View Full Version : ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kawasaki ZX-12
22/05/2007, 19:03
και μιλαω στον καργιολη που μου εκλεψε σημερα τα τελικα remus απο το tdm μου!!!!!!!!!!!!!!!
παλιοπουστα εισαι πολυ τυχερος που δεν σε πηρα χαμπαρι γιατι θα σε ξελοκολιαζα γαμημενε πουσταρα!!!!!!!!!!!!!!
σου ευχομαι λοιπον ολοψυχα να τα φας στα νοσοκομεια ρε πουστη εσυ και ολη σου η οικογενεια!!!!!!!
κωλοπαιδι που να ξυπνησεις αυριο και να εχεις καρκινο στο κεφαλι πουστοπαιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ηξερα τι να το κανω το εναμισι χιλιαρικο και ηρθες εσυ να με βοηθησεις!!!!!!!!!
να σαι καλα μαλακα και να ψοφησεις οσο πιο συντομα μπορεις!!!!!!!!!!!!!
και τωρα που τα ειπα και ξεθυμανα αμα θελετε σβηστε το!!!!!!!!!!!!!
Λεωνίδας
22/05/2007, 19:10
Πάλι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38128) εξατμίσεις TDM :confused:
:a023: :a023: :a023: :a023: :a37: :a37: :a37:
kawasaki ZX-12
22/05/2007, 19:17
απο το πρωι ριχνω καταρες που θα παει καποια θα πιασει!!!!!!!!!!!!!
δεν μπορειται να φανταστειτε την εκφραση μου βαζοντας το μηχανακι
μπροστα (αφου δεν προσεξα οτι λειπουν)και εκανε σαν τρακτερ!!!!!!!!!!
με ακουσε ολη η γειτονια στις 8 το πρωι να ριχνω καντηλια θεους και δαιμονες!!!!!!!!!
Gandalf dr685sm
23/05/2007, 07:36
Παληκάρια...
Μια λύση είναι περα απο τα δαχτυλίδια σύνδεσης στις εισαγωγές να ζητάτε απο τον εξατμισά να σας ρίχνει και ενα "τσίμπημα" με οξυγόνο για να κολλάνε και να μην βγαίνουν με τίποτα απο πάνω.
Το είχα κάνει στο DR και για να τα πάρουν θα έπρεπε να ξηλώσουν όλη την εξάτμιση για να το πάρουν (Remus τελικό).
Gandalf
Ε ρε γμτ!!! τι άνθρωποι είναι αυτοί.....
ξαναπω εδω πως εχω ενα δεξί ρεμους(για tdm) και αφου στα φαγανε φιλε μπορω να στο δωσω τσαμπα να σου ρθει πιο φτηνα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ξαναπω εδω πως εχω ενα δεξί ρεμους(για tdm) και αφου στα φαγανε φιλε μπορω να στο δωσω τσαμπα να σου ρθει πιο φτηνα.
Δεν το πήρε ο προηγούμενος παθών αυτό; Μπας και έχεις στοκ δεξιά ρέμους για τιντιέμ... :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Δεν το πήρε ο προηγούμενος παθών αυτό; Μπας και έχεις στοκ δεξιά ρέμους για τιντιέμ... :confused: Δε το πήρε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Δεν το πήρε ο προηγούμενος παθών αυτό; Μπας και έχεις στοκ δεξιά ρέμους για τιντιέμ... :confused: Και ναι εχω και στοκ μαμα ομως αμα θελει κανεις.
ειχα και δυο mivv αλλα τα έδωσα.
ξαναπω εδω πως εχω ενα δεξί ρεμους(για tdm) και αφου στα φαγανε φιλε μπορω να στο δωσω τσαμπα να σου ρθει πιο φτηνα. Άψογος ρε man! :a012: :a19:
kawasaki ZX-12
23/05/2007, 18:14
Και ναι εχω και στοκ μαμα ομως αμα θελει κανεις.
ειχα και δυο mivv αλλα τα έδωσα.
σε ευχαριστω παρα πολυ δουκα σου εχω στειλει πμ!!!!!
να εισαι παντα καλα φιλε μου!!!!!!!!
lampros_fazer
23/05/2007, 23:35
Άντε πάλι..
:a023:
Σκατόπουστες..
:a023:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
και μιλαω στον καργιολη που μου εκλεψε σημερα τα τελικα remus απο το tdm μου!!!!!!!!!!!!!!!
παλιοπουστα εισαι πολυ τυχερος που δεν σε πηρα χαμπαρι γιατι θα σε ξελοκολιαζα γαμημενε πουσταρα!!!!!!!!!!!!!!
σου ευχομαι λοιπον ολοψυχα να τα φας στα νοσοκομεια ρε πουστη εσυ και ολη σου η οικογενεια!!!!!!!
κωλοπαιδι που να ξυπνησεις αυριο και να εχεις καρκινο στο κεφαλι πουστοπαιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ηξερα τι να το κανω το εναμισι χιλιαρικο και ηρθες εσυ να με βοηθησεις!!!!!!!!!
να σαι καλα μαλακα και να ψοφησεις οσο πιο συντομα μπορεις!!!!!!!!!!!!!
και τωρα που τα ειπα και ξεθυμανα αμα θελετε σβηστε το!!!!!!!!!!!!!
:a013:
όχι ρε παίδες πάλι!!!:yuck: :yuck: :mad: :mad: :mad: