View Full Version : Την άποψη σας για Clover ή Dianese
Καλησπέρα σε όλους,
ενδιαφέρομαι για χεομερινό μπουφάν μάλλον 3/4 λόγω V-Strom και είμαι μεταξύ Clover (δείτε φώτο) ή Dainese (δέν βρίσκω φώτο). Υπάρχει διαφορά βέβαια στα χρήματα αφού το Clover κάνει 350 και το Dianese 570 αν και με μετρητά οι τιμές θα πέσουν (πχ το dianese μου είπε 480 μετρητά).
Πείτε μου την γνώμη σας για τα Clover γιατί σε όποιο μαγαζί ρωτάω που τα έχει και τα συγκρίνει με τα Bering τα θεωρούν πολύ καλύτερα τα Clover αλλά σε σύγκριση με Dianese τί λέτε?
Ευχαριστώ
mimas
88754
ΔΕΝ έχω δοκιμάσει clover ποτέ, επομένως δε γνωρίζω να σου πω για αυτά. Από την άλλη, τα dainese τα σπάνε.. Γενικά, ισχύει ο κανόνας του "ότι πληρώνεις παίρνεις".. Δεν είναι γραμμική η κλίμακα, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.. Τσέκαρε και μια αποθήκη dainese στην Ηλιούπολη, κάπου θα βρεις μέσα στο forum τη διεύθυνση. Θα τα πάρεις ακόμα πιο φτηνά εκεί.
lampros_fazer
23/05/2007, 23:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtheof
Γενικά, ισχύει ο κανόνας του "ότι πληρώνεις παίρνεις"..
Δεν συμφωνώ με αυτό..Παρόλο που έχω dainese,υπάρχουν εφάμιλλα (τουλάχιστον) ρούχα σε καλύτερες τιμές..
Έχω ένα Clover χειμερινό μπουφάν εδώ και 2,5 χρόνια,
και το χιλιοδοκιμάσει σε πολλές συνθήκες.
Έχει φάει βροχή με το τουλούμι και δεν έχει μπάσει,
η επένδυσή του είναι πολύ καλή από θέμα διατήρησης θερμότητας,
έχει φάει και μια πτώση (σε χώμα) και από θέμα προστατευτικών με έσωσε (παίζει και να είχα σπάσει αγκώνα).
Νομίζω ότι είναι super επιλογή.. :wave2:
latris mixanis
24/05/2007, 13:12
Και οι δύο εταιρίες είναι καλές. Από κει και πέρα είναι τι μπορεί να αντέξει και το πορτοφόλι σου :winka: Η Dainese τα χτυπάει λίγο...
Προσωπικά προτιμώ μόνο Dainese και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Και οι δύο εταιρίες είναι καλές. Από κει και πέρα είναι τι μπορεί να αντέξει και το πορτοφόλι σου :winka: Η Dainese τα χτυπάει λίγο...
Προσωπικά προτιμώ μόνο Dainese και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη:)
Άμα το φυσάς....... :rotflmao: :rotflmao:
Απο προσωπική εμπειρία και με τις 2 εταιρείες..... Μεταξύ των 2 προτίμησε την φτηνότερη.
latris mixanis
24/05/2007, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άμα το φυσάς....... :rotflmao: :rotflmao:
Απο προσωπική εμπειρία και με τις 2 εταιρείες..... Μεταξύ των 2 προτίμησε την φτηνότερη.
Δεν είναι μόνο να το φυσάς, αλλά να έχει και καλή εφαρμογή πάνω σου:D (να βρίσκεις στο μεγεθός σου..).
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Δεν είναι μόνο να το φυσάς, αλλά να έχει και καλή εφαρμογή πάνω σου:D (να βρίσκεις στο μεγεθός σου..).
Πολύ σωστό, τα περισσότερα τα βλέπουμε σε photos και καμία σχέση πάνω μας.
Ψιλοάσχετο: Η πλάτη απο Dainese θα μπαίνει σε Clover? λογικά θα μπαίνει έτσι δέν είναι? για να μήν πληρώνω και πλάτη Clover άν καταλήξω εκεί!!:confused:
latris mixanis
24/05/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
Πολύ σωστό, τα περισσότερα τα βλέπουμε σε photos και καμία σχέση πάνω μας.
Ψιλοάσχετο: Η πλάτη απο Dainese θα μπαίνει σε Clover? λογικά θα μπαίνει έτσι δέν είναι? για να μήν πληρώνω και πλάτη Clover άν καταλήξω εκεί!!:confused:
Πολύ πιθανό, αλλά πριν το αγοράσεις δες αν χωράει :winka:
Η πλάτη απο Dainese θα μπαίνει σε Clover? λογικά θα μπαίνει έτσι δέν είναι? για να μήν πληρώνω και πλάτη Clover άν καταλήξω εκεί!!:confused:
Ψιλοχλωμό το κόβω.
Νομίζω ότι η clover έχει αρκετά μακρόστενα προστατευτικά στην πλάτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
Ψιλοχλωμό το κόβω.
Νομίζω ότι η clover έχει αρκετά μακρόστενα προστατευτικά στην πλάτη.
Τέτοια λέγε μου να με φτιάξεις!! λές?? άν και αυτή που έχω απο το καλοκαιρινό Dainese δέν είναι και πολύ φαρδύ ρε γαμώτο οπότε ελπίζω να χωράει, ίδωμεν!!!
latris mixanis
24/05/2007, 14:50
Τέτοια λέγε μου να με φτιάξεις!! λές?? άν και αυτή που έχω απο το καλοκαιρινό Dainese δέν είναι και πολύ φαρδύ ρε γαμώτο οπότε ελπίζω να χωράει, ίδωμεν!!!
Όταν πας να το πάρεις, να έχεις μαζί την πλάτη. Την δοκιμάζεις επι τόπου και βλέπεις τι κάνεις!!
:)
Πλάτη για χειμερινό clover παέι 50-60? (έψαχνα πριν λίγο καιρό και εγώ).
Αν και είμαι φανατικός cloverάκιας και αντιDaineseκος, να απαντήσω αντικειμενικά!
Και οι 2 εταιρίες είναι κορυφαίες (η Dainese έχει περισσότερο όνομα στην Ελλάδα. το γιατί μη ρωτάτε έν ξέρω...) Κατ'εμε κ Clover είναι ποιοτικά ανώτερη και σαφώς πολύ πιο φθηνή από την Dainese(την έχουν δεί πολύ εδώ με τη συγκεκριμένη μάρκα και βαράνε στο ψαχνό)
Από αντοχές κλπ δε μπορώ να σου πώ διότι δε γνουρίζω. το μπουφάν μου που το έχω κοντά 2 χρόνια δεν έχει πάθει κάτι (φτού φτού μη το ματιάσουμε)
ώς εφαρμογή προτιμώ πάλι clover (να τι ωραία και αντικειμενικά τα λέω:lol: :lol: )
το μόνο μείον της clover είναι ότι έχει λιγότερη ποικιλία σε σχέση με την dainese. άν έχεις απόφασίσει ποιο σου αρέσει πήγαινε κ δοκίμασέ τα. αν σου κάθονται κ τα 2 καλά κ σου αρέσουν και τα 2, τότε όπως είπε και ο sniper μπορείς να πάρεις το φθηνότερο!
καλές αγορές!:wave2:
Giorgos19
26/05/2007, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Αν και είμαι φανατικός cloverάκιας και αντιDaineseκος, να απαντήσω αντικειμενικά!
Και οι 2 εταιρίες είναι κορυφαίες (η Dainese έχει περισσότερο όνομα στην Ελλάδα. το γιατί μη ρωτάτε έν ξέρω...) Κατ'εμε κ Clover είναι ποιοτικά ανώτερη και σαφώς πολύ πιο φθηνή από την Dainese(την έχουν δεί πολύ εδώ με τη συγκεκριμένη μάρκα και βαράνε στο ψαχνό)
Από αντοχές κλπ δε μπορώ να σου πώ διότι δε γνουρίζω. το μπουφάν μου που το έχω κοντά 2 χρόνια δεν έχει πάθει κάτι (φτού φτού μη το ματιάσουμε)
ώς εφαρμογή προτιμώ πάλι clover (να τι ωραία και αντικειμενικά τα λέω:lol: :lol: )
το μόνο μείον της clover είναι ότι έχει λιγότερη ποικιλία σε σχέση με την dainese. άν έχεις απόφασίσει ποιο σου αρέσει πήγαινε κ δοκίμασέ τα. αν σου κάθονται κ τα 2 καλά κ σου αρέσουν και τα 2, τότε όπως είπε και ο sniper μπορείς να πάρεις το φθηνότερο!
καλές αγορές!:wave2:
Μην δεις ποστ για clover εσυ,αμεσως να απαντησεις!Αν και συμφωναω μαζι σου :winka:
Σε εχω πει οτι εχεις πολυ ωραιο μποφανακι clover???
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Σε εχω πει οτι εχεις πολυ ωραιο μποφανακι clover???
:lol: :lol: :lol: :lol:
ευχαριστώ ευχαριστώ! κ το δικό σου μΕ αρέσει πολύ!:p :p :p :p :p :winka: :lol:
alximistis
29/05/2007, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
ευχαριστώ ευχαριστώ! κ το δικό σου μΕ αρέσει πολύ!:p :p :p :p :p :winka: :lol:
Να τα φτιάξετε βρε... άντε και καλά στέφανα παιδιά μου... :D
πηγαινε στο ΜοtoMarket στη Συγγρου και δοκιμασε και τα Spidi
:wave2: