View Full Version : Πρόταση ΑΕΚ σε Ριβάλντο;.....απο sportime.gr
Gandalf dr685sm
15/05/2007, 09:44
παραθέτω ώς έχει στην ιστοσελίδα του sportime.gr..
Πρόταση σε «Ρίμπο»
Από τη στιγμή που η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν διέψευσε ποτέ τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να εξετάζει την περίπτωση του Ριβάλντο, το θέμα παραμένει... ορθάνοικτο. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι η «Ένωση» δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο που είχε ο Βραζιλιάνος σταρ στον Ολυμπιακό και το κλειδί στην υπόθεση ίσως είναι η Puma που είναι χορηγός του ποδοσφαιριστή. Τα πράγματα, πάντως, τις τελευταίες ώρες έχουν δρομολογηθεί, αφού οι πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να έχει κάνει την κίνησή της με στόχο, τι άλλο, το ρουά ματ. Η Ένωση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη πλησιάσει τον Ριβάλντο και έχει καταθέσει την πρότασή της, η οποία ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο!
Δεν ξέρω αν θα βγεί αυτή η κίνηση στην ΑΕΚ ή οχι... ούτε καν αν είναι σωστό να γίνει μεταγραφή του στην ΑΕΚ σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο και με τα χρήματα που αναφέρει πιο πάνω... Ξέρω όμως οτι θα φέρει πολύ μεγάλο κέρδος σε επικοινωνιακό επίπεδο στον Ντέμη, που θα έχει Φερέρ, Αρουαμπαρένα, πιθανώς Νουνιες και μάλλον Ριβάλντο... δημιουργώντας μια ομάδα που να έχει έντονο άρωμα "Ισπανίας"... αν θα βγεί σε καλό... κάτσε να τελειώσει η περιόδος των μεταγραφών και βλέπουμε.
Γεγονός είναι όμως , οτι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... στο Contra.gr αναφέρει ο κ.Γλού έμμεσα οτι ο Ριβάλντο μάλλον θα παραμείνει στην Ελλάδα... και απο την στιγμή που μόνο η ΑΕΚ (μέχρι στιγμής) δείχνει ενδιαφέρον, ίσως να παραμείνει ο παίκτης εδώ. Σωστό ή λάθος... θα δείξει.
Gandalf
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΡΟΣ ΣΤΑ 32 , ΤΩΡΑ ΣΤΑ 35 ..........
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΚΙ, ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ,ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΟΚΚΙΝΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΡΟΣ ΣΤΑ 32 , ΤΩΡΑ ΣΤΑ 35 ..........
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΚΙ, ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ,ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΟΚΚΙΝΗ οξω ρε λεμε με το παλτο που πατε να μας φορτωσετε...
αλλαγή του Κονέ θα ναι λεμε.
vangelis 64
15/05/2007, 11:16
Δεν είμαι υπέρ τού να έρθει στην ΑΕΚ αλλά....πες πως έρχεται.
ΦΑΟΥΛ,θα κερδίζουμε έξω από την περιοχή;:lol: :lol: :lol:
alximistis
15/05/2007, 11:39
Βαμμένος αεκτζής και... διαφωνώ κάθετα με τέτοια κίνηση! Απόλυτα!
Δεν θέλω στην ομάδα βεντέτες 30φεύγα χρόνων. Ειδικά λατινοαμερικάνους.
Μακρυά από μας. Μη μαλάκα Ντέμη!!!!!!!!!!!!!
vangelis 64
15/05/2007, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Βαμμένος αεκτζής και... διαφωνώ κάθετα με τέτοια κίνηση! Απόλυτα!
Δεν θέλω στην ομάδα βεντέτες 30φεύγα χρόνων. Ειδικά λατινοαμερικάνους.
Μακρυά από μας. Μη μαλάκα Ντέμη!!!!!!!!!!!!!
τι τριαναταφεύγα ρε Στέλιο;
Αυτός είναι σαράνταέλα.:lol: :lol: Έχει διαφορά.
Ρε μπας και το ξανασκεφτεί ο Ντέμης και μπει να παίξει λίγο μπάλα ακόμα;
Και κάνουμε τον Ριβάλντο,πρόεδρο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
15/05/2007, 11:51
ρε Μάγε...
Δεν ρωτάτε μήπως θέλει κι ο Βαζέχα να ξαναπαίξει;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
15/05/2007, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε Μάγε...
Δεν ρωτάτε μήπως θέλει κι ο Βαζέχα να ξαναπαίξει;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κατά πως το πάμε... με τον Τζιοβάνι μας βλέπω και άμυνα τον Άνθιμο Καψή.
alximistis
15/05/2007, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
τι τριαναταφεύγα ρε Στέλιο;
Αυτός είναι σαράνταέλα.:lol: :lol: Έχει διαφορά.
Ρε μπας και το ξανασκεφτεί ο Ντέμης και μπει να παίξει λίγο μπάλα ακόμα;
Και κάνουμε τον Ριβάλντο,πρόεδρο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλύτερα ο Ντέμης φίλε.
Θα χουμε και ωραία συνθήματα.
Νικολαίδη είσαι μεγάλο αρχ... :D
mats8282
15/05/2007, 12:09
Αμα ερθει ο Rivaldo θα παρω διαρκειας.....
Για χαρη του το 2001 φλεβαρη που επαιζε ΑΕΚ-Μπαρτσελονα βγηκα στην πρωινη αναφορα...
ΣτρΤΘ μπλα μπλα μπλα μπλα παρουσιαζομαι στην πρωινη αναφορα της ιλης κυριε Ιλαρχε αιτουμενος αυριο Πεμπτη ταδε του μηνα εξοδο....
Ιλαρχος->Γιατι παιδι μου?
ΣτρΤΘ-> Παιζει ΑΕΚ-Μπαρτσελονα κυριε διοικητα και εχω εισητηριο
Ιλαρχος->Οκ
Παλι καλα ηταν ΑΕΚτζης :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Edit-->1 μηνα φανταρος ειμουνα Αυλωνα....
blackbusa
15/05/2007, 12:13
Και εγω διαφωνω με την μεταγραφη του Ριβαλντο,γιατι μπορει να κανει την ομαδα ανω κατω.
ΟΜΩΣ λεω ΟΜΩΣ θεωρω,νομιζω,ελπιζω,πιστευω οτι ο μοναδικος προπονητης που μπορει να τον κουμανταρει ειναι ο Serra.Εχουν και προιστορια αλλωστε στην Barca.
Eλπιζω αυτη η κινηση,εκτος απο την εισπρακτικη,να εχει και αλλα οφελει αν παντα γινει βεβαια.
Νομιζω οτι ο μονος παικτης που μπορει να δωσει ενα ειδικο βαρος στην ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ στους προκριματικους του αυγουστου ειναι αυτος.Και βεβαια θα ειναι και ενα φοβητρο για τις αντιπαλες ομαδες,εστω και στην κατασταση που βρισκεται τωρα.
Και οσο και να λεω οτι δεν τον θελω,θα ηθελα να θυμησω οτι σε σχεδον ολους τους αγωνες του CL ειταν αυτος που εκανε την διαφορα για ενα ημιχρονο οσο αντεχε.Αιντε να δουμε......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???????
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???????
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΕΙΜΑΣΤ'ΑΡΡΩΣΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.................:D :D :D
alximistis
15/05/2007, 12:14
Έμπαινε! Συνάρρωστε αεκτζή!!!!!!!!!!
blackbusa
15/05/2007, 12:26
Εεεεπ!!! Συνάρρωστε αεκτζή! Το δεύτερο από το σύνθημα τι το ήθελες; :)
blackbusa
15/05/2007, 12:27
Εεεεπ!!! Συνάρρωστε αεκτζή! Το δεύτερο από το σύνθημα τι το ήθελες; :)
Οπως βλεπεις Στελλακι το αλλαξα.........κανε και εσυ μια επεξεργασια και σβηστο...:sun: :sun: :sun:
alximistis
15/05/2007, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Οπως βλεπεις Στελλακι το αλλαξα.........κανε και εσυ μια επεξεργασια και σβηστο...:sun: :sun: :sun:
Αλλάχθη πάραυθα!!!
Ρε παιδια σορρυ που διακοπτω.... :look:
Μηπως περασε απο εδω Ο Μιμακος ο Παπαιωανου.....:look:
Gandalf dr685sm
15/05/2007, 12:54
το είπα και πριν... δέν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό... και σίγουρα είναι αφελές να είμαστε κριτές προ τέλους, μιας και ο Ριβάλντο αν μη τι άλλο δεν συγκρίνεται με κανέναν απο όσους πέρασαν απο το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Το μόνο σίγουρο και αδιαμφισβήτητο είναι πως το όνομα "Ριβάλντο" είναι ίσο με το "επικοινωνιακό κέρδος" αλλά και αρκετές πωλήσεις σε πιτσιρικάδες σε ρούχα ομάδος. Εξού και το θέμα με την PUMA.
Απο εκεί και πέρα... υπάρχει κανείς που να λέει πως για 30 λεπτά ενός ημιχρόνου , ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ο Ριβάλντο δεν μπορεί να κάνει την διαφορά;
Σίγουρα δεν μπορεί 2 φορές την εβδομάδα επί 90 λεπτά σε υψηλό επίπεδο... αλλά δεν το περιμένεις αυτό απο τον Ριβάλντο , πόσο μάλλον σε αυτό το χρονικό σημείο. Όσο για το Βεντέτα... εξαρτάται τον προπονητή πάντα... Και στην Μπαρτσελόνα , νομίζω οτι ο Φερέρ μια χαρά τα είχε καταφέρει. Τώρα το τι θα γίνει και ΑΝ τελικά έρθει στην ΑΕΚ, πέρα απο το κλασσικό που έχουμε σαν κόντρα (οχι δεν το θέλουμε μόνο και μόνο επειδή έπαιζε στον ΟΣΦΠ) καλό θα είναι να είμαστε έτοιμοι να δούμε και πιθανά θετικά στην υπόθεση , ειδικά αν η ΑΕΚ παίξει όπως πέρισυ στο CH.L. και έχει και το όνομα Rivaldo να βαρύνει΄ακόμα περισσότερο στα μάτια UEFA και διαιτητών.
Σκεφτείτε ρε ΑΕΚτζήδες λίγο τεχνοκρατικά....
Αρουαμπαρένα, Φερέρ, Ριβάλντο, Νούνιες ή Μονταίνι, Νικολαϊδης, Σορεντίνο (πιθανόν), Λυμπερόπουλος... παίκτες και πρόεδρος που τραβάνε βλέματα σίγουρα και ακόμα πιο σίγουρα σεβασμό των άλλων. Προσθέστε και τον μέσο όρο εισητηρίων απο τους φιλάθλους και θα δείτε ακόμα καλύτερα την UEFA να κοιτάει με ευνοικό βλέμμα προς τα εδώ.
