Σύνδεση

View Full Version : Πως να πέσετε ακολουθώντας έναν γρηγορότερο.

zireous
01/06/2007, 23:33
-

TROOPER
02/06/2007, 12:08
7. ο τυπος μπροστα δεν φταιει αν εσυ εισαι μαλακας και πας να τον ακολουθησεις !!!

zephyr1
02/06/2007, 12:29
8. Μην ακολουθητε τον τυπα.:winka:

Spigeo
02/06/2007, 12:57
Στο κάτω μέρος της φόρμας του τύπου μπροστά διαβάζεις "THE DOCTOR".:nono:

HolyDiver
02/06/2007, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spigeo
Στο κάτω μέρος της φόρμας του τύπου μπροστά διαβάζεις "THE DOCTOR".:nono:

Αυτόν που λες τον πέρασα:smokin: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

9. Ο τύπος μπροστά έκοψε γιατί είδε τα λάδια(κτλ), εσύ δεν έκοψες γιατί είχες το νου σου στο να τον φτάσεις...

STOYBI
02/06/2007, 18:15
zireous
1 Ο τύπος μπροστά φρενάρει μεν ελαφρά (αρκετά) πριν τη στροφή, μπαίνει όμως με ανοιγόμενο γκάζι στη στροφή, ενώ εσύ μπαίνεις φρεναριστός και χάνεις έτσι το πίσω επειδή παραελάφρωσε.

Οποτε μην κοιταξεις τους παρακατω λογους καθως... Εσυ μην εχοντας πατησει καθολου φρενο πριν την στροφη ( καθως εσυ θα μπεις φρεναριστος μεσα στην στροφη ) εχεις πεσει πισω απο τον τυπα ( που φρεναρει αρκετα πριν τη στροφη ) πατε και οι δυο απο εκει που ηρθατε και σημειωσατε Χ ... :uplate:

gcrook
02/06/2007, 18:33
Απλα ακολουθωντας καποιον αλλο σε γρηγορους ρυθμους πρεπει να επικεντρωνεσαι και στην γραμμη σου, αλλα και στην δικη του, με την εννοια να μην κανει καμια μαλακια και φρεναρει αποτομα,
και πολλα αλλα.

Καποια στιγμη ολες αυτες οι πληροφοριες που πρεπει να επεξεργαστει ο εγκεφαλος αποπροσανατολιζουν με αποτελεσμα να γινει καποιο οδηγικο λαθος..
Οπως πχ να φυγει ο μπροστα στον γκρεμο και εσυ να τον ακολουθησεις χωρις να καταλαβεις που και πως.:look:

Zzz750
02/06/2007, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

5 Ο τύπος μπροστά δεν πάτησε τη δαχωριστική καν (σε δρόμο) γιατί ξέρει ότι δεν είναι ο Χουντίνι ώστε να σώσει τα άσωστα όταν τα ζεστά λάστιχα πατήσουνε την άσπρη μερέντα, εσύ όχι.

+100000:lol: :lol: :lol:
Ωραια τα λες αλλα πλακα στην πλακα...η ασπρη γραμμη ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ:a42:

kiriakost
02/06/2007, 19:21
Εγω είμαι σίγουρος , ότι άμα καταλάβει ο μοτοσικλετιστής Α , ο οποίος προηγείται ότι τον κυνηγάω εγώ με το ΑΧ μου , τότε , μαύρο φίδι που τον έφαγε .

Αρχικά θα χαμογελάσει , έπειτα θα με υποτιμήσει , στο τέλος θα αρχίσει να οδηγά γρηγορότερα , αλλά απρόσεχτα , και εκεί επάνω , στην τρελή χαλαρότητα και μαγκιά , θα φάει σούπα από μονός του ..

Εγω απλά θα τον πιέζω , καπνίζοντας και τσιγάρο .. :smokin:

bzrmiltos
02/06/2007, 20:45
ΛΟΓΙΚΑ ...εκεινος ο τυπος που μου ελεγε ακολουθα τις γραμμες μου για να μαθεις να μπαινεις σωστα
πρεπει να ειχε :confused: διαθεση για να κανει αυτος τσιγαρο!!:D

kiriakost
02/06/2007, 20:52
Εαν οι γραμμές σου περνάνε πάνω από όλα τα καπάκια ύδρευσης - αποχέτευσης & ΟΤΕ & σπασμένη άσφαλτο ( βουλιάγματα απο φορτηγά ) , καλύτερα να αλλάξεις γραμμές , ποιο ασφαλείς είναι οι γραμμές του τραίνου ( διοτι περνάει μόνο αυτό) . :D

To all .
Δεν είμαι ηλίθιος , γνωρίζω πολύ καλά , ότι κάποια άτομα ίσως να έχουν οδηγηκές αναζητήσεις, πέρα από τα της βασικής κουλτούρας οδήγησης .

Ομως όπως και να έχει , ούτε πίστες έχουμε , αλλά ούτε και ερημιές που να ομοιάζουν σε πίστες .

Δεύτερων και βασικότερο , η ποιότητα της ασφάλτου στις ερημιές είναι δέκα φορές χειρότερη από αυτήν που βρίσκεται στα κεντρικά σημεία .

Τρίτων αφάγωτη άσφαλτο για πειράματα , βρίσκεται μόνο στις βιομηχανικές ζώνες , αλλά εκει πετάγονται και φορτηγά αρκετών τόνων , μην υπολογίζοντας οτι κάνεις δοκιμές αλα μότο GP .
Εαν πας βραδυ , δεν εχεις αρκετό φωτισμό , άσε που θα σε πάρουν απο πίσω οι Security με τα φορτηγάκια τους .

Οσο και καλή, μηχανή και εαν έχουμε + λάστιχα , η εκπαίδευση και η εκμάθηση γραμμών εισόδου και εξόδου στα στροφιλικια γίνονται με χαμηλή ταχύτητα , και προοδευτικά αυξάνεις μέχρι εκεί που είναι τα όρια του κάθε αναβάτη, και όχι του φίλου του ή της μηχανής που καβαλαει .

Respect
02/06/2007, 20:53
Τελικά τι θα γίνει; :confused:

Δε το(ν) περνάμε το μαλάκα να ξεμπερδεύουμε.. :mad:

kiriakost
02/06/2007, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Τελικά τι θα γίνει; :confused:

Δε το(ν) περνάμε το μαλάκα να ξεμπερδεύουμε.. :mad:

Πρακτικά η καλύτερη λύση είναι να του κορνάρεις συνέχεια ώστε να σου κάνει χώρο να περάσεις . :lol: :rotflmao: :rotflmao:

kiriakost
03/06/2007, 09:44
Excuse me , with the description " πραπρά ",
you naming every motorcycle in less cc than one SUZUKI GSX-R 750 , at your village ?

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

anf125
03/06/2007, 15:54
Επίσης παγίδα είναι ειδικά για άπειρο οδηγό όταν δει κάποιον μπροστά πιο σβέλτο με πααρόμοιο ή και χειρότερο μηχανάκι, ή αν είναι άντρας και δει να τον περνάει... γυναίκα :lol:

Μην κρίνετε από τα φαινόμενα, μπορεί να το χει φτιάξει αγνώριστο μηχανικά ή να ναι οδηγός αγώνων ο τύπος/ισσα :nono:

KaTaNaS
03/06/2007, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Τελικά τι θα γίνει;

σταματαμε για ενα κατουρημα, τσιγαρο ή μια νολτα μεσα απο τα πιτς...

αποκτουμε ασφαλή απόσταση και συνεχιζουμε μονοι μας

el_hymador
03/06/2007, 16:13
Μα τι λετε ρε; ακολουθηστε τον και οποιον παρει ο χαρος!!!!

μην ασχολειστε με τετοια ξενερωτα θεματα....

και για να τα λεμε ολα, μην βαλετε και κρανος!!! αδεrφες ειστε; ...στο κατω-κατω δικη μας ειναι η ζωη οτι θελουμε την κανουμε mister!! λογαρισαμο θα δωσουμε;

kiriakost
03/06/2007, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μα τι λετε ρε; ακολουθηστε τον και οποιον παρει ο χαρος!!!!

μην ασχολειστε με τετοια ξενερωτα θεματα....

και για να τα λεμε ολα, μην βαλετε και κρανος!!! αδεrφες ειστε; ...στο κατω-κατω δικη μας ειναι η ζωη οτι θελουμε την κανουμε mister!! λογαρισαμο θα δωσουμε;

Ελα τώρα θείο :lol: ... αυτό λέγεται αρνητική διαφήμιση , και πιάνει μόνο στα μικρά παιδάκια . :lol:

Τελος , με τόσο μαλλί που βλέπω οτι έχεις , δεν σε καλύπτει κανένα κράνος , από βαρέλι πενηντάλιτρο και απάνω ίσως βρούμε κάτι. ;)

nktR
03/06/2007, 22:53
11. του χώνεις μούτρα παντού....και....

αφού του ζαμάς την ψυχολογία....

12. ....τον περνάς επιδεικτικά με το ένα χέρι στο κλιπόν κοιτόντας τον και ανοίγοντας γκάζι στην έξοδο με 6η και κάνεις και μία σούζα ....????:bigcry:

ή καλύτερα

12. ως συνήθως είσαι στην αντίθετο ρεύμα....!!!!:a022:

;)

kostisthegreek
04/06/2007, 01:18
Κι επειδή τον οδηγό μπροστά μέχρι στιγμής τον έχετε για οδηγάρα θα γράψω και μια άλλη περίπτωση

Αν αυτός είναι μεθυσμένος ή φτιαγμένος και πάει του σκοτωμού εγώ γιατί να τον ακολουθήσω?

fantacid
04/06/2007, 01:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
Κι επειδή τον οδηγό μπροστά μέχρι στιγμής τον έχετε για οδηγάρα θα γράψω και μια άλλη περίπτωση

Αν αυτός είναι μεθυσμένος ή φτιαγμένος και πάει του σκοτωμού εγώ γιατί να τον ακολουθήσω?

επειδη ειναι δυμετρος ξανθος κομματος κ στο φαναρι σου ειπε οτι εχεις υπερχο ματια ενω ταυτοχρονα εβαζε το δαχτυλο στο στομα της με λαγνεια κ λαχταρα.......
......κ το πουλι σου εχει φτασει στο σαγωνι σου....

ακομα εδω εισαι????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

louros sak
04/06/2007, 11:37
Εγώ λέω να τον πυροβολήσετε. :a016:

:a53:

sniper
04/06/2007, 11:42
κι εγώ λέω να μεταφέρω το παρόν σε άλλη κατηγορία.... στις γενικές ας πούμε, που φλυαρούμε ασκόπως...

Electra
04/06/2007, 12:59
Κατ’ αρχάς, πιστεύω, πως η ΕΡΗΜΙΑ (δημόσιος δρόμος να φανταστώ) δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΙΣΤΑ!!

Στην περίπτωση της ερημιάς λοιπόν:
Δεν ακολουθούμε γρηγορότερο αναβάτη γιατί εκτός από τον “Rossi” μπροστά, προσέξτε μη σας βγει κανένας “Schumaher” από κανένα στενό και πάνε στράφι τα ελεύθερα χρονομετρημένα σας και βάλετε σε μπελάδες τους 10 μηχανικούς που δουλεύουν για τη πάρτη σας!

Απεναντίας, στη πίστα:
Σαφώς και δεν είναι ευκολότερα τα πράγματα, αλλά τουλάχιστον είναι ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ.
Και πες πως το μυαλό που κουβαλάμε είναι στη θέση του. Σε αυτή τη περίπτωση, ο γρηγορότερος αναβάτης θέλει “διάβασμα” (Γκάζι – Φρένα - Γραμμές). Στη συνέχεια επιχειρούμε προσπέραση έχοντας στο μυαλό μας τις εναλλακτικές πορείες…

Τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι… Αν μπορείς να ακολουθήσεις γρήγορο, είσαι κι εσύ γρήγορος, οπότε το θέμα δεν είναι να τον φτάσεις αλλά να τον προσπεράσεις :p
(Το να πέσεις είναι εύκολο... αλλά δε το θέλουμε αυτό!)

Κοινώς, PLEASE, μη κάνετε τέτοια στους δρόμους ΟΚ? Το υπόσχεστε?

Φιλιά,
Εύη

:beer: :beer:

Fireball400
04/06/2007, 18:11
Έτσι και εγώ!Αν ο άλλος έχει πιο γρήγορη μηχανή τον αφήνω να φύγει:D

Fireball400
04/06/2007, 19:05
Εμένα πάντως μου αρέσει το θέμα που έβαλες και σίγουρα αρέσει και σε άλλους (ανεξαρτήτως των άσχετων που πετάμε):wave2:

kiriakost
04/06/2007, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
βέσπα, κάντε ότι θέλετε.

Βέσπα ή Τέσπα ??

Η ουσία είναι ότι ο καθένας από την δικιά του πλευρά , μοιράστηκε τις ανησυχίες του zireous.
Το θέμα έπιασε τόπο .

τώρα η διαχείριση του φόρουμ , με αφήνει αδιάφορο , για τον λόγο ότι το θέμα έκανε τον κύκλο του , και δεν είναι και κανένα ιστορικό μνημείο !!

Ολοι μας προσφέρουμε στα φόρουμ , με την λογική , κανε το καλό , και ρίχτω στο γιαλό .

Ρε τουρίστα we love ya , no matter what ;)

kinhsh
05/06/2007, 00:48
Υπαρχουν δυο περιπτωσεις ,στον εξω δρομο και σε πιστα. Στον εξω δρομο ,αν ξερεις οτι εκει που ο αλλος τρεχει δεν ειναι το ιδανικο σημειο για τρεξιμο ,τον αφηνεις να φυγει. Αν ομως το σημειο παρεχει αρκετη ασφαλεια ,τρεχεις και συ για καποιες στροφες και καταλαβαινεις γρηγορα αν μπορεις να κανεις κατι ,αν δεν μπορεις καθεσαι πισω,δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που μπορει να πιεζει πανω απο 5 στροφες οταν βλεπει οτι ο αλλος εστω και λιγο ολο απομακρυνεται.
Το προβλημα κυριως ειναι σε ισοδυναμους οδηγους που εχουν να λυσουν διαφορες εγωισμου.
Στην πιστα πιστευω και κει ο φοβος θα υπαγορευσει το κοψιμο του ρυθμου και ας προσπαθησει καποιος να πιασει τον ρυθμο του γρηγορου. Ετσι γενικα δεν πιστευω απο αυτο το λογο να πεφτουν μοτοσυκλετιστες.