View Full Version : ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
hidefnick
26/05/2007, 15:04
Σήμερα το πρωί στην Ερυθραία παρακολούθησα χαζοτράκο μηχανής με κουτί. Ο κάγκουρας με το GSXR και τη Σούλα απο πίσω είχε βγει στο αντίθετο ρεύμα λόγω κίνησης και πάει. Βγαίνει τύπος με Polo και αφού έχει ελεγξει όπως πρέπει ξεκινάει, και φυσικά πετυχαίνει το πόδι της Σούλας. Ο καγκουράς χώνει 2-3 καντήλια και πάει να φύγει με την άλλη από πίσω να της έχει φύγει το παπούτσι και να έχει πάθει και ένα τραλαλά.
Συντονίζει ο κάγκουρας και επιστρέφει να δείρει ενώ η Σούλα είναι στην μέση του δρόμου ξυπόλητη (και ακόμα έτσι θα ήταν αν δεν της έδινε το πεδιλάκι ένας περαστικός ποδηλάτης). Δηλαδή και κάνουμε τη μαλακία και δέρνουμε. Βέβαια από την άλλη κατέβηκε ο super λαϊκός και κόπηκαν οι τσαμπουκάδες αμέσως.
Η ουσία είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν πλησίασε να ρωτήσει αν έχουν χτυπήσει και όλοι, φυσικά, άρχισαν να βρίζουν τον κάγκουρα. ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ............
PS εννοείται ότι κράνος γιόκ και εμφάνιση με αμάνικο μπλουζάκι πεδιλάκια κλπ κλπ κλπ. Η Σούλα φόραγε κράνος praktiker που μάλλον ήταν του κάγκουρα (αλλά κατά τα άλλα GSXR)
PS2 Δεν έχω τίποτα με τις Σούλες.
stefanos
26/05/2007, 15:17
βλέπω ντρέπεσαι να πείς οτι το μεγαλύτερο ποσοστό μοτοσυκλετιστών είναι έτσι.
alximistis
26/05/2007, 15:18
Ο μαλάκας παραμένει μαλάκας! Αυτό δεν αλλάζει. Και καλά έκαναν και τον έβρισαν. Το θέμα είναι ο βλάκας κατάλαβε τίποτ αή μπα; Μάλλον το δεύτερο να υποθέσω...
hidefnick
26/05/2007, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Είναι να μην ντρεπόμαστε? Μιλάμε ούτε εγώ δεν έκανα την κίνηση να δώ αν είναι καλά. Μπορεί να μεγαλώνω, μπορεί να μην κατανοώ κάποιες συμπεριφορές, αλλά τον μαλάκα και το κωλοπαίδι το κόβω από μακριά πιά και δεν μπλέκω.
Η ουσία είναι ότι για μία ακόμα φορά 100-200 άτομα που είδαν τη φάση θα λέμε για τους αλήτες με τις μηχανές.
Και αυτο που με εντυπωσιάζει πραγματικά είναι το μηχανάκι. Κάγκουρας, που δεν έδειχνε φραγκάτος, με καινούργιο GSXR?? Δεν είναι ρατσισμός - απορία είναι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ο μαλάκας παραμένει μαλάκας! Αυτό δεν αλλάζει. Και καλά έκαναν και τον έβρισαν. Το θέμα είναι ο βλάκας κατάλαβε τίποτ αή μπα; Μάλλον το δεύτερο να υποθέσω...
Και σωστά υποθέτεις. Έφυγε με παντιλίκια να πάει να δείρει κάποιον περαστικό με αυτοκίνητο που επίσης του τα έχωσε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Είναι να μην ντρεπόμαστε? Μιλάμε ούτε εγώ δεν έκανα την κίνηση να δώ αν είναι καλά. Και αυτο που με εντυπωσιάζει πραγματικά είναι το μηχανάκι. Κάγκουρας, που δεν έδειχνε φραγκάτος, με καινούργιο GSXR?? Δεν είναι ρατσισμός - απορία είναι.
Βλ. Δόσεις ο Θεοδόσης ;)
Nikoskazer2000
27/05/2007, 01:57
PS2 Δεν έχω τίποτα με τις Σούλες.
PS3 Καλή φάση αν και δεν εχω παίξει!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
90311
Nikoskazer2000
27/05/2007, 01:59
Ε wiredgr...χωρίς παρεξήγηση έτσι.
Μια χαρά τα 'πες!
:wave2:
hidefnick
27/05/2007, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
PS3 Καλή φάση αν και δεν εχω παίξει!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΛΛΑ τα φράγκα Νίκο μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΛΛΑ τα φράγκα Νίκο μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:sad:
Αυτό που με ενοχλεί σε όλες αυτές τις καταστάσεις δεν είναι τόσο το ότι ο κάγκουρας κάνει όλα αυτά που κάνει, αλλά το ότι όλοι έτσι δημιουργούν μια άποψη, προφανώς αρνητική, για εμάς τους μοτοσυκλετιστές & έχουν προκαταβάλει την άποψη τους. Έτσι για του ςπερισσότερους πάντα ευθύνεται ο μοτοσυκλετιστής. Τέτοια φαινόμενα (κάγκουρας) λοιπόν πρέπει να εξαλήψουν ίσως , ώστε να αρχίσει ο υπόλληπος κόσμος να έχει μια συνιδοποιημένη & σωστή άποψη για εμάς. (Αν & χλωμό το βρίσκω).
Nikoskazer2000
27/05/2007, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αυτό που με ενοχλεί σε όλες αυτές τις καταστάσεις δεν είναι τόσο το ότι ο κάγκουρας κάνει όλα αυτά που κάνει, αλλά το ότι όλοι έτσι δημιουργούν μια άποψη, προφανώς αρνητική, για εμάς τους μοτοσυκλετιστές & έχουν προκαταβάλει την άποψη τους. Έτσι για του ςπερισσότερους πάντα ευθύνεται ο μοτοσυκλετιστής. Τέτοια φαινόμενα (κάγκουρας) λοιπόν πρέπει να εξαλήψουν ίσως , ώστε να αρχίσει ο υπόλληπος κόσμος να έχει μια συνιδοποιημένη & σωστή άποψη για εμάς. (Αν & χλωμό το βρίσκω).
+1000
ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!
:beer:
Αυτό με ενοχλεί και μένα χρόνια, αλλά προτιμώ να κρατάω αποστάσεις και να περιμένω το χειρότερο -ακόμα και το να με κλείσουν επίτηδες περνώντας με για το τύπο με τη Σούλα (μεγάλη η χάρη της :lol: ).
LsKostas
28/05/2007, 09:26
Αυτο που με ενοχλει εμενα ειναι οτι δεν εχω gsxr:(
(να μου κι Σουλα):D
airamhag
28/05/2007, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
καλα αμα ερθει μερα να πει καποιος πως ΟΛΟΙ οι μοτοσικλετιστες ειναι σωστοι κλπ , ε τοτε σιγουρα θα πουνε κ πως οι γυναικες ΟΛΕΣ ειναι οδηγοι πιστας...
δεν γινεται Ολοι να ειναι σωστοι.
δεν γινεται εστω κ αν καποιος κανει ενα λαθος να μην χαρακτηριστει ολη η ομαδα/συνολο.
συν του οτι ειναι λιγοι αυτοι που ασχολουνται με με μηχανη...συγκριτικα με τα αυτοκινητα..
προσθεστε κ αυτον που καβαλαει ενα παπι ( κ οχι μονο )και πηγαινει.μονο αυτο.
επίσης επεκτείνεται το φαινόμενο "gsxr με κράνος alex pak"
χθες είδα καινούργιο με σαμάρια κλπ και φόραγε safe bet από σκλαβενίτη (30 ευρώ και δώρο ένα τραπεζομάντηλο καρώ)
μάλλον όταν τους βλέπουμε πρέπει να τους δίνουμε τίποτα ψιλά με την προτροπή να μαζέψουν να πάρουν καλό κράνος
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Σιγά μη σου δώσω εγώ βόλτα, η Σούλα μπορεί. :lol:
grigorisr1
29/05/2007, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σωστοςςςςςςςς
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
+1
:sad:
Αυτό που είπε ο MIKEG είναι αυτό πο σκέφτομαι και ώρες ώρες μου έρχεται να τη πουλήσω τη μηχανή ..Βέβαια όπως έρχεται έτσι φεύγει :D
Gandalf dr685sm
30/05/2007, 10:14
iosif....
πλάκα, πλάκα... φαντάσου σκηνικό.
Σταματημένος σε φανάρι , χαρακτηριστικό κράνος (alexpak/praktiker/carefour/lidl) με φανελάκι και το απαραίτητο αξεσουάρ... σαγιονάρες..
Σταματάς δίπλα... τον κοιτάς επίμονα... γυρνάει.. σε κοιτάει και ώς συνήθως σου ζητάει τον λόγο.
- τι κοιτάς;
Κουνάς κεφάλι με συγκατάβαση, βγάζει πεντάλεπτα απο την τσέπη , τα ακουμπάς στο ντεπόζιτο του και τους λες...
- Δεν είναι πολλά. Αλλά είναι μια αρχή για να πάρεις ενα σωστό κράνος και να πετάξεις το βάζο που φοράς στο κεφάλι.
Και φεύγεις.....
φαντάσου λοιπόν αντιδράσεις απο εδώ και πέρα....χαχαχαχαχαχαχαχα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
LsKostas
30/05/2007, 10:18
επίσης επεκτείνεται το φαινόμενο "gsxr με κράνος alex pak"
Yπαρχει και καποιο αλλο φαινομενο που αναπτυσεται.
"Παπι και dainese" :a18:
δεν ξερω,λες να πεφτω σε περιπτωσεις...
Παντως καθε μερα προς Μεταμορφωση αυτο βλεπω και το χαιρομαι...:sun:
gsxr με κράνος alex pak VS Παπι και dainese