View Full Version : πολύ κοντά τη βάλαν τη στροφή
Dark Avenger
23/05/2007, 02:26
Την επομένη της αγοράς νέου εργαλείου τύπου CBR 125R από τύπο που υποστηρίζει ότι είναι πιο πολλά τα R και εν ώρα 3 βραδινή ο κάτοχος αποφάσισε να πάει για ψώνια. Ήξερε ότι εργοστασιακά το εργαλείο είχε τελική περί τα 135 αλλά δε συμφωνούσε και μάλιστα δικαίως. Πεπισμένος για τη θεώρηση του πατάει τσίτα τα γκάζια απ' τη κορυφη μίας ευθείας και έχοντας καρφωμένα τα μάτια στο κοντέρ κατέγραψε τη νέα τελική των 145κμ/α. Μόνο που είχε ήδη βρεθεί στα ενδότερα καταστήματος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Ύστερα από απέλπιδες προσπάθειες στρηψίματος και τελικού σουρσίματος ο ίδιος υποστηρίζει ότι: "ρε φίλε πολύ κοντά τη βάλαν τη στροφή".
Αυτός είμαι εγώ πριν τέσσερις μήνες. Τελικά σήμερα οδηγώ εκτός απο γρήγορα για τα κυβικά που για την ώρα καβαλάω και με σχετική ωριμότητα.
Ε δε γαμιέται τι κατάφερα? Τρία σίδερα στον ώμο από έναν αλλοδαπό μαλάκα που δε ξέρει τι θα πει βγάζω φλας και κοιτάω πίσω πριν στρίψω.
Συμπέρασμα: Δεν παίζει ρόλο πως οδηγείς, αλλά πόσοι μαλάκες κυκλοφορούν στο δρόμο για να σε σκοτώσουν.
Στ' αρχίδια μου. Αν είναι να ψοφίσω θα ψοφίσω περίφανα πάνω στη μόνιμη αγαπημένη σα πολεμιστής απά στ΄άλογο.
Στ' αρχίδια μου. Αν είναι να ψοφίσω θα ψοφίσω περίφανα πάνω στη μόνιμη αγαπημένη σα πολεμιστής απά στ΄άλογο.
Να υποθέσω οτι γι αυτη τη τελευταια σου κουβεντα το εβαλες στα ανεκδοτα? Οτι το λες για να σπασει καποιος πλακα?
:lol: :rotflmao: :bawl: :rolleyes:
super_toto
23/05/2007, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dark Avenger
Ε δε γαμιέται τι κατάφερα? Τρία σίδερα στον ώμο από έναν αλλοδαπό μαλάκα που δε ξέρει τι θα πει βγάζω φλας και κοιτάω πίσω πριν στρίψω.
Συμπέρασμα: Δεν παίζει ρόλο πως οδηγείς, αλλά πόσοι μαλάκες κυκλοφορούν στο δρόμο για να σε σκοτώσουν.
Εντάξει μην τα ισοπεδώνεις όλα ρε φίλε. Παίζει ρόλο το πως οδηγας.
Και εμεις εδω τοσα χρονια στα φορουμς αυτα υποστηριζουμε και χαιρομαι που εχεις πιασει το νοημα
και ηρθες εδω για να το μοιραστεις μαζι μας.
Αλλωστε τοσες κουβεντες εδω μεσα εχουν κοινη συνιστωσα την παντελη(ς):lol: αδιαφορια για τις τεχνικες οδηγησης, τον σωστο εξοπλισμο, την εμπειρια που προερχεται απο τις βολτες, την καθαρη σκεψη.
Τι να τα κανεις ολα αυτα απο την στιγμη που κυκλοφορουν μαλακες εκει εξω;
:rolleyes:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: τώρα... να κάνω εγώ τον κακό για σήμερα ή μπα? :look: :dizzy:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: τώρα... να κάνω εγώ τον κακό για σήμερα ή μπα? :look: :dizzy:
Ναι ρε!
Μονο εγω θα γινομαι σε αυτο το τοπικ;:rolleyes:
Την επομένη της αγοράς νέου εργαλείου τύπου CBR 125R από τύπο που υποστηρίζει ότι είναι πιο πολλά τα R και εν ώρα 3 βραδινή ο κάτοχος αποφάσισε να πάει για ψώνια. Ήξερε ότι εργοστασιακά το εργαλείο είχε τελική περί τα 135 αλλά δε συμφωνούσε και μάλιστα δικαίως. Πεπισμένος για τη θεώρηση του πατάει τσίτα τα γκάζια απ' τη κορυφη μίας ευθείας και έχοντας καρφωμένα τα μάτια στο κοντέρ κατέγραψε τη νέα τελική των 145κμ/α. Μόνο που είχε ήδη βρεθεί στα ενδότερα καταστήματος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Ύστερα από απέλπιδες προσπάθειες στρηψίματος και τελικού σουρσίματος ο ίδιος υποστηρίζει ότι: "ρε φίλε πολύ κοντά τη βάλαν τη στροφή".
Αυτός είμαι εγώ πριν τέσσερις μήνες. Τελικά σήμερα οδηγώ εκτός απο γρήγορα για τα κυβικά που για την ώρα καβαλάω και με σχετική ωριμότητα.
την επόμενη της αγοράς της πήγες για τελικιασμα?
καρφωμενα τα ματια στο κοντερ?
αλλοδαπός μαλάκας? οι ντόπιοι είναι καλύτεροι?
για τα σίδερα στον ώμο φταίνε μονο άλλοι, ε? όχι εσύ?
ωριμότητα στην οδήγηση και γράφεις τέτοιο ποστ? συνάδουν?
σε ΟΛΑ τα ατυχήματα μηχανής (εκτός κι αν έχει λαδια ή πετρέλαια στο δρόμο μετα από στροφή ή κρυμμένα σε λακουβόνερα) σημαντικό μερίδιο ευθύνης (αν όχι ολικό) έχει ο αναβάτης...
αν είναι να ψοφήσεις (δικός σου όρος) κοίτα να μην πάρεις κανέναν άλλον στο λαιμό σου και να έχεις προειδοποιήσει τους δικούς σου να μη στενοχωρεθούν/καταθλίψουν...
γνώση. μυαλό. νους. πρόβλεψη. προσοχή. σεβασμός.
με αλφαβητική σειρά και λείπουν και πολλά άλλα...
πολύ πολύ φιλικά
τάσος
:wave2: :wave2:
makis206
23/05/2007, 12:24
αλλοδαπός μαλάκας? οι ντόπιοι είναι καλύτεροι? κλπ κλπ
:eek:
μλκα ΝΑ με πήγε απ'το χέσιμ@ :eyepop: :a7: :a53:
αφού είμαστε στ'ανέκδοτα δηλαδής :lol:
Αλλά στα σοβαρά +1000 :a013:
Da.Vintage
23/05/2007, 13:30
αλλοδαπός μαλάκας? οι ντόπιοι είναι καλύτεροι?
για τα σίδερα στον ώμο φταίνε μονο άλλοι, ε? όχι εσύ?
ωριμότητα στην οδήγηση και γράφεις τέτοιο ποστ? συνάδουν?
:wave2: :wave2:
Αχ με πρόλαβες!!!!:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Αχ με πρόλαβες!!!!:evil:
CBF φίλε μου...
ακόμα και με 6η ξεκινάει και 6 κιλά ροπή στις 8000 στροφές...
εσύ μέχρι να φτάσεις 10000 στροφές παρακαλάς να μη σε περάσει κάνα 125άρι μονογκαζο... :evil: :evil: :evil: :evil:
έτσι κι αλλιώς για διαμάχες πάει... να μη το βοηθησουμε λίγο? :lol: :lol: :lol:
Dark Avenger
23/05/2007, 19:08
Μάγκες, επειδή πολλοί παρεξήγησαν, το να γράφει κάποιος και να παραδέχεται πόσο ανώριμος οδηγός ήταν στο παρελθόν μόνο σημάδι ωριμότητας της τωρινής οδηγικής συμπεριφοράς του αποτελεί. Και δε το λέω για να παινέψω τα γένια μου. Αλλά για να γίνεις καλύτερος πρέπει να παραδεχτείς τα λάθη του παρελθόντος. Ο εν λόγω τρόπος οδήγησης είναι προς αποφυγήν και δε τον συνιστώ. Τώρα σε κάθε στούκα μερίδιο ευθύνης έχει και το θύμα. Ναι αλλά πόσο? Θύμα τσοπανίστικης οδήγησης είναι. Σιγά μην απολογείται κιόλας ο δύσμοιρος ο αναβάτης που κάποιος τρόμπας δε ξέρει να οδηγει και του τσάκισε τα κόκκαλα και τη μηχανή.
Τώρα σε κάθε στούκα μερίδιο ευθύνης έχει και το θύμα. Ναι αλλά πόσο? Θύμα τσοπανίστικης οδήγησης είναι. Σιγά μην απολογείται κιόλας ο δύσμοιρος ο αναβάτης που κάποιος τρόμπας δε ξέρει να οδηγει και του τσάκισε τα κόκκαλα και τη μηχανή.
χωρις παρεξηγηση ρε φιλε (τι λεω τωρα!) αλλα ετσι παραδέχεσαι πόσο ανώριμος οδηγός ήσουν στο παρελθόν???
χαχαχα, οντως ανεκδοτο.
(Εισαι περα για περα λαθος φιλε, κοιτα τουλαχιστον μη παρεις κανεναν/μια στον λαιμο σου)
Dark Avenger εγω προτεινω να παρεις ενα τετρακινητο γιατι εισαι Χαροντας:evil:
Μάγκες, επειδή πολλοί παρεξήγησαν, το να γράφει κάποιος και να παραδέχεται πόσο ανώριμος οδηγός ήταν στο παρελθόν μόνο σημάδι ωριμότητας της τωρινής οδηγικής συμπεριφοράς του αποτελεί. Και δε το λέω για να παινέψω τα γένια μου. Αλλά για να γίνεις καλύτερος πρέπει να παραδεχτείς τα λάθη του παρελθόντος. Ο εν λόγω τρόπος οδήγησης είναι προς αποφυγήν και δε τον συνιστώ.
εδώ μας τα λες καλά... :beer: :beer:
Τώρα σε κάθε στούκα μερίδιο ευθύνης έχει και το θύμα. Ναι αλλά πόσο? Θύμα τσοπανίστικης οδήγησης είναι. Σιγά μην απολογείται κιόλας ο δύσμοιρος ο αναβάτης που κάποιος τρόμπας δε ξέρει να οδηγει και του τσάκισε τα κόκκαλα και τη μηχανή.
μερίδιο ευθύνης? πολύ...
πρέπει να προσέχουμε, είμαστε υπεύθυνοι για τον τρόπο οδήγησής μας και για τη ζωή μας...
όταν πηγαίνουμε με 200χλμ/ώρα σε δρόμους που κυκλοφορούν διάφοροι (πεζοί, αναβάτες, οδηγοί, ζώα κλπ.) τότε απλά δε σοβόμαστε καταρχήν τη δική μας ζωή...
περιμένουμε να τη σεβαστούν οι άλλοι?
οπότε προσοχή, σύνεση και πρόβλεψη... είναι τα μόνα που θα μειώσουν λίγο την περίπτωση δυστυχήματος...
:wave2:
Dark Avenger
24/05/2007, 13:41
Raven 87 επειδή γνωρίζω τη μάπα σου, πάρε πρώτα μηχανή και μετά έλα να μας την πεις δημοσίως.
sergiosm
24/05/2007, 14:00
nono: :nono:
Φυσικά και παίζει ρόλο το πώς οδηγείς.
Απλά σκέψου τις φορές που την γλύτωσες στο τσακ. Δηλαδή θες να μας πείς ότι αν αυτές τις φορές πήγαινες λίγο πιο γρήγορα, ή λίγο πιο απρόσεκτα θα την γλύτωνες σίγουρα ;;
QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Dark Avenger
Στ' αρχίδια μου. Αν είναι να ψοφίσω θα ψοφίσω περίφανα πάνω στη μόνιμη αγαπημένη σα πολεμιστής απά στ΄άλογο. [/QUOTE] :
Και μόνο αυτό που λες αποδεικνύει ότι η προηγούμενη εμπειρία σε έκανε απλώς έτοιμο να αποδεχθείς το ... μοιραίο. Δηλαδή αφού θα πεθάνουμε ούτως ή άλλως τί πηράζει αν γίνει μια ώρα αρχίτερα ;;; Με συγχωρείς φίλε, αλλά τί σόι λογική είναι αυτή ;;
Dark Avenger
24/05/2007, 14:17
Με όλο το σέβας η ζωή είναι ωραία όταν τη ζεις στο έπακρο με όλες τις συγκινήσεις. Ταπεινά πιστεύω ότι πρέπει να υπερνικούμε τους φόβους με το να αποδεχόμαστε τους κινδύνους που ομολογουμένως υπάρχουν, συνεπώς και το μοιραίο ενδεχόμενο.
Όταν δε φοβάσαι το θάνατο τι να φοβηθείς?
"Τη ζωή τη φτύνω γιατί μου 'χει κάτσει στο λαιμό σα χλέπα"
ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΙΠΠΕΥΩ :beer:
Dark Avenger
24/05/2007, 14:38
Τελικά για ανέκδοτο πήγαινε, πολύ σοβαρά εξελίχθηκε...
Δε ξέρεις που λένε το πουλί σου και το μήνυμα σου να προσέχεις που τα βάζεις?:eyepop:
Σόρρυ παίδες.:a6:
Rezeguet
25/05/2007, 17:26
Με όλο το σέβας η ζωή είναι ωραία όταν τη ζεις στο έπακρο με όλες τις συγκινήσεις. Ταπεινά πιστεύω ότι πρέπει να υπερνικούμε τους φόβους με το να αποδεχόμαστε τους κινδύνους που ομολογουμένως υπάρχουν, συνεπώς και το μοιραίο ενδεχόμενο.
Όταν δε φοβάσαι το θάνατο τι να φοβηθείς?
"Τη ζωή τη φτύνω γιατί μου 'χει κάτσει στο λαιμό σα χλέπα"
ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΙΠΠΕΥΩ :beer:
koita anaireis ta legomena sou.
Les oti eisai wrimos, exeis omws poly anwrimo tropo skepshs.
Les oti eisai wrimos epeidh paradexesai oti hsoun anwrimos. To oti hsoun omws anwrimos kai oti to katalaves/paradexthkes den apokleiei to na eisai akoma arketa anwrimos.
Les oti h zwh einai wraia, alla exeis hdh valei skopo na pe8aneis syntoma.
Eisai toso neos, den exeis zhsei akoma tipota, exeis tosa polla na zhseis -kala kai kaka. Frontise na meineis zwntanos wste na mporeis na apolayseis th zwh sou.
Les oti saresei toso na kavalas th mhxanh sou, alla de se peirazei na pe8aneis, enw exeis akoma tosa polla na kavalhseis, tosa ta3idia na kaneis, tosa merh na episkefteis, toses emepiries na kaneis, tosous an8rwpous me to idio pa8os na gnwrseis.
Kai telos, skepsou oti DEN eisai monos, yparxoun an8rwpoi pou se agapane kai noiazontai gia sena, den tous skeftesai ka8olou? Kai ama de skefteis aytous, skepsou aytous/on/h pou isws pareis mazi sou sto epomeno atyxhma, kai thn oikogeneneia tous/hs/ou.
Kai gia kerasaki ena senario pou malon den exeis skeftei. (xtypa 3ylo gia ola ta epomena senaria)
Odhgas.
Ginetai to moiraio.
Den pe8aineis.
Meneis anaphros
to exeis skeftei ayto pote? 8a zeis, alla DEN 8a 3anakavalhseis, DEN 8a niwseis oles tis xares ths zwhs pou 8a eniw8es aliws, 8a xreiazesai synexh yposthri3h kai voh8eia, 8a exeis apeira provlhmata se olous tous tomeis ths zwh sou (eipame, sthn ellada zeis), apo ta pswnia kai tis ypoxrewseis dhmosiou/trapezes klp mexri th n eyresh douleias.
H, mporeis na meineis fyto. Egefalika (sxedon) nekros. H se koma. H na xaseis th proswrinh sou mnhmh. Na mh 8ymasai ti ekanes thn prohgoumenh mera. H na xaseis thn makroxronh mnhmh sou. Na mh 8ymasai pia tous goneis sou. Skefthkes OLOUS aytous pou 8a se frontizoune se mia apo aytes tis periptwseis? Th psyxikh kai ylikh f8ora tous?
Oso gia to symperasma sou, einai apla geloio. Sxedon ola ta atyxhmata mporeis na ta glitwseis me syneth odhghsh. Sxedon oles oi periptwseis motosykeltistikwn atyxhmatwn pou "den mporousan na apofeyx8oun" einai atyxhmata pou de mporousa na apofeyx8oun *epeidh* o motosykletisths efere ton eayto sou se mia eyalwth 8esh (phgainontas me megalh taxythta, exontas elleipsh empeirias se krisimes katastaseis, mh prosexontas ekeinh th stigmh h odhgontas paratolma). Esy me ton alvano eferes ton eayto sou se eyalwth 8esh trexontas, mh prosexontas h kati allo pou den anefera mias kai den eida to sygekrimeno atyxhma.
Mporei na *ftaiei* o allos, alla aytos pou 8a th plhrwsei eisai *esy*, kai *esy* mporeis na apofygeis tetoia atyhmata odhgontas *prosextika* kai propantws *amyntika*.
Edw sto forum pou eisai yparxoun apeires istories gia atyxhmata kai symvoules gia thn apofygh tous, opws kai texnikes asfalous odhghshs. Ri3e mia matia sta strava & anapoda kai stis texnikes odhghshs.
Ayta. Elpizw na voh8hsa estw kai ligo.
me filikous xairetismous,
Rez
YG) pisteyw ta anekdota einai entelws la8os kathgoria giayto to topic. Den einai ka8olou anekdoto ayto.
YG2) @gcrook eleos!!! Ti tou les tou paidiou?!! Den pame kala... APO POTE *to forum* leei oti de mporeis na glitwseis to atyxhma kai oti h asfalhs odhghsh de se glitwnei apo atyxhmata?!?!?! Skepsou ligo prin peis kati tetoio. Kai EIDIKA se tetoio post. :nono: :nono: :nono:
adam_tsouk
26/05/2007, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και εμεις εδω τοσα χρονια στα φορουμς αυτα υποστηριζουμε και χαιρομαι που εχεις πιασει το νοημα
και ηρθες εδω για να το μοιραστεις μαζι μας.
Αλλωστε τοσες κουβεντες εδω μεσα εχουν κοινη συνιστωσα την παντελη(ς):lol: αδιαφορια για τις τεχνικες οδηγησης, τον σωστο εξοπλισμο, την εμπειρια που προερχεται απο τις βολτες, την καθαρη σκεψη.
Τι να τα κανεις ολα αυτα απο την στιγμη που κυκλοφορουν μαλακες εκει εξω;
:rolleyes:
:wave2:
airamhag
26/05/2007, 11:10
διαβασα μονο την πρωτη σελιδα γιατι βαριεμαι ...
εγω αυτο που εχω καταλαβει ...
ειναι οτι αν γουσταρεις να καβαλας μηχανη /μοτοποδηλατο/ποδηλατο/πατινι , οτιδηποτε δεν εχει 4 ροδες οφειλεις να προσεχεις 1000 φορες κ να γνωριζεις ποσο μαλακας ειναι ο αλλος στο κουτι η στο αλλο οχημα γενικα...
αυτα γενικα.
τωρα σε σενα dark
δυστυχως δεν φυτρωσες.
αν φυτρωνες θα μπορουσες να σκεφτεις "στα αρχδια μου αν παθω κατι"
εχεις χρεος λοιπον απεναντι σε μερικους ανθρωπους..αυτοι δεν σου φταινε σε τιποτα. θες δε θες.
δυστυχως καποιοι απο εμας το ξερουμε απο πρωτο χερι...
Λοιπόν μετατρέπω το Θρεντ σε ανέκδοτο.
Είχα δικαστήριο λόγω ατυχήματος πρόσφατα. Αφήνω πίσω όλες τις χαζές ερωτήσεις που μου έκαναν.
Κανονικά θα έπρεπε να κάνω καινούργιο θρεντ αλλά οκ.
Με ρωτάει η πρόεδρος: Μα καλά έδωσες 270 Ευρώ για κράνος; Γιατί τόσα πολλά; Έδωσες τόσα και με την πτώση έσπασε;πως γίνεται αυτό;:bawl:
(Δεν έσπασε ρε παιδιά μια τρύπα έκανε επειδή έβρισκα σε τούβλα και σίδερα)!
Όπως γίνεται αντιληπτό της απάντησα πως το κράνος το χρειάζεσαι για μια φορά και εμένα έβγαλε τα λεφτά του στην πτώση.
ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
πραγματικά δεν ξέρω αν είναι για γέλια η για κλάματα.