PDA

View Full Version : Bye Bye GSR....

gerodim
01/06/2007, 12:35
Τι περιμένετε να ακούσετε; Ναι, μου την έκλεψαν. Έξω από το σπίτι μου χτές από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 730 το πρωί... Αυτά

sapila racing
01/06/2007, 12:37
Σου ευχομαι καλή τύχη, μακάρι να την βρείς! :(

Cpt. Haddock
:sick: :sick: :sick: :mad:

Nostra
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Τι περιμένετε να ακούσετε; Ναι, μου την έκλεψαν. Έξω από το σπίτι μου χτές από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 730 το πρωί... Αυτά

ωραία φέτα.... :( :( :mad: :mad: :sad: :sad:

johnpan
01/06/2007, 12:44
οχι ρε γαμωτ...:confused: :confused: :confused:

Alx 84
01/06/2007, 12:52
όχι ρε τους κερατάδες...:sad: :sad: :sad:

packo
01/06/2007, 12:56
pos tin glitose to ducati na les.....

gerodim
01/06/2007, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
pos tin glitose to ducati na les.....

Ποιός θα την πάρει ρε τη μπούρδα σου?
:p

Στείλε το δίπλωμά σου ρε να την ασφαλίσω για κλοπή γιατί αλλιώς δεν την κυκλοφορώ.

packo
01/06/2007, 13:08
ok...tha sto steilo me photo klp apopse meta to grafeio...

oso gia to mpourda...tora pou tha to kikloforiseis ligo parapano...tha deis ti oraia pou einai na exeis kales anartiseis kai sosto plaisio :-)...

Λεωνίδας
01/06/2007, 13:10
όχι ρε φίλε :mad:
:a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37:

makis206
01/06/2007, 13:13
Κρίμα ρε Δημήτρη..:(

Σκατά :yuck:

SPORAKIAS
01/06/2007, 13:26
:( :mad: :( ....μαλακια ρε πουστη μου

HolyDiver
01/06/2007, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Σκατά :yuck:
Στον τάφο τους:a016: :a023: :a023:

vangelis 64
01/06/2007, 13:31
Άει στο διάολο πια!!!!:a016: :a016: :a016:

:a011: :sad:

Giorgos19
01/06/2007, 13:40

Οχι ρε φιλε....σκατα στον ταφο τους ρεεεεεεε (clopyright:Trooper (νομιζω) :lol: )
Τι να πω...Απο ο,τι καταλαβα πρεπει να την ειχες ασφαλισμενη και για κλοπη???:confused:
Δεν γραφεις και καμια περιοχη να εχουμε και μεις τα ματια μας ανοιχτα?

Μακαρι να την βρεις μαν...Καλο κουραγιο

:wave2:

danaos75
01/06/2007, 13:50
Τι εγινε ρεεεεεε????

γιατι σήμερα διαβαζω συνέχεια για κλοπες :(

gerodim
01/06/2007, 14:08
Τι να πω ρε παιδιά. Ασφαλισμένη την είχα. Τώρα παρακαλάω τουλάχιστον να μην την βρουν διαλυμένη...

saratoga
01/06/2007, 14:13
Εγω θα πω παλι την "ηλιθια" απορια μου,με το "φτωχο" μυαλο μου...! :a011:
Βλεπω πολλες μηχανες (τελευταια μοντελα) αραχτες κατω απο το σπιτι του ιδιοκτητη τους,κολητα στο τοιχο (αυτο μ'αρεση...!!!),με (πιθανον) καποιο συναγερμο και
ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΚΕΤΟ ...!!!!! :a12:
...
Δεν εχω κατση ποτε να συζητησω γιατι ΔΕ ΦΟΡΑΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΡΑΝΟΣ
εγω ο μα....ας φοραω... :a31:
Δεν εχω κατση ποτε να συζητησω γιατι ΔΕ ΚΛΕΙΔΩΝΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ
εγω ο μα....ας τη κλειδωνο... :a31:
Δεν εχω κατση ποτε να συζητησω γιατι Ο ΑΛΛΟΣ ΟΔΗΓΑΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ
εγω ο μα....ας (δυστυχως) δεν οδηγαω... :a31:
...
ευχομε φιλε μου να βρης τη μηχανη σου,οπως και ολοι οι παθοντες απο κλοπη (μοτο/τα και αυτο/το)
γιατι κλεφτες...,παντα υπηρχαν,και θα υπαρχουν σε πολλους τομεις (φαντασια ν'αχης...!)

αυτα... :a17:

p.s - αν εινε πολοι σαν εμενα που σκεφτοντε τα ιδια...!,τοτε λεω να φτιαξουμε ενα μα...κοforum να λεμε τεις αποψεις μας ελευθερα

grigris
01/06/2007, 14:44
Ελα ρε φίλε....γαμω γαμώ δηλαδή! Την είχες κλειδωμένη, σε πυλωτή,συναγερμό κάτι? Τούλάχιστον είχες κάνει την ασφάλεια κλοπής...κάτι είναι κι αυτό!
Αν τον βρεις (λεμε τώρα) τον πούστ%$** χτήπα τον κάπως έτσι :a26: ή κάπως ετσι :a016: ή ακόμα καλύτερα...:a015:

lampros_fazer
01/06/2007, 14:45
:a023: :mad:

Ευτυχώς που την είχες και ασφαλισμένη..

TROOPER
01/06/2007, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Οχι ρε φιλε....σκατα στον ταφο τους ρεεεεεεε (clopyright:Trooper (νομιζω) :lol: )
Τι να πω...Απο ο,τι καταλαβα πρεπει να την ειχες ασφαλισμενη και για κλοπη???:confused:
Δεν γραφεις και καμια περιοχη να εχουμε και μεις τα ματια μας ανοιχτα?

Μακαρι να την βρεις μαν...Καλο κουραγιο

+1

εχω το copyright βλεπετε !!!!!!

gerodim
01/06/2007, 16:20
Νέα Σμύρνη, κάτω από το σπίτι μου. Πυλωτή. Λουκέτο δισκόφρενου oxford.
Χωρίς συναγερμό. :look:

Όπως ξαναείπα μακάρι να μη βρεθεί μισή. Ή να βρεθεί ολόκληρη, η καθόλου....
:a41:

VANDA
01/06/2007, 17:42
Νέα Σμύρνη, κάτω από το σπίτι μου. Πυλωτή. Λουκέτο δισκόφρενου oxford.
Χωρίς συναγερμό. :look:

Fuck... :mad: :(

mourgakos
02/06/2007, 12:22
τουλαχιστον σωστα προνοησες...
πιστευω δεν θα βρουν τιποτα....
το θεμα ειναι ποσους μηνες πρεπει να περιμενεις τωρα...

α ,για να ειμαι στο κλιμα...

σκατα να φανε τα %&^*^$%^$&%^*

project.breeze
02/06/2007, 12:54
Eύχομαι το πουτ@νόσπερμα που στην έκλεψε να γυρίσει σπίτι του και να βρει κηδεία...Έτσι,τόσο απλά...

AFTER
02/06/2007, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Eύχομαι το πουτ@νόσπερμα που στην έκλεψε να γυρίσει σπίτι του και να βρει κηδεία...Έτσι,τόσο απλά...

Οχι τοσο απλα

Καρκινο πρωτα ωστε να ταλαιπωρηθει :mad:

Akefalos
02/06/2007, 22:50
Πολύ σκληροί είσαστε ρε μάγκες και ρίχνετε έτσι κατάρες...

Προφανώς δεν έχετε κανένα συγγενή με καρκίνο ή να πέθανε κάποιος γνωστός σας και μιλάτε έτσι...

Άκου σκατά στον τάφο τους και να βρούνε κηδεία σπίτι τους...

Δηλαδή ρε σκατόμαγκες αν κλέψει ας πούμε ο αδερφός σας κάτι θα σας άρεσε να πεθάνει η μάνα σας ή ο πατέρας σας?

Άει σιχτίρ πια...δεν έχετε ιερό και όσιο...τα έχετε ισοπεδώσει όλα...

Εξισώνετε το κλέψιμο( όσο οδυνηρό και κατακριτέο κι αν είναι) με ευχές να πεθάνει κάποιος...

Υπάνθρωποι...:yuck: :yuck:

project.breeze
03/06/2007, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos

Προφανώς δεν έχετε κανένα συγγενή με καρκίνο ή να πέθανε κάποιος γνωστός σας και μιλάτε έτσι...

Δηλαδή ρε σκατόμαγκες αν κλέψει ας πούμε ο αδερφός σας κάτι θα σας άρεσε να πεθάνει η μάνα σας ή ο πατέρας σας?

Εξισώνετε το κλέψιμο( όσο οδυνηρό και κατακριτέο κι αν είναι) με ευχές να πεθάνει κάποιος...

Και συγγενείς με καρκίνο έχουμε και είχαμε και φίλους έχουμε χάσει και συγγενείς έχουμε χάσει.Αν κλέψει ο αδερφός μου συγκεκριμένα θα τον βαρέσω όχι σαν να είναι αδερφός μου αλλά σαν να είναι ένας οποιοσδήποτε κλέφτης.Αν εσένα σου κλέψουν την μηχανή να δούμε πόσο "υπάνθρωπος" μπορείς να γίνεις.Κάποιος που δεν σέβεται την περιουσία και τον κόπο του αλλουνού,κάποιος που μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα καταστρέφει τους κόπους μηνών και ίσως και χρόνων δεν αξίζει κανέναν σεβασμό.Ούτε αυτός αλλά ούτε και το σπίτι που τον ανέθρεψε και τον μεγάλωσε.Εσύ αν πιάσεις κάποιον να σου κλέβει το μηχανάκι άνοιξε κουβέντα μαζί του και εξέθεσε του τις απόψεις σου περί παραβίασης της ιδιοκτησίας,περί κλοπής κτλ.Εγώ απλά θα τον τσακίσω στο ξύλο.Μάλλον επειδή είμαι υπάνθρωπος...

gerodim
03/06/2007, 13:09
Ρε συ, προφανώς και ξέρεις με τι κόπο αποκτάς κάτι όπως είναι μία μηχανή. Ξέρεις πόσες μέρες πρέπει να γίνει ο κwλος σου έτσι ---->"0" για να πάρεις μία και να την ξεχρεώσεις. Ούτε είχα ένα μπαμπά από πίσω να μου τα χώσει και να μου την πάρει ούτε μου τη χάρισε κανείς. Κάθομαι σαν το μ@λάκα να πούμε και δουλεύω κάτι μήνες για να έρθει ένας πούστης και να μου πάρει, όχι τη μηχανή, αλλά τους κόπους μου τόσο καιρό για να αποκτήσω κάτι που ήθελα. Και ναι, μπορώ να δεχτώ κάποιος να βγει εκτός εαυτού και να πει χοντρά πράγματα για κάτι τέτοιο. Εγώ δεν πρόκειται να μπω σε μία τέτοια κουβέντα. Είχα προνοήσει για αυτό το ενδεχόμενο όσο καλύτερα μπορούσα και τώρα απλά περιμένω να περάσει ένα τρίμηνο. Τουλάχιστον χαίρομαι που την Παρασκευή πληρώθηκα και Πέμπτη βράδυ που την πήρανε ήτανε και τελείως άδεια απο βενζίνη (για να μη μιλήσουμε για τα λάστιχα που σκόπευα να αλλάξω ή για το σερβις που είχα κλείσει για την Τετάρτη).

AFTER
03/06/2007, 13:25

Οι μισοι μου συγγενεις εχουν πεθανει απο καρκινο
Μαλλον δεν εχεις κουραστει πολυ για να αποκτησεις κατι, για αυτο μπορει να μην σε νοιαζει
Οχι απλα να πεθανει, ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ :mad:

Akefalos
03/06/2007, 16:06
Σιγά ρε δουλευταράδες όλοι.Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα...
Οχι λοιπόν ρε παληκάρια,Δε δικαιολογούνται κάποια πράγματα ότι και να σου κάνει ο άλλος.

Δηλαδή σε μια άλλη περίπτωση θα πάρετε και τη δικαιοσύνη στα χέρια σας,θα αποφασίζετε εσείς αν θα πεθάνει κάποιος ή θα ζήσει και πάει λέγοντας.Το μόνο που δείχνετε είναι το χαμηλό σας επίπεδο.Αλλά τι σας λέω τώρα,προφανώς είσαστε απο αυτούς που έχουν τις χριστοπαναγίες έτοιμες σε κάθε περίπτωση και δεν έχουν ιερό και όσιο.

Και όχι,το οτι διαφωνώ μαζί σας και δεν εύχομαι να βρει κηδεία στο σπίτι του,ή να πάθει κάποιος καρκίνο δε σημαίνει οτι δεν έχω κουραστει για να πάρω κάτι.Κάνω ταυτόχρονα δύο δουλειές και αυτή τη στιγμή κυκλοφορώ με σπασμένα πλαστικά απο τη μια μεριά γιατί δεν έχω λεφτά να τα φτιάξω.

Και με έχουν κλέψει και έχω θυμώσει και το΄δέχομαι ακόμα και να πλακωθείς στο ξύλο αμα πιάσεις τον άλλο,αλλά ούτε θα τον σκοτώσεις ούτε θα λες τόσο βαριές κουβέντες.Όλα έχουν κάποια όρια.Άνθρωποι είμαστε ρε γαμώτο.Δε σέβεστε τίποτα?Ακόμα και σε πολέμους τους νεκρούς τους σέβονταν.Εκτός απο κάτι απολίτιστους βάρβαρους που τους έκοβαν τα κεφάλια ή τους πέταγαν στα σκυλιά τα πτώματα αντί να τα κηδέψουν.

Καθίστε και σκεφτείτε ποσο βαριά κουβέντα είναι το ''σκατά στον τάφο του'' ή ''να πάθει καρκίνο''.Ειδικά εσείς που λέτε οτι πέθαναν και συγγενείς σας απο τέτοια ασθένεια θα έπρεπε να έχετε μια μεγαλύτερη ευαισθησία...

AFTER
03/06/2007, 18:42
Οχι λοιπόν ρε παληκάρια,Δε δικαιολογούνται κάποια πράγματα ότι και να σου κάνει ο άλλος.

Δηλαδή σε μια άλλη περίπτωση θα πάρετε και τη δικαιοσύνη στα χέρια σας,θα αποφασίζετε εσείς αν θα πεθάνει κάποιος ή θα ζήσει και πάει λέγοντας.Το μόνο που δείχνετε είναι το χαμηλό σας επίπεδο.Αλλά τι σας λέω τώρα,προφανώς είσαστε απο αυτούς που έχουν τις χριστοπαναγίες έτοιμες σε κάθε περίπτωση και δεν έχουν ιερό και όσιο.

Και όχι,το οτι διαφωνώ μαζί σας και δεν εύχομαι να βρει κηδεία στο σπίτι του,ή να πάθει κάποιος καρκίνο δε σημαίνει οτι δεν έχω κουραστει για να πάρω κάτι.Κάνω ταυτόχρονα δύο δουλειές και αυτή τη στιγμή κυκλοφορώ με σπασμένα πλαστικά απο τη μια μεριά γιατί δεν έχω λεφτά να τα φτιάξω.

Και με έχουν κλέψει και έχω θυμώσει και το΄δέχομαι ακόμα και να πλακωθείς στο ξύλο αμα πιάσεις τον άλλο,αλλά ούτε θα τον σκοτώσεις ούτε θα λες τόσο βαριές κουβέντες.Όλα έχουν κάποια όρια.Άνθρωποι είμαστε ρε γαμώτο.Δε σέβεστε τίποτα?Ακόμα και σε πολέμους τους νεκρούς τους σέβονταν.Εκτός απο κάτι απολίτιστους βάρβαρους που τους έκοβαν τα κεφάλια ή τους πέταγαν στα σκυλιά τα πτώματα αντί να τα κηδέψουν.

Καθίστε και σκεφτείτε ποσο βαριά κουβέντα είναι το ''σκατά στον τάφο του'' ή ''να πάθει καρκίνο''.Ειδικά εσείς που λέτε οτι πέθαναν και συγγενείς σας απο τέτοια ασθένεια θα έπρεπε να έχετε μια μεγαλύτερη ευαισθησία...

Επιμενω
Να ψοφησουν ολοι

Ολοι αντιμετωπιζουμε οικονομικα προβληματα, δεν τρεξαμε ομως να γινουμε κλεφτες ουτε εμποροι ναρκωτικων

Μερικοι εχουν βρει την ''ευκολη λυση'', και δεν θα περασει ετσι

Σιγουρα δεν θα εκοβα κεφαλια σε πολεμο
Θα τα εκοβα ομως σε αυτους, που κανανε το ιδιο

Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του
Τα περι ''συστηματος'' τα ακουω βερεσε

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, αλλα οταν το παιδι σου πεσει θυμα βιαστη, να σε δω μετα εσενα ποσο πολιτισμενος θα εισαι

Akefalos
03/06/2007, 19:55
Δεν ξέρω πόσο πολιτισμένος θα είμαι αλλά σίγουρα δε θα τον σκοτώσω ούτε θα εύχομαι να πεθάνουν τα παιδιά του ή κάτι παρόμοιο.Απ'όσο θυμάμαι είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και ζούμε σε κοινωνίες που βασίζονται σε νόμους.Το οτι κάποιος είναι ανώμαλος,ψεύτης,κλέφτης ή δολοφόνος σε καμία περίπτωση δε θα με κάνει να γίνω ίδιος με αυτόν.
Τέλος πάντων,είναι προφανές οτι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ μας.

Εσύ αν σου τύχει κάτι(χτύπα ξύλο και μακριά απο μας) θα πάρεις το νόμο στα χέρια σου,και πιθανόν να κάνεις κάτι που αργότερα θα μετανιώνεις για ολόκληρη τη ζωή σου(προφανώςδεν είσαι εγκληματίας οπότε αν σκοτώσεις κάποιον εν βρασμώ ψυχής ή για εκδίκηση μετά απο καιρό θα το μετανιώσεις,αφού είσαι καλός άνθρωπος),πρόσθεσε και ποινικές συνέπειες που μπορεί να έχεις,και πίστεψέ με αν είναι κάτι ανεπανόρθωτο όπως είπες(βιασμός ή θάνατος κάποιου) ο πόνος και η θλίψη δε θα φύγουν ποτέ.

Εγώ πάλι θα έχω μόνο τον πόνο και τη θλίψη για το δικό μου άνθρωπο που έπαθε κακό.Ούτε ενοχές,ούτε μπλεξίματα.Το αν θα τιμωρηθει δεν είναι δική μου αρμοδιότητα.
Και ας μην παρασυρόμαστε απο αμερικάνικες ταινίες που κλέβουν το σπίτι του ήρωα ή σκοτώνουν την οικογένειά του και αυτός βουτάει ένα όπλο,τους καθαρίζει όλους,δεν τραυματίζεται καν και η αστυνομία του δίνει και παράσημο για τους 50 φόνους που έκανε.
Στην αληθινή ζωή ή θα σε φάει αυτός,ή κάποιος συνεργός του, ή ακόμα και να τα καταφέρεις θα σε μπαγλαρώσει η αστυνομία αν δεν αποδείξεις οτι ήσουν σε νόμιμη αυτοάμυνα...

Πρόσφατα μάλιστα διάβασα σε ποστ εδώ μέσα για κάτι παιδιά που πλακώθηκαν με 2 αλλοδαπούς πάνω σε παπάκι.Σίγουρα πριν τον καυγά ήταν σίγουροι οτι θα τους λιάνιζαν.Όταν οι αλλοδαποί όμως έβγαλαν τις σιδερογροθιές δεν κατάλαβαν απο που τους ήρθαν.Και τους απείλησαν κι απο πάνω οτι θα επιστρέψουν και με παρέα...

AFTER
03/06/2007, 20:11
Δεν ξέρω πόσο πολιτισμένος θα είμαι αλλά σίγουρα δε θα τον σκοτώσω ούτε θα εύχομαι να πεθάνουν τα παιδιά του ή κάτι παρόμοιο.Απ'όσο θυμάμαι είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και ζούμε σε κοινωνίες που βασίζονται σε νόμους.Το οτι κάποιος είναι ανώμαλος,ψεύτης,κλέφτης ή δολοφόνος σε καμία περίπτωση δε θα με κάνει να γίνω ίδιος με αυτόν.
Τέλος πάντων,είναι προφανές οτι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ μας.

Εσύ αν σου τύχει κάτι(χτύπα ξύλο και μακριά απο μας) θα πάρεις το νόμο στα χέρια σου,και πιθανόν να κάνεις κάτι που αργότερα θα μετανιώνεις για ολόκληρη τη ζωή σου(προφανώςδεν είσαι εγκληματίας οπότε αν σκοτώσεις κάποιον εν βρασμώ ψυχής ή για εκδίκηση μετά απο καιρό θα το μετανιώσεις,αφού είσαι καλός άνθρωπος),πρόσθεσε και ποινικές συνέπειες που μπορεί να έχεις,και πίστεψέ με αν είναι κάτι ανεπανόρθωτο όπως είπες(βιασμός ή θάνατος κάποιου) ο πόνος και η θλίψη δε θα φύγουν ποτέ.

Εγώ πάλι θα έχω μόνο τον πόνο και τη θλίψη για το δικό μου άνθρωπο που έπαθε κακό.Ούτε ενοχές,ούτε μπλεξίματα.Το αν θα τιμωρηθει δεν είναι δική μου αρμοδιότητα.
Και ας μην παρασυρόμαστε απο αμερικάνικες ταινίες που κλέβουν το σπίτι του ήρωα ή σκοτώνουν την οικογένειά του και αυτός βουτάει ένα όπλο,τους καθαρίζει όλους,δεν τραυματίζεται καν και η αστυνομία του δίνει και παράσημο για τους 50 φόνους που έκανε.
Στην αληθινή ζωή ή θα σε φάει αυτός,ή κάποιος συνεργός του, ή ακόμα και να τα καταφέρεις θα σε μπαγλαρώσει η αστυνομία αν δεν αποδείξεις οτι ήσουν σε νόμιμη αυτοάμυνα...

Πρόσφατα μάλιστα διάβασα σε ποστ εδώ μέσα για κάτι παιδιά που πλακώθηκαν με 2 αλλοδαπούς πάνω σε παπάκι.Σίγουρα πριν τον καυγά ήταν σίγουροι οτι θα τους λιάνιζαν.Όταν οι αλλοδαποί όμως έβγαλαν τις σιδερογροθιές δεν κατάλαβαν απο που τους ήρθαν.Και τους απείλησαν κι απο πάνω οτι θα επιστρέψουν και με παρέα...

Αληθεια ποσο πολιτισμενο ειναι να μου κλεβουν τους κοπους μου?
Ποσο πολιτισμενοι ειναι και οι ιδιοι οι νομοι?

Σε καποια κρατη κοβουν χερια αν κλεψεις

Ποιος ειπε οτι θα εχω επιπτωσεις αν τσακισω κανεναν βραδιατικα,που μου κλεβει την μηχανη, μακρια απο το σπιτι μου και χωρις κανενας να με εχει δει?

Ο νομος της φυσης ειναι ''ή εσυ ή εγω''
Οι ανθρωποι προσπαθησανε να αλλαξουν αυτον τον κανονα, αλλα απο οτι φαινεται, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ εχουν αρνητικοι αποψη
Επειδη λοιπον αυτοι αποφασισαν να ζησουν εις βαρος εκατομμυριων αλλων, θα πρεπει εγω/εμεις να το υποστουμε?
Ειναι οι ιδιοι που μας περνουν την θεση στην ουρα της τραπεζας, μα κλεβουν την θεση παρκινγκ με το ετσι θελω, μας πετανε τα σκουπιδια τους μπροστα απο την πορτα μας, κτλ.
Εως ποτε αυτοι θα χαιρονται και εγω θα κλαιω?

Αν δεν κανουμε κατι απο μονοι μας, δεν αλλαζει τιποτα, ακομα κατω απο τους Τουρκους θα ειμασταν
Αν περιμενουμε απο την πολιτεια....

ΕΜΕΙΣ ειμαστε η πολιτεια!

Akefalos
04/06/2007, 00:40
Μα με παρεξήγησες.Δεν είπα να μην κάνουμε τίποτα απολύτως και να τα περιμένουμε όλα απο το κράτος και την πολιτεία.Απλά να μην υπερβαίνουμε κάποια όρια.

Αμα τον πιάσεις και είσαι μόνος σου δείρτον,αλλά δε θα κάτσεις να τον σκοτώσεις κι όλας!Αν σου κλέψει κάποιος τη μηχανή και μάθεις ποιός είναι τι θα κάνεις?Θα πας να τον δείρεις,θα πάρεις την αστυνομία ή θα του σκοτώσεις κανα συγγενή?Προφανώς θα πάρεις την αστυνομία.(άντε και ρίξτου και καμιά ψιλή να σε θυμάται)

Εκεί ήταν η ένστασή μου εμένα.Είπε το παληκάρι οτι του έκλεψαν τη μηχανή.Και μερικοί αρχίσατε να λέτε για θανάτους και αλλα τέτοια.Δηλαδή αν χτύπα ξύλο έβγαινε κάποιος και έλεγε οτι σκοτώσανε κάποιο γνωστό του τι θα έπρεπε να πείτε τότε?Να τον σταυρώσουνε?Έτσι για να υποφέρει κι όλας όπως είπε κάποιος?

gerodim
05/06/2007, 16:27
Πάντως εγώ καμιά 'ψιλή' του την έριχνα ευχαρίστως.......:a11:

sniper
05/06/2007, 16:36
.......

Αν (χτύπα ξύλο) σου κλέψουνε την μηχανή, έλα να μας πει πόσο χαρούμενος θα είσαι.

Επίσης, αν την χρωστάς κιόλας, πες μας σε ποιο κέντρο θα πας να το γιορτάσεις.

Κι επειδή καταλαβαίνω ότι το φυσάς αφού μας αποκαλείς "δουλευταράδες" όλους συλήβδην, δεν παίρνεις μια GSR Στον φιλο greodim;

Μέχρι τότε κάνε μας την χάρη κι ασχολήσου με το δικό σου επίπεδο.

Giorgos19
05/06/2007, 23:00

Πας καλα ρε?
Αντε μπραβο πεταει ο καθενας απο μια μαλακια για να το παιξει και καλα διαφορετικος.
Αν χρειαζεται λεφτα να παει να δουλεψει.Δεν με νοιαζει.Και μην ακουω μαλακιες οτι και καλα δεν βρησκεις δουλεια.
ΚΑι στο κατω κατω ρε μαγκα τι σκατα ειμαι εγω να μου παρουν την μηχανη?Που εφτυσα αιμα για να την παρω?Αντε μπραβο,τα εχουμε ισοπεδωσει ολα.
Αν εχει αρρωστο παιδι να βρει λεφτα με νομιμο τροπο.Ακους εκει υπανθρωπος επειδη εβρισα καποιον που εκλεψε μηχανη.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛι.

675
05/06/2007, 23:06
ρε παιδια πραγματικα δεν αντεχω αλλο να διαβαζω θρεντ και να λενε για κλοπες μοτοσυκλετας... δεν εχω μοτοσυκλετα αλλα πραγματικα μπορω να φανταστω πως ειναι να σου παιρνουν ενα μερος του εαυτου σου...απλα δεν μπορω ν ακουω συνεχεια για κλοπες εχω αρχισει να απογοητευομαι :sad:
δεν μπορει ....ρε γμτ:mad:

Giorgos19
05/06/2007, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
ρε παιδια πραγματικα δεν αντεχω αλλο να διαβαζω θρεντ και να λενε για κλοπες μοτοσυκλετας... δεν εχω μοτοσυκλετα αλλα πραγματικα μπορω να φανταστω πως ειναι να σου παιρνουν ενα μερος του εαυτου σου...απλα δεν μπορω ν ακουω συνεχεια για κλοπες εχω αρχισει να απογοητευομαι :sad:

Σωπα ρε.
Εδω υπαρχει λογος λεμε που τις κλεβουν.

FestoNero
06/06/2007, 00:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Πας καλα ρε?
Αντε μπραβο πεταει ο καθενας απο μια μαλακια για να το παιξει και καλα διαφορετικος.
Αν χρειαζεται λεφτα να παει να δουλεψει.Δεν με νοιαζει.Και μην ακουω μαλακιες οτι και καλα δεν βρησκεις δουλεια.
ΚΑι στο κατω κατω ρε μαγκα τι σκατα ειμαι εγω να μου παρουν την μηχανη?Που εφτυσα αιμα για να την παρω?Αντε μπραβο,τα εχουμε ισοπεδωσει ολα.
Αν εχει αρρωστο παιδι να βρει λεφτα με νομιμο τροπο.Ακους εκει υπανθρωπος επειδη εβρισα καποιον που εκλεψε μηχανη.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛι.
Συμφωνω βρε Γιωργο αλλα βριζοντας κλπ δεν κερδιζεις κατι..
Ουτε καν ξεθυμαινεις αφου τα γραφεις, δεν τα φωναζεις για να σου φυγουν τα νευρα..
Βριζοντας το μονο που καταφερνεις ειναι να πεσεις απο το επιπεδο σου στο επιπεδο του κλεφτη που δεν σεβεται τιποτα και κανεναν προκειμενου να επιβιωσει με τον ευκολο τροπο..

Giorgos19
06/06/2007, 01:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Συμφωνω βρε Γιωργο αλλα βριζοντας κλπ δεν κερδιζεις κατι..
Ουτε καν ξεθυμαινεις αφου τα γραφεις, δεν τα φωναζεις για να σου φυγουν τα νευρα..
Βριζοντας το μονο που καταφερνεις ειναι να πεσεις απο το επιπεδο σου στο επιπεδο του κλεφτη που δεν σεβεται τιποτα και κανεναν προκειμενου να επιβιωσει με τον ευκολο τροπο..

Δεν ειναι το ιδιο ρε συ Νικο.
Οταν διαβαζεις παντου για κλοπες...οταν καταλαβαινεις τι μπορει να εχει περασει ο αλλος για να καταφερει να παρει την μηχανη του,καποια στιγμη αγανακτεις.Και βριζεις και φωναζεις και κανεις και χιλια δυο αλλα πραματα.Ναι η παραπανω βρισια μπορει να ειναι βαρια αλλα φιλαρακι κατα την ταπεινη μου αποψη δεν επεσα καθολου στο επιπεδο του κλεφτη...

Nikoskazer2000
06/06/2007, 01:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Και συγγενείς με καρκίνο έχουμε και είχαμε και φίλους έχουμε χάσει και συγγενείς έχουμε χάσει.Αν κλέψει ο αδερφός μου συγκεκριμένα θα τον βαρέσω όχι σαν να είναι αδερφός μου αλλά σαν να είναι ένας οποιοσδήποτε κλέφτης.Αν εσένα σου κλέψουν την μηχανή να δούμε πόσο "υπάνθρωπος" μπορείς να γίνεις.Κάποιος που δεν σέβεται την περιουσία και τον κόπο του αλλουνού,κάποιος που μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα καταστρέφει τους κόπους μηνών και ίσως και χρόνων δεν αξίζει κανέναν σεβασμό.Ούτε αυτός αλλά ούτε και το σπίτι που τον ανέθρεψε και τον μεγάλωσε.Εσύ αν πιάσεις κάποιον να σου κλέβει το μηχανάκι άνοιξε κουβέντα μαζί του και εξέθεσε του τις απόψεις σου περί παραβίασης της ιδιοκτησίας,περί κλοπής κτλ.Εγώ απλά θα τον τσακίσω στο ξύλο.Μάλλον επειδή είμαι υπάνθρωπος...

+100000000000000

Nikoskazer2000
06/06/2007, 02:02

Όχι. Δεν είμαι άνθρωπος της βίας, ούτε χριστοπαναγίες ρίχνω έτσι για πλάκα και 1ο συγγενή εχω 'χάσει απο καρκίνο και ξέρω πως είναι :sad:

...αλλα: ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν' ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!

ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. :mad:

gerodim
06/06/2007, 07:42
...αλλα: ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν' ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!

+1 :beer:

TROOPER
06/06/2007, 08:09
ακεφαλε.
το κανες διαμαχη το πραμα.

λοιπον περαν του οτι οι προηγουμενοι με καλυψανε πληρως. να σου πω και εγω μερικα πραματακια.
εχω χασει συγγενεις απο καρκινο και ναι στον επιδοξο δολοφονο μου στον δρομο του ευχομαι με μεγαλη μου χαρα να ακολουθησει τον αγαπημενο μου παππου.
επισης οταν θα ξυπνησεις το βραδυ να πας για κατουρημα και ακουσεις να σου χαρχαλευουνε τη μηχανη, να φτιαξεις στα γρηγορα ενα ποτηρι τσαι με λεμονι και μελι και αφοτου παρεις τηλεφωνο την αστυνομια να στρεξει κοντα σου (καθοτι εχουμε νομους) να κατεβεις να κερασεις τον κλεφτη για να δειξεις και ενα αλφα επιπεδο που εσυ εχεις και εμεις οι υπολοιποι δεν διαθετουμε οσο θα περιμενετε παρεα την ΕΛ.ΑΣ.εγω παλι θα κατεβω με το κουζινομαχαιρο.
το να προσπαθεις να το παιξεις διαφορετικος ειναι ευκολο.το να εισαι διαφορετικος φιλαρακι ειναι το ζορι.

ενας βαρβαρος

Giorgos19
06/06/2007, 08:23
+1

FestoNero
06/06/2007, 13:05
Θα μου πεις, καποιος που εχει μαθει να ζει παρασιτικα εις βαρος των υπολοιπων
και που καρπωνεται απο τους κοπους τους δεν θα καταλαβαινεις τιποτα εκτος απο φωτια και τσεκουρι..
:(
Σωστο και αυτο.

Ουτε εγω ξερω τι θα εκανα αν μου συνεβαινε να τον παρω χαμπαρι..
Ειναι επικινδυνοι αυτοι οι ανθρωποι.

funmoto
06/06/2007, 13:22
ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ???????

Πολύ εύκολα χαρακτηρίζεις φίλε ανθρώπους που ένιωσαν την αδικία στο πετσί τους!!!!!
Και γιατί? Για φράσεις που απλά εκτονώνουν την απελπισία που νιώθουμε όταν κάποιο ελεεινό "υπάνθρωπο" τσογλάνι καταστρέφει/κλέβει την περίουσία τη δική μας ή του διπλανού που δεν ήρθε απ' τον ουρανό αλλά είναι δουλεμένοι κόποι και αίμα για τους περισσότερους από εμάς!

Για ποιό επίπεδο μιλάμε? Για εκείνο που δείχνουν οι γονείς βιασμένων και δολοφονημένων που βλέπουν τους βιαστέ/δολοφόνους να αποφυλακίζονται και να πάνε και σε εκπομπές tv παραπονούμενοι που δεν βρίσκουν αμέσως τη δουλειά που θέλουν????

Ε όχι ρε παιδιά, έλεος!!!!!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΊΖΟΥΝ.

(Και σιγά αν έπιανα αυτόν που μου έκλεβε τη μηχανή να μην περίμενα να πάθει καρκίνο... Φωτιά και τσεκούρι λέμε)

OrEsTiS82
06/06/2007, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris

Εγω ενα ανταλλακτικο δεν εβρισκα για καποιες μερες και ειχα παρει 2 Depon μαζι γιατι μου ειχε προξενησει πονοκεφαλο,αμα μου την κλεψουν θα παθω εγκεφαλικο!
Παντως αμα πιασω κλεφτη να προσπαθει να το παρει μπορει να κανω και φονο οπως πολλοι απο εσας εκει εξω.

Gandalf dr685sm
06/06/2007, 14:25
Όλο το "αγανακτώ" ξεκινάει απο την έλλειψη αστυνόμευσης και απόδοση δικαιοσύνης.

Γιατί αν γνωρίζαμε πως θα τους πιάσουν και όταν τους πιάσουν θα είναι σε κανά ανήλιο μπουντρούμι για 10-20 χρόνια, τότε σίγουρα θα αντιδρούσαμε διαφορετικά.

Αλλά ακριβώς επειδή γνωρίζουμε οτι δεν θα τιμωρηθούν... και το κακό είναι οτι και εκείνοι το γνωρίζουν , θα πράξουν οπως νομίζουν αυτοί και ενίοτε ίσως και πέρα απο την μηχανή πλιατσικολογήσουν και το σπίτι σου. Το σοκ που τραβάς όταν ανακαλύπτεις κλοπή είναι μεγάλο.

Προσωπικά το έχω πέι και με έχετε κατακρίνει εδώ αρκετοί.

Ο τύπος που θα θεωρήσει το σπίτι ή κάτι δικό μου λεία, να εύχεται να μην έχω δίπλα την δι-μούτσουνη με το 12αρι σκάγι. Μόνο αυτό!!!

Και μετά εκεί που θα τον παρατήσω , θα τον βρούν σε ανασκαφές την επόμενη χιλιετία.

ΡΕ ΟΥΣΤ... κοπρόσκυλα ... παράσιτα που ζουν επάνω μας. Όσο φτωχός και να είσαι, αν έχεις μισή τσίπα επάνω σου , τότε δεν κλέβεις... βρίσκεις άλλους τρόπους... απο TV (ψοφάνε για κάτι τέτοια), πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους... κάνεις τα πάντα. Αλλά δεν επιβουλεύεσαι τον διπλανό σου , που στην τελική αν του τα ζητήσεις στα ίσα, μπορεί και να στα δώσει έτσι... για την ψυχή της μάνας του/ του πατέρα του/ του ανθρώπου που έχασε.

Gandalf

FestoNero
06/06/2007, 14:57
Αυτος ο Gandalf dr685sm ρε γ@μωτο, δεν ειναι να γραψει για καποιο θεμα,
δεν μενει τιποτα αλλο να πεις!

Ακριβως αυτο που ειπε +1 και -1 σ'αυτο με τη διμουτσουνη.
Δεν μπορω να πω απο τη στιγμη που ειμαι εξω απο το χορο, τι θα κανω αν χρειαστει να χορεψω..

Giorgos19
06/06/2007, 17:38

Δεν μπορω να πω απο τη στιγμη που ειμαι εξω απο το χορο, τι θα κανω αν χρειαστει να χορεψω..

Ela σιγα σιγα να μπαινεις και συ στο χορο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(να παρεις επιτελους μηχανη εννοω ε?μην παρεξηγηθουμε κιολας!)

675
06/06/2007, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Εγω ενα ανταλλακτικο δεν εβρισκα για καποιες μερες και ειχα παρει 2 Depon μαζι γιατι μου ειχε προξενησει πονοκεφαλο,αμα μου την κλεψουν θα παθω εγκεφαλικο!

Παντως αμα πιασω κλεφτη να προσπαθει να το παρει μπορει να κανω και φονο οπως πολλοι απο εσας εκει εξω.

1.+1000:sad:

2.+1.... επικυνδινα πραμματα...

gian_nykt
07/06/2007, 08:49

Είναι κεφάλι!!!

gian_nykt
07/06/2007, 08:50
Εύχομαι να την βρείς ρε γμτ το στανιό τους τα καθίκια του κερατά που να εκραγεί στα μούτρα τους μέσα....άϊ σιχτίρ!!!!!

Gandalf dr685sm
07/06/2007, 08:59
ρε παιδιά απλή λογική μεταφέρω.. είναι οτι σκεφτόμαστε όλοι , όταν θα δούμε ενα ανοιχτό (σπασμένο) παράθυρο και μπαίνεις στο σπίτι/αυτοκίνητο και τα βλέπεις όλα κάτω και πεταμένα γύρω-γύρω.

αρχικά φόβος, μετά σοκ... στο τέλος οργή.

Ότι πιο λογικό... και τα τρία συναισθήματα είναι ικανά να σε κάνουν να κάνεις τα χειρότερα (τραβάς όπλο) χωρίς καμία σκέψη.. αυτόματα.

Αρκετοί απο εμάς το έχουμε βιώσει και είναι πολύ εύκολο να το μεταφέρεις μετά σε γραπτά , φέρνοντας εκείνη την εικόνα μπροστά σου , μέσα στο μυαλό σου.

Gandalf

gian_nykt
07/06/2007, 13:39
άσε τώρα.......αφου σε διαβάζω και σε'χω κόψει!

cartman
07/06/2007, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ρε παιδιά απλή λογική μεταφέρω.. είναι οτι σκεφτόμαστε όλοι , όταν θα δούμε ενα ανοιχτό (σπασμένο) παράθυρο και μπαίνεις στο σπίτι/αυτοκίνητο και τα βλέπεις όλα κάτω και πεταμένα γύρω-γύρω.

αρχικά φόβος, μετά σοκ... στο τέλος οργή.

Ότι πιο λογικό... και τα τρία συναισθήματα είναι ικανά να σε κάνουν να κάνεις τα χειρότερα (τραβάς όπλο) χωρίς καμία σκέψη.. αυτόματα.

Αρκετοί απο εμάς το έχουμε βιώσει και είναι πολύ εύκολο να το μεταφέρεις μετά σε γραπτά , φέρνοντας εκείνη την εικόνα μπροστά σου , μέσα στο μυαλό σου.

Gandalf

Gandalf man, όχι πως έχεις άδικο αλλά όλα αυτά που λές (τραβάς όπλο χωρίς καμία σκέψη.. αυτόματα) έρχονται σε αντίθεση με την υπογραφή σου πιστεύω!

Gandalf dr685sm
08/06/2007, 07:49
δεν θα το έλεγα φίλε μου.

Βλέπεις το δικαίωμα της ελευθερίας και προστασίας του ατόμου ισχύει αμφίδρομα. Όταν λοιπόν πρώτος ο άλλος , κάνει την κίνηση και καταστρατηγεί κάθε όριο δικό σου, προς όφελος δικό του, μάλιστα με βίαιο τρόπο, τότε πρέπει και εσύ να προστατευτείς.

Εφόσον όπως είπα, το κράτος είτε αδιαφορεί , είτε απλά δεν μπορεί να το κάνει.... παρόλο που είναι το μόνο υπεύθυνο και μόνο αυτό θα έπρεπε να μπορεί να το κάνει...

Τότε... πρέπει να είμαι έτοιμος να αντιδράσω μόνος μου.

Αν με καταλαβαίνεις.

Gandalf

TROOPER
08/06/2007, 07:54

Βλέπεις το δικαίωμα της ελευθερίας και προστασίας του ατόμου ισχύει αμφίδρομα. Όταν λοιπόν πρώτος ο άλλος , κάνει την κίνηση και καταστρατηγεί κάθε όριο δικό σου, προς όφελος δικό του, μάλιστα με βίαιο τρόπο, τότε πρέπει και εσύ να προστατευτείς.

Εφόσον όπως είπα, το κράτος είτε αδιαφορεί , είτε απλά δεν μπορεί να το κάνει.... παρόλο που είναι το μόνο υπεύθυνο και μόνο αυτό θα έπρεπε να μπορεί να το κάνει...

Αν με καταλαβαίνεις.

Gandalf

+10000

:a10:

cartman
08/06/2007, 10:10

Αν με καταλαβαίνεις.

Gandalf

Φυσικά και σε καταλαβαίνω. Και συμφωνώ ότι άν σε κτυπήσει ο άλλος δεν θα γυρίσεις και το άλλο μάγουλο αλλά θα προστατευτείς...δεν είμαστε μικρά παιδάκια... :nono:

αλλά η εκδίκηση μοιάζει περισσότερο με ασυδοσία παρά με δικαιοσύνη. Αν μου κλέβει κάποιος την μηχανή και πέρνω τον νόμο στα χέρια μου για οποιονδήποτε λόγο είναι ασυδωσία δεν συμφωνείς?
κατάργηση δημοκρατίας κ.τ.λ
Τώρα θα μου πείς πάνω στα νεύρα σου κ.τ.λ...
Δεν ξέρω φίλε τι να σου πώ γι`αυτό. Το θέμα όμως δεν είναι να κάνεις αυτό που νομίζεις σωστό αλλά το σωστό. και νομίζω το σωστό το ξέρουμε όλοι, αλλιώς θα κλέβαμε και εμείς.

:beer:

Gandalf dr685sm
08/06/2007, 12:27
Αδερφέ μαζί σου... το σωστό το ξέρω και εγώ... το πρόβλημα είναι οτι πράττοντας το σωστό, 99% δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη και πάλι εγώ θα είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης..

Και να είναι απλά μια κλοπή... ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ... ας πούμε οτι το έχασα...

Αλλά αν μπεί μέσα και έχω την κόρη μου ή θελήσει να κάνει κακό σε μένα και την οικογένεια μου, θα περιμένω μετά να πράξω το σωστό;

Να σε φέρω σε σενάριο;

Κοιμάσαι σπίτι και ξυπνάς απο φασαρία. Μέσα στο άλλο δωμάτιο κοιμάται το παιδί σου που έχει σηκωθεί πιο πρίν και σηκώνεται...

Με την άκρη του ματιού σου ,βλέπεις τον κλέφτη...

Ρισκάρεις να τον αφήσεις να αντιδράσει, μόλις δεί το παιδί σου όρθιο και εσένα μισο-ξύπνιο; Η θα τον "κατεβάσεις" με την δι-μούτσουνη που θα έχεις δίπλα;

Θα περιμένεις την ΕΛΑΣ να απαντήσει (αν το κάνει) στο τηλέφωνο , και μάλιστα να περιμένεις άλλες δύο ώρες να κάνει την καταγραφή των περιστατικών, να κάνεις μύνηση κατά αγνώστου και αν τον βρούν;...

Και σου λέω πάλι... αν κλέψει μόνο... δεν τρέχει μία.. (ας πούμε!)...θα τα αντικαταστήσεις.
Αν κάνει κακό στο παιδί σου;

ΡΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ.... και θα τον βρούν σε ανασκαφές , πολλάαααααα χρόνια μετά.

Gandalf

cartman
08/06/2007, 12:57
Αδερφέ μαζί σου... το σωστό το ξέρω και εγώ... το πρόβλημα είναι οτι πράττοντας το σωστό, 99% δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη και πάλι εγώ θα είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης..

Και να είναι απλά μια κλοπή... ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ... ας πούμε οτι το έχασα...

Αλλά αν μπεί μέσα και έχω την κόρη μου ή θελήσει να κάνει κακό σε μένα και την οικογένεια μου, θα περιμένω μετά να πράξω το σωστό;

Να σε φέρω σε σενάριο;

Κοιμάσαι σπίτι και ξυπνάς απο φασαρία. Μέσα στο άλλο δωμάτιο κοιμάται το παιδί σου που έχει σηκωθεί πιο πρίν και σηκώνεται...

Με την άκρη του ματιού σου ,βλέπεις τον κλέφτη...

Ρισκάρεις να τον αφήσεις να αντιδράσει, μόλις δεί το παιδί σου όρθιο και εσένα μισο-ξύπνιο; Η θα τον "κατεβάσεις" με την δι-μούτσουνη που θα έχεις δίπλα;

Θα περιμένεις την ΕΛΑΣ να απαντήσει (αν το κάνει) στο τηλέφωνο , και μάλιστα να περιμένεις άλλες δύο ώρες να κάνει την καταγραφή των περιστατικών, να κάνεις μύνηση κατά αγνώστου και αν τον βρούν;...

Και σου λέω πάλι... αν κλέψει μόνο... δεν τρέχει μία.. (ας πούμε!)...θα τα αντικαταστήσεις.
Αν κάνει κακό στο παιδί σου;

ΡΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ.... και θα τον βρούν σε ανασκαφές , πολλάαααααα χρόνια μετά.

Gandalf

Καλά εσύ τώρα μιλάς για προστασία της οικογένειας σου. Αν εξαιρέσεις το ότι δεν νομίζω ότι κάθε άνθρωπος είναι ικανός να σκοτώσει, σίγουρα θα προστατέψεις το παιδί σου π.χ μπορεί να πυροβολήσεις στα πόδια η κάτι δεν ξέρω... πάντως θα αντιδράσεις σίγουρα και καλά θα κάνεις. Οπότε συφωνούμε σ`αυτό... απλά δεν θα σκοτώσεις αν γίνεται...

Gandalf dr685sm
08/06/2007, 13:07
Εννοείται οτι δεν θα σκοτώσεις... ακόμα και να πυροβολήσεις, είναι πιο δύσκολο απο όσο το λέμε εδώ... πόσο μάλλον κατά ζωντανού ανθρώπου.

Απλά σε εκείνο το σημείο είναι πλέον καθαρή αυτοάμυνα και αντιδράς χωρίς σκέψη. Απλά πατάς την σκανδάλη , χωρίς να σκεφτείς.

Αν έχεις περιθώριο βέβαια να αντιδράσεις με άλλο τρόπο και το ήρεμο μυαλό να το κάνεις... απλά το κάνεις.

Ο σκοπός σου είναι να προστατέψεις την οικογένεια σου και αν είναι δυνατόν και την περιουσία σου. Απο εκεί και πέρα, αυτό μπορεί να γίνει και με ενα βάζο στην κεφάλα του , αν δεν σε έχει πάρει χαμπάρι. Τον δένεις μετά σαν γουρούνι και καλείς αστυνομία.

Απλά σε κάθε περίπτωση έχουμε μάθει να λέμε ποιά θα είναι η extreme αντίδραση, ειδικά αν δεν έχεις μάθει να κρατάς ψυχραιμία (το πιο δύσκολο κομμάτι που ούτε στην ΕΛΑΣ δεν το έχουν σαν εκπαίδευση).
Επειδή λοιπόν είμαστε απλοί άνθρωποι και οχι πράκτορες πεδίου με ειδική εκπαίδευση, θα αντιδράσουμε με οτι ισχυρότερο έχουμε στο χέρι μας και μπορεί να αχρηστεύσει γρήγορα τον εισβολέα. Για αυτό και το λένε "εν θερμώ".

Εδώ σε καυγά μπλέκουμε και δύσκολα μπορούμε να αντιδράσουμε σωστά. Σκέψου να κινδυνεύει η ζωή σου ή του παιδιού/οικογένεια σου.

Για αυτό είπα και πιο πάνω...

Σόκ, φόβος... οργή. Η απόλυτη λογική ακολουθία.

Gandalf

SPORAKIAS
08/06/2007, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Αν μου κλέβει κάποιος την μηχανή και πέρνω τον νόμο στα χέρια μου για οποιονδήποτε λόγο είναι ασυδωσία δεν συμφωνείς?
κατάργηση δημοκρατίας κ.τ.λ

κατσε βρε φιλαρακι.....

εισαι σπιτι σου και ακους θορυβους απο εκει που εχεις παρκαρει τη μηχανη και βγαινεις και βλεπεις ενα τυπο να προσπαθει να στη φαει...

τι κανεις..?

πας παιρνεις τηλ την αστυνομια οπως προσταζει ο νομος ....και τον αφηνεις και στην κλεβει

ή

περνεις το κουζινομαχαιρο ,ροπαλο,οτι αλλο βρεις...(οχι επειδη θελεις να τον σφαξεις....ουτε εγω θελω.....αλλα μηπως και κουβαλαει και αυτος κανα λεπιδι) και κατεβαινεις και του γαμας το σπιτι...??

φιλικα

γιωργος

OrEsTiS82
08/06/2007, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
κατσε βρε φιλαρακι.....

περνεις το κουζινομαχαιρο ,ροπαλο,οτι αλλο βρεις...(οχι επειδη θελεις να τον σφαξεις....ουτε εγω θελω.....αλλα μηπως και κουβαλαει και αυτος κανα λεπιδι) και κατεβαινεις και του γαμας το σπιτι...??

φιλικα

γιωργος

Αμα κατεβεις με μαχαιρι και δεν πας με προθεση να τον σφαξεις θα σε σφαξει αυτος, θα πας να του επιτεθεις, δεν θα πας να τον κοιταζεις και να σε κοιταζει, ουτε θα του ζητησεις τον λογο γιατι ειναι με τα κατσαβιδια και κλεβει το μηχανακι σου.
Θα προσπαθησεις να τον διωξεις και με τροπο που δεν θα ξανατολμησει να περασει ουτε απεξω.

SPORAKIAS
08/06/2007, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Αμα κατεβεις με μαχαιρι και δεν πας με προθεση να τον σφαξεις θα σε σφαξει αυτος, θα πας να του επιτεθεις, δεν θα πας να τον κοιταζεις και να σε κοιταζει, ουτε θα του ζητησεις τον λογο γιατι ειναι με τα κατσαβιδια και κλεβει το μηχανακι σου.
Θα προσπαθησεις να τον διωξεις και με τροπο που δεν θα ξανατολμησει να περασει ουτε απεξω.

αμα δω και κανει κινηση να βγαλει τπτ θα του τη σβουριξω δεν το συζηταμε αυτο...

σε περιπτωση που δεν κουβαλαει τπτ δεν θα τον σφαξω και να παω φυλακη....:winka:

cartman
08/06/2007, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
κατσε βρε φιλαρακι.....

εισαι σπιτι σου και ακους θορυβους απο εκει που εχεις παρκαρει τη μηχανη και βγαινεις και βλεπεις ενα τυπο να προσπαθει να στη φαει...

τι κανεις..?

πας παιρνεις τηλ την αστυνομια οπως προσταζει ο νομος ....και τον αφηνεις και στην κλεβει

ή

φιλικα

γιωργος

Κοίτα φίλε αν με ρωτάς αν αξίζει να πεθάνει κάποιος επειδή προσπαθεί να κλέψει από κάποιον κάτι θα σου πώ όχι (μιλάμε για υλικά πράγματα τώρα όχι το παιδί σου). Οπότε θα έκανα το 1ο και παράλληλα θα δοκίμαζα να τον διώξω κάνοντας φασαρία και εκφοβίζοντας, επειδή αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην κλαπεί η μηχανή και όχι να τον τιμωρήσω εγώ. Η τιμωρία είναι ευθύνη της αστυνομίας, άσχετο με το αν κάνει την δουλειά της ή όχι.

Ασυδοσία είναι να κάνει ο καθένας ότι θέλει και όχι την δουλειά του (Γκάνταλφ αυτό από Πλάτωνα). Η δουλειά μου είναι άλλη και όχι να κτυπάω κόσμο. Η δουλειά του αστυνομικού είναι να συλλαμβάνει και όχι να δικάζει. Ο δικαστής θα κρίνει άν ο κλέφτης αξίζει να πάει μέσα ή όχι. Μπορεί το να κλέβει κάποιος για την δόση του ας πούμε να τον κάνει και αυτόν θύμα και όχι θύτη. Αυτό φυσικά ΔΕΝ θα το κρίνω εγώ ή εσύ ή ο αστυνομικός αλλά ο δικαστής που υποτίθεται ξέρει κάτι παραπάνω…

Πάντως να πώ ότι αυτά που λέτε είναι λογικά να τα σκέφτεστε, απλά πιστεύω ότι δεν είναι σωστά (γνώμη μου που μπορεί να είναι και λάθος έτσι) :look:

Πάντως όλα αυτά μακριά από εμάς :yuck:

SPORAKIAS
08/06/2007, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Η δουλειά μου είναι άλλη και όχι να κτυπάω κόσμο.

δουλεια μας δεν ειναι να κτυπαμε τον κοσμο...αλλα δουλεια μου(μας) ειναι να προστατευω το σπιτι μου, την περιουσια μου και την οικογενεια μου....και επειδη τη μηχανη μου τι νιωθω ετσι θα την προστατευω με οποιο κοστος....αλλωστε σου δινει το δικαιωμα ο νομος οτι αν μπει καποιος στο σπιτι σου να τον φας στεγνα(δεν λεω μπλεκεις αλλα στο τελος βγαινεις λαδι)...και επειδη η μηχανη παντα ειναι μεσα στο σπιτι οποιος μπει την π@@τσησε :evil: ......μαλλον εσυ ανηκεις στους πιο πραους ανθρωπους....:beer:[ /COLOR]

Πάντως όλα αυτά μακριά από εμάς :yuck:

[COLOR=red]+636

ΓκαζοφωνιΞ
08/06/2007, 15:54
Παιδια ο ακεφαλος εχει απολυτο δικιο.Δεν μπορουμε σε καμμια περιπτωση να μηλαμε για αλλους ανθρωπους ετσι,οτι κι αν εκαναν...Και αυτα που λετε ειναι πολυ βαρια,και πολυ πιο βαρια απ'την κλεψια...

Ας μην βιαστει καποιος να πει και σε μενα αυτα που ειπε και στον ακεφαλο γιατι και μενα μου'χουν κλεψει μηχανη, αν και πανε πολλα χρονια('81 που εκλεβαν οσο δεν πηγαινε αλλο).Ειχα δουλεψει πολυ σκληρα για να την παρω και ειχα δανιστει κιολας και καποια χρηματα και την εκλεψαν πανω στο χρονο...

Αλλο τωρα να την χανεις στα 20 που εισαι στη καβλα και ξεσκιστηκες για να την αγορασεις κι αλλο στα 30 που εχεις μια δουλεια και γενικα εισαι πιο χαλαρος.
Ομως δεν ειπα αυτα που γραφεται εσεις τωρα...

Και πανω απ'ολα δεν πρεπει να ξεχναμε πως δεν φταινε αποκληστικα αυτα τα κολοπαιδα για αυτες τις πραξεις αλλα και εμεις που εχουμε γινει γουρουνια και κοιταμε ΜΟΝΟ την παρτη μας και αδιαφορουμε πχ για τον καθε κακομοιρο τον ακροτηριασμενο που καθεται σε μια γωνια και περιμενει να του δωσεις ενα 50λεπτο για να φαει μια μπουκια ψωμι...

Ας μην ειμαστε λοιπον τοσο γουρουνια...
Αυτος που ανεφερε οτι εχουν πεθανει συγγενεις του απο καρκινο(δεν θυμαμαι ποιος) μαλλον δεν ειναι
και απολυτα ειληκρινης.Αν σου'χει συμβει κατι τετοιο, ο πονος ειναι τοσο μεγαλος που σιγουρα δεν μπορεις να το ευχηθεις σε αλλον.
Στο κατω-κατω το παιδι που του'κλεψαν την μηχανη την ειχε ασφαλισμενη...

Πρεπει να καταλαβουμε οτι πανω απ'ολα πρεπει να μαστε ανθρωποι και οχι αβουλα ζωα που ξεστομιζουν οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι.

TROOPER
09/06/2007, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
Παιδια ο ακεφαλος εχει απολυτο δικιο.Δεν μπορουμε σε καμμια περιπτωση να μηλαμε για αλλους ανθρωπους ετσι,οτι κι αν εκαναν...Και αυτα που λετε ειναι πολυ βαρια,και πολυ πιο βαρια απ'την κλεψια...

Ας μην βιαστει καποιος να πει και σε μενα αυτα που ειπε και στον ακεφαλο γιατι και μενα μου'χουν κλεψει μηχανη, αν και πανε πολλα χρονια('81 που εκλεβαν οσο δεν πηγαινε αλλο).Ειχα δουλεψει πολυ σκληρα για να την παρω και ειχα δανιστει κιολας και καποια χρηματα και την εκλεψαν πανω στο χρονο...

Αλλο τωρα να την χανεις στα 20 που εισαι στη καβλα και ξεσκιστηκες για να την αγορασεις κι αλλο στα 30 που εχεις μια δουλεια και γενικα εισαι πιο χαλαρος.
Ομως δεν ειπα αυτα που γραφεται εσεις τωρα...

Και πανω απ'ολα δεν πρεπει να ξεχναμε πως δεν φταινε αποκληστικα αυτα τα κολοπαιδα για αυτες τις πραξεις αλλα και εμεις που εχουμε γινει γουρουνια και κοιταμε ΜΟΝΟ την παρτη μας και αδιαφορουμε πχ για τον καθε κακομοιρο τον ακροτηριασμενο που καθεται σε μια γωνια και περιμενει να του δωσεις ενα 50λεπτο για να φαει μια μπουκια ψωμι...

Ας μην ειμαστε λοιπον τοσο γουρουνια...
Αυτος που ανεφερε οτι εχουν πεθανει συγγενεις του απο καρκινο(δεν θυμαμαι ποιος) μαλλον δεν ειναι
και απολυτα ειληκρινης.Αν σου'χει συμβει κατι τετοιο, ο πονος ειναι τοσο μεγαλος που σιγουρα δεν μπορεις να το ευχηθεις σε αλλον.
Στο κατω-κατω το παιδι που του'κλεψαν την μηχανη την ειχε ασφαλισμενη...

Πρεπει να καταλαβουμε οτι πανω απ'ολα πρεπει να μαστε ανθρωποι και οχι αβουλα ζωα που ξεστομιζουν οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι.

το τι εγινε σε σενα και πως το αντιμετωπισες εσυ ειναι δικο σου θεμα.συμφωνα με τον χαρακτηρα σου και τη προσωπικοτητα του ο καθενας αντιμετωπιζει τα πραγματα αναλογα.
οταν λοιπον εγω δεν ενοχλησα κανεναν,δεν του εκλεψα τπτ και προσπαθω να βγαλω 5 φραγκα για να αγορασω την μηχανη μου,δενομαι συναισθηματικα με αυτην και ερχεται καθε πουτανας γιος και μου την κλεβειμπορει να μην με ποναει σωματικα αλλα σιγουρα με ποναει συναισθηματικα αλλα και στη τσεπη.

ΚΑΡΚΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ.
και πιστεψε με δεν κλεβουνε ουτε οι κουτσοι ουτε ανθρωποι με προβληματα υγειας.κωλοπαιδα που δεν γουσταρουνε τη δουλεια η πρεζονια ειναι. :wave2:

ΓκαζοφωνιΞ
09/06/2007, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το τι εγινε σε σενα και πως το αντιμετωπισες εσυ ειναι δικο σου θεμα.συμφωνα με τον χαρακτηρα σου και τη προσωπικοτητα του ο καθενας αντιμετωπιζει τα πραγματα αναλογα.
οταν λοιπον εγω δεν ενοχλησα κανεναν,δεν του εκλεψα τπτ και προσπαθω να βγαλω 5 φραγκα για να αγορασω την μηχανη μου,δενομαι συναισθηματικα με αυτην και ερχεται καθε πουτανας γιος και μου την κλεβειμπορει να μην με ποναει σωματικα αλλα σιγουρα με ποναει συναισθηματικα αλλα και στη τσεπη.

ΚΑΡΚΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ.
και πιστεψε με δεν κλεβουνε ουτε οι κουτσοι ουτε ανθρωποι με προβληματα υγειας.κωλοπαιδα που δεν γουσταρουνε τη δουλεια η πρεζονια ειναι. :wave2:

Φιλε μου αν καταργιεσαι ετσι καποιον επειδη σου εκλεψε 200 κιλα σιδερο, τι να πω...
Για λες τετοια πραγματα για καποιον ανθρωπο που σου εκλεψε μια μπουρδελομηχανη...

Γιατι ολα αυτα που αγοραζουμε ειναι ενα τιποτα μποστα στους ανθρωπους...
Γιατι πανω απ'ολα ειναι ο ανθρωπος και οχι οι μηχανες ουτε τα αυτοκινητα...
Μακαρι να μου εκλεβαν και το σπιτι αν ηταν να μην ξαναπαθει ανθρωπος καρκινο...

Εγω προσπαθω με αυτα που εγραψα να πεισω οσους εχουν την ιδια αντιληψη με εσενα...

Και μια συμβουλη,
μην δενεσαι με πραγματα,να δενεσαι μονο με ανθρωπους...

Φιλια...:wave2:

TROOPER
09/06/2007, 14:23
Φιλε μου αν καταργιεσαι ετσι καποιον επειδη σου εκλεψε 200 κιλα σιδερο, τι να πω...
Για λες τετοια πραγματα για καποιον ανθρωπο που σου εκλεψε μια μπουρδελομηχανη...

Γιατι ολα αυτα που αγοραζουμε ειναι ενα τιποτα μποστα στους ανθρωπους...
Γιατι πανω απ'ολα ειναι ο ανθρωπος και οχι οι μηχανες ουτε τα αυτοκινητα...
Μακαρι να μου εκλεβαν και το σπιτι αν ηταν να μην ξαναπαθει ανθρωπος καρκινο...

Εγω προσπαθω με αυτα που εγραψα να πεισω οσους εχουν την ιδια αντιληψη με εσενα...

Και μια συμβουλη,
μην δενεσαι με πραγματα,να δενεσαι μονο με ανθρωπους...

Φιλια...:wave2:

δεν καταργιεμαι καποιον που εκλεψε 200 κιλα σιδερο.

καταργιεμαι καποιον που δεν προλαβα να του κανω ζημια (αντιθετως αυτος προλαβε να κανει ζημια σε μενα)
μαλλον δεν το επιασες.σαφως πανω απο ολα ειναι ο ανθρωπος.αυτους δεν τους συγκαταλεγω στην κατηγορια των ανθρωπων.

την συμβουλη σου την ακουσα.θα μπορουσες να μου πεις τη λογικη με την οποια την ειπες?

τα φιλια ανταποδιδοντε :wave2:

ΓκαζοφωνιΞ
09/06/2007, 14:38
δεν καταργιεμαι καποιον που εκλεψε 200 κιλα σιδερο.

καταργιεμαι καποιον που δεν προλαβα να του κανω ζημια (αντιθετως αυτος προλαβε να κανει ζημια σε μενα)
μαλλον δεν το επιασες.σαφως πανω απο ολα ειναι ο ανθρωπος.αυτους δεν τους συγκαταλεγω στην κατηγορια των ανθρωπων.

την συμβουλη σου την ακουσα.θα μπορουσες να μου πεις τη λογικη με την οποια την ειπες?

τα φιλια ανταποδιδοντε :wave2:

Την συμβουλη την ειπα επειδη τα πραγματα δεν σου προσφερουν τιποτα το ουσιαστικο...
Την βολτα με την μηχανη την απολαμβανεις επειδη μεσω της μηχανης περνεις αλλα πραγματα.
Πρεπει να δενεσαι μονο με ανθρωπους γιατι μονο αυτοι μπορουν να σου προσφερουν πραγματικα.
Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα απ'της μηχανες,οπως ο ερωτας οι φιλια, πραγματα που μπορεις να τα παρεις μονο απο ανθρωπους.
Αν ζουσες μονος σου σε ενα ερημο νησι και ειχες οποια μηχανη ηθελες,θα εισουν δυστυχησμενος.
Αν ζουσες παλι σε ενα νησι χωρις μηχανες αλλα εχοντας πραγματικους φιλους,τοτε θα εισουν ευτυχισμενος,και δεν θα σου ελειπε η μηχανη.
Δεν λεω οτι δεν μ'αρεσουν οι μηχανες,ισα ισα που μ'αρεσουν παρα πολυ και τις οδηγαω σχεδον 30
χρονια, ομως αυτα που λετε ειναι πολυ βαρια.
Δεν συμφωνω με την κλεψια ομως δεν ξερεις τι αναγκες ειχε ο αλλος για να κλεψει,και μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα.

Τελος παντων ελπιζω να σε επεισα εστω και λιγο με αυτα που εγραψα γιατι εχεις λαθος και πρεπει να το καταλαβεις.

Επειδη λες οτι αυτοι δεν συγκαταλεγονται στους ανθρωπους,απ'την στιγμη που εχουν τα ιδια γονιδια με σενα ειναι ανθρωποι.Ειναι δικη μας ευθηνη να τους κανουμε αυτο που εμεις θεωρουμε "ανθρωπος".Δεν ξερεις γιατι καποιος αναγκαστικε να κλεψει.Αν εχεις δει την πολυθρονα για δυο θα καταλαβεις οτι οι ενεργειες του καθε ανθρωπου ειναι ο αντικτυπος του περιβαλλοντος του.

Φιλια:wave2:

TROOPER
09/06/2007, 14:52
Την συμβουλη την ειπα επειδη τα πραγματα δεν σου προσφερουν τιποτα το ουσιαστικο...
Την βολτα με την μηχανη την απολαμβανεις επειδη μεσω της μηχανης περνεις αλλα πραγματα.
Πρεπει να δενεσαι μονο με ανθρωπους γιατι μονο αυτοι μπορουν να σου προσφερουν πραγματικα.
Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα απ'της μηχανες,οπως ο ερωτας οι φιλια, πραγματα που μπορεις να τα παρεις μονο απο ανθρωπους.
Αν ζουσες μονος σου σε ενα ερημο νησι και ειχες οποια μηχανη ηθελες,θα εισουν δυστυχησμενος.
Αν ζουσες παλι σε ενα νησι χωρις μηχανες αλλα εχοντας πραγματικους φιλους,τοτε θα εισουν ευτυχισμενος,και δεν θα σου ελειπε η μηχανη.
Δεν λεω οτι δεν μ'αρεσουν οι μηχανες,ισα ισα που μ'αρεσουν παρα πολυ και τις οδηγαω σχεδον 30
χρονια, ομως αυτα που λετε ειναι πολυ βαρια.
Δεν συμφωνω με την κλεψια ομως δεν ξερεις τι αναγκες ειχε ο αλλος για να κλεψει,και μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα.

Τελος παντων ελπιζω να σε επεισα εστω και λιγο με αυτα που εγραψα γιατι εχεις λαθος και πρεπει να το καταλαβεις.

Φιλια:wave2:

η απολυτοτητα του <<εχεις λαθος και πρεπει να το καταλαβεις>> με ωθει στο να υποστηριξω ακομα περισσοτερο την ηδη παγιωμενη αποψη που εχω.δυστυχως δεν με επεισες.

και οσο για την συμβουλη σου...

η αποψη μου ειναι οτι η μηχανη σου δινει πραγματα,εμπειριες αλλες απο αυτες που σου δινουνε οι ανθρωποι.σε τελικη ομως αναλυση τα παντα τα κανεις για σενα.ο ερωτας ΕΣΕΝΑ γεμιζει,η φιλια ΕΣΕΝΑ γεμιζει,το οτι δινεις αγαπη δεν ειναι κατι που το κανεις επειδη εισαι γαλαντομος αλλα επειδη το να δινεις γεμιζει ΕΣΕΝΑ!!!η μηχανη σου προσφερει ταχυτητα και γεμιζει ΕΣΕΝΑ,σου προσφερει ελευθερια και γεμιζει ΕΣΕΝΑ κλπ κλπ....οταν λοιπον ερθω εγω και σου παρω κατι που γεμιζει ΕΣΕΝΑ νομιζω οτιο το λογικο ειναι να καταργιεσαι ΕΜΕΝΑ !!!!!!!!!

μηπως εισαι εσυ λαθος???

υ.γ.δεν με ενδιαφερει τι αναγκες εχει ο αλλος και κλεβει !!!!αν τολμησω να αναλογιζομαι τις αναγκες ολων των ανθρωπων θα πρεπει να σκεφτομαι τροπους αυτοκτονιας γιατι πολυ απλα δεν μπορω να βοηθησω ολο τον κοσμο !!!!!δυστυχως εχω μονο μια μηχανη και μονο 1 ατομο μπορει να επωφεληθει απο εμενα....με ολους τους υπολοιπους αναξιοπαθουντες τι θα γινει ?????????

ε οχι να ευλογησουμε και την υπεξαιρεση !!!!!!!!!!!!!!!

ΓκαζοφωνιΞ
09/06/2007, 15:09
η απολυτοτητα του <<εχεις λαθος και πρεπει να το καταλαβεις>> με ωθει στο να υποστηριξω ακομα περισσοτερο την ηδη παγιωμενη αποψη που εχω.δυστυχως δεν με επεισες.

και οσο για την συμβουλη σου...

η αποψη μου ειναι οτι η μηχανη σου δινει πραγματα,εμπειριες αλλες απο αυτες που σου δινουνε οι ανθρωποι.σε τελικη ομως αναλυση τα παντα τα κανεις για σενα.ο ερωτας ΕΣΕΝΑ γεμιζει,η φιλια ΕΣΕΝΑ γεμιζει,το οτι δινεις αγαπη δεν ειναι κατι που το κανεις επειδη εισαι γαλαντομος αλλα επειδη το να δινεις γεμιζει ΕΣΕΝΑ!!!η μηχανη σου προσφερει ταχυτητα και γεμιζει ΕΣΕΝΑ,σου προσφερει ελευθερια και γεμιζει ΕΣΕΝΑ κλπ κλπ....οταν λοιπον ερθω εγω και σου παρω κατι που γεμιζει ΕΣΕΝΑ νομιζω οτιο το λογικο ειναι να καταργιεσαι ΕΜΕΝΑ !!!!!!!!!

μηπως εισαι εσυ λαθος???

υ.γ.δεν με ενδιαφερει τι αναγκες εχει ο αλλος και κλεβει !!!!αν τολμησω να αναλογιζομαι τις αναγκες ολων των ανθρωπων θα πρεπει να σκεφτομαι τροπους αυτοκτονιας γιατι πολυ απλα δεν μπορω να βοηθησω ολο τον κοσμο !!!!!δυστυχως εχω μονο μια μηχανη και μονο 1 ατομο μπορει να επωφεληθει απο εμενα....με ολους τους υπολοιπους αναξιοπαθουντες τι θα γινει ?????????

ε οχι να ευλογησουμε και την υπεξαιρεση !!!!!!!!!!!!!!!

Δεν επικροτω τετοιες ενεργειες.
Μηχανες ομως μπορεις να αποκτησεις οσες θες...
OK αφου δεν σε επεισα δεν μπορω να συνεχισω αλλο να γραφω πισω απ'το πληκτρολογιο.
Απλως κατσε και σκεψου λιγο αυτα που εγραψα.
Και δεν πρεπει να σκεφτομαστε μονο τον εαυτο μας.Θα δεις οτι αν αρχισεις να βαζεις και τους αλλος στη σκεψη σου θα αρχιζει και ο κοσμος σου να αλλαζει προς το καλυτερο

TROOPER
09/06/2007, 16:21
Δεν επικροτω τετοιες ενεργειες.
Μηχανες ομως μπορεις να αποκτησεις οσες θες...
OK αφου δεν σε επεισα δεν μπορω να συνεχισω αλλο να γραφω πισω απ'το πληκτρολογιο.
Απλως κατσε και σκεψου λιγο αυτα που εγραψα.
Και δεν πρεπει να σκεφτομαστε μονο τον εαυτο μας.Θα δεις οτι αν αρχισεις να βαζεις και τους αλλος στη σκεψη σου θα αρχιζει και ο κοσμος σου να αλλαζει προς το καλυτερο

:nono:

τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν να αποκτησω οσες μηχανες θελω...αν το επιτρεπουν τα δικα σου...θα ερθω να σου ζητησω.
αλλα και παλι δεν εχεις αντιληφθει μαλλον....δεν ειναι οικονομικο το θεμα.ειναι καθαρα θεμα ανθρωπινης αξιοπρεπειας.εφ οσον δε σεβεσαι τον κοπο μου, τα χρηματα μου,τις αιματηρες οικονομιες μου (αρα δεν σεβεσαι εμενα) εισαι αναξιος της λυπησης μου προς την ανωφελη ζωη σου.
α και που σαι φιλε......ο κοσμος δεν θα αλλαξει ποτε.δυστυχως οι μανα του ηλιθιου ειναι παντα εγκυος για αυτο και οι μαλακες ειναι σαν τη λερναια υδρα....1 πεθαινει 10 γενιουνται !!!

σου απεδειξα επισης οτι μονο τον εαυτο σου σκεφτεσαι, αρα δεν παιζει να παψεις να σκεφτεσαι τον γκαζοφωνιξ οπως και να χει.μπροστα απο καθε τι θα βαζεις τον εαυτο σου μπροστα.ειναι η φυση σου.μην την αρνεισαι.

υ.γ.ισως ο κοσμος να αλλαζε προς το καλύτερο αν μενανε λιγοι και καλοι...δυστυχως αυτο δεν θα γινει ποτε.