View Full Version : Με γραψανε οι μ@@@
soundstorm
15/05/2007, 23:58
Αν ειναι δυνατον.
Πριν λιγο με σταματανε σε μπλοκο.
-καλησπερα,τα χαρτια σας.
-αμεσως.
-η εξατμηση κανει φασαρια.
-ολες κανουν.
-αυτη κανει παραπανω
-ντεσιμπελομετρο εχετε?
-τι να το κανεις?
-να μετρησεις την εξατμηση.
-ε δεν χρειαζετε.....
θα σας κοψουμε προστιμο και φροντιστε να αλλαξετε εξατμηση.
Ε δεν αντεξα και εγω και απανταω,
Περαν οτι για ακομα μια φορα θα ξεφτιλισω την ανοργανοσια σας στο δικαστηριο,
αν θες κρατα τα στοιχεια μου γιατι σε μπολοκο μονο την εξατμηση θα ακους απο εδω και περα.
Αι σιχτιρι ποια,και πολυ σας σεβαστικα μα@@@@κες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Αν ειναι δυνατον.
Πριν λιγο με σταματανε σε μπλοκο.
-καλησπερα,τα χαρτια σας.
-αμεσως.
-η εξατμηση κανει φασαρια.
-ολες κανουν.
-αυτη κανει παραπανω
-ντεσιμπελομετρο εχετε?
-τι να το κανεις?
-να μετρησεις την εξατμηση.
-ε δεν χρειαζετε.....
θα σας κοψουμε προστιμο και φροντιστε να αλλαξετε εξατμηση.
Ε δεν αντεξα και εγω και απανταω,
Περαν οτι για ακομα μια φορα θα ξεφτιλισω την ανοργανοσια σας στο δικαστηριο,
αν θες κρατα τα στοιχεια μου γιατι σε μπολοκο μονο την εξατμηση θα ακους απο εδω και περα.
Αι σιχτιρι ποια,επιστροφη στις ριζες μας....
Κι αυτος τι σου ειπε???
Σε αφησε τελικα ???
Καλα το οτι ειναι μ@λακες δε χρειαζεται να το διευκρινισω φανταζομαι...:winka:
soundstorm
16/05/2007, 00:03
Τιποτα ρε,ετσι τραβηξε μια γκαζια ο τυπος και με την αυταρα του μετρησε και τα db.
Κριμα σε ολους εμας τους μαλακες δηλαδη που το παιζουμε και ηχοληπτες.
Α ρε καραγκιοζηδες που πληρωνουμε...
τα λογια ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι περιτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααα
:wave2:
Τιποτα ρε,ετσι τραβηξε μια γκαζια ο τυπος και με την αυταρα του μετρησε και τα db.
Κριμα σε ολους εμας τους μαλακες δηλαδη που το παιζουμε και ηχοληπτες.
Α ρε καραγκιοζηδες που πληρωνουμε...
Α τον κοπ@νο!!!!!!
Φιλε αμα εισαι νομιμος ( που απ'οτι καταλαβαινω εισαι ) ξεφτιλισε τον το μ@λαπερδα λεμε....:mad: :wave2:
vangelis 64
16/05/2007, 00:08
Έχουνε λυσσάξει με τα πρόστιμα οι κάφροι!:mad:
Φίλε μου,κουράγιο και μακάρι μ' έναν καλό δικηγόρο(αν χρειαστεί)να τούς ξεβρακώσεις.
Εν τω μεταξύ,καμαρώστε τους....
88798
soundstorm
16/05/2007, 00:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Α τον κοπ@νο!!!!!!
Φιλε αμα εισαι νομιμος ( που απ'οτι καταλαβαινω εισαι ) ξεφτιλισε τον το μ@λαπερδα λεμε....:mad: :wave2: κοιτα να δεις,στην αδεια μου γραφουν 104 dba στις 5000 στροφες.Τωρα αν εκαναν μαλα@@@ και εγραψαν κατι λαθος,προβλημα τους.Το μηχανακι σπασμενο(σε νεκρα βεβαια)πανω απο 104 dba δεν βγαζει.Στα 102 το μετρησα εγω με ντεσιμπελομετρο που η τροχαια αν το δει θα νομιζει οτι ειναι αεροπλανο.
