View Full Version : περι ανταλλαγής ο λόγος
mavroforemenos
28/05/2007, 10:48
Ρε παιδιά καλημέρα, θέλω να κάνω ανταλλαγή την v-strom για να πάρω την καινούργια fazer S2 (χωρίς abs) και ρώτησα σε 5-6 καταστήματα και η καλύτερη προσφορά ήταν 6200 για το strom (k7 μοντέλο, 7 μηνών με 18.000 χιλιόμετρα) με συναγερμό δώρο + 100 euro για πινακίδες. Λέει τπτ; Εμένα γιατί μου φαίνεται πιασοκωλίδικο; Η πλάκα είναι ότι στα υπόλοιπα που ρώτησα κανα δύο-τρεις την πέρναν με 6000 (χωρίς κανένα δώρο) και κανα δύο με 5500 (!).
nikonian
28/05/2007, 11:15
Τα 6200 είναι πάρα πάρα πολύ καλά. Αν προσπαθήσεις να την δώσεις με αγγελία, πρέπει να'σαι πολύ τυχερός για να την δώσεις τόσο.
Δυο φορές πούλησα μηχανάκια 5 μηνών με 5000 χλμ και έχασα 25-28% της αρχικής αξίας.
Προχώρησε, αλλά βεβαιώσου ότι θα μεταβιβάσουν το v-strom άμεσα και όχι μόλις βρούν αγοραστή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mavroforemenos
Ρε παιδιά καλημέρα, θέλω να κάνω ανταλλαγή την v-strom για να πάρω την καινούργια fazer S2 (χωρίς abs) και ρώτησα σε 5-6 καταστήματα και η καλύτερη προσφορά ήταν 6200 για το strom (k7 μοντέλο, 7 μηνών με 18.000 χιλιόμετρα) με συναγερμό δώρο + 100 euro για πινακίδες. Λέει τπτ; Εμένα γιατί μου φαίνεται πιασοκωλίδικο; Η πλάκα είναι ότι στα υπόλοιπα που ρώτησα κανα δύο-τρεις την πέρναν με 6000 (χωρίς κανένα δώρο) και κανα δύο με 5500 (!).
Πόσο δηλαδή περίμενες να την πάρουν ???
Φίλε κάθε μηχανάκι από την επόμενη κιόλας μέρα που θα κυκλοφορήσει χάνει 15-20% της αξίας του...Βάλε τώρα ότι ο έμπορος θα πρέπει να το ξαναπουλήσει με ένα λογικό για αυτόν κέρδος και θα δείς ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό...
Πάντως αν το πουλήσεις σε ιδιώτη ακόμα και στα ίδια λεφτά που στο παίρνει ο έμπορος, πηγαίνοντας με μετρητά στο χέρι για την αγορά του καινούργιου θα πετύχεις καλύτερη συνολική προσφορά...
mavroforemenos
28/05/2007, 13:53
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες. Η αλήθεια ότι περίμενα 6.500 εγώ αλλά έτσι όπως μου το εξηγήσατε κατάλαβα ότι είναι λογική η τιμή που την πέρνει. Κλείστηκε και κατά πάσα πιθανότητα σύντομα θα ανοίκω πλέον στην κοινότητα των fazer :beer:
amatsaka
28/05/2007, 15:42
Ποσο στο δινει το FAzer?
mavroforemenos
28/05/2007, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από amatsaka
Ποσο στο δινει το FAzer?
Κανονικά τιμή αντιπροσωπίας 8120. Σε ανταλλαγή ποτέ δεν γίνεται καλύτερη τιμή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mavroforemenos
Κανονικά τιμή αντιπροσωπίας 8120. Σε ανταλλαγή ποτέ δεν γίνεται καλύτερη τιμή.
Γίνονται όμως δώρα :beer: :wave2: