται.
Είναι γυμνός, δεν τελικιάζει, βγάζει ωμά τα άλογα, σουζάρει driftarει, endάρει αλλά αρκεί να μην είναι άχρηστος τελείως ο rider για να ρίξει τρελές ποσότητες ψωλιάσματος σε πολύ κόσμο.

Άμα δεν λυπόμουνα την μηχανή μου και ήτανε στενός φίλος αυτός θα έκανα μία μικρή ανταλλαγή...αλλά δεν σου συστήνω να του την δώσεις...

Τράβα κανά βιντεάκι ρε συ...πότε που πως?