View Full Version : Jeep, Jeep(ΟΕΙΔΗ) ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
Όπως πήγαινα το πρωί στη δουλειά από Δροσιά/Κηφισίας - ευτυχώς σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς - βλέπω ένα από τα μεγάλα Range Rover σε ένα στενό δεξιά. Ο "κύριος" με βλέπει και αφού το σκέφτεται για κλάσματα δευτερολέπτου αποφασίζει να βγεί στην Κηφισίας (μιάμιση λωρίδα στο συγκεκριμένο κομμάτι για όσους γνωρίζουν) με τοοο τριαξονικό για την άλλη κατεύθυνση του δρόμου.
Ο "κύριος" δεν είχε κοιτάξει πριν βγει ούτε αν έρχεται κανένας από την αντίθετη κατεύθυνση και έτσι απλώς σταμάτησε μπροστά μου κάθετα για να κοιτάξει.
Παιδιά ευτυχώς πρόλαβα να αντιδράσω γρήγορα γιατί αλλιώς θα γινόμουν χαλκομανία.
Το καλύτερο ήταν ότι ο τύπος (40-45) όταν με είδε δύο μέτρα από την πόρτα του μετά το έντο που σχεδόν έκανε η μηχανή από τα φρένα, έκανε μια γκριμάτσα, άνοιξε το παράθυρο και....μου την είπε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συμπέρασμα: Προσοχή, προσοχή, και ξανά προσοχή, ειδικά σε "ανθρώπους" με τέτοια οχήματα γιατί 9 στους δέκα τα παίρνουν με τη λογική ότι θα είναι κυρίαρχοι του δρόμου και δεν τους απασχολεί τίποτα και κανένας.:a12: :a31:
Αχ, πόσο θα 'θελα τώρα που έχω ξεπεράσει το σοκ να τον βάλω κάτω με τα γάντια κέβλαρ και να ακολουθήσουν και άλλοι περαστικοί με μοτό. :a11: :a29:
ktm640lc4
16/05/2007, 10:09
Bασικα το κακο ειναι οτι αυτοι που εχουν τετοια αμαξια εχουν και τα λεφτα να πληρωσουν την στραβη.
Δεν τους νοιαζει. Για αυτους η ζωη σου ειναι μερικα ευρω.
Εμεις δεν το κανουμε θα μου πεις επειδη δεν εχουμε λεφτα? Οχι. Απλα ειμαστε ανθρωποι.
Αυτοι δεν ειναι.
Προσοχή θέλει με αυτή τη μόδα των jeep-οειδών μιας και το κτηνώδες αμάξωμα δημιουργεί μία επικίνδυνη (για τους άλλους) αίσθηση ασφάλειας στον οδηγό, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται σαν φορτηγατζής, δηλαδή: "Αν σε παίρνει πέσε πάνω μου"
Να μην πούμε για το πρόβλημα που δημιουργούν με τον όγκο τους στις καθημερινές συνθήκες της κίνησης (ή τις ακινησίας)
Αφού τη γλύτωσες, πάλι καλά :wave2:
mats8282
16/05/2007, 12:06
Εχω και Land Cruiser V18 10.65λτ και 5 τονους αδειο.....παμε για καφε Κολωνακι???
Το τι σκ@το θα άκουγε δε λέγεται.
Θα τον στόλιζα από πάνω ως κάτω.
Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με τον κάθε βλάκα που κυκλοφορεί
και νομίζει ότι του ανήκουν τα πάντα. Βρε ουστ :evil:
sergiosm
16/05/2007, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Harry_V
ο τύπος (40-45) όταν με είδε δύο μέτρα από την πόρτα του μετά το έντο που σχεδόν έκανε η μηχανή από τα φρένα, έκανε μια γκριμάτσα, άνοιξε το παράθυρο και....μου την είπε :
Μα φυσικά και στην είπε,
ακούς εκεί να έχεις το θράσος να μην του παραχωρήσεις προτεραιότητα,
αλήτη, μηχανόβιε ....:rolleyes: :rolleyes:
Παραλίγο να του χαλάσεις την πόρτα του ανθρώπου ...
.
.
.
Αχ και που να σφίξουν οι ζέστες ;;
Ευτυχώς τον πρόλαβες και είσαι καλά και από τέτοιους, άλλο τίποτα .
tattooman
16/05/2007, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Harry_V
Όπως πήγαινα το πρωί στη δουλειά από Δροσιά/Κηφισίας - ευτυχώς σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς - βλέπω ένα από τα μεγάλα Range Rover σε ένα στενό δεξιά. Ο "κύριος" με βλέπει και αφού το σκέφτεται για κλάσματα δευτερολέπτου αποφασίζει να βγεί στην Κηφισίας (μιάμιση λωρίδα στο συγκεκριμένο κομμάτι για όσους γνωρίζουν) με τοοο τριαξονικό για την άλλη κατεύθυνση του δρόμου.
Ο "κύριος" δεν είχε κοιτάξει πριν βγει ούτε αν έρχεται κανένας από την αντίθετη κατεύθυνση και έτσι απλώς σταμάτησε μπροστά μου κάθετα για να κοιτάξει.
Παιδιά ευτυχώς πρόλαβα να αντιδράσω γρήγορα γιατί αλλιώς θα γινόμουν χαλκομανία.
Το καλύτερο ήταν ότι ο τύπος (40-45) όταν με είδε δύο μέτρα από την πόρτα του μετά το έντο που σχεδόν έκανε η μηχανή από τα φρένα, έκανε μια γκριμάτσα, άνοιξε το παράθυρο και....μου την είπε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συμπέρασμα: Προσοχή, προσοχή, και ξανά προσοχή, ειδικά σε "ανθρώπους" με τέτοια οχήματα γιατί 9 στους δέκα τα παίρνουν με τη λογική ότι θα είναι κυρίαρχοι του δρόμου και δεν τους απασχολεί τίποτα και κανένας.:a12: :a31:
Αχ, πόσο θα 'θελα τώρα που έχω ξεπεράσει το σοκ να τον βάλω κάτω με τα γάντια κέβλαρ και να ακολουθήσουν και άλλοι περαστικοί με μοτό. :a11: :a29: Ε δεν εγινε και τιποτα.Στα β.π. συμβαινουν καθημερινα αυτα.Ειναι οι γνωστοι πετυχημενοι αλεξιπτωτιστες νεοπλουτοι και οι κλωνοι τους που εχουν την εντυπωση οτι τους χρωσταει η κοινωνια,η ζωη και εμεις μαζι γι αυτο και γραφουν ολους και ολα στ @ρχιδι@ τους.Υπομονη αδερφε καπου κοντα μενω και γω και το αντιμετωπιζω σχεδον καθημερινα το φαινομενο με τις σκατοσακουλες αυτες.
fantacid
16/05/2007, 12:48
δε ξερω τι λετε εσεις για τα σουβ
αλλα να σας πω οτι το ιδιο ποναει κ η πορτα απο ιμπιζα με νεα οδηγο που δεν κοιταει πριν βγει απο το στενο,
το ιδιο ποναει κ η πορτα απο αουντι 80 του παππου με το διπλωμα που θα λειξει του χρονου αλλα αυτος "τα καταφερνει" ακομα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
αλλα να σας πω οτι το ιδιο ποναει κ η πορτα απο ιμπιζα με νεα οδηγο που δεν κοιταει πριν βγει απο το στενο,
το ιδιο ποναει κ η πορτα απο αουντι 80 του παππου με το διπλωμα που θα λειξει του χρονου αλλα αυτος "τα καταφερνει" ακομα!
Σίγουρα έχεις δίκιο fantacid, απλως με τα μαμημένα τα SUV δεν περνάς από πάνω, γίνεσαι χαλκομανία πάνω στα ΨΗΛΑ ΛΕΜΕ πλαϊνά. :rotflmao:
Σοβαρά τώρα, όντως ο τύπος του αυτοκινήτου δεν έχει ίσως τόση σημασία αλλά νομίζω ότι οι ιδιοκτήτες τους έχουν και μια διαφορετική νοοτροπία (στυλ το παίρνω για να είμαι "μεγάλος" και δεν υπολογίζω τίποτα γιατί είμαι "μεγάλος"). Αυτοί που περιγράφεις είναι απλώς άσχετοι, οι "μεγάλοι" φονιάδες εκ προμελέτης.
Μπορεί βέβαια να υπερβάλλω επειδή είμαι κάπως ακόμη...
:wave2:
Gandalf dr685sm
16/05/2007, 13:14
Harry_V,
Επειδή και μένα είναι απο εκεί η διαδρομή μου , δύο σημεία να προσέχεις...
Ένα στον "Κουρσάρο" που πραγματικά στο καινούριο φανάρι εκεί , γίνεται χαμός, αφού οι παλιοί θεωρούν δεδομένο ότι είναι δικαίωμα τους , το φανάρι αν το έχουν για ελικόπτερα.
΄Δύο στο σημείο που ψιλογίνεται πάλι χαμός, είναι μπροστά απο τον "Βαρδινογιάννη" μιας και εκεί επειδή είναι κοντά και η Αγ. Μαρίνα και ψάχνουν συχνά - πυκνά για parking , θα στην πέσουν και δεν θα καταλάβεις απο που ήρθε κιόλας το αεροπλανικό.
Για το θέμα τώρα με το SUV.. διατηρείς Ολύμπια ψυχραιμία και τον προκαλείς ακόμα περισσότερο, δηλώνοντας οτι μπορείς να κάτσεις εκεί όλη μέρα αν χρειαστεί και να καλέσεις ΤΟΤΑ, για να του εξηγήσουν το όνειρο που θα τον δούν κάθετα να διασχίζει την Κηφισίας για να περάσει απέναντι στο αντίθετο . Στα περισσότερα σημεία στην περιοχή εκεί , έχει διπλή διαχωριστική που σημαίνει απλά οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ... έτσι για να μαθαίνουν και τον ΚΟΚ.
Gandalf
ktm640lc4
16/05/2007, 13:55
Εμενα παντως (στην περιπτωση που δεν παθω και στις 2 περιπτωσεις κατι και απλα εχω υλικες ζημιες, γιατι αλλιως χεστα,) με πειραζει το ''βγηκα γιατι δεν σε ειδα'' αλλα με πειραζει περισσοτερο το ''σε ειδα, αλλα βγηκα γιατι εχω τζιπ και λεφτα και σε χεζω με το διτροχο καβουρδιστηρι σου''. (γενικα μακρια απο ολους)....
Εκει τρελλενομαι. Τα λεφτα τον ανθρωπο τον τρελλενουν. Ειναι καλος και μετα μαλακας. Πρεπει να εχεις δυναμη εσωτερικη, και μορφωση για να μην πεσεις στην λουμπα.
Κηφησιας πριν χρονια μεγαλο τζιπ με 2 τυπακια στην ηλικια των 25 μαλακιζονται στο δρομο. Παπι μπροστα χωρις καθρεπτες δεν τους εχει δει. Αριστερα αμαξι δεξια η παπια. Δεν χωρανε αλλα πανε με οσα και μαλλον σκεφτεται ''να πεσω στο αμαξι που οσο νανε θα μου κανει ζημια ή να πεσω στο παπι που δεν θα παθει το αμαξι τιποτα αλλα μονο ο μαλακας που το καβαλαει και αν παθει κατι, ακομα και να τον σκοτωσω πληρωνω και τελειωσα;;;;''
Τελικα παει προς το παπι τον χτυπαει απο δεξια πισω, ο παπιας τα χανει τιμονιαζει παλι καλα το σωζει. Τον χτυπησε δεν ξερω και εγω με ποσα. Στα 50 μετρα ειχε κινηση και φυσικα σταματαει. Δεν τους ειπε τιποτα και εφυγε μπροστα. Εγω εχω παθει πλακα. Το εχω ξαναγραψει αλλα μου εχει μεινει...
