Σύνδεση

View Full Version : ποναει η απωλεια της μηχανης

τζιλντα
28/05/2007, 18:18
Ειμαι συζυγος τσοπερα! Λιγα πραγματα ξερω για μηχανες, κυβικα,μοντελα...
Ξερω την αισθηση να την καβαλας παρεα με τον συντροφο σου στο τιμονι, να νιωθεις την φυγη απο την καθημερινοτητα, να εχεις την ευχερεια να γνωρισεις μερη που με αυτοκινητο δεν θα μπορουσες να εχεις προσβαση και γενικα να περνας καλα!
Η ατυχια μπηκε στη ζωη μας με ογκους στο κεφαλι του συντροφου μου και αλλαξαν οι αγαπημενες συνηθειες! Η τυχη ηταν με το μερος μας -εν μερει-οι ογκοι ηταν καλοηθεις αλλα προκαλεσαν ζημια οι ακτινοβολιες και η χημειοθεραπεια στην οποια επρεπε να υποβληθει!
Οι δυναμεις του δεν ειναι αρκετες για να οδηγαει πια (ουτε καν αυτοκινητο) η αντιληψη και τα αντανακλαστικα δεν λειτουργουν ως θαπρεπε και η απωλεια να εχει τη μηχανη του τον εχει στεναχωρησει απεραντα!
Ειναι ενας καλοκαρδος και εξαιρετικα αγαπητος απο τους γυρω του ανθρωπος,με συνεση στην οδηγηση,με ολα τα απαραιτητα για την ασφαλεια του-μας,με χιουμορ,καλοφαγας και ποτης οταν το επιτρεπουν οι συνθηκες!
Ειναι μελος σε κλαμπ μοτοσυκλετιστων οπου διοργανωνονταν εκδρομες στις οποιες πηγαινε η πηγαιναμε μαζι! Του λειπουν ολα αυτα τωρα τοσο πολυ!
Μου κεντρισε το ενδιαφερον το σαιτ, μπηκα, διαβασα τις συζητησεις σας και ειπα να σας πω λιγα πραγματα γι αυτον!
Σας ευχαριστω για την φιλοξενια!
Με εκτιμηση! Κατερινα

X_NR750
28/05/2007, 18:26
Καλως ηρθες

ευχομαι τα "πραγματα" να πανε καλυτερα για τον ανδρα σου

αυτην την αισθηση ελευθεριας ψαχνουμε και εμεις

:wave2:

island
28/05/2007, 18:30
welcome

90424

X_NR750
28/05/2007, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από island
welcome

:a012: :wave2:

stavrogin
28/05/2007, 18:46
Δε πρεπει να το βαλει κατω,αν θελει να συνεχισει να αντλει ευχαριστηση απο την ζωη,αλλιως κλαφτα.
Βαλτε λιγη χαρα στο σπιτι σας ,καλεστε ανθρωπους καντε τους το τραπεζι ,καντε βολτες ταξιδακια,αν ειναι δυνατον,καντε πραγματα που σας ευχαριστουν,δημιουργικα,αντληστε δυναμη με καθε τροπο ,να ησυχαζεται να μενεται μονοι μερικες φορες να μην αφηνεται τον εαυτο σας να γινεται βαρος ο ενας στον αλλον,παραπανω κατανοηση λιγοτερες εντασεις.

Αυτα ειναι τα δυσκολα που ολοι τα ξερουμε και δυσκολα τα κανουμε ,αλλα αυτα ειναι και τα καθημερινα που μας εμψυχωνουν.Τετοιες καταστασεις κακης σωματικης υγειας ειναι αιτιες η αποτελεσματα κακης πνευματικης υγειας.

Σε καμια περιπτωση δε θελω να φανω ξερολας.Και λυπαμαι εν μερη που αισθανωμαι την αναγκη να δωσω συμβουλες,καθολου δεν το θελω.Προσπαθηστε,... ...οπως ολοι,... ... για το καλητερο.

GIXXERAKIAS
28/05/2007, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Δε πρεπει να το βαλει κατω,αν θελει να συνεχισει να αντλει ευχαριστηση απο την ζωη,αλλιως κλαφτα.
Βαλτε λιγη χαρα στο σπιτι σας ,καλεστε ανθρωπους καντε τους το τραπεζι ,καντε βολτες ταξιδακια,αν ειναι δυνατον,καντε πραγματα που σας ευχαριστουν,δημιουργικα,αντληστε δυναμη με καθε τροπο ,να ησυχαζεται να μενεται μονοι μερικες φορες να μην αφηνεται τον εαυτο σας να γινεται βαρος ο ενας στον αλλον,παραπανω κατανοηση λιγοτερες εντασεις.

Αυτα ειναι τα δυσκολα που ολοι τα ξερουμε και δυσκολα τα κανουμε ,αλλα αυτα ειναι και τα καθημερινα που μας εμψυχωνουν.Τετοιες καταστασεις κακης σωματικης υγειας ειναι αιτιες η αποτελεσματα κακης πνευματικης υγειας.

Σε καμια περιπτωση δε θελω να φανω ξερολας.Και λυπαμαι εν μερη που αισθανωμαι την αναγκη να δωσω συμβουλες,καθολου δεν το θελω.Προσπαθηστε,... ...οπως ολοι,... ... για το καλητερο. +10000000:beer: :beer: :wave2:

FestoNero
28/05/2007, 21:42
Καλως ηρθες Τζιλντα!

Μια προταση σου εχω, δεν ξερω αν ειναι δυνατη, αλλα..
Γιατι δεν μαθαινεις να οδηγας εσυ τη μηχανη;;
:D
:beer:

kostisthegreek
28/05/2007, 22:00
Καλώς ήρθες Κατερίνα!

Μπόλικη δύναμη και υπομονή για να πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Runner Ducati
28/05/2007, 22:28
καλοσορισες...

BILLY FILTH
28/05/2007, 22:31
όλα καλά να είναι από δω και πέρα εύχομαι :a19:

Nikoskazer2000
29/05/2007, 01:19
Συνήθως τους καλούς ανθρώπους τους βρίσκουν τα μεγαλύτερα κακά. Και είναι λυπηρό...:(

...αλλα ξέρω και, απο προσωπική εμπειρία, οτι αν ο ενας εχει τον αλλο δεν μένει "μισός" ούτε "άδειος" ποτέ του. Πάντοτε, κάπως, τα καταφέρνει!

Να 'στε πάντα μαζί, αγαπημένοι κι' ευτυχισμένοι! :beer: :sun: :beer:

Καλως ήρθες Κατερίνα!

vangelis 64
29/05/2007, 01:25
Έχετε μόνο μία επιλογή:

Να κοιτάξετε μπροστά.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και ας γίνει το καλύτερο από αυτό που επιθυμείτε.

:wave2: :wave2:

jasondakar
29/05/2007, 01:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Καλως ηρθες Τζιλντα!

το ιδιο σκεφτομουν

καλος ηρθες και απο εμενα:wave2:

EVI
29/05/2007, 02:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Καλως ηρθες Τζιλντα!

+750

makis206
29/05/2007, 07:09
Έυχομαι να πάνε καλύτερα και για τους δυο σας τα πράγματα, μέχρι τότε θα συμφωνήσω σ'αυτό που πρότεινε ο FestoNero !:winka:

Καλώς ήρθες !!

:beer: :beer:

TROOPER
29/05/2007, 07:32
.....................................:sick: ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ.....

nakkip
29/05/2007, 07:33
Καλως ηρθες στη παρεα Τζιλντα.
Ευχομαι να γινουν ολα οπως και πρωτα...
Καλη δυναμη σε σενα και σε εκεινον,
Ολοι εχουμε περασει τη ζωη μας απο την "σκοτεινη" μερια του κυκλου της. Μας επιρρεασε θετικα ή αρνητικα......αλλα απλα μαθαμε να ζουμε με αυτη.
Η ζωη συνεχιζεται.......και θα συνεχιζεται, υπομονη κουραγιο και θαρρος
Η αισθηση της ελευθεριας ειναι μια φλογα βαθια κρυμμενη στο μυαλο ολων μας. Με αυτη τη φλογα σαν οδηγο, συνεχιζουμε να υπαρχουμε και να οδηγουμε αυτο που ολοι μας τοσο αγαπαμε.
Απλα προσπαθησε να μην του τη σβησει κανεις
Περαστικα και παλι και ευχομαι να πανε τα πραγματα απο το "καλυτερα" στο "τελεια".
Ειναι "τυχερος μεσα στην ατυχια του" που εχει εσενα.......και που εισαι ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ:a23: :a23: :a23:

:a19: :a19: :a19:

Ταξιδευτής
29/05/2007, 08:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
αν ο ενας εχει τον αλλο δεν μένει "μισός" ούτε "άδειος" ποτέ του.

+1000

Ετσι ακριβως! Κατερινα απο εχθες ψαχνω να βρω τι να γραψω... Μερικες φορες αυτα τα φορουμ φανταζουν πολυ "λιγα" ωστε να εκφρασεις σωστα αυτο που θες... :sick:

Η ζωη ποτε δεν τα φερνει ολα δεξια, και εκει που λες "ολα οκ, τωρα ησυχασα" δινει μια αναποδη και παρτα ολα κατω. Αλλα ετσι ειναι... Ειναι η μοιρα μας να αναγεννιομαστε απο τις σταχτες μας, και.... "παμε παλι!" :wave2:

Where there's a will, there's a way! ;)
Οταν δυο ανθρωποι ειναι μαζι, τοτε τιποτα δεν μπορει να τους φοβισει! Μαθε εσυ να οδηγας την κουκλα σας, και βγειτε παλι στον ανοιχτο δρομο... Τι καλυτερο....

Και γιατι οχι, να κανονισουμε μια ωραια εκδρομη και να ερθουμε και ολοι μας! Αξιζει κατι τετοιο για να κανουμε τον συζυγο σου να χαμογελασει παλι!

Η ζωη ειναι ωραια οταν την ζεις!

ΥΓ. Τωρα εξω εχει :sun: ... Με πιανς; :winka:

KaterinaX
29/05/2007, 08:25
Μη κοιτας τα καλυτερα, κοιτα τα χειροτερα για να αισθανθεις τυχερη.
Ευχομαι, ολα καλα απο δω και περα..
Καλως ηρθες!

kalesin
29/05/2007, 08:28
απο χθες κ εγω προσπαθω να βρω κατι να πω που να μην ειναι ουτε μελο, ουτε το συγραφικο αντιστοιχο ενος ακομα συγκαταβατικου χτυπηματος στην πλατη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
+1000

Ετσι ακριβως! Κατερινα απο εχθες ψαχνω να βρω τι να γραψω... Μερικες φορες αυτα τα φορουμ φανταζουν πολυ "λιγα" ωστε να εκφρασεις σωστα αυτο που θες... :sick:

Η ζωη ποτε δεν τα φερνει ολα δεξια, και εκει που λες "ολα οκ, τωρα ησυχασα" δινει μια αναποδη και παρτα ολα κατω. Αλλα ετσι ειναι... Ειναι η μοιρα μας να αναγεννιομαστε απο τις σταχτες μας, και.... "παμε παλι!" :wave2:

Where there's a will, there's a way! ;)
Οταν δυο ανθρωποι ειναι μαζι, τοτε τιποτα δεν μπορει να τους φοβισει! Μαθε εσυ να οδηγας την κουκλα σας, και βγειτε παλι στον ανοιχτο δρομο... Τι καλυτερο....

Και γιατι οχι, να κανονισουμε μια ωραια εκδρομη και να ερθουμε και ολοι μας! Αξιζει κατι τετοιο για να κανουμε τον συζυγο σου να χαμογελασει παλι!

ΥΓ. Τωρα εξω εχει :sun: ... Με πιανς; :winka:

αυτο ακριβως... παντα υπαρχει μια λυση, ακομα κ αν δεν δειχνει να ειναι η τελεια. Μπορει ομως να γινει

τζιλντα
30/05/2007, 16:05
Με συγκινησατε απεραντα!
Σας ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου! Οι προτασεις σας ειναι υπο σκεψη απο αυτη τη στιγμη και ισως γινουν και πραγματικοτητα!
Οι ευχες σας και η θετικη σας σκεψη να ειστε σιγουροι ολοι οτι πιανουν τοπο, κατι που τον ιδιο τον βοηθησε παρα πολυ κατα τη διαρκεια της αναρρωσης!
Διοτι ειχε την συμπαρασταση ολων των "αδελφων" τσοπεραδων απο το συλλογο του που δεν εφυγαν μερα απο διπλα μας! Ενδυκτικο ειναι το γεγονος οτι ενω δεν οδηγαει πια τη μηχανη, εξακολουθει να ειναι μελος του συλλογου! Δεν τεθηκε ποτε θεμα διαγραφης!
Ειναι πια πεποιθεση μου πως οι μηχανοβιοι ειναι τα καλυτερα παιδια! Το αποδειξατε κι εσεις με τις απαντησεις σας που δεν ηταν και λιγες!
Ευχαριστω για το καλοσορισμα και τα καλα σας λογια!:)

TATAR
30/05/2007, 19:27
Φίλος και συνάδελφος (γιατρός) φανατικός αυτοκινητάκιας, μετά απο χημειοθεραπείες και βαρεία αισθητική νευροπάθεια (δεν είχε αίσθηση στα πέλματα) ξεκίνησε με πείσμα και σιγά - σιγά. Τώρα πάει σφαίρα. Χρειάζεται πείσμα, μην το βάζετε κάτω!!! :nono:

sober
30/05/2007, 19:46
Καλως ηρ8ες!!!!!!!

Ειληκρινα δεν εχω κατι παραπανω να σου γραψω...με εχουν καλυψει ολοι οι αλλοι...

Πολλες ευχες για οτι καλυτερο κι απο μενα λοιπον..

:wave2: :wave2: :beer: :beer: :wave2: :wave2:

mourgakos
30/05/2007, 23:19
Nα ειστε μαζι και αγαπημενοι....αυτο θα δωσει την δυναμη να συνεχισετε....
καλως ορισατε...:wave2:

Tropeas
31/05/2007, 00:46
όλα καλά θα πάνε! :winka:

cityfly
31/05/2007, 09:09
καλώς ήρθες

και μην ανησυχείς με προσπάθεια, πείσμα και υπομονή όλα θα πάνε καλά

:wave2: :wave2:

lady-rider
31/05/2007, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Where there's a will, there's a way!

Οταν δυο ανθρωποι ειναι μαζι,τοτε τιποτα δεν μπορει να τους φοβισει!Μαθε εσυ να οδηγας
την κουκλα σας,και βγειτε παλι στον ανοιχτο δρομο... Τι καλυτερο....

+1000.

η ζωη ειναι οπως το ταξιδι με τη μηχανη.καλο ειναι να εισαι παντα ορθια
και να μην πεσεις ποτε.αν πεσεις ομως,πρεπει να βρεις το κουραγιο να σηκωθεις
και να χαμογελασεις,γιατι ξερεις οτι θα ακολουθησουν κι αλλα ταξιδια καλυτερα:smilea:

καλωσορισες λοιπον και ολα ας σου ερθουν οπως θελεις :wave2:

sotpag
31/05/2007, 18:00
δεν μπορώ να πω πολλά

αλλά όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που έμεινε ανάπηρος από τροχαίο με μηχανή

να ζει και να δουλεύει με αυτές ,

να μην πουλάει την μηχανή του γιατί πιστεύει πως θα την καβαλήσει πάλι

να σου λέει άντε και όταν γίνεις καλά και με ένα "ducati"

εεε η δύναμη της ψυχής είναι μεγάλη

θέλει μόνο κουράγιο για να αντέξεις,

melenia
31/05/2007, 18:19
κάποτε μικρή διάβασα ένα βιβλίο που είχε σαν υπότιτλο
"το παιχνίδι της χαράς..."
το μήνυμά του....???
να βρίσκεις πάντα και στις πιο άσχημες στιγμές
τη φωτεινή πλευρά κι αυτό που θα σε κάνει να χαμογελάς
ξανά και να κοιτάς μπροστά....
κι εσύ έχω την αίσθηση πως είσαι σε καλό δρόμο...
να'σαι καλά και δυνατή....

Υ.Γ. : καλως ήρθες στην παρέα μας...:wave2:

τζιλντα
31/05/2007, 22:43
Θελω να ευχηθω μεσα απ την καρδια μου στον sotpag να εχει κουραγιο, να μην το βαλει κατω γιατι η δυναμη της ψυχης ειναι απεριοριστη! Θα ερθει μια υπεροχη μερα που θα ανεβεις παλι στην μηχανη σου φιλε μου και θα τρεχεις μαζι της σαν τον ανεμο!
Το πεισμα του φιλου του TATAR ας μας γινει παραδειγμα! Ενα μεγαλο μπραβο του αξιζει και καλα του ταξιδια!
Οι συμβουλες σου stavrogin ειναι ευπροσδεκτες και καθολου υπερβολικες! Σε βεβαιωνω οτι κανουμε ολα αυτα για τα οποια μας προτρεπεις και ειναι αναζωογονητικα γαι τον αντρα μου!
Αλλωστε η φροντιδα μου δυο χρονια τωρα ειναι μονο αυτη! Να μην σκεφτεται την δυσκολη φαση που περασε και να εχει στο μυαλο του μονο το μελλον!
Αρκετα με τα δυσαρεστα ομως! Ειδα τις φωτο απο την εκδρομη σας στην Κορινθο και ζηλεψα!Πρεπει να περασατε υπεροχα! Να ειστε ολοι καλα και του χρονου να πατε και οι υπολοιποι που δεν τα καταφερατε φετος!
Ετοιμαζεται κι εδω στη Θεσσαλονικη κατι,αν καποιος ενδιαφερεται θα εχω συντομα περισσοτερες πληροφοριες!:smilea:

LINA
01/06/2007, 09:42
Αγαπητη μου εγω ενα θα πω...... την ΥΓΕΙΑ σας να χετε και ολα τα αλλα τα φτιαχνουμε μονοι μας !!!! και τροποι υπαρχουν και δυναμη !!! αλλα την υγεια δε μπορεις να την αφησεις στην τυχη της

περαστικα και να στε παντα καλα