Σύνδεση

View Full Version : ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ Dsl!!!

Konti
25/05/2007, 11:59
Κυρίες & Κύριοι για άλλη μια φορά θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας!!!

Η ιστορία έχει ως εξής:

Η κοπελιά μου είχε κάνει αίτηση σύνδεσης DSL γραμμής στην TELLAS-4Mbps+ τηλέφωνο (το σπίτι δεν έχει καθόλου τηλέφωνο) στις 27/12/06 (έχει σημασία η ημερομηνία)! Η συμφωνία ήταν ότι η σύνδεση θα γίνονταν εντός 17 ημερών!

Πέρασε πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο την TELLAS πέρνω κάποια στιγμή εγώ τηλ. και μου λένε ότι δεν έχει δόσει ακόμα πύλες το ΟΤΕ και κάτι άλλες παπαριές (εντάξει αλήθεια είναι αλλά έγω τα πήρα γιατί δεν ειδοποίησαν ότι ξέρεις κάτι θα αργήσει πάρα πολύ) Δεσμεύονται ότι αρχές Μαρτίου θα είχε γίνει η σύνδεση!

Μη πολυλογώ πέρασαν 5μήνες απο την αίτηση της σύνδεσης και φυσικά η TELLAS την πάπια! Στέλνουμε fax για διακοπή και μη προόθηση αίτησης! Και ψαχνόμαστε ξανά για άλλη σύνδεση! Ψιλο-Καταλήγουμε κάπως στην On Telecoms στο 3 play!

Εχθές όμως πέρνει η TELLAS και μας λέει ότι το ΟΤΕ άνοιξε πύλες στην περιοχή και δεσμεύτηκε ότι σε 15 μέρες θα έχει γίνει η σύνδεση και κάνουν δώρο και το πρώτο μήνα (σύνολο 1 χρονο=352ευρώ)!

Το θέμα τώρα είναι να τους εμπιστευτούμε και να κάνουμε τη σύνδεση στην TELLAS ή να τους χέσουμε και να πάνε στο .... Και να κάνουμε σύνδεση στην ΟΝ!

Ποία προτείνετε εσείς TELLAS ή ON Telecoms?

Ή ποία άλλη (λάβετε υπόψη σας ότι δεν υπάρχει σύνδεση ΟΤΕ στο σπίτι)!!

Ευχαρηστώ:wave2:

Λεωνίδας
25/05/2007, 12:03
Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά και στο adslgr.com :confused:
Πάντως τέτοιες υπηρεσίες δίνουν εκτός της TELLAS και On η Vivodi, η FORTHnet, η NetOne και από σήμερα η HOL οπότε έχεις αρκετές επιλογές :wave2:

nick900
25/05/2007, 12:07
Μπες στο http://www.adslgr.com και θα δεις τι παιζει.Εγω ειχα κανει αιτηση στη VIVODI απο τον Δεκεμβρη και ακομα περιμενω.Τελικα κατεληξα στον ΟΤΕ

MikeG
25/05/2007, 12:12
Εγώ στη θέση σου θα έκανα τα πάντα για να μη μπλέξω με τη Tellas. Η δουλειά μου έχει να κάνει με αυτά τα πράγματα & γνωρίζω αρκετά περιστατικά αλλά & φίλου ςπου τη πάτησαν. Η εξηπηρέτηση πελατών που έχει θα έλεγα είναι υπό του 0.Σου εύχομαι να βγάλεις σύντομα άκρη.

:wave2:

ktm640lc4
25/05/2007, 12:23
Εγω θα ελεγα να μην κανεις τελλας. Εχω ακουσει πολυ κακα λογια για την τελλας.

Καλυτερα forthnet πηγαινε.

Την on την εχω δει να δουλευει σε σπιτι, 3play κανονικα. Μας ειχε καλεσει για φαγητο και ειχε το gp της κυριακης. Μας λεει, γιατι ειμασταν 3 μαντραχαλοι περαν των γυναικων, μην αγχωνεστε, μολις φαμε γυρναμε πισω και το βλεπετε.

Εχει 3 μερες προς τα πισω προγραμμα η on. Εχασες μια εκπομπη;; Γυρνα πισω και δεστην. Ποιοτητα κορυφαια. Το ιντερνετ ειναι λιγο αργο αλλα θα φτιαξει εντος 2-3 ημερων. Το τηλ τσαμπα.

Τωρα κοντα τελειωνει η δικια μου 2mb που εχω στον οτε και την κανω ή για on ή για forthnet.

Konti
25/05/2007, 13:00
Εγώ τα είχα πάρει με την Tellas γιατί εκτός του ότι στην ουσία μας γέλασαν 2 φορές (ειδικά την 2η που μας είχαν πεί μην ανησυχήτε μέσα στον Μάρτιο θα μπεί, Αμ δε...!) όταν προσπαθούσα να τους καλέσω δεν μπορούσα να βγάλω γραμμή!

Βασικά η On μου φαίνετε ακριβή βγένει μαζί με το άνοιγμα λογαριασμου (95Ε) και το μηνιαίο λογαριασμό 515Ε το χρόνο (τον 2ο χρόνο θα πάει 420Ε βέβαια), δεν είναι και λίγα!

Σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα τελικά το ΟΤΕ κάποια 6μηνη σύνδεση και μετά το γυρίσει σε κάποια άλλη!

ktm640lc4
25/05/2007, 13:06
Η κοπελα που σου λεω εδωσε 60+ ευρω περιπου σαν παγιο ενεργοποιησης και τιποτα αλλο.

Τωρα δινει 35 ευρω περιπου το μηνα για τσαμπα τηλ, τηλεοραση και ιντερνετ μεχρι 10 mbps.

Αν θες μονο ιντερνετ πηγαινε καλυτερα οποια σου δινει τη μεγαλυτερη ταχυτητα με την μικροτερη τιμη.

forthnet 10mbps 25 ευρω το μηνα. Οσα δινω εγω στον οτε για 2mbps. Βεβαια πριν ενα χρονο περιπου ηταν εξωπραγματικο νουμερο και το 2 και τα 25. Τωρα ομως οχι.

Ψαξτο. Μην πας ετσι. Μπες και στο site που σου ειπαν τα παιδια και θα δεις πολλα.

airamhag
25/05/2007, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά και στο adslgr.com :confused:
Πάντως τέτοιες υπηρεσίες δίνουν εκτός της TELLAS και On η Vivodi, η FORTHnet, η NetOne και από σήμερα η HOL οπότε έχεις αρκετές επιλογές :wave2:

:D

σιγουρα πρεπει να μπεις στο adslgr...

επιλογες να τσεκαρεις...εχεις...

εγω ακομα δεν εχω βαλει παντως...:look:

toyota
25/05/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Η
forthnet 10mbps 25 ευρω το μηνα. Οσα δινω εγω στον οτε για 2mbps. Βεβαια πριν ενα χρονο περιπου ηταν εξωπραγματικο νουμερο και το 2 και τα 25. Τωρα ομως οχι.

Πλέον είναι 21,5 ευρώ το μήνα για 10mbps.

Konti
25/05/2007, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Η κοπελα που σου λεω εδωσε 60+ ευρω περιπου σαν παγιο ενεργοποιησης και τιποτα αλλο.

Τωρα δινει 35 ευρω περιπου το μηνα για τσαμπα τηλ, τηλεοραση και ιντερνετ μεχρι 10 mbps.

Αν θες μονο ιντερνετ πηγαινε καλυτερα οποια σου δινει τη μεγαλυτερη ταχυτητα με την μικροτερη τιμη.

Ψαξτο. Μην πας ετσι. Μπες και στο site που σου ειπαν τα παιδια και θα δεις πολλα.

Τα 60 Ε είναι το κόστος ενεργοποίησης αν έχεις ήδη τηλέφωνο-λογαριασμό ΟΤΕ! "Εμείς" δεν έχουμε οπότε πάει 95 Ε!

Ευχαρηστώ παιδιά! Σίγουρα δεν θα πάμε στην Tellas :nono: :nono: :nono: ! Θα το ψάξουμε.....

To moto.gr δείνει άπειρες λύσεις...... :wave2: :cool:

panisk
25/05/2007, 16:26
Με λίγο υπομονή κάνε αίτηση στον πΟΤΕ για τηλέφωνο, σε 20 ημέρες το πολύ θα έχεις συνδεθεί με το νούμερό σου. Μετά ρίξε μια αίτηση στη Forthnet για 2play και με 39,9 έχεις όλα τα σταθερά τσάμπα αλλά και 10 Μbps που στην κυριολεξία ...σκάβουν:D :D :D
Αναλαμβάνουν αυτοί να σου πάρουν το νούμερο από τον πΟΤΕ χωρίς να κάνεις εσύ ΤΙΠΟΤΑ και την ημερομηνία που θα σου πουν σου στέλνουν SMS με τα σχετικά . Α!! και ένα US ROBOTICS ADSL 2+ Router δώρο..... Σκέψου το πάει γρήγορα ... πολύ γρήγορα!!!

power hornet
25/05/2007, 18:01
εγω που εχω τρελλας σου λεω μακρια περιμενω πως και πως να ληξει το συμβολαιο να την κανω με μια λεξη μπουρδελο μπες και στο σιτε www.adslgr.com και θα δεις ποσοι εχουν προβληματα.

paramedic
25/05/2007, 19:23
Forthnet και πάλι Forthnet φίλε μου! Εταιρία με κύρος και σεβασμό στον πελάτη! Και αν σου κάνουν μαλακία τους ξεσκίζεις γιατί είναι ιδωτική εταιρία! Μακριά απο Tellas είναι απατεώνες. Χρεώσανε τον πατέρα της κοπέλας μου με 2 λογαριασμούς και δεν του είχαν κάν βάλει στο δίκτυό τους οι γελοίοι!

xampos
25/05/2007, 20:57
να ρωτησω και γω κατι

σημερα μου ηρθε λογαριασμος απ τον {Π}ΟΤΕ 160 ευρω

εχω το κονεξ 1024 συνδεση με 22.50 το μηνα

το παγιο του τηλεφωνου ειναι 35 ευρω καθως δεν μιλαμε απο τον οτε ΠΟΤΕ :smilea:

δεν μπορω να καταλαβω απο που στον ΠΟ&ΤΣΟ βγαινουν αυτα τα 160 :a52: :a52: :a52:

λεει κατι για

παγια τελη ει ντι ες ελ και κατι αλλες μαλακι$ς

:confused: :confused: :confused:

Λεωνίδας
25/05/2007, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
να ρωτησω και γω κατι

σημερα μου ηρθε λογαριασμος απ τον {Π}ΟΤΕ 160 ευρω

εχω το κονεξ 1024 συνδεση με 22.50 το μηνα

το παγιο του τηλεφωνου ειναι 35 ευρω καθως δεν μιλαμε απο τον οτε ΠΟΤΕ :smilea:

δεν μπορω να καταλαβω απο που στον ΠΟ&ΤΣΟ βγαινουν αυτα τα 160 :a52: :a52: :a52:

λεει κατι για

παγια τελη ει ντι ες ελ και κατι αλλες μαλακι$ς

:confused: :confused: :confused: Αν είναι καινούριο μάλλον είναι τα εφάπαξ τέλη ενεργοποίησης (34,99?) ή/και αναδρομικά πάγια
Αν όχι μήπως έχεις πακέτο με ογκοχρέωση :confused:
Στην τελική βγάλε μια φωτο το λογαριασμό να δούμε (κόψε ονόματα αριθμούς τηλεφώνου αφμ κλπ ε)

xampos
26/05/2007, 10:52
oxi den exo ogkoxreosei

το πηρα νομιζοντας οτι θα πληρωνω 22.50 το μηνα

και τον πρωτο μηνα ηρθανε παρα πολλα αλλα λεω αστο. θα ειναι τελη ενεργοποιησεις και τετοια

θα προσπαθησω να βγαλω φωτο

xampos
26/05/2007, 11:00
το σκαναρισα αλλα πριν το βαλω σιγουρα κανει να το βαλω :confused: :confused:

hornet
27/05/2007, 20:19
οχι αστο καλυτερα