Σύνδεση

View Full Version : Έφυγε το υποσιάγωνο στο Χ-Spirit !

makis206
31/05/2007, 10:05
To αναφέρω για να το έχετε υπόψη σας οι κάτοχοι του Shoei X-Spirit, δεν ξέρω αν το έβαλα στη σωστή κατηγορία..

Χτες καθ'οδόν μου έφυγε το υποσιάγωνο απ'το κράνος, το είχα τοποθετημένο όταν ξεκίνησα κι όταν το έβγαλα απ'το κεφάλι μου είχε εξαφανιστεί.

Αρκετές φορές όταν έβγαζα το κράνος είχε ξεκουμπώσει απ'τις θέσεις που συγκρατείται και το ξανατοποθετούσα σωστά, το ότι θα μπορούσε να χαθεί στο δρόμο όμως δεν το περίμενα ποτέ !
Φορώντας το μπουφάν δεν το κατάλαβα καν αφού υποτίθεται ότι έπεσε πρώτα πάνω μου και μετά στην άσφαλτο..

Κι άντε τώρα να το βρεις εδώ στα Χανιά.. απ'ότι είδα στο site του Τζωτζόπουλου κοστίζει 20 ευρώ, θα το παραγγείλω σε ένα κατάστημα εδώ και βλέπουμε..

Προσέξτε το δικό σας, πεταμένο εικοσάευρω θά'ναι αν το χάσετε !

(ένα ντεπόζιτο βενζίνη και 270 χιλιόμετρα βόλτας κοστίζει γαμώτη του):lol:

:beer:

latris mixanis
31/05/2007, 11:56
Μήπως είχε χαλάσει με αποτέλσμα να ξεκουμπώνει με το παραμικρό?? Το πιο πιθανό είναι την τελευταία φορά να μην το είχες κουμπώσει καλά και με την ταχύτητα να έφυγε?:sick:
Όταν το αλλάξεις τσέκαρε αν φεύγει πάλι τόσο εύκολα..

makis206
31/05/2007, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν δεν το βρεις, πες να στο στείλουμε από δω :)

Κανονίστηκε Έλενα απλώς η κουβέντα μεταφέρθηκε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40680) για να μείνει καθαρό το θρεντ, ευχαριστώ για την προθυμία όλων σας πάντως.:)

Όπως και νά'χει φαίνεται περίεργο να φαγώθηκαν τα πλαστικά "αυτάκια" που το συγκρατούσαν σταθερό πάνω στο κράνος αφού το είχα μόνιμα εκεί και δεν είχε περάσει από πολλά βάλε-βγάλε.

Πιθανόν να είχαν ξεκουμπώσει οι άκρες του όταν έβαζα το κράνος και να μην τις πήρα πρέφα, καλό θα είναι πάντως να το έχουν υπόψη τους οι κάτοχοι του X-Spirit για ν'αποφύγουν παρόμοια κατάσταση.:winka:

latris mixanis
31/05/2007, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κανονίστηκε Έλενα απλώς η κουβέντα μεταφέρθηκε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40680) για να μείνει καθαρό το θρεντ, ευχαριστώ για την προθυμία όλων σας πάντως.:)

Όπως και νά'χει φαίνεται περίεργο να φαγώθηκαν τα πλαστικά "αυτάκια" που το συγκρατούσαν σταθερό πάνω στο κράνος αφού το είχα μόνιμα εκεί και δεν είχε περάσει από πολλά βάλε-βγάλε.

Πιθανόν να είχαν ξεκουμπώσει οι άκρες του όταν έβαζα το κράνος και να μην τις πήρα πρέφα, καλό θα είναι πάντως να το έχουν υπόψη τους οι κάτοχοι του X-Spirit για ν'αποφύγουν παρόμοια κατάσταση.:winka:

Σκέφτηκες να στείλεις κάποιο e-mail στη shoei??

makis206
31/05/2007, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Σκέφτηκες να στείλεις κάποιο e-mail στη shoei??

Δεν μου πέρασε απ'το μυαλό αλλά δεν το βρίσκω και τόσο σημαντικό ώστε να κάτσω να γράψω ένα ολόκληρο κείμενο στ'αγγλικά για να αναφέρω κάτι που στην ουσία μπορεί να συνέβει μόνο σε μένα και απ'την άλλη δεν έβαλε σε κίνδυνο την ασφάλειά μου.

Αν είχα το περιστατικό σαν κάτι που θα έπρεπε η Shoei να διορθώσει άμεσα θα το είχα ήδη στείλει.

arxaios
31/05/2007, 18:37
Ρε συ, makis9,84 το να φύγει υποσιάγωνο είναι μέγιστο ελάττωμα και όχι κάτι για να αναφέρεται έτσι απλά.......... :nono: :nono: Εκτός εάν εννοούμε διαφορετικά πράγματα με την λέξη αυτή !!!!!!! Για πόσταρε καμμιά φωτό πλήζ !!!!!!!

SPORAKIAS
31/05/2007, 19:22
πρεπει να εννοει το διχτακι που μπαινει απο κατω για να εμποδιζει να μπαινει ο αερας μεσα στο κρανος...

makis206
31/05/2007, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
πρεπει να εννοει το διχτακι που μπαινει απο κατω για να εμποδιζει να μπαινει ο αερας μεσα στο κρανος...

Ακριβώς !

:winka:

90907

SPORAKIAS
01/06/2007, 14:03
μακις636 συμβαινουν αυτα ...πταισμα....

και εγω το εχω αλλαξει στο x-spirit 1 φορα...

μπες-βγες στο κεφαλι οσο να'ναι ψιλοξεχειλωνει και χαλανε τα αυτακια που κουμπωνει...

ασε που ετσι αποδεικνυουμε οτι το φοραμε το κρανακι μας....:winka:

makis206
01/06/2007, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ασε που ετσι αποδεικνυουμε οτι το φοραμε το κρανακι μας....:winka:

Ά 'γεια σου !

Να ακυρώσω την παραγγελία άμα είναι !:lol:

Το ξέρω βρε, μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες.:winka: