View Full Version : Απρόβλεπτο Σαββατόβραδο με άρωμα από παρθένα...
Uriah Heep
27/05/2007, 21:25
Συγγνώμη για τον ελλειπή τίτλο...
"Απρόβλεπτο Σαββατόβραδο με άρωμα από παρθένα...δάση"
...και τι σχέση μπορεί να έχουν όλ΄αυτά με το 2ο γκολ του Πίπο Ιντζάκι στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ?
Θα τα δούμε όμως όλα ...σιγά-σιγά παρακάτω...
...αφήστε με όμως ....να ολοκληρώσω!
:beer: :beer: :beer:
Uriah Heep
27/05/2007, 21:57
Μετά από την επιστροφή μου από την Μαύρη Ήπειρο, οι πιθανότητες για συμμετοχή μου σε κάποιο ταξίδι, από τα προγραμματισμένα στην παρούσα στήλη, συμπορεύονταν με αυτές της Έφης Θώδη στο να τραγουδίσει στο Μέγαρο Μουσικής...
Η εκδήλωση της επιθυμίας και μόνον θα φάνταζε σαν casus beli...με τη σύζυγο...
Διάβαζα για "μαστίχα Χίου", διάβαζα για "Καράντερε-Παρθένο Δάσος" και αισθανόμουν σαν ημιθανής κάμπια...
...και περιοριζόμουν στο να διαβάζω τα ποστ από τις συνθέσεις που παίζανε και να κάνω οφθαλμόλουτρο....σαν ...σε ουκρανή γκόμενα!
Κι ενώ προετοιμαζόμουν για ένα "νερόβραστο" Σ/Κ με εξαίρεση την Δευτέρα που θα φιλοξενίσω παληούς κι αγαπητούς φίλους και συμφοιτητές μου από την Ιταλία με τις οικογένειές τους τώρα πιά...
...το Σάββατο το πρωί, το τηλεφώνημα ενός καλού φίλου του γιού μου να έρθει σπίτι μας και να περάσουν τη μέρα μαζί...δεν μ΄άφησε αδιάφορο...
...βοήθησα την κατάσταση...
...και για να μην τα πολυλογώ...
...πέρασα την πόρτα του σπιτιού μου με τη μηχανή και πλήρη εξάρτηση (σκηνάκια, σλίπιγκ-μπαγκ κλπ)...
...όπως πέρασε η μπάλα κάτω από το σώμα του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ από το σουτ του Ιντζάκι...στο χιλιοστό και στο δέκατο του δευτερολέπτου!
Τις ευκαιρίες δεν πρέπει να τις χάνεις με τίποτα!!!
Uriah Heep
27/05/2007, 22:27
Η παρέα εξαιρετική!
Από την Έδεσσα Θωμάς (TOMASKTM) κι ένας φίλος του ο Μιχάλης ο οποίος θα ροντάριζε το ολοκαίνουργιο DRZ. O Dodok απ΄ότι πληροφορήθηκα έκανε τεστ αντοχής στο κεφάλι του ...το μπλάστρι της συζύγου του, γιατί είχε επισκεφθεί το προηγούμενο Σ/Κ κάποια πανελλήνια...προφανώς για κάποια τράμπα...Οι 2 εδεσσαίοι θα πήγαιναν στη Δράμα με φορτηγάκι και φορτωμένα τα μηχανάκια...
Εγώ από το πρωί του Σαββάτου "έστρωνα χαλίκι" συλλέγοντας πληροφορίες, με τηλέφωνα και ΠΜ...
Σε επικοινωνία μου με τον Νοntas μαθαίνω με έκπληξη ότι κι αυτοί προτίθενται με τον Άλεξ (το φαινόμενο) και τον Γιάννη (Tenerisios) να φορτώσουν σε δικό τους φορτηγάκι ένα φουργκόν Ducato, τα 3 μηχανάκια και να οδεύσουν οκνηρά προς την Δράμα...
Μόλις "είδα φως" για να τη σκαπουλάρω, εξήγησα στο Νώντα ότι εάν ταξιδέψει με την BMW GS 1200 Adventure φορτωμένη στο φορτηγό μέχρι τη Δράμα...οι στίχοι του Σπύρου Ζαγοραίου...
"σου άρεσε η ντόλτσε βίτα
αυτή που λεν ζωή γλυκιά
και κάθε μέρα κατεβαίνεις
της (μοτο) κοινωνίας τα σκαλιά..."
θα σε φωτογραφίζουν σαν πρωταγωνιστή...
Ο Νώντας είναι λεβεντόπαιδο BMWδάκιας με όλη τη σημασία της λέξης και για να μη τα πολυλογώ...
...βρεθήκαμε να ταξιδεύουμε μαζί για τη Δράμα με τις μηχανές μας, για να συναντήσουμε στο Λιβαδερό, καμιά 20αριά χλμ προς το βουνό, τα 2 φορτηγά που θα μετέφεραν τις μηχανές...
Επειδή οι δρόμοι στο Καρά Ντερε είναι σπαστήρια επέλεξα την Dommie που μου κρατούσε μούτρα από την Αφρική....
Uriah Heep
27/05/2007, 22:50
Η συμφωνία με τη σύζυγό μου αλλά και με την παρέα, ήταν να "ακολουθήσω" για το Σαββατόβραδο και την άλλη μέρα το πρωί, μετά τον καφέ να επιστρέψω χαλαρά ...Σαλονί μεριά...
Ίσα-ίσα δηλαδή...να πάρω ένα "μεζέ" από το 3ήμερο των παιδιών που φαινότανε γκαραγκαγκάν...
Φύγαμε κατά τις 13.30 το μεσημέρι, ενώ οι εδεσσαίοι φίλοι μας θα έφευγαν κατά τις 2.30-3.00...
Κατά τις 3.30 είχαμε φτάσει στο Λιβαδερό...
Στο Dominator έχω βάλει ένα ηλεκτρονικό σύστημα που μόλις εντοπίσει καλά κοψίδια και μερακλήδικους μεζέδες...
...στρίβει μόνο του προς την ταβέρνα ...και σταματάει...
Η ταβερνιάρισα είχε εκτροφείο αγριογούρουνων...σημάδι ότι το "σύστημα" δούλευε με ακρίβεια αμερικάνικου πύραυλου εδάφους-εδάφους...Είπαμε λοιπόν μέχρι να έρθουν από την Έδεσσα τα παιδιά ...να δοκιμάσουμε κάτι...
Εξ αριστερών προς τα δεξιά...
Βασίλης (Uriah Heep),Αλέξης (Fantacid),Γιάννης (Tenerisios),Νώντας (Nontas)
90377
Uriah Heep
27/05/2007, 23:03
Μέχρι να έρθουν ο Θωμάς και ο Μιχάλης από την Έδεσσα...είχαν κλάψει πολλές μανάδες...αγριόχοιρων....
Μόλις τελειώσαμε και τους καφέδες μας κατα τις 17.30΄οι εδεσαίοι φτάσανε στο Λιβαδερό.
Φεύγουμε κατ΄ευθείαν για το Σιδηρόνερο, όπου και παρκάρουν τα φορτηγάκια και κατεβάζουν τα μηχανάκια...
Ήδη έχει κατέβει το DRZ400 και βρίσκεται μπροστά από το φορτηγάκι.
90380
Uriah Heep
27/05/2007, 23:10
Ο Γιάννης παίρνει μία πόζα για εξώφυλλο γνωστού γυναικείου περιοδικού...
...ενώ ο Αλέξης κρατάει το σκουπόξυλο με νόημα....
90383
Uriah Heep
27/05/2007, 23:15
Φουλάρουμε με βενζίνη όλα τα μηχανάκια....γιατί το τελευταίο βενζινάδικο είναι 45 χιλιόμετρα πριν...δηλαδή στη...Δράμα!
90384
Uriah Heep
27/05/2007, 23:24
Αρχίσαμε ν΄ανεβαίνουμε προς το Δασικό Χωριό Ελατιάς...
Στο δρόμο η ντίζα του κοντέρ, του Τενερέ του Γιάννη, βγαίνει από την πάνω πλευρά και κάνουμε μια στάση για επιδιόρθωση...
90385
Uriah Heep
27/05/2007, 23:52
Κάποια στιγμή φτάσαμε στο Δασικό Χωριό, το οποίο όμως είναι κλειστό και οι φύλακες μας προέτρεψαν να πάμε παρακάτω, όπου έχει φανταστικά μέρη με πηγές και κιόσκια με πάγκους και ότι άλλο θα χρειαζόταν ένας κατασκηνωτής...
Στήσαμε τις σκηνές μας σε μία φανταστική τοποθεσία...
Εκεί συναντήσαμε αρκετό κόσμο, αλλά ευτυχώς ήταν όλοι εξαιρετικά διακριτικοί και ήσυχοι...
Ορειβάτες, ποδηλάτες, τζηπάδες της πραγματικής περιπέτειας που είχαν απλωθεί στο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ δάσος και δεν ενοχλούσε κανείς κανέναν...
Υπήρχε και ένα μικρό ...πούλμαν με 23 ορειβάτισσες...
Ο Μιχάλης από την Έδεσσα έβγαλε ενάμιση λίτρο ΔΙΚΟ του τσίπουρο από "χειμωνιάτικο" σταφύλι...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ....και σαν κρεοπώλης στο επάγγελμα "καθάρισε" με τα καλύτερα λουκάνικα και παντσέτες σε μεγάλη ποσότητα, σε βαθμό που κερνούσε και τις ορειβάτισσες λουκάνικα...
..."έβγαλε" και ένα τάπερ τυρί "μπάτζιο" κατσικίσιο δικό του...
και όλα αυτά τα είχε μεταφέρει με το DRZ400 χωρίς τσάντες ή βαλίτσες...
Η φωτιά είχε ανάψει, το τσίπουρο κατέβαινε με επικίδυνους ρυθμούς...
...έβγαλε από το μανίκι του και 2 κονσέρβες σαρδέλα και τσίρο για τα μεσοδιαστήματα των ψητών...μη τυχόν και πάει ξεροσφύρι το τσίπουρο...
Η βραδυά κυλούσε σαν τα τσιμπούσια στα Αστερίξ...ΜΕΧΡΙ...
...που έρχεται ένα αστυνομικό αυτοκίνητο, κάνει και το "διαστημικό" ήχο και σταματάει απότομα μπροστά στη φωτιά...
...για να μας ανακοινώσουν, ότι έλαβαν μία κλήση από κινητό και είχε χαθεί στο δάσος μία ορειβάτισσα από το πούλμαν...
...η κυρία Πηνελόπη...
Uriah Heep
28/05/2007, 07:12
Ήταν τόσο οργανωμένοι στο πούλμαν, που κανένας δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι η ...κυρία Πηνελόπη περιφερόταν στο δάσος με μοναδική παρέα...τα ζαρκάδια και τις αρκούδες...
Αμέσως ξεκίνησαν παρέες με τζήπ και πεζοί προς αναζήτηση της ...κυρίας Πηνελόπης...
Η παρέα του moto.gr σε χρόνο 3-4 σφηνακίων τσίπουρου "εμπλοκή"...
...απεφάσισε να αποστείλει κλιμάκιο....με εκπροσώπους τους Νώντα και Μιχάλη....
90390
Uriah Heep
28/05/2007, 07:39
Μετά από κανένα τέταρτο έφτασε ένα τζηπ κορνάροντας πανυγηρικά για τον εντοπισμό και περισυλλογή...της κυρίας Πηνελόπης...
...η οποία ήταν βγαλμένη από σενάριο ταινίας του Γούντυ Άλεν...Αναστατωμένη...να ζητάει συγγνώμη απ΄τον κόσμο για την αναστάτωση που προκάλεσε...να διηγείται "ταραγμένη" πως χάθηκε στο δάσος ψάχνοντας να βρεί ...σήμα στο κινητό...
Η όλη κωμική κατάσταση μέχρι να βρεθεί η ...κυρία Πηνελόπη μου φαινόταν σαν σενάριο διάσωσης από την ....αστυνομία ή τον στρατό γιατί ΜΟΝΟ αυτοί ήταν τόσο ικανοί να πραγματοποιήσουν κάτι ...παρόμοιο...
Ο Γιάννης είχε αντικαταστήσει τον Μιχάλη στο ψήσιμο των κρεάτων, μέχρι που επέστρεψε και το κλιμάκιο ειδικών αποστολών μαθαίνοντας τα ευχάριστα μαντάτα...
...και η τσιπουροποσία με την μασοχάψα βρήκαν ξανά τον ρυθμό που άρμοζε σε μιά τέτοια παρέα, όταν είχε προηγηθεί και το ιλαροτραγικό θεατρικό επεισόδιο με την διάσωση της ...κυρίας Πηνελόπης...
Το υπέροχο τσίπουρο του Μιχάλη τελείωσε γρήγορα κάνοντάς με να αποσυρθώ στην σκηνή μου...
...αφήνοντας την χαλαρωμένη παρέα να συνεχίσει με μπύρες που κερνούσαν οι τζηπάδες, καθώς και τα "πηγαδάκια" που είχε δημιουργήσει δίπλα στη φωτιά ...η κυρία Πηνελόπη διηγούμενη ξανά και ξανά την περιπέτειά της με κινήσεις αυτιστικού τροχονόμου της δεκαετίας του ΄60...
Uriah Heep
28/05/2007, 07:50
Το ξύπνημα στο παραδεισένιο δάσος ...δεν περιγράφεται ούτε με λόγια ούτε με φωτογραφίες...
Δίπλα στο ποταμάκι που με νανούριζε όλο το βράδυ...πρώτο τραπέζι πίστα...
Ο Γιάννης ακόμα κοιμάται έχοντας διώξει όλους τους κατασκηνωτές πλην 2 τζηπάδων από την ευρύτερη ζώνη...με το ροχαλιτό του που έμοιαζε με εξάτμηση "μπουκωμένης" πριονοκορδέλας της Huqsvarna...
H πληροφορία ότι έχει κατατεθεί μήνυση, κατά του Γιάννη, από το Δασαρχείο Δράμας για την αλλόφρωνα φυγή όλου του πληθυσμού της καφέ αρκούδας προς την Βουλγαρία, λόγω της ηχορύπανσης από το ροχαλητό του ....ελέγχεται για την ακρίβειά της...
90391
Uriah Heep
28/05/2007, 08:10
Το μάζεμα των σκηνών έγινε υπό τους ήχους μουσικής από το mp3 με ηχητική εγκατάσταση του Νώντα και από μία εκπληκτική συλλογή τραγουδιών oldies...της γενιάς μου...
...Ακολούθως περάσαμε στην ...τραπεζαρία για καφέ...τσακίζοντας στην τράκα, τους πολύ ξηγημένους τζηπάδες, για καφέ-ζάχαρι....μιάς και κανένας μας από τους 6 δεν είχε προνοήσει να πάρει μαζί του....
Αυτές οι οκνηρές μεταφορές μηχανών με φορτηγά, αντί να κάνουν καλό φαίνεται ότι "χαλάρωσαν" την ομάδα δραματικά....
Το πρωινό με θέα την τοποθεσία που είχαμε κατασκηνώσει ήταν ανεπανάληπτο....
90392
Uriah Heep
28/05/2007, 08:16
ΟΧΙ ...δεν είναι στημένη διαφήμηση της BMW...
...είναι ο Νώντας που απολαμβάνει το πρωινό, για να "ρίξει" το θηρίο του σε λίγη ώρα στα σπαστήρια του Καράντερε και να το πάει "αέρα-πατέρα"...
90393
Uriah Heep
28/05/2007, 08:25
Η καλή παρέα δεν μου "επέτρεψε" να γυρίσω από τον δρόμο που είχαμε έρθει σ΄αυτό τον παράδεισο, αποφασίζοντας χωρίς δεύτερη σκέψη να τους ακολουθήσω μέχρι το Παρανέστι όπου και θα κάνανε και ανεφοδιασμό (γενικό θάλεγα...τσίπουρα, βενζίνες κλπ)....
Το ΔΣ λίγο πριν ανακοινώσει την απόφαση για τα σχέδια της γλυκιάς περιπέτειας...
Στο πλάνο και οι 2 τζηπάδες μαζεύουν τα "σιντρίμια" από τους καφέδες, ψωμιά, μέλια που έκαναν το λάθος να ....μη τα μαζέψουν....πριν τους την πέσουμε....
90394
Uriah Heep
28/05/2007, 08:26
...coming soon...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
...coming soon...
... in a theater near us, I hope... :(
:lol: :rotflmao: :lol:
Υ.Γ.: Το παρον θα το φαει το μαυρο σκοταδι (μαγικω τω τροπω), αμα την επανεναρξη της καταγραφης... :D
Dodok edessa
28/05/2007, 08:32
Η παρέα εξαιρετική!
O Dodok απ΄ότι πληροφορήθηκα έκανε τεστ αντοχής στο κεφάλι του ...το μπλάστρι της συζύγου του, γιατί είχε επισκεφθεί το προηγούμενο Σ/Κ κάποια πανελλήνια...προφανώς για κάποια τράμπα.....
:rotflmao: :lol: ρε μπιλυ πηγα σερρες στο ducati weekend..
παντως αν ειχα εντουρακι μα εισαι σιγουρος οτι θα ημουνα αγκαλιτσα σου στην σκηνουλα μας :a22:
φανταστικα πρεπει να περαστε ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ :beer: :beer: :wave2:
Uriah Heep
28/05/2007, 08:35
Εξαφανίζομαι μέχρι το απόγευμα.... γιατί η σύζυγός μου άρχισε να περιφέρεται στο σπίτι "κραδένοντας" το διπλασταρωμένο μπλάστρι....
dirtbird
28/05/2007, 08:36
...η κυρία Πηνελόπη διηγούμενη ξανά και ξανά την περιπέτειά της με κινήσεις αυτιστικού τροχονόμου της δεκαετίας του ΄60... [/B]
Replace thread with comment:lol: :lol:
90395
Uriah Heep
28/05/2007, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Replace thread with comment:lol: :lol:
To "κυρίως πιάτο" θα το περιγράψουν οι υπόλοιποι....
...με άπειρες φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο Νώντας...και πιστεύω ότι περιλαμβάνει και την ...κυρία Πηνελόπη και τινές ακόμη ...παρθένες απο το ορειβατικό λεωφορείο....
...εγώ απλά σας σερβίρω ...ορεκτικό!
Stergios69
28/05/2007, 10:39
Μπράβο ρε παίδες...
(Είδατε φόρτωμα το DRZ, που το είχα ανυσηχία...) :D :wave2:
Uriah Heep
28/05/2007, 18:24
Xωρίς σχόλια...
...για γουσταρλήδες Μπεμβεδάκηδες...
90423
Uriah Heep
28/05/2007, 18:58
Μιά πρόταση για ..."after market" σέλα στο DRZ400...
90426
fantacid
28/05/2007, 19:12
μολλις εφτασα κ γω!
γυρισα μονος πιο νωρις για να προλαβω μερα, οι αλλοι πρεπει να συνεχισαν για φραγμα θυσαυρου!!
η σημερινη μερα ηταν γεματη απο χλιομετρα κ πανεμορφες εικονες!
8+ (ωρα ρεκορ για εντουραδες!) ειμασταν στις μηχανες μας ετοιμοι για "οργωμα".
το βραδυ ειχαμε διανυκτερευσει στο αρκουδοραμα στους καταρακτες της Αγ.βαρβαρας, το πρωι ειπιαμε ενα καφεδακι (με τυροπιτακια δωρο απο μια γειτονισα ;) ) κ ξεκινησαμε.
με προορισμο το καταρακτη του λιβαδιτη τον μεγαλύτερο των βαλκανιων! (μπορει να'ναι κ της ευρωπης δε θυμαμαι), φτασαμε στον καταρακτη μεσα απο εναν πολυ κακο δρομο, κυριως το τελευταιο χλμ ηταν κολαση σαν να εχουν κανει σαμποταζ για μεινει ο καταρακτης μυστικος απο μηχανοκηνιτους επισκεπτες.
εγω με το θωμα μιας κ ειχαμε μηχανακια κ οχι τροχοσπιτα :P πηγαμε μεχρι το μπαλκόνι με εντουρο σταιλ άλα κατσικο-βολταρακι! -φωτο αργοτερα γιατι τελιωσε η μπαταρια κ πρεπει να τη φορτίσω πρωτα!
σε καποια στιγμη εσκασε κ ενας συλλογος πεζοποριας που οταν ειδανε μηχανες σε εκεινο το σημειο σχεδον δε το πιστευαν! -παλι καλα που δε μας εβρισαν κατι περιμενα να κανουν!!-
100+ χωματινα σημερα κ 150 ασφαλτινα της επιστροφης!
η επιστροφη ηταν μια καλη εμπειρια αφου γυρνουσα με φουλ χωματινη αρματωσια συν πολλα κιλα λασπη πανω μου κ πανω στο μηχανακι (το πως ειμουν το συνειδητοποιησα οταν κατεβηκα!) με αποτελεσμα να με χαιρετανε ακομα κ αυτοκινητα στο δρομο........αφου ειμουν ενα θεατρο απο μονος μου!!!
:wave2: :wave2:
Uriah Heep
28/05/2007, 19:20
Και ενώ είναι όλοι έτοιμοι για την αναχώρηση...
...ο Μιχάλης ακόμα δεν μπορεί να εξηγήσει, πως "εξατμίστηκε" το τσίπουρό του χθες βράδυ...
...σε χρόνο dt...
90427
Uriah Heep
28/05/2007, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μολλις εφτασα κ γω!
-φωτο αργοτερα γιατι τελιωσε η μπαταρια κ πρεπει να τη φορτίσω πρωτα!
Αλέξη, σ΄αυτό το θρεντ σερβίρεται το ορεκτικό...
Ετοιμάστε τα υλικά και μαγειρέψτε μας το κυρίως πιάτο...
...που με τέτοια παρέα και τέτοιες διαδρομές...
...δεν θα χρειαστεί να βάλετε ούτε σάλτσες...
Uriah Heep
28/05/2007, 19:40
Η διαδρομή στα πρώτα 10 χλμ ήταν σπαστήρι με φυτεμένες πέτρες, λούκια και λοιπές "παγίδες"...
...που όμως δεν μας εμπόδισαν να απολαύσουμε την υπέροχη φύση!
90428
Uriah Heep
28/05/2007, 19:44
Θα μπορούσαμε να ομιλούμε και για ..."παρθένα" περάσματα...
90429
Uriah Heep
28/05/2007, 19:47
Περνώντας δίπλα από ποταμάκια...
90430
Uriah Heep
28/05/2007, 20:13
...στη μαγική διαδρομή...
...πέρασαν όλοι...
90432
Uriah Heep
28/05/2007, 20:37
...χωρίς να προσέξει κανείς εκτός από τον Νώντα...
...το εκπληκτικό πέτρινο γεφύρι, που σε πείσμα των φρικώδους ασχήμιας προκλητικών τσιμεντοποιημάτων...παραμένει όρθιο και σε ΑΠΟΛΥΤΗ αρμονία με τη φύση...
...δίνοντας ένα "μάθημα" διακριτικής και σεμνής συνύπαρξης με το περιβάλλον, στη χωματερή των προκεχωρημένων καταγέλαστων εραστών της αυτοπροβολής και του εντυπωσιασμού...
90435
Uriah Heep
28/05/2007, 20:44
Η φύση...ζωγραφίζει σε πέτρινους καμβάδες...
...μήπως συμμετέχει κι ο σαλίγκαρος στα ...καλλιτεχνικά?
90436
Uriah Heep
28/05/2007, 20:53
....κουβεντούλα και πρωϊνό "χαβαλέ" από τους κατοίκους της περιοχής...
90437
Uriah Heep
28/05/2007, 20:56
Και...ο γητευτής των μουλαριών....
90439
Uriah Heep
28/05/2007, 21:03
Αλέξης "Fantacid"...
...the phenomenon...
90440
Uriah Heep
28/05/2007, 21:10
Kαι κατεβαίνοντας προς το Παρανέστι, γύρω στα 35 χλμ πριν, στα ιαματικά λουτρά, μας προειδοποιούνε ότι 2-3 χλμ παρακάτω έγινε κατολίσθηση, πριν από λίγο και δεν περνάει τίποτα...
90441
Uriah Heep
28/05/2007, 21:32
Γενικώς...δε μασάμε από τέτοιες πληροφορίες...
...τα βράχια και οι πέτρες όμως ...μάσησαν με λύσσα την άσφαλτο...
90442
Uriah Heep
28/05/2007, 21:39
...και δεν άφησαν κανένα περιθώριο για παλικαριές...
90443
Uriah Heep
28/05/2007, 21:46
...όσο κι αν το "φαινόμενο"...προσπάθησε να μετακινήσει τον βράχο...λούζοντάς τον, με τα μπινελίκια της ...καφέ αρκούδας...
90444
Uriah Heep
28/05/2007, 21:55
Η ...κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση!!!
Ο χειριστής του GCB απλά παρακολουθούσε, ανύμπορος να κάνει οτιδήποτε, ένα ξεροκέφαλο εργάτη που αφού του δώσαμε βενζίνη από τις μηχανές μας, μπούκωσε το αλυσοπρίονο και επί μιάμιση ώρα στον ήλιο, απλά ακούγαμε τις προσπάθειές του να το βάλει μπροστά!
90445
Uriah Heep
28/05/2007, 22:10
Παρακολουθούσα την κατάσταση με αισιοδοξία ...αθερίνας και αποσβολωμένος από την κινητοποίηση-αρλούμπα...
90446
Uriah Heep
28/05/2007, 22:14
Μέχρι που ο Μιχάλης άρχισε να κάνει ...τα μαγικά του...
...βγάζοντας μπύρες....
90449
Uriah Heep
28/05/2007, 22:16
...κονσέρβες σαρδέλας και τσίρου...
90450
Uriah Heep
28/05/2007, 22:24
...μισό καρβέλι ψωμί και...
...ένα γυάλινο μεγάλο βάζο με καβουρμά*!!!
*χοιρινά κομμάτια κρέατος μέσα σε λίπος...
90451
Uriah Heep
28/05/2007, 22:33
Ο Νώντας έβαλε στο mp3 την κατάλληλη μουσική...
...και σε μιά απόκρημνη σκιά ...τιμήσαμε για μία ακόμη φορά τους μεζέδες του Μιχάλη...
...που όπως δήλωσε, αν είχε μπαγκαζιέρες στη μηχανή του ή τους χώρους του GS 1200 adv...
...θα είχε μεταφέρει και το μισό κρεοπωλείο...
90452
fantacid
28/05/2007, 22:41
θα κανω μια σφηνα -κ τελευταια- οτι το προηγουμενο βραδυ ο μιχαλης ειχε δηλωσει:
γιατι εγω αμα πειναω θυμωνω!!!
:lol: :lol: :lol:
Uriah Heep
28/05/2007, 22:47
Με σαρδέλα και καβουρμά...πέρασε η ώρα, επιστρατεύτηκε και δεύτερος πριονοκορδελάς που έκοψε τον κορμό του δέντρου, ελευθερώνοντας τα καλώδια της ΔΕΗ ν΄ανέβουν ψηλά ωστε το GCB να μπορεί να δουλέψει...
Μας αρκούσε ένας διάδρομος...
...μας τον άνοιξαν και περάσαμε ανάμεσα από τον στήλο της ΔΕΗ...
...με προορισμό κάποια ταβέρνα του Παρανεστίου...
...για να πλακωθούμε στις μπύρες μετά το μεσημεριανό ψήσιμο στην άσφαλτο....
90453
Uriah Heep
28/05/2007, 22:50
Η διαδρομή για το Παρανέστι...
...απλά μαγική!
90454
Uriah Heep
28/05/2007, 23:15
Η επιλογή της ταβέρνας απεδείχθη ατυχής...
Η ...καλή ταβέρνα δεν είχε τραπέζι λόγω φόρτου εργασίας...
Στην δεύτερη, μας...πλάνεψε η παρουσία του ΚΑΠΗ Λαγκαδά στην ...κατά τα άλλα ...άδεια Κυριακάτικα ταβέρνα ...
...και φάγαμε χάλια, ανεχώμενοι την μνημειώδους σαχλαμάρας και μνήμης σερβιτόρα...
...που όπως συμφωνήσαμε όλοι...
...δεν θα ήταν η ιδανική επιλογή ...για το ερευνητικό τμήμα της ΝΑΣΑ...
Οι 2 τζηπάδες πέρασαν από το Παρανέστι, πληροφορώντας μας ότι είδαν την ...κυρία Πηνελόπη με σιδερένια μπάλα δεμένη με αλυσίδα στον αστράγαλό της...
...για να μην απομακρυνθεί...
Χαιρετηθήκαμε με την παρέα...
μου ευχήθηκαν καλό δρόμο...
...τους ευχήθηκα καλή συνέχεια...και τους ευχαριστώ για τον απίθανο μεζέ που..."τσίμπησα" από το 3ήμερό τους!!!
Περιμένουμε το κυρίως πιάτο...
TOMASKTM
29/05/2007, 08:49
βάζω κι εγώ 2,έτσι επειδή είμαι χαρούμενος.οι αλλες αργότερα
90471
TOMASKTM
29/05/2007, 08:52
η κατασκήνωση στο στραβόρεμα
90474
TOMASKTM
29/05/2007, 08:54
αλλη μια αφιερωμένη στον oldman:wave2:
90473
Uriah Heep
29/05/2007, 09:05
Ρε σεις.....αφήστε τους καταρράκτες και τα τοπία...
.
.
.
.
...την κυρία Πηνελόπη θέλει να δει ο λαός!!!
TOMASKTM
29/05/2007, 09:08
επι μια ώρα ακουγόταν:
πηνελΌΌΌΌΌΌΌΌΌΌΌΌΌΌΌΌΌΌππΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOMASKTM
29/05/2007, 13:53
Αρχίζει η φωτοπαρτούζα...
μιχάλης
90507
TOMASKTM
29/05/2007, 13:53
το χωριό μας στο στραβόρεμα
90508
TOMASKTM
29/05/2007, 13:54
η έπαυλή μου
90509
TOMASKTM
29/05/2007, 13:55
on the road
90510
TOMASKTM
29/05/2007, 13:56
teneriσιος
90511
TOMASKTM
29/05/2007, 13:57
uriah heep
90512
TOMASKTM
29/05/2007, 13:57
nontas
90513
TOMASKTM
29/05/2007, 13:59
fantacid
90515
TOMASKTM
29/05/2007, 14:02
2ο βράδυ κοντά στα διπόταμα
90516
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
αλλη μια αφιερωμένη στον oldman:wave2:
:wave2: :beer: :wave2:
(βάλατε εκεί μέσα τον Νώντα ???) :winka:
TOMASKTM
29/05/2007, 14:03
η φωτιά μας
90517
TOMASKTM
29/05/2007, 14:05
η βροχή που έπεφτε το πρωί στην μάπα μου με ξύπνησε για τα καλά
90519
TOMASKTM
29/05/2007, 14:07
λίγο πρίν τους καταρράχτες λειβαδίτη-τραχωνίου
90522
TOMASKTM
29/05/2007, 14:08
απλά το τέλειο μέρος
90523
TOMASKTM
29/05/2007, 14:08
.......
90525
TOMASKTM
29/05/2007, 14:09
το πράσινο κυριαρχεί.
90526
TOMASKTM
29/05/2007, 14:11
είχαμε και <<βατούς>> χωματόδρομους στο πρόγραμμα
90527
TOMASKTM
29/05/2007, 14:12
και πανέμορφους δασικούς δρόμους
90528
TOMASKTM
29/05/2007, 14:13
οι αγελάδες βαράνε ντάγκλες
90530
TOMASKTM
29/05/2007, 14:14
και τέλος το τεράστιο φράγμα θυσαυρού.
ΑΥΤΑ!!!
90531
Τέλεια!! Ζηλεύω πολύ λέμε.
Ελπίζω να τα πούμε Άγραφα!
:beer: :wave2:
TOMASKTM
29/05/2007, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από oldman
(βάλατε εκεί μέσα τον Νώντα ???) :winka: [/B][/QUOTE]
μα αυτός τα άνοιγε τα μονοπάτια:D
Συγνωμη που ενοχλω, αλλα ειστε επιεικως ...
... Απαράδεκτοι !!! :mad:
Τοσο ομορφη παρεα...
Τοσο ομορφα βουνα...
Τοσο ομορφη φυση...
Τοσο ομορφοι δρομοι...
Ηταν αναγκη ρε καθικια να πατε τα μηχανακια στα Πεζοπορικά μονοπατια? :look: :confused:
Μετα θ' ανοιξουμε και κανα θρεντ, για τους κακους (τους αααλλους παντα) καταστροφεις της φυσης... :sick:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Αφηστε με στην γκρινια μου εμενα και να περνατε Παντα καλα!
:smokin: :beer: :wave2:
Υ.Γ.: Για να καταλαβαιτε οτι τα παραπανω, μου βγαινουν απο μεσα και ΔΕΝ ειναι "δηθεν", θα σας πω οτι αν βρισκομουν σε οποιαδηποτε παρεα και ΔΕΝ καταφερνα να την μεταπεισω και να ΜΗΝ μπει σε τετοια μονοπατια, απλα θα ΕΦΕΥΓΑ !!! :cool:
TOMASKTM
29/05/2007, 19:24
συμφωνώ ρε χρήστο αλλά υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες
(εχεις περπατήσει με συγκαμένα αρχύδι@; )
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
συμφωνώ ρε χρήστο αλλά υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες
(εχεις περπατήσει με συγκαμένα αρχύδι@; )
Το ξερω και σε νιωθω... :lol:
fantacid
30/05/2007, 02:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Συγνωμη που ενοχλω, αλλα ειστε επιεικως ...
... Απαράδεκτοι !!! :mad:
Τοσο ομορφη παρεα...
Τοσο ομορφα βουνα...
Τοσο ομορφη φυση...
Τοσο ομορφοι δρομοι...
Ηταν αναγκη ρε καθικια να πατε τα μηχανακια στα Πεζοπορικά μονοπατια? :look: :confused:
Μετα θ' ανοιξουμε και κανα θρεντ, για τους κακους (τους αααλλους παντα) καταστροφεις της φυσης... :sick:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Αφηστε με στην γκρινια μου εμενα και να περνατε Παντα καλα!
:smokin: :beer: :wave2:
Υ.Γ.: Για να καταλαβαιτε οτι τα παραπανω, μου βγαινουν απο μεσα και ΔΕΝ ειναι "δηθεν", θα σας πω οτι αν βρισκομουν σε οποιαδηποτε παρεα και ΔΕΝ καταφερνα να την μεταπεισω και να ΜΗΝ μπει σε τετοια μονοπατια, απλα θα ΕΦΕΥΓΑ !!! :cool:
αναγκη δεν ητανε, σιγουρα.
ητανε ομως ικανοποιηση κ ευχαριστηση!
κ γω σκεφτηκα οτι ισως κανουμε μλκια, αλλα μαλλον δεν ειναι ουτε η πρωτη αλλα ουτε κ η τελευταια που κανω!!
φανταζομουν οτι εαν συναντουσαμε καποιον στο μονοπατι θα μας εκραζε, αλλα ο ορειβατικος συλλογος λαμιας που πετυχαμε, οχι μονο δε μας την ειπε αλλα μας ειδε σαν ευχαριστη εκπληξη!
τεσπα....την αλλη φορα μπορει να παω με τα ποδια!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
αναγκη δεν ητανε, σιγουρα.
ητανε ομως ικανοποιηση κ ευχαριστηση!
........................
Κι εγω νοιωθω μερικες φορες "ικανοποιηση κ ευχαριστηση", να σκοτωσω καποιον ή να ληστευω τραπεζες (μαζι με τον κουμπαρο μου), αλλα ΔΕΝ το κανω... :winka:
Ο κουμπαρος μου, αντιθετα, το κανει ΜΟΝΟΣ του! :mad:
Από ξεκίνησαν όλα..
90622
Το ταξίδι είχε προγραματιστεί από τις προηγούμενες ημέρες. Ξεκινούσε με εθνική οδό :yuck:
Αργότερα όμως μας περίμεναν τα καλύτερα
90623
Από νωρίς καταλάβαμε τι να περιμένουμε. Το τοπίο λίγο μετά την Δράμα άρχισε να αλλάζε και να μας προδιαθέτει για το τι θα ακολουθήσει.Πιστέψτε με ότι σε καμία από τις φωτογραφίες που ακολουθούν δεν μπόρεσα να αποτύπώσω το μεγαλείο της φύσης.
90625
Ακόμα και εκεί που ο άνθρωπος 'έβαζε' την πινελιά του, το τοπίο παρέμενε μοναδικό.
90626
Η συνάντηση είχε οριστεί στο Σιδηρόνερο. Η στάση όμως λίγο πιο πρίν ήταν επιβεβλημένη. Η όρεξη όλων μας δεδομένη.
90628
Η παρέα έτοιμη στην αφετηρία.
90630
Η ντίζα όμως δεν ήταν έτοιμη.
90633
Εκεί που κατασκηνώσαμε η υγρασία ήταν ορατή δια γυμνού οφθαλμού.
90641
Η είσοδος για το μοτοχωριό
90649