View Full Version : ΚΟΚΚΙΝΟ &ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
costas_k
14/05/2007, 10:42
ΤΟΠΟΣ>Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εξω απο carrefour στο ΙΛΙΟΝ
ΧΡΟΝΟΣ>ΚΥΡΙΑΚΗ πρωι
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ>Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ Β ΑΝΔΡΙΚΟ?ΡΟΛΟ,Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο Μ....ΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ(Α ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ)
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ.....
ξεκιναω χθες πρωι απο το σπιτι,και κατευθυνομαι προς τελεφερικ παρνηθας για βολτα...εξω απο το carrefour ,υπαρχει ενα φαναρι,το οποιο με πιανει κοκκινο και σταματαω ,εγω,διπλα μου ενα αμαξι και πιο δεξια ενα ζευγαρι με παπι.το περιμενουμε να αναψει πρασινο πανω απο μισο λεπτο ,και ενω χαζευα με ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ενας(ενα ford sierra νομιζω ηταν) με πανω απο 70χλμ.κοιταζομαστε με τον παπακια και σχολιαζουμε.αναβει πρασινο φευγουμε και στον επομενο φαναρι ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ τον τυπο με το sierra.ωπα λεω εδω ειμαστε...
εγω>καλημερα,ωραια τα περνας τα κοκκινα
αυτος>και εσενα τι σε νοιαζει?
εγω>αν περνουσε κανενας θα τον σκοτωνες,και εισαι και μεγαλος ανθρωπος ντροπη
αυτος>κανε μου τη χαρη που μου κανεις και παρατηρησεις
εγω(αρχιζω και φορτωνω σιγα σιγα)
εγω>ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΕ ΚΙΝΔΥΝΕ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
αυτος.ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ,ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ?
ΕΓΩ>Τον στολισα με λιγα κοσμητικα επιθετα και εφυγα.....αυτος εμεινε να ωρυεται μεσα στο κ@λαμαξο του...
θα μου πειτε,τωρα τι ανακατευεσαι?Ε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ,αλλα μου την εσπασε το θρασος του τυπου,που πηγε να βγει και απο πανω.προσεχετε παιδια καλοκαιριαζει,και το χανουν μερικοι...
Gandalf dr685sm
14/05/2007, 10:58
Τσάμπα σάλιο χάλασες.... αν μου λες οτι ήταν και μεγάλος σε ηλικία, δυστυχώς αυτοί οι τύποι μαθαίνουν μόνο αν τους πονέσει η τσέπη.
Αν στο επόμενο φανάρι ήταν κάποιος Ζ ή Τροχαίος και του έκοβε την 700αρου και του έπαιρνε δίπλωμα και πινακίδες για το κόκκινο , εκεί θα του έφευγε η μαγκιά. Βλέπεις όταν ο άνθρωπος είναι απαίδευτος και χωρίς αγωγή (γενικώς) μόνο σαν τα γαίδούρια καταλαβαίνει... με βουρδουλιά για να ξε-μουλαρώσει.
Εσύ φίλε μου, μόνο την ζαχαρένια σου χάλασες μιας και ο μαλάκας αυτός, μυαλό δεν μπορεί να βάλει τώρα.
Gandalf
LsKostas
14/05/2007, 11:21
θα μου πειτε,τωρα τι ανακατευεσαι?Ε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ,αλλα μου την εσπασε το θρασος του τυπου,που πηγε να βγει και απο πανω.προσεχετε παιδια καλοκαιριαζει,και το χανουν μερικοι...
Aν δεν ανακατευτεις εσυ,τοτε αυριο απ το ιδιο σημειο θα ξαναπερασει με κοκκινο...
ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!!!
Αυριο στο ιδιο σημειο θα τυχει να περασει ενας γνωστος σου,φιλος,φιλη,συμμαθητης,συναδελφος,η εστω και ενας αγνωστος που στο μελλον
μπορουσες να τον γνωρισεις...
Αυριο θα ειναι αργα δλδ...να κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!
Καλα εκανες,οσο εχεις κουραγιο να τους την λες,να το κανεις...
Μου εχει τυχει πολλες φορες,
τσακωνομαι κιολας,γιατι εχω βαρεθει να "πληρωνω" απροσεξιες τριτων!!!
Δεν θα σωσεις ολον τον κοσμο,ουτε εσυ ουτε εγω ...
Αλλα να ειναι ωραιο να κανεις την διαφορα!!!Γνωμη μου ετσι?
:winka: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Aν δεν ανακατευτεις εσυ,τοτε αυριο απ το ιδιο σημειο θα ξαναπερασει με κοκκινο...
ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!!!
Δεν θα σωσεις ολον τον κοσμο,ουτε εσυ ουτε εγω ...
Αλλα να ειναι ωραιο να κανεις την διαφορα!!!Γνωμη μου ετσι?
:winka: :beer:
Ενώ αν του την πεις θα βάλει μυαλό; Όταν ο άνθρωπος είναι βλαξ ότι και να πεις δεν βρίσκεις άκρη. Το μόνο που κάνεις είναι να ξεθυμάνεις και να έχεις την συνείδησή σου ήσυχη ότι έκανες το καθήκον σου. Μικρή πιθανότητα (μα πολύ μικρή) να το σκεφτεί και την επόμενη φορά να μην το κάνει. (σπάνιο)
Ταξιδευτής
14/05/2007, 12:58
Αν και ειναι παραποιηση της αρχης, εγω παιζει να του εκανα χοντρη πλακα μπας κ εβαζε λιγο μυαλο!
Θα του ελεγα κατεβειτε κατω κυριε.... Αδεια διπλωμα κλπ, περασατε με κοκκινο κ θα εκανα οτι καλω την υπηρεσια απο το κινητο μου! :)
Τωρα αν ηταν αυτος αστυνομικος κ μπλεκαμε τοτε θα του εκανα κ εγω μυνηση για παραβιαση σηματοδοτη κλπ κ βλεπαμε. :mad:
Γαιδουρια που ΚΑΝΟΥΝ τα εγκληματα αλλα ειναι και αμετανοητοι απο πανω! Ρε γμτ! Σε αλλες περιπτωσεις τετοιους φονιαδες τους εστελναν στην ηλεκτρικη καρεκλα! Γμτ μου πια!!!! :mad: :mad: :mad:
sergiosm
14/05/2007, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Θα του ελεγα κατεβειτε κατω κυριε.... Αδεια διπλωμα κλπ, περασατε με κοκκινο κ θα εκανα οτι καλω την υπηρεσια απο το κινητο μου! :)
και στο τέλος θα έβρισκες εσύ τον μπελά σου.
Θα μπορούσες όμως (εκτός από το κράξιμο) να πάρεις τηλέφωνο το 100 και να το δώσεις στεγνά. Πού ξέρεις, ορισμένες φορές λειτουργεί ...
mats8282
14/05/2007, 13:33
Το θεμα ειναι οτι εχουν ξεφυγει οι κουτακηδες στον δρομο....Δεν πανε καλα....Καθε μερα βλεπω κοκκινα και <<βαθυ πορτοκαλι>> να παραβιαζονται σε καθε φαναρι.Αφου αναβει πρασινο και κοιταω και δεξια και αριστερα και οσο πιανει το ματι πριν ξεκινησω....Αυτο λογικα ισχυει για ολους...Εχει γινει,δυστυχως,εθνικο σπορ το <<βαθυ πορτοκαλι>> και υπαρχουν και οι λατρεις των extreme sports(βλεπε Βαθυ Κοκκινο,Κατακοκκινο,Λαμπες Τσουκαλας)...Περναω και οποιον παρει ο χαρος...
Απο την αλλη εμενα μου εκατσε το αλλο προχθες το αντιθετο στην ουσια...Ανεβαινα Κηφισιας και στο φαναρι με την Πανορμου ειμουνα λεωφορειοδρομο.Ειχαμε κοκκινο αλλα ενας περιεργος τυπος με καπελο μας επετρεπε να συνεχιζουμε την πορεια μας...Μπροστα μου αλανακι με Seat Ibiza...Παω που λετε χαλαρα με το cbf250 και καμμια 10αρια μετρα πισω του και ξαφνικα ο τυπος κοκκαλωνει στο κοκκινο...Σταματαω 10 ποντους και 2 εγκεφαλικα απο τον προφυλακτηρα και αρχιζω τα Γαλλικα...Ω ναι μιλαγε στο κινητο και δεν του εκανε εντυπωση οτι υπηρχε κοκκινο πανω απο 1 λεπτο και ολοι περναγαμε,ουτε φυσικα ειδε τον τροχονομο....Ο οποιος φυσικα τον κοιταγε απαθεστατος...
Αντε περαστικα μας και προσοχη....Δεν βιαζομαστε να φυγουμε απο τα φαναρια...Δεν ξερεις ποιος αυτοκτονικος/φονικος και απελπισμενος καραγκιοζης μπορει να σε εβαλε σημαδι :mad:
el_hymador
14/05/2007, 13:34
Δυστυχως τετοιοι τυποι υπαρχουν πολλοι.
Δεν ειναι κακοι οδηγοι, απροσεκτοι, αρχιδια, μαλακες κτλ-κτλ
απλα ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ!!!
Και η ηλιθιοτητα ειναι η μεγαλυτερη μορφη φασισμου!
Και στον φασισμο δεν αντιδρας με επιχειρημτα και διαλογους....αλλα με ξυλο!
DimChios
14/05/2007, 16:56
Εγώ απλώς θα σας θυμίσω κάτι που μου συνέβει, το πώς έπραξα και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματά σας!
Με λίγα λόγια φίλε Κώστα, καλά έκανες όμως θα μπορούσες να κάνεις και περισσότερα!
Γνώμη μου πάντα! Η ευθύνη για τις πράξεις μας βαραίνει τον εαυτό μας, να θυμάσαι!
Το περιστατικό! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23234&highlight=%D4%D5%D6%CB%C1)
costas_k
14/05/2007, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγώ απλώς θα σας θυμίσω κάτι που μου συνέβει, το πώς έπραξα και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματά σας!
Με λίγα λόγια φίλε Κώστα, καλά έκανες όμως θα μπορούσες να κάνεις και περισσότερα!
Γνώμη μου πάντα! Η ευθύνη για τις πράξεις μας βαραίνει τον εαυτό μας, να θυμάσαι!
Το περιστατικό! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23234&highlight=%D4%D5%D6%CB%C1)
τι να εκανα?να επαιρνα το 100 και να τους ελεγα ο ταδε με την ταδε πινακιδα περασε με κοκκινο?στα@@ μας θα μου λεγανε(υποθετω).:wave2:
DimChios
14/05/2007, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
τι να εκανα?να επαιρνα το 100 και να τους ελεγα ο ταδε με την ταδε πινακιδα περασε με κοκκινο?στα@@ μας θα μου λεγανε(υποθετω).:wave2:
Εμένα δεν με "έγραψαν" όπως θα διάβασες!
Και άν νομίζεις ότι το δικό σου περιστατικό δεν ήταν τόσο σπουδαίο ώστε να τους παρακινήσεις, ας έβαζες την απαραίτητη σάλτσα!
Τέσπα, όπως νομίζει ο καθένας!
:wave2:
To κερατο μου φορτωσα παλι με το μ@λ@κ@ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
ΚΡΕΜΑΣΜΑ θελουν και λιθοβολισμο ταυτοχρονα
ΦΟΝΙΑΔΕΣ
Καρκινο ρε αλητες :mad: :mad: :mad: :mad: