PDA

View Full Version : κρανοσ με γεισο.....

marbell
15/05/2007, 18:49
γεια σας παιδες!
γουσταρω το κρανος με γεισο,αυτο με τη ζελατινα....αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν ειναι οκ στην ασφαλτο κ στα πολλα,πολλα..δλδ 150-170χλμ...θα ειναι σταθερο στο κεφαλι μου?παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας μου πει....

:wave2: :wave2:

Nik0s
15/05/2007, 18:51
Για τι μηχανή το θες ?

marbell
15/05/2007, 18:53
gia to 1200gs

Nik0s
15/05/2007, 18:55
Το Arai Tour-X που έχω, με γείσο και ζελατίνα είναι μια χαρά ! Για άλλα εντουράδικα δεν ξέρω να σου πω, δεν έχω δει κι άλλα με ζελατίνα.

Σε καμία περίπτωση μην περιμένεις την συμπεριφορά και την ησυχία του full-face street κράνους - αλλά πρόβλημα δεν έχεις.

OldMan
15/05/2007, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από marbell
γουσταρω το κρανος με γεισο ....gia to 1200gs
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Cpt. Haddock
15/05/2007, 19:00
ρε μλκ old....

τους βάζεις εσύ και τα γράφουν, 'μολόγα το, δεν εξηγείται αλλιως

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

marbell
15/05/2007, 19:01
dld file se pianei ponokefalos panw sthn wra?apo timh to diko sou poso?

marbell
15/05/2007, 19:08
ok asxetos eimai....alla ayto t yfaki....

Cpt. Haddock
15/05/2007, 19:10

Μην ασχολείσαι...

έτσι κάνει ο γέροντας όταν ακούει τη μαγική λέξη (1200GS)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρά τώρα, γιατί θες τέτοιο κράνος; :confused:

μην πεις για να κανεις εντούρο με το 1200... είναι μεγάλος άνθρωπος και δεν πρέπει να συγκινείται :lol:

OldMan
15/05/2007, 19:13
Που είδες το "υφάκι" ρε ??? :D :mad: :D

Γελαστά emoticons έβαλα ...

marbell
15/05/2007, 19:23
estw..to gelio re old....apla afto m'aresei re paidia k eipa na rwthksw.....den ftanei pou sas ekana k gelasate den lete k tpt gia to 8ema!

Nik0s
15/05/2007, 19:27
Μη δίνεις σημασία... αλλεργία είναι, του έρχεται στα καλά καθούμενα...

αααααψψψbmwουουουουουουουου !!!

Το Arai πριν 2 χρόνια είχε 625 με γραφικά, 550 περίπου μονόχρωμο. Παίζει και πιο φτηνά από Internet αλλά εγώ ο :a31: τα είχα σκάσει.... :alien:

OldMan
15/05/2007, 19:28
den lete k tpt gia to 8ema!
Επιμένεις βλέπω....:D

Λοιπόν, τα κράνη με το γείσο (είτε έχουν ζελατίνα είτε όχι..) δεν κάνουν για τριψήφια χιλιόμετρα !!!
(ούτε για διψήφια...).

Το συγκεκριμένο έχει τις εξής επιλογές : Βγάζεις το γείσο και πας το ταξιδάκι σου με την ζελατίνα, βάζεις το γείσο μαζί με την ζελατίνα και μπάινεις σε τίποτα χωματόδρομους, κρατάς το γείσο και βγάζεις την ζελατίνα στα κλειστά λασπωμένα ανηφορικά μονοπάτια !!!

απορώ με τον εαυτό μου.... :confused:

Nik0s
15/05/2007, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βγάζεις το γείσο και πας το ταξιδάκι σου με την ζελατίνα, βάζεις το γείσο μαζί με την ζελατίνα....

Απλά μην απορήσεις αν δεις κανέναν να σε κυνηγάει με μυγοσκοτώστρα....

θα καταλάβεις :smokin: :lol:

marbell
15/05/2007, 19:46

Λοιπόν, τα κράνη με το γείσο (είτε έχουν ζελατίνα είτε όχι..) δεν κάνουν για τριψήφια χιλιόμετρα !!!
(ούτε για διψήφια...).

Το συγκεκριμένο έχει τις εξής επιλογές : Βγάζεις το γείσο και πας το ταξιδάκι σου με την ζελατίνα, βάζεις το γείσο μαζί με την ζελατίνα και μπάινεις σε τίποτα χωματόδρομους, κρατάς το γείσο και βγάζεις την ζελατίνα στα κλειστά λασπωμένα ανηφορικά μονοπάτια !!!

twra malista,se paradexomai,eisai wraios k me kalypses!na sai kala..
thnx niko..

DimChios
15/05/2007, 19:55

(ούτε για διψήφια...).

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ΜΛΚ ΕΧΕΙΣ ΠΥΡΕΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

:alien: :alien: :alien:

OldMan
15/05/2007, 19:56
twra malista,se paradexomai,eisai wraios k me kalypses!na sai kala..
Μα να μΕ το πει αυτό BMWάκιας ...??? :a023: :a023: :a39:

(και μάλιστα με 1200 GS ...) :sad:

DimChios
15/05/2007, 19:58
Μα να μΕ το πει αυτό BMWάκιας ...??? :a023: :a023: :a39:

(και μάλιστα με 1200 GS ...) :sad:

Το είπα! :D

Με άλλα λόγια βέβαια αλλά το είπα! :smokin:

κάτι μου λέει ότι θα το μετανιώσω ο πούστης αυτό! :sick:

OrEsTiS82
15/05/2007, 20:42
γεια σας παιδες!
γουσταρω το κρανος με γεισο,αυτο με τη ζελατινα....αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν ειναι οκ στην ασφαλτο κ στα πολλα,πολλα..δλδ 150-170χλμ...θα ειναι σταθερο στο κεφαλι μου?παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας μου πει....

:wave2: :wave2:

Επειδη το εχω το συγκεκριμενο,πανω απο 120 χιλιομετρα μην σου πω και λιγοτερα αρχιζει να κουνιεται γαμησετα και πρεπει να σκυβεις λιγακι λογω αεροδυναμικης.
Παντως ειναι πολυ γαματο και το βραδυ ειδικα γαμαει αν και δεν βλεπεις και πολυ με την ζελατινα :)
Στον ηλιο ειναι απιστευτο, δεν σε ενοχλει καθολου.

STOYBI
15/05/2007, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε μλκ old....

τους βάζεις εσύ και τα γράφουν, 'μολόγα το, δεν εξηγείται αλλιως

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
15/05/2007, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Επειδη το εχω το συγκεκριμενο,πανω απο 120 χιλιομετρα μην σου πω και λιγοτερα αρχιζει να κουνιεται γαμησετα και πρεπει να σκυβεις λιγακι λογω αεροδυναμικης.
Παντως ειναι πολυ γαματο και το βραδυ ειδικα γαμαει αν και δεν βλεπεις και πολυ με την ζελατινα :)

Δεν ειναι κρανος αυτο ..........:look:

Αυτο ειναι εγκληματιας...... :look:

Trickster
15/05/2007, 21:01
Επειδή το έχω το συγκεκριμένο.. πάει παραπάνω από 120 και δεν κουνιέται περισσότερο από το nolan n102 που είχα παλιά.

Αν σου αρέσουν τέτοια κράνη αν δεν θες να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία σε ARAI υπάρχει και το αντίστοιχο σε AIROX. :wave2:

OldMan
15/05/2007, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν ειναι κρανος αυτο ..........:look:
Αυτο ειναι εγκληματιας...... :look:
Μην μιλάς εσύ ρε Κακομίρογλου ...:D

OldMan
15/05/2007, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Παντως ειναι πολυ γαματο και το βραδυ ειδικα γαμαει
Το δικό μου πάλι (που είναι με γείσο...) ούτε μια μαλακία της προκοπής δεν τραβάει τα βράδια ...:confused:

marbell
15/05/2007, 21:16
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το δικό μου πάλι (που είναι με γείσο...) ούτε μια μαλακία της προκοπής δεν τραβάει τα βράδια ...:confused: [/QU

για να του σηκωθει βαλτο να κοιταει μπεμπα!!:D

STOYBI
15/05/2007, 22:01

(ούτε για διψήφια...).

:a23: :a23: :a23: :a012: :a012: :a012:

Ισχυει και για το 650 η μονο για το 1200 ???? :confused:

:D

dirtbird
15/05/2007, 22:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Επειδή το έχω το συγκεκριμένο.. πάει παραπάνω από 120 και δεν κουνιέται περισσότερο από το nolan n102 που είχα παλιά.

Aυτό να το εκλάβουμε ως ακόμα μία επιτυχία της ARAI?:confused:

rsp
16/05/2007, 01:02
Μια χαρα Κραναρα ειναι και με οσα αντεχει ο σβερκος σου πας...Και για να αναψουν λιγο τα αιματα...Το αντιστοιχο κρανος της BMW ειναι κορυφαιο...:eyepop:

Και ομως ειναι, ξεκολλας την προπελα που εχει κολλημενη πισω και ειναι πολυ πολυ καλο κρανος!

fantacid
16/05/2007, 01:20
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το δικό μου πάλι (που είναι με γείσο...) ούτε μια μαλακία της προκοπής δεν τραβάει τα βράδια ...:confused: [/QU

για να του σηκωθει βαλτο να κοιταει μπεμπα!!:D

βλεπεις που πιανεις το νοημα σιγα-σιγα?

:D :D