PDA

View Full Version : Do it .. or NOT ... Do it ψεκαστικό νερού !!

kiriakost
20/05/2007, 01:42
Την έκανα τη κουτουράδα , και πήρα σήμερα απο το Alex Pack , το μεγάλο πιεστικό νερού 1900W Auto / Start -Stop .

Το βάζω στην πρίζα , συνδέω νερά ... πάω να κάνω δοκιμή .... τίποτα .. το μοτέρ ακούγονταν κολλημένο και έτριζε ... και νερά έτρεχαν ασύστολα από κάποιο σημείο της σκανδάλης , και από την κάννη του πιεστικού ..

Διαβάζω το βιβλιαράκι , και λέει ..... Εαν είναι κολλημένο το μοτέρ , που μπορεί να συμβαίνει λόγο ότι ήταν πολύ καιρό αποθηκευμένο , ανοίξτε το, να το ξεφρακάρετε με το χέρι !!

παίρνω κατσαβίδια , και αρχίζω να λύνω το κατά τα άλλα ολοκαίνουργο πλυστικό , και αφού το εχω γδύσει .. διαπιστώνω οτι δεν έχει κανένα εξωτερικο σημείο , που θα μπορούσα να γυρίσω το άξονα από το μοτέρ .. αλλο απο μια πλαστική φτερωτή , που φοβάσαι να την ακουμπήσεις για να μην σπάσουν τα φτερά .

Αρχίζω και λύνω τρόμπα νερού , θαλάμη με πιστόνια , και νά τος ο άξονας ..... βάζω ένα αλλενάκι (κλειδί) και τον γυρνάω , όντως κολλημένος , και διαπιστώνω ότι υπήρχε σοβαρό μηχανικό ελάττωμα , σε κάποιο σημείο , έβρισκε η μπομπίνα με τα τοιχώματα του μοτέρ ... όχι δεν το άνοιξα το μοτέρ .

Ολα αυτά έγιναν σήμερα Σαββάτο , το έδεσα πάλι , το έβαλα στην συσκευασία του για επιστροφή , και ακόμα βρίζω την τύχη μου , πως ξεγελάστηκα και πήρα αυτό το μαπίδι ..

Πως πέρασε αυτό το πράγμα ποιοτικό έλεγχο ?? έλεγχο καλής λειτουργίας ?? Πως είναι δυνατόν ολες οι κάτω βίδες του να ειναι σκουριασμένες ?? πως είναι δυνατόν ? όλοι οι μεταλλικοί σύνδεσμοι στο λάστιχο που συνδέει το μηχάνημα με το πιστόλι να είναι γεμάτοι άλατα και ψωριασμένοι !! :mad:

Ναι απο το ράφι το πήρα , ΝΑΙ ήταν σφραγισμένο .. :a018:

Τι να κάνω τώρα !!! θα πάω να μου το αλλάξουν .. να πάρω το ίδιο μοντέλο ? να πάρω το μικρότερο ?

Μέχρι την Δευτέρα, έχω όλο το χρόνο να αναρωτιέμαι . :(

fantacid
20/05/2007, 02:05
να θυμασε oτι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34974&highlight=%C9%CD%CA%C1)

zolotas
20/05/2007, 04:27
κινεζο πηρες ????......... παλι καλα που δεν αγορασες κανα μηχανακι απο κει :hypnotize

kiriakost
20/05/2007, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
κινεζο πηρες ????......... παλι καλα που δεν αγορασες κανα μηχανακι απο κει :hypnotize

Ελα ρε μην παίζεται με τον πόνο μου ;) , Karcher έλεγα να πάρω , αλλά τα έχουνε στα 400? .

Το συγκεκριμένο το είχε πάρει και ένας φίλος , και το δούλεψα μάλιστα πριν καιρώ , και έκανε δουλειά .

Ο Κινέζος έχει δυο χρόνια εγγύηση , πιο πολύ από όλα μετράει η φασαρία , άντε συσκεύασέ το, και κουβάλησε το , πίσω για αντικατάσταση .

Τουλάχιστον τώρα , μετά απο όσα πέρασα , στο επόμενο θα ξέρω τι να ελένξω ... δεν την ξαναπατάω , να πάρω ένα κλειστό κουτί .. και άντε γεια .. :)

OzZzZzY
20/05/2007, 12:31
πηρε ενας γνωστος μου απο τα alex pak μηχανη του γκαζον..το πηρε 150 ευρω φθηνοτερα απο τα husqvarna..μια μαρκα αγνωστη..
στην αρχη δουλεψε μια βδομαδα μετα χαλασε το μοτερ
παει του το αλλαζουν κ το πληρωσε..του λεγαν κατι μαλακιες για την εγγυηση
μετα του ξαναχαλαει κ βαζει μοτερ husqvarna..
το αποκορυφωμα? χαλασαν τα περιφερειακα της μηχανης κ το μοτερ (husqvarna) δουλευει
:cry: :cry:
:lol: :lol: :lol:
ελεος δηλαδη :rotflmao: :rotflmao:

kiriakost
20/05/2007, 13:05
Τα πιεστικά νερού , έχουν μια απλότητα στην κατασκευή τους , που εντάξει για οικιακή χρήση ( μια ώρα την βδομάδα ) ... εεε αντέχουν για καιρό .

Εγω είμαι τεχνικός , όλα τα εργαλεία μου είναι από σοβαρές εταιρείες .

Παραδόξως όμως βρίσκω σε τέτοιες αλυσίδες , μικρο εργαλεία όπως συρματόβουρτσες μινιατούρα , και άλλα μικρο-εργαλεία περίεργα ...

Δεν θα έπαιρνα ποτέ, ηλεκτρικό δραπανο μπαταρίας ή τρυπάνια η καστάνια - καρυδάκια.

Εχουν και αυτοί , ποιότητες βέβαια στα εργαλεία ( α. β. γ. ω.) , αλλά πιεστικά νερού , μόνο αυτά τα κουκουρίκου.

Τα οποία λόγω ανταγωνιστικής τιμής , τα παίρνουν πολλές εταιρείες μηχανημάτων, και τους βάζουν το δικό τους όνομα , έχω δει πολλά !! ιταλικά !!! να είναι μέσα κουκουρίκου.

αυτά στο Alex Pack , γράφουν Skarmax Switzerland ..
Μου έκανε εντύπωση τα μεταλλικά μέρη (σώμα ) είναι γεμάτα γρατσουνιές και ραγίσματα , θα μου πεις τι σε πειράζει άμα δουλεύει ?? .. ε να μην το θάψω λίγο ακόμα .. Switzerland λέμε !! Ποιότητα .

yianvoul
20/05/2007, 14:23
Skarmax Switzerland .. ειναι ο εισαγωγεας απο ΚΙΝΑ...

kiriakost
20/05/2007, 14:31
yianvoul έψαξα ήδη και εγω για Skarmax Switzerland ... δεν υπάρχει τίποτα στο Switzerland :) θα τους βάλω πιπέρι !!

:rotflmao: :rotflmao:

Made in PRC (People of Republic of China ) ..

yianvoul
20/05/2007, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
yianvoul έψαξα ήδη και εγω για Skarmax Switzerland ... δεν υπάρχει τίποτα στο Switzerland :) θα τους βάλω πιπέρι !!

:rotflmao: :rotflmao:

Made in PRC (People of Republic of China ) ..

ΤΟ ζητημα Switzerland πανω σε κινεζικα προιοντα ειναι συχνο...
εχω την εντυπωση πως εχει να κανει με δασμους εισαγωγης...
πχ αλλοι δασμοι απο κινα σε ευρωπ ενωση και αλλοι απο ελβετια

kiriakost
20/05/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul
ΤΟ ζητημα Switzerland πανω σε κινεζικα προιοντα ειναι συχνο...
εχω την εντυπωση πως εχει να κανει με δασμους εισαγωγης...
πχ αλλοι δασμοι απο κινα σε ευρωπ ενωση και αλλοι απο ελβετια

Και εγώ δεν το ξέρω αυτό το θέμα ... υποθέτω ότι είναι απλά ένα νομικό παραθυράκι , ενα απλο βάφτισμα .. και ψάξε βρες .. :uplate:

island
20/05/2007, 21:38
Ελβετός κτηνοτρόφος ξεκουράζεται πρίν πάει να πάρει τον γιο του απο την δουλειά στο εργοστάσιο Skarmax Switzerland

89464

GIXXERAKIAS
20/05/2007, 21:46
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε Γιωργο σχιστοματης ειναι ο πατερας του?:eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kiriakost
20/05/2007, 22:20
αντε βάλτε τώρα να δείτε Star channel .... παίζει στο έργο και ο εργάτης της Skarmax Switzerland. :)

kiriakost
21/05/2007, 18:57
Πηγα σήμερα δευτέρα στο μαγαζί .... πάρτε το .... λέω το πτώμα ... με κοίταγαν περίεργα !!

Φωνάζουν έναν τύπο .. λέει εγώ είμαι ο μάστορας !! Τι έπαθε .. ?

Κυριάκος : Τίποτα σοβαρό απλά δεν παίζει το εργαλείο , και το έχει φάει η οξείδωση !!!

Μάστορας : Δεν σε πιστεύω μου λέει ....

Κυριάκος : Οκ . μην με πιστεύεις ... πάρτο και εξέτασε το !! :a017:

Μάστορας : Επιστρέφω σε πέντε !!

Κυριάκος : Οκ .

Ο Μάστορας επιστρέφει με ένα καροτσάκι , φορτωμένο με ένα καινούργιο !!!

Μάστορας : Μου είναι αδύνατο ακόμα να το πιστέψω !! ότι πραγματικά ήταν το μηχάνημα σε τέτοια χάλια ... πράγματι είναι αδύνατον να σκούριασε σε ένα σαββατοκύριακο ...... δεν μας έτυχε ποτέ τέτοιο πράγμα ...... είναι η πρώτη φορά ..... έχω δώσει πάνω από 70 ....

Κυριάκος : Ρε φίλε μπας και είναι επιστροφή και το βάλατε κατά λάθος στο ράφι,
με τα καινούργια ???

Μάστορας : ( Βραχυκυκλωμένο Look και σιωπηλός )

Κυριάκος : άνοιξε το καινούργιο, εδώ και τώρα και βάλτο στην πρίζα !!!! εγώ δεν την ξαναπατάω ... σε θέλω για μαρτύρα !!

Μάστορας : εεεεε απαγορεύεται να βάλουμε μπροστά τα μηχανήματα μέσα στο μαγαζί !! είναι κανονισμός !!

Κυριάκος : :confused: Αντε πάμε ταμείο να τελειώνουμε .... :o

Μου κόβουν νέα απόδειξη και φεύγω , για το μαγαζί μου ...

Ανοίγω το κιβώτιο , και παθαίνω άλλο ένα πολιτισμικό σοκ , αυτό ήταν πραγματικά καινούργιο , σακούλες κόντρα σακούλες σιλοτέιπ , δεματικά, και όλα τακτοποιημένα !!!

Το βάζω μπροστά ..... αρχινά να κάνει κάτι περίεργους ήχους , και να πετάει νερό με πολύ χαμηλή πίεση .... μέσα σε 40 δευτερόλεπτα πιάνει κανονικά την ροπή του , και αρχίζει η μάχη .....

Αρχισα να πλένω το πεζοδρόμιο .. το χαλάκι πόρτας ... τζαμαρίες ... 15 λεπτά βαρούσα ότι έβρισκα μπροστά μου , και έπλυνα και το αυτοκίνητο του γείτονα , από την μια μόνο πλευρά :lol:

Οταν αφήνεις την σκανδάλη ... έχει διακόπτη πίεσης και κλείνει μόνο του .
Καλούτσικο είναι ... :)

Αααα και το κερασάκι , βρήκα ποιος το φτιάχνει πραγματικά .. απο τον αριθμό μοντέλου APW 150FP

Να το ... http://www.anlu.com/APW-150B.asp
Το APW 150FP που πήρα είναι στα 110bar και το μεγαλύτερο τους στα 130bar .

Αστυνόμος Σαΐνης :smokin:
Οχι που θα μου ξέφευγε, ο Skarmax Κουκουρίκογλου !! ;)

kiriakost
21/05/2007, 19:20
http://www.tbc-world.com/resprofile.asp?id=5665301&companytype=1

APW-150FP
High Pressure Cleaner, Pressure:110bar(1600PSI); Max pressure:200bar; Flow:6L/min; Motor:1900W; Voltage:230V~50HZ/120V~60HZ; Weight:20kgs Dimensions:99x35x40cm; Container: 205pcs/20',510pcs/40'

Price: $60.00

89626

project.breeze
21/05/2007, 19:46
Ζεστό νερό βγάζει ή όχι;

kiriakost
21/05/2007, 20:06
Οχι από μόνο του , απλά αντέχει να τροφοδοτηθεί με ζεστό νερό έως 50C .

island
21/05/2007, 20:17
αν το πλένεις το αυτοκίνητο μόνος σου τι θα κάνουν οι κοπέλες μου λές?

89637

kiriakost
21/05/2007, 20:28
You have a point !! :lol: :lol:

hidefnick
21/05/2007, 20:45

Αααα και το κερασάκι , βρήκα ποιος το φτιάχνει πραγματικά .. απο τον αριθμό μοντέλου APW 150FP

Να το ... http://www.anlu.com/APW-150B.asp
Το APW 150FP που πήρα είναι στα 110bar και το μεγαλύτερο τους στα 130bar .

Αστυνόμος Σαΐνης :smokin:
Οχι που θα μου ξέφευγε, ο Skarmax Κουκουρίκογλου !! ;)

Καλά τους φούστηδες, το Guzzi που το βρήκαν στην Κίνα και το πλένουν????????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kiriakost
21/05/2007, 20:52
Κοιτα να δεις , που έπεσε το μάτι του ανθρώπου ?!! :lol:

Εγω δεν κατάλαβα πάντως τι μάρκα ήταν ... αφού δεν είχε κάποιο σήμα στο ρεζερβουάρ !!

GIXXERAKIAS
23/05/2007, 12:49
Τελικα βρε Κυριακο αξιζει ενα τετοιο φθηνο πιεστικο?Εχει αρκετη πιεση?Πως το βλεπεις?Αλεξ πακ ε?Και ποσο πηγε το μαλλι?

Θελω να παρω και γω ενα πιεστικο και ειδα της bosch στο πρακτικερ με 100ε,μου φανηκε πολυ πιο περιποιημενο απο το αντιsτοιχο της karcher στην ιδια τιμη.Εκει που βιδωνει το πιστολι στο karcher ειναι πλαστικο ενω το bosch ειναι μεταλλικο και εχει καλυτερη κατασκευη γενικα,αλλα και παλι και τα δυο εχουν 2 χρονια εγγυηση οποτε λες να μην κολλησω σε τετοια?

nikonian
23/05/2007, 13:30
Και μια συμβουλή:

Ποτέ μην ψωνίζετε από Praktiker, Carrfour , Alex Pack , άμα δεν έχει προσφορά.

Το ίδιο μηχάνημα που σήμερα έχει 150 ευρώ, την άλλη βδομάδα, ή τον άλλο μήνα θα είναι σε προσφορά στα 100 ευρά και μετά θα επανέλθει στα 150.

stratosZX10
23/05/2007, 15:51
φιλοι μου τυχαινει να δουλευω στο alex pak, δεν θα σας πω οτι ειναι η
κορυφαια ποιοτητα αλλα για τα λεφτα που δινεις αξιζουν και με το παραπανω....
κινεζικα ειναι αλλα και τι εγινε? ακομα και οι mercedes εκανε εργοστασιο στην κινα.
εγω προσωπικα εχω αγορασει αρκετα πραγματα.
καποια προιοντα ειναι καλα και καποια απλα δεν πλησιαζεις.
για το πιεστικο που πηρε ο φιλος ειναι ενα καλο και φθηνο πιεστικο
και αξιζει,επισης πουλαμε και bosch πιεστικο....
δεν κανω διαφημιση ετσι.... και γω ενα μεροκαματο περνω......
αυτα που δεν αξιζουν φαινονται.....

kiriakost
23/05/2007, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τελικα βρε Κυριακο αξιζει ενα τετοιο φθηνο πιεστικο?Εχει αρκετη πιεση?Πως το βλεπεις?Αλεξ πακ ε?Και ποσο πηγε το μαλλι?

Θελω να παρω και γω ενα πιεστικο και ειδα της bosch στο πρακτικερ με 100ε,μου φανηκε πολυ πιο περιποιημενο απο το αντιsτοιχο της karcher στην ιδια τιμη.Εκει που βιδωνει το πιστολι στο karcher ειναι πλαστικο ενω το bosch ειναι μεταλλικο και εχει καλυτερη κατασκευη γενικα,αλλα και παλι και τα δυο εχουν 2 χρονια εγγυηση οποτε λες να μην κολλησω σε τετοια?

Θα πω δυο πράγματα με το χέρι στην καρδιά ...
1) Το μηχάνημα αυτό που πήρα ( Πάντα μιλάμε με γνώμονα το μοντέλο !! ) έχει και αυτό μεταλλικό σύνδεσμο για το πιστόλι , και πλαστικό για την τοποθέτηση συστολής ( γρήγορης αποασφάλισης ).

2) Η πίεση κρίνεται αρκετή, εαν σκεφτούμε ότι στην αρχή το μηχάνημα δουλεύει σφιχτά , και μετά από μερικές ώρες λειτουργίας χαλαρώνει , αρα θα βγάλει και ακόμα περισσότερη .

3) Η βλακεία με το μηχάνημα στο Alex pack , είναι ότι πουλάνε ξεχωριστά την βαλίτσα με την περιστρεφόμενη βούρτσα , η οποία βαλίτσα περιλαμβάνει και τους πλαστικούς συνδέσμους για να συνδεθεί το μηχάνημα με την βρύση .........διαφορετικά πληρώνεις 5? για να πάρεις ένα σετ συνδέσμων από το ίδιο μαγαζί .

4) Στο Alex pack , αγοράζοντας το μηχάνημα και κάποια άλλα πραγματάκια , φτάνοντας το λογαριασμό στα 152 ?, με κάρτα VISA , μου έβαλαν 6 άτοκες δώσεις !! Στο πρακτικερ απο 150-300? βάζουν μόνο 4 !! άτοκες δώσεις.

5) Στο πρακτικερ το αντίστοιχο μηχάνημα σε Watt .... Δηλαδή το 1900αρη Karcher .... κοστίζει 220? !! ( 120 bar ) ..... Alex pack 99? - 110 bar !!

6) Το Bosch το έχει πάρει ένας φίλος , λέει ότι είναι ευχαριστημένος ...... μην σκεφτεί βέβαια κανείς οτι είναι Bosch Γερμανίας !!

Συμπέρασμα .... με βάση τα δυο χρόνια εγγύηση , διαλέγεις Alex pack 1900W ...
Με βάση το σέρβις και ανταλλακτικά ... λογικά θα διάλεγες Karcher ...... έλα που όμως .... α) Τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα ..... β) Η απλή αντικατάσταση πιστονιών .... δεν επαναφέρει την πίεση που έβγαζε το μηχάνημα, όπως όταν ήταν καινούργιο !!

Δηλαδή με τους μοντέρνους κανόνες καταναλωτικής συμπεριφοράς και πρακτικής , το μηχάνημα από το Alex pack, κερδίζει στα σημεία ..... πάει ο καιρός που περνάμε εργαλεία για μια ζωή .... η να το πω αλλιώς .... τα πλυστικά μηχανήματα δεν θεωρούνται εργαλεία για μια ζωή .

kiriakost
24/05/2007, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
φιλοι μου τυχαινει να δουλευω στο alex pak, δεν θα σας πω οτι ειναι η
κορυφαια ποιοτητα αλλα για τα λεφτα που δινεις αξιζουν και με το παραπανω....
κινεζικα ειναι αλλα και τι εγινε? ακομα και οι mercedes εκανε εργοστασιο στην κινα.

Δεν στέκεται αυτό που λες ως επιχείρημα ...... δηλαδή ο καταναλωτής, τι να πιστέψει από θέμα μάρκετινγκ ότι αγόρασε ??? Do it ?? Skarmax Switzerland ?? η , τα καλυβιότικα αγγούρια του Fang gloun !! ( Οπου , το νερό που δοκιμάζει τα μηχανήματα έχει 90% άλατα ) ( δεν δικαιολογείται αλλιώς η οξείδωση στα μέταλλα από το λάστιχο υψηλής πιεσης )

Το παραπάνω επιχείρημα , μπορεί να το ισχυριστεί η Bosch και η Karcher .

Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
για το πιεστικο που πηρε ο φιλος, ειναι ενα καλο και φθηνο πιεστικο
και αξιζει ............

Και εγώ αυτό πιστεύω , αλλά , διότι το έκανα κομμάτια , λόγο της φιλοδοξίας μου να λειτουργησεί μέσα στο σαββατοκύριακο , ( κατά υπόδειξη του βιβλίου του κατασκευαστή !! ) και , θέλοντας και μη , πήρα μια καλή γεύση από τα εσώψυχα του . (και αναφέρομε στο πρώτο ελαττωματικό κομμάτι , που έπεσε στα χέρια μου , από κάποια εσωτερική δυσλειτουργεία του προσωπικού του Alex pack, όπου έβαλαν στο ράφι με τα καινούργια , προϊών προς επιστροφή ... )

τέλος πάντων .... ααα να μην το ξεχάσω ... το ίδιο απόγευμα .... διότι την αλλαγή την έκανα μεσημέρι .... με πήραν τηλέφωνο και από τα κεντρικά των Αθηνών ..... για μια λέει επιβεβαίωση .... μια κοπέλα με ρωτούσε να της πω τι έγινε .... ξανά είπα την ιστορία ... και εκεί τελείωσε το θέμα.

GIXXERAKIAS
24/05/2007, 21:42
τέλος πάντων .... ααα να μην το ξεχάσω ... το ίδιο απόγευμα .... διότι την αλλαγή την έκανα μεσημέρι .... με πήραν τηλέφωνο και από τα κεντρικά των Αθηνών ..... για μια λέει επιβεβαίωση .... μια κοπέλα με ρωτούσε να της πω τι έγινε .... ξανά είπα την ιστορία ... και εκεί τελείωσε το θέμα. Καλο αυτο παλι?Και καλα εξυπηρετηση πελατων ηθελε να δει αν ολα τελειωσαν καλα?Εμεινε ευχαριστημενος ο πελατης?Κανουν την μλκια τους και μετα τηλ να δουν αν ειναι ολα ΟΚ ε?:rolleyes:

kiriakost
24/05/2007, 23:24
Κάπως έτσι .... εάν και για να πω την αλήθεια στην αρχή φοβήθηκα , μην μου πουν τίποτα περίεργο του στυλ ...... Ξέρετε ανακαλύψαμε ότι ανοίξατε το μηχάνημα ... δεν αναγνωρίζετε η εγγύηση.... φέρτε πίσω αυτό που σας δώσαμε !!

Καλά ... σε τέτοια περιπτωση θα τους έστελνα εισαγγελέα ...

Η αλήθεια είναι ότι ταράχτηκα με την όλη ιστορία ... δεν είχα ξανά νταλαβέρια με την συγκεκριμένη εταιρεία , και ήμουνα πολύ κουμπωμένος .

Αλλά και από την άλλη ρε παιδιά , έχω άδικο να είμαι τόσο επιφυλακτικός και με τα νεύρα τεντωμένα , οταν οι 6 στις 10 εταιρείες σήμερα , προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό , για να μην σου αντικαταστήσουν το ελαττωματικό προϊόν ?!!

GIXXERAKIAS
25/05/2007, 12:29
Kυριακο για να λεμε και του στραβου το δικιο εκανες μαμακια που το ανοιξες!Δεν δουλευει?Το πας πισω και τελειωσε!Αν οντως το καταλαβαιναν θα ειχαν καθε δικαιωμα να σου πουν οτιδηποτε για την μη αντικατασταση του προιοντος που πηρες ετσι δεν ειναι?

kiriakost
25/05/2007, 22:56
Αμα μου έγραφαν και τι να πιάσω με το χέρι μου , χωρίς να το ανοίξω ... καλά θα ήτανε !!

.

90221

kiriakost
28/05/2007, 02:03
Αντε σε καλό μου βγήκε τελικά η περιπέτεια ;)

Σημερα το έβαλα μπροστά , και έπλυνα το γυμνό πλέων σκελετό από τη μηχανή μου .
Μπουκάλες - σώμα - πίσω ψαλίδι .

Η μάχη κράτησε αρκετή ώρα ... αλλα το αποτέλεσμα ηταν τρομερά καλό .
Πίσσες και γράσα συσσωρευμένα σε πονηρά σημεία , εδώ και δεκαεννιά χρόνια , σχεδόν εξαφανίστηκαν ... όπως εξαφανίστηκαν και τα πολυκαιρισμένα αυτοκόλλητα που είχα πάνω στα ψαλίδια .

Θέλει τέχνη το πιεστικό , δεν είναι απλό πράγμα .... εαν πλησιάζεις το πιστόλι πολύ κοντά στο σημείο βολής ... δεν κάνει δουλειά ... πρέπει να προσέχεις τι κάνεις .
Η απόσταση βολής πρέπει να μην είναι μικρότερη από μισό μετρό .

Και τέλος , πρέπει να προσέχεις να μην πυροβολήσεις την πατούσα σου , γιατί τσούζειιιιιι :lol: :lol: