View Full Version : λογαριασμος Adsl
συνεχεια απο ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40345)
για να μην χαλασουμε το αλλο θεμα
μου εχει ερθει ο λογαριασμος του ΠΟΤΕ
εχω συνδεση ιντερνετ το κονεξ με ταχυτητα 1024 mbps
για τηλεφωνα εχουμε αλλη εταιρια και στον οτε πληρωνουμε μονο παγιο
το παγιο ειναι 35 ευρω
για την συνδεση στο ιντερνετ (μας ειπαν οτι θα πληρωνουμε :mad: ) 22.50 ευρω το μηνα
συνολο το διμηνο (γιατι καθε 2 μηνες ερχεται λογαριασμος ) 45 ευρω (?) τα λεω καλα :confused: :confused:
απο κει και περα μου εχει ερθει λογαριασμος 160 ευρω :a52: :a52: γραφοντας καποιες μπουρδες στο χαρτι του λογαριασμου
αν καποιος ξερει τη ειναι ολα αυτα ας μου πει γιατι δεν εχω καταλαβει :confused: :confused:
ακολουθει ο λογαριασμος μου
:mad:
DEITE EDO http://img90.imageshack.us/my.php?image=gnrnpp9.png
Καλημέρα που έκανες τη σύνδεση?
raistlin
26/05/2007, 11:41
35 plirwneis kai se mena to idio egine eipan stin arxi gia 22,5 i 23,5 alla sto logiariasmo einai 35..
Αρχικά δημιουργήθηκε από stampa
Καλημέρα που έκανες τη σύνδεση?
καλημερα
το γραφω παραπανω
στον ΟΤΕ πηρα το κονεξ 1024 με 22.50 ευρω το μηνα
Ο λόγος που σε ρώτησα είναι γιατί αν το κάνεις τηλεφωνικά , επιλέγεις να χρεωθείς το κόστος εξοπλισμού στο λογαριασμό.
Στο λογαριασμό, αν κατάλαβα σωστά , έχεις χρεωθεί 94euro που είναι κόστος για 6μηνη προσφορά + 29euro (κόστος ενεργοποίησης) που προκαταβάλεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stampa
Ο λόγος που σε ρώτησα είναι γιατί αν το κάνεις τηλεφωνικά , επιλέγεις να χρεωθείς το κόστος εξοπλισμού στο λογαριασμό.
Στο λογαριασμό, αν κατάλαβα σωστά , έχεις χρεωθεί 94euro που είναι κόστος για 6μηνη προσφορά + 29euro (κόστος ενεργοποίησης) που προκαταβάλεις.
οχι
ο εξοπλισμος ητανε ΔΩΡΕΑΝ
τη συνδεση την εχω εδω και εξη 7 μηνες περιπου δεν θυμαμαι
μου ηχανε βαλει και στον πρωτο λογαριασμο μεγαλο ποσο και παλι δεν ειχα καταλαβει τον λογο αλλα τωρα πως δικαιολογιτε
απατεωνες του κερατα :a52: :a52:
Πάρτους τηλεφωνο γιατι μπορεί να σε έχουν διπλοχρεώσει .
Τη προσφορά που αναφέρεις την είχαν βγάλει κατα το Νοέμβρη όμως δεν θυμάμαι λεπτομέρειες .
Μπορώ αν θέλεις να τη βρώ και να στη στείλω με mail.
Συνήθως στον πρώτο λογαριασμό χρεώνουν τον πρώτο και τον επόμενο μήνα...
ώστε όταν κλείσεις να σου χρωστάνε και όχι να χρωστάς μιας και θα προπληρώνεις αυτό που θα χρησιμοποιείς...;)
τόσα τους λείπανε τόσα σου χρέωσαν
makaronachis
26/05/2007, 17:02
Κάτι τέτοια ακαταλαβίστικα μου έστελναν κι εμένα.Στο τέλος ξαναγύρισα στην φόρθνετ,αφού μια φορά που πήγα στον OTE να ρωτήσω κάτι άσχετο με το ADSL μόνο που δεν με έδειρε ένας υπάλληλος.Σιγά μην έμενα και πελάτης τους.Τουλάχιστον στην fothnet ξέρω οτί έδωσα 117 ευρώ και είναι για 6 μήνες.
Σε όλες της εταιρείες τηλεπικοινωνίας ισχύει η προπληρωμή μήνα...
και η χρέωση των 2 πρώτων στον αρχικό λογαριασμό...
και στις κινητές και στους παρόχους ίντερνετ...;) :wave2:
Λεωνίδας
26/05/2007, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Σε όλες της εταιρείες τηλεπικοινωνίας ισχύει η προπληρωμή μήνα...
και η χρέωση των 2 πρώτων στον αρχικό λογαριασμό...
και στις κινητές και στους παρόχους ίντερνετ...;) :wave2: +1 αλλά όχι πάντα πάντα :wave2:
πάντως σε ΟΤΕ και κινητούς έτσι πάει
μονο που εγω ρε παιδια το εχω 6-7 μηνες
δεν εκανα τωρα την συνδεση
:confused: :confused: :confused: :confused:
Λεωνίδας
26/05/2007, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
μονο που εγω ρε παιδια το εχω 6-7 μηνες
δεν εκανα τωρα την συνδεση
:confused: :confused: :confused: :confused:
είχες (προ)πληρώσει γι' αυτούς τους 6 μήνες;
πλήρωνες κάθε 2μηνο με το λογαριασμό του ΟΤΕ;
τους πήρες να σου εξηγήσουν τι παίζει;
:wave2:
Η σύνδεση που πήρες ήταν 6μηνή;
Αν είναι έτσι, και αφού πέρασαν 7 μήνες, μήπως ανανεώθηκε αυτόματα (πάντα έτσι γίνεται, αλλά νομίζω πως πάει ανα μήνα η χρέωση μετά);
η συνδεση ητανε 6 μηνη (δηλαδη για 6 μηνες δεν μπορω να το σταματησω συμβολαιο)
αλλα και στην αρχη ηρθανε πολλα αλλα και μετα κανονικα καθε μηνα κατι αρλουμπες (οχι τοσο πολλα πως τωρα )
εγω περιμενα να πληρωνω 22.50 ευρω το μηνα
αυτοι καθε μηνα και κατι μ@λακιες βαζανε
δεν εχω ιδεα :confused: :confused:
θα κοιταξω να παρω τηλεφωνο να δω τη παιζει
αλλα @@ απαντηση θα δωσουνε
Γιατι δεν πας στον ΟΤΕ? Το ποσο δεν βγαζει νοημα ( σε μενα τουλαχιστον). Και δυστηχως η αδερφη μου που δουλευει στον ΟΤΕ λειπει αλλιως θα την ρωταγα.