Δείτε το και έτσι.
Gandalf
τωρα να πω εγω τον ριμπο δε θα χω καποιο προβλημα να ερθει. ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ θα κανει στην ΑΕΚ σαν ομαδα πρεστιζ..πως θα ακουστει κτλ.
ισως αυτο να ειναι ενα βήμα και για μετεπειτα συνεργασία οπου παλι μονο καλο θα κανει.
οκ οσο ήταν στο γαυρο λεγαμε καμια μαλακια για να τη πουμε στο στουμπι ..αλλα τωρα ειναι η ωρα μας και εμας νακανουμε μια ωραία κωλοτουμπα..:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:
υπέρ ρίμπο
στα 35 τον θέλουμε για 4-5 ματς το χρόνο
αρκεί δεν χρειάζεσαι ρίμπο για να κερδίσεις την λάρισα τον θες όμως σε ένα ντέρμπυ
blackbusa
15/05/2007, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
το είπα και πριν... δέν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό... και σίγουρα είναι αφελές να είμαστε κριτές προ τέλους, μιας και ο Ριβάλντο αν μη τι άλλο δεν συγκρίνεται με κανέναν απο όσους πέρασαν απο το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Το μόνο σίγουρο και αδιαμφισβήτητο είναι πως το όνομα "Ριβάλντο" είναι ίσο με το "επικοινωνιακό κέρδος" αλλά και αρκετές πωλήσεις σε πιτσιρικάδες σε ρούχα ομάδος. Εξού και το θέμα με την PUMA.
Απο εκεί και πέρα... υπάρχει κανείς που να λέει πως για 30 λεπτά ενός ημιχρόνου , ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ο Ριβάλντο δεν μπορεί να κάνει την διαφορά;
Σίγουρα δεν μπορεί 2 φορές την εβδομάδα επί 90 λεπτά σε υψηλό επίπεδο... αλλά δεν το περιμένεις αυτό απο τον Ριβάλντο , πόσο μάλλον σε αυτό το χρονικό σημείο. Όσο για το Βεντέτα... εξαρτάται τον προπονητή πάντα... Και στην Μπαρτσελόνα , νομίζω οτι ο Φερέρ μια χαρά τα είχε καταφέρει. Τώρα το τι θα γίνει και ΑΝ τελικά έρθει στην ΑΕΚ, πέρα απο το κλασσικό που έχουμε σαν κόντρα (οχι δεν το θέλουμε μόνο και μόνο επειδή έπαιζε στον ΟΣΦΠ) καλό θα είναι να είμαστε έτοιμοι να δούμε και πιθανά θετικά στην υπόθεση , ειδικά αν η ΑΕΚ παίξει όπως πέρισυ στο CH.L. και έχει και το όνομα Rivaldo να βαρύνει΄ακόμα περισσότερο στα μάτια UEFA και διαιτητών.
Σκεφτείτε ρε ΑΕΚτζήδες λίγο τεχνοκρατικά....
Αρουαμπαρένα, Φερέρ, Ριβάλντο, Νούνιες ή Μονταίνι, Νικολαϊδης, Σορεντίνο (πιθανόν), Λυμπερόπουλος... παίκτες και πρόεδρος που τραβάνε βλέματα σίγουρα και ακόμα πιο σίγουρα σεβασμό των άλλων. Προσθέστε και τον μέσο όρο εισητηρίων απο τους φιλάθλους και θα δείτε ακόμα καλύτερα την UEFA να κοιτάει με ευνοικό βλέμμα προς τα εδώ.
Δείτε το και έτσι.
Gandalf
Εμενα προσωπικα,το οτι δεν τον θελω,δεν εχει σχεση με το οτι επαιζε στον γαυρο.Γιατι ο ανθρωπος δεν ειναι κολλημενος γαυρος και εριστικος και και και οπως καποιοι αλλοι.Απλα ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.Απλα θεωρω οτι αμα αρχισει τα γνωστα καπριτσια που κανουν ολες οι βεντετες θα κανει την ομαδα μπουρδελο.Θα σιγονταρουν απο πισω και οι original (χαλαρα) βαλτε και 5-6 κολοδημοσιογραφους (ο Στελιος εξαιριται...:D ) και το γλυκο εδεσε....
Εγω θελω αν ερθει,να μου παιζει στην Ευρωπη τα 60 λεπτα μπαλλα που ξερει,και αλλα τοσα στα θεωριτικα παντα πιο κρισιμα παιχνιδια τις σουπερ λιγδας.
Φανταστιτε τι απιστευτα μαθηματα νοοτροπιας που θα παρουν τα πιτσιρικια που ακολουθουν εχοντας στις προπονησεις εναν Ριμπο,εναν Εμο,εναν Ακη,εναν Τραιανο και τον μεγιστο Λυμπε.
Και βεβαια τι καψα θα εχουν να παιξουν ξεροντας οτι με τον SERRA καποια στιγμη σιγουρα θα
ΠΑΙΞΟΥΝ και δεν θα μινου ταλεντα μεχρι τα 25 τους οπως καποια αλλοι.....
ΕΜΠΡΟΣ ΑΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................ ...............
Akefalos
15/05/2007, 15:03
Φυσικά και το να έρθει ο Ριβάλντο σε μία ελληνική ομάδα ακόμα και στα 35 του είναι τεράστια επιτυχία που ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας.
Το θέμα είναι άλλο όμως.Να γίνουν όλες οι άλλες μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα(δεξί μπακ,κεντρικό αμυντικό,αμυντικό μέσο,επιθετικό και τερματοφύλακα αν φύγει ο Σορεντίνο) και αν είναι να έρθει και ο Ριβάλντο σα δωράκι στον κόσμο της ΑΕΚ.Και σας λέω εγώ πόσα διαρκείας θα πουλήσει ο Ντέμης και πόσες φανέλες οι μπουτίκ...
Αν είναι όμως για να έρθει ο Ριβάλντο(ο οποίος ακόμα και στα 35 θα παιρνει αρκετά λεφτά)να μη γίνουν κάποιες άλλες μεταγραφές που είναι απολύτως αναγκαίες τότε να λείπει το βύσσινο.
Συμπέρασμα;
Ας γίνουν οι μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα πρώτα και ας φέρουν και τον Ριβάλντο(αν μπορούν και αν θέλουν) μετά.Και αφήστε το Φερέρ να ανησυχεί για το πόσο θα παίζει και σε ποιά θέση...
ΥΓ:Δε μπορώ αλλά θα το πω...Ρε μπας και είναι καμιά κίνηση αποπροσανατολισμού?Έρχεται ο Αρουαμπαρένα και ο Ριβάλντο και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος και για το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ της ΑΕΚ τουμπεκί και δε μιλάει κανείς?
πάντως εκείνο το "ΣΕ 2 χρόνια θέλω ομάδα με μέσο ορ ηλικίας τα 21' του ντέμη μπαίνει στο πάνθεον των ηλίθιων δηλώσεων.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οξω ρε λεμε με το παλτο που πατε να μας φορτωσετε...
αλλαγή του Κονέ θα ναι λεμε.
εννοείται πως το 10 ο Κονέ δεν του το δίνει.
Αν βολεύεται με το 5 πάει καλά .
Gandalf dr685sm
15/05/2007, 15:37
iosif...
Μακάρι να είναι το μόνο λάθος που μπορεί να γίνει... αν μη τι άλλο πάντως... και Λαγό έχει, και Καμπάνταη έχει ... και αν μη τι άλλο ΟΣΟΙ πιτσιρικάδες είναι στην ΑΕΚ, έχουν δικαίωμα στο όνειρο να παίξουν.
Θα δούμε πάντως... ειδικά πλέον μιας και ξέρουμε οτι όπου ακούμε και πολλά κεράσια... κρατάμε μπολάκι πλέον και οχι καλάθι/πανέρι.
Gandalf
blackbusa
15/05/2007, 15:56
ΥΓ:Δε μπορώ αλλά θα το πω...Ρε μπας και είναι καμιά κίνηση αποπροσανατολισμού?Έρχεται ο Αρουαμπαρένα και ο Ριβάλντο και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος και για το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ της ΑΕΚ τουμπεκί και δε μιλάει κανείς? [/B][/QUOTE]
Τι ειναι το γηπεδο και το προπονητικο κεντρο ρε παιδια???Παγωτο χωνακι και το θελω ετσι,ετσι και ετσι.........και το θελω τωρααααα......
Απο οτι ακουστηκε ο Serra εχει αναλαβει προσωπικα το π/κ και αυτο συντομα θα ειναι ετοιμο.Οσο αφορα το γηπεδο,δυστηχως πρεπει να κανουμε,απο οτι καταλαβαινω ακομα λιγο υπομονη,γιατι συμφωνα με το οραμα του Ντεμη μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ.Κατα την γνωμη μου,προς το τελος της χρονιας θα εχουμε εξελιξεις για το γηπεδο,ενω το π/κ πιστευω οτι θα γινει δουλεια προς την αρχη της αγωνιστικης σαιζον.Τον γαιδαρο τον φαγαμε.Λιγο η ουρα εμεινε και μετα θα τρελλαθουμε ολοι τελειως.Εγω ετσι το βλεπω παντως...:p :p :p
το ξαναγράφω
μακάρι ναρθει ο ρίμπο
όσο για γήπεδο στα άνω λιόσια πιστεύω ότι ούτε ο ντέμης έχει ακριβή αίσθηση τι θα γίνει εκεί
προσωπικά για 50 λόγους είμαι κάθετα αντίθετος για την τοποθεσία-και δεν είμαι κολλημένος με νφ
αυτό που πέρασε στα ψιλά είναι: Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗς ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑΤΙ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥΦΛΙΑ- Ο ΝΤΕΜΗς ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!
Ενώ η φυλή είναι δυο βήματα από το κέντρο!
και κάτι ακόμα: πολύ καλός ο φερέρ αλλά όχι στην θεοποίησή του....
Αν αρνήθηκε όντως επειδή είναι μακριά το θεωρώ σφάλμα (ανεξάρτηα αν έτσι κι αλλοιώς η ΑΕΚ θα ηταν αδύνατο να ξεπεράσει τις δυσκολίες με τους γύρω δήμους εκεί).
Αλλά αφού έτσι έκρινε ο 'ήταν-είναι-και θα είναι μέλος της οικογένειας που πάντα δικαιώνεται', πάω πάσο :D
blackbusa
15/05/2007, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
το ξαναγράφω
μακάρι ναρθει ο ρίμπο
όσο για γήπεδο στα άνω λιόσια πιστεύω ότι ούτε ο ντέμης έχει ακριβή αίσθηση τι θα γίνει εκεί
προσωπικά για 50 λόγους είμαι κάθετα αντίθετος για την τοποθεσία-και δεν είμαι κολλημένος με νφ
αυτό που πέρασε στα ψιλά είναι: Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗς ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑΤΙ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥΦΛΙΑ- Ο ΝΤΕΜΗς ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!
Ενώ η φυλή είναι δυο βήματα από το κέντρο!
και κάτι ακόμα: πολύ καλός ο φερέρ αλλά όχι στην θεοποίησή του....
Φιλε Ιωσηφ,ουτε εγω γουσταρω Λιοσια,αλλα απο οτι φαινεται για το οραμα του Ντεμη μονο εκει μπορει να γινει.Πιστευεις να προτεινε ο Σουφλιας το ελληνικο και να ειπε ο Ντεμης τετοιο πραγμα και δεν θα τον ειχανε ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ οι καλοθελητες δημοσιογραφοι.
Και βεβαια το Λιοσια μπορει να ειναι στο πουθενα,αλλα απο θεμα προσβασης σε συγκρηση με το ελληνικο ειναι αιωνες μπροστα.Για να μην παρεξηγηθω μενω κεντρο κεντρο και το ελληνικο για μενα ειναι πιο γρηγορα προσβασημο.Για να μην μιλισουμε οτι μαλλον στα Λ. μπορουνε να φτιαξουνε παπαδες ,ενω σιγουρα στο Ελληνικο θα ειχε περιορισμους.
Οσο αφορα τον Serra σιγουρα δεν ειναι θεος,αλλα εχει ολες τις δυνατοτητες να γινει κατι πολυ παραπανω.Ο καιρος θα ειναι ο καλυτερος κριτης......
να μην το τραβήξουμε το θέμα του γηπέδου εδώ
........................................
ακόμα περιμένω μία γσ που θα γίενι σ/κ ή αργία.......
και δεν νομίζω ότι ο ντέμης έχει παράπονα από τους δημοσιογράφους
η επικοινωνιακή πολιτική της παε είναι άριστη
blackbusa
15/05/2007, 16:49
και δεν νομίζω ότι ο ντέμης έχει παράπονα από τους δημοσιογράφους
η επικοινωνιακή πολιτική της παε είναι άριστη
Ναι το ειδαμε αυτο με τον πολεμο που κηρηξε στην ORIGINAL και ολοι τον λεγανε ΡΟΥΦΙΑΝΟ και ΚΑΡΦΙ.Εκτος αν δουλεια τον δημοσειογραφων ειναι να αναπαραγουν μονο αυτα που λενε οι αλλοι και δεν εχουν την δικη τους γνωμη.Και βεβαια μετα το σκηνικο στο Λαυριο,ολοι τον θυμηθηκαν.Ειμαι παλιο μελος τις Original,τα γουσταρω τα παιδια για την τρελλα που εχουν,αλλα σε καποια πραγματα,ρε πουστη ειναι κολλημενοι χωρις λογο κατα εμε....
blackbusa
15/05/2007, 16:52
Και να μην πουμε για το δουλεμα που εφαγε,που μιλεισε για την διαιτησια μετα τον αγωνα με τους γαυρους.Ρε Ιωσηφ δεν τα θυμασαι αυτα...????
να μην το τραβήξουμε το θέμα του γηπέδου εδώ
........................................
ακόμα περιμένω μία γσ που θα γίενι σ/κ ή αργία.......
τα παράπονά σου στη σημερινή διοίκηση, που ΔΕΝ εκλέχθηκε πάντως με τη ψήφο μου :cool:
κανείς δημοσιογράφος δεν τον αποκάλεσε ρουφιάνο
όσο για τον "πόλεμο" άσε να έχω γνώμη αρνητική για την κίνηση του προέδρου για το συγκεκριμένο θέμα
αυτό που θυμάμαι καλά ήταν η δέσμευση ότι οι οπαδοί της αεκ θα πηγαίνουν παντού. και αν δεν θέλει να δίνει εισητήρια σε οργανωμένους, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα διέθετε σε "ανοργάνωτους" μεσω του διαχειριστή (όπως γίνεται τόσα χρόνια) ή μέσω μπουτίκ
αλλά το θέμα είναι ο ρίμπο δώ, έτσι?
Ναι το ειδαμε αυτο με τον πολεμο που κηρηξε στην ORIGINAL και ολοι τον λεγανε ΡΟΥΦΙΑΝΟ και ΚΑΡΦΙ.Εκτος αν δουλεια τον δημοσειογραφων ειναι να αναπαραγουν μονο αυτα που λενε οι αλλοι και δεν εχουν την δικη τους γνωμη.Και βεβαια μετα το σκηνικο στο Λαυριο,ολοι τον θυμηθηκαν.Ειμαι παλιο μελος τις Original,τα γουσταρω τα παιδια για την τρελλα που εχουν,αλλα σε καποια πραγματα,ρε πουστη ειναι κολλημενοι χωρις λογο κατα εμε....
Λογικό αυτό, αφου η επικοινωνιακή πολιτική της οικογένειας είναι ακόμα καλύτερη :cool:
α δεν θυμάμαι και η προηγούμενη διοίκηση -που είχε και έγγραφο αίτημα- να έκανε κάτι....
Η έλευση του Ρίμπο προσωπικά δε με τρελαίνει. Θα προτιμούσα τον Ρικέλμε :D
blackbusa
15/05/2007, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
τα παράπονά σου στη σημερινή διοίκηση, που ΔΕΝ εκλέχθηκε πάντως με τη ψήφο μου :cool:
H σημερινη διοικηση δεν εκλεχτηκε,και δεν χρειαζεται να εκλεχτει,απο κανεναν.Μιλαμε για εταιρια με μετοχες.Οποιος εχεις 50,1% κανει κουμαντο.Τοσο απλο.
Αν μιλας για την ερασ. ειναι αλλο θεμα
α δεν θυμάμαι και η προηγούμενη διοίκηση -που είχε και έγγραφο αίτημα- να έκανε κάτι....
έφερε το καταστατικό για συζήτηση στη ΓΣ του Γαλατσίου, τύπωσε τα καταστατικά για να τα πάρει ο κόσμος και να ψηφίσει σχετικα, αλλά η πλειοψηφία της ΓΣ έκρινε σκόπιμο ούτε να μοιραστούν τα καταστατικά ούτε να συζητηθεί το θέμα στη ΓΣ.
H σημερινη διοικηση δεν εκλεχτηκε,και δεν χρειαζεται να εκλεχτει,απο κανεναν.Μιλαμε για εταιρια με μετοχες.Οποιος εχεις 50,1% κανει κουμαντο.Τοσο απλο.
Αν μιλας για την ερασ. ειναι αλλο θεμα
Για την Ερασιτεχνική μιλάω.
blackbusa
15/05/2007, 17:09
κανείς δημοσιογράφος δεν τον αποκάλεσε ρουφιάνο
όσο για τον "πόλεμο" άσε να έχω γνώμη αρνητική για την κίνηση του προέδρου για το συγκεκριμένο θέμα
αυτό που θυμάμαι καλά ήταν η δέσμευση ότι οι οπαδοί της αεκ θα πηγαίνουν παντού. και αν δεν θέλει να δίνει εισητήρια σε οργανωμένους, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα διέθετε σε "ανοργάνωτους" μεσω του διαχειριστή (όπως γίνεται τόσα χρόνια) ή μέσω μπουτίκ
αλλά το θέμα είναι ο ρίμπο δώ, έτσι?
Επειδη οντως ειναι ο Ριμπο και θα μας κραξουνε λεω αυτο και σταματαω.
Αν πηγαινεις στο γηπεδο,οπως πηγαινω εγω και πολλοι αλλοι,οταν χωρις να φταις βρεθεις ξαφνικα στο κεντρο του χαμου,και το λιγοτερο που θα παθεις ειναι να ριξεις κανα 100 για να γλυτωσεις την ζωης σου,πες μου τι θες.
Η δεσμευση δεν μπορει να υπαρχει οσο 20-30 μαλακισμενα μπορουν να τιμωρισουν την ομαδα με πολλους και διαφορους τροπους.
Ολα αυτα τα χρονια η κυρια μαζα που πηγαινε στα εκτος ειταν η original και πηγαιναν και λιγοι ξεμπαρκοι.
Η διαθεση ολα αυτα τα χρονια γινοτανε μεσω τον συνδεσμων για τους αγωνες εκτος
Και βεβαια με τα δεδομενα που υπαρχουν σημερα στην Ελλαδα,θα ρισκαρεις να πας σε ενα γηπεδο ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ???Εγω παντως οχι.
blackbusa
15/05/2007, 17:12
Για την Ερασιτεχνική μιλάω.
Αρα τι σχεση εχει η ΠΑΕ???Το θεμα του γηπεδου μπορει να ανηκει στην ερα. αλλα εκει θα παιζει η Παε.Θα δεχοσουν να κανει κουμαντο στο σπιτι που δεν σου ανηκει,αλλα θα το χτισεις εσυ καποιος που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι???
Ο μοναδικός λόγος που έχω ζηλέψει ποτέ τον Ολυμπιακό: Ριβάλντο. Ο καλύτερος παίκτης που έχει έρθει στην Ελλάδα.
Μακάρι να έρθει στην ΑΕΚ, και μια καρέκλα να πάρει και να κάθεται στο γήπεδο, πάλι θα βοηθάει. Άσε που έχω την αίσθηση ότι θα σκυλιάσει για να κλείσει κάποια στόματα.
blackbusa
15/05/2007, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ο μοναδικός λόγος που έχω ζηλέψει ποτέ τον Ολυμπιακό: Ριβάλντο. Ο καλύτερος παίκτης που έχει έρθει στην Ελλάδα.
Μακάρι να έρθει στην ΑΕΚ, και μια καρέκλα να πάρει και να κάθεται στο γήπεδο, πάλι θα βοηθάει. Άσε που έχω την αίσθηση ότι θα σκυλιάσει για να κλείσει κάποια στόματα.
:beer: :beer: :beer:
Αρα τι σχεση εχει η ΠΑΕ???Το θεμα του γηπεδου μπορει να ανηκει στην ερα. αλλα εκει θα παιζει η Παε.Θα δεχοσουν να κανει κουμαντο στο σπιτι που δεν σου ανηκει,αλλα θα το χτισεις εσυ καποιος που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι???
O Σουφλιάς είπε πως προτάθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΚ το Ελληνικό κι αυτή το αρνήθηκε επειδή ήταν μακριά.
Η συγκεκριμένη δικαιολογία -αν ισχύει- εμένα, ως Αεκτζή, δε μου κάνει.
εννοείται πως το 10 ο Κονέ δεν του το δίνει.
Αν βολεύεται με το 5 πάει καλά .
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
να ¨σαι καλα.
Gandalf dr685sm
16/05/2007, 08:34
όπως είχε ειπωθεί απο φήμες που πλέον μάλλον μόνο φήμες δεν είναι... η κίτρινη μπουτίκ της ΑΕΚ μάλλον θα έχει και φανέλα Rivaldo απο την φετεινή σαιζόν , που αν μη τι άλλο σίγουρα θα είναι συλλεκτική.
Παραθέτω...απο contra.gr
Πολύ κοντά στην πιο σημαντική μεταγραφή της τα τελευταία χρόνια είναι η ΑΕΚ. Ο Ριβάλντο τα έχει βρει σε όλα με την Ενωση και η μετακίνηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ από του Ρέντη στους Θρακομακεδόνες θα οριστικοποιηθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όταν επιστρέψει από την Πορτογαλία ο Ντέμης Νικολαϊδης (πιθανότατα την Τετάρτη).
Και απο ότι φαίνεται στο ίδιο άρθρο , ο Μαντούκα μένει...
Απομένουν Νούνιες ή/και Μονταίνι όπως και το θέμα του "1" που όντως είναι κάτι που θα πρέπει να λυθεί σύντομα.
Ο Ράμος μάλλον υπογράφει και αυτός.
Πολύ γρήγορα... και πάρα πολύ σωστά για μένα κινείται η ΑΕΚ... έχει σχεδόν τελειώσει τα θέματα μεταγραφών και είναι έτοιμη να μπεί μετά τις διακοπές , αμέσως στην προετοιμασία.
Σε σύγκριση με τους άλλους δύο του ΠΟΚ , που ακόμα ψάχνονται σε θέματα μεταγραφών και προπονητή (ΠΑΟ).
Y.Γ. Φαίνεται πως ο Φερέρ έχει αρχίσει και κάνει πολύ δουλειά στην ΑΕΚ... μακάρι να συνεχίσει και να του βγεί... γιατί αν έχει λίγο τύχη η ΑΕΚ και παίξει την μπάλα που έπαιξε στο πρώτο μισό της σαιζόν του 2006-2007 , τότε σίγουρα τα διαρκείας θα παραμείνουν τα ίδια. Επαναλαμβάνω λοιπόν... η μεγαλύτερη μεταγραφή που έκανε η ΑΕΚ... είναι ο Φερέρ.
Υ.Γ.2 Με προλαβαίνουν οι εξελίξεις...χεχεχεχε... απο όσο άκουσα τόσο στην Erasport όσο και στον SportFM αλλά και στην ιστοσελίδα του Sportime, κάτι ακούγεται για Ζapata μιας και οι Αργεντίνοι είπαν οτι έχουν πρόταση απο ΑΕΚ κάτι που δεν διέψευσε η διοίκηση του δικέφαλου.
Βέβαια μένει να δούμε αν όντως είναι αληθινό το Viva-Zapata.. ή είναι ράδιο-Πατάτα.
Gandalf
Cpt. Haddock
16/05/2007, 09:03
ρε παπαρες....
Αντι για μετοχές στο ΚΑΠΗ Βραζιλιας δε φτιαχνετε κανενα γήπεδο;
:sick: :sick: :sick: :sick:
Gandalf dr685sm
16/05/2007, 11:02
Μπα... αυτό θέλει πολλά λεφτά ρε.... :D
Κάτσε να πάρουμε 1-2 φορές ακόμα θέση για CH.L. και βλέπουμε...
Οχι δηλαδή τι;.... περιμένες σοβαρή απάντηση τώρα; :D
Gandalf
Cpt. Haddock
16/05/2007, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μπα... αυτό θέλει πολλά λεφτά ρε.... :D
Κάτσε να πάρουμε 1-2 φορές ακόμα θέση για CH.L. και βλέπουμε...
Οχι δηλαδή τι;.... περιμένες σοβαρή απάντηση τώρα; :D
Gandalf
Στις διαμάχες είμαστε... :evil: :evil: :evil:
(καμια εξέλιξη για γήπεδο υπάρχει; )
υπάρχει
θα γίνουν εκλογές, θα αλλάξει ο υ.π.ε.χω.δεΣ και πάλι από την αρχή
"προτείνω γήπεδο στα αρβανιτοχώρια" ή στο "θριάσιο" όπου έχει 7000 στρέμματα ελεύθερα, θέλουν ανάπλαση, θα κάνετε εμπορικό κέντρο με ολίγη από γήπεδο και θα πάει προαστιακός κάποτε. θα χρηματοδοτηθεί από το κράτος(φόρους και θα πληρώνετε ενοίκιο για 99 χρόνια.
θα αλλάξει και διοίκηση η ερασιτεχνική, οι νέοι θα κάνουν τρισάγιο και συναυλία με τον ντέμμη ρούσσο, θα παρουσιάσουν σχέδιο γηπέδου Αγ. Λουκάς (μπάρλος) και μετά θα διαλυθεί-μετά την ποδηλασία- και το τμήμα βόλλει. η πυγμαχία θα προπονείται στον δρόμο σε διαδηλώσεις, όταν συλλαμβάνονται θα λένε "δεν σε χτύπαγα κυρ-χωροφύλακα, πυγμάχος της αεκ είμαι και κάνω προπόνηση"
ο ντέμης θα εξαγγείλει την πλήρη λαικής βάσης εταιρεία για 5η φορά ενώ ο Νοτιάς θα έχει φτάσει το 70% των μετοχών. θα δοθεί η 34η συνέντευξη με οικονομικά στοιχεία (που για τους γνωρίζοντες είναι μπούρδες) και η ΑΕΚ θα είναι η πρώτη ομάδα με 4 διαδοχικά πρωταθλήματα ισολογισμών!
Στο νέο γήπεδο θα μοιράζονται κιτρινόμαυρα διπλογραφικά έντυπα και η μεταγγραφή-μπαμ θα είναι ο πέτρος δούκας σαν οικονομικός δ/ντής
Gandalf dr685sm
16/05/2007, 11:46
Απο όσο γνωρίζω και έχω μιλήσει... ψάχνουν ακόμα για χρήμα...
Θέμα άδειας δεν τίθεται... τουλάχιστον αν έχεις το χρήμα και η μπουλντόζα περιμένει στην είσοδο για να μπεί μέσα. Ο δήμος κάνει τούμπες να αναπλαστεί η περιοχή (φεύγει ο ΟΔΔΥ και μάλλον κλείνει και η χωματερή).
Αν πάει γήπεδο θα ακολουθήσουν και επιχειρήσεις όπως και θα μπεί και στάση Προαστιακού εκεί.
Καταλαβαίνεις ... τούμπες κάνουν στον δήμο εκεί και μάλιστα να γίνει τώρα για να προλάβουν εκλογές.
Οπότε σε αυτό ... πολύ αναμονή ακόμα...
Για το προπονητικό , το πολύ μέχρι του χρόνου... ή τουλάχιστον απο όσο ακούγεται απο διάφορους.
Θα δούμε πάντως... ξέρεις... όπου πολλά κεράσια ακούς... κράτα μπολάκι.
Gandalf
blueblack
18/05/2007, 06:06
Ο ΜΙΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...........ΗΤΑΝ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ..........
Έκεί πού έπρεπε,καί όταν έπρεπε.......
Άν έρθει στήν ΑΕΚ...........θά τά βγάλει τά λεφτά του ......
ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ........ΤΟ ΠΟΛΥ........!!!!!!!!
Τό πόσο θά προσφέρει,έξαρτάται άπό τή διάθεση του καί τόν τρόπο πού θά το
χειριστεί ό Φερρέρ........!!!!!!!!
Είμαι σίγουρος ότι κάτι θά θέλει νά άποδείξει.....!!!!!!!!
Καί νομίζω ότι άκόμα μπορεί......!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ...........ΕΝΣΗΜΑ.......!!!!!!!!!!
Σίγουρο είναι ότι..............
ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ............!!!!!!!!!!!!!!
Δέν κλαίει μιά όλόκληρη οικογένεια γιά αύτά πού ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ....ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ....!!!!
Άν είμαστε μάγκες .................
ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.............!!!!!!!!!!!..........
ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ................ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ.................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.............
Άλλο τό περιβάλλον τής ΑΕΚ............πιστεύω ότι δέν πρόκειται νά δημιουργήσει τά προβλήματα
πού κατά καιρούς ύπήρχαν στόν Όλυμπιακό μέ τίς δηλώσεις του καί τή συμπεριφορά του...!!!
Ό Φερρέρ νομίζω ότι τόν θέλει...........γιά βοηθό του .....καί μέσα στό γήπεδο καί στόν πάγκο..!!
Άν άποδεχτεί τό ρόλο του...????
Τότε όλη ή ΑΕΚ θά βγεί κερδισμένη........!!!!!!!!!!!
:wave2:
Gandalf dr685sm
18/05/2007, 07:52
Μέσα σε όλα , να και οι μαλακίες...
Σύμφωνα με τα sites, η ΑΕΚ μάλλον δεν θα συνεχίσει συνεργασία με τον Καμπάνταη για 120.000?!!!
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ... ο παίκτης είναι νεότατος... αποδεδειγμένα αποδίδει και αν μη τι άλλο είναι κάποιος που έχει συνιθίσει το κλίμα της ομάδος.
Μην γίνουμε ακριβοί στα πίτουρα (Καμπάνταης) και φτηνοί στις κότες (Βλ. Μεταγραφές μέχρι τώρα)
Πέρα απο αυτό , ο Καμπάνταης είναι Έλληνας παίκτης, μπορεί αν ικανοποιήσει και φέτος να μείνει στην ομάδα και να μπεί στον κορμό της ΑΕΚ. Είναι καλός επιθετικός (θέλει βέβαια δουλειά αλλά μπορεί να το κάνει)...έχει δείξει οτι μπορεί στα δύσκολα και είναι αν μη τι άλλο μια καλή επένδυση.
όταν λοιπόν δίνουμε 700 (σύμφωνα με τα νέα) για Μαντούκα... απο εδώ 350αρες για παίκτες που θα παίξουν το πολύ 2 χρόνια στην ΑΕΚ... απο εκεί 1 μύριο τουλάχιστον για Ρίμπο... είναι τουλάχιστον αστείο για 100-150.000 να χάνεις ενα παίκτη που να μπορείς να επενδύσεις πάνω του.
Γνώμη μου.
Gandalf