Προσοχη...
Sotirios
17/05/2007, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Tι μου θύμισες ......
Γέρος κόβει ταχύτητα σιγά σιγά, το πίσω αυτοκίνητο βαριέται να τον περιμένει και πάει να τον προσπεράσει. Ο γέρος το κόβει ξαφνικά αριστερά το τιμόνι χωρίς φλας χωρις τίποτα.... (μικρές ζημιές καθώς οι ταχύτητες ήταν πολύ χαμηλές) και τι λέει ο γέρος... "40 χρόνια ρε φίλε εδώ στρίβω δεν το ξέρεις??" Επαρχία βέβαια που υποτίθεται οτι άφού ξέρει ο΄ενας τον άλλο θα πρέπει να ξέρει και που στρίβει ο καθένας:lol:
oiko1979
17/05/2007, 09:25
ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΖΙΠΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ IN ΕΙΝΑΙ ΤΑ PULL BAR...
ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟ...
ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΙΝΗΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ....
mats8282
17/05/2007, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Tι μου θύμισες ......
Γέρος κόβει ταχύτητα σιγά σιγά, το πίσω αυτοκίνητο βαριέται να τον περιμένει και πάει να τον προσπεράσει. Ο γέρος το κόβει ξαφνικά αριστερά το τιμόνι χωρίς φλας χωρις τίποτα.... (μικρές ζημιές καθώς οι ταχύτητες ήταν πολύ χαμηλές) και τι λέει ο γέρος... "40 χρόνια ρε φίλε εδώ στρίβω δεν το ξέρεις??" Επαρχία βέβαια που υποτίθεται οτι άφού ξέρει ο΄ενας τον άλλο θα πρέπει να ξέρει και που στρίβει ο καθένας:lol:
Πραγματικο περιστατικο πριν 50 χρονια σε ενα χωριο στην Αιτωλοακαρνανια.....Μπαρμπας με τρακτερ(απο τα 1α που κυκλοφορουν στην περιοχη) στριβει σε ενα στενο χωρις να βγαλει φλας...
Τον σταματαει χωροφυλακας και του λεει μπαρμπα γιατι δεν εβγαλες φλας?
Και η απαντηση του μπαρμπα: Καλα ρε πιδακι μ....Ολοκληρο θεριο που στριβει δεν του βλεπς να στριβ΄ του λαμπακ΄ σ πειραξε?
LsKostas
17/05/2007, 10:26
Επαρχία βέβαια που υποτίθεται οτι άφού ξέρει ο΄ενας τον άλλο θα πρέπει να ξέρει και που στρίβει ο καθένας
+1
Και κατι αλλο.Αν πηγατε στην εκθεση αυτοκινητου κοιταξτε κατι.
Πολλα lux αμαξια
ερχονται με standard dvd μεσα.Η κωλο-μοδα του του I.C.E. (ΤΙ ΜΑΛ...!!!!!)
εξαπλωνεται και στα σαλονια.(Οχι μονο των suv)
Παιδες προσοχη!:wave2:
Sotirios
17/05/2007, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Πραγματικο περιστατικο πριν 50 χρονια σε ενα χωριο στην Αιτωλοακαρνανια.....Μπαρμπας με τρακτερ(απο τα 1α που κυκλοφορουν στην περιοχη) στριβει σε ενα στενο χωρις να βγαλει φλας...
Τον σταματαει χωροφυλακας και του λεει μπαρμπα γιατι δεν εβγαλες φλας?
Και η απαντηση του μπαρμπα: Καλα ρε πιδακι μ....Ολοκληρο θεριο που στριβει δεν του βλεπς να στριβ΄ του λαμπακ΄ σ πειραξε?
Αμιιιιι..... αμπάλι τι κορονι μου κουζουλάθηκες κοτζαμ θηρίο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: