View Full Version : ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Moto.gr - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Aggelos_SV
15/05/2007, 00:13
Μωρε στο αλεσμα δεν εχω προβλημα..
...αλλα για φαντασου να σε πιασει κοψιμο στην εθνικη...αστα και χεστα καλυτερα,πολυ ρισκο :lol: :lol:
Μια χαρα τη βολεψα με τα κοκορετσογουρουνα!!
Πάντως μπιφτέκι που φάγαμε κι εμείς...... όλα καλά.
να πω και εγω ενα ευχαριστώ σε όσους εβαλαν το χεράκι τους ωστε να περάσω μια φανταστική μέρα , με ωραίους ανθρώπους. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
αντε και του χρόνου
και
να μην με βάλετε ξανα σκούπα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
.....
Οι sniper και hornet αλλα μας ειπαν για το μπιφτεκι.Δεν επετεψαν να προσγειωθει πιατο με μπιφτεκι στο τραπεζι :sad:
.....
Αντί να πείτε ένα ευχαριστώ που δεν δώσαμε την παραμικρή ευκαιρία στο μπιφτέκι δολοφόνο να σας επιτεθεί.... και να σας δω να βγάζετε μπουφάν, κράνη, γάντια, δερμάτινα/παντελόνια whatever, κάνετε και μουτρα....
Του χρόνου ΟΛΟΙ μπιφτέκι! Να δούμε πόσο γρήγορα πάει το μοτοσακό του καθένα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
......
Φαράσι θα σε βάλουμε.... να φορέσεις και την french maid ένδυση :lol:
88769
blackbusa
15/05/2007, 16:28
να πω και εγω ενα ευχαριστώ σε όσους εβαλαν το χεράκι τους ωστε να περάσω μια φανταστική μέρα , με ωραίους ανθρώπους. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
αντε και του χρόνου
και
εχμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ..........................................εεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........................
ααααααααααααααααααααααααααααα.........................ουυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..................
:evil: :evil: :evil:
Υ.γ. Τα 15 λεπτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.γ2. Χρησταρα:a23:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αντί να πείτε ένα ευχαριστώ που δεν δώσαμε την παραμικρή ευκαιρία στο μπιφτέκι δολοφόνο να σας επιτεθεί.... και να σας δω να βγάζετε μπουφάν, κράνη, γάντια, δερμάτινα/παντελόνια whatever, κάνετε και μουτρα....
Του χρόνου ΟΛΟΙ μπιφτέκι! Να δούμε πόσο γρήγορα πάει το μοτοσακό του καθένα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σωστα εμενα επιασε εχμμ χιλιομετρα ανα ωρα
Cpt. Haddock
15/05/2007, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τι είχε το μπιφτέκι ρε σεις;
Εγω το εξαφάνισα....
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι είχε το μπιφτέκι ρε σεις;
Εγω το εξαφάνισα....
:D
αα.. γι'αυτο πηγαινες τοσο γρηγορα στην επιστροφη, και ελεγα εγω.. :lol: :lol:
ρε ξεκολλήστε.... :rolleyes:
μια χαρά ήταν το μπιφτέκι στην αναγνωριστική...
απλά ήταν λίγο άψητο και έτρωγε τις πατάτες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
το φαγητό της εκδρομής πιστεύω ότι κατά γενική ομολογία ήταν καλό...
τώρα όποιος περίμενε να του έρθει από πάνω ο σερβιτόρος για να παραγγείλει ...έχασε...
σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παίρνεις πρωτοβουλία όπως έκανε ο orizontas...
μπήκε μέσα στο σφαγείο του γουρουνιού... βούτηξε δυο πιατέλες και εξαφανίστηκε... :beer: :beer:
:wave2: :wave2:
Cpt. Haddock
15/05/2007, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
αα.. γι'αυτο πηγαινες τοσο γρηγορα στην επιστροφη, και ελεγα εγω.. :lol: :lol:
γρήγορα; :look: :uplate:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
taxydromos
15/05/2007, 17:11
βρευ...ποτε δεν τρως μπιφτεκι οξω γιατι οι εστιατορες βαζουν ολα τα περισευματα μεσα, εφοσων κατι τετοιο δεν ειναι εμφανες!
το φαγητο ηταν νοστιμοτατο και το σερβις ταχυτατο...με τοσους πεινασμενους μαντραχαλους αυτο ηταν παρααα πολυ ικανοποιητικο...
fantacid
16/05/2007, 12:29
μπιφτεκι δεν επχιχειρισα γιατι δεν επεζε avaliable room μετα τα κοκορετσα...
αλλα απο οσο καταλαβα το προβλημα δεν ηταν με 1 ή 2 μπιφτεκια......
το προβλημα αρχιζε οταν τα μπιφτεκια ειχαν 2ψηφιο νουμερο
:lol: :lol: :lol:
adam_tsouk
16/05/2007, 21:15
αντε και του χρόνου
και
αφου κ οταν δε χρειαζομασταν σκουπα εκει πισω ησουν χαμενος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σαργε!
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimostenhs
Mε τη σειρα μου και εγω να πω οτι ηταν μια πολυ ωραια χαλαρη βολτουλα που ειδαμε καποια ωραια μερη και γνωριστηκαμε...!Αγαπητε deamon ηταν ποοοολυ ωραια και να ξερεις οτι το δικο μας group ειδε κατι παραπανω απο τους υπολοιπους και να ξερεις οτι δεν χαλαστηκαμε αφου και την λιμνη ειδαμε και στην ταβερνα πηγαμε...καναμε ενα δικο μας προγραμμα!Μακαρι και στο μελλον να ξαναπαμε μια τετοια ωραια βολτα ολοι εμεις που πηγαμε αλλα και ολοι αυτοι που δεν ακολουθησαν!Deamon ησουν ωραιος leader(λιγο στις στροφουλες να ανοιγες θα ησουν ακομη καλυτερος) και να μην χαλιεσαι για μια μαλακια!Καλη συνεχεια σε ολους και παντα ορθιοι!!!!!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
μην τον ζοριζετε ρε σεις, θα μαθει να παει πιο γρηγορα, που θα παει...
:sad: :sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μακαρι να ημουν και εγω...
:a35:
taxydromos
17/05/2007, 19:59
βρε καλως τον!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μην τον ζοριζετε ρε σεις, θα μαθει να παει πιο γρηγορα, που θα παει...
:sad: :sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω ελεγα να κοψω και αλλο.. :hypnotize ;) :lol:
Cpt. Haddock
18/05/2007, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μακαρι να ημουν και εγω...
:a35:
+955 :mad: