PDA

View Full Version : αγορα-μποτακια

675
01/06/2007, 16:29
που μπορω να βρω προιοντα της alpine stars?:sick:

ευχαριστω!:wave2:

idi
01/06/2007, 16:35
YAMAHA - ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

675
02/06/2007, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
YAMAHA - ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

ευχαριστω :wave2:

αλλα κατεληξα τελικα σε μποτακια της sidi:lol:

:a3: :winka:

panosER5
02/06/2007, 15:17
Ποια sidi?
Εγω ψηνομαι για τα escape.

675
02/06/2007, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
Ποια sidi?
Εγω ψηνομαι για τα escape.

για αυτα:beer: :wacko:

ωραια?

91205

panosER5
02/06/2007, 16:11
Αυτα. http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/newproducts.php?cat=125
Θα παω απο Δευτερα να τα δω. Παντως τα Jug2 της Dainese που δοκιμασα σημερα ειναι φοβερα. Διπλασια τιμη ομως.

675
02/06/2007, 17:51
Αυτα. http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/newproducts.php?cat=125
Θα παω απο Δευτερα να τα δω. Παντως τα Jug2 της Dainese που δοκιμασα σημερα ειναι φοβερα. Διπλασια τιμη ομως.

ρε συ τα δικα μου δε μπορω να τα κανω παραγγελια απ το τζωρτζοπουλο?:sick:

ειναι ο μονος dealer που γνωριζω για sidi...:rolleyes:

675
02/06/2007, 17:53
Παντως τα Jug2 της Dainese που δοκιμασα σημερα ειναι φοβερα. Διπλασια τιμη ομως.

πρεπει να ναι καλο κομματι..:winka:

αλλα εμενα με αρεσουν πιο πολυ αυτα π ποσταρα παραπανω:smilea: σχεδιαστικα ειναι πιο κοντα στο στυλ μου:D

panosER5
02/06/2007, 18:10
Τι εννοεις παραγγελια; Χωρις να τα δοκιμασεις; :nono:
Επισης εχω την επιφυλαξη οτι ειναι απο συνθετικο δερμα.

675
03/06/2007, 12:36
Τι εννοεις παραγγελια; Χωρις να τα δοκιμασεις; :nono:
Επισης εχω την επιφυλαξη οτι ειναι απο συνθετικο δερμα.

1. σωστα...:sick:

2. για τα δικα μ λες?
αν ναι νομιζω πως οντως ειναι απο συνθετικο δερμα...:winka:

VANDA
03/06/2007, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
YAMAHA - ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Οταν πήγαμε εκεί για μπότες της alpinestars το μόνο που είχαν να μας δείξουν ήταν... ο κατάλογος και δεν είχαν ιδέα αν και πότε θα φέρνανε κάτι στο μαγαζί. :sick:

675
03/06/2007, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Οταν πήγαμε εκεί για μπότες της alpinestars το μόνο που είχαν να μας δείξουν ήταν... ο κατάλογος και δεν είχαν ιδέα αν και πότε θα φέρνανε κάτι στο μαγαζί. :sick:

εγω ειχα παει περσυ και μου ειπαν να κανω παραγγελια...αλλα δεν ειχαν να δοκιμασω...:a018:

VANDA
03/06/2007, 12:44
Μια και μιλάμε για μποτάκια, εγώ πήρα πριν κάτι μήνες αυτά της IXS... Δεν τα έχω φορέσει πάνω από 4 φορές. Εχουν τόσο σκληρές προστασίες εσωτερικά γύρω από τον αστράγαλο που πονάνε τα πόδια μου :mad:

91254

675
03/06/2007, 13:12
Μια και μιλάμε για μποτάκια, εγώ πήρα πριν κάτι μήνες αυτά της IXS... Δεν τα έχω φορέσει πάνω από 4 φορές. Εχουν τόσο σκληρές προστασίες εσωτερικά γύρω από τον αστράγαλο που πονάνε τα πόδια μου :mad:

σοβαρα???

για πες μου λεπτομερειες γιατι ειναι ενα απο τα μοντελα που με ενδιαφερει...:sick:

100 ευρω δεν κανει?
μηπως επρεπε να τα παρεις ενα νουμερο μεγαλυτερα?

VANDA
03/06/2007, 14:28
Ναι, τόσο είχαν. Μου άρεσαν πολύ όταν τα είδα. Το νούμερο είναι σωστό, το πόδι μέσα είναι οκ.. το θέμα είναι οι προστασίες στον αστράγαλο. Είναι πολύ σκληρές, το ένιωσα όταν τα δοκίμασα, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν επειδή δεν τα έχω συνηθίσει και τα αγόρασα. Κάθε φορά που τα βάζω πονάει από τα πρώτα 5 λεπτά και όταν γυρίζω σπίτι μετά από ώρες θέλω να τους βάλω φωτιά από τον πόνο! Μου κάνουν μέχρι και σημάδι. :(

Τι διάολο... δεν έχω και καναν χοντρό αστράγαλο. :confused:

Πήγαινε δες τα. Εγώ τα είχα πάρει από τον Τζωρτζόπουλο στην Καλλιρόης. Και με το χέρι σου ακόμα θα δεις τι εννοώ.

Harry_V
04/06/2007, 13:48
Παιδιά έχω πάρει τρία ζευγάρια από www.louis.de (μαζί και άλλα πράγματα) και:

1. Οι τιμές δεν έχουν καμμία σχέση με αυτές των εγχώριων απατεώ@@@.
2. Τα έχεις στην πόρτα σου σε 4-10 μέρες.

Τώρα αν έχεις δύσκολο πόδι καλό είναι να δοκιμάσεις εδώ και μετά να παραγγείλεις. Εγώ πάντως δεν το έκανα και δεν είχα κανένα πρόβλημα με το νούμερο.

:wave2:

675
04/06/2007, 16:05
Ναι, τόσο είχαν. Μου άρεσαν πολύ όταν τα είδα. Το νούμερο είναι σωστό, το πόδι μέσα είναι οκ.. το θέμα είναι οι προστασίες στον αστράγαλο. Είναι πολύ σκληρές, το ένιωσα όταν τα δοκίμασα, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν επειδή δεν τα έχω συνηθίσει και τα αγόρασα. Κάθε φορά που τα βάζω πονάει από τα πρώτα 5 λεπτά και όταν γυρίζω σπίτι μετά από ώρες θέλω να τους βάλω φωτιά από τον πόνο! Μου κάνουν μέχρι και σημάδι. :(

Τι διάολο... δεν έχω και καναν χοντρό αστράγαλο. :confused:

Πήγαινε δες τα. Εγώ τα είχα πάρει από τον Τζωρτζόπουλο στην Καλλιρόης. Και με το χέρι σου ακόμα θα δεις τι εννοώ.

θα περασω αν ειναι μεσα στη βδομαδα...

αλλα τοσο πολυ σε πονανε ποια....?
:confused:

οι προστασιες του στον αστραγαλο δεν βγαινουν?
αυτα που θελω εγω της sidi λενε οτι εχουν αφαιρουμενες προστασιες ...:sick:

675
04/06/2007, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Harry_V
Παιδιά έχω πάρει τρία ζευγάρια από www.louis.de (μαζί και άλλα πράγματα) και:

1. Οι τιμές δεν έχουν καμμία σχέση με αυτές των εγχώριων απατεώ@@@.
2. Τα έχεις στην πόρτα σου σε 4-10 μέρες.

Τώρα αν έχεις δύσκολο πόδι καλό είναι να δοκιμάσεις εδώ και μετά να παραγγείλεις. Εγώ πάντως δεν το έκανα και δεν είχα κανένα πρόβλημα με το νούμερο.

:wave2:

κοιταξε ....

δεν κοιταξα ακομη το λινκ φανταζομαι θα ναι καλο, :wave2: απλα προσωπικα δεν θα παραγγελνα κατι χωρις να το δοκιμασω....:sick:

τωρα βεβαια αν εχεις δοκιμασει απο δω ολα οκ...:winka:

θα του ριξω δυο ματιες:beer:

Zid
05/06/2007, 11:01
Οταν πήγαμε εκεί για μπότες της alpinestars το μόνο που είχαν να μας δείξουν ήταν... ο κατάλογος και δεν είχαν ιδέα αν και πότε θα φέρνανε κάτι στο μαγαζί. :sick: Και εγώ έψαχνα κάτι σε alpine stars και πήγα στο κατάστημα της μοτοδυναμικής στη μεσογείων ... αλλά δεν είχαν τα πάντα ... έπρεπε να κάνεις παραγγελία ... :nono: Έτσι δεν πουλάς... όντως!!!!

tsofras
05/06/2007, 12:43
εγώ έχω της Dainese , πολύ άνετα, κομψά πάνε και με τζινακι , για την δουλειά ότι πρέπει. Απλα αν και είναι αδιάβροχα μετα απο 20 λεπτα βροχής το πόδι επιπλέει

675
05/06/2007, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsofras
εγώ έχω της Dainese , πολύ άνετα, κομψά πάνε και με τζινακι , για την δουλειά ότι πρέπει. Απλα αν και είναι αδιάβροχα μετα απο 20 λεπτα βροχής το πόδι επιπλέει

ο ξαδερφος μου εχει της ixs με 80 ευρωπουλα και δεν καταλαβαινουν τιποτα....

dainese σου λεει μετα ονομα και πραμμα...:rolleyes: