View Full Version : Συγκεντρωση στο ελληνικό..
http://www.elliniko.gr/article.php?id=683
Ψηθείτε..
nickmonstro
30/05/2007, 12:15
Κατι εχω ακουσει αλλα δεν εχω ασχοληθει με το θεμα!Αν οντως ειναι αληθινη η προσπαθεια που καταβαλει ο συγκεκριμενος δημαρχος αξιζει συγχαρητηρια και συμπαρασταση!Μακαρι να ηταν ολοι τους ετσι!
LsKostas
30/05/2007, 12:47
Σημερα ειναι ε???
Δεν φθανει που σερβιρουν "μπομπες" κ θησαυριζουν...
Δεν τους φθανει που θεωρουν τσιφλικι τους ενα απο τα ωραιοτερα μερη στην Αθηνα μας...
Δεν τους φθανει που εχουν δουλεια χειμωνα καλοκαιρι ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
...ανθρωποι λετσοι,πραγματικοι βλαχοι,γλαμουρια με suv,"θα σε κανονισω εγω ειμαι
ανθρωπος της νυκτας"...
(Καποτε τους εκαναν ντου μετα το rockwave...βραδυ επειδη πειραξαν κατι
τυποι(της σφαλιαρας)ενα παιδι...τωρα μαλλον δεν θα χρειαστει το σκοταδι...)
:nono: ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΚΟ ΑΛΗΤΕΣ
:smokin:
Εϊχα δει ένα πανό στο ελληνικό πριν μερικές μέρες με την απεργία πείνας του δημάρχου. Ωραίος.. Τώρα διάβασα και τη συζήτηση που έγινε στη βουλή για το θέμα (λινκ στο σάιτ). Να πάμε.
ktm640lc4
30/05/2007, 13:04
Aν δεν κανω λαθος αυτοι που εφυγαν απο το rockwave και εκαναν ντου τις εφαγαν απο τους μπραβους......αν δεν κανω λαθος.:smokin:
Οσο για το αλλο ναι, μπραβο στο δημαρχο. Πραγματικα επαθα πλακα τωρα που διαβασα οτι κανει απεργια πεινας. Ενας σωστος μεσα στα σκατα............ Φοβαμαι ομως μην τον πνιξουν.
Τεσπα μπραβο στην προσπαθεια του και των κατοικων. :look:
lampros_fazer
30/05/2007, 13:15
Η κίνηση αυτή γίνεται σε συνεργασία με το ΣΚΑΙ (το κανάλι)..
Το συγκεκριμένο κανάλι δείχνει να είναι ευαισθητοποιημένο σε θέματα περιβάλλοντος..
ktm640lc4
30/05/2007, 13:19
Τωρα μολις διαβασα το αρθρο για την συζητηση στην βουλη.
Εκει που νομιζεις οτι κατι αλλαζει εκει σε προσγειωνουν στην Ελληνικη πραγματικοτητα........
''μα δεν υπαρχουν νυχτερινα κεντρα'' ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ (Υφυπουργός Πολιτισμού).
Τι ειπε το ατομο;;;;;
Ρε φουστη μου πιαστηκα στην φακα. Νομιζα οτι........................κατι γινεται.
σκατα γινεται.....
Οπου μιλαει το χρημα, οι μαλακιες πανε περιπατο. See you laser.:sick:
LsKostas
30/05/2007, 13:22
:nono:
την επεσαν σ' εναν καθως εκοβε δρομο για να βγει πιο ευκολα στο σημειο που
περναγαν ταξι...ηταν πιτσιρικας...
το επομενο βραδυ... μεχρι και σημερα το θυμουνται οι μπραβοι...
(και να φωναζει το face control "Θα παρω την αστυνομια ρεεεεε...
καθως τον κλωτσανε!!! :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: ")
Ειναι οι ιδιοι που λιγες μερες πριν την επεσαν σε κατοικους του Ελληνικου
οταν πηγαν για "ειρηνικη διαμαρτυρια".
Σημερα ομως δεν εχει τετοια... :smokin:
ΥΓ. Ο Δημαρχος τα βαλε με ολους κ με ολα! ΜΠΡΑΒΟ :smilea:
Ταξιδευτής
30/05/2007, 13:22
+100
Μπραβο στους ανθρωπους εκει, και μακαρι να βγει κατι, αλλα φοβαμαι οτι τα "συμφεροντα" και η "κονομα" δεν θα αφησει να γινει τιποτα... :(
Παντως ειχα δει πριν καιρο στο ΣΚΑΙ ενα εκτενες θεμα για τις μπαζωμενες και κλειστες παραλιες της Αττικης και ειχα μεινει μλκς! Τα λαμογια μας εχουν πνιξει.... :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Η κίνηση αυτή γίνεται σε συνεργασία με το ΣΚΑΙ (το κανάλι)..
Το συγκεκριμένο κανάλι δείχνει να είναι ευαισθητοποιημένο σε θέματα περιβάλλοντος..
ΥΓ. Παντως το ιδιο εχω παρατηρησει και εγω για το ΣΚΑΙ... Ειλικρινα απορω πως γινεται να υπαρχει ενα τοσο ποιοτικο καναλι μεσα στα σκ@τ@ της τηλεβωθρασης...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Τωρα μολις διαβασα το αρθρο για την συζητηση στην βουλη.
Εκει που νομιζεις οτι κατι αλλαζει εκει σε προσγειωνουν στην Ελληνικη πραγματικοτητα........
Τι ειπε το ατομο;;;;;
Ρε φουστη μου πιαστηκα στην φακα. Νομιζα οτι........................κατι γινεται.
σκατα γινεται.....
Οπου μιλαει το χρημα, οι μαλακιες πανε περιπατο. See you laser.:sick:
Εσύ τι νόμιζες δλδ; Οτι είπαν στη βουλή "άντε πάμε να ρίξουμε τα κάγκελα" - "Μαζί σου δήμαρχε" και τέτοια;
ktm640lc4
30/05/2007, 13:51
Μα βρε VANDA δεν ειπα τιποτα τετοιο. Αν και κανονικα ετσι θα επρεπε να γινει απο την στιγμη που υπαρχουν νομοι. Στην Ελλαδα ομως δεν υπαρχουν, οπως για μια ακομα φορα βλεπουμε..
Αλλα να γυρναει και να λεει οτι ''δεν υπαρχουν νυχτερινα κεντρα''.......... ε αυτο ειναι ανεκδοτο.
Ειπαμε, πολιτικο κοστος και χρημα. Να κανουν οι πολιτες απεργια πεινας για κατι που ειναι συνταγματικο δικαιωμα και να βγαινει ο υφυπουργος πολιτισμου και να λεει οτι μπαρουφα θελει..... ε αυτο προσωπικα με εξοργιζει.
ε αυτο προσωπικα με εξοργιζει.
Το θέμα είναι αν μας εξοργίζει τόσο ώστε να περάσουμε μια βόλτα από εκεί να δούμε τι γίνεται ή αν θα αναθεματίσουμε για μια ακόμα φορά από την καρέκλα μας...
(και για μένα το λέω, δεν είναι προσωπικό)
ktm640lc4
30/05/2007, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
+100
Μπραβο στους ανθρωπους εκει, και μακαρι να βγει κατι, αλλα φοβαμαι οτι τα "συμφεροντα" και η "κονομα" δεν θα αφησει να γινει τιποτα... :(
Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα γινει τιποτα φιλε μου. Οπως τα λες.
........
Τι ειπε το ατομο;;;;;
Καλά το είπε.
"πολιτιστικά κέντρα" τα λένε τα σκυλάδικα (κοπιράιτ Ευ. Γιαννόπουλος):D
ktm640lc4
30/05/2007, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Το θέμα είναι αν μας εξοργίζει τόσο ώστε να περάσουμε μια βόλτα από εκεί να δούμε τι γίνεται ή αν θα αναθεματίσουμε για μια ακόμα φορά από την καρέκλα μας...
(και για μένα το λέω, δεν είναι προσωπικό)
Προσωπικα θα περασω κατα 99%. Οχι δεν ειναι προσωπικο. Δεν παρεξηγησα. Απλα οταν βλεπεις οτι και το κρατος ειναι μαζι σου και οτι θα κανει κινησεις λες, οκ θα παω γιατι εχω καποιον να με στηριξει.
Οταν βγαινει ο υφυπουργος πολιτισμου (σιγα τον πολιτισμο) και σου λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι για να κερδισει χρονο να βρουνε αλλο νταλκα τα καναλια και να ασχοληθουν με κατι αλλο ωστε να ξεχαστει (γιατι αυτο κανει τωρα) ε τοτε λες αστο μωρε που να τραβιεμαι.
Αλλα η φαση ειναι οτι τα εχω παρει κρανα με το θεμα το οποιο δεν γνωριζα οτι γινεται τετοια μανουρα (γιατι αραγε;;;) και θα παω.
Και παλι γραφω. Ναι το χρημα ειναι πολυ και ευκολο για να το αφησεις αλλα οχι να μας γαμ....ας κιολας ρε κυρ' κρατος.....ουστ.
Α και μολις εμαθα οτι το island ειναι λεει στα χαρτια camping!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιαυτο εχει κλεισει την παραλια.:hypnotize :uplate: :look: :hypnotize
FestoNero
30/05/2007, 14:58
Α και μολις εμαθα οτι το island ειναι λεει στα χαρτια camping!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιαυτο εχει κλεισει την παραλια.:hypnotize :uplate: :look: :hypnotize
:eek:
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Λεω να σκασω με το αντισκηνο το σαββατο..
:lol: :rotflmao: :rotflmao:
Ποσο να πηγαινει τη βραδια;;
:rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
:eek:
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Λεω να σκασω με το αντισκηνο το σαββατο..
:lol: :rotflmao: :rotflmao:
Ποσο να πηγαινει τη βραδια;;
:rotflmao: :lol:
:rotflmao:
Πλάκα-πλάκα καλή φάση! :lol:
Περάσαμε, λοιπόν, κι εμείς μια βόλτα (πσσσσσς... με φόντο το cayenne :rolleyes: )
90758
Είχε αρκετό κόσμο...
90759
και μπόλικες μπουλντόζες...
90760
Τα παλιά κάγκελα πέσανε με παραδοσιακές μεθόδους...
90761
Και τα πιο καινούρια με πιο σύγχρονες.
90762
project.breeze
30/05/2007, 20:37
Πάντα το είχα απορία...Από πού και ως πού μπορεί κάποιος να χρεώνει τον κόσμο για να τον αφήνει να κάνει μπάνιο στην παραλία.Η θάλασσα ανήκει σε όλους μας ρε π@υστη μου...
σκεψου και ποσο απλο ειναι απλα να μην πηγαινουμε για μπανιο εκει που μας χρεωνουν...
να διεκδικουμε...να θελουμε...και πολλα αλλα.
να μαστε καλα ν αγωνιζομαστε ο καθενας με τον τροπο του :beer: :beer:
:wave2:
Ταξιδευτής
31/05/2007, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Πάντα το είχα απορία...Από πού και ως πού μπορεί κάποιος να χρεώνει τον κόσμο για να τον αφήνει να κάνει μπάνιο στην παραλία.Η θάλασσα ανήκει σε όλους μας ρε π@υστη μου...
Ελα ντε! Και εγω την ιδια απορια ειχα παντα... Πες τα ομως σε αυτους που διατηρουν τις "ιδιωτικες" και "δημοτικες πλαζ":yuck: καθως και σε ολα αυτα τα προβατα που πανε και πληρωνουν για να κανουν ενα μπανιο στη θαλασσα! Χωρα φυτων ειμαστε! :mad: