View Full Version : Δημοσια ευχαριστηρια στα παιδια-group leaders-σκουπες
Θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που βοηθησαν να πραγματοποιηθει αυτη η εκδρομη:
1.Στοn αντρεα (daemon) ο οποιος ειχε το αργοτερο γκρουπ και τους πηγε μια χαρα και ειδαν και κατι παραπανω απο εμας :winka:
2.Στον Γιωργο(gixxerpap) που παροτι ειχε δουλεια μετα τραβηξε στην ανηφορα που λενε σουζα!!
3.Στον χρηστο (crs-k) η σταθερη αξια του moto.gr (ο μαγγελανος μας) οπου εβγαλε χαρτες διαδρομες και φυσικα οδηγησε το γκρουπ του αψογα
4.Στον αδαμαντιο (adam-tsouk) παροτι δεν ειχε κανει την διαδρομη τα καταφερε μια χαρα και πηγε τα θηρια χωρις να δαγκωσουν κανεναν
5.Το νικο (sniper) ευστοχος οπως παντα και παντα στις επαλξεις αγρυπνος φρουρος :eyepop:
6.Στον γιωργο (trooper) παροτι ειχε ενα αρκετα μεγαλο γκρουπ αρχικα τους εφερε επαξια αν και τον καφε τον ηπιε απο την μυτη
7.Τον δημητρη (dimchios) παροτι ξενυχτης ο μαυρος ο σκυλος ο ρατανπλαν εκει στη πιεση του γκρουπ
8.Και τελος στο τασουλη (nostra) ο οποιος περα απο την καλη διαμεταγωγη του γκρουπ ετρεχε και αυτος ολην την εβδομαδα μαζι με τον χρηστο και εμενα να ελεγχει τις συμμετοχες να τσεκαρει ποιος θα ερθει και ποιος οχι κλπ
επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια απο την πατρα που μας τιμησαν με την παρουσια τους!!
Τελος μπραβο και στις σκουπες miele bosch delonghi hoover
ταχυδρομος
αφρο
catmaster
αλεχ84
cpt.haddock,
javaneze
pokermon....
συγχωρηστε με αλλα δεν θυμαμαι τους αλλους
Ενα μεγαλο ευχαριστω απο εμενα και ενα μπραβο επισης!
Τελος ευγε σε ολους μας που τηρησαμε ολοι μας τους κανονες και ολα βαινουν καλως
Υ.Γ:
Θα ηθελα να ευχαριστησω την προκα (ναααα με το συμπαθειο) που με επισκεφτηκε στην λιμνη δοξης καθως επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στον alex84 και τον...(καταραμενο αλτσχαιμερ δεν θυμαμαι το nickname!!) οπου καταφεραμε και βαλαμε κορδονι και ολα καλα ολα ανθηρα (δυο προκες σε δυο εβδομαδες...μηπως να παω για οικοδομος!!)
Επισης συγκινητικο για εμενα ηταν να εχω τα Hornetakia στο γκρουπ μου ως φορον τιμης στον χορνεταμπουρα μου και ενα ευγε σε ολα τα παιδια του γκρουπ 4 με την ακρως επαγγελματικη οδηγησης τους,ευγε παιδες!!
Αιντε παιδια και του χρονου και καλη επιστροφη σε οσους γυρνανε ακομα!!
Παω να πιω καμια βοτκιτσα στο σαλονι τωρα για να περασει η υπερενταση :beer:
Σταθης
moto.gr administration moderation team
Αν και δεν ήρθα, χαίρομαι πολύ που περάσατε τέλεια και γυρίσατε όλοι χωρίς απρόοπτα... είχα μια ανησυχία και μάλιστα κάποια στιγμή, απο την Πάρνηθα που ήμουν έστειλα ένα SMS στον πάκταιν να δω αν όλα πάνε καλά.... το μήνυμα του ήταν "ΟΛΑ ΤΖΑΜΙ"..
μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν να διοργανώσουν την εκδρομή και να την βγάλουν εις πέρας επιτυχημένα !!
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Αν και δεν ήρθα, χαίρομαι πολύ που περάσατε τέλεια και γυρίσατε όλοι χωρίς απρόοπτα...
Μια απο τα ιδια και απο μενα
Του χρονου, θα ειμαι και παλι παρων :beer:
adam_tsouk
13/05/2007, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
4.Στον αδαμαντιο (adam-tsouk) παροτι δεν ειχε κανει την διαδρομη τα καταφερε μια χαρα και πηγε τα θηρια χωρις να δαγκωσουν κανεναν
ελα, πες την αληθεια, την ηξερα τη διαδρομη αλλα να, τελευταια στιγμη κανατε αλλαγες κ δε με ενημερωσατε :rolleyes: :lol: :lol:
ΑΨΟΓΗ εκδρομη!
ΑΨΟΓΗ οργανωση!
ΑΨΟΓΑ ολα τα γκρουπ
ΑΨΟΓΟΙ πλοηγοι-σκουπες (με τη διαφορα στον Αφρο):lol:
Ευχαριστουμε moto.gr ευχαριστω tai + Theod για τη βοηθεια και sorry για οσους ταλαιπωρησα για διαφορετικους λογους τον καθενα :winka:
ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!
(και που σαι Bart, τελικα εσυ εισαι) :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
javaneze
13/05/2007, 21:30
Να ευχαριστησω κι εγω με την σειρα μου το moto.gr για την υπεροχη εκδρομη και ιδιαιτερα τους κυριους που εκαναν και ξανακαναν την διαδρομη απο πριν, για να φροντισουν να τα βρουμε ευκολα και ανετα ολοι οι υπολοιποι σημερα.
Μπραβο σε ολους τους group leaders για την συμμετοχη τους και μονο, και που πηραν το βαρος της ευθινης αυτης..
Τελος ευχαριστω ολους τους κυριους και κυριες που συμμετειχαν στην εκδρομη και συντελεσαν στο να περασουμε ολοι καλα!
:wave2: :beer: :wave2:
catmaster
13/05/2007, 21:35
Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ και από εμένα ....
Να είστε πάντα καλά.
:beer: :beer: :beer:
afrotwin
13/05/2007, 22:19
ke ego i8ela na po ena megalo efxaristo gia tin timi pou mou kanate
ke i8ela episis na efxaristiso ton 8eo
ton mpatsanaki tou kouniadou mou pe me stirikse stis diskoles stigmes otan me epiase o koumparos sto krevati me tin aderfi tou tritoksederfou ilia pou pantreftike tin aderfi tis miteras tou mpatsanaki mou ke ixe koumparo ton aderfo mou pou pantreftike tin aderfi mas ke tora ine filaki
episis na efxaristiso tous gonis mou pou me tin sinexi tous apousia voi8isan na megaloso me sosta idanika ke na ftaso edo pou ime simera
enas petiximenos karieristas skoupatos
episis i mpritsola itan preset
ke to gourouni amorfoto
i8e na exoume panta tetia
ali8ia stin limni giati pigame?
Μπράβο πήγατε γυρίσατε όλα καλά!!!:beer: :wave2:
orizontas
13/05/2007, 22:43
allo babys
θελω να πω ... τι ναπω .... δεν εχω να πω τιποτε ..... αρνι τικο για την σημερηνη μου
εμπειρια .....
ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους εσας που οργανωσατε την εκδρομη .
σε ολες τις ομαδες - γκρουπ
σε ολουςμας που ειχαμε πολλα ομορφα χιλιομετρα
και ασφαλη γυρισμο .......
επισης ενα μεγαλο μπραβο στον καλυτερο , αρχηγο, οδηγο, ομαδαρχη , εξερευνιτη DAEMON
που μας χαρησε ομορφες διαδρομες και μας ειχε στο νου του συνεχεια .....
και σε ολη την team nine
να ειστε ολοι καλα και πραγματικα ηταν μια πολη ομορφη και αξεχαστη διαδρομη
με πραγματικα πολη καλη παρεα ......
orizontas
13/05/2007, 23:04
και ενα μεγα μπραβο στην καλυτερη σκουπα της ημερας
:eyepop:
88290
DimChios
13/05/2007, 23:10
:winka: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Να πω και'γω ενα μεγαλο ευχαριστω στους ανθρωπους που το οργανωσανε, στο γκρουπ 9 που ηταν αψογοι σε ολα και δειξανε υπομονη στα "παρατραγουδα" :p Και στον πακ10 για την πολυτιμη βοηθεια του, αψογος.. :wave2:
Παντα τετοια παιδια..
Λεωνίδας
13/05/2007, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
και ενα μεγα μπραβο στην καλυτερη σκουπα της ημερας
:eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kiriakost
13/05/2007, 23:35
Αντε καλή ξεκούραση , και όταν στανιάρετε , να βγούνε και οι φώτο στην φόρα, να παρηγορηθούμε και εμείς που για τεχνικούς λόγους δεν κυκλοφορούμε ακόμα .. ;) :wave2:
lampros_fazer
13/05/2007, 23:47
επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια απο την πατρα που μας τιμησαν με την παρουσια τους!!
ΕΜΕΙΣ ευχαριστούμε..;)
:wave2: :wave2:
εγώ ευχαριστώ πολύ τον εαυτό μου που σας γνώρισα (και σας γνωρίζω ακόμη) και ζω μαζί σας τέτοιες ωραίες ημέρες...
επίσης ευχαριστώ την όμορφη +odigo μου (μπας και γλυτώσω καμιά παντοφλιά :evil: ) που χαίρεται/ευχαριστιέται να ακολουθεί στις μοτο-εκδρομές και είναι η ωραιότερη συντροφιά στη ζωή μου... τό 'χω... έτσι? :D :D :D
εις το επανιδείν συνοδοιπόροι... :wave2: :wave2:
εγώ πάντως μια φορά, δεν τους άκουσα να τραγουδάνε... :mad:
καλλιτέχνες σου λέει μετά...
perastikoi ήντουσαν... :lol: :lol: :lol: :lol:
vangelis 64
14/05/2007, 02:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
perastikoi ήντουσαν... :lol: :lol: :lol: :lol: Πού να τολμήσουνε μπροστά σου ρε!!:lol: :lol: :lol:
Και εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό που σαν να το ήξερε το πρόβλημα που έχω με την αυπνία μου , μετά από τη γύρα που κάναμε και γνωρίσαμε σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε μονοπάτι και πιθανή διαδρομή για τη Λίμνη Δόξας :rotflmao: μπορώ να πω πως μετά τη ταβέρνα και από τη στιγμή που ξαναείδαμε την Ε.Ο Α.Κ το μόνο που έβλεπα μπροστά μου ήταν το κρεβάτι μου . Οταν δε έφτασα στο σπίτι μου το μόνο που είπα στα παιδιά μου και στην υπομονετική γυναίκα μου ήταν ένα μουγκρητό συνοδευόμενο από ένα βλέμμα σαν του γουρουνιού που αργόψηνε ο Λεωνίδας . Από εκεί και μετά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο παρά μόνο το άκουσμα των αηδονιών το επόμενο πρωί (δηλαδή σήμερα ) .
Αλήθεια είμαστε σίγουροι πως ή Λίμνη που επιτέλους βρήκαμε ήταν η λίμνη Δόξας ; Η ερώτηση απυθύνεται στον κατά τα άλλα αξιοαγάπητο υπομονετικό και πραγματικά άψογο αρχηγό του 9ου γκρούπ ( θυμίζαμε από ένα σημείο και μετά το τάγμα του στρατηγού Καστέρ που έπεσε μαχόμενο μέχρι ενός στη Αγρια Δύση :lol:) Daemon . Δηλαδή θέλω να πω , δεν πιστεύω να ξαναχαθήκαμε και φτάσαμε πουθενά αλλού και για παρηγοριά την βαφτίσαμε Λίμνη Δόξας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ::
Πάντως περάσαμε όμορφα και του χρόνου να είμαστε πάλι καλά να ξαναπάμε ( όχι πάλι εκεί :bawl: ) Κάπου προς παραλία ας πούμε ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
ησασταν ολοι αψογοι
ενα ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΚΗ (catmaster) που σκουπισε ιδανικα !!!!!!!!!!!
ευχαριστω ολα τα παιδια που επιφορτιστικαν με το δυσκολο εργο του πλοηγου και της σκουπας σε ολα τα γρουπ καθως και ολους οσους ετρεξαν για να διωργανωθει η εκδρομη !!!!!
ενα ευχαριστω και στην ιδανικη συνοδηγο μου (:D )
να ειστε ολοι καλα και του χρονου.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Για ακομα χρονια η ετησια του αγαπητου moto.gr γεμισε με τους 2 τροχους παραλιες , βουνα και λιμνες της Ελλαδας. Αυτο που έχει περισσοτερη σημασια ειναι πως οι περισσοτεροι ειμασταν γνωστοι-αγνωστοι μεταξυ μας αλλα αυτο δεν σταθηκε εμποδιο στο να ειμαστε σαν αδερφια.
Το GROUP 9 στο οποιο ήμουν μέλος είχε τον καλυτερο υπευθυνο leader (Daemon) και τον πιο ευσυνειδητο ( Harry Poter ) που παρ' ολο τον μεγάλο αριθμό συμμετοχων μας οδηγησαν με ασφαλεια στην εκδρομη αυτη.
Τα PANADOL δεν ήταν ικανα να ηρεμησουν τον πονοκεφαλο του αρχηγου καθως και την πιεση που ειχε λογο της ευθυνης και την ευρεση της Λιμνης !!! Ομως ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ειχαν την δυνατοτητα να δουν περισσοτερα και εκτος διαδρομης :D
Ευχαριστω και του χρονου παλι ολοι μαζι :wave2:
:beer:
Πολύ ωραία εκδρομή :) Ο Daemon και ο Captain ήταν άψογοι :a18:
Μπορεί να αργήσαμε να βρούμε τη λίμνη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αλλά περάσαμε πολύ καλά
και αυτό έχει σημασία :wave2: :wave2: Μπράβο στα παιδιά :beer: :beer:
Υ.Γ Daemon που είναι η λίμνη ΟΕΟοοο!!!:p
z_armagedon
14/05/2007, 08:50
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους :wave2:
και ενα μεγαλο ευχαριστω για μια πραγματικα υπεροχη διοργανωση!
:sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
να μην αργησουμε για την επομενη βολτα! :smokin:
Da.Vintage
14/05/2007, 08:51
Special thanx στους Gixxerpap & Pokermon ήταν άψογοι και σχεδόν τυπικοί (πράγμα που ήταν καλό γιατί δεν νιώσαμε φαντάροι!)!
Και ενα ακόμη ευχαριστώ στην καλή παρέα του group1 !
:)
perastikos
14/05/2007, 08:54
Είχαν έναν perastiko στο group τους και τους κόλλησε όλους :lol:
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όσους οργάνωσαν και κόπιασαν γι' αυτή την εκδρομή :beer:
:wave2:
Cpt. Haddock
14/05/2007, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Δηλαδή θέλω να πω , δεν πιστεύω να ξαναχαθήκαμε και φτάσαμε πουθενά αλλού και για παρηγοριά την βαφτίσαμε Λίμνη Δόξας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Είπαμε ! :mad:
ΔΕΝ χαθήκαμε.. :mad:
Απλά εξερευνήσαμε κι άλλους δρόμους... :D :smokin:
αν συνεχίζαμε απο Γκούρα μια χαρα θα βγάιναμε στη Λιμνη Δόξας.... απλα ειχε ενα τοσο δα χωματοδρομάκι... :blush:
Να πω ένα μπράβο στα παιδιά του 9ου γκρουπ, αν και πολυπληθές και ανομοιγενές διατήρησε τη συνοχή του...σε μήκος 2 χιλιομέτρων :rotflmao:
(τον ατελείωτο είχαμε :lol: )
Ο Αντρέας, απλά άψογος όπως πάντα :beer:
Ένα μπράβο για την όλη οργάνωση - ειδικά στο θέμα του φαγητού φέτος πήγαν όλα καλά (ήρθαμε τελευταίοι και φάγαμε πρώτοι :rotflmao: )
Και το σημαντικότερο: Χωρίς απρόοπτα
Και του χρόνου παίδες :beer:
DimChios
14/05/2007, 09:14
ΗΣΑΝΤΕ βρε αγράμματε!!!
DimChios
14/05/2007, 09:22
Το έγραψα χτές το βράδυ σε αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=754102#post754102) το θρέντ, αλλά κολλάει ιδανικά κι εδώ οπότε... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Έλεγα να ανοίξω ένα ξεχωριστό θρέντ για να γράψω παράλληλα και κάποιες σκέψεις, αλλά δεν πειράζει!
Εν συντομία γιατί είμαι κι εγώ άϋπνος από το Σάββατο το πρωί!
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ: ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ!
Τα "ΜΠΡΑΒΟ" λοιπόν αξίζουν σε όλους μας που αυτή τη φορά αποδείξαμε στο max ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ ΠΤΩΣΕΙΣ!
"Διαβάζομαι" "κάπως", το ξέρω, αλλά γνωρίζω πολύ καλά τί λέω!
Τα αποτελέσματα αυτής της εκδρομής μέσω εμού λοιπόν...
Πιστεύω ότι τέτοιες εκδρομές είναι μιά ταλαιπωρία και μισή!
Ναι φίλοι μου, όπως το διαβάζετε!
Δεν είναι εύκολο πράγμα να κουμαντάρεις περί τα 200 άτομα, να τα πάς να δούν όμορφα μέρη, να φάνε, να πιούν, να γελάσουν, να γνωριστούν...
Για μένα λοιπόν ταλαιπωρία είναι μία τόσο μεγάλη και τέτοιας μορφής εκδρομή!
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
Ότι συνέβαλα με τον όποιο τρόπο μου σε όλο αυτό!
Ότι γνώρισα ακόμα μερικά άτομα από το φόρουμ!
Ότι γνώρισα ακόμα καλύτερα μερικούς!
Ότι νοιαζόμουν κάθε στιγμή άν όλοι πήγαν,έφτασαν,είναι καλά!
Ότι έβλεπα μονίμως χαμογελαστές φάτσες!
Ότι γέλασα και πάλι πολύ!
Ότι τα σκέφτομαι και γουστάρω!
Ότι λέω μέσα μου: "- και του χρόνου όλοι μας πάλι καλά"
Ότι μου έλειπαν αρκετά άτομα από αυτή τη βόλτα!
Ότι, ότι, ότι...
Ευχαριστώ τα παιδιά του γκρούπ μου για την ανοχή τους στους ρυθμούς και τις οδηγίες μου!
Τη σκούπα, το φαράσι και το black&decker! :lol:
Ευχαριστώ τον εαυτό μου που κατάφερα και κρατήθηκα "χαλαρός" στην οδήγηση μου χάριν της εκδρομής και των επιβαλομενων κανόνων αυτής! :eyepop: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! :lol:
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!!!
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ-ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ!
ΥΓ. Το 1ο σκέλος της υπογραφής μου αφιερωμένο σε όλους σας!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Δεν χαθηκαμε ρεεεε... το εκανα..
"Για να γραψει η Lina παραπανω χιλιομετρα για το στρωσιμο"
"Για να δουμε κατι παραπανω"
"Για να φαμε τα καλυτερα πιατα στην ταβερνα"
"Πηρα μιζα απ'το βενζιναδικο στην Γκουρα"
"..."
Μετραει καμια δικαιολογια; :D :D :D
:lol: :lol:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Δεν χαθηκαμε ρεεεε... το εκανα..
"Για να γραψει η Lina παραπανω χιλιομετρα για το στρωσιμο"
"Για να δουμε κατι παραπανω"
"Για να φαμε τα καλυτερα πιατα στην ταβερνα"
"Πηρα μιζα απ'το βενζιναδικο στην Γκουρα"
"..."
Μετραει καμια δικαιολογια; :D :D :D
:lol: :lol:
:rotflmao:
Να σε καλα βρε Αντρεα !!!.... οριστε μονο 300 χιλιομετρακια μου εμειναν τωρα για το σερβις των 1000χιλ :D
Παντως οι 3 πρωτες δικαιολογιες στεκουν αβιαστα αβασταχτα ανελληπως αρχοντικα ασταματητα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
costas81
14/05/2007, 09:51
Ενα repsect στον Γιώργο (Trooper) ο οποίος όντως ήταν τρομερός leader!!
Μας ογήγησε με πολύ καλό ρυθμό και με απόλυτη ασφάλεια.
Δεν περάσαμε λακούβα που να μην μας την έχει δείξει για να αποφύγουμε οποιοδήποτε απρόοπτο!!
Μπράβο Γιωργάκη!
Μπραβο σ ολους οσους βοηθησαν...Ευγε!!!!:D :D :D :D
kostisthegreek
14/05/2007, 10:07
Εγώ κι αν ήμουν περαστικός!!!
Μπράβο στη διοργάνωση της εκδρομής!
Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο 9ο γκρουπ που με δέχτηκε έστω και έκτακτα έστω και μόνο μέχρι το Κιάτο για καφέ!
Πήγαμε, είδαμε, φάγαμε και γυρίσαμε όλοι χωρίς κανένα απρόοπτο.
Όλα καλά και του χρόνου (με διαφορετικό στυλ βόλτας ελπίζω :D)
R-6 Junkie
14/05/2007, 10:54
Ευχαριστούμε και εμείς με τη σειρά μας, για την πολύ καλή πρώτη εμπειρία σε μαζική εκδρομή που πήγαμε. Όλα ήταν άψογα εκτελεσμένα, η διαδρομή όμορφη, αρκετά παλούκι το κομμάτι για τη λίμνη για μας με τα SS με δύο άτομα, αλλά άξιζε τον κόπο πέρα για πέρα. Για το τέλος κρατάω την ταβέρνα που ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. 'Ηρθαμε και "ΒΟΓΓΗΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΣΑ"!!!!!!! Πολλούς χαιρετισμούς στον αρχιγό μας το ΝΙΚΟ και να κανονίσουμε και για άλλες μπύρες, όχι τίποτα άλλο γιατί κάνει "ΖΕΣΤΗ"χα χα χα!!!!. Πάντα τέτοια και περιμένουμε ανυπόμονα την επόμενη συνάντησή μας.:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ΥΓ.Θα ακολουθήσουν και κάποιες φωτο. :wave2:
Bad_Wolf
14/05/2007, 11:51
kaiεγω ευχαριστω θερμα Gixxerpap & Pokermon που εκαναν τοσο ευκολη και ομαλη την εκδρομη που ηταν κατι δυσκολο με τοσο κοσμο.παντα τετοια αντε και του χρονου
afrotwin
14/05/2007, 13:04
εγώ ευχαριστώ πολύ τον εαυτό μου που σας γνώρισα (και σας γνωρίζω ακόμη) και ζω μαζί σας τέτοιες ωραίες ημέρες...
επίσης ευχαριστώ την όμορφη +odigo μου (μπας και γλυτώσω καμιά παντοφλιά :evil: ) που χαίρεται/ευχαριστιέται να ακολουθεί στις μοτο-εκδρομές και είναι η ωραιότερη συντροφιά στη ζωή μου... τό 'χω... έτσι? :D :D :D
εις το επανιδείν συνοδοιπόροι... :wave2: :wave2:
ego pantos ida mia xontri pou sou pigene kalitera..
telika akoma den mou ipes na sto vgalo....:look:
Pokermon
14/05/2007, 13:16
Να ευχαριστήσω και εγώ όσους συνέβαλαν τα μέγιστα για να έχουμε μια τέλεια ανάμνηση από την φετινή προσπάθεια της ετήσιας εκδρομής του moto.gr και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον nostra για την τυρόπιτα, το βιντιλατερ μου ( σε κάποια φάση με μούντζωσε, γιατί? ) όλα τα παιδιά του 1ου group που ήτανε άψογοι ( αν εξαιρέσουμε τις κόντρες τις σούζες τα burnout κτλ κτλ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) και τον adamtsouk που μου άνοιγε δρόμο στην επιστροφή!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
VegasKitty
14/05/2007, 13:27
Παιδες τωρα που ξεκλεψα και γω 2 λεπτακια, απλα ηθελα να πω οτι η εκδρομη ηταν τελεια!!!! :winka:
Μπορει φετος να ημουν σαν συνεπιβατης, αλλα το ευχαριστιθηκα ταμαλα!!! Του χρονου θελω να πιστευω οτι θα ακολουθησω την "πομπη του τρομου" (γιατι απο κατι ανθρωπους στο δρομο τρομο εβλεπα στα ματια τους οταν περναγαμε απο διπλα!!! :rotflmao: :rotflmao: )
Να μη πω για τον τελευταιο καφε που μας κοιταζαν σαν αξιοθεατο!!! :eyepop: Μα γιατι... :look:
Πιστευω ομως οτι του χρονου θα πρεπει να παρουμε και μαγιο μαζι.... :smilea:
Cpt. Haddock
14/05/2007, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Πιστευω ομως οτι του χρονου θα πρεπει να παρουμε και μαγιο μαζι.... :smilea:
Κάποιοι πήραμε :rolleyes: :D
(αλλα που να φανταστούμε οτι θα κάνουμε 8 ώρες για 300 χλμ :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
lilipoua
14/05/2007, 13:55
Πέρα απ την πλάκα,
ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντρέα και το Ηλία που μας άντεξαν (warp speed -10) !
Πέρασα υπέροχα και ξέρω πως βάλατε τα δυνατά σας για να περάσουμε όλοι καλά και να γυρίσουμε όρθιοι!!
Thanks again!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2: :wave2: :wave2:
SUPERMARIO
14/05/2007, 16:21
μπραβο στα παιδια Daemon & Ηλια(σκουπα) για την εκδρομουλα που καναμε (μερικα χωρια που περασαμε ουτε στον χαρτη δεν τα βρηκα:lol: )
παντα τετοια και του χρονου να' μαστε καλα και με το ιδιο group ετσι:wave2:
Cpt. Haddock
14/05/2007, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
και του χρονου να' μαστε καλα και με το ιδιο group ετσι:wave2:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :a42: :a42: :a42: :a4:
:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
.......
παντα τετοια και του χρονου να' μαστε καλα και με το ιδιο group ετσι:wave2:
......
και με τους ίδιους leader/σκούπα :a19: :D
Cpt. Haddock
14/05/2007, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και με τους ίδιους leader/σκούπα :a19: :D
:mad: :mad: :mad: :mad:
VegasKitty
14/05/2007, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ela poy de soy arese..... :o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αλλάξτε θέσεις..... εσύ μπροστά κι ο Αντρέας από πίσω.... :D
Cpt. Haddock
14/05/2007, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
αλλάξτε θέσεις..... εσύ μπροστά κι ο Αντρέας από πίσω.... :D
:nono: :nono:
Bad idea mate...
Δε φημίζομαι για την υπομονή μου :evil: :D
alex-vstrom
14/05/2007, 17:20
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕ 12 ΜΟΤΟΡΙ(ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΗΡΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ.
ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ PANAS ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ.
Λοιπον παλι αποδειχτηκε οτι το moto.gr εχει παρεα και σεβασμο που αγγιζει τα ορια της επιστημονικης φαντασιας !
Ευχαριστω και γω που παρολο που απουσιασε το "παραρτημα των καφενεδων" (ας οψεται ο κρικοδιλας που μπερδεψε τα λαδια και χασαμε το καραβι) περασατε μια μερα που αξιζει να επαναλαβατε !!!! :beer:
Αυτα να τ' ακουει το "παραρτημα τζιβανιας" γιατι ολο λενε οτι εμεις με τα κολοτζιμπιες μας χανουμε το δρομο αλλα αυτοι βουλιαξανε το καραβι ! :rotflmao: :rotflmao:
Επισης μια απορια μου που εχω απο το πρωι :
Ο ταβερνιαρης γιατι δε γραφει ευχαριστιες ;;;; Τον φαγατε κι' αυτον ;;;
Τον γεμισατε γιουργια και αλλαξε επαγγελμα ;;;
Τον δειρανε οι συγχωριανοι του για τα μεσα που εβαλε να μαζεψει 300 στο "καρτερι" ;;;
η ειπε
ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΤΟ.GR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και εμεινε στην ιστορια !!!
:beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΗΣΑΝΤΕ βρε αγράμματε!!!
:a013: βλέπω μαθαίνεις γρήγορα :beer: :wave2:
ent_o_tsitas
14/05/2007, 20:35
Ενα μεγαλο ευχαριστω κι απο εμενα που με δεχτηκατε στην παρεα σας, αν και ηρθα last minute
και χωρις να γνωριζω κανεναν, (ας ειναι καλα η γυναικα που ειναι ακομα φοιτητρια).
Ενα ευχαριστω στο Γιωργο με το fazer600 (trooper νομιζω το nick του), που με πηρε στους ωμους του στην διαδρομη προς Κιατο και ενα μεγαλο ευχαριστω στον DimChios για την πολυ προσεχτικη διαδρομη απο Κιατο προς Λιμνη Δοξας.
Την επόμενη φορα με το καλο θα φερω και το γυναικακι να γράψει χιλιόμετρα!!!
(την παραμύθιασα πως εχει και αλλες γυναικες, αν και ημαστε 130 σβερκα!!!)
Υ.Γ. Cpt Haddock οταν με το καλο αλλαξεις την μηχανη, να παρεις το GS 1200, η αυτονομια του θα σε βοηθησει στην επομενη εκδρομη, οταν χαθεις στο βουνο!!
Νικος VStrom 650 (ο ψηλός μπακουρας)
ent_o_tsitas
14/05/2007, 21:19
Υ.Γ.2 Το Group 9 οταν εφτασε με το καλο στην Λιμνη δεν καταλαβα γιατι ετρεχε με κατι λαμπαδες ναααααααα στην εκκλησια ,μετα εμα8α οτι ο ναος ειναι του Αγιου Φανουρι μεγαλη η χαρη του, τι ταμα να ειχαν κανει αραγες τα παιδια?
;)
Me tin seira moy ena Mpravo ki apo mena se olous osous ekanan epityximeni ayth th volta........
Ante na eimaste kala na thn apolaysoyme kai toy xronoy.
παντα ορθιοι
fantacid
14/05/2007, 21:45
Να ειστε καλα ρε παλικαρια ...κ γορογονες!!!
τελικα αξιζε το τραβηγμα μου κ η διαδικασια της τραμπας (ελπιζω να μη μΕ θυμωσει το εξαρακι μου!)
γνωρισα απο κοντα τα καλύτερα παιδια του μοτο.γρ ειδα παλιες φατσες που σχεδον πεθυμησα κ εκανα ενα ταξιδακι αναψυχης που ειχα αναγκη!!
υποχρεωσεις δε με αφησαν να κατσω κ σημερα βραδυ να περασω απο δελεαρ (που καποιοι χρωστανε μπυρες....) κ να τα πουμε με την ησυχεια μας......
βασικα εχω ενα παραπνονο.....
αυτοι οι κολλημενοι οι πατρινοι γιατι μας σνομπαρουν ρε??
μονο τον βστρομερ ειδα (δε μπορουσε να μου κρυφτει ευκολα :lol:) αλλα σε καποια φαση ΤΣΟΥΦ χαθηκε κ αυτος!!
:beer: :beer: :wave2: :wave2: :beer: :beer: :wave2: :wave2:
DimChios
15/05/2007, 02:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από ent_o_tsitas
Ενα μεγαλο ευχαριστω κι απο εμενα που με δεχτηκατε στην παρεα σας, αν και ηρθα last minute
και χωρις να γνωριζω κανεναν, (ας ειναι καλα η γυναικα που ειναι ακομα φοιτητρια).
Ενα ευχαριστω στο Γιωργο με το fazer600 (trooper νομιζω το nick του), που με πηρε στους ωμους του στην διαδρομη προς Κιατο και ενα μεγαλο ευχαριστω στον DimChios για την πολυ προσεχτικη διαδρομη απο Κιατο προς Λιμνη Δοξας.
Την επόμενη φορα με το καλο θα φερω και το γυναικακι να γράψει χιλιόμετρα!!!
(την παραμύθιασα πως εχει και αλλες γυναικες, αν και ημαστε 130 σβερκα!!!)
Υ.Γ. Cpt Haddock οταν με το καλο αλλαξεις την μηχανη, να παρεις το GS 1200, η αυτονομια του θα σε βοηθησει στην επομενη εκδρομη, οταν χαθεις στο βουνο!!
Νικος VStrom 650 (ο ψηλός μπακουρας)
Καλώς ήρθες κι εδώ!
:beer: :beer:
Sotirios
15/05/2007, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ent_o_tsitas
Υ.Γ.2 Το Group 9 οταν εφτασε με το καλο στην Λιμνη δεν καταλαβα γιατι ετρεχε με κατι λαμπαδες ναααααααα στην εκκλησια ,μετα εμα8α οτι ο ναος ειναι του Αγιου Φανουρι μεγαλη η χαρη του, τι ταμα να ειχαν κανει αραγες τα παιδια?
;)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
τους φάνηκε μικρή λέει η βόλτα και θέλαν να την μεγαλώσουν.....:rotflmao:
Κομμένη η πλάκα τώρα όσα λέγονται πιστεύω πως λέγονται με καλή διάθεση. Από οτι άκουσα αγχωθηκε ο group leader και αυτο δεν ειν' καλό.., δεν έγινε και τίποτα εφόσον είχατε βενζίνη όλα οκ δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτά τα πράγματα, για το καλό όλων και το δικό του, αφού πάνω από όλα καθένας είναι υπεύθυνος για πάρτη του στις μότο.
Μπα.. οτι δεν θα προλαβει γουρουνοπουλο αγχωθηκε ο group leader οχι για το group του.. :rolleyes:
:lol: :lol: :rotflmao:
VegasKitty
15/05/2007, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μπα.. οτι δεν θα προλαβει γουρουνοπουλο αγχωθηκε ο group leader οχι για το group του.. :rolleyes:
:lol: :lol: :rotflmao:
Παντως ειχες τελειο τιμινγκ, γιατι πανω στο γουρουνοπουλο ηρθατε....
Ασε που πριν απο σας προσπαθουσαν να τους χορτασουν με "πρασσιναδα"... :eyepop:
Βεβαια δε νομιζω να προλαβατε το κοκορετσι αλλα αλλο αυτο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αυτα να τ' ακουει το "παραρτημα τζιβανιας" γιατι ολο λενε οτι εμεις με τα κολοτζιμπιες μας χανουμε το δρομο αλλα αυτοι βουλιαξανε το καραβι ! :rotflmao: :rotflmao:
το παραρτημα ζιβανιας, βλεπει, διαβαζει κ σημειωνει...:smokin:
κ ακυρωνει κ κατι αποστολες αμα λαχει...:evil: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Λοιπον παλι αποδειχτηκε οτι το moto.gr εχει παρεα και σεβασμο που αγγιζει τα ορια της επιστημονικης φαντασιας !
+100000
Καλιο αργα παρα ποτε λεει μια παροιμια .....!!!
Don' t worry .... τουλαχιστον εμεις οδηγουσαμε , εξερευνουσαμε , στρωναμε τις μηχανες .... οχι σα τους αλλους που τρωγανε πρασσιναδα και δεν ειχε χωρο το στομαχι τους για το γουρουνοπουλο :winka:
Απ΄την μεριά μου να ευχαριστήσω κι εγώ δημόσια όλα τα παιδιά που έτρεξαν ώστε να στηθεί σωστά αυτή οι εκδρομή και βέβαια όλους τους συμμετέχοντες. Είστε απίθανοι.:a013:
SPORAKIAS
15/05/2007, 13:30
ολα καλα...!!!:beer: :beer: :beer:
και του χρονου....:wave2:
ενα μεγαλο ευχαριστώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=756793#post756793) :wave2: :wave2: :wave2:
Ενα μεγαλο :a18: σε ολους αυτους που διοργανωσαν με επιτυχια μια τοσο μεγαλη , σε συμμετοχη εκδρομη :a08:
Ενα μεγαλο :a18: σε ολοι την παρεα απο την Πατρα ( Πατρινους & μη) για το απιστευτο
χαβαλε απο την αρχη μεχρι και το τελος της εκδρομης :beer:
Μην ξεχασω να αναφερθω και στον οδηγο μας που εκανε οτι ηταν δυνατον για να γνωρισουμε
καλυτερα τα οροι και τα βουνα (κατσαβραχα) του νομου.:look: :lol:
Και φυσικα την καλυτερη σκουπα της εκδρομης και του ευχωμαι ολοψυχα του χρονο να ειναι και παλι στην παρεα με μηχανη :beer:
ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a013:
Γνωρίζουμε πόσο ήταν και η φετινή συνολική συμμετοχή σε αριθμό μηχανών και ατόμων?:confused:
fantacid
16/05/2007, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Γνωρίζουμε πόσο ήταν και η φετινή συνολική συμμετοχή σε αριθμό μηχανών και ατόμων?:confused:
ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑ!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
περα απτη πλακα ας κανει μια σουμε ενας "διωργανωτης", ετσι για τα ρεκορτνς!
Cpt. Haddock
16/05/2007, 12:23
Γκρουπ 9: 18 μηχανές, 19 άτομα
afrotwin
16/05/2007, 16:04
lipon emena an den me efxaristisete prosopika gia kapio logo 8a ta paro sto kranio edo mesa leme
ke den ksero gia pio logo na ton vrite esis ala 8elo efxaristiria
toraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:mad: :mad: :mad:
lampros_fazer
16/05/2007, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
lipon emena an den me efxaristisete prosopika gia kapio logo 8a ta paro sto kranio edo mesa leme
ke den ksero gia pio logo na ton vrite esis ala 8elo efxaristiria
toraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:mad: :mad: :mad:
Σ'ευχαριστώ Άφρο για το γέλιο που μας προσέφερες όταν σε είδα να μπαίνεις στην ταβέρνα με το σκουπάκι κρεμασμένο..
:bigcry: :bigcry:
Ντάξει τώρα..; :look:
afrotwin
16/05/2007, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Σ'ευχαριστώ Άφρο για το γέλιο που μας προσέφερες όταν σε είδα να μπαίνεις στην ταβέρνα με το σκουπάκι κρεμασμένο..
:bigcry: :bigcry:
Ντάξει τώρα..; :look:
ti mono enas?:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
βασικα εχω ενα παραπνονο.....
αυτοι οι κολλημενοι οι πατρινοι γιατι μας σνομπαρουν ρε??
μονο τον βστρομερ ειδα (δε μπορουσε να μου κρυφτει ευκολα :lol:) αλλα σε καποια φαση ΤΣΟΥΦ χαθηκε κ αυτος!!
:beer: :beer: :wave2: :wave2: :beer: :beer: :wave2: :wave2: Αφού με το που έσκασες "μύτη" κατευθείαν στο βάθος κήπος για φαϊ.. :rotflmao:
Αnyway.. αριστερά ο :a012: :wave2:
(Τελικά μόνο ο costas81 μου ξέφυγε..)
88854
fantacid
18/05/2007, 01:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Αφού με το που έσκασες "μύτη" κατευθείαν στο βάθος κήπος για φαϊ.. :rotflmao:
Αnyway.. αριστερά ο :a012: :wave2:
(Τελικά μόνο ο costas81 μου ξέφυγε..)
εαν περασα κ με ειδες κ με εκλασες εισαι απαραδεκτος κ δε σου ξαναμιλαω........κακε!!!
:a26: :a26: