PDA

View Full Version : ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!

alximistis
22/05/2007, 13:02
Για υπόθεση συγγενούς μου βρέθηκαν οι δικοί μου οι γονείς μου στο δικαστήριο ως μάρτυρες.\
Όταν επέστρεψαν ήταν σαν... μεγάλες παρασκευές.
Ρώτησα να μάθω τι έγινε και ακούστε κι εσείς το σκηνικό.

Συνάδελφος μοτοσικλετιστής πηγαίνει ο άνθρωπος στη δουλειά του όταν αυτοκίνητο τον χτυπά τον στέλνει μέτρα παραπέρα. Εχτές λοιπόν γινόταν η δίκη.
Όπου το ΚΑΘΑΡΜΑ αυτό εφόσον βέβαια είναι όπως τα πληροφορήθηκα υποστήριξε ότι ο νεαρός έκανε σούζες και κόντρες και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά του.
Εννοείται ότι τόσο το παιδί το οποίο ήταν σακαταμένο με λάμες σίδερα κλπ όσο και η μάνα του κλαίγοντας έλεγαν ότι πήγαινε στη δουλειά του όπως κάνει πάντα εκείνη την ώρα.
Αμ δε!
Καθότι η ασφαλιστική εταιρεία του ΑΛΗΤΗ αυτού είχε φροντίσει και είχε βρει 4 παρακαλώ μηχανόβιους όλοι τους πρεζάκια όπως μου τους περιέγραψαν τουλάχιστον οι οποίοι ψευδομαρτύρησαν πως ήταν μαζί του αν και δεν τον ήξεραν και έκαναν κόντρες.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τίποτε άλλο παρά δύο πράγματα.
1). ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ αλήτες έχουμε γίνει πια; Σακατεμένος ο άλλος και για να γλυτώσεις τα 5 φράγκα στήνεις ολόκληρη ιστορία;
2). Πάντα ήμασταν έτσι ή εμένα μου φαίνεται ότι έχουμε ξεφύγει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια;;; :(

jasondakar
22/05/2007, 13:14
Ti λες τωρα!!!!!!!!!σε κατι τετοιες στιγμες ειναι που πραγματικα σε πνιγει το δικαιο.

μετα λεμε πως και σκεφτονται να μην ξανακαβαλησουν

τουλαχιστον ξερει που μενει ο Μ@λακα να παει κανα καλο παιδι απο εκει????

low__rider
22/05/2007, 13:18
...απλα ελεος!!

LINA
22/05/2007, 13:20
ελληνικο δικαιο ΟΛΕΕΕΕΕ :a23: :a23: :a23:

ολοι με μια καμερα σε κατασταση rec στο ντεποζιτο να καταγραφει τις διαδρομες μας πρεπει να μαστε τελικα :mad:

HolyDiver
22/05/2007, 13:25
:eyepop: :mad: :eek: :a023: :a023:
Ελλάδα, χώρα των κάφρων............................................

LIBYKOS
22/05/2007, 13:33
Υπάρχει διαδικασία περί αξιοπιστίας μαρτύρων, αλλά είναι μεγάλη διαδικασία.......:(

danaos75
22/05/2007, 13:37
τι ειπες τωρα ρε στελιο μ'εστειλες, και να σκεφτεις πως υπάρχουν στιγμες στον δρομο που βλέπω κατι ζώα πως οδηγούν και σκέφτομαι αν θες ρε μ@λ@κ@ πέσε πάνω μου να με πληρώνεις κιολας...........

και μετα θυμάμαι όλα αυτα που έχω διαβασει εδω μέσα και μαζέυομαι, γιατι τελικα μία έιναι η
κατάληξη...

ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ :nono:

vangelis 64
22/05/2007, 13:38
Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο ρε γαμώτο.....:sad:

Παντού το ίδιο.Ο θάνατός σου,η ζωή μου.
Το κουμπάκι θέλουν να το πατήσουν ,αν όχι όλοι,οι περισσότεροι.
Ξέρετε,αυτό που πατώντας το σκοτώνονται 10000 μανδαρίνοι στα βάθη τής Κίνας.
Και χωρίς αμοιβή...έτσι,για πλάκα.

zephyr1
22/05/2007, 13:50
Στελιο το τελικο αποτελεσμα πες μας.

Μοτοσυκλετιστης σκοτωθηκε μπροστα μου και η ασφαλιστικη του ενοχου εκανε τα ιδια.

Οταν ακουγα τα ψεμματα που λεγαν χωρις να ειναι μπροστα ειχα φρικαρει.

Ημουν και εγω αυτοπτης μαρτυρας και τελικα ο ενοχος εφαγε 10 χρονια.

Οι εισαγγελεις δεν ειναι μαλ@κες.

Πιστευω να βγω αληθινος.

vangelis 64
22/05/2007, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Πιστευω να βγω αληθινος.

Έτσι είναι.

Μακάρι να βγείς αληθινός ρε Παναγιώτη.:wave2:

Ταξιδευτής
22/05/2007, 14:15
:(

airamhag
22/05/2007, 14:20
Στελιο το τελικο αποτελεσμα πες μας.

Μοτοσυκλετιστης σκοτωθηκε μπροστα μου και η ασφαλιστικη του ενοχου εκανε τα ιδια.

Οταν ακουγα τα ψεμματα που λεγαν χωρις να ειναι μπροστα ειχα φρικαρει.

Ημουν και εγω αυτοπτης μαρτυρας και τελικα ο ενοχος εφαγε 10 χρονια.

Πιστευω να βγω αληθινος.

δεν ειναι μαλακες αλλα παιζει κ σε τι δικηγορο εχεις πεσει...

m1ke
22/05/2007, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Για υπόθεση συγγενούς μου βρέθηκαν οι δικοί μου οι γονείς μου στο δικαστήριο ως μάρτυρες.\
Όταν επέστρεψαν ήταν σαν... μεγάλες παρασκευές.
Ρώτησα να μάθω τι έγινε και ακούστε κι εσείς το σκηνικό.

Συνάδελφος μοτοσικλετιστής πηγαίνει ο άνθρωπος στη δουλειά του όταν αυτοκίνητο τον χτυπά τον στέλνει μέτρα παραπέρα. Εχτές λοιπόν γινόταν η δίκη.
Όπου το ΚΑΘΑΡΜΑ αυτό εφόσον βέβαια είναι όπως τα πληροφορήθηκα υποστήριξε ότι ο νεαρός έκανε σούζες και κόντρες και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά του.
Εννοείται ότι τόσο το παιδί το οποίο ήταν σακαταμένο με λάμες σίδερα κλπ όσο και η μάνα του κλαίγοντας έλεγαν ότι πήγαινε στη δουλειά του όπως κάνει πάντα εκείνη την ώρα.
Αμ δε!
Καθότι η ασφαλιστική εταιρεία του ΑΛΗΤΗ αυτού είχε φροντίσει και είχε βρει 4 παρακαλώ μηχανόβιους όλοι τους πρεζάκια όπως μου τους περιέγραψαν τουλάχιστον οι οποίοι ψευδομαρτύρησαν πως ήταν μαζί του αν και δεν τον ήξεραν και έκαναν κόντρες.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τίποτε άλλο παρά δύο πράγματα.
1). ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ αλήτες έχουμε γίνει πια; Σακατεμένος ο άλλος και για να γλυτώσεις τα 5 φράγκα στήνεις ολόκληρη ιστορία;
2). Πάντα ήμασταν έτσι ή εμένα μου φαίνεται ότι έχουμε ξεφύγει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια;;; :(

Κοίτα να δεις, οι δικαστές δεν είναι μαλάκες, αυτά τα βλέπουν κάθε μέρα.

Μαρτυρίες ατόμων που δεν έδωσαν στοιχεία και κατάθεση στην τροχαία και εμφανίσθηκαν μόνο στο δικαστήριο δεν λαμβάνονται συνήθως υπόψην και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να πας σε δικαστήριο να δηλώσεις ενόρκως ότι έκανες κόντρες .:rolleyes:

Αυτό που θα κοιτάξει πρωτίστως το δικαστήριο είναι τι έχει αναφέρει η τροχαία, γι αυτό σε περίπτωση ατυχήματος πρέπει να επιδιώκουμε τη σωστή καταγραφή των γεγονότων από το ΤΟΤΑ.

fou-zou-ar
22/05/2007, 16:16
egw pistevw o tupas pou ti patise ama to kunigisei ligo to thema me tous pseuomartires tha konomisei kali apozimiosi ektos apo to atixima,kai gia xilies duo alles katigories. aksizi na to kinigisei gia na fane paketo auti pou ta skarfizontai ola auta kai na min epanalamvanoun tetoies taktikes.

arxaios
22/05/2007, 22:01
Πείτε το ονοματάκι της ασφαλιστικής να ξέρουμε να ΜΗΝ ασφαλιστούμε σε αυτήν και αν κατά τύχη είμαστε σε αυτήν ασφαλισμένοι να διακόψουμε αύριο κιόλας !!!!!!!!!!!!!!!!
:mad: :mad: :mad:

zireous
22/05/2007, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Κοίτα να δεις, οι δικαστές δεν είναι μαλάκες, αυτά τα βλέπουν κάθε μέρα.

Μαρτυρίες ατόμων που δεν έδωσαν στοιχεία και κατάθεση στην τροχαία και εμφανίσθηκαν μόνο στο δικαστήριο δεν λαμβάνονται συνήθως υπόψην και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να πας σε δικαστήριο να δηλώσεις ενόρκως ότι έκανες κόντρες .:rolleyes:

Αυτό που θα κοιτάξει πρωτίστως το δικαστήριο είναι τι έχει αναφέρει η τροχαία, γι αυτό σε περίπτωση ατυχήματος πρέπει να επιδιώκουμε τη σωστή καταγραφή των γεγονότων από το ΤΟΤΑ.

ΠΑΝΤΑ φωνάζουμε τους μπάτσους πρώτα σε περιπτώσεις δυστυχημάτων, η κατάθεσή τους μετράει πιο πολύ και ειδικά σε κοινωνίες που οι μοτοσυκλετιστές πρώτα είναι καμικάζι, κάγκουρες κλπ στα μάτια των περισσοτέρων και μετά άνθρωποι.

kiriakost
23/05/2007, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πείτε το ονοματάκι της ασφαλιστικής να ξέρουμε να ΜΗΝ ασφαλιστούμε σε αυτήν και αν κατά τύχη είμαστε σε αυτήν ασφαλισμένοι να διακόψουμε αύριο κιόλας !!!!!!!!!!!!!!!!
:mad: :mad: :mad:

Αυτό ... και εγώ θα ήθελα να το ξέρω ...έστω από περιέργεια .

Οσο για το ποιος έχει δίκαιο , δεν παίρνω το μέρος κανενός , κάθε ιστορία έχει δυο όψεις .

LsKostas
23/05/2007, 10:13
Να το πεις το ονομα της ασφαλιστικης ...Αλητες...

zephyr1
23/05/2007, 10:34
Τι λετε τωρα ρε παιδια ?:confused:

Ξερετε καμια ασφαλιστικη που δεν θα υποστηριξει τον πελατη της με οποιοδηπωτε μεσο.:look:

alximistis
23/05/2007, 11:34
Παίδες να πω κάποια πράγματα.
1). Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι οι ίδιες. Δεν σημαίνει ότι επειδή έτυχε στο παλληκάρι θα τύχει και σε μας. Γνωστός μου χτύπησε 2 παλληκάρια με παί σταμάτησε αμέσως τους βοήθησε τους πήγε και στο νοσοκομείο για πρόληψη και μόνο.
Εγώ δεν τα έγραψα αυτά το είπα άλλωστε για να ξεκινήσουμε κουβέντα τι περιπτώσεις έχουμε ακούσει και τι ξέρουμε αλλά για να αναδείξω ΠΟΣΗ πια αλητεία κυκλοφορεί στις μέρες μας! Πραγματική αλητεία απανθρωπιά και βρωμιά!

2). Ένα από τα προβλήματα με τους μοτοσυκλετιστές είναι πως δεν μπορούν πάντα λόγω του χτυπήματος να δώσουν σαφείς πληροφορίες και εικόνα του τι έγινε. Το παλληκάρι το συγκεκριμένο ήταν με λάμες βίδες και χτυπημένο παντού. Όπερ και σημαίνει ότι πιθανότατα αποκλείεται να ήταν σε θέση να μιλήσει εκείνη την στιγμή, όταν έγινε. Ο αρχιτσόγλανος λοιπόν τα είπε όπως ήθελε. Κι αν δεν υπήρξαν και αυτόπτες μάρτυρες γιατί έγινε πολύ πρωϊνές ώρες το συμβάν... χαίρετε και εις άλλα με υγεία.

3). Δεν φταίνε οι δικαστές. Όταν οι άνθρωποι έχουν 4 ψευδομάρτυρες και πιθανά και μία έκθεση της ΕΛΑΣ λειψή τι να κάνουν;

4). Για όσους δεν κατάλαβαν... ο εν λόγω κωλόπαις... ΑΘΩΩΘΗΚΕ πανηγυρικότατα!!!!!!!!!

Και ξαναρωτώ γιατί αυτό ήταν το θέμα μου:
Πόσο ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ποσο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ πρέπει να είσαι για να χτυπήσεις έναν άνθρωπο πολύ και να φτάσεις στο δικαστήριο και για να μην πληρώσεις λεφτά να στήσεις ολόκληρη ιστορία;
Λεφτά λεφτά λεφτά... άει στο διάολο.. ΚΑΤΑΝΤΙΑ πια!!!!!!!!!!!

ΥΓ Παιδιά δεν ήμουνα μπροστάκαι δεν γνωρίζω το όνομα της ασφαλιστικής.

PanVas
23/05/2007, 11:52
Οκ. Το ανέφερες. Στεναχωρηθήκαμε όλοι, ξενερώσαμε, άλλοι μπορεί και να τσαντίστηκαν...

Ας δούμε τώρα κανα αστείο βίντεο...

Όχι... Λάθος!

Τι μαθαίνουμε λοιπόν από την ιστορία που ο φίλτατος Στέλιος μας περιέγραψε;

Σίγουρα, ότι πρέπει να διαλέγουμε την ασφαλιστική εταιρεία που συνεργαζόμαστε, όχι από το κόστος και την τιμολογιακή της πολιτική, αλλά με άλλα κριτήρια...
Ποιο το όνομα της στο χώρο; Τι εμπειρίες έχουν οι φίλοι μας και οι γνωστοί από την συναλλαγή τους με την συγκεκριμένη εταιρεία; Τι έχει να χάσει από μία τυχόν δυσφήμιση; Ποιες εταιρείες και ποια αφεντικά είναι από πίσω; Στο χέρι μας ε;iναι να τα τσεκάρουμε όλα αυτά. Αν παίρναμε σπίτι, δεν θα τσεκάραμε τον μηχανικό; Την ιστορία της πολυκατοικίας και του σπιτιού; Το ίδιο και με την μηχανή. Το ίδιο και με την ασφαλιστική.

Όταν μας λέει ο ασφαλιστής, να σου κόψω και την νομική προστασία, θα γλυτώσεις κάπου στα 10 euros το εξάμηνο, εμείς τι απαντάμε;

Τι άλλο... Για πείτε και σεις...
Εκτός ότι υπάρχουν καθίκια στον κόσμο…

Να συμφωνήσω ότι πρέπει να δείξουμε λίγο περισσότερο πίστη στην δικαιοσύνη. Όντος δεν είναι μαλάκες οι εισαγγελείς. Τους έχει φύγει η παναγία να φτάσουν σε αυτή την θέση. Έχουν διαβάσει και εκδικάσει χιλιάδες υποθέσεις. Με λίγο σύνεση και σοβαρότητα μπορείς πάντα να βρεις το δίκιο σου!

Ακούω!
:wave2:

adventurer
23/05/2007, 15:12
ολοι με μια καμερα σε κατασταση rec στο ντεποζιτο να καταγραφει τις διαδρομες μας πρεπει να μαστε τελικα
Ακομη και τοτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο! Πριν 3 χρονια κολλητος μου σκοτωθηκε οταν καποιος 'εξυπνος' του εκλεισε το δρομο, το ολο σκηνικο βιντεοσκοπηθηκε απο εμενα με ψηφιακη καμερα. Το αποτελεσμα να βγω κατηγορουμενος με κακουργηματικες πραξεις οπως παραπλανηση δημοσιας αρχης με ηλεκτρονικα μεσα, κ.α. Ευτυχως ομως ο Θεος βοηθαει το κλεφτη βοηθαει και το νοικοκυρη, η στρατονομια (ημουν φανταρος τοτε) εψαξε την υποθεση οπως θα επρεπε και πλεον οι κυριοι που προσπαθησαν να τα κουκουλωσουν αντιμετωπιζουν βαρυτατες κατηγοριες!

dammed_kittin
23/05/2007, 15:34
otan xtupisan ton aderfo mou
piga na ton brw k den eblepa to kefali tou. mono aima na trexei sto dromo k to swma tou na xtupietai

to palikaraki pou na skotwthei o m@lk eixe erthei k kathotan k mou elege exoume asfaleia k kati tetoia
o opoios itan methusmenos (animera pasxa)
k pigaine paranoma se ena steno me kamia 100aria xlm!!!

to apotelesma kseretai poio itan?
eipe oti o aderfos mou itan methusmenos k pigaine polu grigora (me50araki!!!!)
k oti autos pige na bgei apo stop k den ton eide giati o aderfos mou etrexe xm me to 50araki

pali kala pou ekeini ti stigmi eftase k o pateras mou k ebale xeri ston mpatso
o opoios mpatsos itan filos tou m@lk!!!

k olo auto to psema tin wra pou egw eixa pethanei ap tin agwnia mou!!!!!!!!!

dammed_kittin
23/05/2007, 15:40
alximisti! krima gia to suggeni sou
k krima gia olous mas pou uparxoun k malakes!!
to kako einai oti pantou uparxoun enas poustis k enas kagkouras

b_bong12
23/05/2007, 17:58
αφου η δικαιοσυνη ειναι τυφλη και οχι κουφη, το μονο που μενει ειναι να παρει καποιος το νομο στα χερια του σε τετοιες περιπτωσεις.
...θεμα εσωτερικης γαληνης.

HORNY
23/05/2007, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Αυτό ... και εγώ θα ήθελα να το ξέρω ...έστω από περιέργεια .

Οσο για το ποιος έχει δίκαιο , δεν παίρνω το μέρος κανενός , κάθε ιστορία έχει δυο όψεις .

ΟΡΕ.. kiriakost Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν & Ε Λ Ε Ο Σ.....................................................

blackbusa
23/05/2007, 18:50
Kαλα ρε Στελλακι,η ασφαλιστικες ειναι ως γνωστων ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.Ο δικηγορος του δικου σου τι εκανε?Δεν τους εκανε καμμια ερωτηση να τους ψαρωσει ,να τους μπερδεψει???

AFTER
23/05/2007, 23:24
Εγω εχω πει....

Παρτε τον νομο στα χερια σας

Τελος

GeorgeFZR
23/05/2007, 23:44
Kante mia volta apo evelpidon,stis kantines...ekei arazoun to somatio ton pseudomartiron

bizna einai edw kai xroooonia

:rolleyes:

sergiosm
24/05/2007, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Για όσους δεν κατάλαβαν... ο εν λόγω κωλόπαις... ΑΘΩΩΘΗΚΕ πανηγυρικότατα!!!!!!!!!

Αγωγή δεν τους έχετε κάνει ;;
Τί έγινε με αυτή ;;

Να ξέρεις ότι μπορείτε να κάνετε μήνυση τόσο στους μάρτυρες για ψευδομαρτυρία και αν η υπόθεση δεν έχει ακόμα τελειώσει στα αστικά δικαστήρια, θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε γιατί διαφορετικά θα το χάσετε και το δικαστήριο αυτό.

sergiosm
24/05/2007, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Kante mia volta apo evelpidon,stis kantines...ekei arazoun to somatio ton pseudomartiron

bizna einai edw kai xroooonia

:rolleyes:

Ρε φίλε στις καντίνες της ευελπίδων αράζουν οι πάντες ...
πώς ακριβώς ξεχωρίζεις το "σωματειο" των ψευδομαρτύρων ;;

sergiosm
24/05/2007, 18:30
Τι λετε τωρα ρε παιδια ?:confused:

Ξερετε καμια ασφαλιστικη που δεν θα υποστηριξει τον πελατη της με οποιοδηπωτε μεσο.:look:

+ 1000.

Μία μικρή διόρθωση όμως. Η ασφαλιστική στην ουσία υποστηρίζει τον εαυτό της, αφού αυτή θα πληρώσει, αν πληρώσει ...

Draculas-GR
24/05/2007, 20:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
αφου η δικαιοσυνη ειναι τυφλη και οχι κουφη, το μονο που μενει ειναι να παρει καποιος το νομο στα χερια του σε τετοιες περιπτωσεις.
...θεμα εσωτερικης γαληνης.

Δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνούμε...!!!!

ρε dammed_kittin, ο αδερφός σου είναι καλά τουλάχιστον? :( :(

GeorgeFZR
25/05/2007, 04:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ρε φίλε στις καντίνες της ευελπίδων αράζουν οι πάντες ...
πώς ακριβώς ξεχωρίζεις το "σωματειο" των ψευδομαρτύρων ;;

Kane mia volta apo kei kai 8a ta deis kai monos sou

Oloi tous kseroune, oi dikigoroi,klitires, akoma kai oi dikastes..

Pare kai ama 8es kai kana tilefono kana dikigoro na sou pei tin tarifa

Alx 84
25/05/2007, 14:18
μάλιστα...

dammed_kittin
25/05/2007, 15:20
ρε dammed_kittin, ο αδερφός σου είναι καλά τουλάχιστον?

7 xronia meta!!!!!?
nai

Raven87
25/05/2007, 16:36
Ελλας το μεγαλειο σου!!!... Μου φαινεται οτι τα τελευταια χρονια η Ελλαδα παει απο το κακο στο χειροτερο με τα λαμογια που βρισκονται μεσα στη Βουλη γιατι απο εκει μεσα ξεκινανε ολα
τα κακα αλλα να μουτ πεις κα ποιος φταει γι'αυτο? Εμεις οι μαλακες που τους ψηφιζουμε... Και ολα αυτα τα λεω γιατι αν οι πολιτικοι μας ηταν υπευθυνοι ανθρωποι και νοιαζονταν
για τον κοσμακη ολοι αυτοι οι αλητες (ασφαλιστικη,πρεζακια και ο μαλακας)θα επρεπε τωρα να
υποστουν τις συνεπειες...

sergiosm
25/05/2007, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Kane mia volta apo kei kai 8a ta deis kai monos sou

Oloi tous kseroune, oi dikigoroi,klitires, akoma kai oi dikastes..

Pare kai ama 8es kai kana tilefono kana dikigoro na sou pei tin tarifa

Φίλε Γιώργο, αυτό που ήθελα να πω και ίσως παρεξηγήθηκα (λογικό με τη διατύπωση που έκανα) ήταν ότι οι ψευδομάρτυρες υπάρχουν παντού και όχι ειδικά στις καντίνες της ευελπίδων. Εξάλλου εκεί (τουλάχιστον μέχρι περίπου τις 3 το μεσημέρι) οι περισσότεροι είναι δικηγόροι.

Ωστόσο, αν θες την άποψή μου, οι δικηγόροι που (εν γνώσει τους) χρησιμοποιούν ψευδομάρτυρες είναι χειρότερα λαμόγια από τους πελάτες τους και θα έπρεπε ο σύλλογος να τους διαγράψει μια και καλή.

ASTRAKITCAR
25/05/2007, 19:48
καλα αυτος ο καριολης που χτυπησε τον ανθρωπο..απο την τσεπη του θα πληρωνε και πηρε ψευδομαρτυρες?

η ασφαλεια του δεν θα αποζημιωνε τον ανθρωπο?
ο παπαρας ποσο παραπανω ασφαλιστρα θα πληρωνε τον χρονο λογω Bonus malus?30??

sergiosm
26/05/2007, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
καλα αυτος ο καριολης που χτυπησε τον ανθρωπο..απο την τσεπη του θα πληρωνε και πηρε ψευδομαρτυρες?

η ασφαλεια του δεν θα αποζημιωνε τον ανθρωπο?
ο παπαρας ποσο παραπανω ασφαλιστρα θα πληρωνε τον χρονο λογω Bonus malus?30??

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν ο τύπος ήταν ανασφάλιστος, ή αν ήταν μεθυσμένος ή φτιαγμένος, η ασφαλιστική του ή το επικουρικό αφού πλήρωνε το παιδί που χτύπησε θα τον κυνηγούσε για να πάρει όσα έδωσε, ενώ με τον τρόπο αυτό καθάρισε. (Τουλάχιστον για την ώρα).

Οπότε ... όλα είναι πιθανά.

SpeakeasyBlues
27/05/2007, 00:42
Λογω ειδικοτητος, θελω να σας πω οτι:

Οι μαρτυρες στο δικαστηριο ειναι δουλεια του δικηγορου που ανελαβε την υπερασπιση, για την ακριβεια ζητησε απο τον πελατη του να βρει μαρτυρες που ενισχυουν την θεση του.
Εαν αυτος ειναι και ο δικηγορος της αφαλιστικης ετερον εκατερον, οι ασφαλιστικες εταιριες χρησιμοποιουν την εμπειρια τους, το δικτυο επαγελματιων που συνεργαζονται, το μεγεθος τους, τα ΚΕΝΑ και τις ΑΣΑΦΕΙΕΣ του ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ την ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ [μας] αλλα μην γραφετε οτι βαζουν ψευδομαρτυρες σε ενα τροχαιο, το παιχνιδι παιζεται σε επιπεδο δικηγορων και των δυο πλευρων [δυστυχως].

Λεω να ανοιξω ενα post επ'αυτου του θεματος, δηλ της ΑΓΝΟΙΑΣ του 90% των οδηγων μοτοσυκλετας οταν καλουνται να διεκδικησουν χρηματα απο τροχαιο και μιλω για τις απλες πτωσεις και αποζημιωσεις, οπου Χανουν ΠΑΝΤΑ χρηματα που δικαιουνται φοβουμενοι τυχον δικαστικη εμπλοκη και χασιμο χρονου ....

GeorgeFZR
27/05/2007, 02:42
Φίλε Γιώργο, αυτό που ήθελα να πω και ίσως παρεξηγήθηκα (λογικό με τη διατύπωση που έκανα) ήταν ότι οι ψευδομάρτυρες υπάρχουν παντού και όχι ειδικά στις καντίνες της ευελπίδων. Εξάλλου εκεί (τουλάχιστον μέχρι περίπου τις 3 το μεσημέρι) οι περισσότεροι είναι δικηγόροι.

Ωστόσο, αν θες την άποψή μου, οι δικηγόροι που (εν γνώσει τους) χρησιμοποιούν ψευδομάρτυρες είναι χειρότερα λαμόγια από τους πελάτες τους και θα έπρεπε ο σύλλογος να τους διαγράψει μια και καλή.

;)

FZMAN
27/05/2007, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Raven87
Ελλας το μεγαλειο σου!!!... Μου φαινεται οτι τα τελευταια χρονια η Ελλαδα παει απο το κακο στο χειροτερο με τα λαμογια που βρισκονται μεσα στη Βουλη γιατι απο εκει μεσα ξεκινανε ολα
τα κακα αλλα να μουτ πεις κα ποιος φταει γι'αυτο? Εμεις οι μαλακες που τους ψηφιζουμε... Και ολα αυτα τα λεω γιατι αν οι πολιτικοι μας ηταν υπευθυνοι ανθρωποι και νοιαζονταν
για τον κοσμακη ολοι αυτοι οι αλητες (ασφαλιστικη,πρεζακια και ο μαλακας)θα επρεπε τωρα να
υποστουν τις συνεπειες...

:a013: :a013:

ASTRAKITCAR
27/05/2007, 12:44
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν ο τύπος ήταν ανασφάλιστος, ή αν ήταν μεθυσμένος ή φτιαγμένος, η ασφαλιστική του ή το επικουρικό αφού πλήρωνε το παιδί που χτύπησε θα τον κυνηγούσε για να πάρει όσα έδωσε, ενώ με τον τρόπο αυτό καθάρισε. (Τουλάχιστον για την ώρα).

Οπότε ... όλα είναι πιθανά.

αν δεν ειρθε το ΤΟΤΑ να μετρησει αν ειναι πιωμενος,ή δεν πηγαν νοσοκομειο για εξετασεις αιματος,μονο το ανασαφαλιστος σαν σεναριο παιζει..

αναρωτιμαο ο στοκος ποσα παραπανω θα πληρωνε?αρα ο δικηγορος επαιξε την πουστια με τους ψευδομαρτυρες.

675
27/05/2007, 12:59
ετσι και τον πετυχεις στο δρομο χωστου μια λαμα στο κωλο του πουστη να δει τη γλυκα!:mad:

blackbusa
27/05/2007, 16:33
Kαλα ρε τι κοτσανες πετατε συνεχομενα.......Αν ο τυπας που εκανε την μαλακια ηταν ανασφαλιστος γιατι να αναλαβουν οι δικηγοροι καποιας ασφαλιστηκης να τον καλυψουν???
Απο τα λεγομενα του Στελλακι καταλαβαινω οτι η ζημια που επαθες ο φιλος του ειναι πολυ μεγαλη και η ασφαλιστηκη δεν θα επρεπε να ειναι απο τις πιο αξιοπιστες.Σιγουρα το ποσο της αποζημιωσης θα ηταν αρκετα μεγαλο αρα το παλεψαν και οτι βγει (και σιγουρα και με ψευδομαρτυρες οπως λεει ο Στελιος)Πετυχαν σε μαλακα δικαστη,καπου μπορει η ΤΟΤΑ να τα εγραψε μπερδεμενα(μπορει και εσκεμενα) και το γλυκο εδεσε.
Αν ο μαλακας οδηγος ηταν μεθυσμενος (δεν ειμαι σιγουρος) αλλα η ασφαλιστικη του δεν θα τον καλυπτε.Και θα ηταν υποχρεομενο το παλλικαρι που χτυπησε να τον κυνηγησει ιδιωτικα (πιασε το αυγο και κουρευτο)...

sergiosm
27/05/2007, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Kαλα ρε τι κοτσανες πετατε συνεχομενα.......Αν ο τυπας που εκανε την μαλακια ηταν ανασφαλιστος γιατι να αναλαβουν οι δικηγοροι καποιας ασφαλιστηκης να τον καλυψουν???
Αν ο μαλακας οδηγος ηταν μεθυσμενος (δεν ειμαι σιγουρος) αλλα η ασφαλιστικη του δεν θα τον καλυπτε.Και θα ηταν υποχρεομενο το παλλικαρι που χτυπησε να τον κυνηγησει ιδιωτικα (πιασε το αυγο και κουρευτο)...
:nono: :nono:

Εντελώς ενημερωτικά να ξέρεις:

1ον ότι όταν κάποιος είναι ανασφάλιστος πληρώνει το γνωστό "Επικουρικό" το οποίο πληρώνεται κατά 70% από τις ασφαλιστικές (το υπόλοιπο 30% βαρύνει τους ασφαλισμένους).
Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις στην ουσία το επικουρικό είναι οι ασφαλιστικές. Άρα έχουν κάθε ενδιαφέρον να αποδείξουν ότι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης δεν ευθυνόταν για το ατύχημα, αφού στην ουσία (ακόμα και αν ο φίλος μας πληρωνόταν από το επικουρικό) θα είχε πληρωθεί -έστω και έμμεσα- από τις ασφαλιστικές.

και

2ον είναι πάγια πλέον η νομολογία των δικαστηρίων ότι οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν ακόμα και όταν ο οδηγός είναι μεθυσμένος. Μετά βέβαια έχουν δικαίωμα να αναζητήσουν τα χρήματα που έδωσαν από τον οδηγό αυτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μπορέσουν να τα πάρουν.

Λοιπόν τί λες τώρα;;
Εξακολουθούν να σου φαίνονται κοτσάνες ;;

blackbusa
27/05/2007, 22:49
:nono: :nono:

Εντελώς ενημερωτικά να ξέρεις:

1ον ότι όταν κάποιος είναι ανασφάλιστος πληρώνει το γνωστό "Επικουρικό" το οποίο πληρώνεται κατά 70% από τις ασφαλιστικές (το υπόλοιπο 30% βαρύνει τους ασφαλισμένους).
Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις στην ουσία το επικουρικό είναι οι ασφαλιστικές. Άρα έχουν κάθε ενδιαφέρον να αποδείξουν ότι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης δεν ευθυνόταν για το ατύχημα, αφού στην ουσία (ακόμα και αν ο φίλος μας πληρωνόταν από το επικουρικό) θα είχε πληρωθεί -έστω και έμμεσα- από τις ασφαλιστικές.

και

2ον είναι πάγια πλέον η νομολογία των δικαστηρίων ότι οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν ακόμα και όταν ο οδηγός είναι μεθυσμένος. Μετά βέβαια έχουν δικαίωμα να αναζητήσουν τα χρήματα που έδωσαν από τον οδηγό αυτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μπορέσουν να τα πάρουν.

Λοιπόν τί λες τώρα;;
Εξακολουθούν να σου φαίνονται κοτσάνες ;;

Και οι κοτσανες συνεχιζονται..........

1ον Οταν καποιος ειναι ανασφαλιστος και προκαλεσει ατυχημα για αρχη τον πανε μεσα.Αφου περασει το σχετικο αυτοφορο,του οριζεται δικασιμος και παει σπιτι του.Το ατυχο θυμα αν εχει κανει και ασφαλεια κατα ανασφαλιστων οχηματων περνει τα λεφτα του απο την δικη του ασφαλιστικη και μετα κυνηγαει η ασφαλιστικη τον φταιχτη.Αν οχι αρχιζει ο γολγοθας του με δικαστηρια,αναβολες κλπ κλπ.Βεβαια πρεπει να εχει και ο φταιχτης περιουσιακα στοιχεια στο ονομα του,αλλιως παιρνει το θυμα τ'@@ του.Το επικουρικο δεν εχει καμμια σχεση σε περιπτωση ανασφαλιστου.Ο σκοπος της υπαρξης του ειναι να υπαρχει αποθεματικο σε περιπτωση πτωχευσης μιας ασφαλιστικης και να μπορεσουν να αποζημιοθουν οι τελεσιδικες πραξεις πληρωμης.

2ον Σου παραθετο τον αρθρο 2 παρ β ενος κοινου συμβολαιου που εχουμε ολοι......

αρθρο 2 ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ
Δεν καλυπτονται με την παρουσα ασφαλιση τα οχηματα και οι αμεσες οι εμμεσες συνεπειες τους που οφειλονται:
β)Συνεπειες περιστατικων που οφειλονται αμεσα η εμεσσα σε χρηση ναρκωτικων η τοξικων ουσιων η αλλων φαρμακων,η ΧΡΗΣΗ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ κλπ κλπ

Με την λογικη σου μ@λ@κια κανουμε ολοι μας που ασφαλιζομαστε αφου αν ποτε τρακαρουμε (χτυπα ξυλο) θα μας καλυψει το Επικουρικο.Και βεβαια να πινουμε ελευθερα και οσο γουσταρουμε αφου και ανθρωπο να σκοτωσουμε (παντα ανασφαλιστοι) καποιος θα πληρωσει για μας και μετα εχει ο θεος....:hypnotize :hypnotize

Και οι κοτσανες συνεχιζονται.......................

Ζηταω ενα μεγαλο συγγνωμη απο τον Στελιο που σπαμαρω συνεχεια και μαλλον του μαμησα το thread αλλα αν μεινουν καποια πραγματα στον αερα καποια πιτσιρικια μπορει να τα λαβουν ως σοβαρα και να τα ακολουθησουν......:blush: :blush: :blush:

cityfly
28/05/2007, 15:05

Με την λογικη σου μ@λ@κια κανουμε ολοι μας που ασφαλιζομαστε αφου αν ποτε τρακαρουμε (χτυπα ξυλο) θα μας καλυψει το Επικουρικο.Και βεβαια να πινουμε ελευθερα και οσο γουσταρουμε αφου και ανθρωπο να σκοτωσουμε (παντα ανασφαλιστοι) καποιος θα πληρωσει για μας και μετα εχει ο θεος....:hypnotize :hypnotize

Και οι κοτσανες συνεχιζονται.......................

ανάγνωση ξέρεις;

ποιος σου είπε ότι το επικουρικό θα καλύψει τον φταίχτη;

αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα ή ας συνεχιστεί σε άλλο σημείο

sergiosm
28/05/2007, 15:37
αλλα αν μεινουν καποια πραγματα στον αερα καποια πιτσιρικια μπορει να τα λαβουν ως σοβαρα και να τα ακολουθησουν......:blush: :blush: :blush:

Επειδή ακριβώς διαβάζουν και πιτσιρίκια και μπορεί πράγματι να πάρουν στα σοβαρά ό,τι τους λέει ο καθένας, και επειδή δυστυχώς σε αυτή τη χώρα δεν ξέρουμε ούτε τα στοιχειώδη δικαιώματά μας και αρκούμαστε στην κάθε μ@λ@κία που λέει η κάθε ασφαλιστική που προσπαθεί να αποφύγει τις υποχρεώσεις της, θα σου απαντήσω

1ον. Δεν ξέρω ποιός σου είπε ότι το επικουρικό πληρώνει ΜΟΝΟ (γιατί άραγε; όταν πτωχεύει η ασφαλιστική, αλλά είναι προφανές ότι είτε δεν στα είπε καλά, είτε εσύ δεν τα κατάλαβες καλά. Και επειδή τα λεγόμενά μου σου φαίνονται κοτσάνες, διάβασε τί λέει το π.δ. 237/1986 για την ασφάλιση των ΙΧ στο άρθρο 19.

1. Το Επικουρικό Κεφάλαιο είναι υποχρεωμένο να καταβάλει στα πρόσωπα που ζημιώθηκαν την κατά την παράγραφο 2 του άρθρου αυτού αποζημίωση λόγω θανάτωσης ή σωματικών βλαβών ή υλικών ζημιών από αυτοκινητιστικά ατυχήματα όταν:
α) Αυτός που υπέχει ευθύνη παραμένει άγνωστος. Στην περίπτωση αυτή όμως δεν υπάρχει υποχρέωση αποζημίωσης λόγω υλικών ζημιών.
β) Το ατύχημα προήλθε από αυτοκίνητο ως προς το οποίο δεν έχει εκπληρωθεί η κατά το άρθρο 2 υποχρέωση.
"Εξαιρούνται της αποζημίωσης τα πρόσωπα που επιβιβάσθηκαν με την θέλησή τους στο όχημα που προκάλεσε την ζημία,εφόσον το Επικουρικό Κεφάλαιο αποδείξει ότι γνωρίζαν ότι το όχημα δεν ήταν ασφαλισμένο".
γ) Το ατύχημα προήλθε από αυτοκίνητο οδηγούμενο από πρόσωπο που προκάλεσε από πρόθεση το ατύχημα". (84/5/ΕΟΚ αρ. 2 παραγρ. 2).
δ) Ο ασφαλιστής πτώχευσε ή η σε βάρος του εκτέλεση απέβη άκαρπη ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας ασφαλιστικής επιχείρησης ένεκα παραβάσεως νόμου.
Και για να μη σου μείνει απορία τί λέει το άρθρο 2, διάβασε και το άρθρο αυτό:
"Ο κύριος ή κάτοχος αυτοκινήτου που κυκλοφορεί μέσα στην Ελλάδα επί οδού υποχρεούται να έχει καλύψει με ασφάλιση την εκ τούτου έναντι τρίτων αστική ευθύνη, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος".
Επιμένεις ακόμα ;;

2ον. Η κάθε μ@λ@κία της κάθε ασφαλιστικής δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Είναι γνωστό ότι οι ασφαλιστικές κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν, τα δικαστήρια όμως ΚΡΙΝΟΥΝ πάγια ότι οι ασφαλιστικές υποχρεούνται να καλύψουν και το μεθυσμένο οδηγό. Το ότι μπορεί να κάνεις χρόνια για να πάρεις τελικά την αποζημίωση και βέβαια να χρειαστεί να πας στο δικαστήριο δεν σημαίνει ότι δεν θα την πάρεις.

3ον. Πότε ακριβώς είπα ότι είναι μ@λ@κία να ασφαλιστούμε αφού υπάρχει το επικουρικό ;;;
Για πές μου ;;
Μήπως πρέπει να ξαναμάθεις ανάγνωση ;;;
Το ακριβώς αντίθετο είπα: ότι αν οδηγείς ανασφάλιστο ή μεθυσμένος, το επικουρικό ή η ασφαλιστική αντίστοιχα θα αποζημιώσουν τον άλλο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ...

Τί σχέση έχει αυτό με την ερμηνεία σου ;;;

gerodim
31/05/2007, 17:06
Θα γίνω λίγο γραφικός, θα διαφωνήσουν πολλού μαζί μου κλπ κλπ αλλά.
Μετά από όλο αυτό το δικαστικό πανηγύρι, τα στοιχεία του τύπου τα ξέρετε.
Η συνέχεια επί της οθόνης.

Ξέρω, ούτε ο batman ή ο superman είσαι, αλλά αυτό είναι από τα πράγματα που δεν πρέπει να μείνουν έτσι.
:mad: