View Full Version : AC MILAN vs LIVERPOUL FC
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
:D
δε λεω παντως ακομα και σε μενα που δε βλεπω ποδοσφαιρο με ψιλοαρεσαι....:D
kiriakost
23/05/2007, 22:35
MILAN :beer: :beer: :beer: :beer: :lol: :sun:
ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ....
:beer: :beer: :beer:
89973
Ελα να βλεπω θλιμενες φατσουλες να χαιρομαι... :D :evil:
Φορτσα μωρη ΜΙΛΑΝΑΡΑ !!! :a25:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ....
:eyepop:
καλα ρε μλκ ποτε προλαβες???:confused: :confused: :dizzy:
ελπιζω μονοι μην τα παρουν στην κρανα οι αγγλοι και αρχισουν τπτ καταστροφες..θα τους γ@μουσαμε αν καναν τετοια αλλα θα το απολαμβαναν γι αυτο κλωτσιες και στα αεροπλανα σπιτια τους :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΧΑΧαχαχαχΧΑΧΑχα
παλιά είναι ρε ... κάπου στο ΝΕΤ την τσίμπησα
Αλλα γιατι ρε στο στραβά και ανάποδα ????
Ολά τα προγνωστικά ΜΙΛΑΝ δείχνανε ....
89974
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ελπιζω μονοι μην τα παρουν στην κρανα οι αγγλοι και αρχισουν τπτ καταστροφες..θα τους γ@μουσαμε αν καναν τετοια αλλα θα το απολαμβαναν γι αυτο κλωτσιες και στα αεροπλανα σπιτια τους :D :D
τι πε παλι ο καραγκι-οζυς....:bigcry: :rotflmao:
Runner Ducati
23/05/2007, 22:46
forzaa Italia... forzaa Milan........
89975
ΧΑΧαχαχαχΧΑΧΑχα
παλιά είναι ρε ... κάπου στο ΝΕΤ την τσίμπησα
Αλλα γιατι ρε στο στραβά και ανάποδα ????
Ολά τα προγνωστικά ΜΙΛΑΝ δείχνανε ....
εγω ηθελα τη λιβερπουλ....:bawl:
δε ξερω στο 1ο ημιχρονο μ αρεσε πολυ περισσοτερο το παιχνιδι της και δεν φαινοταν να εβρισκε ρυθμο η μιλαν...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
εγω ηθελα τη λιβερπουλ....:bawl:
δε ξερω στο 1ο ημιχρονο μ αρεσε πολυ περισσοτερο το παιχνιδι της και δεν φαινοταν να εβρισκε ρυθμο η μιλαν...:rolleyes:
Εγώ και ο Κοκάλης όμως θέλαμε τον Ολυμπιακό φέτος τελικό CL . Κάπου πέσαμε έξω νομίζω . Του χρόνοι όμως με τον Λεμονή στο τιμόνι και νέους παίχτες ( Αντζας) είμαστε έτοιμοι (ξανά) για μεγαααααααααααααλά πράγματα .
:rotflmao: :rotflmao:
ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
89976
Εγώ και ο Κοκάλης όμως θέλαμε τον Ολυμπιακό φέτος τελικό CL . Κάπου πέσαμε έξω νομίζω . Του χρόνοι όμως με τον Λεμονή στο τιμόνι και νέους παίχτες ( Αντζας) είμαστε έτοιμοι (ξανά) για μεγαααααααααααααλά πράγματα .
:rotflmao: :rotflmao:
ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ποος ειναι αυτος ρε συ??
ο γατος???:lol:
vassilis88
23/05/2007, 23:02
ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΙ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
fantacid
23/05/2007, 23:07
αφου δεν ειναι 2 αγγλικες να βαλουν φωτια στη χαβουζα ας το κανουν οι πονεμενοι αγγλοι......
εκει πονταρουμε αλλωστε!!!
ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΙ!!!
γεια σου ρε αλεφαντε κρατα οσο μπορεις....:a13:
:beer: :beer: αλεφαντος! ο ελεφας του ελληνικου ποδοσφαιρου :smokin: :smokin:
:lol: :lol:
el_hymador
23/05/2007, 23:21
Πηγαν τα Αγγλακια να παρουν τα μεταλια του δευτερου ολα μαζι ...they never walk alone οντως!!:a01:
...στο 2-1 το φοβηθηκα οτι θα καναν κανα κολοφαρδο οπως πριν τρια χρονια, αλλα δεν ειναι καθε μερα του Αϊ John....
FORZA MILAN!!! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αλλα δεν ειναι καθε μερα του Αϊ John....
FORZA MILAN!!! :wave2:
:bigcry:
:sad:
lampros_fazer
23/05/2007, 23:32
Παρόλο Γιουβεντίνος ήθελα πολύ να το πάρει η Μίλαν..
Liverpool sucks..:yuck: :yuck: :yuck: Oυστ κοκκινοτρίχιδες..:a14:
makis206
24/05/2007, 06:57
Κι εγώ με τους μακαρονάδες ήμανε :rotflmao:
:beer: :beer:
Dodok edessa
24/05/2007, 07:25
Ρε τους ιταλους .....
σε ολα ειναι γρηγοροι και αποτελεσματικοι σαν τα ducati και alfa romeo
forza tifozi :lol: :wave2: :beer:
2,5 ευκαιριες
2 γκολ
Πηραν τη κουπα :cry:
Τι να κανεις αυτο ειναι το ποδοσφαιρο
ktm640lc4
24/05/2007, 15:36
2-1 :D
Μιλαν ημουνα επισης. Δεν σας νοιαζει;;;;;;;;; ok......
:lol: :lol:
:smokin: Tι εκανε ο κακα χτες ειδατε;;;; (ουτε ο ιδιος δεν το ειδε, νομιζω ζαλιστηκε μετα την τριπλα) Εγω αν ημουνα στην θεση του θα σταματαγα μετα την τριπλα και θα ετρεχα μεχρι τις κερκιδες και θα φωναζα θαυμαστε με........:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Φορτσα μωρη ΜΙΛΑΝΑΡΑ !!! :a25:
Πρόστυχε άντρα!!
Τι ωραία που τα λές!
:blush:
:lol: :lol: :lol:
alximistis
24/05/2007, 17:09
Ναι... φόρτσα μιλανάρα... φόρτσα!!! Που τους δύο τελευταίους τελικούς που πήρε με Γιούβε και Λίβερπουλ εχτές τους πήρε παίζοντας πανέξυπνο ποδόσφαιρο αποτελεσματικό αλλά από θέαμα... 0!.
Με τη Γιούβε ξεχάσαμε τι θα πει μπάλα ιταλικές ομάδες γαρ ενώ εχτές αφού έβλεπε την μπάλα να γυρνάει γύρω-γύρω κι αφού την πούλαγαν οι ίδιοι οι αμυντικοί της στους "κόκκινους" κι αφού το κέντρο της για 44 λεπτά ήταν ανύπαρκτο ε κάπου εκεί κέρδισε ένα αχρείαστο κατά τη γνώμη μου φάουλ το έβαλε και μετά... ε μετά ξεκίνησε το... άλλο θέαμα.
Κρατάμε μπάλα μακρυά μας και με στυλ και καθαρίζουμε το ματς.
Η Μίλαν κέρδισε πανάξια τον τίτλο και μπράβο της! Δεν λέμε τίποτα γι αυτό γιατί θα ήταν άδικο.
Καλύτερη όμως δεν ήταν! Ούτε στο θέαμα ούτε ποδοσφαιρικά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν βλεπόταν. Τίμια πράγματα.
Η όλη ιστορία κρίθηκε σε δύο πράγματα για να μην ψαχνόμαστε.
1). Στην εξυπνάδα στον ιδιαίτερα έξυπνο και πρακτικό τρόπο παιχνιδιού της Μίλαν, σε συνδυασμό με την ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της Λίβερπουλ.
Εχτές συγκρούστηκαν δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου. Είναι τι αρέσει στον καθέναν.
Προσωπικά... μπράβο στη Μίλαν το ξαναλέω αλλά οι ομάδες φαίνονται κι αλλού.
Φωνάζετε και κραυγάζετε όσο θέλετε για τους Ιταλούς. Ανατροπές όπως εκείνη της Κωνσταντινούπολης τις κάνουν μόνο οι αγγλικές ομάδες.
Γι αυτό όταν παίζουν οι Άγγλοι βλέπεις πραγματικό θέαμα και παιχνίδι. Αληθινό ποδόσφαιρο. Μόνο με αυτούς κρίνονται τα παιχνίδια πραγματικά στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Τα υπόλοιπα... στο μυαλό του καθενός.
ΕΜΕΙΣ ξέρουμε!
YOU WILL NEVER WALK ALONE...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Πρόστυχε άντρα!!
Τι ωραία που τα λές!
Αν ηξερα τοτε, οσα ξερω τωρα ... :winka:
Θα τα 'λεγα και καλυτερα... :smokin:
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αν ηξερα τοτε, οσα ξερω τωρα ... :winka:
Θα τα 'λεγα και καλυτερα... :smokin:
:lol: :rotflmao: :lol:
Ανοίγω το στόμα μου και μιλάω, χωρίς να ξέρω τι με περιμένει!:rolleyes:
Έχε χάρη! Αδυναμίες είναι αυτές!
Forza Milan και πάλι!
el_hymador
24/05/2007, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ναι... φόρτσα μιλανάρα... φόρτσα!!! Που τους δύο τελευταίους τελικούς που πήρε με Γιούβε και Λίβερπουλ εχτές τους πήρε παίζοντας πανέξυπνο ποδόσφαιρο αποτελεσματικό αλλά από θέαμα... 0!.
Με τη Γιούβε ξεχάσαμε τι θα πει μπάλα ιταλικές ομάδες γαρ ενώ εχτές αφού έβλεπε την μπάλα να γυρνάει γύρω-γύρω κι αφού την πούλαγαν οι ίδιοι οι αμυντικοί της στους "κόκκινους" κι αφού το κέντρο της για 44 λεπτά ήταν ανύπαρκτο ε κάπου εκεί κέρδισε ένα αχρείαστο κατά τη γνώμη μου φάουλ το έβαλε και μετά... ε μετά ξεκίνησε το... άλλο θέαμα.
Κρατάμε μπάλα μακρυά μας και με στυλ και καθαρίζουμε το ματς.
Η Μίλαν κέρδισε πανάξια τον τίτλο και μπράβο της! Δεν λέμε τίποτα γι αυτό γιατί θα ήταν άδικο.
Καλύτερη όμως δεν ήταν! Ούτε στο θέαμα ούτε ποδοσφαιρικά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν βλεπόταν. Τίμια πράγματα.
Η όλη ιστορία κρίθηκε σε δύο πράγματα για να μην ψαχνόμαστε.
1). Στην εξυπνάδα στον ιδιαίτερα έξυπνο και πρακτικό τρόπο παιχνιδιού της Μίλαν, σε συνδυασμό με την ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της Λίβερπουλ.
Εχτές συγκρούστηκαν δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου. Είναι τι αρέσει στον καθέναν.
Προσωπικά... μπράβο στη Μίλαν το ξαναλέω αλλά οι ομάδες φαίνονται κι αλλού.
Φωνάζετε και κραυγάζετε όσο θέλετε για τους Ιταλούς. Ανατροπές όπως εκείνη της Κωνσταντινούπολης τις κάνουν μόνο οι αγγλικές ομάδες.
Γι αυτό όταν παίζουν οι Άγγλοι βλέπεις πραγματικό θέαμα και παιχνίδι. Αληθινό ποδόσφαιρο. Μόνο με αυτούς κρίνονται τα παιχνίδια πραγματικά στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Τα υπόλοιπα... στο μυαλό του καθενός.
ΕΜΕΙΣ ξέρουμε!
YOU WILL NEVER WALK ALONE...
ανθρωπΑ σωστα τα λες αλλα σε μερικα διαφωνω...
η Liverpool ηταν πιο κινητικη στο γηπεδο και ειχε παρει το κεντρο αλλα αποτελεσματικη δεν ηταν...εκτος απο καποια μακρινα σουτ δεν νομιζω οτι εκανε περισσοτερες ευκαιριες απο την Milan.
Οι Ιταλοι τους περιμεναν πισω βασισμενοι στην -κατα την γνωμη μου - αποτελεσματικοτερη αμυνα του κοσμου....οταν μπηκε το γκολ φαουλ φανηκε οτι ανοιχτηκαν περισσοτερο, ειχαν λιγοτερο αγχος γιατι κακα (οχι ο παικτης) τα ψεμματα παππουδια ειναι, να κυνηγανε το γκολ οπως τα Αγγλακια δεν μπορουσαν...εμπειρια ομως εχει πολλα κιλα ο καθενας τους οποτε φεραν το ματς στα μετρα τους.
...ηταν ωραιο παιχνιδι ομως ,ειχε τρεξιμο πανω-κατω (το β΄ημιχρονο) με θεαματικοτερη στιγμη την τριπλα του Κακα..
Τωρα το να λεμε οτι οι Αγγλικες ομαδες παιζαν μπαλαρα επι χρονια ειναι λιγο αστειο....οι τυποι εγκλωβισμενοι στο συστημα ''παω δεξια-αριστερα της περιοχης και βγαζω παραλληλη σεντρα για κεφαλι'' ηταν επι χρονια...απο την Manchester :yuck: της νεας εποχης και μετα αρχισαν να παιζουν αλλα συστηματα ...για αυτο τον λογο και τους ξεκ*λιαζαν οπου τους ευρισκαν Ισπανοι, Ιταλοι , Γερμανοι κτλ...
...αν εξαιρεσεις το ''θεε μου ποσο σιχαμενα κολοφαρδοι ειστε ρε πουτρονια'' ch - l που πηρε η Manchester :yuck: με τα δυο γκολ στο 89 και 91 απεναντι στην Μπαγιερν και το προπερσινο ''πως σας εκατσε κουφαλες'' της Liverpool δεν εχουν κανει πολλα πραγματα...ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι ειναι οι ''εφευρετες'' του ποδοσφαιρου...σαν να φτιαχνει η Νορβηγια καλυτερη φετα απο εμας....γινεται; δεν γινεται!
alximistis
24/05/2007, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ανθρωπΑ σωστα τα λες αλλα σε μερικα διαφωνω...
η Liverpool ηταν πιο κινητικη στο γηπεδο και ειχε παρει το κεντρο αλλα αποτελεσματικη δεν ηταν...εκτος απο καποια μακρινα σουτ δεν νομιζω οτι εκανε περισσοτερες ευκαιριες απο την Milan.
Οι Ιταλοι τους περιμεναν πισω βασισμενοι στην -κατα την γνωμη μου - αποτελεσματικοτερη αμυνα του κοσμου....οταν μπηκε το γκολ φαουλ φανηκε οτι ανοιχτηκαν περισσοτερο, ειχαν λιγοτερο αγχος γιατι κακα (οχι ο παικτης) τα ψεμματα παππουδια ειναι, να κυνηγανε το γκολ οπως τα Αγγλακια δεν μπορουσαν...εμπειρια ομως εχει πολλα κιλα ο καθενας τους οποτε φεραν το ματς στα μετρα τους.
...ηταν ωραιο παιχνιδι ομως ,ειχε τρεξιμο πανω-κατω (το β΄ημιχρονο) με θεαματικοτερη στιγμη την τριπλα του Κακα..
Τωρα το να λεμε οτι οι Αγγλικες ομαδες παιζαν μπαλαρα επι χρονια ειναι λιγο αστειο....οι τυποι εγκλωβισμενοι στο συστημα ''παω δεξια-αριστερα της περιοχης και βγαζω παραλληλη σεντρα για κεφαλι'' ηταν επι χρονια...απο την Manchester :yuck: της νεας εποχης και μετα αρχισαν να παιζουν αλλα συστηματα ...για αυτο τον λογο και τους ξεκ*λιαζαν οπου τους ευρισκαν Ισπανοι, Ιταλοι , Γερμανοι κτλ...
...αν εξαιρεσεις το ''θεε μου ποσο σιχαμενα κολοφαρδοι ειστε ρε πουτρονια'' ch - l που πηρε η Manchester :yuck: με τα δυο γκολ στο 89 και 91 απεναντι στην Μπαγιερν και το προπερσινο ''πως σας εκατσε κουφαλες'' της Liverpool δεν εχουν κανει πολλα πραγματα...ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι ειναι οι ''εφευρετες'' του ποδοσφαιρου...σαν να φτιαχνει η Νορβηγια καλυτερη φετα απο εμας....γινεται; δεν γινεται!
Δεν θα διαφωνήσω σε πολλά. Μόνο λίγο στο τέλος. Ξέχασες την Άρσεναλ πέρσι και πόσο μα πραγματικά πόσο πολύ ζορίστηκε η μεγάλη Μπάρτσα να τη γονατίσει.
Επίσης αν δεις τους τίτλους στο τσου-λου συνολικά θα εκπλαγείς. Ελάχιστη διαφορά έχουν οι Ιταλοί από τους Άγγλους. Ή ένα ή δύο να μην πω ψέμματα δεν θυμάμαι.
Και δεν είπα ότι οι Άγγλοι παίζουν μπαλάρα. Είπα ότι παλεύουν ως το τέλος μάχονται όσο δεν πάει χωρίς (συνήθως) σόλπα και κολπάκια καθυστερήσεων και ότι εμείς ως θεατές και ποδοσφαιρόφιλοι χαιρόμαστε πάντα ή σχεδόν πάντα όταν βλέπουμε παιχνίδια τους. Σκέψου το. Ελάχιστα παιχνίδια δεν έχεις χαρεί όταν παίζουν οι αγγλικές ομάδες. Όχι μεταξύ τους. Πάντα υπάρχει μία ζωντάνια.
Εννοείται πως τεχνικά είναι πίσω και κολλημένοι. Σαφώς. Ίσως όμως γι αυτόν το λόγο και όταν κερδίζουν και κατακτούν τίτλο να γίνεται τόσο όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα.
ΥΓ. Μην ξεχνάς φίλε μου ότι φέτος κόντεψαν να φτάσουν σχεδόν μόνο αγγλικές ομάδες στα ημιτελικά.
ΥΓ2 Ακόμα και η σιχαμένη (μπλιαχ) η μάνυσεστερ το ίδιο πράγνμα απέδειξε με εκείνο το κουλό που είχε κάνει. Τι μου το θύμισες και ήμουνα στην Αγγλία και υποστήριζα Μπάγιερν...