Σύνδεση

View Full Version : επεσα...

atom_smasher
19/05/2007, 20:42
πριν καμια ωρα στην καλλιροης στο ρεύμα προς ταύρο. και καθυστερουσα την αναχωρηση για να μην βρεχει και τελικα δεν την γλιτωσα. φρεναρα και γλιστρησα...ευτυχως δεν εσκασα επανω στα σταματημενα αυτοκινητα στο φαναρι, μονο μια κουτουλια με το κρανος. ευτυχως 1 σπασμενο πλαστικο του φλασ και ίσως στο τιμόνι το τελειωμα μετα το γκριπ(?). και ενας πονος στο δεξι καρπο που ελπιζω να μην χειροτερεψει. το φοβομουν απο εχτες ...

road spirit
19/05/2007, 21:01
η κουτουλια ηταν δυνατη? την "ακουσες" καλα μεσα στο κεφαλι σου?
δεν ειναι κινδυνολογια, αλλα θα πρεπει να πας μια απο νοσοκομειο να βγαλεις ακτινογραφια, για να εισαι σιγουρος. Οι εσωτερικες αιμοραγιες μετα απο τετεοια χτυπηματα ειναι υπουλες...φιλε κανε το κοπο και πηγαινε... και ας αποδειχτει τζαμπα κοπος

atom_smasher
19/05/2007, 21:03
οχι ουτε την ακουσα ουτε ηταν δυνατη.πολυ σιγα πηγαινα ουτως η αλλως.με 30χλμ περιπου.

SPORAKIAS
19/05/2007, 21:13
περαστικα αρχηγε....:wave2:

vangelis 64
20/05/2007, 04:13
Ακτινογραφία στο χέρι έκανες;Αν όχι,απογειώσου!Σού το λέω σαν παθών.

Ας είσαι γερός και όλα να πάνε καλά.:wave2: :wave2:

KaTaNaS
20/05/2007, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
το φοβομουν απο εχτες ...

den eprepe na kabaliseis

η οδηγηση της μοτο ειναι ψυχοτροπικη... αναλογα της διαθεσης και του φοβου αποδίδουμε!

περαστκα!

SUPERMARIO
20/05/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
den eprepe na kabaliseis

η οδηγηση της μοτο ειναι ψυχοτροπικη... αναλογα της διαθεσης και του φοβου αποδίδουμε!

περαστκα!

+1000

πολλες φορες θα παρω το αυτοκινητο γιατι κατι δεν μου αρεσει στην μερα.(ειδικα με τον τροπο που θα ξεκινησει)

fou-zou-ar
20/05/2007, 20:50
entaksei re paidia meta xristou profites oloi. kai gw tosa xronia odigw kai opote vgainw voltitsa me broxi panta exo ena mikro agxos stin akri tou mialou mou. einai stadar pistevw se opoion kavalaei me kolokairo. tou katse stravi tou palikariou....kouragio i touba einai to pio asximo synaisthima to kalo einai oti an de patheis polla ti ksexnas grigora.....perastika file.

OzZzZzY
20/05/2007, 21:15
δι' ελεου και φοβου περαινουσα την των τοιουτων παθηματων καθαρσιν ομως :smokin: :smokin:

makis206
21/05/2007, 07:03
Περαστικά κι αγύριστα να είναι.

:beer: :wave2:

ronin1
21/05/2007, 16:07
afou itan mono flasakia k tetoia..STA PAPARIA SOY!!!

kalou kakou omos..tsekra ligo ton eayto sou...karpo k kefali..

k as einai tzampa o kopos opos eipe kapoios..den einai tzamba omos..me tipota...

(sorry gia ta greeklish..frikare to pc..)

slacker
21/05/2007, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
μονο μια κουτουλια με το κρανος.

Ελπίζω άμεσα να πάρεις καινούριο, έτσι; Αυτό τα έβγαλε τα λεφτά του.
Κατά τ' άλλα, περαστικά & αγύριστα :wave2:

DrIoannis
21/05/2007, 16:20
Περαστικά φίλε μου...

VanDiemen
21/05/2007, 17:44
Αυτά να είναι τα χειρότερα! Περασμένα, ξεχασμένα Φίλε!

RαNd
21/05/2007, 21:10
Carbon κ εγω Παρασκευη απογευμα στη γεφυρα της Αυρας, εξοδο απο Εθνικη . . .

Γλιτσα στον δρομο, φρενα, μπλοκαρει το μπροστινο κ highside . . .

Kρανος με τα μουτρα στην ασφαλτο . . .

Μικρο στραμπουληγμα στο δεξι χερι, ο ομος την γλυτωσε χαριν στο μπουφαν.

Η μοτο δεξι καπακι carter, μπροστινο φτερο και γενικα ολη η δεξεια πλευρα . . .

Παλι καλα που εχω γυμνο, γιατι αν ειχα κανα SS :bigcry: :bigcry:

Περαστικα μας και προσευχες για καλυτερους δρομους με λιγοτερη γλιτσα . . .

atom_smasher
22/05/2007, 02:36
περαστικά σου και σενα.ακτινογραφιεσ εγιναν.ειμαι οκ.κρανοσ.χμ θα δανειστω απο καναν φιλο γιατι δεν περισευουν 300+ τωρα. αυριο θα δουμε και τι κοστουμι θα βγει. αν και οκ εγω βλεπω ενα πορτοκαλι πλαστικο απο το ενα φλασ, λιγο στραβο το καντραν και ενα...αντιβαρο..σπασμενο.
εγω οπως γλυστραγα κουτουλησα με το κρανοσ στο μπροστα αυτοκινητο και το μηχανακι συνεχισε να τσουλαει αναμεσα σε 4 χωρισ να βρει σε κανενα.το μπουφανακι επισης βοηθησε να μην ποναω πουθενα αλλου, και δεν επαθε και τιποτα. τεσπα. ηταν καλο μαθημα( κυριως για την χρησιμοτητα κρανους και μπουφαν, μποτών και γαντιών, μιας και δεν καταλαβα και πολυ καλα για ποτε επεσα). ευχαριστώ για τα σχολια.

wasp - sleeping in the fire.

Tsakalaki
22/05/2007, 17:09
χαίρομαι που είσαι όρθιος
χαίρομαι που το πόσταρες για να βλέπουμε όλοι πόσο απλό είναι ένα πέσιμο και οτι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί
άντε, και ποτέ άλλοτε τέτοια...

sober
24/05/2007, 15:51
Ευτυχως εισαι καλα.!! Μακρια απο σενα κι ολους μας τετοια στραβα κι αναποδα...

:beer:

odt
25/05/2007, 13:53
Αυτή κωλογλίτσα, όσο και να βρέξει, υπάρχει αρκετή για όλους μας...περαστικά κι αγύριστα σε αυτούς που έπεσαν, σήμερα ο καιρός έχει ψιλοστρώσει...για να δούμε... :wave2:

atom_smasher
10/06/2007, 00:24
κοστος επισκευης 22 ευρώ. φτηνα την γλιτωσα τελικα και στα αναλωσιμα.ενα καλο μαθημα γενικοτερα.

vthn
10/06/2007, 10:18
μετά την κουτουλιά να τσεκάρεις και το κράνος.

και να μην σου ξανατύχει!

Tropeas
10/06/2007, 13:39
Περαστικά και να τα δεις όλα στους γιατρούς και το παραμικρό...