View Full Version : 2ημερο με ελεύθερη κατασκήνωση
hristos3
23/05/2007, 12:43
Προτείνω να κάνουμε μια 2ήμερη εκδρομή (μπορεί και 3ημερη; ).
Τοποθεσία το χωριό Βερδικούσια Λάρισας.
Η κορυφή του βουνού που ονομαζεται Μαμαλή στα 1424μ είναι ενα μικρό οροπέδιο . Εχει δέντρα για κατασκήνωση και μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ θέα.
Χρονικά προτείνω ενα από τελευταία ΣΚ του Ιουνίου (23-24 ή 30-1) τώρα αν βολέψει και Παρασκευή μέσα, ακόμα καλύτερα.
Η διαδρομή μέχρι την Λάρισα γνωστή σε όλους. Στην συνέχεια Λάρισα Βερδικούσια 50 χλμ . Η διαδρομή υπέροχη με φοβερα στροφιλικια.
Από τό χωριό μέχρι την κορυφή έχει διαδρομή μεσα σε πυκνό δάσος (βλ φωτο).
Για όσους θέλουν κρεβάτι υπάρχει ξενώνας .
Την οργανωση και τα σχετικά τα αναλαμβάνω εγώ.
Το μόνο που θέλω από εσας είναι συμμετοχή.
Περιμένω νέα σας το συντομοτερο δυνατό
Σας παραθέτω link με φωτο και πληροφορίες
http://www.elassona.com.gr/m_eparxia/berdikoysia/index.php
http://www.elassona.com.gr/m_eparxia/berdikoysia/photo1.php
ΥΓ
Για τους υποχοληστερινικούς υπάρχουν γιατροσόφια της περιοχής αλλα μονο σε γεύσεις μοσχάρι, προβατο, και σε εκδοση κεμπαπ, παϊδάκι, μπριζόλα. Αυτά!!!
Ωραία ακούγεται,
αλλά μιας και μπαίνει το καλοκαιράκι ...
...κλείσαμε για Νάξο εκείνο το 7ήμερο!!!:a2: :a30: :a01: :a09:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos3
.......................
Το μόνο που θέλω από εσας είναι συμμετοχή.
.....................
Εχετε ενα μεγαλο μειονεκτημα εκει περα ρε αδελφε ... :(
Τσιπουρο ΜΕ γλυκανισο! :yuck:
:lol: :rotflmao: :lol:
taxydromos
23/05/2007, 19:27
το προβλημα για τους μακρινους 'βουνισιους' ειναι και η βαρετη εθνικη μεχρι Λαρισα...
hristos3
24/05/2007, 07:50
ΕΧΩ ΕΧΩ ΕΧΩ και τσιπουρο χωρίς γλυκάνισο.
Αν και επετρεψε μου να σου είπω οτι το παραδοσιακό τσίπουρο είναι αρωματικό. Χωρίς γλυκάνισο είναι η τσικουδιά.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βεβαια.
Αλλά ΕΧΩ ΕΧΩ ΕΧΩ
Οσο για την διαδρομή της εθνικής εχετε δίκιο αλλά οι Ιθάκες είναι σχεδόν πάντα μακριά. Παρακολουθώ τις εκδρομές σας και ζηλεύω αλλα τι να κάνω? Η μονοήμερη η δικιά σας είναι 2ήμερη δικιά μου.
........................
Αν και επετρεψε μου να σου είπω οτι το παραδοσιακό τσίπουρο είναι αρωματικό. Χωρίς γλυκάνισο είναι η τσικουδιά.
.......................
Γλυκανισο βαζουν στο ΟΥΖΟ, που παραγεται απο ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ, για να παρει μυρωδια!
Το τσιπουρο παιρνει την πυρωδια απο τα σταφυλια (ή τσάπουρα), απο τα οποια εχει προελευση! :winka:
Δεν σε προβληματιζει το γεγονος οτι σε ΟΛΗ την υπολοιπη (εκτος Θεσσαλιας) Ελλαδα, γινεται ΧΩΡΙΣ γλυκανισο? :D
Για τσεκαρισε κι αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40247), μηπως σε "καλυπτει" μιας και σου πεφτει και κοντα... :smokin:
hristos3
24/05/2007, 09:08
Δεν θα συμφωνησω μαζί σου φίλε μου.
Το τσιπουρο ανεκαθεν γινόταν με γλυκανισο ή και με άλλα αρωματικά.
Στην κρήτη για παραδειγμα βαζουν φυλλα καρυδιας τα οποια απλα δεν θολωνουν οταν προσθετεις νερο γι' αυτο και δεν το καταλαβαινεις.
Επειδη δεν πρεπει να ποσταρουμε ασχετα ομως αν θελεις να το κουβεντιασουμε θα ηταν καλυτερα με mail
:beer:
.................
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
............................
Για τσεκαρισε κι αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40247), μηπως σε "καλυπτει" μιας και σου πεφτει και κοντα... :smokin:
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
:smilea:
Quote στο δικό σου quote κάνεις ρεεε ??? :look:
(σε πείραξε η κουβέντα για τα τσίπουρα ???) :p
hristos3
24/05/2007, 12:25
Εμ δεν θα με πειραζε. Τσίπουρα είναι αυτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Quote στο δικό σου quote κάνεις ρεεε ??? :look:
(σε πείραξε η κουβέντα για τα τσίπουρα ???) :p
Για να ΜΗΝ ξαναγραφω το link, ενω δειχνω ταυτοχρονα οτι ΔΕΝ απαντησε στο δευτερο σκελος! :smilea:
Εμ δεν θα με πειραζε. Τσίπουρα είναι αυτα
Ευχομαι (κι ελπιζω) να συνεχιστει απο κοντα η κουβεντα... :cool:
hristos3
25/05/2007, 10:45
Παρντον μονολυκε ξεχαστηκα με την δουλεια.
Με προβληματισε ενα ποστ σχετικά με την βατοτητα του δρόμου και ενα αλλο με το ειδος της παρεας.
Εξηγούμαι:
Αν βατότητα σημαίνει οπου περνάει ανθρωπος τοτε εχω πρόβλημα με την μηχανή μου γιατί είμαι ατζαμής ακόμη. :bawl:
Αν η παρέα είναι μονοκάβαλη (οπως είπε καποιος χωμα=μονοκαβαλο) τότε δεν θα ακολουθήσω γιατί θέλω να είμαι με την κυρά μου και οπως καταλαβαίνεις δεν παει να είναι μόνη της σε ολη την παρέα. :nono:
Τεσ πα θα δούμε. Παντως θα ήθελα πολύ να λαβω μέρος, αλλά να μην δημιουργήσω πρόβλημα ουτε στη παρέα (λογω ατζαμοσύνης) ουτε σε εμενα
Οσο για τα τσίπουρα οποτε περάσεις, εσύ η οποιοσδήποτε άλλος φίλος, από Λάρισα θα χαρώ να κεράσω με ή χωρίς γλυκάνισο. Το mail μου γνωστό
Hell_Rider
28/05/2007, 21:18
Xrhstara mia xara akougete h ekdromoula..alla tha exw adeia tote kai isws eimai giannena..alla mporei na to kanonisw na pame gia to s/k... wraia tha einai ekei panw..