Σύνδεση

View Full Version : Απο κλειστο μοντελο σε ανοιχτο

petros_tdm
15/05/2007, 20:14
Προκειτε να αγορασω μια αφρικα η οποια ειναι κλειστο μοντελο.
Ο ιδιοκτητης με ειπε οτι ηδη την εχει κανει την μετατροπη.
Η ερωτηση μου ειναι γινεται η μετατροπη και αν ναι πως?
Πως θα καταλαβω αν εχει γινει σωστα?

Τελος τα πλαστικα τα τελευταια αυτα που το xrv το γραφουν πισω στο πλαστικο απο ποτε βγαινουν απο ποια χρονια?

Ευχαριστω
Συντομα επισημος αφρικανος

afrotwin
17/05/2007, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από petros_tdm
Προκειτε να αγορασω μια αφρικα η οποια ειναι κλειστο μοντελο.
Ο ιδιοκτητης με ειπε οτι ηδη την εχει κανει την μετατροπη.
Η ερωτηση μου ειναι γινεται η μετατροπη και αν ναι πως?
Πως θα καταλαβω αν εχει γινει σωστα?

Τελος τα πλαστικα τα τελευταια αυτα που το xrv το γραφουν πισω στο πλαστικο απο ποτε βγαινουν απο ποια χρονια?

Ευχαριστω
Συντομα επισημος αφρικανος

eksartate ti klisimo ixe
ana ixe pirakia sto karmpirater na min sikontete poli to floter me mia epemvasoula linete to provlima
meta me diaforetiko xronismo linete ke to deftero provlima opote ine poli efkolo na tin exi aniksi

afto me ta kapakia den ktalaveno ti to 8es an 8es na dis xronologia mixanis vres to me ta noumera skeletou

apo 1996 exi gkriza kapakia me to logotipo xrv se diaforous xromatismous

to 2000 evapse ke ta kapakia idio xroma me to ntepozito me to logotipo episis xrv epano:lol:

nikolass
28/06/2007, 10:29
Φιλε πετρο ειναι πιθανον να αγορασω κι εγω κλειστο μοντελο 97 ! Πες μου αν μπορεις ποσα εδωσες για τη δικια σου !

pissaman
28/06/2007, 10:35
Για να μάθετε τι μοντέλα είναι ακριβώς, μπορείτε αν θέλετε να μου στείλετε τα πλαίσια και να σας πω:beer:

nikolass
28/06/2007, 10:49
φιλε τσεκαρα τον αριθμο και ειναι 97 γερμανικο κλειστο ! Αλλα δε ξερω τπτ αλλο ! Μπορει κ να εχει 'ανοιξει' !

pissaman
28/06/2007, 10:54
Αυτά γίνονται έτσι όπως σου γράφει ο άφροτουίν, για να είσαι σίγουρος, νομίζω μόνο δυναμομέτρηση θα σου λύσει τις απορίες