PDA

View Full Version : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2007 ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

sakisdani750
27/05/2007, 19:29
κανενας πηγε ρε παιδια στην πανελληνια???

τι γινοτανε αραγες??

παλι κανανε μαλακιες η σοβαρευτικανε καθολου????

:confused: :confused: :confused:

OldMan
27/05/2007, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
τι γινοτανε αραγες??
Ακόμη γίνεται....:wave2:

hristos3
27/05/2007, 20:46
Φιλε Σάκη οι προβληματικοι δεν θα λειπουν ποτε απο πουθενα. Ελπιζω να μην γινουν ασχημα σκηνικα.

tyfeonas
27/05/2007, 21:09
οπως το ειπες , παλι κανανε μαλακιες.

:D

stavros_ore
28/05/2007, 09:19
Γεια σας συνάδελφοι.

Μέχρι και την Κυριακή που έφυγα από την πανελλήνια εκτός από την ηχορύπανση και τους ζωγραφισμένους από λάστιχα δρόμους, δεν έγινε κανένα παρατράγουδο.
Η γενική εικόνα από τους ντόπιους πάντως που κουβέντιασα με μερικούς ήταν πολύ καλή.
Αυτοί που ξενίστηκαν λίγο ήταν οι εκδρομείς με τα αυτοκίνητά τους που πήγαν το σαββατοκύριακο για βόλτα και ξεκούραση και αυτό λόγο του ότι ένας δρόμος ήταν όλο και όλο και δεν μπορούσαν να περάσουν από τον συνωστισμό.
Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το μέρος, είχε μεγάλη προσέλευση μοτοσικλετιστών και προσφερόταν για πολλές εκδρομές - διαδρομές στις γύρω περιοχές.

Περιμένω και εύχομαι στις επόμενες πανελλήνιες ακόμα ποιο μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο της μοτοσικλέτας γιατί με λύπη διαπίστωσα ότι πολλές λέσχες και club αυτές τις μέρες του αγίου πνεύματος κάνουν τις δικές τους εκδρομές ξεχωριστά και απέχουν από την πανελλήνια. Βέβαια θα έχουν τους δικούς τους λόγους που το κάνουν αλλά ευχή μου είναι αυτές οι μέρες να είναι αφιερωμένες στην άμυλα και στην γιορτή αυτού που αγαπάμε όλοι μας, την μοτοσυκλέτα.

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο που γυρνάει σήμερα δευτέρα από τα καμμένα βούρλα και ειδικά στους συμπατριώτες μου από την Ορεστιάδα που θα έχουν και πολύ βρόχινο δρόμο μπροστά τους, καλή επιστροφή και καλή αντάμωση για του χρόνου. :beer: :beer:

nktR
28/05/2007, 12:25
...εκτός από ένα ατύχημα στην εθνική με ένα busa όπου χάλασε την διάθεση όσων πέρασαν από εκεί.:(
μάλλον νεκρός ο αναβάτης σε σημείο απίστευτα καλό. Παρατεταμένη στροφή των όσων 270+, με τσιμεντένια μπαριέρα ????
Να είναι καλά όπου και να είναι τώρα...:(

tati
28/05/2007, 14:06
δυστυχώς οχι μάλλον.....

liontaraki_20
28/05/2007, 14:18
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas file mou eimia apo kamena vourla ola itan edaxei..eixame merika paratragouda.alla ola ok!!!itan kati xexwristo gia emas..oxi se olous apodekto omos!!!ena telio psk..malakies ginode pada!!!

stratosZX10
28/05/2007, 14:18
και γω γυρισα χθες το απογευμα απο καμενα βουρλα......
πολυ ωραιο το μερος καλο και το καμπινγκ, οι καγκουριες
δεν έλειψαν οπως επισης και το κλασικο πια σνομπαρισμα των αθηναιων......
πιο πολλοι ηταν οι επαρχιώτες παλι, δηλαδη μονο αυτοι αγαπουν την μοτοσυκλετα?

liontaraki_20
28/05/2007, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
κανενας πηγε ρε παιδια στην πανελληνια???

τι γινοτανε αραγες??

παλι κανανε μαλακιες η σοβαρευτικανε καθολου????

:confused: :confused: :confused: ola kilisan omala saki..eimai apo kamena bourla..itan telia k ati protognoro gia ta edw dedomena!!den eleipsan vevea k oi ektroxiasmoi diladi ta paratragouda alla ola ok!eyxaristoume olous esas pou irthate....malakies eginana alla oxi tipota to simadiko sovareftikan opos les k su:alien:

liontaraki_20
28/05/2007, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
πιο πολλοι ηταν οι επαρχιώτες παλι, δηλαδη μονο αυτοι αγαπουν την μοτοσυκλετα? kalisepra vatos eimai apo kamena vourla mas pire i to prwi sto MYTHO pali..itan omos telia e?oreo to kabing alla to exoun psilo paratimeno,,,o dimos!!!eida tis pio orees mixanes...:alien:

stratosZX10
28/05/2007, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από liontaraki_20
kalisepra vatos eimai apo kamena vourla mas pire i to prwi sto MYTHO pali..itan omos telia e?oreo to kabing alla to exoun psilo paratimeno,,,o dimos!!!eida tis pio orees mixanes...:alien:

ναι φιλε μου ηταν πολυ ωραια και μου αρεσε πολυ το μερος.....
σκεψου οτι εγω ηρθα απο κομοτηνη, 600 χλμ μακρια......
να ξερεις ομως ενα πραγμα,το ταξιδι ειναι που μετραει γι'αυτο και ερχονται
πολλοι μοτοσυκλετιστες στις πανελληνιες συγκεντρωσεις.
χαιρομαι που σου αρεσε. ειδαμε και εμεις τον τοπο σου και συ κάποιους απο
αλλες πολεις και περιοχες.......

tassosrr
28/05/2007, 18:29
ean kai den ipirxe i organosi pou eixan stin asprobalta emena mou arese!!

ante kai tou xronou kalitera~!!

JZER40
28/05/2007, 18:31
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ....

ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ)ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΩΝ "ΒΟΡΕΙΩΝ" ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ....
ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ........

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ)ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΝΕΡΟ....

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ "ΕΦΤΥΝΑ" ΚΑΙ "ΣΤΑΥΡΩΝΑ" ΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ HAYABUSA....
ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΟΝ 4ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ 200-230 ΚΜ/Η...
Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ...

ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥ...
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΓΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΕΤΣΙ...

Ο ΦΙΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΣ,ΣΟΒΑΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ...

ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ............

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΛΩΣΑ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ.....

ΥΣ:ΤΟ ΗΑYA ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΤΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ....ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..
Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ...

tyfeonas
28/05/2007, 18:35

γιατι ρε φιλε το λες αυτο?

δηλαδη τους ξερεις ολους απο αθηνα και ξερεις οτι σε σνομπαρανε?

:rolleyes:

gcrook
28/05/2007, 18:51

Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου θα πρεπει να πηγαινουμε στην Πανελληνια οσοι αγαπαμε την μοτοσυκλετα.
Εγω στο χωριο μου και στα περιξ γραφω ολη μερα χλμ με την μοτο τα καλοκαιρια.
Ζητημα ειναι να πετυχω μηχανακι στους επαρχιακους προς Καρπενησι και οταν πετυχαινω ειναι συνηθως απο Αθηναιους που δεν αγαπουν και σνομπαρουν.

Υ.Γ Το τελευταιο ασφαλως και δεν αποτελει επιχειρημα αλλα το παρεθεσα μπας και καταλαβεις ποσο ανουσιο ηταν και το δικο σου "επιχειρημα".

africanos31
28/05/2007, 18:52
Kαλα ηταν.Εγω απο Αθηνα ειμαι.....
Απο Αθηνα πολυ λιγοι......επαρχια οι ανθρωποι εχουν διαφορετικο τροπο ζωης(ενω δεν ειναι οργανωμενοι σε λεσχες),ενω και ιωαννινα που ημουν για λιγους μηνες η ΛΕΜΙ ειναι φανταστικη λεσχη...
Στην αθηνα το 80% τις μηχανες τις εχουν για σπιτι-δουλεια καφετερια!!!!!
Εγω αθηνα παντα με παπι

sakoulakis
28/05/2007, 19:56
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΗ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ....
ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΧΕ,,,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ....
:wacko:

stratosZX10
28/05/2007, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
γιατι ρε φιλε το λες αυτο?

δηλαδη τους ξερεις ολους απο αθηνα και ξερεις οτι σε σνομπαρανε?

:rolleyes:

κοιτα φιλε μου, αν σε μια πανελληνια με 4500, 5000 μηχανες ισως και παραπανω οι
3500 ειναι απο την επαρχια, τοτε καταλαβαινεις οτι απο την αθηνα που εχει τα πιο
πολλα μηχανακια απο ολη την ελλαδα, δεν ηρθαν αρκετοι.....
και ηταν και διπλα.....
εγω ταξιδεψα απο κομοτηνη 650 χιλιομετρα μακρια, εφαγα βροχη, αερα και κουραση,
και πηγα να τιμησω την πανελληνια αλλα και να δω τις ομορφιες της ελλαδας, οχι μονο
τα καμενα βουρλα, αλλα και τις γυρω περιοχες,οπως επισης και να γνωρισω αλλους ανθρωπους
που εχουν την ιδια αγαπη με μενα....την μηχανη.
οσοι αθηναιοι ηρθαν ηταν μαζι με τα club τους και δεν πολυασχολιοντουσαν με τους αλλους...

stratosZX10
28/05/2007, 20:35
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
[B]Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου θα πρεπει να πηγαινουμε στην Πανελληνια οσοι αγαπαμε την μοτοσυκλετα.
Εγω στο χωριο μου και στα περιξ γραφω ολη μερα χλμ με την μοτο τα καλοκαιρια.
Ζητημα ειναι να πετυχω μηχανακι στους επαρχιακους προς Καρπενησι και οταν πετυχαινω ειναι συνηθως απο Αθηναιους που δεν αγαπουν και σνομπαρουν.

τι να κανουμε δηλαδη να ρθουμε στο καρπενησι για να λες οτι ειδες επαρχιοτες?
και μεις στα γυρω μερη τα δικα μας δεν βλεπουμε αθηναιους......και αυτο δεν ειναι κακο,
κακο ειναι οταν δεν πηγαινουν στην πανελληνια....
σαν να λενε σιγα μην παω εκει που μαζευονται ολοι απο την επαρχια......
ετσι το νιωθω εγω.....δεν λεω οτι ειναι γενικη αποψη.....

edie
28/05/2007, 22:44
foto ?

sakoulakis
28/05/2007, 23:15
B

90456

tyfeonas
28/05/2007, 23:59
http://s139.photobucket.com/albums/q319/tyfeonas/?action=view&current=27052007015.flv

gousouxourou
29/05/2007, 07:58
καλα ηταν αν και στον αρδα περασα καλυτερα. η ασπροβαλτα ηταν ψιλο χαλιη κατασταση με παρα πολλα ατυχηματα. καναμε και τις εκδρομες μας ευβοια και αμφικλεια και γενικα περασαμε καλα. στα καμμενα βουρλα οι ιδιοκτητες μαγαζιων δεν νομιζω να ηταν και χαρουμενοι ασε που δεν ηταν και ευγενικοι. βαζω και στοιχημα οτι ανεβασαβ τισ τιμες τους μοναχα για το 3ημερο. πως αλλιως μπορει ενα μπουκαλι μαυροδαφνη για παραδειγμα να εχει 9€?:confused: :confused:

μπραλο δεν ειχα ξαναπαει και ειναι απιστευτα καλα, με ασφαλτο να κραταει και ατελειωτες στροφες αλλα θελει 1000, με το 600 τελειωνει το γκαζι νωρις:(

naxiotis
29/05/2007, 08:40
καλημέρα

έχει κανείς σε βίντεο την μηχανή που πήρε φωτιά και μετά την πέταξαν?

εμένα πάντως μου θύμισε λιμανάκια-καντίνα το όλο σκηνικό

παλιές εποχές:a25: :a25: :a25: :a25:

ruyjin
29/05/2007, 09:44
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
[B]
.....κακο ειναι οταν δεν πηγαινουν στην πανελληνια....
σαν να λενε σιγα μην παω εκει που μαζευονται ολοι απο την επαρχια......

να συστηθω κατ αρχην μιας και δε θα με ξερεις
Νασος μεγαλωσα Λαμια, διπλα απο τα καμενα δηλαδη και τα τελευταια 10 χρονια μενω Αθηνα
Ξεκιναω ετσι για να μη νομισεις οτι ειμαι σνομπαριας Αθηναιος και δε πηγαινω εκει που πανε οι επαρχιωτες.

Γιατι ειναι κακο οταν δεν πηγαινουν πανελληνια?
ποιο πανω εχει ενα λινκ με βιντεο εξω απο το Μυθο με μαρσαρισματα και burn-out. Mιλησα με την αδερφη μου που ηταν Καμενα χτες και μου ειπε για αυτα τα σκηνικα.
Προσωπικα πιστευω η εντυπωση που δινεται στον κοσμο ειναι οτι ολοι οι μηχανοβιοι γιατι ετσι μας αποκαλουν και οχι μοτοσυκλετιστες ειναι ετσι.
Και αν συμπεριφερονται ετσι δικαιως τους αποκαλουν μηχανοβιους
Αρνουμαι να συμμετασχω σε μια εκδηλωση που χανεται η εννοια του μοτοσυκλετισου οταν καποιοι συμπεριφερονται κατ αυτον τον τροπο.
Οταν ειμουν μικρος και δεν ειχα μηχανη ηθελα να συμμετασχω σε μια πανελληνια, αλλα με αυτου του ειδους την συμπεριφορα μερικων, λυπαμαι αλλα δε θα παρω.

Και αν καποιοι θελουν να συμπεριφερθουν ετσι ας υπαρχει στο χωρο της εκδηλωσης, στο καμπινκ για παραδειγμα ενας χωρος για καγκουριες.
Σε δημοσιο δρομο μπερν-ουτ!!! ειμαστε σοβαροι!! και ζηταμε μετα να μας παρουν σοβαρα ?
Γιατι ειναι υποχρεωμενος ο αλλος που θα παει να πιει καφε να υποστει το μαρσαρισμα και το καμενο λαστιχο του αλλου?

Τελος παντων ο καθενας τα βλεπει απο τη σκοπια του και για δικους του λογους συμμετεχει ή δε συμμετεχει στην Πανελληνια ή σε οποιαδηποτε αλλης μορφης συγκεντρωση.

Το βασικο ειναι να χαιρεσαι την εκδρομη και να επιστρεφεις καλα!

zolotas
29/05/2007, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από naxiotis
καλημέρα

έχει κανείς σε βίντεο την μηχανή που πήρε φωτιά και μετά την πέταξαν?

:rolleyes: στα σκουπιδια?? .....χασαμε γουστα δλδ .........μαιστα .........γιατι δεν την κανατε σουβλα ?? ...........αλλα ο κυριοτερο δεν ειπες..........ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΗΤΑΝ?????? ΤΟ ΘΕΛΩ ,ΤΟ ΘΕΛΩ ......:bigcry:

melsaltas
29/05/2007, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Νασος μεγαλωσα Λαμια, διπλα απο τα καμενα δηλαδη και τα τελευταια 10 χρονια μενω Αθηνα
Ξεκιναω ετσι για να μη νομισεις οτι ειμαι σνομπαριας Αθηναιος και δε πηγαινω εκει που πανε οι επαρχιωτες.

ποιο πανω εχει ενα λινκ με βιντεο εξω απο το Μυθο με μαρσαρισματα και burn-out. Mιλησα με την αδερφη μου που ηταν Καμενα χτες και μου ειπε για αυτα τα σκηνικα.
Προσωπικα πιστευω η εντυπωση που δινεται στον κοσμο ειναι οτι ολοι οι μηχανοβιοι γιατι ετσι μας αποκαλουν και οχι μοτοσυκλετιστες ειναι ετσι.
Αρνουμαι να συμμετασχω σε μια εκδηλωση που χανεται η εννοια του μοτοσυκλετισου οταν καποιοι συμπεριφερονται κατ αυτον τον τροπο.
Οταν ειμουν μικρος και δεν ειχα μηχανη ηθελα να συμμετασχω σε μια πανελληνια, αλλα με αυτου του ειδους την συμπεριφορα μερικων, λυπαμαι αλλα δε θα παρω.

Και αν καποιοι θελουν να συμπεριφερθουν ετσι ας υπαρχει στο χωρο της εκδηλωσης, στο καμπινκ για παραδειγμα ενας χωρος για καγκουριες.
Σε δημοσιο δρομο μπερν-ουτ!!! ειμαστε σοβαροι!! και ζηταμε μετα να μας παρουν σοβαρα ?
Γιατι ειναι υποχρεωμενος ο αλλος που θα παει να πιει καφε να υποστει το μαρσαρισμα και το καμενο λαστιχο του αλλου?