Αλλα παλι,ας χρησημοποιουσανε κατι,εστω για τα ματια.
Αλλα οχι ρε φιλε με την ΑΥΤΑΡΑ σου την κατεστραμενη να μου μετρας και db.Υμαρτον ποια.
lampros_fazer
16/05/2007, 00:14
Ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.transalp.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=35)..
(αλλά απ'ότι φαίνεται την ξέρεις τη δουλειά..)
vassilis88
16/05/2007, 00:16
μα νομιζω σε κατοικημενη περιοχη δν μπορει να γινει χρηση ντεσιμπελομετρου γιατι υπαρχουν κ αλλοι εξωτερικοι θορυβοι!ε?πχ αμαξια λεωφορεια κλπ..
δν μπορει να σε γραψει ετσι στο ντουκου δλδ......
ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ....μ#λ@κες σκ*τομπατσοι.........
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.transalp.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=35)..
(αλλά απ'ότι φαίνεται την ξέρεις τη δουλειά..)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οριστε μας...συν τα παραπανω επρεπε να πατε κ στα Τουρκοβουνια για να σε μετρησει...
soundstorm
16/05/2007, 00:22
-50 cm αποσταση απο την μπουκα.
Ωστε να μην υπαρχουν προημες ανακλασεις απο την πηγη του ηχου
-45 μοιρες γωνια
για να αποφυγουμε τα αερια που θα χτυπησουν την καψα του μικροφωνου και θα τα λαβει ως ηχο
και 0DB περιβαλοντικο θορυβο(πραγμα αδυνατον βεβαια).
Αγανακτησα ρε σεις.
Μα το θεο,ολο το καλοκαιρι θα πληρωνω ακτινες στο μηχανικο αλλα σε μπολοκο δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασταματησω.
-50 cm αποσταση απο την μπουκα.
Ωστε να μην υπαρχουν προημες ανακλασεις απο την πηγη του ηχου
-45 μοιρες γωνια
για να αποφυγουμε τα αερια που θα χτυπησουν την καψα του μικροφωνου και θα τα λαβει ως ηχο
και 0DB περιβαλοντικο θορυβο(πραγμα αδυνατον βεβαια).
Αγανακτησα ρε σεις.
Μα το θεο,ολο το καλοκαιρι θα πληρωνω ακτινες στο μηχανικο αλλα σε μπολοκο δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασταματησω.
Aυτη ειναι η μαλ@κια..σταματας...σε γραφουν απ'το που8ενα ...δεν σταματας...τους δινεις και ''πατημα''...:mad: :mad: :mad:
Τα έχουμε πει και εδώ, και είχα βρει και το σχετικό νόμο...
chducos1
16/05/2007, 12:57
SOUND sorry ρε φιλε αλλα το XT σου κανει παρα παρα πολυ σπαστικο κωλοθορυβο!!!!.καθε φορα που περιμενεις να βγεις απο το στενο τρως πολλα γαμοσταυριδια!!!!
ειναι απαραδεκτη η σταση τωμ μπατσων αλλα και εσυ προκαλεις με το μπουρι σου!!!
αντε καλη επιτυχια με το ελληνικο κρατος
πως ρε θηριο στην αδεια σου γραφει 104db ενω στις δικες μου 92 η 94db ε?
κοιτα να δεις,στην αδεια μου γραφουν 104 dba στις 5000 στροφες.Τωρα αν εκαναν μαλα@@@ και εγραψαν κατι λαθος,προβλημα τους.Το μηχανακι σπασμενο(σε νεκρα βεβαια)πανω απο 104 dba δεν βγαζει.Στα 102 το μετρησα εγω με ντεσιμπελομετρο που η τροχαια αν το δει θα νομιζει οτι ειναι αεροπλανο.
Αλλα παλι,ας χρησημοποιουσανε κατι,εστω για τα ματια.
Αλλα οχι ρε φιλε με την ΑΥΤΑΡΑ σου την κατεστραμενη να μου μετρας και db.Υμαρτον ποια.
τα 104 που γραφει ειναι πολλα κατι λαθος εχει γινει αλλα μεχρι τα 108 που μετρησαν εμενα....
τεσπα τωρα δεν κανει τοσο θορυβο και εσυ δεν εχεις παρα να πας δικαστικα....:wave2:
SPORAKIAS
16/05/2007, 13:27
σε γραψανε για θορυβο ή οτι δεν εχεις σιγαστηρα?
σου πηραν και πινακιδα?
saratoga
16/05/2007, 14:04
μαλον σ'εγραψε για "παραποιηση" η "ελειψη σιγαστηρος"...!, τη ξερη καλα τη δουλειατου. :nono:
costas81
16/05/2007, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
μαλον σ'εγραψε για "παραποιηση" η "ελειψη σιγαστηρος"...!, τη ξερη καλα τη δουλειατου. :nono:
ΕΡΩΤΗΣΗ: 'Έπεσα σε έλεγχο στάθμης θορύβου. Ποια είναι η σωστή διαδικασία και τι μπορώ να κάνω αν η μέτρηση δεν γίνεται σωστά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Η μέτρηση θορύβου πρέπει να γίνεται:
Α με κατάλληλο όργανο, μισό μέτρο και σε γωνία 45 μοίρες από την εξάτμιση
Β σε κατάλληλο μέρος (χωρίς περιβαλλοντικό θόρυβο)
Γ στις στροφές κινητήρα που αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας
Αν κάποια από τις προϋποθέσεις αυτές δεν εκπληρώνεται. τότε η μέτρηση είναι παράνομη και μπορεί κανείς:
Α να υποβάλλει τις αντιρρήσεις του στην προϊσταμένη αρχή αυτής που ενήργησε τον έλεγχο
Β να προσφύγει στην Δικαιοσύνη (οι λεπτομέρειες είναι πολλές και δεν μπορούν να εκτεθούν εδώ)
Γ να κάνει αναφορά κατά των οργάνων που ευθύνονται για την παρανομία. ακόμα και να υποβάλλει μήνυση εναντίον τους
Δ να ζητήσει επανεξέταση του θορύβου (στο ΠΕΡΠΑ ή στο Υπουργείο Συγκοινωνιών).
Εξαίρεση: αν η εξάτμιση είναι κομμένη, τρυπημένη, χωρίς το τελικό τμήμα της κ.λπ. τότε μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις και χωρίς μέτρηση. Εδώ πρέπει να υπογραμμισθεί ότι, προκειμένου για την περιοχή Αθηνών, ισχύει τυπικά ακόμη η περιβόητη εγκύκλιος του Εισαγγελέα κου Κανελλόπουλου, για δήμευση των μοτοσικλετών που προκαλούν εκκωφαντικό θόρυβο.
mourgakos
16/05/2007, 18:52
και μενα 104 db γραφει η αδεια του χτ.
τελικα πως θα κινηθεις?
και μονο σε εγραψαν η σου πηραν πινακιδες κλπ?
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που έχει φάει αδίκως κλήση.. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38512/)
sergiosm
16/05/2007, 20:28
Φίλε αν σε έγγραψαν μόνο για υπερβολικό θόρυβο και όχι για κομμένη εξάτμιση ή κάτι άλλο, είναι 99,99 % (αφήνω και ένα 0,01% γιατί ποτέ δεν ξέρεις) σίγουρο ότι θα καθαρίσεις στο δικαστήριο.
Το ερώτημα είναι πάρα πολύ απλό:
Πώς αποδεικνύει αυτός που σε έγγραψε ότι η εξάτμιση σου κάνει θόρυβο ;;;
Πού είναι η ένδειξη του ειδικού μηχανήματος ;;;
Είναι σαν να σου έχει κόψει κλήση για ταχύτητα χωρίς να έχει ραντάρ !!!
Έλεος πια.
Κάτι τέτοια κάνουν και μετά τους βρίζουν όλοι ...
Genikoterta peftei poly mploko teleftaia kai se akyra malista merh
Perierga ta pragmata kirioi
:smilea:
soundstorm
16/05/2007, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
SOUND sorry ρε φιλε αλλα το XT σου κανει παρα παρα πολυ σπαστικο κωλοθορυβο!!!!.καθε φορα που περιμενεις να βγεις απο το στενο τρως πολλα γαμοσταυριδια!!!!
ειναι απαραδεκτη η σταση τωμ μπατσων αλλα και εσυ προκαλεις με το μπουρι σου!!!
αντε καλη επιτυχια με το ελληνικο κρατος
πως ρε θηριο στην αδεια σου γραφει 104db ενω στις δικες μου 92 η 94db ε?
ποιος εισαι?
Τελικα εκανα λαθος παραπανω.
104dba στις 4000 στροφες γραφει η αδεια.
Το θεμα ρε παιδια δεν ειναι αν θα με αθωωσουν στο δικαστηριο,πραγμα που εχει ξαναγινει 2 φορες αλλα το γαμωτο.
Στην τελικη ΕΓΩ ειμαι ο παρανομος η ο μαλ@@@ που ΚΑΝ δεν γνωριζει το νομο?
Στην κληση μου εγραψε σταθμη θορυβου ανω του επιτρεπτου οριου.
Αυριο που δεν εχω και πολυ δουλεια ελπιζω να τους πετυχω πουθενα να τους χερετησω αδερφικα!
Αι σιχτιρι και παλι.
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι...
Άσχετα αν σε έγραψαν χωρίς αποδεικτική μέτρηση, και άσχετα τι θα πεί το δικαστήριο, η εξάτμισή σου είναι ξετάπωτη ή όχι ???
Το θέμα είναι αν ΟΝΤΩΣ προκαλείς (και αν ναι φαντάζομαι όχι εν αγνοία σου...) φασαρία ή ΟΧΙ... τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουμε σελίδες...
soundstorm
16/05/2007, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι...
Άσχετα αν σε έγραψαν χωρίς αποδεικτική μέτρηση, και άσχετα τι θα πεί το δικαστήριο, η εξάτμισή σου είναι ξετάπωτη ή όχι ???
Το θέμα είναι αν ΟΝΤΩΣ προκαλείς (και αν ναι φαντάζομαι όχι εν αγνοία σου...) φασαρία ή ΟΧΙ... τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουμε σελίδες...
Σαφως και κανει παραπανω θορυβο απο την μαμησια αλλα για να το πω απλα,
αν βαλεις το μετρηδι στην εξατμηση και σου δειξει 102 db τοτε εισαι νομινοτατος.Απλα τα πραματα.
Αλλα πρεπει να ξερεις και αυτο το μαραφετι που καποιος κατασκευασε και σου εδωσε να χρεισημοποιεις τι διαολο κανει.
Σόρρυ αλλά κάπου πιστεύω ότι έχουμε παρανοήσει μερικά πράγματα...
Κυκλοφορείς ξετάπωτος και το πρόβλημα βρίσκεται στο αν σε έγραψαν με νόμιμο τρόπο ή όχι ??? Κάτι σαν "φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης" μου θυμίζει αυτό...
Ρε φίλε η άποψή μου είναι ότι αν ήσουνα σωστός και σε έγραφαν άδικα τότε ναι...γάμησέ τους το κέρατο στα δικαστήρια και οπουδήποτε αλλού...και να έρθω μάρτυρας υπεράσπισης...
Αλλά να κυκλοφορείς ξετάπωτος, να σε γράφουν και μετά να ζητάς και την συμπόνια μας...εεε σαν να παραπάει λίγο...
soundstorm
16/05/2007, 21:38
Να το πω ποιο απλα.
Στην δικη μου τουλαχιστον αδεια κυκλοφοριας γραφει το οριο τον DBA του επιτρεπομενου οριου θορυβου.
Αυτο το πραμα λοιπον το μετρας με ντεσιμπελομετρο.
Εγω λοιπον οταν εβαλα την εξατμηση την μετρησα οχι απλα με ντεσιμπελομετρο αλλα με analyzer και οχι στις 4000 στροφες αλλα ΤΣΙΤΑ!και το αποτελεσμα ηταν 102 dba!
Κατανοητον?Τωρα για την συμπονοια σου,ραγισε η καρδια μου!!
Είναι εύκολο να κάνεις τον κινέζο όταν δεν θέλεις να καταλάβεις...
Δηλαδή ρε φίλε αν στην άδειά σου από τυπογραφικό λάθος έγραφε 125db αυτό θα σου έδινε το δικαίωμα να κυκλοφορείς με έναν κινητήρα τζετ παραμάσχαλα ???
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου και δεν εξετάζω αν ΤΥΠΙΚΑ έχεις δίκιο και αν θα αθωωθείς σε δικαστήριο... Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ θέμα για μένα είναι ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ σου προκαλείς υπερβολικό θόρυβο, ΑΣΧΕΤΑ αν είσαι νομικά καλυμμένος λόγω λάθους αναγραφής στην άδεια και λάθος τρόπου χειρισμού του θέματος από τους αστυνομικούς...
Και εκτός των ανωτέρω, και η όλη σου αντίδραση έχει την σημασία της (τουλάχιστον για μένα)...
Δηλαδή όταν έχεις "χεσμένη την φωλιά σου" και τύχει να στην πέσουν και να σου κόψουν το χαρτάκι, κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο....γιατί ΞΕΡΕΙΣ...δεν βγαίνεις δημόσια να το παίξεις σαν αδικημένη γριά παρθένα που την βιάσανε...γιατί και εμείς ΞΕΡΟΥΜΕ...
Αν ακόμα δεν το έχεις καταλάβει λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...
Ως παθων και εγω πιο παλια, εμαθα το εξεις αφου το εψαξα.
1η κλιση. ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΡΑΧΜΑΤΑ.
κοστος 30 ή 35 €
2η κλιση. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ ΘΟΡΙΒΟΥ. ( μονο μετα απο μετριση με οργανο)
Κοστος 80 ή 85 €
Ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να γραφουν στην κλιση ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΡΑΧΜΑΤΑ και να χρεωνουν 85€
Εγω προσωπικα(αν και με καργα παρανομη εξατμηση) στο δικαστ. βγηκα κυριος και δεν πληρωσα τιποτα, αφου η κλιση δεν ηταν νομημη!!!!!!
φυσηκα αλλαξα εκσατμηση :D :D
Υ.Γ. την κλιση δεν δεχτηκα να την υπογραψω λεγοντας στο οργανω οτι δεν ειναι νομιμη.Αυτος τον χαβα του.ΤΗν υπογραφω, τον σιχτιριζω και στο τελως εφυγα με ενα μεγαλοπρεπες παντιλικι
με την εξατμηση να αναστενει νεκρους!!!!1
LsKostas
17/05/2007, 14:29
THEOD απ την στιγμη που δεν υφισταται οργανο μετρησης
ολα τα αλλα πανε περιπατο...
α καμια φορα που ξερεις... και ο θορυβος κανει καλο:D
soundstorm
17/05/2007, 14:58
Είναι εύκολο να κάνεις τον κινέζο όταν δεν θέλεις να καταλάβεις...
Δηλαδή ρε φίλε αν στην άδειά σου από τυπογραφικό λάθος έγραφε 125db αυτό θα σου έδινε το δικαίωμα να κυκλοφορείς με έναν κινητήρα τζετ παραμάσχαλα ???
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου και δεν εξετάζω αν ΤΥΠΙΚΑ έχεις δίκιο και αν θα αθωωθείς σε δικαστήριο... Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ θέμα για μένα είναι ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ σου προκαλείς υπερβολικό θόρυβο, ΑΣΧΕΤΑ αν είσαι νομικά καλυμμένος λόγω λάθους αναγραφής στην άδεια και λάθος τρόπου χειρισμού του θέματος από τους αστυνομικούς...
Και εκτός των ανωτέρω, και η όλη σου αντίδραση έχει την σημασία της (τουλάχιστον για μένα)...
Δηλαδή όταν έχεις "χεσμένη την φωλιά σου" και τύχει να στην πέσουν και να σου κόψουν το χαρτάκι, κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο....γιατί ΞΕΡΕΙΣ...δεν βγαίνεις δημόσια να το παίξεις σαν αδικημένη γριά παρθένα που την βιάσανε...γιατί και εμείς ΞΕΡΟΥΜΕ...
Αν ακόμα δεν το έχεις καταλάβει λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...
Δηλαδη δεν δινουμε σημασια στο τι λεει η αδεια?
Τραβαμε γκαζια,και γραφουμε.
Φσσσσιτ μποηνγκ!!!
Αμε,να με γραψουν και για πινακιδα τοτε.
Γιατι αμα εγινε λαθος και εχω αλλο αριθμο?
Η και για υπερκιβισμο.Αμα ειναι 1000 κυβικα το χτ και γραψανε λαθος?
Και αμα εγω δεν εχω διπλωμα και μου εδωσαν κατα λαθος?
Βρε μπας και εισαι τροχαιος?
Το οτι θα αθωοθω ειναι σιγουρο γιατι σημερα πηρα και βεβαιωση απο το ΚΤΕΟ για να την παω στους μαλαααααααααακες τους μπατσους να ανοιξουν τα στραβα τους!!Ασχετοι,
τους δωσαν μια στολη και μια σαρδελλα και γινανε εξουσια.
Θα φυτεψω και μια παραδια ρε φιλε να πληρωνω την ασχετοσυνη των ΟΡΓΑΝΩΝ!
soundstorm
17/05/2007, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
και μενα 104 db γραφει η αδεια του χτ.
τελικα πως θα κινηθεις?
και μονο σε εγραψαν η σου πηραν πινακιδες κλπ?
Ρε και σε εσενα λαθος εκαναν στην αδεια.
Πηγενε στην τροχαια να σε γραψει.
:rotflmao: :rotflmao:
saratoga
17/05/2007, 15:21
Αραξε μη τρεχης...,
Αν εχη γινη λαθος στη πινακιδα που πηρες απο το υπουργειο, εισε ΕΣΥ υποχρεομενος να τους το αναφερης, και ΕΣΥ θα φας μια νομιμοτατη κληση (και προσαγωγη) αν κυκλοφορησης...! :bigcry:
το ιδιο και με οτι γραφη η αδεια (αριθμους πλαισιου,κινιτιρα,db κ.α), παλι ΕΣΥ εισε υποχρεομενος να τα διορθωσης για να μην εχης προβληματα. :yuck:
....
δυστυχος φιλε μου ετσι ειναι... :cry:
p.s - οσο για το δικαστηριο, πρεπη να αθωοθης, ΑΛΛΑ υπολογισε και τη χαμενη μερα (απο τη δουλεια) και τα τρεξιματα.
lampros_fazer
17/05/2007, 15:29
Δεν γράφει και πάνω στο πλαίσιο τα db..;
soundstorm
17/05/2007, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
Αραξε μη τρεχης...,
Αν εχη γινη λαθος στη πινακιδα που πηρες απο το υπουργειο, εισε ΕΣΥ υποχρεομενος να τους το αναφερης, και ΕΣΥ θα φας μια νομιμοτατη κληση (και προσαγωγη) αν κυκλοφορησης...! :bigcry:
το ιδιο και με οτι γραφη η αδεια (αριθμους πλαισιου,κινιτιρα,db κ.α), παλι ΕΣΥ εισε υποχρεομενος να τα διορθωσης για να μην εχης προβληματα. :yuck:
....
δυστυχος φιλε μου ετσι ειναι... :cry:
p.s - οσο για το δικαστηριο, πρεπη να αθωοθης, ΑΛΛΑ υπολογισε και τη χαμενη μερα (απο τη δουλεια) και τα τρεξιματα.
Πηγα στην τροχαια σημερα και με εστειλε ο τυπος(στο γραφειο του διοικητη καθοταν αρα θα ηταν κιολας)στο κτεο.Πηρε πρωτα τηλ και μετα μου λεει σε ενα τεταρτο να εισαι εκει(μην αλλαξω και καλα εξατμηση)και φερε μου την μετρηση.
101 εδειξε η μετρηση τους!
Το λοιπον αν δεν τυχενε να ξερω δυο πραγματα θα πληρωνα 86 ευρα για τα ομορφα τους ματια!
Δηλαδη δεν δινουμε σημασια στο τι λεει η αδεια?
Τραβαμε γκαζια,και γραφουμε.
Φσσσσιτ μποηνγκ!!!
Αμε,να με γραψουν και για πινακιδα τοτε.
Γιατι αμα εγινε λαθος και εχω αλλο αριθμο?
Η και για υπερκιβισμο.Αμα ειναι 1000 κυβικα το χτ και γραψανε λαθος?
Και αμα εγω δεν εχω διπλωμα και μου εδωσαν κατα λαθος?
Βρε μπας και εισαι τροχαιος?
Το οτι θα αθωοθω ειναι σιγουρο γιατι σημερα πηρα και βεβαιωση απο το ΚΤΕΟ για να την παω στους μαλαααααααααακες τους μπατσους να ανοιξουν τα στραβα τους!!Ασχετοι,
τους δωσαν μια στολη και μια σαρδελλα και γινανε εξουσια.
Θα φυτεψω και μια παραδια ρε φιλε να πληρωνω την ασχετοσυνη των ΟΡΓΑΝΩΝ!
Ξέρεις πως πάει τώρα αυτό....Κάπως έτσι
- Για ψάρεμα πας ???
- Όχι...για ψάρεμα....
- Κρίμα..και έλεγα να πάμε μαζί...
Οπότε άστο καλύτερα...δεν έχει νόημα να συνεχίσω... :o :o :o
soundstorm
17/05/2007, 15:35
- Για ψάρεμα πας ???
- Όχι...για ψάρεμα....
Μαλλον.
Akatanomastos
17/05/2007, 16:31
- Για ψάρεμα πας ???
- Όχι...για ψάρεμα....
re si afou kai ksetapoti i eksatma sou leei einai mesa sto orio.(an leei alitheia)
den katalavaino poio einai to provlima.
tora an ta 102 db vgazoun poli thorivo (epeidi den ksero) einai provlima tou nomou, oxi tou paidiou
ent_o_tsitas
17/05/2007, 21:58
1) Oloi exoume pesei 8uma kapoiou lakama mpatsou.
2) Oti den exoun ton aparetito eksoplismo einai gnosto.
3) Oti exeis dikio nomika einai katanohto (afou tosa gamo db egrapse to gamokratos ).
4) Yparxei kapoia leptomeria omws, mikrh tosh da, AN LEW AN to gamokratos pou se adikise kanei ena toso da mikro typografiko la8os h akoma kalytera esy o ponhridhs pou 8a gelas me thn asxetosynh tous pou 8a sou exoun dosei adeia 156 db giati oi lakamades den kseroun na xeirizonte mhxanhmata kai ekrinan oti tosa db einai kala mwre as tou ta valw, pws sou lene sto super market otan exeis pei oti 8es 1 kilo feta kai sou leei 1,5 na to afhsw ?
H leptomereia einai loipon h eksis, mia leksh pou exei xa8ei apo to gamokratos mas giati apoteleite polu apla apo gamopolites, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !
Kai epeidh kapoioi mporei na mhn thn gnwrizoun !
Συνείδηση(η), η αντίληψη του έξω κόσμου απο το εγώ και ο καθορισμός της σχέσης του έξω
κόσμου με το εγώ, (ψυχολ.) ο εσωτερικός κόσμος του ανθρώπου, το εγώ, η ηθική του υπόσταση, ο χαρακτήρας του και η δύναμη του αυτοελέγχου.
5) Den eimai mpatsos!!
6) na mou peis pou meneis na er8w katw apo to spiti sou me to motosako mou me thn adeia pou me kalyptei sta db mera meshmerh na katsw apo katw na se psofisw sta marsarismata.
Sysnwmh an ginome eristikos alla exw aganakthsh apo tous lakamades me ta koutia pou akoune me ton enisxhth tsita kai me tous <<filous>> motosykletistes pou exoun valei oti teliko 8eloun giati an kanei 8oryvo to rimadi tous paei poio grygora !
:sick: :sick: :hypnotize :sick:
k_pappous
17/05/2007, 23:31
Εμεινα ΛΑΚΑΜΑΣ τωρα.Θα παρω παπι τοτε.
εμενα το σκουτερ κανει αρκετο θορυβο..2 φορες με σταματησαν και τους λεω την κλασσικη διακαιολογια: "με σταματησαν στη Μεσογειων στο υψος της ΕΡΤ συναδελφοι σας με το αρμοδιο κλιμακιο του υπουργειου που κανει τις μετρησεις κ δεν με εγραψαν" (στο υψος της ΕΡΤ τη στηνουν για μετρηση θορυβου).. δεν ξερω αν πιανει παντα, παντως στο δικο μου που ναι 50αρι δεν αναγραφει θορυβο..υπαρχει καποιο μεγιστο οριο που δεν πρεπει να ξεπερναει καμια μηχανη?