View Full Version : Ατυχημα/εγκλημα Μεσογειων.....
mats8282
29/05/2007, 22:57
Κατα τις 7:20 το απογευμα ανεβαινοντας απο Γουδι για Αγ.Παρασκευη βρεθηκα μπροστα σε ενα τραγικο σκηνικο....
Μεσογειων,αφου περασα κατω απο Κατεχακη και λιγο πριν βγω στην ευθεια χαμος,πανικος,αυτοκινητα,μηχανες σταματημενα και στην αριστερη λωριδα ενα V-Strom αν ειδα καλα ξαπλωμενο με τον οδηγο διπλα να ακουμπαει με το κεφαλι το μεσαιο κρασπεδο......Του μιλαγανε αλλα δεν ξερω αν ακουγε(δεν ειδα κανενα κρανος)...Μακαρι να τον προλαβανε....
Και στο αντιθετο ρευμα μεσα στην μεση της καθοδου προς Αμπελοκηπους ενας παππους...Αυτος δεν την ειχε γλυτωσει σιγουρα,κανενας δεν ηταν απο πανω του....Απο οτι καταλαβα προσπαθησε να περασει τον δρομο καθετα και τον πετυχε η μηχανη η οποια τον εξφενδονισε στο αντιθετο ρευμα....
Τωρα που τα γραφω και εχει περασει η ωρα ηρεμησα καπως...αφου για ακομα μια φορα καταλαβα ποσο κινδυνευουμε στους δρομους μας....Ποσο τραγικο....Να σκοτωνονται αδικα..Για μια ανασα..Μια ματια αμα περναει κανενας..Τσαμπα τοσο αιμα...Καποιος τους περιμενε καπου....
Πολεμος...Απλα πολεμος.... :( :(
sergiosm
30/05/2007, 08:47
Έγλημα ;;
δεν θα το λέγα.
Μάλλον "αυτοκτονία" είναι σωστότερο, αφού (όπως φαίνεται) ο ένας διασχίζει λεωφόρο από εκεί που δεν πρέπει και ο άλλος δεν φορά κράνος ...
Μακάρι να την γλύτωσαν ...
Ακριβως ιδια φαση --> ΧΤ με γρια στο ιδιο σημειο (περναω για την δουλεια). Το περασμα ειναι τρελο. Αλλοι πανε στο Σωτηρια, αλλοι βγαινουν απο τα στενα κλπ κλπ. Τουλαχιστον να ειναι ζωντανοι οπως η γρια και ο "δικος μας" πριν κατι μηνες...
Το παληκάρι κατέβαινε κομμάτια με το κράνος στο αγκώνα, ο παππούς με σακούλα σουπερ μαρκετ πήγε να διασχίσει το δρόμο και το παιδί τον κάρφωσε. Η μηχανή συνέχισε να πηγαίνει για πολλά μέτρα, ο δρόμος γέμισε μακαρόνια από τα ψώνια του παππού. Ο φίλος είπε ότι το παιδί δεν τα κατάφερε.
Aν κρίνω από τις αποστάσεις που μέτραγε η τροχαία, η μοτοσυκλέτα πρέπει να έπεσε εκεί που αρχίζει η γέφυρα και μετά να συνέχισε για πολύ.
Επειδή υποτίθεται ότι είναι "κλειστός" δρόμος, και δεν περιμένεις να δεις πεζό κάτω από τη γέφυρα, είναι σημείο που ανοίγω κι εγώ. Μια φορά πήγα να πέσω πάνω σε μια κοπέλα που πέρναγε κάτω από τη γέφυρα απέναντι, αμέριμνη, χωρίς ποτέ να κοιτάξει. :uplate: Πέρασα στο χιλιοστό.
Κρίμα. :sad:
Ταξιδευτής
30/05/2007, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
Το παληκάρι κατέβαινε κομμάτια με το κράνος στο αγκώνα, ο παππούς με σακούλα σουπερ μαρκετ πήγε να διασχίσει το δρόμο και το παιδί τον κάρφωσε. Η μηχανή συνέχισε να πηγαίνει για πολλά μέτρα, ο δρόμος γέμισε μακαρόνια από τα ψώνια του παππού. Ο φίλος είπε ότι το παιδί δεν τα κατάφερε.
:( Κριμα. Χιλιες φορες κριμα για το παλικαρι και τον ηλικιωμενο, αλλα χιλιες φορες περισσοτερο κριμα για τα μυαλα ΠΟΥΡΕ που κουβαλουσαν και οι δυο... :mad:
Και μετα φταινε οι μηχανες, που ειναι σκοτωστρες, κλπ κλπ κλπ :mad:
Aggelos_SV
30/05/2007, 13:58
...εγώ τώρα τι να σχολιάσω... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=29714)
Αν ο τύπος με το strom δεν το φόραγε το κράνος ...κακό του κεφαλιού του:rolleyes:
OrEsTiS82
30/05/2007, 14:18
Και εγω τωρα τελευταια εχω παει να πετυχω μια κοπελα και εναν παππου αλλα να ειναι καλα η Brembo :)
aman17-2
30/05/2007, 15:36
παρόμοια εμπειρία με αμάξι πριν 2 χρόνια
Στην Λαγκαδά κεντρικότατο δρόμο Θεσ/νίκης
αριστερό ρεύμα με λίγα κμ (ευτχώς) κ από το εμπρός δεξιά αμάξι(10 μέτρα ή λιγότερο) πετάγεται ο παπούς να περπατάει κοιτώντας κάτω...
μετά από φρένο πανικού (Με Brake Assist) κ τιμόνι τέρμα αριστερά (πριν πιάσουμε πεζοδρόμιο κ πάρουμε άλλους σβάρνα)
αποτέλεσμα ο παπούς βρίσκει γόνατο στο δεξί φανάρι κ αγκώνα στο παρπρίζ
ελαφριά τραύματα κ σκισήματα (απόδειξη κ ότι δεν τρέχαμε)
τηλέφωνο αμέσως νοσοκομείο + αστυνομία
ο παπούς όταν σηκώθηκε ήθελε να φύγει κ τον κράτησα κάτω με το ζόρι μέχρι να τον μαζέψουν οι γιατροί κ να γράψουν οι μπάτσοι μετά τι έγινε να μην μου λέει μετά μαμακίες
το φανάρι ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΗΤΑΝ 50 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΟΠΙΣΘΕΝ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΣΑ
γιατί μετά 1 χρόνο έκανε μύνηση ότι τρέχαμε κ κάναμε κόντρες κ τα λοιπά
αλλά έκανε συμβιβασμό η ασφαλιστική αλλιώς θα το τραβούσα κ εγώ όσο δεν πήγαινε.....
αν δεν θες να ζήσεις άλλο μην πέρνεις κ άλλο κόσμο στο λαιμό σου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
mats8282
30/05/2007, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
:sad: :sad:
atom_smasher
01/06/2007, 11:25
τραγικο.μου ξυπναει καποιες μνημες.
(αν και παντα τον θυμαμαι οταν περναω, και εγω πλεον με το μηχανακι, απο την υπογεια στην καβαλας).