Τελος παντων ο καθενας τα βλεπει απο τη σκοπια του και για δικους του λογους συμμετεχει ή δε συμμετεχει στην Πανελληνια ή σε οποιαδηποτε αλλης μορφης συγκεντρωση.

+1000
Γεια σου βρε Νασο!!!!!!!!

KaTaNaS
29/05/2007, 15:48
ειδα το βιντεακι... εδω εμενα (που εχω και μηχανη) μου σπασανε τα νευρα απο το βιντεακι και μονο...

τι ελληνικές βλαχοαηδίες ειναι αυτές;

νασο + 1000

stratosZX10
29/05/2007, 15:54

φιλε μου και μενα δεν μου αρεσουν.....οι καγκουριες αλλα πηγα να πιω αλλου το
καφεδακι μου....
οσον αφορα το burn out το κανουν περιοδικα της αθηνας σε εκδηλωσεις στους δρομους
και οπου αλλου μπορεις να φανταστεις,στην πανελληνια δεν θα γινει?
το περιοδικο XL ηταν εκει,πιστευεις δεν θα τα βγαλει στο dvd του αυτα που εγιναν?
αλλα παρα πολλοι θα πανε να το αγορασουν.....
για μενα ή μηχανοβιο με πουνε ή μοτοσυκλετιστη δεν με ενδιαφερει,δεν εχω μηχανη
για να με βαζουν σε διαφορα καλουπια.και γενικα δεν με νοιαζει τι λενε για μενα.
την μηχανη την πηρα γιατι μου αρεσει η βολτα,τα γκαζια και γενικα οτι εχει σχεση με αυτην,δεν πανε να με πουνε οπως θελουν......με ενδιαφερει εγω τι γνωμη εχω για τον εαυτο μου..

sniper
29/05/2007, 16:08
Καλά κάνουν όσοι πάνε γιατί γουστάρουν (για τους δικούς τους λόγους ακατάλυπτους σ' εμένα προσωπικά)!

Καλά κάνουν κι εκείνοι που δεν πάνε επειδή δεν γουστάρουν!

Αλλά μην μας πρήζετε τα @@ για σνομπ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

AFROPANTELOS
29/05/2007, 16:08
Περασε λοιπον και αυτη η πανελληνια.

Τα καλλα.

Ειδαμε πολους γνωστους πηγαμε βολτες ξεχαστηκαμε για λιγο.

Οργανωση.

Α Θ Λ Ο Ι Α.

70 ευρω για εναν εγκατελημενο χωρο με τις χειροτερες παρεχομενες υπηρησιες.

Τουαλετες χαλια

Ντουζ χαλια

Φωτισμος χαλια.

Το καλοκαιρι σε καμπιγκ με μηχανη πληρωνεις 17 εως 20 ευρω την μερα για μια θεση .

Τωρα ηταν σε μια θεση 3 εως 4 μηχανες αρα 210 εως 280 ευρω η θεση, οι εκπροσωποι μας δηλ ΜΟΤΟΕ τι εκανε. Ενα δωματιο εξω για τρεις μερες εκανε 90. Εκτως και εαν τα λεφτα πηγαν για να πληρωθει ο ΜΕΓΑΣ πουλικακος να μας τραγουδισει το πως θα γλειψει τον σκατομενο κωλο.

Ας μην γελειωμαστε λοιπον η συμετοχη σε σχεση με αλλες χρονιες και σε συναρτηση με την τοποθεσια που ηταν ποιο προσιτη ηταν μικρη και οσο οι οργανωτες θα βλεπουν την πανελληνια ως ημερα εισπραξης χρηματων θα γινετε μικροτερη .

Ας πουν οσοι ηταν την κυριακη το βραδυ εκει τι ειδαν και τι ακουσαν απο τους προεδρους και λοιπους της ΜΟΤΟΕ .

Ο Κορελης γατα κατα τα αλλα οταν πηγε να μιληση και επεσε κραξιμο απο κατω σταματησε λεγοντας δεν μπορουμε να συνενοηθουμε.

Κυροιοι της ΜΟΤΟΕ δεν μπορειτε καθε χρονο να ανεβαζετε κατα 10 ευρω το κοστος και να υποβαθμιζετε την ποιοτητα του χορου και των εκδηλωσεων .

Σε λιγο θα πηγενετε μονοισας και θα κοιταγεστε.

Και του χρονου

:beer:

bxtrm
29/05/2007, 17:55
Alloy piges filos? h ta bgazeis apo to mialo sou? ki emeis ekei hmastan kai eidame alla pragmata.....
ektos ki an exeis logo....

siakattackj
29/05/2007, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavros_ore
Γεια σας συνάδελφοι.

Μέχρι και την Κυριακή που έφυγα από την πανελλήνια εκτός από την ηχορύπανση και τους ζωγραφισμένους από λάστιχα δρόμους, δεν έγινε κανένα παρατράγουδο.
Η γενική εικόνα από τους ντόπιους πάντως που κουβέντιασα με μερικούς ήταν πολύ καλή.
Αυτοί που ξενίστηκαν λίγο ήταν οι εκδρομείς με τα αυτοκίνητά τους που πήγαν το σαββατοκύριακο για βόλτα και ξεκούραση και αυτό λόγο του ότι ένας δρόμος ήταν όλο και όλο και δεν μπορούσαν να περάσουν από τον συνωστισμό.
Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το μέρος, είχε μεγάλη προσέλευση μοτοσικλετιστών και προσφερόταν για πολλές εκδρομές - διαδρομές στις γύρω περιοχές.

Περιμένω και εύχομαι στις επόμενες πανελλήνιες ακόμα ποιο μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο της μοτοσικλέτας γιατί με λύπη διαπίστωσα ότι πολλές λέσχες και club αυτές τις μέρες του αγίου πνεύματος κάνουν τις δικές τους εκδρομές ξεχωριστά και απέχουν από την πανελλήνια. Βέβαια θα έχουν τους δικούς τους λόγους που το κάνουν αλλά ευχή μου είναι αυτές οι μέρες να είναι αφιερωμένες στην άμυλα και στην γιορτή αυτού που αγαπάμε όλοι μας, την μοτοσυκλέτα.

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο που γυρνάει σήμερα δευτέρα από τα καμμένα βούρλα και ειδικά στους συμπατριώτες μου από την Ορεστιάδα που θα έχουν και πολύ βρόχινο δρόμο μπροστά τους, καλή επιστροφή και καλή αντάμωση για του χρόνου. :beer: :beer:

Πια γιορτή μοτοσυκλέτας και μ@λ@κίες μας τσαμπουνάς ρε παλίκαρε?!?!?!?!?!??????
Εγώ θα την ονόμαζα καλύτερα "Γιορτή γρήγορης κονόμας από χιλιάδες κ@υλωμένους"

Γ@μώ τα νταβατζιλίκια τους καραγκιόζηδες!!!!!!!!!!!!:mad:

Αν θέλεις να αποκαλείσαι "φορέας της μοτοσυκλέτας" μη μας ρουφάς το αίμα ρε Π@Π@Ρ@!!!!!!!!!!!

Και κάνε καμιά οργάνωση ουσιαστική της προκωπής, όχι γυφτιλίκια και τσαντίρια!!!!

Η μόνη οργάνωση που είχε ήταν η καλύτερη δυνατή ώστε να πρέπει αναγκαστικά να πληρώσεις το !!ΥΠΕΡΟΓΚΟ!! ποσό της εισόδου (στα γυφτιλίκια)..................

1) Η πανελλήνια ΑΠΑΙΤΕΙ μουσική LIVE και όχι CD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2) Η πανελλήνια ΑΠΑΙΤΕΙ θάλασσα και όχι βάλτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3)Η πανελλήνια ΑΠΑΙΤΕΙ σαματά, χαβαλέ, καγκουριά και λίγο κάλο στον εγκέφαλο (όλοι τον έχουμε, μην ανησυχείτε!!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4) Η πανελλήνια ΑΠΑΙΤΕΙ σοβαρή οργάνωση για ιατρική περίθαλψη!!!!!!!!!

5) Η πανελλήνια ΑΠΑΙΤΕΙ παράγωντες ανθρώπους και όχι ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είπαμε......... Αν θέλεις να αποκαλείσαι "φορέας της μοτοσυκλέτας" μη μας ρουφάς το αίμα ρε Π@Π@Ρ@!!!!!!!!!!!

Ευχαρίστως να πληρώσω όλα τα έξοδα που μου αντιστοιχούν, αλλά όχι ρε μάγκα τις "βίλες" που σκέφτεσαι να χτίσεις!!!

Γ@ΜΗΜΕΝΟ κεφάλαιο............ Όπου "μπεις", τα γ@Μ@ς τη μάνα!!!!!!!!! Τα γ@μ@ς και ψωφάνε!!!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AFROPANTELOS +1.000.000.000.000.000.000.000!!!!!!!!!!!!!!!!! (σε ότι είπες)

zolotas
29/05/2007, 23:18
κουφαλες τα εμαθα .........κρεμα περασατε............για τον τρελλο που εκανε μπερν αουτ 150 λαστιχα :eyepop: ,την μηχανη που εκανε βουτια στη θαλλασα και χοροπηδουσατε πανω της :lol: :beer:

Nikoskazer2000
29/05/2007, 23:26

Πολύ σωστά τα λες! :a013:

gcrook
29/05/2007, 23:29
φιλε μου και μενα δεν μου αρεσουν.....οι καγκουριες αλλα πηγα να πιω αλλου το
καφεδακι μου....
οσον αφορα το burn out το κανουν περιοδικα της αθηνας σε εκδηλωσεις στους δρομους
και οπου αλλου μπορεις να φανταστεις,στην πανελληνια δεν θα γινει?
το περιοδικο XL ηταν εκει,πιστευεις δεν θα τα βγαλει στο dvd του αυτα που εγιναν?
αλλα παρα πολλοι θα πανε να το αγορασουν.....
για μενα ή μηχανοβιο με πουνε ή μοτοσυκλετιστη δεν με ενδιαφερει,δεν εχω μηχανη
για να με βαζουν σε διαφορα καλουπια.και γενικα δεν με νοιαζει τι λενε για μενα.
την μηχανη την πηρα γιατι μου αρεσει η βολτα,τα γκαζια και γενικα οτι εχει σχεση με αυτην,δεν πανε να με πουνε οπως θελουν......με ενδιαφερει εγω τι γνωμη εχω για τον εαυτο μου..

Εγω βλεπω οτι οτι δεν σε συμφερει το μετατοπιζεις αυτοματως στην...Αθηνα και μετα ολα μελι γαλα.
Και οι επαρχιωτες οι καλοι σαμποταρονται απο τους κακους Αθηναιους και τα κακα Αθηναικα περιοδικα;
Αυτο θες να μας πεις;
Γιατι εγω αυτο καταλαβα.
Αν λοιπον δεν θελεις να σε βαζουν σε καλουπια φροντισε να μην βαζεις εσυ πρωτα σε καλουπια πραγματα και καταστασεις.

Υ.Γ Εγω το καφεδακι μου δεν το πινω στην πανελληνια και ας μου λενε οτι τους σαμποταρω σαν κακος Αθηναιος.Προτιμω να το πιω αλλου.

Υ.Γ 2. Αθηναιος απο αναγκη μιας και νιωθω σαφως πιο δεμενος με τα "λημερια" του ryujin.

zolotas
29/05/2007, 23:41

θα συνφωνησω μαζι σου ....Αθηναιοι ειστε σνομπαριες ........διαβατηρια για βορρα να βγαλετε .......βλαχοι τσομπανοι πρωτευουσιανοι :p ..............βαλτε φωτια ,καψτε καλα ομονοια και πειραια ,το συνταγμα και τη βουλη .........:lol: .............:a43:

rsp
30/05/2007, 00:40
Δηλωσεις του στυλ το 600 ειναι λιγο στο μπραλο και γαμω τα burnout και λοιπα ειναι που με κρατανε μακρυα απο την πανελληνια, ας γινετε διπλα στο σπιτι μου....

Να ειστε παντα καλα να πατε σε ολες!

gousouxourou
30/05/2007, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δηλωσεις του στυλ το 600 ειναι λιγο στο μπραλο και γαμω τα burnout και λοιπα ειναι που με κρατανε μακρυα απο την πανελληνια, ας γινετε διπλα στο σπιτι μου....

Να ειστε παντα καλα να πατε σε ολες!

φιλε μου συγγνωμη αλλα δεν ειπα τπτ για burnout αν θυμαμαι καλα. εκανα 1η φορα τον μπραλο το σαββατο 2 φορες και απο προσωπικη καθαρα αποψη το 600 μου φανηκε λιγο. αρκετες φορες μου ελειπε το γκαζι ειδικα στην αναβαση.
την κυριακη που πηγαμε αιδηψο-χαλκιδα δεν μου ελειψε καπου το γκαζι γιατι τα χλμ ειναι πολυ λιγοτερα

αν διαφωνεις μαζι μου θα χαρω παρα πολυ την επομενη φορα να που θα ερθω να μου δειξεις εσυ αν κανω κατι λαθος.

δεν ειμαστε ολοι κανγκουρες, δεν ελειπαν ολοι οι αθηναιοι, γινοταν και το ducati weekend παραληλα και γενικα δεν πρεπει να βαζουμε καλουπια και στερεοτυπα σε κανεναν.

gousouxourou
30/05/2007, 01:01
το μοναδικο καλο στην φετινη πανελληνια ειναι οτι υπηρχε καλυτεροσ ελεγχος στην εισοδο με το barcode κατα τα αλλα ηταν πιο αθλια ακομα και απο την περσινη στην ασπροβαλτα.

προσωπικα καλυτερη πανελληνια της τελευταιας 5ετιας ηταν αυτη στον αρδα

rsp
30/05/2007, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousouxourou
φιλε μου συγγνωμη αλλα δεν ειπα τπτ για burnout αν θυμαμαι καλα. εκανα 1η φορα τον μπραλο το σαββατο 2 φορες και απο προσωπικη καθαρα αποψη το 600 μου φανηκε λιγο. αρκετες φορες μου ελειπε το γκαζι ειδικα στην αναβαση.
την κυριακη που πηγαμε αιδηψο-χαλκιδα δεν μου ελειψε καπου το γκαζι γιατι τα χλμ ειναι πολυ λιγοτερα

αν διαφωνεις μαζι μου θα χαρω παρα πολυ την επομενη φορα να που θα ερθω να μου δειξεις εσυ αν κανω κατι λαθος.

δεν ειμαστε ολοι κανγκουρες, δεν ελειπαν ολοι οι αθηναιοι, γινοταν και το ducati weekend παραληλα και γενικα δεν πρεπει να βαζουμε καλουπια και στερεοτυπα σε κανεναν.

Προσεξε οτι δεν κανω παραθεση στα λογια σου, και αυτο γιατι δεν αναφερομαι σε εσενα συγκεκριμενα, δεν ειμαι εγω αυτος που θα σε μαθει. Ουτε θα μπω στην κουβεντα του τι ειναι και τι θα επρεπε να ειναι η Πανελληνια, απλα δηλωσα περνωντας παραδειγματα τους λογους που δεν παω!

Να εισαι καλα!:wave2:

ruyjin
30/05/2007, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

... και νιωθω σαφως πιο δεμενος με τα "λημερια" του ryujin.

για αυτο σε παω ρε Γιωργη

:rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

ruyjin
30/05/2007, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
θα συνφωνησω μαζι σου ....Αθηναιοι ειστε σνομπαριες ........διαβατηρια για βορρα να βγαλετε .......βλαχοι τσομπανοι πρωτευουσιανοι :p ..............βαλτε φωτια ,καψτε καλα ομονοια και πειραια ,το συνταγμα και τη βουλη .........:lol: .............:a43:

ωχ μλησε ο zol
τωρα μαλιστα.... δέσαμε

εγω ερχομαι αυθημερον για καφε και Σαλονικα παντως :smokin:

AFROPANTELOS
30/05/2007, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
Alloy piges filos? h ta bgazeis apo to mialo sou? ki emeis ekei hmastan kai eidame alla pragmata.....
ektos ki an exeis logo....

Γιατι δεν μας τα λες αυτα τα αλλα μηπως τα δουμε και εμεις.

Ναι λοιπον εχω λογο.

Θελω να με σεβονται οπως απαιτουν να τους σεβομε.

Τωρα εαν πανελληνια για σενα ειναι η ευκαιρια κατω απο την καλυψη της εκδηλωσης να αδιαφορεις για τους αλλους και να μετατρεπεις το κεντρο μιας πολης σε ζουγκλα τοτε καλα τα βλεπεις τα πραγματα

:beer:

powerphot
30/05/2007, 10:07
Θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ την γνώμη μου σχετικά βάζοντας παράθεση από το www.apriliabikers.gr.
Να προσθέσω μόνο ότι σε αυτή την εκδήλωση υπήρξαν και χαμένοι και κερδισμένοι.
Οι κερδισμένοι ήταν φυσικά όλοι τα μαγαζάτορες της πόλης που δεν τους έμεινε τίποτα για κατανάλωση εκείνες τις μέρες.
Οι άλλοι κερδισμένοι είναι οι διοργανωτές αυτού του «κεφιού» με το «παχουλό» εισιτήριο (τα σχόλια περιττεύουν).

Οι χαμένοι ήταν όσοι έκαναν το λάθος, χωρίς να ξέρουν, να κανονίσουν ένα Σαββατοκύριακο στα Καμένα Βούρλα.
Όσοι έκαναν το λάθος να μπουν στην πόλη για ένα «καφεδάκι», (το οποίο ποτέ δεν ήπιαν).
Και τέλος η μεγαλύτερη «ΧΑΜΕΝΗ» απ’ όλους είναι η «εικόνα» του μοτοσυκλετιστή στα μάτια όλων όσων είχαν την ατυχία να βρεθούν εκεί γύρω.
Αυτό το τελευταίο είναι ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα, ακόμα κι απ’ τα «παχουλά» εισιτήρια εισόδου.

Όσο για αυτά που διάβασα παραπάνω σχετικά με «βλαχομπαρόκ» κι αηδίες δεν νομίζω ότι είναι άξια λόγου για σχολιασμό, ο νοών νοείτο!

[quote author=powerphot link=topic=2944
[quote] (http://www.apriliabikers.gr/cms/index.php?option=com_smf&Itemid=33&topic=2944.0)
Να πω κι εγώ την γνώμη μου μια και επιτέλους κατάφερα να ικανοποιήσω την περιέργεια μου μετά από τόσα χρόνια που δεν είχα καταφέρει να πάω να δω πως είναι, έστω και σαν επισκέπτης.
Πρίν γράψω ότι γράψω να ξεκαθαρίσω ότι αυτή είναι μόνο η προσωπική μου γνώμη και δεν νομίζω ότι θα υπήρχαν επιχειρήματα για να μου αλλάξει.

Κατ’ αρχή σκεφτόμουν να άλλαζα τον τίτλο και από «26η Πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών», έλεγα να την κάνω....«26η Πανκαγκουρολλήνια συγκέντρωση κανγκουρών».
Πάντα με την σκέψη στην γνωστή παροιμία.....«κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά».

Οι προδιαγραφές της βόλτας κατά εκεί ήταν απ’ την αρχή να βρεθώ σαν επισκέπτης μόνο και τίποτε άλλο. Τελικά κατέληξε να βρεθώ εκεί μόνο σαν «περαστικός» από την περιοχή.
Φωτογραφίες δεν υπάρχουν παρόλο που η φωτογραφική ήταν έτοιμη και με άδειο χώρο. Κι αυτό γιατί φτάνοντας στην πύλη μετά από διάφορους «κασκαντερικούς» ελιγμούς για να αποφύγουμε τους.... «θαμώνες» του κάμπιγκ την ώρα που μπαινόβγαιναν κάνοντας «σούζες» και «burnout», αδιαφορώντας, η μάλλον καμαρώνοντας μπροστά στους περαστικούς, για το επίτευγμα τους αλλά και για το νέο «Tattoo» τους στο μπράτσο η την πλάτη. Όχι δεν ήταν διάφανο ούτε το μπουφάν ούτε το μπλουζάκι τους, και σίγουρα ούτε το μαγιό. Πάντως φόραγαν σαγιονάρα.

Μ’ αυτά και μ’αυτά φτάσαμε την πύλη όπου εκεί υπήρχε ένα τραπεζάκι= «ταμείο» για τα έσοδα της ημέρας.
Ο διάλογος ήταν ο εξής και χωρίς σχόλια:
-Καλημέρα έχει εισιτήριο?
-Ναι 25 ευρώ το άτομο!
-Δεν θέλω να κατασκηνώσω, θέλω να δω κάποιους φίλους και θα φύγω.
-Σήμερα έχει συναυλίες και πρέπει να πληρώσετε από 25 ευρώ.
-Οι συναυλίες είναι το απόγευμα, εμείς είμαστε περαστικοί και θα φύγουμε, πρέπει να πληρώσουμε 25 ευρώ το κεφάλι για μια επίσκεψη.
-Τι να σου κάνω? Έτσι είναι! Άμα θέλετε να μπείτε με την μηχανή θα πάτε από την άλλη πόρτα που μπαίνουν οι μηχανές.
-Άνθρωπε μου σου λέω ήρθαμε για επίσκεψη και θα φύγουμε, γιατί να μπούμε με τις μηχανές μέσα?
-!!!!(κενό)!!!!!
-καλά ΑΝΤΕ γεια!
Και όπως ήταν φυσικό την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια (αντίθετα με τα άλλα καγκουρό) για καφεδάκι στις καφετέριες της παραλίας.
Εκεί λοιπόν κάτσαμε για λίγη ώρα πριν την αναχώρηση για Αθήνα.

Τι τελείωσε νομίζετε? Όοοοοχι βέβαια!
Όλη η παραλία κι όλες οι καφετέριες στα Καμένα Βούρλα ήταν γεμάτες από κόσμο και φυσικά στην πλειονότητα μόνο από μοτοσυκλετιστές όπου αρκετοί είχαν την ίδια σκέψη με εμάς.
Εκεί λοιπόν στο «τσίρκο», σόρρυ στον παραλιακό δρόμο ήθελα να γράψω, παρελαύναν πολλά «νούμερα», σόρρυ μοτοσυκλετιστές ήθελα να γράψω.
Οι «θαμώνες» δηλαδή του κάμπινγκ έκαναν Shows στους θαμώνες των μαγαζιών της παραλίας για να ξέρουν τι έχασαν που δεν έδωσαν 25 ευρώ να μπουν στην «26η Παν-καγκουρολλήνια», η τι θα έβλεπαν αν έμπαιναν.
Το τι χάσαμε (που δεν μπήκαμε) θα προσπαθήσω να το περιγράψω όσο πιο γλαφυρά μπορώ (από τα «τρέιλερ» που μας έδειξαν) μια και όπως είπα, ΔΕΝ τράβηξα καμία φωτο εσκεμμένα αφού άλλοι.... «τράβαγαν» κάτι άλλο:a31: και θα είχαμε λογοκρισία.

Το «κλού» της παρέλασης ήταν ένα ΑΤV με δύο άτομα, καμουφλαρισμένο με τα κλαδιά ολόκληρου δένδρου ελιάς που πήγαιναν πάνω κάτω πολλές φορές για να τους δούμε καλά, γιατί αυτοί σίγουρα δεν μας έβλεπαν.
Ο «μπρατσαράς» με το GSXR με το λάστιχο φορεμένο κολιέ που έκανε βόλτες και φώναζε….. «θέλει κανείς κανένα λάστιχο?» Κι αφού δεν ήθελε κανείς, τότε έριχνε ένα «burnout» και πήγαινε στην επόμενη καφετέρια.
Η πιτσιρικαρία με τα «γυμνά» παπιά εκστασιασμένοι να κάνουν σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα που για κακή τους τύχη «έκοψαν» δρόμο μέσα από την πόλη.
Ο τυπάκος με το 4τροχο «μπομπο» που αντί για σέλα είχε πατεντάρει «Gypsy καρέκλα λαχανοπράσινη» και πήγαινε πάνω κάτω στις δυο δεξιές ρόδες.
Ο ημίγυμνος easy rider με την κοτσίδα, το μούσι, και τον ιδρωμένο δράκο tattoo στην πλάτη προσπαθώντας με την εξάτμιση να «φυσήξει» τον αφρό απ’ τα «φρεντοτσίνο» στα τραπέζια.
Το τυπάκι με το motard με μαγιό και καουμπόικο καπέλο να ρίχνει σούζα μέσα στον κόσμο αδιαφορώντας ακόμα και για το κοριτσάκι που κουβαλούσε μαζί.
Μερικοί ξέμπαρκοι με κάθε είδους 2τροχο χωρίς «τελικά» να ντριφτάρουν όπου είχε «άνοιγμα» κι από πίσω να τους ακολουθούν οι κολλητοι που ο μπαμπάς δεν τους είχε αφήσει ποτέ να πάρουν μηχανή αλλά ήρθαν στην «26η Παν-καγκουρολλήνια» με το σούπερ ντούπερ SAXOturboGTIslEFI momo τιμόνι και ζάντες, για να συνοδέψουν τους φίλους τους!
Έχει κι άλλες εικόνες, πολλές, πάρα πολλές, αλλά άμα θέλετε περισσότερα καλό θα είναι να πάτε σε κανένα τσίρκο που έχει κι επαγγελματίες.....«ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ»!
[quote author=powerphot link=topic=2944
[quote] (http://www.apriliabikers.gr/cms/index.php?option=com_smf&Itemid=33&topic=2944.0)

Y.Γ. Ζητώ συγνώμη για το παραπάνω λάθος που έκανα κι επανορθώνω.
Το ΑΤV δεν είχε επάνω κλαδιά από δένδρο ελιάς αλλά από «Μπέντζαμιν!»
Για όλα τα υπόλοιπα δεν παίρνω τίποτα πίσω!:D

stavros_ore
31/05/2007, 00:29
Τελικά ρε παιδιά θα πρέπει να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Δεν θα πρέπει να παρευρισκόμαστε στην πανελλήνια ?

Βέβαια αυτό το forum δεν είναι σίγουρα όλη η πανελλήνια αλλά εκπροσωπείτε εν μέρη από κάποιους .
Εγώ είμαι νέος στις εκδρομές τέτοιου τύπου και κάθομαι πάντα και διαβάζω τις γνώμες όλων για να δω τις εντυπώσεις τους και μάλλον τις βρίσκω αρνητικές. Όμως εάν είναι δυνατόν θα ήθελα να μου λύνατε κάποιες απορίες μου.

1ον) Αφού υπάρχουν τόσα προβλήματα γιατί πάνε τόσοι βλάκες μοτοσυκλετιστές στην πανελλήνια? (μαζι με μένα)

2ον) Για την μοτοε που λέτε ότι τα αρπάζουν και κάνουν βίλες πώς είστε τόσο σίγουροι? Ξέρετε τι κανονίζουν τι κλείνουν τι οργανώνουν τι παίρνουν και στο τέλος τι πληρώνουν και τελικά τι τους μένει από την όλη φάση? Η μήπως βρεθήκατε στο προεδρείο και ξέρετε από πρώτο χέρι τι γίνετε? Η μήπως νομίζετε ότι εάν ήσασταν εσείς οι αρχηγοί θα τα καταφέρνατε καλύτερα?

3ον) Το θέμα του camping είναι δυνατόν να είναι το ίδιο σε όλες τις πανελλήνιες? Αλλού θα είναι καλύτερο και αλλού χειρότερο.

4ον) Πώς μπορεί να το φαντάζεται ο καθένας την ιδανική πανελλήνια για τον εαυτό του? Πόσες καγκουριές και μέχρι ποιο σημείο πρέπει να γίνονται?

5ον) Είναι δυνατόν τόσοι χιλιάδες μοτοσυκλετιστές να ακολουθήσουν τα δικά σας πρότυπα? (Τα λόγια τύπου Όλοι είναι δυσανασχετισμένοι εγώ τα ακούω βερεσέ γιατί μιλάτε εκ προσωπικού και όχι επί συνόλου.

Μάλλον διαπιστώνω σαν νέος όπως είπα παραπάνω ότι υπάρχουν 2 είδη μοτοσικλετιστών. Αυτοί που γράφουν βλακείες στα διάφορα forum για τις ιδανικές πανελλήνιες (μαζί με μένα) και αυτοί που πραγματικά πηγαίνουν για να ακολουθήσουν αυτήν την γιορτή της μοτοσυκλέτας που προηγούμενος σνόμπαρε ο φίλος μου ο siakattackj

Η πανελλήνια είναι ένας καλός λόγος να βρεθούμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί και ο καθένας με τον τρόπο του, είτε με καγκουριές είτε με βόλτες είτε με γνωριμίες είτε με άλλο τρόπο. Αυτός που δεν θέλει καγκουριές , υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι να τις αποφύγει. Έτσι δεν χρειάζεται να κάθετε και να διαβάλλει το όλο κλίμα. Στο κάτω κάτω δεν είναι υποχρεωμένος να έρθει. Ας κάτσει σπίτι του να πιει το γάλα του. Αυτοί οι χιλιάδες που έρχονται και θα έρχονται κάτι ξέρουν.

Σας ευχαριστώ και καλή αντάμωση :beer:

Tropeas
31/05/2007, 00:54
Να πηγαίνουν τότε όλοι οι "χιλιάδες" ...
και να μένουμε εμείς οι "φρόνιμοι" ...
(πρόσεξε δεν έχω σχολιάσει μέχρι σήμερα για την πανελλήνια... απλά δεν πρόκυται και να πάω...)
τέτοια Πανελλήνια με τα "όλα της " όπως το λες ευχαριστώ δεν θέλω,
πόσο μάλλον να αντιπροσωπεύεται κιόλας...
θα μπορούσαν να την έχουν σταματήσει, άραγε τι εξυπηρετεί....???
και επειδή γνωρίζω τα άτομα που τρέχουν και διοργανώνουν , και δεν έχω πρόβλημα με αυτούς αλλά με τους συμμετέχοντες... να πω ότι ο σκοπός δεν αγιάζει την πανελλήνια ...
και αν ο σκοπός έχει γίνει πλέον
"να μαζευτούμε πολλοί και ότι να ναι..."
εμένα δεν με εκφράζει ΚΑΘΟΛΟΥ σαν μοτοσυκλετιστική συνείδηση!

rsp
31/05/2007, 01:28
Ναι φιλε μου, εμεις ειμαστε η μειοψηφια, οι μαλακες που δεν παμε βολτες μονο γραφουμε σε φορουμ...Ναι ζητω οι πανελληνιες και οι καγκουρες!!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

powerphot
31/05/2007, 08:50
Μια πανελλήνια σαν κι αυτή που γίνεται κάθε χρόνο, το ζητούμενο δεν είναι ο «μικρόκοσμος» των δυο τριών ατόμων που βγαίνουν μετά και λένε, «τι φανταστικά που περάσαμε, τι τέλεια που ήταν, άντε και του χρόνου!»
Δεν είναι 2-3 αντίσκηνα η Πανελλήνια, είναι ΟΛΑ τα αντίσκηνα, είναι ΟΛΟΙ όσοι θα παρευρεθούν εκεί είτε θαμώνες είτε επισκέπτες.
Το ζητούμενο είναι «όλη» η γενική εικόνα που παρουσιάζει μια «Πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσικλετιστών», και στην προκειμένη περίπτωση η εικόνα αυτή ήταν ένα χάλι όπως και τις άλλες φορές απ’ ότι μου έχουν πει. Σε αυτήν δεν χρειάστικαν περιγραφές τα είδα απ’ ευθείας.
Το αν σε μια Πανελλήνια πέρασα καλά εγώ, εσύ, αυτός, και κάνα δυο άτομα ακόμα, δε λέει τίποτα σε όλους αυτούς που υπόμεναν όλα αυτά που υπόμεναν εξ αιτίας πολλών άλλων «μοτοσυκλετιστών» που ταυτόχρονα, ενώ άλλοι «πέρναγαν καλά» αυτοί «έφτιαχναν» την εικόνα του Έλληνα μοτοσυκλετιστή!
Άντε μετά εσύ να αποδείξεις ότι ΔΕΝ είσαι ελέφαντας.

Άντε λοιπόν και του χρόνου?
Περιμένετέ με αλλά άμα αργήσω φάτε μόνοι σας!

gcrook
31/05/2007, 11:36
για αυτο σε παω ρε Γιωργη

:rotflmao: :rotflmao:

Τυχερος εισαι φετος μου φαινεται.
Δεν θα μπορεσω δυστυχως να σε ενοχλησω για καμια φασολαδο-λουκανικο-βολτα στην Παυλιανη:sad:

ruyjin
31/05/2007, 12:41
Τυχερος εισαι φετος μου φαινεται.

μονο @@ριες να μην ελεγες :D :D

BUSA MAKIS
31/05/2007, 15:00
Η αστυνομία τι έκανε με όλα αυτά;;;;;;

gcrook
31/05/2007, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS

Φραπε γλυκο...(μερικοι εβαλαν και γαλα) :wave2:

BUSA MAKIS
31/05/2007, 15:53
Φραπε γλυκο...(μερικοι εβαλαν και γαλα) :wave2:

Ααα μάλιστα. Πήραν το ρεπό τους τα παιδια.

Μαααλιστα. :wave2:

zolotas
31/05/2007, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousouxourou
μπραλο δεν ειχα ξαναπαει και ειναι απιστευτα καλα, με ασφαλτο να κραταει και ατελειωτες στροφες αλλα θελει 1000, με το 600 τελειωνει το γκαζι νωρις:(

οντως ειναι ωραια αλλα το δικο μου προβλημα ειναι οτι με 1000 τελειωνει το γκαζι νωρις :( ......ειμαι αρκετα προβληματισμενος ........με παουερ κομεντερ ,μινγκ και πειραγμενο εγκεφαλο μου δινει 170 στον τροχο ....μονο

grigorisr1
31/05/2007, 16:16
οντως ειναι ωραια αλλα το δικο μου προβλημα ειναι οτι με 1000 τελειωνει το γκαζι νωρις :( ......ειμαι αρκετα προβληματισμενος ........με παουερ κομεντερ ,μινγκ και πειραγμενο εγκεφαλο μου δινει 170 στον τροχο ....μονο

170 και σου φαινονται λιγα? :)
Ασχετο τι μιχανακι εχεις?

gcrook
31/05/2007, 16:43

Καποιος γληγορος τσιμπησε:winka:

JZER40
31/05/2007, 21:55

ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 44 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ......

ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ "ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ" ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.....
ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟ HAYABUSA ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ....

zolotas
31/05/2007, 22:07
Καποιος γληγορος τσιμπησε:winka:

:lol: ....................:mad: GSXR1000 το απολυτο οπλο :cool:

grigorisr1
01/06/2007, 08:58
:lol: ....................:mad: GSXR1000 το απολυτο οπλο :cool:

Σωστος :beer:

BUSA MAKIS
01/06/2007, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 44 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ......

ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ "ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ" ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.....
ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟ HAYABUSA ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ....

Αν ήθελε η αστυνομία θα μπορούσε να βάλει μια τάξη. Αλλά.............

Όσο για τις συγκετρώσεις που λες με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.

gousouxourou
01/06/2007, 09:51
μεχρι στιγμης εχω παει σε 4 συγκεντρωσεις μοναχα, σιγουρα υπαρχουν ατομα τα οποια εχουν παει παραπανω φορες απο εμενα.
καθε χρονο υπαρχουν ατομα τα οποια πηγαινουν να χαρουν αυτη την συγκεντρωση και οι 'κανιβαλοι' οι οποιοι εκμεταλευονται το γεγονος και κανουν μοστρα συμφωνα με την προσωπικη τους αποψη.
δεν τουσ συνεριζομαι και ουτε επικροτω τετοιες ενεργειες, αλλα αν κατσουμε και το σκεφτουμε παρομοιες καταστασεις σε μικροτερο βαθμο βεβαια συμβαινουν και στα νυχτερινα μαγαζια οπου βλεπεις καθε περιεργο να το παιζει καποιος....
υπαρχουν ορισμενα ατομα τα οποια νιωθουν οτι ετσι προβαλλονται και κανουν κατι σπουδαιο.
ας μην ασχολουμαστε με αυτους αλλα ας ασχοληθουμε με την ομοσπονδια που καθε χρονο αυξανει το εισητηριο χωρις προφανη λόγο. οκ φετος υπηρχε καλυτερη οργανωση στην εισοδο με barcode αλλα αν πουμε για τα ντους και τις τουαλέτες θα στεναχωρηθούμε. μην μιλησω για το ανυπαρκτο mini market........
με 70€ εμενες σε καμπινγκ αυγουστο μηνα τουλαχιστον 15μερες ενω εμεις κληθηκαμε να δωσουμε τα ιδια χρηματα μοναχα για 3 μερες. συμφωνα με ατομα του ομιλου του χρονου το εισητηριο θα ειναι 80€ δεδομενα. αληθεια ολα αυτα τα χρηματα ΠΟΥ ΠΑΝΕ???
αν υπαρχει καποιος απο την μοτοε ο οποιος διαβαζει αυτο το μυνημα και μπορει να απαντησει καλοπροαιρετα θα ειναι πολυ καλο για ολους. δημιουργειτε η εντυπωση της κλασσικης ελληνικης αρπαχτης. φετος ειχε λιγοτερο κοσμο απο τα τελευταια 3χρονια και αυτο ειναι ενα μυνημα που πρεπει να δωσουν σημασια. αντι να φερνουν και αλλο κοσμο τον διωχνουν.
φετος η παρεα μου ηταν 15μηχανες και καναμε τα παντα μαζι απο εκδρομες μεχρι φαι, για του χρονου ειπαμε απο τωρα οτι θα κανονησουμε κατι μονοι μας και δεν θα ακολοθησουμε την συγκεντρωση. αυτο ειναι τουλαχιστον λυπηρο, ας τα βλεπυν αυτα οι υπευθυνοι και να σκεφτουν τις μελλοντικες τους ενεργειες

veagle
01/06/2007, 21:30
Να πω και εγώ τα δικά μου!
Είμαι απο ΚΑΒΑΛΑ.
Μοτοσυγκέντρωση δεν πήγα. οι λόγοι ήταν αρκετοί με με 2 βασικότερους 1ον την τιμή και 2ον ένας φίλος έκανε επέμβαση κύστης κόκκυγα και δεν θέλαμε να τον κουράσουμε!
Τελικά πήγαμε Θάσο. Αν και μόνο 4 άτομα, περάσαμε τέλεια παρόλου που πήγαμε με αμάξι!

ΜΟΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Πέρσι απροβάλτα ήταν πολύ ωραία, αν και απο οργάνωση δεν ήταν και ότι καλύτερο!
Πολύ ωραία και τα 60€ για αυτά τα συγκροτήματα που περάσανε για μένα ήταν καλά (σχετικά).
Αν και θα μπορούσανε να υπάρχουν διαβαθμίσεις σχετικά με το πόσες μέρες κάθεται ο καθένας, διότι το βρίσκω λίγο άδικο κάποιος να πληρώνει 60€ ή 70€ για την φετινή μόνο για ένα βράδυ, μόνο και μόνο για να βάλει την μοτό του μέσα!
Όπως είτε είναι ένας πάνω στην μοτό είτε 2 είναι το ίδιο!

Η ιδανική μοτοσυγκέντρωση για μένα θα ήταν:

1. Ένα τεράστιο Κάμπινγκ με επαρκή φωτισμό
2. Με Καθαρίστριες ανά 1 ή 2 ώρες στις τουαλέτες (ζεστό νερό δεν ζητάω)
3. Με καλή οργάνωση και έλεγχο στις εισόδους - εξόδους
4. Με διαβαθμίσεις στις τιμές (άλλη τιμή για 5 μέρες, άλλη για 3 και άλλη για 1)
5. Ίσως ξεχωριστός ελεγχόμενος συναυλιακός χώρος για να διασφαλίζεται η είσοδος στους επισκέπτες κλπ.
6. Κλείσιμο δρόμων και ορισμός επιτροπής διεξαγωγής - Αγώνων Μαμακίας (για μένα), η οποία επιτροπή να συνεργάζεται με την Αστυνομία, την πυροσβεστική και γενικά με τις Τοπικές Αρχές για καλύτερη πιότητα και ασφάλεια (πάν' απ' όλα)

Νομίζω αρκετά είναι αυτά!
Δυστυχώς για τις καγκουριές δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε να προτείνω, διότι δεν θέλω να ξεχωρίσω- διαχωρίσω τον καθένα που συμμετέχει σε μια μοτοσυγκέντρωση.

Υ.Γ. Μπορεί να τα παραείπα λιγάκι, αλλά δεν βαριέσαι!

fox tango india
02/06/2007, 10:15
Ήταν η πρώτη φορά που παραβρέθηκα σε πανελλήνια συγκέντρωση και σίγουρα η τελευταία.
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω το λόγω που γίνεται.
Αυτό που είδα ήταν ένας μεγάλος διαγωνισμός για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη μ@λ@κια σίγουρα 100-200 άτομα έφταναν να χαλάσουν την όλη εικόνα και πέστε μου τη γνώμη έβγαλε ο κόσμος βλέποντας όλα αυτά που γινόταν; Προσωπικά χαλάστηκα όταν έβλεπα τον κάθε ανεγκέφαλο να κάνει όλες αυτές τις βλακείες μέσα στο στενό δρομάκι της παραλίας ανάμεσα σε αυτοκηνιτα και κόσμο αυτή λοιπόν είναι η μοτοσυκλέτα και ο κόσμος της;
Ο μεγαλύτερος σκοπός κατά τη γνώμη μου είναι να μαζέψει χρήμα η μοτοε και τίποτα άλλο. Οργάνωση υπήρχε μόνο στα ταμεία και στον έλεγχο για να μην μπεις μέσα στο τσάμπα. Εντός κάμπινγκ απολύτως τίποτα
Η πανελλήνια πρέπει να γίνετε με σκοπό να προβληθεί η μοτοσυκλέτα να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας αλλά έτσι όπως γίνεται μόνο το αντίθετο πετυχαίνουμε
Όσο για τις τιμές… 70 ευρώ είναι πολλά πάρα πολλά για αυτά που προσφέρει
25 ευρώ για μόνο ένα βράδυ σαν επισκέπτης να δω τι; Πέρα από 3 συγκροτήματα όλα τα άλλα ήταν….να μην πω

africanos31
03/06/2007, 16:14
OΙ τιμες για τα μελη λεσχων που ειναι στη ΜΟΤΟΕ ηταν 40 ευρω...
Το 95% των καραγκιοζηδων που κανουν τις αηδιες στις πανελληνιες δεν ειναι μελη λεσχων
Υπαρχει η σκεψη στο μελλον να μπορουν να συμμετεχουν τα μελη των λεσχων μονο (προσωπικα συμφωνω) για να μην υπαρχουν παρατραγουδα,αλλα απο την αλλη καποιος που θελει να ρθει χωρις να ναι μελος λεσχης και δεν ενοχλει τους γυρω του πως να του πεις οτι ειναι υποχρεωμενος να γραφτει σε λεσχη?
Εγω παντως θα συνεχισω να πηγαινω γιατι 1 φορα το χρονο βλεπω φιλους απο ολη την ελλαδα

tyfeonas
03/06/2007, 16:31
βλεπω κανεις δεν αναφεειι οτι βγαιναν εθνικη γκρουπ ολοκληρο , ολοι χωρις κρανη και την εκλειναν για να βαλουν κοντρες (σταματουσαν τα αυτοκινητα κανονικα).

οσο για τα περιοδικα που ειπε καποιος ποιο πανω, ποια περιοδικα?
αυτα που δινουν βιντεακια με χιλιες δυο βλακειες στους δρομους (πχ μοτο και το βιντεο που υπαρχει στο youtube με τον τυπο στην κινηση ) και στα περιοδικα τους εχουν το σηματακι (ΚΡΑΝΟΣ , ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ)

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ....

ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ XL......

tasosvaradero
03/06/2007, 19:09
και του χρονου να ειμαστε καλα να παμε οπως καθε χρονο

BUSA MAKIS
04/06/2007, 08:26
Το σαββάτο έκανα μια βόλτα με την μηχανή και σταμάτησα για καφέ στα Καμμένα Βούρλα.
Τα σημάδια στο δρόμο από τα BURN OUT και τα DONUT κάνανε μπαμ. :(

AFROPANTELOS
04/06/2007, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
OΙ τιμες για τα μελη λεσχων που ειναι στη ΜΟΤΟΕ ηταν 40 ευρω...
Το 95% των καραγκιοζηδων που κανουν τις αηδιες στις πανελληνιες δεν ειναι μελη λεσχων
Υπαρχει η σκεψη στο μελλον να μπορουν να συμμετεχουν τα μελη των λεσχων μονο (προσωπικα συμφωνω) για να μην υπαρχουν παρατραγουδα,αλλα απο την αλλη καποιος που θελει να ρθει χωρις να ναι μελος λεσχης και δεν ενοχλει τους γυρω του πως να του πεις οτι ειναι υποχρεωμενος να γραφτει σε λεσχη?
Εγω παντως θα συνεχισω να πηγαινω γιατι 1 φορα το χρονο βλεπω φιλους απο ολη την ελλαδα

Φιλε Αφρικανε 31 για να εισε μελος της ΜΟΤΟΕ πρεπει πρωτα να εισε μελος καποιας λεσχης .

Αρα εξοδα εγκραφης στην λεσχη συν εξοδα εγκραφης στην ΜΟΤΟΕ ΣΥΝ 40 παλι 70 μας κανουν.

Οσο για τους καραγκιοζηδες δεν κατταλαβαινω πως κατεληξες στο 95% οτι ειναι εκτος λεσχων ,εκτος και εαν νομιζεις οτι μια τετοια σκεψη βαζει την ΜΟΤΟΕ εκτος ευθηνης για την καταντια της πανελληνιας.

Αν ειδες την πινακιδα εγραφε 26 πανελληνια , δηλαδη μετα απο 26 συγκεντρωσεις η εμπειρια και η γνωση εξακολουθει να δινει τετοιες αθλιες συγκεντρωσεις.

Προσωπικα δεν θελω να ειμαι μελος καμιας λεσχης ,αν και οταν εγινε η πανελληνια στον ΑΡΔΑ εργαστικα εθελοντικα επι τρεις μερες για την συγκεντρωση.

Το οτι θα γινουν παρατραγουδα στην συγκεντρωση θα γινουν .

Εδω λοιπον εχει λογο η ΜΟΤΟΕ .

Η επιλογη του χωρου να ειναι τετοια που να μπορουν να γινουν και αυτα με ασφαλεια.

Οταν πληρωνουμε μηπως ειναι παραλογο να εχουμε απαιτησεις.

Εκτος και εαν αληθευουν οι πληροφοριες οτι δεν μας θελουν πουθενα και παμε παρακαλετα δηλ η ΜΟΤΟΕ οποτε εαν ειναι αληθεια αυτο η αποτυχια της ειναι δεδομενη

Παντα φιλικα:beer: :beer:

gregorgeous89
04/06/2007, 20:43
GSXR1000 το απολυτο οπλο
Ρε suzuki οδηγάω τόσο καιρώ? Γιατί δεν μου το είπατε ρε κολώπεδα στην Πλαστήρα:bigcry:

gregorgeous89
04/06/2007, 20:46
Πάντως στην άλλη πανελλήνια (την καλή) το 70% των συμμετοχών ήταν από Χαμουτζία (Athens) και δεν παρατηρήθηκε καμιά καγκουρία εξαιρουμένων των συμμετοχώντων από τα Σέρας :lol: :lol: :lol:

africanos31
05/06/2007, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Φιλε Αφρικανε 31 για να εισε μελος της ΜΟΤΟΕ πρεπει πρωτα να εισε μελος καποιας λεσχης .

Αρα εξοδα εγκραφης στην λεσχη συν εξοδα εγκραφης στην ΜΟΤΟΕ ΣΥΝ 40 παλι 70 μας κανουν.

Οσο για τους καραγκιοζηδες δεν κατταλαβαινω πως κατεληξες στο 95% οτι ειναι εκτος λεσχων ,εκτος και εαν νομιζεις οτι μια τετοια σκεψη βαζει την ΜΟΤΟΕ εκτος ευθηνης για την καταντια της πανελληνιας.

Αν ειδες την πινακιδα εγραφε 26 πανελληνια , δηλαδη μετα απο 26 συγκεντρωσεις η εμπειρια και η γνωση εξακολουθει να δινει τετοιες αθλιες συγκεντρωσεις.

Προσωπικα δεν θελω να ειμαι μελος καμιας λεσχης ,αν και οταν εγινε η πανελληνια στον ΑΡΔΑ εργαστικα εθελοντικα επι τρεις μερες για την συγκεντρωση.

Το οτι θα γινουν παρατραγουδα στην συγκεντρωση θα γινουν .

Εδω λοιπον εχει λογο η ΜΟΤΟΕ .

Η επιλογη του χωρου να ειναι τετοια που να μπορουν να γινουν και αυτα με ασφαλεια.

Οταν πληρωνουμε μηπως ειναι παραλογο να εχουμε απαιτησεις.

Εκτος και εαν αληθευουν οι πληροφοριες οτι δεν μας θελουν πουθενα και παμε παρακαλετα δηλ η ΜΟΤΟΕ οποτε εαν ειναι αληθεια αυτο η αποτυχια της ειναι δεδομενη

Παντα φιλικα:beer: :beer:

Ρε παιδια πειτε μου 3 οργανωμενα μερη στην ελλαδα παυ να χωρανε 3000 μοτο?

powerphot
05/06/2007, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Ρε παιδια πειτε μου 3 οργανωμενα μερη στην ελλαδα παυ να χωρανε 3000 μοτο?
Να οργανωθούνε να φτιάξουν, τόσα λεφτά που μαζεύονται τι γίνονται?
Αυτοκόλλητα?:rolleyes:

CARP
08/06/2007, 13:44
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ

1oν ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΕΣΧΗΣ

2ον ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
ΕΚΕΙ ( ΟΧΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ )

ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΑ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΣΤΙΣ ΠΟΡΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΤΛ

:beer: :beer: :beer: :beer:

T.R.E
21/06/2007, 22:47
To motorsite.gr εχει ανεβασει καποιες φωτογραφιες απ'την Πανελληνια...Για οποιον ενδιαφερεται να δει την φατσα του...:lol: :lol: :wave2: