Σύνδεση

View Full Version : Χρονια Πολλα Nostra!Σωστα?

Vstrommer71
13/05/2007, 23:21
Αγαπητε μονδερατορα Χροοονια Πολλλαααα!!!
Οτι επιθυμεις!
Πολυχρωμος και Εντοιχισμενος!

Ο αντικαθιστων τον Ευχουλη206:D

STOYBI
13/05/2007, 23:32
Χρονια πολλα...... Πολυχρονος και ευτυχισμενος !!!!

:beer: :beer: :beer:

:wave2:

Nostra
13/05/2007, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
.... Οτι επιθυμεις!
Πολυχρωμος και Εντοιχισμενος!

αρχίσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...

χαίρομαι που συναντηθήκαμε πολλοί από εμάς εχτές στην εκδρομή αν και δεν είχαμε το χρόνο να γνωριστούμε όλοι με όλους...

και για να προλάβω τους ζητώκεράσει-man... το βράδυ στο δέλεαρ γλυκάκι :smilea: :smilea:

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

kalesin
13/05/2007, 23:52
χρονια πολλλαααααα

στα λεω τωρα στα βιαστικα, κ αν προλαβω θα τελειωσει κ κατι πιο σπεσιαλ που ετοιμαζω...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

OzZzZzY
14/05/2007, 00:02
:beer: :beer:

88300

Respect
14/05/2007, 00:08
Χρονια πολλά!! :a51:

88301

dammed_kittin
14/05/2007, 00:12
xronia polla
oti epithumeis

:beer:

johnpan
14/05/2007, 00:16
Κι από μένα πολλές ευχές Νόστρααααααααααα

Tropeas
14/05/2007, 00:26
Χρόνια Πολλάαααα Τάσο!!!
να σαι καλά πάντα ,
να συνεχίζεις έτσι με την υπευθυνότητα και τις επιλογές που σε ξεχωρίζουν !
(μία λάθος μόνο έκανες να πάρεις Χόντα αλλά να μην στο χτυπάμε μια ζωή...)
πάντα με υγεία όμορφες βόλτες και με την συνοδηγό σου παρέα!:beer: :beer: :beer: :wave2:

Nostra
14/05/2007, 00:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
(μία λάθος μόνο έκανες να πάρεις Χόντα αλλά να μην στο χτυπάμε μια ζωή...)

sosTa! :smokin:

ναι ρε, μη μου το χτυπάτε μια ζωή...

χτυπήστε καμιά μπιέλα... :evil: :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

thank you every and each one of you... (http://www.yonkis.com/mediaflash/unmillon.htm):wave2: :wave2:

vangelis 64
14/05/2007, 02:12
Χρόνια σου πολλά Τασούληηηηηη!!!!!

Εύχομαι να σκάς από ευτυχία αλλά μην το παρακάνεις κιόλας.:winka:

Να είσαι πάντα καλά να σε χαιρόμαστε!:beer: :beer: :beer: :beer:

:wave2: :wave2:

zubitos
14/05/2007, 05:24
χρόνια πολλά Τάσο,χθές σε γνώρισα και απο κοντά και χωρις να
ξέρω οτι εχείς γενέθλια σου έκανα και δώρο................

...........το χαρτί που σου έφερα στην τουαλέτα :lol:

ότι επιθυμείς :wave2:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
14/05/2007, 06:31
Χρόνια πολλά ομόσταυλε (μπεεεε:rotflmao: ) γεμάτος υγεία και μοναδικές στιγμές !

Χαρές και γλέντια με καλούς φίλους να έχεις στην καθημερινότητά σου και ότι άλλο επιθυμείς να σε συντροφεύει στη ζωή σου !

Χρόνια πολλά ρε Τάσο μας, χίλια χρόνια να ζήσεις να παίρνουν το καλό παράδειγμα της ανθρωπιάς ακόμα και τα πεντασέγγονά μας !

TROOPER
14/05/2007, 06:51
ΤΑΣΟΥΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

angel-m
14/05/2007, 07:37
Χρόνια πολλά Τάσε μας γεμάτα υγειά κι όμορφα ταξίδια.... :beer: :beer: :beer: :beer:

catmaster
14/05/2007, 07:54
Πάντα όρθιος και πολύχρωμος .... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

και με Honda .... :beer: :beer: :beer:

KaterinaX
14/05/2007, 07:54
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!

nakkip
14/05/2007, 07:57
Χρονια Πολλα

airamhag
14/05/2007, 08:08
χρονια πολλλλααααα και οτι επιθυμεις!!!!:beer: :beer:

Giorgos19
14/05/2007, 08:09
Χρονια πολλα ρε Τασε!
Να σαι παντα καλα με πολλα ορθια χιλιομετρα!
Αντε και με το 1000αρι!:lol:

:beer: :beer: :beer: :beer:

el_hymador
14/05/2007, 08:13
χρονια πολλα και καλα

οτι επιθυμεις , ομορφα και ασφαλη χιλιομοετρα να εχεις.:beer: :beer: :beer: :wave2: :sun:

Λεωνίδας
14/05/2007, 08:20
Χρόνια πολλά με υγειά πάντα και πολλές ευτυχισμένες στιγμές :wave2:

Sotirios
14/05/2007, 08:21
Χρόνια πολλά και καλά Τάσο με Υγεία πάνω από όλα.

kalgeorge
14/05/2007, 08:21
xronia polla man, na eisai kala kai oti epithymeis :beer: :wave2: :beer:

zephyr1
14/05/2007, 09:15
Τασε χρονια πολλα και σου ευχομαι ολα τα ''καλα σου'' ονειρα να γινουν πραγματικοτητα.:beer:

Daemon
14/05/2007, 09:18
Χρονια πολλα Τασο, πολλα και ωραια χιλιομετρα να εχεις :beer:

:beer: :wave2: :beer:

Cpt. Haddock
14/05/2007, 09:18
Χρόνια πολλά ρε χαμένε!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ό,τι επιθυμείς :wave2:

xampos
14/05/2007, 09:30
χρονια πολλα :beer: :beer: :beer:

PanVas
14/05/2007, 09:36
:beer: :beer: :beer: :beer: Χρόνια πολλά! :beer: :beer: :beer: :beer:
Δεν έφταναν τα χρόνια που έχασες με το άγχος της εκδρομής, πάρε άλλο ένα τώρα που έχεις γενέθλια.... :lol: :wave2:

Nik0s
14/05/2007, 09:44
Τάσαρε χρόνια πολλά και καλά !

Ότι επιθυμείς φίλε !

:beer: :beer: :wave2: :beer: :beer:

DimChios
14/05/2007, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Πάντα όρθιος και πολύχρωμος

και με Honda .... :beer: :beer: :beer:

Ε,ναι! Τί άλλο?

Να πάρει ας πούμε το K7?Αφου είναι κουλός, χαράμι θα πάει το μηχανάκι!

:rotflmao: :rotflmao:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ Ο,ΤΙ ΠΟΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ταύρος κι εσύ,ε?

Μα όλα τα καλά παιδιά τέτοιο ζώο να είμαστε ρε γμτ?

:lol:

LINA
14/05/2007, 10:08
Χρόνια Πολλα και ΠΑΝΤΑ με το χαμογελο στο προσωπο σου και ΠΑΝΤΑ υγεια στα χρονια της ζωης σου

+odigos να τον χαιρεσαι αν και ειμαι σιγουρη !!! :D

Trickster
14/05/2007, 10:10
Χρόνια πολλά man! Ότι επιθυμείς!!

LIBYKOS
14/05/2007, 10:15
Τάσο, χρόνια πολλά φίλε, ό,τι επιθυμείς να το βρεις και να είσαι πάντα υγιής!!!!

geopitt
14/05/2007, 10:16
Χρονια πολλα τασο πολυχρονος

BILLY FILTH
14/05/2007, 10:48
χρόνια πολλα αγόρι :beer:

cityfly
14/05/2007, 10:48
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2:

sotpag
14/05/2007, 11:02
χρονια καλα παντα με υγεια :wave2:

VegasKitty
14/05/2007, 11:19
Ο Τασους γιορταζει... :look:

ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΑΑΑΑΛΛΛΑΑΑΑ!!!

Και πολλα, και οπως τα θες, και παντα με υγεια και χαρα :D

Και μην ξεχναμε τις συνεχες αναζητησεις :winka:

Meth
14/05/2007, 11:34
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΟΥΛΙΑΝΝΑ .

:a07: :a07: :a07::a07::a07::a07::a07::a07::a07::a07::a07::a07::a07::a07:

evvou
14/05/2007, 12:24
:) χρονια πολλα και καλα Τασο :beer: να σαι παντα γερος και χαμογελαστος :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

afrotwin
14/05/2007, 13:25
xronia pola riniko diafragma tou tasou
tasodiafragma diladis..
na ta ekatostisis ke meta ama feris tis apetoumenes eksetasis paravola ke lipa sou dinoume ala 5 xronia paratasi

na mas prosexis ton taso
ke na min fternizese poli giati xalai....

ti kita re
prota i miti den vgike ke meta esi eos ke ta podia?

aporo re me tetia prosonte giati den egines aromatopios
i toulaxiston evreos...

xronia pola re na se xeromaste na ise panta kala dinatos ke eftixismenos
ke ka8e epi8imia sou na ine diatagi gia tin zoi...
:wave2: :wave2:

+odigos
14/05/2007, 13:39
xronia polla ki apo mena ..... hmmm an kai ta pame idi :winka:

paides euxaristo poly gia tis euxes

nai nai ton xairomai!!!

:wave2: :wave2: :wave2:

VANDA
14/05/2007, 13:43
Χρόνια σας πολλά και όμορφα! :wave2:

alximistis
14/05/2007, 13:56
Ω μα τι λέτε! Εορτάζετε!!!
Χρόνια πολλά και πολύ καλά χαμένε. Ότι επιθυμείς και μόνο με χαμόγελο.
Και... μείωσε λίγο το διάβασμα. θα ρέψεις αγόρι μου...

Tsakalaki
14/05/2007, 14:11
χρόνια πολλά και καλά άγνωστε....:D :beer:

byron
14/05/2007, 14:15
Χρόνια πολλά φίλε !!!! :beer: :beer:

Nefeli
14/05/2007, 14:51
Χρόνια πολλά

Και καλά

Με υγεία

Αγάπη

Ευτυχία

Χιούμορ

Κ.λπ.

:sun:

npat
14/05/2007, 15:02
Χρόνια πολλά σχεδόν συν-εορτάζοντα! Ότι επιθυμείς.

gixxerpap
14/05/2007, 15:56
κοιτα ρε παλι ρεζιλι εγινα, και μιλησαμε και στο τηλεφωνο.......ιδεα δεν ειχα....
χρονια πολλα, χρονια καλα, γεματα υγεια, φιλους & ταξιδια!!!

γλυκο μη μου φερεις..................... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
14/05/2007, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από +odigos
xronia polla ki apo mena ..... hmmm an kai ta pame idi :winka:

Πρωϊ-πρωϊ τα είπατε? :blush:

TROOPER
14/05/2007, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

γλυκο μη μου φερεις..................... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΠ ΕΡΕΨΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ !!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΙ ΜΛΚΣ !!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nostra
14/05/2007, 17:03
@ Vstrommer69 : να 'σαι καλά που με θυμήθηκες, να είσαι ... ωχ ...τραγούδι είναι αυτό!

@ Stoybi : Thank you very vrexei much... πως πάνε οι ασκήσεις "ξεχνάω τί δουλειές μου ζήτησε να κάνω" που εφάρμοζεις στη γυναίκα σου? θα χρειαστώ ιδιαίτερα...

@ Kalesin aka σαλταπήδας : ρε Λιά, τελικά αυτό το special τί έγινε ρε? το έκαψες?

@ OzZzZzY : ευχαριστώ νέε μου, αλλά ο νους σου έπρεπε να είναι στο διάβασμα και όχι στο elias_gr (avatar) ... :lol:

@ respect : :a19:

@ dammed_kittin: ευχαριστώ μικρή, από αυτά που επιθυμείς σου έρχονται αυτά που κυνηγάς...

@ Johnpan : ευχαριστώ Γιάννη... να δω πότε θα γνωριστούμε κι από κοντά...

@ tropeas : Λάμπρο να είσαι καλά, εύχομαι να κάνεις και εσύ σύντομα ένα Honda-λάθος :p

@ vangelis 64 : Πορο-μένε... σε εσένα τί να πώ... άσε στα είπα στο τηλέφωνο...

@ zubitos : τα χρήσιμα δώρα είναι τα καλύτερα... ακόμα κι αν θες απλά να σκουπίσεις τα χέρια σου... ευχαριστώ... και για τις ευχές και για το κωλόχαρτο... lol:

@ makis206 : Μανώλη, ψυχάρα, είναι ορισμένοι άνθρωποι που θα έπρεπε να βρίσκονται πιο κοντά στη φυσική (και ουχί μόνο διαδικτυακή) καθημερινότητά μας και είσαι ένας από αυτούς ρε μπαγάσα...

@ trooper : Γιώργη ευχαριστώ ρε αδερφι... ( με Ι όχι με Η)... θυμήσου στα επόμενα γενέθλιά σου να σου πάρω δώρο ένα ζευγάρι τσόκαρα να χρησιμοποιεί η Φωτεινή... κάνουν καλή δουλειά... κατ' ευθείαν μελανιές και πρήξιμο, όχι ερασιτεχνισμοί... :rotflmao:

@ angel-m : Ευχαριστώ Μαρία, άντε φρόντισε να ξεκολλήσεις λίγο με το Ζ, να του πάρεις τον αέρα να πάμε καμιά βόλτα και μαζί...

@ catmaster : Ακηηηηηηηηη.... για το όρθιος δε μπορώ να σχολιάσω, μας διαβάζουν πολλοί.. αλλά για το πολύχρωμος ας είναι καλά το condommi... :lol: Μωρέ εγώ με honda θα είμαι, ο troopas πρέπει να επανέλθει στο σωστό δρόμο... sosTa?

@ KaterinaX : ευχαριστώ πολυ κοπελιά...

@ nakkip : ευχαριστώ πολύ φίλε... εσείς με το stromaki μου δημιουργείτε όμως οικογενειακά προβλήματα με τη σέλα του συνοδηγού... χαχαχα

@ airamhag : άιντε Μαρία, πάρε κι εσυ ένα χρέπι να σε βάλουμε στην μοτοομάδα των αμαζόνων του μοτο.γρ

@ Giorgos19 : Ευχαριστώ Γιωργάκη... και συ εύχομαι να σου πάνε καλά σπουδές, δουλειά, "παρέα"

@ el_hymador : Κώσταααααα.... ρε φίλε ήρθαμε για καφέ στο Βραχάτι μετά την εκδρομή και δε σκέφτηκα να σε πάρω τηλ... δίπλα ήσουνα ρε γμτ... Ευχαριστώ... σίγουρα θα βρεθούμε πάλι σε βόλτα...

@ Λεωνίδας : Ευχαριστώ ρε Λεμονίδα, άντε κι εσύ αποφάσισε επιτέλους να πάρεις ένα μεγαλύτερο μηχανάκι να έρχεσαι που όλο δικαιολογίες βρίσκεις να μας αποφεύγεις...

@ Sotirios : Χάρηκα για τη γνωριμία από κοντά Σωτήριε... είπαμε Σπαρτιάτης αλλά όχι και με το σταγονόμετρο τη βενζίνη... άκου 370 χλμ. αυτονομία :hypnotize :lol: ευχαριστώ man, όταν θα κατέβω προς Γύθειο θα σε πάρω τηλ. να συναντηθούμε...

@ kalgeorge :Ρε γιώργ' ... εξαφανιζόλ ρεεεε.... άντε να παίξουμε κάνα ποδόσφαιρο... ξέρεις, ξύλινο επιτραπέζιο... :wave2:

@ zephyr1 : Παναγιώτ'... όμορφες βόλτες, όμορφες παρέες και όμορφη οικογένεια φίλε... Αντε να δω πότε θα βρεθούμε...

@ Daemon : Ευχαριστώ Αντρέα .... μη μου αγχώνεσαι όμως... όλα θα πάνε καλά ... θετική ενέργεια να έχουμε και καλούς φίλους... χαμένε.... ε, χαμένε.... :rotflmao:

@ Cpt. Haddock : Ηλία μου, στα πάνω και στα κάτω, σε άμπωτες και πλημμυρίδες... σε όλα χρειάζονται οι φίλοι... Καλά να είναι τα χρόνια μας... τα πολλά ας τα πάρουν άλλοι...

@ Bandit-akos : Ευχαριστώ ρε όργιο... να σου πω ? αυτό που γράφεις για τη σκλεναρίκοβα στην υπογραφή σου... έχεις καμιά άκρη lol:

@ PanVas : το ισοζύγιο θα παραμείνει στα 29 man... χαμόγελο και χιούμορ χρειάζεται η ζωή μας αλλιώς... γάμησέ τα... θα γίνουμε σαν τον afro.... :rotflmao:

@ Nik0s : Ευχαριστώ Νικόλα... να σου πω... τώρα που γνωριστήκαμε, να σου στείλω ένα χειρόγραφο προσχέδιο να το στείλουμε τυπογραφείο? :evil:

@ DimChios : βρε αρχικάγγουρα, για αυτό με συμπαθείτε... γιατί σας τα πρήζω... χαχαχα...
μια χαρά ζώα είναι οι ταύροι ρεεεεεεε... λίγο τα κέρατα με ανησυχούν αλλά είναι Ταύρος και η ελενα... χαχαχαχα

@ LINA : Λινάκι... ευχαριστώ πολύ κοπέλαρα... να κάνεις όμορφα ταξίδια και να ευχαριστηθείς τη ζωή σου με την κοράκλα σου και να μην έχεις έγνοιες...

@ Trickster : Γεια σου ρε μάστορα... ευχαριστώ πολύ....

@ LIBYKOS : τελείωνε Γιάννη με τους αγώνες μπας και πάμε καμιά βόλτα μαζί.......

@ geopitt : thanks george... άιντε ξεκούνα να πάμε καμιά βόλτα οι ομόσταβλοι....

@ BILLY FILTH : γεια σου ρε Μπίλια... να 'μαι καλά ρε όποτε χάνεστε να σας ψάχνω ρεεεεε....χαχαχα

@ cityfly : πολύ μπύρα ρε παιδί μου... τί κάνεις? μεθυσμένο θα βγει το γλυπτό... χαχαχα

@ sotpag : ευχαριστώ ρε Σωτήρη... κάποια στιγμή θα σας κουβαληθώ στη Λαμπρινή, πού θα πάει... ευχομαι να ξεμπερδεψεις σύντομα με τις ιστορίες με το πόδι, μαθαίνουμε και ρωτάμε κι εμείς από εδώ και συμπάσχουμε... :wave2:

@ VegasKitty : πήρες εξοπλισμό, πήρες τα βουνά, πάρε και μηχανή επιτέλους....χαχαχαχα... ευχαριστώ κατερίνα...

@ Meth : Θανάσ'... είπα κι εγώ να ασχολούμαι με κάτι στη ζωή μου να μου τα πρήζεις... μου κουβαλήθηκες κι εδώ μέσα... χαχαχα... ευχαριστώ κουμπαράκι... ετοίμαζε κάνα 20ευρω... ξέρεις εσύ... :winka:

@ zanDark : Ευούλα, χάθηκες ρε ψυχή... από ότι καταλαβαίνω όμως περνάς καλά οπότε και οι δικές μου ευχες σε συντροφεύουν... φιλάκια...

@ afrotwin : se esena ti na po tora... eisai aneksantlitos, aneksitilos, anepireastos kai aneparkhs... eyxomai h akrateia na teleiosei syntoma kai na mporeis na mas klaneis me tin isixia sou ki emeis apo ta gelia ... na eisai kala man...

@ +odigos : εσένα δε σου μιλάω... μα είσαι σοβαρός άνθρωπος εσύ? πήγες και με παντρεύτηκες? γιατί ρε παιδάκι μου? μα τόση στραβομάρα πια?
με σένα θα τα πω κατ' ιδίαν, δε βγάζω τα οικογενειακά μου στα fora εγώ... χαχαχαχα

@ VANDA : thank you αλκηστις, να είστε κι εσείς καλά και πες στον κώστα ότι θα λείψουν οι φωτός του από την φετεινή εκδρομή... να προσέχεις το transalpάκι και να είστε καλά...

@ alximistis : ποιο διάβασμα ρε όργιο? με εσάς που έχω μπλέξει? άντε τελείωνε με τις κατασκευές αντιστήριξης Καλατράβα, γίνε καλά να σε βλέπουμε συχνότερα... Υγεία φίλε και θετική ενέργεια...

@ Tsakalaki : ο άγνωστος εμ-πόλεμος... χαχαχαχα..... τσάκαλος είσαι ρε καρντάση... ελπίζω να γνωριστούμε κι από κοντά... (μακρυά από τον oldman εσείς που είστε επάνω, είναι ... καλή παρέα... χαχαχαχα)

@ srx6 : Γεια σου ρε Παγκρ..εεεε... Υμηττ.. φτουυ... Βύρωνα... !!! να προσέχεις το τουόνο, δαγκάει και εμείς σε θέλουμε υγιή και καλά να μας συνοδεύεις στις εξορμήσεις μας... Φιλάκια...

@ Nefeli : Εμ , εσύ μετά την πίτα όλο με τους γείτονές σου ασχολείσαι.... χαχαχαχα.... φυσικά χιούμορ καλή μου... είναι το ισχυρότερο φάρμακο του στυλ "χαμογελάτε, κάνει τους άλλους να ανησυχούν"...

@ npat : Ε, μα κι εσύ πήγες και γεννήθηκες 13... μέρα είναι αυτή? ενώ εγώ βγήκα δεκαμηνίτικος και διάλεξα και γαμώ τις ημερομηνίες και γαμώ τις μηχανές... όπως κι εσύ...

@ gixxerpap : εσύ μη ξεχνάς το στοίχημα, 1/3/2008 θα έχει φύγει το τζιξεράκι... τρακτέρ το κατάντησες... σσσστ... μας ακούνε... χαχαχαχαχ

σας ευχαριστώ όλους και για τα τηλέφωνα και για τα ΠΜς ... (http://www.yonkis.com/mediaflash/unmillon.htm) είστε/είμαστε η καλύτερη παρέα για να πορευόμαστε όμορφα στην καθημερινότητά μας...

sosTa ? :smokin:

latris mixanis
14/05/2007, 17:08
Νοστα, κωλόστρα, κλανόστρα, μόστρα, ανακατόστρα.... σιδερόστρα Χρόνια Πολλά, σου εύχομαι αν τα καλύτερα δεν έχουν έρθει να έρθουν τώρα ή αν έχουν έρθει, να έρθουν ακόμη καλυτερα!!

Να έχεις πάντα όμορφα χιλιόμετρα στη ζωή σου..

dirtbird
14/05/2007, 20:09
X.Π.Ν.Τ.Ε. & Μ.Ο.Μ.Ε. (χωρίς F:cool: )

:rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:

(μην με υπολογίζεις για 'θέση' 103 στην βιβλιογραφία) :winka:

Lupo
14/05/2007, 21:15
Χρόνια πολλά καλά κι ευτυχισμένα

jpk chios
14/05/2007, 21:36
ΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΝΤΕ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΡΑΚΟΣΑΡΙΣΕΙΣ(... :lol: )ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.:a2: ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ...:a9:
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ...
http://www.moto.gr/forums/newreply.php?s=&action=newreply&threadid=39726
http://www.youtube.com/watch?v=DyYpBStw0Uk&mode=related&search=

KaTaNaS
14/05/2007, 21:52
χρονια πολλα ψυχουλα :sun: :wave2:

ορθιος παντα με αγαπη και υγεια

fantacid
14/05/2007, 22:30
χρονια πολλλλλα!!!

Uriah Heep
15/05/2007, 08:55
Xρόνια πολλά!

Maira
15/05/2007, 09:06
Χρόνια Πολλά ρε παλικάρι!!!!!

Πάντα όμορφα χιλιόμετρα, και πάντα με όμορφη παρέα!!!!!

kostisthegreek
15/05/2007, 12:24
Χρόνια πολλά και καλά χιλιόμετρα!!!

pissaman
15/05/2007, 12:37
Χρόνια πολλά και από εμένα...:beer: :beer: :beer:

nickmonstro
15/05/2007, 12:59
Αν και καθηστεριμενος κατα μια ολοκληρη μερα,Χρονια πολλα και απο εδω Τασο!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

SPORAKIAS
15/05/2007, 13:42
χρονια πολλα αγορινα και οτι επιθυμεις....:beer: :wave2: :beer:

nktR
16/05/2007, 18:57
Xρόνια σου παλλά Ταύρε, με υγεία και ευτυχία :beer:

:sun: :sun: :sun:

adam_tsouk
16/05/2007, 21:03
χρονια πολλα...... ΜΟΥΤΣΕ

:lol: :lol:

παντα γερός

Nostra
17/05/2007, 10:42
@ latris mixanis : ανήσυχο πνεύμα.... το κουδουνόστρα ξέχασες :D .... ευχαριστώ κορίτσι , κι εσύ ό,τι επιθυμείς να σου τύχει σύντομα...

@ dirtbird : Ρε βρωμόπουλε :lol: ... ακόμα προσπαθώ (όχι με πάθος βέβαια) να αποκρυπτογραφήσω το αρκτικόλεξο... εκεί που το 'χω κάπου το χάνω... lol lol lol
(στη βιβλιογραφία θα είσαι μέσα... εκδότη που θα βρουμε δε ξέρω.... )

@ Lupo : Ευχαριστώ ρε κούκλε.... άντε να δούμε πότε θα συναπαντηθούμε με εσάς του νότιους... :beer:

@ jpk chios : Α, ρε χίος!!! σαν πολλοί δε μαζεύεστε από το μαστιχονήσι? :lol: ευχαριστώ για τις ευχές... μέχρι τα 200 είμαι ευχαριστημένος εγώ... είμαι και οικογενειάρχης άνθρωπος τώρα... :winka:

@ KaTaNaS : Ψυχάρα!!! γίνε καλά γρήγορα ρε Σταυρί και θα σου κάνω ένα πάρτυ τύφλα να 'χει ο Κελαηδόνης .... φιλούθκια....

@ fantacid : Φαινόμενο, χάρηκα που σε γνώρισα ρε συ στην εκδρομή.... όταν ανέβω πάνω να κανονίσουμε να συναντηθούμε ρε.... :beer:

@ Uriah Heep : Monsieur le Basile, je te remercie... tes voyages representes les reves de tous les motocyclistes... Bonheur mon ami et j'espere que nous nous rencontrons quand j'irai la.... :beer:

@ Maira : Ιωαννάκι, ευχαριστώ πολύ και εύχομαι σύντομα να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για αλλαγή μοτοσακού για να μπορέσει επιτέλους η ελληνική επαρχία να κοιμάται ήσυχη χωρίς το φόβο να τους ξυπνάς με το πραπρά σου.... :D

@ kostisthegreek : Ευχαριστώ πολύ man, να είσαι καλά.... :wave2:

@ pissaman : thank you κύριε Χρήστο μας... υπόχρεος για δεύτερη φορά... Καλές βόλτες να έχεις αλλά με φειδώ γιατί η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και η παντόφλα καραδοκεί... :rotflmao:

@ nickmonstro : Φίλε Νίκο με τόσο αερό-ξυλο που έφαγες στην εκδρομή είναι λογικό να καθυστέρησες... χάρηκα για την βόλτα που κάναμε και που ανακάλυψες τελικά περισσότερα μέρη από εμάς... :evil: lol lol lol lol

@ SPORAKIAS : Γιώργο thanks... αν και είσαι λίγο κάγγουρας και καβαλάς και kawasaki και στο 5Χ5 συγκρίνεσαι με τον τασο μητρόπουλο-τσεκούρι... :lol: εντούτοις είσαι καλό παιδί παρότι ανακυκλωτής... (όλο καλές κουβέντες δε σου είπα? lol lol )

@ nktR : Κύριε συν-Ταυρε ευχαριστώ για τις ευχές... να ξέρεις ότι οι ταύροι εκτός από εγωίσταροι και επίμονοι ως ημίονοι είμαστε πάνω από όλα ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ... τα κέρατα με ανησυχούν λίγο... αλλά δε βαριέσαι ... θα αφήσω φράντζα-μαλλί ... χαχαχαχαχα

@ adam_tsouk : Ευχαριστώ πολύ Λούτσε :lol: κι εσύ ότι επιθυμείς φιλάρα αδαμάντινε... ακομα έχω ονειρώξεις όταν σε σκέφτομαι με την κοκκινούλα τη φόρμα σου στην εκδρομή.... :rotflmao:

Να είστε γεροί και υγιείς όλοι σας...

javaneze
18/05/2007, 22:15
Leader-αρα Χρονια πολλα και καλα! Να σε χαιρεται η οικογενια σου και να σε χαιρομαστε και εμεις!

Πολλες ευχες απο εμενα και την Ευδοκια!:beer:

Nostra
18/05/2007, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Leader-αρα Χρονια πολλα και καλα! Να σε χαιρεται η οικογενια σου και να σε χαιρομαστε και εμεις!

Πολλες ευχες απο εμενα και την Ευδοκια!:beer:

ούρα-ούρα-ουραγέ... :lol: :lol: :beer: :beer: :beer:

ευχαριστώ νικόλα....

ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα...

:wave2: :wave2: :wave2: