View Full Version : Γαμ@$%^ κιτρινιάρηδες
Το σκηνικό είναι: Παρασκευή και 11, Ομόνοια, 3-4 το απόγευμα, κιτρινιάρης (ΤΑΧΙ εννοώ) και υποψήφιοι πελάτες.
Μπροστά ο κιτρινιάρης, 60 φεύγα (ίσως οι χειρότεροι του είδους) πίσω εγώ με το trans :cool: (alp). Μετά την Αθηνάς και πριν βγεις στην Σταδίου ως γνωστόν έχει πιάτσα (με όλη την σημασία της λέξης) όπου και περιμένει μια κυρία με κάποιον φίλο - συγγενή (whatever δεν πρόλαβα να δω) σε αναπηρικό καροτσάκι. Σταματάει ο κιτρινιάρης του λεει η θεια που θέλει να παει καθώς και ότι έχει τον άνθρωπο στο καροτσάκι. Ο ταξάρας συνεχίζει τον δρόμο του. ΟΚ λεω από μέσα μου α άνθρωπος μπορεί να παραδίδει.
Με το που στρίβουμε στην Σταδίου και αμέσως μετά το φανάρι που υπάρχει εκεί, μιλάμε για 20 μέτρα διαφορά, υποψήφιος πελάτης σηκώνει το χέρι. Αποτέλεσμα ο γέρος να σταματήσει πάλι να πάρει πελάτη. Τρελένομαι εγώ...
Έφαγα μια σύγχιση εκείνη την ώρα.... Διπλαρώνω και του λέω "πριν δεν ήσουν ελεύθερος, τώρα είσαι; μ@λ@κ@, @@" κτλ και συνέχισα.
Ρε ούστη μου τι σκατόψυχος είσαι; Σκατά στον τάφο σου! Καλά αυτονότητα πράγματα όπως φλας, αλάρμ κάτι, δεν το συζητάω, σταμάτημα επί τόπου, σκύψιμο στο ανοικτό δεξί παράθυρο να ακούσει που πάει ο καθένας κτλ
Συνεχίζοντας σκεφτόμουν διάφορα.... Να σου σκάσουν τα λάστιχα, να σε γράψουν κτλ. Η δικιά μου μαλακία είναι ότι δεν του πήρα το νούμερο να κάνω καταγγελία στο ΤΣΑ (που). Δεν το σκέφτηκα καθόλου από τη σύγχυση εκείνη την ώρα.
Και μετά μου λένε για σεμινάρια στους ταξάρες που κάνει το υπουργείο ή ότι "παντού υπάρχουν και κακοί επαγγελματίες" και λοιπές μ@λ@κιες. Καλά τόσο γκαντέμης είμαι κι όλο στους κακούς πέφτω;;;
Τα σκέφτομαι πάλι και συγχύζομαι.
Gandalf dr685sm
14/05/2007, 12:27
δεν έχεις καθόλου άδικο.....
Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκανε...
είτε αρνήθηκε διαδρομή επειδή δεν τον βόλευε , είτε επειδή ήξερε πως είχε μια διαδικασία στο να καθίσει ο άνθρωπος με τις ειδικές ανάγκες και να φορτωθεί το καροτσάκι στο ΤΑΧΙ.
Έλα όμως που δεν υπάρχει και κανείς ελεγκτικός μηχανισμός... (θα μου πείς που υπάρχει; ).
Ζούμε σε μια χώρα που δεν υπάρχει τίποτα .... ούτε αγωγή, ούτε σεβασμός, ούτε τίποτα...
Ώρες ώρες , παρεκτρέπομαι και λέω απο μέσα μου οτι πραγματικά ίσως να χρειαζόμασταν ενα Κάστρο να κόβει κεφάλια , και να μην ακούει δικαιολογίες για να αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο...
Δεν υπάρχει σχόλιο φίλε μου... άμοιροι της μοίρας μας είμαστε, ακριβώς γιατί δεν αντιδρούμε όπως θα έπρεπε όλοι μας και σε συνεχή βάση.
Πραγματικά μιλάμε έχω σιχαθεί τα καθημερινά αυτής της χώρας. Αν δεν είχα την κόρη μου , ίσως να την είχα κοπανήσει προ πολλού απο εδώ και να ερχόμουν μόνο για διακοπές. Αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει....
Gandalf
όποτε χρησιμοποιώ ταξί,
όταν έχει αναμμένο "καπέλο" και σταματήσει πρώτα μπαίνω στο αμάξι και με΄τα του λέω που πάω...
όποιος σταματάει με σκοπό πρώτα να μάθει διαδρομή και μετά να πάρει την κούρδα τρώει άκυρο και ειρωνεία...
έχουμε απίστευτα πολλά δικαιώματα ώς χρήστες ταξί και ΔΕΝ τα γνωρίζουμε...
το βάρος της πληροφόρησης λοιπόν πέφτει επάνω μας αλλά εμείς (ΟΛΟΙ) κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας και όχι να πληροφορούμε τις αρμόδιες αρχές συνεχώς και πιεστικά ώστε να υπάρχει κανάλι επικοινωνίας από τους καταναλωτές προς τις υπηρεσίες/φορείς κλπ.
ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι φταίμε για την κατάντια πολλών πραγμάτων στη καθημερινότητά μας
μηδέν στην κοινωνική υπευθυνότητα...
Οταν είχα το BROS που έπρεπε να το ζεσταίνω κανά δεκάλεπτο πριν ξεκινήσω, παρακολουθούσα όλη αυτή την ώρα δύο άτομα στη διασταύρωση (ένας σε αναπηρικό καροτσάκι και ο συνοδός του) να προσπαθούν να βρουν ταξί. Περνούσαν ΑΠΕΙΡΑ εκείνη την ώρα και -αν και είχε πολλή κίνηση και δεν μπορούσαν να φύγουν γρήγορα από εκεί τα αυτοκίνητα- μόλις βλέπανε το καρότσι έκαναν ότι δεν τους είχαν δει. Τα πήρα τόσο πολύ που μόλις είδα το επόμενο ελεύθερο ταξί να καταφθάνει κάνοντας κι αυτός ότι δεν βλέπει το σήμα που του έκαναν, έβγαλα κάθετα μπροστά του το BROS και περίμενα. Με κοίταξε καλά καλά (πρέπει να μου έριξε τρελό βρισίδι αλλά από μέσα του...), τον κοίταξα και εγώ και δεν έφυγα από εκεί μέχρι που φόρτωσε και καρότσι και ανθρώπους.
Μια άλλη φορά πέτυχα τυφλό με ταμπέλα στο χέρι για ταξί, και άναψα αλάρμ να δω αν χρειάζεται βοήθεια. Ευτυχώς ήταν τυχερός και έπεσε σύντομα σε ΑΝΘΡΩΠΟ που σταμάτησε να τον πάρει.
αλλη μεγαλη μ@λ@κια ειναι που παρκαρουν αυτοκινητα και μηχανες πανω σε πεζοδρομια καβαλωντας τις ειδικες πλακες πεζοδρομιου με ραβδωσεις για τους τυφλους..κοστισαν πολυ ακριβα το ξυλωμα κ η τοποθετηση αυτων των πλακων τις οποιες δε σεβεται κανενας..αλλα αμα δεν εισαι τυφλος ή δεν εχεις τετοιο ατομο στην οικογενεια δεν το καταλαβαινεις..ισως γιατι η λογικη μας ειναι "μακιρα απ τον κ@λο μας κ οπου θελει ας ειναι.."
αν σε ολα τα κρατη λενε "να χουμε την υγεια μας" για απλα θελουνε να ζουνε ομορφα και με τις 5 αισθησεις τους στην Ελλαδα πρεπει να λεμε "να χουμε την υγεια μας" γιατι αλλιως δεν εχουμε δικαιωματα..ενας που εχασε την οραση του στην Ελλαδα θεωρειται νεκρος..δεν εχει δικαιωμα να απολαυσει τιποτε....οποτε ειμαι πεζος και βλεπω τυφλο τον αρπαζω απο το χερι και του λεω "ελα σε παω εγω..πες μου προς τα που πας"..δεν τον πηγαινω ολη την διαδρομη γιατι ειναι δυσκολο αλλα επειδη παντα πεζος κινουμαι κεντρο θα τον περασω στη Σταδιου ή στην Αθηνας..δρομοι καρμανιολες δλδ..ειναι πολυ μικρα τα πραγματα που μπορει ο καθενας να κανει για να βελτιωσει τη ζωη καποιων ανθρωπων στο επακρο..
ακους πολλες φορες "α τον κακομοιρη"..εσυ τον εχεις κανει κακομοιρη..κακομοιρης δεν ειναι ουτε αυτος που χει χρονια ασθενεια.. αν αφηνες το πεζοδρομιο ανοιχτο για να περναει με το μπαστουνακι του, αν τον βοηθαγες στις διαβασεις, αν στο τελος δεν φαιροσουν αδικαιολογητα απαξιωτικα λες και ειναι κανενας λεπρος και δεν τον ακουμπας, ο κοσμος θα ταν καλυτερος.. το χω ακουσει κ αυτο απο μια κυρατσα ομονοια και πατησιων.. "αν μας δουν να τον συνοδευω θα μας περναει ο κοσμος για συγγενεις".. τι της λες τωρα.....
Ταξιδευτής
14/05/2007, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
δεν έχεις καθόλου άδικο.....
Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκανε...
είτε αρνήθηκε διαδρομή επειδή δεν τον βόλευε , είτε επειδή ήξερε πως είχε μια διαδικασία στο να καθίσει ο άνθρωπος με τις ειδικές ανάγκες και να φορτωθεί το καροτσάκι στο ΤΑΧΙ.
Έλα όμως που δεν υπάρχει και κανείς ελεγκτικός μηχανισμός... (θα μου πείς που υπάρχει; ).
Ζούμε σε μια χώρα που δεν υπάρχει τίποτα .... ούτε αγωγή, ούτε σεβασμός, ούτε τίποτα...
Ώρες ώρες , παρεκτρέπομαι και λέω απο μέσα μου οτι πραγματικά ίσως να χρειαζόμασταν ενα Κάστρο να κόβει κεφάλια , και να μην ακούει δικαιολογίες για να αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο...
Δεν υπάρχει σχόλιο φίλε μου... άμοιροι της μοίρας μας είμαστε, ακριβώς γιατί δεν αντιδρούμε όπως θα έπρεπε όλοι μας και σε συνεχή βάση.
Πραγματικά μιλάμε έχω σιχαθεί τα καθημερινά αυτής της χώρας. Αν δεν είχα την κόρη μου , ίσως να την είχα κοπανήσει προ πολλού απο εδώ και να ερχόμουν μόνο για διακοπές. Αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει....
Gandalf
+500000000
Kοινωνικη ευαισθησια και μπαρμπουτσαλα! :mad:
Ναι ρε Νοστρα, εγω και εσυ κ ο αλλος να ειμαστε ευαισθητοι κλπ για να μας πατανε απο πανω τα αναισθητα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ που ζουνε κ αναπνεουν γυρω μας! Δηλαδη, συγνωμη! Στην προκειμενη περιπτωση ΤΙ μπορουσε να κανει ο ανθρωπος; Να κατεβασει κατω τον ταριφα και να του κανει μηνυση; Να τον βρισει γιατι δεν πηρε τον ανθρωπο τον αλλο; Η μηπως θα επρεπε ο χριστιανος με το αναπηρικο να τον κυνηγαει απο πισω;;;
Τιποτα! Ξυλο ανελεητο και κομμενα κεφαλια χρειαζονται! Να ρεει το αιμα αφθονο και ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ να συμμορφωθουμε λιγο... :mad: :mad:
Ταξιδευτής
14/05/2007, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Μια άλλη φορά πέτυχα τυφλό με ταμπέλα στο χέρι για ταξί....
:( :( :( :( :( :( :bawl:
Οριστε ρε γμτ...
Περα απο τα θεματα ταξιτζηδων κ ανθρωπιας, ΑΥΤΑ ειναι ζορια... :( Απο αυτα πρεπει να παραδειγματιζομαστε και να μην γκρινιαζουμε (και πρωτα απο ολους ΕΓΩ) :alien: και να προσπαθουμε ΟΠΩΣ μπορουμε να τους κανουμε τη ζωη λιγο πιο ευκολη...
Σκηνικο: Το περασμενο Σαββατο κινουμαι με το αυτοκινητο στον Αγιο Κωνσταντινο λιγο πιο πανω απο την Φρατζη. Στα φαναρια παρατηρω οτι ενας γερακος παει στο μπροστινο αυτοκινητο και σκυβει στο τζαμι. Ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ οδηγος ομως με το που τον βλεπει φευγει απο το φαναρι.
Ο γερακος ερχεται σε εμενα. Και μου λεει "σε παρακαλω, παλικαρι μου, μηπως θα μπορουσες να με πας λιγο παρακατω στην Φρατζη; Δεν περνανε λεωφορεια απο εδω και οσο για ταξι...."
Του ειπα να μπει μεσα, οποτε λιγο παρακατω στην Φρατζη τον ρωτησα που ηθελε να παει και τελικα τι ηθελε ο χριστιανος; Απλα να παει σπιτι του! :rolleyes:
Εμενε στο στενο διπλα στην Παντειο και για εναν ηλικιωμενο ηταν μεγαλη αποσταση να το περπατησει, ενω απο λεωφορεια και ταξι.... αστα!
Δεν λεω την ιστορια για να παρω συγχαρητηρια, και οπου μπορω βοηθαω οσο μπορω, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ! ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ!! :mad:
sergiosm
14/05/2007, 14:28
Τί να πει κανείς.
Εγώ, πριν πάρω τη μηχανή, πήρα ταξί από τα δικαστήρια (στην παλιά σχολή ευελπίδων) και, αφού μπήκα, του λέω ότι θα πάμε στο κέντρο (κολωνάκι) θα μου δώσουν ένα χαρτί (σημείωση: δεν θα περίμενε, θα κατέβαινε ένας συνάδελφος και θα μου το έδινε μέσα στο ταξί) και μετά θα πάμε στον Άρειο Πάγο (στους αμπελόκηπους).
Ακούστε ατάκα ο τύπος: Φιλαράκι, κανονικά για αυτή τη διαδρομή έπρεπε να κλείσεις ραντεβού.
Γιατί;; τον ρωτάω.
Και η απάντηση: Γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΠΛΩΣΩ !!!!!
:hypnotize :hypnotize
Εννοείται ότι ούτε καν ασχοήθηκα μαζί του και έκανε κανονικά την κούρσα του.
Πάντως, για να είμαστε σωστοί, νομίζω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ έτσι, υπάρχουν και οι σωστοί επαγγελματίες, αλλά χάνονται ανάμεσα τους άλλους.
Όπως άλλωστε ισχύει για το σύνολο των επαγγελμάτων.
Gandalf dr685sm
14/05/2007, 14:45
Ταξιδευτή ... και να ήταν μόνο αυτό...
Σκεφτείτε οτι είμαστε μια χώρα που δεν τηρούν νόμους και ακόμα χειρότερα είμαστε πύλη εισόδου για μετανάστες οικονομικούς απο άλλες χώρες με πολύ χειρότερη νοοτροπία και κοινωνική συμπεριφορά απο την δική μας.
Πως λοιπόν περιμένουμε να αλλάξει κάτι στο σύνολο , όταν δεν υπάρχει σιδερένια πυγμή στην εφαρμογή νόμων , ίσα και όμοια για όλους;
Αλλά τι λέμε τώρα;... Εδώ είναι η χώρα του φραπέ και του δάχτυλου που κουνιέται στο διχαλωτό σανδάλι... ενώ οι άλλοι θα πρέπει να μας υπηρετούν και να δουλεύουν μόνο για εμάς.... τι να λέμε τώρα;...
Αίντε και τα έχω πάρει τόσο πολύ σήμερα που δύσκολα κρατιέμαι πλέον... για αυτό σταματώ να γράφω εδώ. Αλλοίμονο σε εμάς και ακόμα χειρότερα σε εκείνους που έχουν δικούς τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και πρέπει να βιώνουν την καθημερινότητα τους εδώ.
- Παρκάρισμα σε διάβαση για τυφλούς και καροτσάκι;... πάει το δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας για 3 μήνες.
- Άγνοια σήματος χωρίς αιτία του ανθρώπου αυτού για όχημα (ΤΑΧΙ);.... πάει η άδεια εργασίας.
- Κτίριο χωρίς διευκολύνσεις;... αφαίρεση άδειας λειτουργίας...
Ρε γμτ...ΝΑΙ... ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, μπας και βάλει μυαλό... γιατί αυτά τα κάνει ο γαμημένος όταν ζεί έξω και ξέρει οτι το σουφρίδι θα του γίνει 70αρι γκρόβερ αν τον πιάσουν να κάνει τέτοιες μαλακίες... Μόνο έτσι θα μάθουμε.. και τα άλλα είναι γαρύφαλα και γαρδένιες για παραμύθια.
Gandalf
Ταξιδευτής
14/05/2007, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
- Παρκάρισμα σε διάβαση για τυφλούς και καροτσάκι;... πάει το δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας για 3 μήνες.
- Άγνοια σήματος χωρίς αιτία του ανθρώπου αυτού για όχημα (ΤΑΧΙ);.... πάει η άδεια εργασίας.
- Κτίριο χωρίς διευκολύνσεις;... αφαίρεση άδειας λειτουργίας...
Ρε γμτ...ΝΑΙ... ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, μπας και βάλει μυαλό... γιατί αυτά τα κάνει ο γαμημένος όταν ζεί έξω και ξέρει οτι το σουφρίδι θα του γίνει 70αρι γκρόβερ αν τον πιάσουν να κάνει τέτοιες μαλακίες... Μόνο έτσι θα μάθουμε.. και τα άλλα είναι γαρύφαλα και γαρδένιες για παραμύθια.
Gandalf
+Aπειρο!
Οτι καλυτερο εχω διαβασει εδω μεσα τον τελευταιο καιρο! Φωτια και τσεκουρι! :mad: :mad: :mad: :mad:
:rolleyes: :a31: :a52:
88751
b_bong12
16/05/2007, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αλλη μεγαλη μ@λ@κια ειναι που παρκαρουν αυτοκινητα και μηχανες πανω σε πεζοδρομια καβαλωντας τις ειδικες πλακες πεζοδρομιου με ραβδωσεις για τους τυφλους..κοστισαν πολυ ακριβα το ξυλωμα κ η τοποθετηση αυτων των πλακων τις οποιες δε σεβεται κανενας..
Αυτα μαλλον τα βαλανε απο υποχρεωση προς καποιους(ευρ. ενωση πχ) παρα για την 'αληθινη' διευκολυνση των τυφλων γιατι αν προσεξεις πολλα τετοια πλακακια περνανε μεσα απο περιπτερα,στύλους,διαφορα κουτια ΔΕΗ-ΟΤΕ και στασεις λεωφοριων.
edit...τωρα προσεξα του slacker την εικονα.
Ακριβως αυτο.
Da.Vintage
17/05/2007, 11:54
Omar Tarif (ή αλλοιώς Ταρίφες, Κιτρινιάριδες και άλλα!)
Είναι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ("ανθρώπου")
ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ!
Εδώ και καιρό τώρα έχω παρατηρήσει την καινούρια τους ΜΟΔΑ : οτι έχουν πάψει να ανάβουν αλάρμ φλάς και να κοιτάνε τους καθρέφτες!
Πάει να σε σκοτώσει το @@ και αντί να ζητήσει συγνώμη σε βρίζει και απο πάνω!
Μετά πιάνει τη λεωφορειολωρίδα και πάει με 5 μπάς και βρεί καμία κούρσα! Και δε κάνει και λίγο δεξιά να περάσεις ανάμεσα!
Και μία στο εκατομμύριο να έχει δίκιο δεν πρόκειται να τον υποστηρίξω ούτε με 1 εκ.ευρώ!
ΔΕ πρόκειται να αφήσω ταρίφα να περάσει ή να μπεί μπροστά μου ΠΟΤΕ!
ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΟΝΤΑ Γ@ΜΟΤΑΡΙΦΑ!
1-2 εχω γνωρίσει ψιλοεντάξει και αυτοι ήταν περιστασιακοί!
ΣΤΟ ΔΙ@ΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!
Αχ έβγαλα το άχτι μου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
Αυτα μαλλον τα βαλανε απο υποχρεωση προς καποιους(ευρ. ενωση πχ) παρα για την 'αληθινη' διευκολυνση των τυφλων γιατι αν προσεξεις πολλα τετοια πλακακια περνανε μεσα απο περιπτερα,στύλους,διαφορα κουτια ΔΕΗ-ΟΤΕ και στασεις λεωφοριων.
edit...τωρα προσεξα του slacker την εικονα.
Ακριβως αυτο.
Ωραία πεζοδρόμια.. Τώρα ξηλώσανε και στην περιοχή μου τα παλιά και βάλανε αυτή τη βλακεία. Οδηγούν όπου να ναι, διακόπτονται από ένα σωρό καπάκια κάθε είδους, σου βγαίνουν τα πόδια να περπατήσεις πάνω τους, και αυτά με τα μπιλάκια γλυστράνε θανατερά. Πού να βρέξει κιόλας. Εχει τέτοια στην ΕΕ; :look:
Για τις κυρίες: Με τακούνια το τολμήσατε να περπατήσετε σε τέτοιο πεζοδρόμιο; Ε ρε γλέντια... :uplate:
jimako13
19/05/2007, 00:49
mia pou anaferthike kai paromoia istoria pio pano na po kai ego mia dikia mou empeiria...imoun akoma xoris diploma kai pairno kryfa to amaksi gia volta...ksafnika se ena steno petietai enas gerakos mprosta mou kai mou kanei noima...stin arxi ligo kollisa (tosa akougontai )alla meta me parakalese na ton pao sto spiti ton paidion tou stin voula (ego meno glyfada) kai oti exei tin kardia tou kai den mporei na tous idopoiiosei kai tetoia...den to skeftika katholou kai ton evala amesos sto aytokinito kai xoris diploma panta vgikame vouliagmenis giati mono apo ekei iksere na me paei..otan ftasame to poses eyxes mou edose den legetai..afou mou filage ta xeria syginimenos kai ego eixa meinei malakas...pragmatika akoma to thimamai paidia..
oso gia tous tarifes theloun oloi spasimo sta kolamaksa tous oi poustides...mpaino se taxi apo glyfada na pao marousi na paro ti mixania apo garaz...o tarifas afou prota rotise pou pao gia na me parei meta eixe ena yfaki olo magia klania....pigaine me 40 deksia kai epsaxne kai gia allous...opote tou leo file an einai na pame etsi ase me edo deksia na paro allon..kai mou elege oxi re filaraki pareksigises kai pipes kai sto telos to epeize kai filaraki kai mou pire kai pio liga o malakas ....alla mallon ta kanoun ekei pou tous pairnei...
Πρέπει να το δείτε αυτό!!! (http://www.youtube.com/watch?v=BzKK84P-eDk)
COMFUZIO & TARIFES
Alcarinque
21/05/2007, 10:35
Παιδία την ψυχική δύναμη που διαθέτουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή μάλλον με ειδικές ικανότητες,γιατί το να αντέξεις και να επιβιώσεις σε ένα κράτος που δέν σου προσφέρει τίποτα είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση,είναι απίστευτη.
Αναρωτηθήκατε ποτέ για τα άτομα με το σύνδρομο Down τί ευκαιρίες έχουν απο την κοινωνία.....άτομα αμόλυντα και άγια που ΕΜΕΙΣ οι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ άνθρωποι τους βλέπουμε και εκτός το οτι τους λυπόμαστε δέν θέλουμε να μας πλησιάσουν λές και θα μας δαγκώσουν.Ώρες ώρες σιχαίνομαι τον εαυτό μου γιατί μένω άνενεργός.Δέν φαντάζεστε ποση δύναμη αντλώ απο αυτούς του ανθρώπους.......τί να λέμε τώρα......λέμε και λέμε για πράγματα που πρέπει να αλλάξουν αλλά τίποτα δεν κάνουμε,ακολουθούμε εκείνο το ρητό που λέει(Δέν γ@μεί του δίπλα καίγεται,μέχρι να έρθει στο δικό μας μπορεί να σβήσει)καταλάβατε?
Da.Vintage
23/05/2007, 10:17
ΤΑΡΙΦΕΣ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
To να σταματάμε τον ταρίφα και να μας ρωτάει που πάμε είναι λάθος. Άπαξ και σταματήσει μπουκάρεις μέσα.
Αμα λέει ότι παραδίδει στα @@ μας!
Αν παραδίδει, ας μην έχει ανοικτό το φωτάκι.
zoropatra
30/05/2007, 03:21
ΤΟ ΤΑΞΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΧΕΡΙ!!! (αυτο γινεται μονο στην ελλαδα) ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!!!
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ TITAN ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ!!!
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!
Υ.Γ ΕΓΩ ΓΑΜΙΕΜΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ!!!!!:eyepop: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
30/05/2007, 08:56
zoropatra... έτσι ακριβώς... (για το ΤΑΧΙ , οχι για το γαμήσι:D :D )
Αλλά ξέρεις κανά Ελληναρά να περπατάει για να πάει στην Πιάτσα , ακόμα και αν είναι 100-200 μέτρα μακριά του;
Αφού έχουμε μάθει και πάμε "καβάλα" ακόμα και μέχρι την γωνία στο περίπτερο. Εδώ μάλιστα που πρέπει να πληρώσει για να τον πάνε , θεωρείς οτι θα περπατήσει;
Gandalf