Σύνδεση

View Full Version : Πότε αναβει η λαμπα του λαδιου???

paixtns
31/05/2007, 07:40
Γεια σας παιδες,
μια ερωτηση εχω κ χρειαζομαι τα φωτα σας. Εχω μια 1200GS κ μου ετυχε ενα προβλημα που θα αναλυσω μια αλλη φορα διοτι αξιζει το κοπο να μαθετε κ σεις τι μας κανει η αντιπροσωπεια της μπεμπας εδω κατω στη Κυπρο.
το λοιπον η ερωτηση: ετυχε ποτε κανενος να αναψει η λαμπα του λαδιου? αναβει καθολου αν πεσει πολυ χαμηλα η σταθμη του λαδιου? ποτε αναβει τελος παντων? εγω παντως που ρωτησα δεξια κ αριστερα απο μηχανικους κ μη, εμαθα οτι η μοτορα δουλευει (μεχρι ενος σημειου) με 1 εως 1.5 λιτρα λαδι κ οτι η λαμπα του λαδιου θα αναψει καπου εκει σε εκεινο το σημειο.
Περιμενω τα φωτα σας...

lord_dimos76
31/05/2007, 22:00
ONTΩΣ Η ΛΑΜΠΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ,ΚΑΘ'ΟΣΟΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΙΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΘΜΗ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ...)

ΚΥΠΡΟ Ε?ΤΟΝ ''VRAKA'' TON ΞΕΡΕΙΣ???:confused: :wacko:

paixtns
31/05/2007, 22:33
οχι φιλε δεν το ξερω αυτον τον βρακα, ποιος ειναι αυτος???

jpk chios
31/05/2007, 23:45
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ TRANS650 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΤΟ GS1200.ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΑΥΤΑΙΟ?ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΧΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ...:confused:
ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ?ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ TRANS?:confused:

lord_dimos76
01/06/2007, 00:17
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΜΕ?

xios90081
04/06/2007, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ TRANS650 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΤΟ GS1200.ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΑΥΤΑΙΟ?ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΧΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ...:confused:
ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ?ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ TRANS?:confused:

ΕΛΑ ΣΤΗΝ MOBILITI ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ( ΓΙΟΥΚΑΜΟΥ):beer: :alien:Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave2:

lord_dimos76
04/06/2007, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από paixtns
οχι φιλε δεν το ξερω αυτον τον βρακα, ποιος ειναι αυτος???

ΚΥΠΡΙΟΣ BMWΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!:beer:

http://www.youtube.com/watch?v=9AcR0C9jxYA

jasondakar
04/06/2007, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
ONTΩΣ Η ΛΑΜΠΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ,ΚΑΘ'ΟΣΟΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΙΕΣΗ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΘΜΗ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ...)

ΚΥΠΡΟ Ε?ΤΟΝ ''VRAKA'' TON ΞΕΡΕΙΣ???:confused: :wacko:

αυτο ειναι lord