View Full Version : 5 επι 5 που και ποτε;;;
κυριε ιουλιε θα κανονισουμε τιποτισ να ξεπιαστουμε τωρα που γυρισαμε ολοι μαυρισμενοι και αδυνατισμενοι;;;;;;;
αντε λεμε :lol:
αδυνατισμενοι!!!!!!!!
εγω γιατι πηρα 4κιλακια βρε παιδια!!!!
αλλα οταν πας βουνο, σε καθαρο αερα θα φας, δε θα φας!!!!!
αλλα ειχε κατι μαγειρευτα στο Μετσοβο λεμε.... καταπληκτικα!!!
:D :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
κυριε ιουλιε θα κανονισουμε τιποτισ να ξεπιαστουμε τωρα που γυρισαμε ολοι μαυρισμενοι και αδυνατισμενοι;;;;;;;
αντε λεμε :lol:
edo o mavros kai +3 kila se 18 meres
o bill-Cybersexxxxxxx mou elege gia kenourgio gamato gipedo konta sthn symvolh ton odon peiraios kai petrou rallh.
Goustarete thn allh tetarth thn klasikh ora peripou? (9.30-10)
την τεταρτη που μασ ερχετε παιζει η ελλαδα με την τουρκια και δεν νομιζω να ψηνονται τα παιδια ....οποια αλλη μερα μεσα εγω οπου να ειναι
CyBeRseXX
02/09/2004, 10:32
alla oxi tin tetarti.
Triti tin gnosti ora?
op, ok exeis dikio,
thn epomenh tetarth??? (tetarth einai h mera pou volevei toys perisoterous logo orarion klp)
ego eimai mesa oti mera kai ora thelete, triti arga ean einai ok kai o ypoloipos kosmos
και εγω μεσα για τριτι αλλα αν δεν μαζευτουν οι συμμετοχεσ η καποιοι περιμενουν να παρουν κανενα κιλο ακομα:lol: λεμε για τισ 15/9 .......αντε και βλεπουμε:)
Οποιαδηποτε μερα ειμαι μεσα! :wave2:
mesa anytime..anyplace..alla oxi tetarti na doume tin ellada na paizei mpala
kalgeorge
02/09/2004, 11:32
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;:eek: ΕΧΑΣΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ;;;;:eek: :hypnotize :uplate:
ΛΟΙΠΟΝ!!!!! ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΑ!!!:wave2:
AN YPARXEI KAMIA THESI ENIMEROSTE KAI MENA GIATI EXO SKOYRIASEI :sad:
τι θα γινει τελικα .....θα μαζευτουμε την τριτη που λεγαμε η θα το αφησουμε για μιαν αλλη φορα:confused:
για να ανασυνταχθουμε:smilea:
kalgeorge
06/09/2004, 10:25
Ναι να μαζευτουμε αλλα.....για ποια Τριτη λεμε;;
Ρε Τζωρτζ δεν το κανεις και στικυ για να μην ψαχνομαστε;;;